Connect with us

Horoskopi

Peshorja me elegantja, Demi me e mira/ Keto jane 4 femrat e horoskopit qe i bejne burrat e tyre te lumtur

Published

on

Dashi

Keni një personalitet shumë dinamik. Çdo herë doni të dilni diku dhe të bëni diçka. Asnjëherë nuk doni të rrini kot. Urreni ta kaloni kohën duke ndenjur dhe duke e pritur aventurën apo fatin të vijë tek ju. Në fakt kur keni ide apo plane të reja, shpejtoni që sa më shpejt të filloni me realizimin e tyre. Jeni një udhëheqës i mrekullueshëm dhe vetëbesimi juaj është çdo herë i lartë. Rreziqet i pranoni me një entuziazëm më të madh. Edhe pse ndonjëherë ka mundësi të ndiheni të pasigurt, askush nuk mund ta kuptojë atë. Ju nuk mund të qëndroni indiferent ndaj gjërave të cilat përmbajnë kënaqësi, sidomos ndaj atyre që përmbajnë aventurë. Zakonisht flitni pa menduar shumë dhe pa i analizuar gjërat paraprakisht. Kjo zakonisht shkakton ofendim te të tjerët, mirëpo sjellja juaj bën që ata të kenë mendim pozitiv për ju.

Marrëdhëniet e Dashit me shenjat e tjera:

Dashi & Dashi: Kjo mund të jetë lidhje e fuqishme emocionale, mirëpo të dy palët dëshirojnë të jenë ‘kryesori’.

Dashi & Demi: Dashi shumë shpejt lodhet nga lidhja me Demin. Mirëpo varësia ndërmjet të dy palëve është e madhe.

Dashi & Binjakët: Ky është një çift i mrekullueshëm, sepse të dy palët u kënaqen gjërave të reja dhe komunikimit.

Dashi & Gaforrja: Kjo fillon si lidhje e fuqishme dhe e sigurt, mirëpo shumë shpejtë kalon vetëm në kujtim të thjeshtë.

Dashi & Luani: Nëse mund të gjejnë mënyrë dhe hapësirë për kompromis, kjo mund të jetë një kombinim i mrekullueshëm.

Dashi & Virgjëresha: Mosmarrëveshje të mëdha, është mirë që të mos realizohet ky kombinim.

Dashi & Peshorja: Kjo mund të jetë një lidhje e mrekullueshme, mirëpo jo lidhje serioze dhe afatgjate. Dashi & Akrepi: Xhelozia e Akrepit dhe pavarësia e Dashit, është një kombinim mjaft i mirë.

Dashi & Shigjetari: Të dy palët tregojnë interesime të përbashkëta dhe si çift veprojnë për mrekulli.

Dashi & Bricjapi: Pas çdo këndi të kësaj lidhje, presin argumente të shumta.

Dashi & Ujori: Me mirëkuptim të vogël, ky është një kombinim që premton shumë.

Dashi & Peshqit: Kjo lidhje mund të mbijetojë vetëm nëse secila palë i përgjigjet nevojave të palës tjetër.

Karakteristikat e Dashit:

Elementi: Zjarri

Planeti: Marsi

Ngjyra: E kuqe

Lulja: Barbarozë

Kafsha: Delja

Shteti: Anglia

Hekuri: Çeliku

Guri i Lindjes: Diamanti

Demi

Njerëzit llogarisin në ju që t’i kryeni punët me kohë dhe me sukses kur të tjerët dështojnë. Nuk jeni fillestar, mirëpo ju keni mundësi dhe jeni të gatshëm t’i kryeni gjërat që kanë dështuar nga të tjerët. Cilësia juaj më e madhe është durimi juaj që e keni për gjërat. Kjo u bën që të jeni të suksesshëm në të gjitha sferat. Nëse ndonjë person u tradhton një herë, nuk keni më vullnet të bashkëpunoni me të. Në ambient të ri nuk ndjeheni rehat, keni ndjesinë se jeni mysafir i padëshiruar. Ndonjëherë ndiheni në mënyrë shqetësuese. Durim i madh gjendet në ju, mirëpo rrallë herë e tregoni. Sidoqoftë nëse të tjerët u vënë në situata të padëshirueshme ju dini edhe anën tjetër ta tregoni. Dini të jeni shumë agresiv. Jeta me Demin nuk është çdo herë interesante. Ndonjëherë kritikat tek ju janë të mirëseardhura, ndonjëherë i urreni. Ndonjëherë jeni shumë xheloz, ndonjëherë as që doni të dëgjoni për xhelozinë. Ka raste ku ju tregoni se nuk keni vullnet të punoni dhe zakonisht kur jeni në gjendje të tillë është vështirë të filloni.

Marrëdhëniet e Demit me shenjat e tjera:

Demi & Dashi: Dashi shumë shpejtë do të lodhet nga lidhja e ngadalshme dhe nga varshmëria me Demin.

Demi & Demi: Ky kombinim mund të jetë i mirë për një kohë të shkurtër, sepse të dy palët do të duan të largohen.

Demi & Binjakët: Të dy palët varen nga njëri tjetri, gjë që tregon se ka mundësi të dalë diçka nga kjo lidhje.

Demi & Gaforrja: Interesat dhe dëshirat e përbashkëta e bëjnë këtë një marrëdhënie harmonike.

Demi & Luani: Këta të dy do të përfundojnë duke e larguar njëri tjetrin. Ide e keqe për kombinim të këtillë.

Demi & Virgjëresha: Demi mund t’i ndezë pasionet e Virgjëreshës. Lidhje që premton.

Demi & Peshorja: Që të dy për një kohë shumë të shkurtër do të lodhen nga kërkesat e njëri tjetrit.

Demi & Akrepi: Fillon për mrekulli, mirëpo asnjëri nuk dëshiron që kjo lidhje të zgjasë.

Demi & Shigjetari: Demi serioz dhe Shigjetari i joserioz dhe zbavitës, do ta kenë vështirë të rrinë së bashku.

Demi & Bricjapi: Të dy duan të kenë mbështetje të sigurt. Të dy mund ta sigurojnë këtë. Ide e mirë.

Demi & Ujori: Liria dhe dashuria e madhe për Ujorin, shumë shpejtë mund të kalojë në dëshpërim.

Demi & Peshqit: Mund të mos e kuptojnë njëri tjetrin, mirëpo të dy janë të tërhequr nga njëri-tjetri. Lidhje që premton.

Karakteristikat e Demit:

Elementi: Toka

Planeti: Venusi

Ngjyra: E kaltërt

Lulja: Vjollca

Kafsha: Macja

Shteti: Irlanda

Metali: Bakri

Guri i Lindjes: Smeraldi

Binjakët

Të jesh në shenjën ‘Binjakët’, do të thotë se u reagoni shpejt aksioneve, jeni elokuent në të folur, tepër diplomatik dhe burim i pashtershëm i ideve të reja. Nuk lejoni që fjalët e të tjerëve për ju, të kalojnë pa i vërejtur. Mundoheni të bëni çmos që të jeni të kënaqur në jetë. Doni të provoni sa më shumë gjëra që është e mundur. Në çdo moment jeni në kërkim të gjërave të reja që doni t’i bëni. Zakonisht doni të provoni disa gjëra në të njëjtën kohë, ku përfshihen hobit e ndryshme, dashnorët dhe karrierat. Shkrimi  letrave, bisedat e gjata telefonike dhe dërgimet e Email-eve, janë mënyrat më të mira dhe më të përdorura kur doni të jeni në kontakte me të tjerët. Zakonisht hasni në probleme sepse reagoni shpejt dhe gjykoni në mënyrë të gabuar. Harroni t’i shihni faktet, para se të reagoni. Mosdurimi juaj ndaj te tjerëve që nuk janë të shpejt sikurse ju, është një mangësi e juaja.

Marrëdhëniet e Binjakëve me shenjat e tjera:

Binjakët & Dashi: Ky është një çift i mrekullueshëm, për arsye se të dy palët u kënaqen gjërave të reja dhe komunikimit.

Binjakët & Demi: Të dy janë të varur prej njëri tjetrit, që tregon se ky kombinim mund të jetë i suksesshëm.

Binjakët & Binjakët: Të dy janë të interesuar gati në të gjitha gjërat. Nuk lodhen nga njëri tjetri. Kombinim i mirë.

Binjakët & Gaforrja: Këta të dy mund vetëm të dëshpërohen nga njëri-tjetri. Asgjë më, e mirë dhe e lumtur.

Binjakët & Luani: Ky kombinim është i mirë dhe relaksues për të dy, prandaj kjo është një ide e mirë.

Binjakët & Virgjëresha: Interesat e përbashkëta do t’i bashkojnë, mirëpo Binjakët shumë shpejt do të lodhen nga lidhja me Virgjëreshën.

Binjakët & Peshorja: Ky është kombinim i mirë. Të dy palët përputhen me idetë e njëri tjetrit, gjë që e bën këtë një lidhje te qëndrueshme.

Binjakët & Akrepi: Çift i mirë, mirëpo asnjëra palë nuk mund ta durojë tjetrën.

Binjakët & Shigjetari: Kjo marrëdhënie fillon në mënyrë të zjarrtë, por mbaron në të njëjtën mënyrë.

Binjakët & Bricjapi: Të dy mund të mësojnë shumë gjëra nga njëri tjetri, mirëpo ky kombinim nuk zgjat shumë.

Binjakët & Ujori: Këta të dy përputhen për mrekulli dhe duket se asgjë nuk mund t’i ndajë.

Binjakët & Peshqit: Ndjenjat në fillim mund të jenë shumë të mëdha dhe të zjarrta, mirëpo problemet do të jenë edhe më të mëdha.

Karakteristikat e Binjakëve:

Elementi: Ajri

Planeti: Merkuri

Ngjyra: E verdha

Lulja: Zambaku

Kafsha: Flutura

Shteti: SHBA

Metali: Zhiva

Guri i lindjes: Agati

Gaforrja

Gaforret janë më të keqkuptuarit nga të gjitha shenjat e zodiakut. Në një moment jeni më të mirët, kur behet fjalë për ndihmën që ua ofroni të tjerëve, ndërsa në momentin tjetër jeni apatik dhe nuk u intereson asgjë për të tjerët. Shkaku i gjithë këtyre ndryshimeve qëndron në lëvizjen e hënës. Nga jashtë dukeni se jeni më agresiv se të tjerët, mirëpo në brendi jeni shumë të thyeshëm. Nëse ndonjë person arrin t’u njohe si duhet, do ta keni shok për jetë. Jeni të paparashikueshëm, të thyeshëm dhe me plot komplekse, prandaj edhe keni nevojë për përkrahje emocionale. Jeni shume besnik dhe në çdo kohë jeni të gatshëm t’ju vini në ndihmë të tjerëve. Po ashtu posedoni mundësi që me durim të dëgjoni për problemet e të tjerëve dhe t’i ndihmoni. Mirëpo ju ndjenjat dhe problemet tuaja i mbani në vete. Gaforret dëshirojnë të posedojnë. Dëshironi edhe të merreni me të kaluarën, sepse aty në një mënyrë e gjeni pushimin shpirtëror. Të hollat nuk i harxhoni me se koti. Shumë herë u duket se të tjerët nuk u kushtojnë vëmendje sa duhet, prandaj edhe dëshpëroheni. Ajo shpejt kalon, kur të kuptoni se shkaku qëndron tek ju, sepse keni gjykuar në mënyrë të gabuar.

Marrëdhëniet e Gaforreve me shenjat e tjera:

Gaforrja & Dashi: Kjo fillon si lidhje e fuqishme dhe e sigurt, mirëpo shumë shpejt kalon vetëm në kujtim të thjeshtë.

Gaforrja & Demi: Interesat dhe dëshirat e përbashkëta e bëjnë këtë një marrëdhënie harmonike.

Gaforrja & Binjakët: Këta të dy mund vetëm të dëshpërohen nga njëri tjetri. Asgjë më, e mirë dhe e lumtur.

Gaforrja & Gaforrja: Të dy kanë nevojë për përkrahje emocionale, mirëpo asnjëri nuk ka kohë ta japi. Nuk mund të jetë lidhje e mirë.

Gaforrja & Luani: Gaforrja e disponuar mund të gjejë, kënaqësi të madhe në karakterin e Luanit.

Gaforrja & Virgjëresha: Këta të dy, përputhen mirë, me atë që të dy e dëshirojnë dhe me atë që të dy mund ta ofrojnë.

Gaforrja & Peshorja: Këta të dy janë kundërshtarë të mëdhenj dhe kjo lidhje shkakton probleme, probleme dhe vetëm probleme.

Gaforrja & Akrepi: Të dy palët ndjehen të sigurta pranë njëra-tjetrës. Lidhje që premton.

Gaforrja & Shigjetari: Personat në këtë kombinim më mirë përputhen si shokë se sa si partnerë.

Gaforrja & Bricjapi: Dallimet në mes këtyre dyve janë shumë të vështira për t’u tejkaluar.

Gaforrja & Ujori: Emocionet në dhomën e fjetjes, mund të jenë shkaku kryesor për mbajtjen e kësaj lidhje.

Gaforrja & Peshqit: Me punën e përbashkët, këta të dy mund t’i arrijnë qëllimet në jetë dhe në dashuri.

Karakteristikat e Gaforres:

Elementi: Uji

Planeti: Hëna

Ngjyra: E gjelbër

Lulja: Bagremi

Kafsha: Struci

Shteti: Skocia

Metali: Argjendi

Guri i Lindjes: Margaritari (xhevahiri)

Luani

Ju jeni të sigurt në vete dhe ndiheni se mund të bëni çfarë të doni. Jeni te bindur se mund të merreni edhe me gjërat më të rëndësishme. Në fakt, ndiheni se çdo gjë varet nga ju. Pa ju asgjë nuk mund të rrjedh si duhet. Të tjerët ndoshta do të kishin pranuar të jenë të mirë, por asnjëherë nuk do të kishin pranuar të jenë, si ju. Mbani përgjegjësi të madhe për gjërat që u rrethojnë. Për ju, asgjë nuk mund ta ketë epitetin më të lartë. Luksozi për ju ka rëndësi të njëjtë sikurse frymëmarrja. Keni aftësi të dramatizoni, prandaj ndonjëherë mundoheni që nëpërmjet kësaj aftësie, ta tërhiqni vëmendjen e të tjerëve. Nëse nuk ka kënaqësi në atë që e bëni, ju e krijoni vetë. Jeni shumë të mirë dhe të sjellshëm me të tjerët, dhe jeni të gatshëm që t’ua falni gabimet të tjerëve shumë lehtë. Askush nuk mund të ketë shok më të mirë se ju. Kënaqeni sot për sot dhe nuk e lodhni mendjen me atë se çfarë do të ndodhe nesër. Krenaria është problemi më i madh qe keni. Dini të krenoheni pa nevojë. Shpesh vuani nga një plagë emocionale dhe për shkak se jeni shumë krenar, nuk kërkoni ndihmë. Po ashtu mund të mos jeni në dispozicion për të qenë aktiv, mirëpo nuk doni ta tregoni atë. Në fund jeta nuk do të ishte aq interesante pa luanët.

Marrëdhëniet e Luanit me shenjat e tjera:

Luani & Dashi: Nëse mund të gjejnë mënyrë dhe hapësirë për kompromis, kjo mund të jetë një kombinim i mrekullueshëm.

Luani & Demi: Këta të dy do të përfundojnë duke e larguar njëri tjetrin. Ide e keqe për kombinim të këtillë.

Luani & Binjakët: Ky kombinim është i mirë dhe relaksues për të dy, prandaj kjo është një ide e mirë.

Luani & Gaforrja: Gaforrja e disponuar mund të gjejë, kënaqësi të madhe në karakterin e Luanit.

Luani & Luani: Do të jetë vështirë të gjendet zgjidhja se kush do të jetë kryesor në këtë lidhje, mirëpo këta dy mund të përputhen mirë.

Luani & Virgjëresha: Ky kombinim nuk mund të zgjasë shumë.

Luani & Peshorja: Kontrolli mbi Luanin është gjëja, të cilën e kërkon Peshorja.

Luani & Akrepi: Kjo fillon si një lidhje e fuqishme, mirëpo nuk do të vazhdoje ashtu. Shpejt do të vyshket.

Luani & Shigjetari: Të dy janë emocional në këtë aspekt që tregon se kjo mund të jetë një kombinim i mirë.

Luani & Bricjapi: Problemet presin pas çdo dere të kësaj lidhje. Nuk është ide e mirë.

Luani & Ujori: Kjo mund të jetë një lidhje e mirë, vetëm nëse Ujori ka durim dhe e duron Luanin.

Luani & Peshqit: Të dy janë të mahnitur nga dallimet e njëri tjetrit, mirëpo kjo nuk do të thotë se mund të zgjasë lidhja e tyre.

Karakteristikat e Luanit:

Elementi: Zjarri

Planeti: Dielli

Ngjyra: Portokalli

Lulja: Luledielli

Kafsha: Ketri

Shteti: Franca

Metali: Ari

Guri i lindjes: Margaritari

Virgjëresha

Botës i paraqiteni si person i qetë dhe në kontroll të çdo situate. Mirëpo, në brendi keni një shkallë të shqetësimit dhe nervozizmit, por çdo herë jeni në përpjekje të përmirësimit të jetës tuaj. Inteligjenca është një ndër pjesët kryesore të shenjës suaj. Ju i mblidhni faktet dhe pastaj i vëni në përdorim sipas nevojës. Kur i kombinoni këto me aftësitë tuaja analitike, ju bëheni një person shumë i fuqishëm. Të tjerët, planet dëshirojnë t’i realizojnë me ndihmën e këshillave tuaja, sepse organizimi juaj bën që ata të ndihen më të sigurt gjatë kësaj. Gjëja e vetme e cila mund të quhet mangësi është analizimi i detajeve. Nuk filloni asnjë aktivitet pa i analizuar detajet dhe pa marrë rezultate pozitiv. Kjo ndonjëherë i kufizon mundësitë tuaja imagjinative dhe krijuese, kështu që shpesh pasi ndodh kjo, hasni në vështirësi.

Marrëdhëniet e Virgjëreshës me shenjat e tjera:

Virgjëresha & Dashi: Mosmarrëveshje të mëdha, është mirë që të mos realizohet ky kombinim.

Virgjëresha & Demi: Demi mund t’i ndezë pasionet e Virgjëreshës. Lidhje që premton.

Virgjëresha & Binjakët: Interesat e përbashkëta do t’i bashkojnë, mirëpo Binjakët shumë shpejt do të lodhën nga lidhja me Virgjëreshën.

Virgjëresha & Gaforrja: Këta të dy, përputhen mirë, me atë që të dy e dëshirojnë dhe me atë që të dy mund ta ofrojnë.

Virgjëresha & Luani: Ky kombinim nuk mund të zgjasë shumë.

Virgjëresha & Virgjëresha: Ky kombinim mund të përputhet mirë.

Virgjëresha & Peshorja: Peshorja shumë shpejt dëshiron të largohet nga Virgjëresha. Kërkon më shumë kënaqësi.

Virgjëresha & Akrepi: Ky kombinim mund të ketë probleme, sepse që të dy kanë vështirësi të komunikojnë.

Virgjëresha & Shigjetari: Kjo lidhje nuk zgjat shumë, sepse Virgjëresha nuk mund ta duroje melankolizmin e Shigjetarit.

Virgjëresha & Bricjapi: Një lidhje e cila premton shumë. Të dyja palët tregojnë interesim ndaj njëri tjetrit dhe përputhem për mrekulli.

Virgjëresha & Ujori: Ky kombinim nuk mund të zgjasë shumë, sepse mes këtyre nuk ka bashkëpunim.

Virgjëresha & Peshqit: Në fillim, duket se është lidhje e përkryer, mirëpo për një kohë shumë të shkurtër përfundon.

Karakteristikat e Virgjëreshës:

Elementi: Ajri

Planeti: Venusi

Ngjyra: E purpurt

Lulja: Roze (trëndafili)

Kafsha: Gjarpri

Shteti: Kina

Metali: Bakri

Guri i lindjes: Opali

Peshorja

Jeni shumë të këndshëm dhe posedoni një shkallë të lartë elegance. Po ashtu jeni në gjendje t’i mundësoni të tjerëve të ndjehen për mrekulli. Gjëja më interesante është se të gjithë Peshoret jeni të bukur. Nëse jo shumë atëherë është më se e sigurt se për nga bukuria dalloheni nga të tjerët. Keni dëshirë të kënaqeni dhe të jetoni sa më mirë. Më të mirët jeni në ndërtimin e partneriteteve me të tjerët dhe zakonisht e keni vështirë të kuptoni anën tjetër të tregimit. Shmangia nga problemet dhe nga situatat të cilat mund t’u sjellin probleme është një gjë që ju zakonisht e bëni. Jeni diplomat të vërtetë dhe do të bëni çdo gjë që ta ulni tensionin e ndonjë situate të vështirë. Ndonjëherë dini të jeni edhe të shqetësuar dhe të dekoncentruar mirëpo edhe dini shumë shpejt të organizoheni dhe të vazhdoni me ritëm te njëjtë. Jeni ndriçues dhe doni në çdo kohë t’i ndihmoni të tjerëve. Të hollat janë pika e dobët e juaja pasi ato i shpenzoni pa kontroll. Për ju blerja e gjërave është më e rëndësishme se sa kursimi i të hollave.

Marrëdhëniet e Peshores me shenjat e tjera:

Peshorja & Dashi: Kjo mund të jetë një lidhje e mrekullueshme, mirëpo jo lidhje serioze dhe afatgjate. Peshorja & Demi: Që të dy për një kohë shumë të shkurt do të lodhen nga kërkesat e njëri tjetrit.

Peshorja & Binjakët: Ky është kombinim i mirë. Të dy palët përputhen me idetë e njëri tjetrit, gjë që e bën këtë një lidhje te qëndrueshme.

Peshorja & Gaforrja: Këta të dy janë kundërshtarë të mëdhenj dhe kjo lidhje shkakton probleme, probleme dhe vetëm probleme.

Peshorja & Luani: Do të jetë vështirë të gjendet zgjidhja se kush do të jetë kryesor në këtë lidhje, mirëpo këta te dy mund të përputhen mirë.

Peshorja & Virgjëresha: Peshorja shumë shpejt dëshiron të largohet nga Virgjëresha. Kërkon më shumë kënaqësi.

Peshorja & Peshorja: Nëse mund të përputhen në fillim, ka mundësi të jenë një çift i mrekullueshëm.

Peshorja & Akrepi: Akrepi për Peshoren për një kohë të shkurtër do të bëhet histori.

Peshorja & Shigjetari: Të dy romantik dhe me sharm të veçantë. Mund të jetë një çift mjaft i mirë.

Peshorja & Bricjapi: Shumë dallime në mes këtyre te dyve, bëjnë që lidhja mos të zgjas shumë.

Peshorja & Ujori: Të dy do të jenë të kënaqur nga njëri tjetri dhe asnjëri nuk do të doje të largohet.

Peshorja & Peshqit: Probleme të mëdha do të ketë në këtë lidhje. Është mirë që të shmanget.

Karakteristikat e Peshores:

Elementi: Toka

Planeti: Mërkuri

Ngjyra: Hiri

Lulja: Lulebora

Kafsha: Kafshët shtëpiake

Shteti: Greqia

Metali: Bakri

Guri i Lindjes: Safiri

Akrepi

Jeni njerëz shumë ekstrem. Mund të përshkruheni si të fuqishëm dhe si të dobët, si emocional dhe të ftohtë. Jeni një kombinim shumë interesant i një personi me emocionet më të mira edhe më të këqija. Intensiteti është çelësi i personalitetit tuaj dhe i të gjitha gjërave që i bëni. Karakteristika kryesore e juaj është besnikëria. Po ashtu posedimi dhe xhelozia janë një ndër karakteristikat tuaja. Suksesi për ju paraqet qëllim të rëndësishëm. Kur doni të arrini diçka, jeni shumë këmbëngulës. Bëni çmos, jepni çdo gjë vetëm e vetëm ta realizoni atë që keni ndërmend. Natyra juaj u bën të jeni shumë interesant. Po ashtu u bën të jeni edhe agresiv. Zakonisht dominoni ndaj atyre që janë më të dobët se ju, vetëm pse s’mundeni. Të tjerët do ta kenë shumë vështirë me ju, nëse vendosin që juve t’u kenë armiq.

Marrëdhëniet e Akrepit me shenjat e tjera:

Akrepi & Dashi: Xhelozia e Akrepit dhe pavarësia e Dashit, është një kombinim mjaft i mirë.

Akrepi & Demi: Fillon për mrekulli, mirëpo asnjëri nuk dëshiron që kjo lidhje të zgjasë.

Akrepi & Binjakët: Çift i mirë, mirëpo asnjëra palë nuk mund ta durojë tjetrën.

Akrepi & Gaforrja: Të dy palët ndjehen të sigurta pranë njëra-tjetrës. Lidhje që premton.

Akrepi & Luani: Kjo fillon si një lidhje e fuqishme, mirëpo nuk do të vazhdoj ashtu. Shpejtë do të vyshket.

Akrepi & Virgjëresha: Ky kombinim mund të ketë probleme, sepse që të dy kanë vështirësi të komunikojnë.

Akrepi & Peshorja: Akrepi për Peshoren për një kohë të shkurtë do të bëhet histori.

Akrepi & Akrepi: Të dy kërkojnë dhe japin shumë që do të thotë se kjo mund të jetë lidhje e sigurt.

Akrepi & Shigjetari: Gjëja e vetme e cila mund të rezulton nga ky kombinim është një lidhje shumë e shkurtër.

Akrepi & Bricjapi: Në njëri- tjetrin, këta shohin interesim të madh. Kombinim që premton shumë.

Akrepi & Ujori: Konfliktet ndërmjet këtyre dyve, bëjnë që kjo lidhje të përfundoj pa filluar mirë.

Akrepi & Peshqit: Interesat dhe imagjinata e përbashkët mund të jetë shkak që kjo të jetë një lidhje e mirë.

Karakteristikat e Akrepit:

Elementi: Uji

Planeti: Plutoni

Ngjyra: E Bardhë

Lulja: Luledielli

Kafsha: Insektet

Shteti: Norvegjia

Metali: Plutoniumi

Guri i Lindjes: Diamanti

Shigjetari

Zakonisht jeni të buzëqeshur dhe shpesh jeni në gjendje të mirë. Fakti që ju keni shumë fat dhe jeni në gjendje te ndihmoni të tjerët, nuk hidhëron askënd. Kryesisht jeni në gjendje të mirë, por nëse fillon gjendja negative, ose nëse u kap hija e zezë, e keni shumë vështirë të dilni nga ajo. Nëse e vëreni ndonjë gjë që premton, pavarësisht se çka është, ju e përcillni deri në fund. Mundoheni ta keni. Kjo ndodh shpesh, sepse ju tërë kohën jeni në kërkim të gjërave të reja. Ju njëkohësisht jeni edhe më të këndshmit nga të gjitha shenjat. Jeni zemërgjerë dhe jeni të gatshëm në çdo kohë doni t’i ndihmoni të tjerët. Sinqeriteti dhe humori janë anët pozitive tuajat dhe për këtë njerëzit çdo herë u duan dhe admirohen me ju. Zakonisht sinqeriteti juaj i vërtetë u sjell edhe probleme, mirëpo kjo nuk u shqetëson fare. Ju vazhdoni të jeni të sinqertë.

Marrëdhëniet e Shigjetarit me shenjat e tjera:

Shigjetari & Dashi: Të dy palët tregojnë interesime të përbashkëta dhe si çift veprojnë për mrekulli.

Shigjetari & Demi: Demi serioz dhe Shigjetari i joserioz dhe zbavitës, do ta kenë vështirë të rrinë së bashku

Shigjetari & Binjakët: Kjo marrëdhënie fillon në mënyrë të zjarrtë, por mbaron në të njëjtën mënyrë.

Shigjetari & Gaforrja: Personat në këtë kombinim më mirë përputhen si shokë se sa si partnerë.

Shigjetari & Luani: Të dy janë emocional në këtë aspekt që tregon se kjo mund të jetë një kombinim i mirë.

Shigjetari & Virgjëresha: Kjo lidhje nuk zgjat shumë, sepse Virgjëresha nuk mund ta durojë karakterin e Shigjetarit.

Shigjetari & Peshorja: Të dy romantik dhe me sharm të veçantë. Mund të jetë një çift mjaft i mirë.

Shigjetari & Akrepi: Gjëja e vetme e cila mund të rezultojë nga ky kombinim është një lidhje shumë e shkurtër.

Shigjetari & Shigjetari: Të dy kanë interesa të përbashkëta dhe asnjëri nuk lejon që kjo lidhje të dështojë.

Shigjetari & Bricjapi: Këta te dy mund të jenë shokë të mirë, mirëpo nuk do të jenë të suksesshëm ne çift. Ide e keqe.

Shigjetari & Ujori: Dashuria ndaj jetës dhe ndaj njëri-tjetrit, e bëjnë këtë një kombinim të mrekullueshëm.

Shigjetari & Peshqit: Që të dy kërkojnë gjëra që asnjëri nuk mund t’i mundësojë.

Karakteristikat e Shigjetarit:

Elementi: Zjarri

Planeti: Jupiteri

Ngjyra: E purpurt

Lulja: Narcisi

Kafsha: Kali

Shteti: Spanja

Metali: Zhiva

Guri i lindjes: Opali

Bricjapi

Të motivuar nga fuqia e suksesit, shëndetit dhe statusit, ju jeni shumë ambicioz. Jeni shumë këmbëngulës kur bëhet fjalë për atë se qe doni. Po ashtu jeni shumë të organizuar dhe në shumë raste dini të keni durim. Jeni të përgjegjshëm dhe praktik, para se gjithash të determinuar. Përderisa ende keni mundësi nga të cilat mund të arrini sukses, ju do të jeni shumë aktiv. Jeni të kujdesshëm me të hollat dhe dini të kurseni. Asnjë projekt nuk e filloni pa plan dhe pa organizim të mirë, ndërsa kur të filloni nuk ndaleni deri sa ta mbaroni si duhet. Të tjerët në ju mund të shohin një person të ftohtë dhe të paarritshëm, mirëpo ajo është vetëm si rezultat i praktikës tuaj, në marrëdhëniet me të tjerët jeni shumë të kujdesshëm. Doni të keni gjithçka në kontroll sepse nëse u dalin gjërat nga kontrolli, keni frikë se do të keni vështirësi të mëdha.

Marrëdhëniet e Bricjapit me shenjat e tjera:

Bricjapi & Dashi: Pas çdo këndi të kësaj lidhje, presin argumente të shumta.

Bricjapi & Demi: Të dy duan të kenë mbështetje të sigurt. Të dy mund ta sigurojnë këtë. Ide e mirë.

Bricjapi & Binjakët: Të dy mund të mësojnë shumë gjëra nga njëri tjetri, mirëpo ky kombinim nuk zgjat shumë. Bricjapi & Gaforrja: Dallimet në mes këtyre dyve janë shumë të vështira për t’u tejkaluar.

Bricjapi & Luani: Problemet presin pas çdo dere të kësaj lidhje. Nuk është ide e mirë.

Bricjapi & Virgjëresha: Një lidhje e cila premton shumë. Të dy palët tregojnë interesim ndaj njëra-tjetrës dhe përputhem për mrekulli.

Bricjapi & Peshorja: Shumë dallime në mes këtyre dyve, bëjnë që lidhja mos të zgjasë shumë.

Bricjapi & Akrepi: Në njëri tjetrin, këta shohin interesim të madh. Kombinim që premton shumë.

Bricjapi & Shigjetari: Të dy kanë interesa të përbashkëta dhe asnjëri nuk lejon që kjo lidhje të dështojë.

Bricjapi & Bricjapi: Këta të dy përputhen për mrekulli, mirëpo ngjashmëria mund të shkaktojë një situatë banale.

Bricjapi & Ujori: ky çift mund të filloje në mënyrë të pasigurt, mirëpo nëse pak përputhen ka mundësi të ndodhin gjëra të mrekullueshme.

Bricjapi & Peshqit: Dallimet në mes të dyve, bëjnë që kjo të jetë një lidhje shumë e qëndrueshme.

Karakteristikat e Bricjapit:

Elementi: Toka

Planeti: Saturni

Ngjyra: Kafe

Lulja: Karafili

Kafsha: Cjapi

Shteti: Meksika

Metali: Alumini

Guri i Lindjes: Garneti

Ujori

Nga të gjitha shenjat e zodiakut ju jeni më origjinal. Në fakt ata kënaqen kur dinë se ndryshojnë nga të tjerët. Ndërsa ju jeni unik gati në të gjitha aspektet. Ju ndonjëherë doni që t’i injoroni idetë e të tjerëve duke menduar se i keni tuajat. Është e vërtetë se jeni plot ide, mirëpo duhet ndonjëherë qe të paktën t’i dëgjoni edhe idetë e të tjerëve. Ju kërkoni dituri kudo që shkoni. Nga kjo ndonjëherë bini në mendime të thella. Objektiviteti është një gjë e cila të tjerët e kërkojnë nga ju. Ju po ashtu jeni shumë interesant kur bëhet fjalë për organizimin e gjërave rreth jush. Doni të jeni në mesin e të tjerëve, me qëllim që t’i tregoni cilësitë tuaja. Njëherë paraqiteni me një plan të mrekullueshëm për t’i rregulluar gjërat, ndërsa herën tjetër i shpërqendruar dhe i paorganizuar. Angazhimi fizik për ju është gati i pamundur. E urreni punën fizike, mirëpo në anën tjetër jeni shumë praktik në angazhimet e tjera. Argumentet janë gjëja më e rëndësishme për ju.

Marrëdhëniet e Ujorit me shenjat e tjera:

Ujori & Dashi: Me mirëkuptim të vogël, kjo është një kombinim që premton shumë.

Ujori & Demi: Liria dhe dashuria e madhe për Ujorin, shumë shpejt mund të kalojë në dëshpërim.

Ujori & Binjakët: Këta të dy përputhen për mrekulli dhe duket se asgjë nuk mund t’i ndajë.

Ujori & Gaforrja: Emocionet në dhomën e fjetjes, mund të jenë shkaku kryesor për mbajtjen e kësaj lidhje.

Ujori & Luani: Kjo mund të jetë një lidhje e mirë, vetëm nëse Ujori ka durim dhe e duron Luanin.

Ujori & Virgjëresha: Ky kombinim nuk mund të zgjasë shumë sepse mes këtyre nuk ka bashkëpunim.

Ujori & Peshorja: Të dy do të jenë të kënaqur nga njëri tjetri dhe asnjëri nuk do të doje të largohet.

Ujori & Akrepi: Konfliktet ndërmjet këtyre te dyve, bëjnë që kjo lidhje të përfundoje pa filluar mirë.

Ujori & Shigjetari: Dashuria ndaj jetës dhe ndaj njëri tjetrit, e bëjnë këtë një kombinim të mrekullueshëm.

Ujori & Bricjapi: Këta të dy përputhen për mrekulli, mirëpo ngjashmëria mund të shkaktojë një situatë banale.

Ujori & Ujori: Kjo nuk ka mundësi të jetë lidhje e zjarrtë, mirëpo të dy mund të jenë të kënaqur.

Ujori & Peshqit: Ujori do të mundohet në çdo rast të dalë nga lidhja me Peshqit.

Karakteristikat e Ujorit:

Elementi: Ajri

Planeti: Urani

Ngjyra: E kaltër

Lulja: Orkideja

Kafsha: Zogjtë e mëdhenj

Shteti: Rusia

Metali: Uraniumi

Guri i lindjes: Argjendi

Peshqit

Ndonjëherë keni ndjenjën se nuk i takoni kësaj bote. Mirëpo kujt i takoni nuk e dini dhe nuk do të arrini ta dini. Njerëzit që janë rreth jush zakonisht janë të habitur nga personaliteti juaj i fuqishëm. Po ashtu keni intuitë të fuqishme dhe mund të kuptoni këndvështrimet e të tjerëve shumë lehtë. Kjo ndonjëherë mund të shkaktoje probleme. Keni mundësi dhe vullnet të punoni dhe jeni të gatshëm të sakrifikoni çdo gjë për të arritur qëllimet dhe për të ndihmuar të tjerët. Keni një talent dhe sharm të mrekullueshëm. Po ashtu jeni plot ide të mrekullueshme dhe plane. Këto anë pozitive të tjerët nuk janë në gjendje t’i shohin sepse ju tregoheni ipasigurt. Jeni mikëpritës i mirë. Nuk jeni vetjak prandaj njerëzit dëshirojnë të jenë në shoqërinë tuaj. Keni parandjenja të mrekullueshme për atë që ka mundësi të ndodhë. Mirëpo të tjerët nuk ju besojnë sepse mendojnë se fantazoni shumë. Nuk i gjykoni të tjerët sipas asaj se çfarë kanë bërë, por sipas brendësisë së tyre.

Marrëdhëniet e Peshqve me shenjat e tjera:

Peshqit & Dashi: Kjo lidhje mund të mbijetojë vetëm nëse secila palë i përgjigjet nevojave të palës tjetër.

Peshqit & Demi: Mund të mos e kuptojnë njëri tjetrin, mirëpo të dy janë të tërhequr nga njeri-tjetri. Lidhje që premton.

Peshqit & Binjakët: Ndjenjat në fillim mund të jenë shumë të mëdha dhe të zjarrta, mirëpo problemet do të jenë edhe më të mëdha.

Peshqit & Gaforrja: Me punën e përbashkët, këta te dy mund t’i arrijnë qëllimet në jetë dhe në dashuri.

Peshqit & Luani: Të dy janë të mahnitur nga dallimet e njëri tjetrit, mirëpo kjo nuk do të thotë se mund të zgjasë lidhja e tyre.

Peshqit & Virgjëresha: Në fillim, duket se është lidhje e përkryer, mirëpo për një kohë shumë të shkurtër përfundon.

Peshqit & Peshorja: Nëse mund të përputhen në fillim, ka mundësi të jenë një çift i mrekullueshëm.

Peshqit & Akrepi: Interesat dhe imagjinata e përbashkët mund të jetë shkak që kjo të jetë një lidhje e mirë.

Peshqit & Shigjetari: Që të dy kërkojnë gjëra që asnjëri nuk mund t’i mundësojë.

Peshqit & Bricjapi: Dallimet në mes të dyve, bëjnë që kjo të jetë një lidhje shumë e qëndrueshme.

Peshqit & Ujori: Ujori do të mundohet në çdo rast të dalë nga lidhja me Peshqit.

Peshqit & Peshqit: Asnjëri nuk do të merret me problemet e tjetrit. Lidhje afatshkurtër.

Karakteristikat e Peshqve:

Elementi: Uji

Planeti: Neptuni

Ngjyra: Vjollce

Lulja: Zambaku

Kafsha: Peshku

Shteti: Portugalia

Metali: Platini

Guri i Lindjes: Diamanti

Horoskopi

Binjaket do kene 1 takim, Dashi me dite te mire/ Keto jane 6 shenjat e horoskopit qe do kene 1 kthese te forte

Published

on

Dashi

Është një ditë shumë e mirë për të zgjidhur disa probleme sentimentale. Përfitoni për të rinovuar dashurinë. Beqarët do mundohen gjatë të gjithë kohës të bëjnë për vete personin që pëlqejnë, por asnjë rezultat pozitiv. Në planin financiar gjendja do jetë më e qëndrueshme.

Demi

Parashikohen disa ngjarje të rëndësishme në marrëdhënien tuaj në çift, që do t’ju japin shansin të realizoni disa ëndrra të vjetra. Beqarët do kenë një ndryshim drastik në jetën e tyre, pasi do kenë dashuri me shikim të parë me një person që do takojnë. Për financat duhet t’i bëni më mirë llogaritë për të shmangur problemet.

Binjakët

Lërini mënjanë idetë për të shkuar me pushime, mjafton edhe vetëm një organizim për të thyer rutinën e përditshmërisë dhe do ndjeheni më mirë me veten dhe partnerin/en. Beqarët do kenë shumë ftesa për takime, por nuk do ju kushtojnë rëndësinë e duhur dhe do humbin shumë mundësi. Financat do jenë të mira.Gaforrja

Do të dini të përdorni në favorin tuaj për marrëdhënien në çift një mundësi që do t’ju bëjë fitimtarë. Kontrolloni impulsivitetin tuaj, sepse vetëm me qetësi mund të vendosni harmoninë me të dashurin/ën. Beqarët do ndihen mjaft mirë nga takimet e njëpasnjëshme që do kenë. Financat do vinë duke u përmirësuar.

Luani

Do të jeni shumë joshës dhe një mbrëmje nën dritën e qirinjve me njeriun tuaj të zemrës do të jetë ideale për t’ju ndezur disa pasione erotike. Beqarët duhet të jenë më të vëmendshëm në takime për të gjetur njeriun e duhur. Kujdes me shpenzimet, menaxhojini mirë të ardhurat.

Virgjëresha

Ka mundësi që diçka t’ju rrëshakasë nga kontrolli ju të dashuruarve dhe t’ju humbi harmonia në çift. Mos jini në merak, gjithçka do të rregullohet, vetëm kini pak durim. Beqarët nuk do kenë fat në dashuri dhe do zhyten në pesimizëm. Financat do jenë të mira falë menaxhimit tuaj.

Peshorja

Vendosmëria do t’ju ndihmojë të shmangni tensionet dhe problemet në marrëdhënie me partnerin/en. Suksesin profesional e keni shumë pranë, prandaj shmangni zënkat. Beqarët ka mundësi të hedhin hapa të gabuar vetëm për të mos qëndruar vetëm. Financat nuk do jenë shumë të mira.

Akrepi

Do të bëni një shëtitje të këndshme jashtë qytetit me partnerin/en dhe do të çliroheni nga streset dhe nga lodhja e ditëve të fundit. Do ta kaloni një mbrëmje të këndshme. Beqarët bëjnë mirë t’i dëgjojnë edhe këshillat e të tjerëve, pasi mund të gabojnë rëndë dhe të lëndohen. Financat do jenë shumë të mira.

Shigjetari

Do të përdorni gjithë aftësitë tuaja për të ndryshuar situatën në të cilën gjendeni tani ju që jeni në një marrëdhënie. Duhet të qartësoheni brenda vetes tuaj dhe do të gjeni zgjidhje të favorshme. Beqarët do preferojnë të qëndrojnë në shtëpi dhe do refuzojnë takimet. Financat do dini si t’i menaxhoni.

Bricjapi

Gjithë sforcimet tuaja do të shpërblehen dhe do të përfundoni një projekt ambicioz. Kjo do ju bëjë të jeni shumë mospërfillës ndaj partnerit/es. Beqarët nuk do e kenë mendjen te krijimi i lidhjeve, por takime do kenë shumë. Financat do jenë të mira dhe të qëndrueshme.

Ujori

Sot mund të ndani me njeriun e zemrës gjithë sekretet dhe mendimet tuaja. Do të keni mundësi të organizoheni dhe ti dhuroni vetes disa ditë pushimi. Beqarët do nuk kenë aspak fat në dashuri dhe vazhdojnë të mbeten vetëm. Financat nuk do jenë të mira, Plutoni do ndikojë negativisht.

Peshqit

Do të fitoni simpatinë e partnerit/es dhe do te jeni shumë të ndërgjegjshëm për këtë. Inteligjenca dhe intuita juaj do të tërheqin shumë vëmendjen e tij/saj. Beqarët do jenë me shumë fat sot, dhe krahas takime mund të nisin edhe ndonjë lidhje afatgjatë. Në planin financiar tregoni kujdes me shpenzimet.

Continue Reading

Horoskopi

Bejini syte kater per ndonje tradheti/ Astrologia Susan Miller paralajmeron kete shenje horoskopi

Published

on

Horoskopi për ditën e premte, 13 maj 2022,

Përmbledhja: Horoskopi premton një ditë mjaft stresuese, por shumë produktive. Numri i ditës 4 tregon nevojën për të punuar shumë për mirëqenien e ardhshme. Pavarësisht vështirësive dhe lodhjes, zgjidhjen e çështjeve të rëndësishme mos e transferoni në një moment tjetër, bëjeni tani, do t’ia dilni. Potenciali energjetik i trupit është aq i lartë sa të luash sport do t’ju sjellë kënaqësi të madhe. Tani duhet të përqendroheni plotësisht te partneri juaj. Hëna në Peshore shton dëshirën për aventura dashurie, ndaj mos jepni arsye për xhelozinë, bëni kujdes në marrëdhëniet me seksin e kundërt. Edhe nëse keni pak shpërqendrim nga gjërat e rëndësishme, mos e konsideroni këtë kohë të humbur. Komunikoni hapur për çdo temë, flisni për planet dhe arritjet, krijoni një reputacion për veten tuaj.

Horoskopi i Dashit

E premte, 13 maj: Horoskopi i këshillon Dashit të planifikojnë buxhetin e tij. Energjia e numrit 4 premton mirëqenie dhe prosperitet financiar, çdo humbje është një investim fitimprurës. Mundohuni të mos e humbisni këtë mundësi për të përmirësuar gjendjen tuaj financiare. Nëse në marrëdhëniet me të dashurin tuaj shfaqen disa vështirësi, në të ardhmen e afërt do të jeni në gjendje t’i kapërceni ato. Hëna në Peshore jep një humor të mirë dhe besim në të ardhmen, gjithçka do të jetë mirë. Ndoshta nuk duhet t’i kushtoni rëndësi të madhe ndjenjave të këqija dhe ëndrrave të këqija. Yjet paralajmërojnë kundër dyshimit të tepruar, përpjekjet tuaja për të hequr përgjegjësinë do të duken qesharake dhe absurde.

Horoskopi i Demit

E premte, 13 maj: Energjia e numrit 4 është e favorshme për aktivitet të vrullshëm, ndaj përshtatuni me punën e vështirë dhe mos devijoni nga orari i synuar. Horoskopi i kujton Demit se planifikimi kompetent i orarit të punës është një komponent i rëndësishëm i suksesit. Hëna në Peshore karakterizohet nga një dëshirë për gjithçka që është e bukur, dëshira për ta bërë jetën tuaj më të mirë. Krijoni disponimin tuaj, shkoni në parukeri, përditësoni garderobën tuaj, organizoni një darkë festive. Jini të përgatitur për shpenzime, shumë tani varet jo vetëm nga dëshirat tuaja, por edhe nga mundësitë. Nëse nuk jeni gati të rrezikoni mirëqenien tuaj materiale, do të thotë se koha për ndryshim nuk ka ardhur ende.

Horoskopi i Binjakëve

E premte, 13 maj: Horoskopi i këshillon Binjakët që të mos nxitojnë në zbatimin e ideve të tyre krijuese. Energjia e numrit 4 favorizon punën monotone, ndaj është më mirë t’ia kushtoni ditën zgjidhjes së çështjeve rutinë. Edhe kryerja e detyrave të zakonshme mund të jetë e këndshme nëse ka një kuptim të qëllimit përfundimtar. Nëse keni një grindje me një të dashur, kërkoni këshilla nga anëtarët e moshuar të familjes. Hëna në Peshore kontribuon në pajtimin, ndihmon për të gjetur harmoninë në marrëdhënie, thjesht duhet të merrni iniciativën në duart tuaja. Do të jetë më mirë nëse e drejtoni energjinë për të zgjidhur problemet tuaja. Ekziston një rrezik i madh që në vazhdën e eksitimit të mbani mbi supe aq shumë detyrime sa nuk mund të shijoni të gjitha gëzimet e jetës.

Horoskopi i Gaforres

E premte, 13 maj: Energjia e numrit 4 duhet të bëjë shfrytëzime, kështu që ju mund të përfundoni të gjitha punët e grumbulluara të fundit. Horoskopi i bën thirrje Gaforres të mbyllin të gjitha borxhet dhe të kryejnë projekte të mëdha. Mos e shtyni zgjidhjen e problemeve për më vonë, mos kini frikë të zhyteni në rutinë, fati është në anën tuaj. Pozicioni i Hënës në Peshore mpreh ndjeshmërinë ndaj bukurisë, rrit interesin për gjithçka që lidhet me artin. Kaloni kohë në hobin tuaj, rinovoni brendësinë tuaj ose vizitoni sallën e ekspozitës. Sa i përket përvojave tuaja personale, mos nxitoni t’i ndani ato me të gjithë. Prit pak me rrëfimet, mendoni se si të ndërtoni një dialog me njerëzit. Jini të natyrshëm dhe miqësor, mos fshihni mëri në shpirtin tuaj.

Horoskopi i Luanit

E premte, 13 maj: Energjia numër 4 nuk ka nevojë për mërzi dhe përtaci. Horoskopi i këshillon Luanët të planifikojnë ditën në mënyrë të tillë që të kenë kohë për të kryer të gjitha detyrat e planifikuara. Mos u përpiqni të lehtësoni detyrën tuaj, një qëndrim i përgjegjshëm ndaj punës është çelësi i suksesit tuaj profesional. Nëse keni vështirësi në komunikimin me një partner, akordohuni në një dialog konstruktiv. Hëna në Peshore kontribuon në pajtim, ndihmon për të arritur marrëveshje, ju mund të merrni vetëm iniciativën. Jini më shpesh me fëmijën tuaj në ngjarje argëtuese. Jini i interesuar për mendimin e foshnjës, ndani përshtypjet, bisedoni për gjithçka në botë, kjo do t’ju ndihmojë të afroheni më shumë.

Horoskopi i Virgjëreshës

E premte, 13 maj: Energjia e numrit 4 kontribuon në nënshkrimin e kontratave dhe partneriteteve. Horoskopi u ofron Virgjëreshave të mendojnë për perspektivat e rritjes së karrierës. Mos u ndalni në vogëlsira, përqendrohuni plotësisht në punën tuaj, fat të mirë në anën tuaj. Virgjëreshat familjare duhet të jenë të kujdesshëm ndaj ziliqarëve dhe thashethemeve, Hëna në Peshore i provokon njerëzit në vepra të pahijshme. Mundohuni të mos i kushtoni vëmendje thashethemeve që dëmtojnë reputacionin e familjes suaj. Yjet nuk përjashtojnë takime dhe surpriza të këndshme, keni nevojë për një tronditje emocionale. Bëhuni kreativ, komunikoni me njerëz interesantë, vizitoni teatro dhe muze, kërkoni një burim frymëzimi në art.

Horoskopi i Peshores

E premte, 13 maj: Energjia e numrit 4 do t’ju ndihmojë të zhvilloni strategjinë e duhur për sjelljen. Horoskopi e këshillon Peshoren t’i rezistojnë tundimit për t’i zgjidhur të gjitha çështjet me një goditje. Me shumë mundësi, po lëvizni në drejtimin e duhur, ngadalë, vazhdoni atë që keni filluar, suksesi nuk do të zgjasë shumë. Pozicioni i Hënës në Peshore ndihmon për të gjetur harmoninë, rrit dëshirën për çdo gjë të bukur. Nëse deri vonë e keni shtyrë një vizitë në një muze apo teatër, nxitoni të shijoni artin. Kur merrni vendime, drejtohuni nga dëshirat tuaja. Një pakujdesi e vogël definitivisht nuk do t’ju lëndojë, ndaloni së kontrolluari gjithçka rreth jush, lejoni vetes të relaksoheni pak.

Horoskopi i Akrepit

E premte, 13 maj: Energjia e numrit 4 lidhet me durimin dhe punën e palodhur, ndaj kjo ditë është bujare për surpriza që lidhen me aktivitetet profesionale. Horoskopi u premton Akrepëve surpriza të këndshme. Ndoshta jeni duke pritur për një promovim ose rritje pagash. Akrepat janë jashtëzakonisht të arsyeshëm dhe tolerantë ndaj mangësive të të tjerëve. Nën ndikimin e Hënës në Peshore, ju jeni në gjendje të tregoni aftësi të shkëlqyera diplomatike që do të ndihmojnë në ndërtimin e marrëdhënieve me të tjerët. Mundohuni të mos humbisni mundësinë për të përmirësuar marrëdhëniet me të afërmit e moshuar. Në çdo mënyrë theksoni interesin tuaj për punët e tyre, jini të ndjeshëm dhe të kujdesshëm, përpjekjet tuaja nuk do të jenë të kota.

Horoskopi i Shigjetarit

E premte, 13 maj: Energjia e numrit 4 do t’ju japë forcë dhe vendosmëri për të përfunduar të gjithë punën e filluar. Horoskopi i Shigjetarit këshillon të mos devijoni nga qëllimet e tyre, kjo ditë është e favorshme për punë të mundimshme. Megjithatë, mos u ndalni shumë në punën tuaj, merrni kohë për t’u çlodhur. Shigjetari mund të shpresojë për harmoni në jetën familjare, Hëna në Peshore ndihmon për të arritur mirëkuptimin e ndërsjellë. Jini të përgatitur për kompromis, hiqni dorë nga gjërat e vogla për hir të një qëllimi të madh, paqe dhe qetësi në marrëdhënie. Në aspektin profesional, yjet nuk shohin pengesa serioze në rrugën tuaj. Jini aktiv, të relaksuar, mos kini frikë të merrni iniciativën, një qasje krijuese do të japë një rezultat të mirë.

Horoskopi i Bricjapit

E premte, 13 maj: Energjia e numrit 4 do të ndihmojë në arritjen e suksesit në aktivitetin profesional, kjo është dita e personave që duan të punojnë. Për Bricjapët, horoskopi premton shumë punë, por shpërblimi do të jetë i duhuri, do keni promovim, bonuse, propozim biznesi i favorshëm. Tregohuni të kujdesshëm për lidhjet, mos e humbni kot potencialin tuaj. Fati favorizon të dashuruarit e Bricjapit, Hëna në Peshore nxit harmoninë në marrëdhënie. Mos kini frikë të sillni një partner në një bisedë të sinqertë, përpiquni të gjeni fjalët e duhura për të arritur zemrën e tij. Ndoshta duhet të merrni parasysh të gjitha mënyrat e mundshme për të ardhura shtesë. Është e mundur që burimi i ri i të ardhurave të zëvendësojë gradualisht atë kryesor, por nuk duhet të nxitoni në përfundime.

Horoskopi i Ujorit

E premte, 13 maj: Numri i ditës 4 ofron mundësi të shumta për zbatimin e planeve ambicioze. Horoskopi i ofron Ujorit të merret me punë, duke përveshur mëngët. Çdo vonesë mund të çojë në rezultate katastrofike dhe përkushtimi dhe puna e palodhur do të shpërblehen me vlerën e vërtetë. Gjithçka që lidhet me jetën e Ujorit, tani ka një rëndësi të veçantë. Hëna në Peshore i bën njerëzit të ekuilibruar dhe të qetë, kështu që do të jetë veçanërisht e lehtë të ndërtoni marrëdhënie me seksin e kundërt. Mos shihni provokime, mos u besoni thashethemeve dhe thashethemeve. Edhe nëse keni dyshime për korrektësinë e veprimeve të tyre, përpiquni të kuptoni në mënyrë të pavarur se çfarë po ndodh.

Horoskopi i Peshqve

E premte, 13 maj: Energjia e numrit 4 i drejtohet shtëpisë, ose më saktë zgjidhjes së problemeve shtëpiake, ndaj përgatituni të kaloni gjithë ditën në sherr. Horoskopi këshillon që të mos merrni pushim nga puna, problemet e pazgjidhura nuk do të zhduken askund, por vetëm do të shkaktojnë edhe më shumë telashe. Megjithatë, tregohuni të kujdesshëm për lidhjet, mos e humbni kot potencialin tuaj. Peshqit mund të zhyten në argumentet e tyre filozofike dhe të harrojnë problemet e të dashurve. Hëna në Peshore është mendimtare për një sërë temash, por mendoni nëse duhet të humbni kohë të çmuar kot. Pa pritur, mund të jeni në qendër të skandalit, nëse injoroni zërin e arsyes. Mos reagoni ndaj provokimeve, shmangni thashethemet, mbrojeni të vërtetën tuaj deri në fund.

Continue Reading

Horoskopi

Horoskopi javor 14-20 Maj 2022/ Keto jane 2 shenjat me FAT te javes se 3 te muajit MAJ

Published

on

Dashi

Gjatë javës nga data 14 deri në 20 MAJ do të keni më shumë takime apo kontakte me miq që janë më të rinj se ju dhe që pavarësisht moshës do të kenë diçka për t’ju mësuar ose do t’ju japin informacion dhe njohuri të dobishme. Veçanërisht interesante dhe të dobishme për ju do të jenë marrëdhëniet miqësore ose profesionale me njerëzit e lindur nën shenjat e ujit. Gjatë kësaj jave mund të lindë një keqkuptim, i cili mund të përshkallëzohet në mosmarrëveshje apo konflikt me një grua. Në përgjithësi, përfaqësuesit e kësaj shenje të horoskopit do t’i nënshtrohen më shumë stresit në kryerjen e detyrave të tyre të përditshme. Java do të mbahet mend me disa lajme të pakëndshme, të cilat mund të lidhen me punën apo ndonjë institucion. Momenti i pakëndshëm do të lidhet me faktin se më parë keni pasur pritshmëri më optimiste për zhvillimin e situatës ose marrëdhënies specifike.

Gjatë javës shmangni konfliktet apo kundërshtimet e kolegëve dhe menaxherëve. Do të merrni lajme gjatë javës që do t’ju bëjnë të trishtuar ose të zhgënjyer. Djemtë dhe vajzat do të duhet të investojnë më shumë energji dhe vëmendje në shkollë, universitet apo aktivitete dhe përgjegjësi profesionale. Këto gjëra duhet të jenë prioriteti juaj me çdo kusht. Mund të keni takime ose biseda për çështje të rëndësishme për zhvillimin, arsimimin dhe karrierën tuaj. Gjatë këtyre shtatë ditëve, jo çdo detyrim, punë apo përgjegjësi do të jetë e këndshme për ju, por emocionet e mira do të vijnë kur t’i përmbushni me sukses. Meshkujt do jenë shumë aktivë këtë javë, sepse do të ketë shumë dinamikë sa i përket kontakteve tuaja sociale dhe profesionale. Ngjarjet e ndryshme në vendin ku jetoni do të jenë shumë më dinamike dhe interesante. Gratë do të kalojnë momente të ndryshme paniku, frike, pasigurie, më shumë prej ndikimit të njerëzve të tjerë sesa për shkak të situatave reale. Komentet e njerëzve të lindur nën shenjat e zjarrta mund të kenë një efekt shumë negativ tek ju. Surprizat gjatë javës do jenë interesante, por edhe më interesante do të jenë reagimet tuaja lidhur me to.

Demi

Do të keni një qartësi ose ide më të madhe se si t’i zgjidhni problemet tuaja të vjetra ose si të hiqni nga jeta njerëzit që i krijojnë ato për ju. Gjatë këtyre shtatë ditëve do të keni më shumë besim në veprimet dhe vendimet tuaja, dhe kjo do t’ju bëjë të palëkundur në ndjekjen dhe zbatimin e tyre. Megjithatë, java mund të tërheqë vëmendjen tuaj me probleme të vjetra shëndetësore që ju prekin juve personalisht ose një anëtar tjetër të familjes. Ngjarjet do të kërkojnë trajtim të kujdesshëm ose të përhershëm, pavarësisht nga frika juaj. Këtë javë, surpriza, ngjarje dhe eksperienca të këndshme do të lidhen me familjen. Kjo do të jetë një javë e favorshme për një fejesë, martesë, përvjetor apo mbledhje të tjera të veçanta familjare. Java do jetë e favorshme për çështjet tuaja financiare, madje disa prej jush mund të befasohen këndshëm nga paratë e papritura. Tendencat e mira gjatë javës nuk duhet t’ju bëjnë të shkujdesur. Përfitoni nga çdo situatë e favorshme dhe qëndroni të sinqertë dhe të sinqertë me njerëzit përreth jush. Djemtë dhe vajzat do të duhet të marrin parasysh shumë njerëz dhe rrethana të ndryshme. Shëndeti juaj gjithashtu mund të jetë i paqëndrueshëm dhe t’ju shkaktojë disa shqetësime, edhe nëse jeni i ri. Do të ketë më shumë shqetësime apo probleme për djemtë sesa për vajzat, për shkak të emocionalitetit dhe ndjeshmërisë tuaj më të madhe gjatë këtyre shtatë ditëve. Burrat pritet të marrin disa lajme ose rezultate nga veprimet e tyre të mëparshme këtë javë. Ngjarjet do të zhvillohen më shpejt nga sa prisni dhe kjo ndonjëherë mund të krijojë stres të padëshiruar. Nga ana financiare nuk priten probleme, por të rëndësishme do të jenë edhe vendimet dhe veprimet tuaja. Gratë do të kenë takime me njerëz të vështirë ose do t’ju duhet të komunikoni me ta, gjë që do të krijojë tension të brendshëm dhe parehati. Këta njerëz mund të shfaqen në shtëpinë tuaj, në punë ose në një vend publik. Mund të përjetoni surpriza nga personat e lindur në shenjën e Bricjapit, Demit apo Virgjëreshës. Lajmet e këqija mund të shqetësojnë seriozisht disa prej jush.

Binjakët

Shmangni angazhimin në zgjidhjen e çështjeve pronësore, pasi ka gjasa që të gaboni në diçka ose dikush t’ju gënjejë qëllimisht. Nëse duhet të bëni blerje të rëndësishme dhe të shtrenjta, kontrolloni me kujdes çmimin dhe cilësinë, si dhe se cili shtet është prodhuesi i produktit. Nëse do të merrni pjesë në një mbledhje në një rast të veçantë, që do të kërkojë blerjen e një dhurate, përpiquni të jeni origjinal për të mos u zhgënjyer. Gjatë kësaj jave në jetën tuaj do të ketë prani të shumë personave në raste të ndryshme, si në shtëpi ashtu edhe në punë apo në evente të ndryshme publike. Kjo do t’ju kërkojë të komunikoni me kujdes dhe të përshtateni me humorin dhe pritshmëritë e një sërë njerëzish. Gjatë javës, dashuria do të jetë burim emocionesh të këndshme, veçanërisht nëse keni arritur të ruani harmoninë dhe mirëkuptimin në marrëdhënien tuaj. Kjo do të jetë një javë e favorshme për marrjen e vendimeve të rëndësishme që lidhen me angazhimin serioz, si krijimi i familjes, ngjizja e një fëmije e të tjera. Gjatë këtyre shtatë ditëve do të shqyrtoni me kujdes mundësinë e aplikimit për kredi, për të blerë një send apo pronë me këste. Do të kuptoni se ky është një vendim serioz dhe do t’i jepni vetes kohë të mjaftueshme për të menduar dhe kontrolluar detajet e një kontrate të tillë përpara se të hidhni një hap. Djemtë dhe vajzat do të kalojnë një javë emocionesh të ndryshme, në disa raste që lidhen me ngjarje në jetën e një vajze. Java nuk premton ndonjë sukses të rëndësishëm në jetën tuaj, por do të keni kohë të mjaftueshme për të parë rreth e rrotull për detyrat ose premtimet tuaja të papërfunduara. Gjatë javës, jini të kujdesshëm në ndihmën ndaj njerëzve më të vegjël se ju. Shmangni kërkimin e burimit të një intrige apo informacioni të rremë, sepse nuk do t’ju çojë askund. Keni një javë të fortë dhe pozitive në të cilën do t’ju duhet të investoni energji në gjëra që janë të rëndësishme për të ardhmen tuaj. Disa ngjarje do të zhvillohen me shpejtësi dhe në mënyrë të papritur gjatë këtyre shtatë ditëve. Gratë do të kalojnë një javë komunikimi dinamik me persona të ndryshëm për shkak të zhvillimit të ngjarjeve të rëndësishme në familjen, punën apo shoqërinë ku jetoni. Mund të lindin shqetësime të papritura, frika për ngjarje që do të lindin çuditërisht. Marrëdhënia juaj me përfaqësuesit e shenjave të zjarrta të zodiakut do të kërkojë vëmendje, veçanërisht nëse duhet të zgjidhni ndonjë problem me ta.

Gaforrja

Do të përjetoni një surprizë që do të lidhet me lajmet e mira. Me shumë mundësi, do t’ju japë informacion të dobishëm që do të përcaktojë planet tuaja për të ardhmen e afërt. Kjo mund t’ju vendosë në një humor të mirë këtë javë. Gjatë këtyre shtatë ditëve do të keni marrëdhënie të rëndësishme me njerëz nga rrethi juaj i kolegëve ose mbështetësve në një kauzë publike ose politike. Do t’ju duhet të takoheni me njerëz të caktuar ose të vizitoni autoritetet për të diskutuar ose zgjidhur çështjet tuaja financiare. Do të keni një javë të favorshme për zgjidhjen e keqkuptimeve në lidhje me paratë, pagesat, kreditë etj. Java do jetë e qëndrueshme financiarisht dhe do mund të prisni të ardhura specifike financiare. Java do jetë më emocionale në marrëdhënien tuaj me një person që do të ketë dëshirën për të sunduar, për të përcaktuar veprimet e njerëzve që e rrethojnë. Nëse jeni prindër të fëmijëve të rritur, do të keni angazhime me ta në lidhje me shtëpinë e tyre, fëmijët e tyre, blerjen e një makine të re për ta dhe jo vetëm. Ju mund të jeni bujarë këtë javë, por qëndroni vigjilentë. Veprimet e nxituara marrë mbi baza emocionale do t’ju krijojnë probleme në javët në vijim. Do të një kohë romantike, për sa kohë nuk jeni kapriçioz dhe nuk e manipuloni partnerin për gjëra që nuk i pëlqejnë. Për disa prej jush, java sjell një përvojë që lidhet me një incident të pakëndshëm. Ka të ngjarë të ndikoheni shumë nga veprimet dhe vendimet e njerëzve të lindur nën shenjën e Dashit, Luanit ose Shigjetarit. Djemtë dhe vajzat do ndryshojnë planet dhe synimet e tyre si pasojë e lajmeve të ndryshme që do të merrni gjatë javës. Ndonjëherë mund të keni një frikë ose ankth të pashpjegueshëm për të panjohurën që keni përballë, por do të gjeni forcë ose arsye të mjaftueshme për të qetësuar veten. Gjatë javës do të shijoni një bisedë apo eksperiencë në lidhje me një person të lindur në shenjën e Dashit, Luanit apo Shigjetarit. Burrat do të mërziten nga sjellja e një gruaje këtë javë, e cila do të dëshirojë të jetë në qendër të vëmendjes ose do të dëshirojë që të tjerët të ndjekin vetëm dëshirat e saj. Do të ketë shumë provokime këtë javë për durimin tuaj. Nuk përjashtohen reagime të zemëruara nga ana juaj. Gratë do të duhet të balancojnë mirë detyrat e tyre profesionale, sepse do të keni shumë detyra dhe përgjegjësi në të dyja fushat. Gjatë javës do t’ju kërkohet të planifikoni një buxhet të ri familjar, më praktik për shkak të kostove më të larta të ardhshme.

Luani

Do t’ju duhet të përqendroheni në zbatimin e rreptë dhe korrekt të përgjegjësive tuaja familjare dhe shtëpiake. Pavarësisht nga mosha juaj, shumë nga të afërmit do të mbështeten në ndihmën tuaj. Kjo do të jetë një javë e favorshme për një fejesë, martesë apo ngjarje të tjera të rëndësishme familjare për ata që kanë plane të ngjashme. Gjatë këtyre shtatë ditëve do t’ju duhet të merrni vendime të rëndësishme për të ardhmen e të afërmve. Këto vendime mund të lidhen me vendbanimin e tyre, terapinë mjekësore dhe veprime apo situata të tjera specifike. Kjo do të jetë një javë e favorshme për zhvillimin e një procesi gjyqësor lidhur me divorcin, një lloj ndarjeje apo zgjidhjen e marrëdhënieve të tjera ndërpersonale. Gjatë këtyre shtatë ditëve shpesh do të ndjeni se keni përfituar në një farë mënyre nga fati, se jeni me fat, por kjo nuk duhet t’ju bëjë arrogantë apo të lëndoni të tjerët me komente të pahijshme apo sarkastike. Një rol të rëndësishëm dhe pozitiv në jetën tuaj gjatë javës do të kenë personat e lindur në shenjën e Peshores, Ujorit apo Binjakëve, me të cilët keni një lidhje familjare apo miqësi të vjetër. Gjatë javës mund të përjetoni shqetësime të papritura për paratë apo një dokument financiar. Surpriza të ndryshme mund t’i presin djemtë dhe vajzat këtë javë. Ndonjëherë do t’i shijoni, ndonjëherë do t’ju duhet kohë për të kuptuar nëse janë për të mirën tuaj apo jo. Në përgjithësi, kjo do të jetë një nga periudhat tuaja më të mira të vitit, kur nuk do të merrni asgjë falas, por të gjitha përpjekjet dhe puna juaj do të vlerësohen dhe shpërblehen siç duhet. Këtë javë, disa prej jush do të duhet të marrin vendime të rëndësishme për të ardhmen: një formë të re edukimi, trajnimi, karriere, specializimi, rikualifikimi dhe më shumë. Burrat do të jenë të suksesshëm nëse planifikojnë të udhëtojnë për arsye pune ose familjare. Ju mund të udhëtoni për të nënshkruar një dokument ose kontratë dhe është e mundur të merrni një ftesë për të vizituar dikë. Marrëdhëniet tuaja me meshkujt, veçanërisht ata që jetojnë në distancë nga ju, do të jenë të rëndësishme dhe interesante. Do të keni tema për të diskutuar, për të planifikuar aktivitete të ndryshme të përbashkëta apo veprime të tjera të rëndësishme për të dyja palët. Gratë do të përballen me probleme që i kanë shkaktuar vetes me sjelljen javët e fundit. Mund të jeni penduar për fjalët ose veprimet tuaja, por jehona e gjithë kësaj do të ndihet vetëm tani. Disa prej jush do të befasohen nga një lajm i keq për një person nga e kaluara. Kjo javë do të mbahet mend me ngjarje që mbartin mesazhe të ndryshme, ndonjëherë të kundërta dhe kjo mund të shkaktojë njëfarë konfuzioni ose ankthi tek ju.

Virgjëresha

Humori juaj do të ndryshojë midis emocioneve të forta pozitive dhe momenteve të stresit dhe panikut më të madh. Në përgjithësi, intuita do t’ju japë shenja të zhvillimit të një ngjarjeje ose një tjetër dhe gjithçka do të varet nga fakti nëse i besoni ose vazhdoni të luftoni “mullinjtë e erës”. Gjatë këtyre shtatë ditëve, nëse dëshironi, do të arrini të dilni shumë shpejt nga pesimizmi duke iu nënshtruar frikës apo manipulimeve të ndryshme. Java sjell zhgënjim ose një ngjarje të pakëndshme që lidhet me një person që e konsideroni mik të ngushtë ose person të veçantë në jetën tuaj. Gjatë këtyre shtatë ditëve do të shijoni ngjarje apo lajme të ndryshme që lidhen me udhëtime apo njerëz nga distanca të ndryshme. Këto gjëra sjellin emocione shumë të forta. Kjo do të ndihet veçanërisht nga ata që kanë një partner intim. Java do jetë e favorshme për udhëtime, për një takim romantik dhe për eksperienca dashurie. Do të keni më shumë punë këtë javë dhe do të lindin angazhime të reja profesionale. Megjithatë, pranimi i tyre do t’ju kërkojë të keni biseda shtesë me njerëz që nuk i njihni ose nuk keni punuar më parë. Gjatë javës do të kënaqeni ose do të befasoheni nga lajmet që lidhen me karrierën apo të ardhmen e një të afërmi, me shumë mundësi nga familja juaj. Djemtë dhe vajzat do të përballen me vështirësitë e para serioze në muajin MAJ. Ato do të jenë aq të ndërlikuara sa do t’ju duhet të mbështeteni ose në fatin tuaj ose në ndihmën e njerëzve të dashur. Në të njëjtën kohë, java do t’ju sjellë mundësi të reja për të performuar, për të gjetur një punë që do t’ju sigurojë të ardhura të rëndësishme dhe jo vetëm. Gjatë këtyre ditëve do të keni disa takime apo biseda të rëndësishme, ose do të merrni pjesë në një mbledhje të rëndësishme, eksperienca që do të lënë gjurmë të ndritshme pas. Meshkujt do mund të arrijnë rezultate të mira në punë, në detyrat familjare apo në karrierë, por do të jetë mirë të kurseni veten nga tendosja më e madhe fizike apo mendore. Ju e dini shumë mirë se cilat janë opsionet tuaja, ndaj konsiderojini ato dhe mos shkaktoni probleme shëndetësore apo fizike. Ata që po luftojnë me një sëmundje ekzistuese do të kenë një javë të favorshme për trajtim dhe terapi. Momentet e tensionit do të lidhen me ndjenjat tuaja të brendshme të pasigurisë dhe frikës. Gratë do të kenë këtë javë pritshmëri për realizimin me sukses të planeve personale apo profesionale. Do të mbështeteni në premtimet apo mbështetjen e personave të lindur në shenjën e Gaforres, Akrepit apo Peshqve.

Peshorja

Do të habiteni nga veprimet apo temat e bisedës që do të keni me personat e rrethit tuaj të miqve. Java parashikon ngjarje të rëndësishme dhe interesante me personat e lindur nën shenjat e ajrit ose tokës, me të cilët njiheni ose jeni miq prej shumë vitesh. Gjatë javës do të keni nevojë për vizita në një institucion shtetëror, bankar, tatimor apo gjyqësor. Këto ndoshta do të jenë veprime të planifikuara paraprakisht në lidhje me një bisedë të rëndësishme. Gjatë javës mund të prisni lajme të mira në shtëpi në lidhje me interesat tuaja financiare ose suksesin financiar të një gruaje nga rrethi juaj i të afërmve. Gjatë javës do të keni mundësinë të rregulloni një dokument apo kontratë që do të jetë e rëndësishme për shtëpinë dhe familjen. Gjatë javës do të gjeni një zgjidhje të favorshme për problemet tuaja ose një situatë të ndërlikuar me dikë me të cilin mund të keni kontakte familjare ose profesionale. Disa prej jush do ta kujtojnë këtë javë me zgjidhjen e papritur të një situate në dukje të pashpresë. Djemtë dhe vajzat do të duhet të ndajnë informacion ose përvojë me njerëz me të cilët kanë aktivitete të përbashkëta, shokë klase, kolegë. Do t’ju duhet të flisni më shpesh në telefon me njerëz që do të jenë të rëndësishëm për zbatimin e mirë të planeve tuaja të përditshme. Këtë javë do të kaloni disa momente të rëndësishme konfuzioni, kur do të ndiheni në një udhëkryq, të shtyrë për të marrë vendime të rëndësishme ose për të bërë disa ndryshime. Jini të kujdesshëm me sendet ose informacionet personale. Burrat duhet të përgatiten për veprim në situata të pazakonta ose të papritura. Ditët nuk do të jenë njësoj dhe as nuk do të mund të planifikoni të nesërmen. Do të ketë shumë lëvizje në jetën tuaj këtë javë, por do t’ju duhet edhe shumë durim. Do të ketë diçka për të cilën të jeni të lumtur, diçka për të cilën do të jeni krenarë dhe të kënaqur, por mbi të gjitha keni shumë punë për të bërë. Gratë do të duhet të marrin në duart e tyre burimet financiare të familjes. Ka disa vështirësi ose kosto më të mëdha përpara që do të kërkojnë vëmendje, llogaritje dhe saktësi. Mund të keni detyra që lidhen me dokumente të ndryshme apo kontrata të natyrës financiare, por çfarëdo që të përfshiheni gjatë këtyre shtatë ditëve, do të jeni në gjendje tì përballoni. Një lajm i keq mund t’ju shqetësojë, pasi do të ketë lidhje me dikë që njihni.

Akrepi

Do të habiteni nga arsyet se përse do të lindin konflikte në familjen tuaj apo me të afërmit. Do të ketë patjetër gjëra që nuk kanë qenë të rëndësishme në marrëdhënien tuaj deri më tani. Ka të ngjarë që pritshmëritë joreale për një ngjarje ose veprim të caktuar të jenë në rrënjë të këtyre përplasjeve të pakëndshme. Gjatë javës do të keni më shumë shpenzime dhe kjo mund të sjellë një shqetësim për buxhetin familjar. Kini kujdes me dokumentet financiare që keni (si kartat bankare etj.) që mund të përvetësohen dhe përdoren pa pëlqimin tuaj. Java transmeton lajme interesante që lidhen me njerëzit që jetojnë larg jush. Shumë do t’i përdorin këto shtatë ditë për të vendosur ose zgjidhur detaje të rëndësishme rreth udhëtimit të ardhshëm. Nuk do të habiteni nga një ftesë për të vizituar shtëpinë e miqve apo të afërmve që jetojnë në një fshat, qytet apo vend tjetër. Gjatë javës, do të kërkohet vëmendje për veprimet që lidhen me përmirësimet ose riparimet e sendeve në shtëpi ose në një lloj tjetër prone që familja juaj zotëron. Janë të mundshme veprime të gabuara ose të nxituara, të cilat do të sjellin vonesa, por në përgjithësi situata të tilla do të kenë një përfundim të favorshëm. Djemtë dhe vajzat do të kalojnë një javë në të cilën pamja e tyre, rehatia personale dhe vetëbesimi do të jenë shumë të rëndësishme dhe do të jenë prioriteti juaj. Nuk ka asgjë të keqe me këtë. Lëreni gjithçka në jetën tuaj të jetë e ekuilibruar. Burrat, pavarësisht se çfarë planesh kanë për këtë javë, arsye të ndryshme do t`i mbajnë më shumë brenda shtëpisë. Gratë do të duhet të kontrollojnë më rreptësisht dëshirën e tyre për të blerë këtë dhe atë, për të përkëdhelur pamjen e tyre me gjëra që nuk do të kenë rëndësi nesër. Jini të bukur, por jo ekstravagante. Fatkeqësisht, disa prej jush mund të përballen me një shpenzim, i cili do të jetë një barrë për buxhetin e familjes. Marrëdhëniet kontraktuale me të huajt do të kërkojnë vëmendje. Prania në jetën tuaj e njerëzve të lindur në shenjën e Bricjapit, Demit ose Virgjëreshës do të jetë e vështirë këtë javë për shkak të disa tipareve të karakterit të tyre.

Shigjetari

Do të vizitoni institucione, vende apo njerëz të ndryshëm. Këto veprime do të lidhen me shpenzimet apo veprime të tjera financiare që do të bëni gjatë këtyre shtatë ditëve. Fatkeqësisht, kjo javë do t`ju trishtojë shumë me lajme të pakëndshme për zhvillimin e një problemi shëndetësor të një personi që njihni. Gjatë këtyre shtatë ditëve do të kaloni një kohë të mirë për të organizuar ose për të bërë një udhëtim me të dashurin ose familjen tuaj, kështu që nuk keni pse të keni ndonjë rast të veçantë. Është e mundur të vizitoni vende interesante. Këtë javë do të kënaqeni me lajme nga larg, lidhur me një person të lindur në shenjën e Gaforres, Akrepit apo Peshqve. Jeta juaj këtë javë do të jetë e mbushur me një sërë kontaktesh sociale, profesionale dhe miqësore, me njerëz të interesave, kombësive apo feve të ndryshme. Djemtë dhe vajzat do kalojnë disa probleme shëndetësore që lidhen me infeksione të ndryshme, ftohje, tension për shkak të stresit më të madh apo për shkak të ndonjë sëmundjeje kronike, gjenetike. Kjo do të jetë një javë e favorshme për të udhëtuar, pavarësisht shqetësimeve që mund të lindin. Marrëdhëniet tuaja miqësore do të zhvillohen në mënyrë harmonike, veçanërisht nëse në vitin 2021 keni arritur të zgjidhni mirë miqtë tuaj. Burrat do të kenë raste të vogla, por të larmishme për gëzim. Vëmendje të veçantë do t’i kushtoni dokumenteve për të cilat duhet të angazhoheni në javën e re. Kjo javë sjell një eksperiencë emocionale për ju lidhur me një person të lindur në shenjën e Luanit, Dashit apo Shigjetarit. Gratë do të lëvizin me shpejtësi maksimale pothuajse gjatë gjithë javës. Gjithmonë do të keni shumë detyra, shumë njerëz do të mbështeten tek ju dhe koha do të fluturojë pa ju dhënë kohë të mjaftueshme për të pushuar. Lajmet do të vijnë nga afër ose larg, nga burime të ndryshme dhe me informacione të ndryshme (pozitive ose të pakëndshme).

Bricjapi

Do t’ju duhet t’i shikoni më realisht problemet që keni në marrëdhënien tuaj romantike. Në asnjë rrethanë nuk duhet të mbështeteni tek premtimet apo rutina që keni krijuar në marrëdhënien tuaj. Nëse jeni arrogantë, ose nëse injoroni përpjekjet e partnerit për të ndryshuar marrëdhënien tuaj, kjo javë mund t’ju habisë me një situatë të pakëndshme. Është e mundur të përjetoni një situatë tjetër në të cilën marrëdhëniet e qëndrueshme do të sulmohen nga intrigat ose veprimet keqdashëse të të tjerëve. Në çdo rast, mos i nënvlerësoni ngjarjet që do të ndodhin në jetën tuaj personale gjatë këtyre shtatë ditëve. Gjatë javës do të keni raste të ndryshme për biseda të veçanta me miqtë. Në shumicën e rasteve, këto gjëra do të lidhen me momente të rëndësishme në jetën e njerëzve që jetojnë në një distancë prej jush. Do të ishte mirë të pranonit në fillim të javës faktin që shumë pak nga pritshmëritë tuaja paraprake për javën do të ndodhin ashtu siç i planifikoni. Gjithmonë do të ketë diçka që do t’i ndryshojë, ose që do t’i bëjë të ndodhin me shumë stres ose panik. Gjatë javës shmangni përballjet me fëmijët apo të rinjtë që duan të realizojnë një ide apo qëllim. Nëse mendimi juaj është se ata do të bëjnë një gabim të madh, përpiquni të ndikoni tek ta me argumente të arsyeshme. Përndryshe, le të përjetojnë atë që u është dhënë nga fati. Djemtë dhe vajzat do të tregojnë një tipar të ri të karakterit të tyre: dëshirën për të mbrojtur pozicionin e tyre me çdo kusht. Kjo mund të jetë sjellja e duhur, por mund të jetë gjithashtu një shenjë se ka ende diçka për të mësuar rreth marrëdhënieve njerëzore. Përballja me një burrë të moshuar do t’ju tregojë saktësisht se çfarë duhet të mësoni. Gjatë javës do të keni ëndrra që lidhen me njerëz që nuk i keni parë kurrë në jetën tuaj ose me ata që tashmë kanë ikur në Botën Tjetër. Meshkujt do të duhet të kërkojnë një mënyrë diplomatike për të kapërcyer një konflikt të drejtpërdrejtë me dikë që njohin, i cili nuk ka ndjenja të mira për ju. Kjo do t’ju kërkojë të rimendoni sjelljen tuaj ndaj njerëzve të caktuar. Do bëni plane interesante për të ardhmen dhe do jeni optimistë për mbështetjen që keni.

Ujori

Do t’ju duhet të shmangni stresin dhe panikun, pasi shkaku i gjendjeve të tilla do të jetë në kokën dhe imagjinatën tuaj, më shumë sesa në realitet. Arsyeja për situata të tilla mund të jetë emocionaliteti juaj i tepërt, i cili mund të shkaktojë konflikte të papritura ose të pakëndshme. Nëse arrini të mbroni veten nga përvoja të tilla, do të keni një javë përpara, në të cilën në një mënyrë apo tjetër do të ndiheni të mbrojtur nga fati. Gjatë këtyre shtatë ditëve do të flisni për ngjarje nga e kaluara ose do të ktheheni te miqtë dhe të njohurit tuaj të vjetër për shkak të lajmeve të ndryshme që lidhen me to. Në mënyrë të papritur do të dalin në dritë disa të vërteta apo sekrete që nuk do t’ju pëlqejnë, edhe pse rëndësia e tyre nuk është aq e madhe. Gjatë javës do të përjetoni momente tensioni emocional në familje apo në shtëpinë tuaj. Mundohuni të përshtateni me ngjarjet dhe njerëzit me të cilët do të jeni në kontakt gjatë këtyre shtatë ditëve. Jini të qetë dhe të përulur, të durueshëm dhe diplomatë. Kjo është koha për të treguar nëse keni mençuri të mjaftueshme për të mësuar dhe drejtuar të tjerët. Java mund të mbahet mend nga disa prej jush me momente të veçanta në dashuri. Kjo do të jetë një kohë e mirë për të kërkuar një partner të ri. Djemtë dhe vajzat do të kenë një javë interesante dhe përgjithësisht pozitive në të cilën do të keni shpresa më të mira për të ardhmen tuaj. Do të jeni më të pëlqyer nga të tjerët ose do të jeni në gjendje të paraqiteni më mirë para njerëzve të rëndësishëm për ju. Aftësia juaj për të komunikuar me të tjerët dhe për të qenë dëgjues të mirë do të jetë shumë e rëndësishme për ju gjatë këtyre shtatë ditëve. Java do të mbahet mend nga një ngjarje ose përvojë që përfshin një grua, me shumë mundësi më e madhe se ju. Njohjet e reja do të jenë interesante, por mos nxitoni t’u ktheni shpinën miqve tuaj të vjetër. Së shpejti do t’ju duhen sërish…. Meshkujt do të ndiejnë mungesën e energjisë së mjaftueshme, ndaj duhet të kryejnë detyra të rëndësishme këtë javë. Sëmundje të lehta, siklet fizik ose shqetësime të tjera janë të mundshme. Detyrat tuaja të shtëpisë do të kërkojnë vëmendje të veçantë. Shëndeti i një personi të dashur do të ketë nevojë për kujdes. Gratë do të kenë plane dhe angazhime të përbashkëta me gra të tjera, të cilat mund të jenë pjesë e familjes, mikesha, kolege etj. Detyrat dhe përgjegjësitë e shtëpisë dhe familjes do të jenë gjithashtu prioritet për ju gjatë javës. Angazhimet në lidhje me trashëgiminë, pasurinë e të afërmve të moshuar, rinovimin e planeve apo ideve të vjetra janë të mundshme.

Peshqit

Do të diskutoni me miqtë ose të afërmit për të ardhmen e një djali ose një burri në rrethin tuaj të të afërmve. Jeni gati të merrni vendime të rëndësishme që do të ndikojnë jo vetëm tek ju, por do të reflektojnë në një farë mënyre edhe te njerëzit që ju rrethojnë. Këtë javë mund të habiteni nga lajmet që lidhen me lindjen e një djali. Gjatë javës tregohuni të kujdesshëm për atë që blini për shtëpinë ose punën tuaj, veçanërisht pajisjet dhe gjërat që janë të shtrenjta. Shikoni detajet më të vogla në mënyrë që të mos habiteni nga prodhuesi ose cilësia. Gjatë javës do t’ju pëlqejë të kaloni më shumë kohë me miqtë, fqinjët apo njerëzit me të njëjtin mendim. Kjo ndoshta për faktin se ju mund të zgjidhni kontaktet tuaja në këtë mënyrë, ndërsa me të afërmit është ndryshe. Gjatë javës, prisni një zhvillim të mirë të angazhimeve dhe planeve tuaja profesionale. Kjo do të jetë një javë e mirë për të kërkuar një punë të re, për të filluar një biznes të ri ose për të filluar një karrierë të re. Djemtë dhe vajzat do të kalojnë shtatë ditë në të cilat do të mund të arrijnë progres dhe avancim real në çështje të rëndësishme për të ardhmen e tyre: arsim, karrierë, familje. Do t’ju duhet të merrni vendime të rëndësishme ose të bëni ndryshime në jetën tuaj. Do ta pranoni në mënyrë të favorshme ndikimin e një personi të lindur në shenjën e Peshqve, Gaforres ose Akrepit, veçanërisht në momentet kur do t’ju duhet të merrni vendime për të ardhmen tuaj. Nëse keni një arsye për të kontaktuar një institucion gjyqësor ose ligjor, nuk ka gjasa që të ketë ndonjë surprizë për ju. Jini të kujdesshëm dhe ndihmoni më të rinjtë se ju, veçanërisht nëse janë pjesë e familjes suaj. Meshkujt do të duhet t’i marrin më seriozisht detyrat dhe përgjegjësitë e tyre të reja. Është e mundur të angazhoheni për diçka për të cilën nuk keni përvojë të mjaftueshme, por gjithmonë mund të mësoni diçka të re ose të kërkoni ndihmë nga njerëz më me përvojë se ju. Jeta juaj e dashurisë do jetë një faktor i rëndësishëm në humorin dhe vetëvlerësimin tuaj, veçanërisht nëse jeni në grupin e beqarëve. Gratë do të kenë angazhime të reja. Në përgjithësi, pritshmëritë janë për një javë të qetë, pa trazira të mëdha.

Continue Reading

Trending