Connect with us

Horoskopi

Peshqit te paret, Luani i fundit/ Astrologia Meri nxjerr horoskopit ne vitit 2022 per te gjitha shenjat

Published

on

PARASHIKIMI ASTROLOGJIK I VITIT 2022

Renditja e shenjave nga ajo me pak me fat te ajo me e favorizuara:

12. Luani

Luanët janë në vendin e 12-të sepse kanë kaluar një vit të vështirë 2021 dhe kjo nuk do të thotë që të çlirohen kaq shpejt, por rëndësi ka që vështirësia kryesore ndaj tyre do të largohet, kështu që do të jenë sqaruar problemet në çift si dhe ato ligjore. Por çfarë i pret në vitin 2022 që janë në këtë pozicion? Bëhen llogaritë ekonomike, pra gjitha bilancet. Është një vit i madh ekonomik ku ato do të sqarojnë detyrimet ose pronësitë, ose buxhetet nëse kanë pasur një divorc. Kanë tendencën e shlyerjes së detyrimeve. Por në periudhën e verës, në Maj deri në Tetor këta futen në një pranverë shumë të bukur. Pastaj nga Tetori e tutje rikthehen sërish ato problemet ekonomike që do t’i zgjidhin deri në fund të vitit.

11. Binjakët

Binjakët do të kenë përgjegjësi të madhe në lidhje me karrierën, me publicitetin, me emrin. Por a do të jenë në gjendje Binjakët të marrin më shumë përgjegjësi ose gjithë kjo famë që do të ju vijë, mos është më e e madhe se ato dhe këtë peshën e famës a do të munden që ta mbajnë?! Këtu është një dilemë e madhe. Këshillimi është që të masin mirë me peshën e tyre dhe sa forcë vullneti mund të kenë të përballen me këto përgjegjësi dhe sa mund t’i mbajnë. Disa mund të kenë fatin që nga hiçi do të promovohen dhe duhet të përgatiten psikologjikisht që ta mbajnë. Nga Maji deri në Tetor kanë një jetë sociale të mirë, do flirtojnë, do të dalin do të argëtohen, erotikë pa fund.

10. Virgjëresha

Presioni nga ana e të tjerëve bëhet më i madh për personat e shenjës së Virgjëreshës. Ato virgjëreshë që nuk janë martuar, që nuk kanë përgjegjësi, kanë vitin e martesës. Kjo është një gjë e mirë sepse martesa është një kontratë që ka detyrime, pra i vë përballë një detyrimi, një zgjedhjeje, ose nuk kanë finalizuar një biznes që kanë menduar që do ta bëjnë vetëm, por jo. Ky vit thotë që ke një biznes dhe që do të “martohesh” me dikë në biznes. Pra, ti je i varuar nga partneritetet ose je nën mbikëqyrjen e rregullave që jo vetëm i vë ti, por që i vënë edhe të tjerët. Pra fryma e një bashkëpunimi ose një kërkese llogarie, i vë Virgjëreshët në këtë kontekst. Në periudhën e verës do të bëhen bilance ekonomike, do të keni kërkesa llogarish ekonomike, do të ndani ato kush paguan më shumë e më pak, ose do të kërkoni të drejtën tuaj në aspektin ekonomik.

9. Shigjetari

Shigjetarët futen nën një robëri ose si të themi në një ikje nga ajo që kanë momentalisht, do të kërkojnë më shumë nga jeta dhe ajo që kanë dhe do të mendojnë se ajo që kanë nuk është ajo që i përfaqëson, pra do të gjejnë rrugë të reja për të kërkuar diçka më shumë. Ky lajm është i mirë, por është i lodhshëm. Për ato Shigjetarë që duan të merren me punë që i përmban peshku, do të kenë një vit të favorshëm, por gjithmonë ikja nga realiteti do t’i bëjë Shigjetarët të shikojnë më ndryshe. Mund të kenë vendime të nxituara që nuk kanë asnjë qëllim. Është një ndër shenjat që do të ketë një erotizëm të paparë, mund të bëjnë një modë të re, të merren me operacione plastike. Do të jenë shumë aktivë. Pastaj do të rikthen sërish në bazë. Këshilla ime për to është: Destinacion të qartë dhe jo të paqartë.

8. Bricjapi

Për Bricjapët është një vit i mbarë, do të kenë qëllime të mira, ëndërrime, miq të mirë, mund të ndodhë që miqtë të mos jenë realë, por Bricjapët do t’i japin besim. Nuk mund të themi se e fshehta nuk do të ndikojë, kështu që duhet të jenë të vëmendshëm në miqësitë e reja. Pastaj në periudhën e verës, atëherë këtu gjërat marrin një ndryshim dhe ato do të merren me çështjet familjare, si për shembull mund të blejnë një shtëpi.

7. Peshorja

Shumë punë, ankth pune dhe punë e detajuar që këta do t’i kënaqi dhe do të mbartë art, romantizëm dhe këtu do të kenë një ecuri shumë të mirë, Gjëra të mistershme do të ekzistojnë. Ngjyra të reja, modë e reja, nuanca të reja. Duhet të kenë shumë kujdes me shëndetin sepse mund të shëndoshen më shumë se sa duhet. Të meditojnë dhe të mos kapërcejnë masën në çdo gjë për vitin 2022. Në pranverë-verë kemi shansin e martesave për ato që nuk janë martuar, si dhe e lindjes së fëmijëve.

6. Demi

Ata që kanë probleme familjare t’i shikojnë me qetësi, por aleanca me Jupiterin iu jep mbrojtje të mirë. Do të kenë mbarësi në punë të rëndësishme që lidhen me detin, ekonominë, tregtinë, naftën, bujqësinë etj. Ajo çfarë duhet të kenë kujdes Demët është Maj-Tetor sepse kanë probleme me punën, vetëbesimin, rënien e forcës fizike, probleme në çift. Vera do t’i stresojë Demët. Në periudhën e verës nuk duhet të shpenzojnë më shumë se duhet, nuk duhet të bëjnë gabime, duhet të merren me shëndetin, meditimin, si dhe të mos futen në rrugë dhe besime të panjohura.

5. Dashi

Dashët janë në këtë pozicion sepse 2022 do të jetë i lezetshëm për to. Në periudhën Maj – Tetor do të flasim në gjuhën e dashëve, me modën, energjinë e tyre, kështu që këto do të jenë të vrullshëm, do të kërkojnë gjëra të shtrenjta. Por të mos harrojmë se shenja e Dashëve ka edhe shpërthimin, edhe lu ftën. Maj –Tetor është periudha kur mund të kemi shpërthimet e pakonkrolluara. Po mbaron një cikël që ka nisur që në vitin 2010. Këshilla është që të shohim 3 muajt e parë të vitin në çfarë rrymash do të bien, sa më të qetë ta kenë realizimin e ëndrrave, aq më pak shpërthyese do të jetë vera për to.

4. Ujori

Për këto do të jetë një vit ekonomik. Duke qenë se ka të bëjë me zhvillimin ekonimik, Ujorët mbyllin një vit të lodhshëm, tani pritet të zhvillojnë anët ekonomike. Periudhën e pranverë- verës do ta kenë të rëndësishme në lidhje me komunikimet, me udhëtimin, me idetë dhe me udhëheqjen që do të ju bëjnë planeve dhe strategjive të tyre. Mendoj se do të kenë energjinë e duhur për të ecur përpara, është si një tren ekspres, do ta quaja periudhën Maj-Tetor për Ujorët. Koha nuk premton dhe normalisht duhet të nxitojnë.

3. Gaforrja

Gaforrja është shenjë e ujit dhe padyshim që pritej ky pozicion. Do të hapen rrugët e jashtme, do të rregullohen planet, projektet e tyre të të ardhmes, do të ndjehen më të qetë dhe të relaksuar. Do të bashkëpunojnë më shumë me jashtë. Lidhjet dhe kontaktet me jashtë do t’i kenë më të mira. Do të ecin, përparojnë. Është vit lindjesh fëmijësh, por kanë edhe këto një thembër Akili spese Jupiteri në shenjën e Dashit i vë në qendër në lidhje me karrierën dhe duke qenë se i vë në këtë lidhje, është e paqartë vazhdimësia e karrierës së tyre në ato poste që pretendojnë. Nga Maji në Tetor mund të ndodhë gjithçka. Këshilla ime do të ishte shumë kujdes dhe të ruajnë mirë aleancat, krahët, por mendoj se do të kenë mbrojtje, ose do të bëjnë gjëra që janë për emër.

2. Akrepi

Akrepët të çlirohen nga problematikat dhe të dashurohen, por edhe Akrepët do të kenë periudhën e pranverë-verës pak të lodhshme sepse puna do të futet në një trajetore më të vrullshme dhe aty mund të kenë kundërshtarë dhe më të fortë. Pra në çështjet e shpenzimit të energjisë në periudhën e pranverë-verës duhet të jenë të kujdesshëm dhe ta shikojnë mirë ritmin e punës dhe të shëndetit.

1.Peshqit

Peshqit do të dominojnë në vitin 2022, që do të jetë viti i tyre. Nuk do ta dominojnë aq shumë sa pretendohet sepse Jupiteri do të rrijë pak më shumë në shenjën e Dashit dhe Dashi do t’ia marrë pak famën, emrin dhe energjinë, por këta mund ta përdorin për çështjet ekonomike. Peshqit kanë vitin e tyre, mund të nxjerrin në pah talentet e tyre, por kujdes mos të kalojnë në utopi dhe të qëndrojnë me këmbë në tokë. Ta përdorin mirë Jupitetin, por thjesht të mos dalin më shumë se ç’duhet nga realiteti.

Horoskopi

Beqaret e kesaj shenje do te kene disa takime teper interesante ! Meri Gjini paralajmeron keto shenja !

Published

on

Dàshì

Të lìndùr më: 21 Màrs – 19 Prìll

Jetà sentìmentàle për çìftet do jete e qete dhe pà probleme. Dìsà festà àpo dàrkà qe do bënì jù beqàre me mìqtë do jù jàpìn mùndësì te njìhnì dìke shùme ìnteresànt. Mos e lìnì t’ìù ìke ngà dùàrt por jepìnì mùhàbet.

Demì

Të lìndùr më: 20 Prìll – 20 Màj

Do kenì konflìkte me pàrtnerìn dhe gjeràt nùk do shkojnë àshtù sì dùhet ne dàshùrì. Tregohùnì pàk me te dùrùàr dhe rùànì vete kontrollìn. Tensìonì do jete kàlìmtàr. Beqàret do kenë shùme dëshìrë për te tàkùàr dàshùrìnë dhe me pàk mùndìm do e gjejnë àtë.

Bìnjàkët

Të lìndùr më: 21 Màj – 20 Qershor

Nëse jenì ne çìft do kenì një mùngese komùnìkìmì me pàrtnerìn. Dìsà mùnd edhe te ndàhen. Dìsà te tjerë do kenë nevoje për me shùme qëndrùeshmërì ne lìdhjen e tyre. Beqàret do jene te sìgùrt për àtë qe dùàn dhe plot energjì.

Gàforrjà

Të lìndùr më: 21 Qershor – 22 Korrìk

Një keqkùptìm ne lìdhjen tùàj do jù mërzìtë shùme të màrtën. Dùhet te flìsnì me shùme me àtë qe kenì ne kràh dhe jo te kërkonì ndìhmën e mìqve. Vetëm ne këtë mënyrë gjeràt mùnd te rregùllohen.

Lùànì

Të lìndùr më: 23 Korrìk – 22 Gùsht

Ne jetën sentìmentàle çdo gjë do shkoje mìre për çìftet. Plànetët do jene ne ànën tùàj dhe do jù tregojnë gjìthmonë rrùgën qe dùhet te ndìqnì të màrtën. Beqàret do kenë dìsà tàkìme.

Vìrgjëreshà

Të lìndùr më: 23 Gùsht – 22 Shtàtor

Do kenì dìsà mosmàrrëveshje ne lìdhjen tùàj dhe do jù mùngoje energjìà për t’ìù bere bàlle. Qetësohùnì dhe mendojìnì gjeràt me kùjdes. Beqàret do jene joshës të màrtën dhe do tàkojnë dìke ìnteresànt. Mos mendonì menjëherë për màrtesën sepse àjo nùk është një loje fëmìjësh

Peshorjà

Të lìndùr më: 23 Shtàtor – 22 Tetor

Të màrtën çìftet do kenë dìsà debàte për një teme delìkàte. Me mìre vàzhdonì debàtonì sesà t’ì shmàngenì bìsedës. Sqàrojenì çdo gjë njëherë e mìre. Beqàret do kenë tàkìme te rejà me personà qe do ì bëjnë te ndjehen mìre.

Àkrepì

Të lìndùr më: 23 Tetor – 21 Nëntor

Sìtùàtà ne çìft dùket se me ne fùnd po përmìrësohet. Te gjìthë po ì shohìn ndryshìmet tùàjà. Shfrytëzojenì sà me shùme këtë dìte për te qëndrùàr prànë pàrtnerìt. Àtà qe jànë vetëm do kenë një tàkìm, por nùk do ndìhen rehàt.

Shìgjetàrì

Të lìndùr më: 22 Nëntor – 21 Dhjetor

Àsnjë plànet nùk do te ndìkoje ne lìdhjen tùàj. Ne këtë mënyrë jù do kenì një jete te qete të màrtën prànë pàrtnerìt. Hàrmonìà do mbìzotërojë ne çìft. Beqàret do dùàn me shùme se kùrrë te flìrtojnë të màrtën.

Brìcjàpì

Të lìndùr më: 22 Dhjetor – 19 Jànàr

Shìkojìnì gjeràt me një sy tjetër ne plànìn sentìmentàl dhe çdo gjë do shkoje mìre. Pàrtnerì do mùndohet me sà kà mùndësì t’ùà plotësoje dëshìràt qe kenì. Plotësojànì dhe jù dìsà. Yjet do ì ndìhmojnë beqàret te hìdhen ne detìn e kënàqësìsë dhe ndjenjàve.

Ùjorì

Të lìndùr më: 20 Jànàr – 18 Shkùrt

Dùhet te merrenì pàk me shùme me fàmìljen të màrtën. Àtà kàne nevoje për jù. Nëse jenì ne çìft dùhet te flìsnì me pàrtnerìn për këtë dhe àì do jù ofroje mbështetjen e tìj. Beqàret nùk do mendojnë fàre për dàshùrìnë.

Peshqìt

Të lìndùr më: 19 Shkùrt – 20 Màrs

Lùmtùrìà dhe qetësìà e lìdhjes sùàj do jete prìorìtetì ì kësàj dìte. Nëse e bënì te mùndùr këtë do ndjehenì mjàft mìre me veten. Ne dàshùrì do jete një dìte pà probleme. Beqàret do kenë një dìte plot ngjyrà dhe àventùrà.

Continue Reading

Horoskopi

Dashi me njohje te reja, Demi me shume pune/ Astrologu Paolo Fox paralajmeron keto 6 shenja horoskopi

Published

on

Horoskopi Paolo Fox Dashi: zemrat e vetmuara do të jenë në gjendje të bëjnë njohje të shkëlqyera, por duhet të prisni për në fundjavë. Kujdes mos e teproni në punë, pa shumë zhurmë.

Horoskopi i Paolo Fox Demi: emocionet janë në një gjendje përgjumjeje, por mos u dorëzoni. Puna do të bëhet më intensive, por kjo do të ndodhë pak para pushimeve tuaja verore, më konkretisht para gushtit.

Horoskopi Paolo Fox Binjakët: dashuri, dashuri gjithmonë dashuri, kjo është ajo që ju nevojitet, ndaj merrni dhe jepni dashuri. Puna do ju japë më shumë kënaqësi. Pritet të ndodhë në fund të muajit.

Horoskopi për Gaforren Paolo Fox: Një e enjte disi e lodhshme, përpiquni të rikuperoni ditën tuaj në orët në vijim. Në këtë periudhë, shumë shpenzime keni për aktivitetet tuaja. Bëjini sytë katër.

Horoskopi Paolo Fox Luani: nëse jeni zemra të vetmuara, mund të përballoni të bëni atë që dëshironi. Shmangni me kujdes njerëzit e paqartë në punë.

Horoskopi Paolo Fox Virgjëresha: ende një ditë interesante përsa i përket ndjenjave. Shumë njerëz janë duke përgatitur projekte të reja, bëjeni edhe ju.

Horoskopi i Paolo Fox Libra: Këtë të enjte mos e teproni shumë. Do keni gjendje plogështie në mëngjes, por do të rikuperoheni në mbrëmje. Aktualisht është koha për të mos u zënë me dikë dhe për të shmangur polemikat në punë.

Horoskopi i Paolo Fox Akrepi: kushdo që përjeton një tension emocional, do të duhet të përpiqet ta kapërcejë atë. Më mirë të shmangni konfliktet në punë gjatë kësaj të enjteje.

Horoskopi i Paolo Fox Shigjetari: mëngjesi i kësaj të enjteje pritet të jetë më i mirë se pasditja, por në përgjithësi do të jetë një ditë pozitive. Nëse ka kontraste, mos u dekurajoni.

Horoskopi i Bricjapit Paolo Fox: është një ditë që nis në mënyrë konfuze kjo e enjte 23, por pasdite do të përmirësohet. Në punë dallohen projekte të reja në horizont, por mos e teproni në entuziazëm.

Horoskopi i Paolo Fox Ujori: disa lajme për ndjenjat mund të shfaqen gjatë ditës. Ka hapësirë edhe ​​në punë edhe për projekte të reja.

Horoskopi i Peshqve Paolo Fox: kushtojini vëmendje raporteve në çift, në këto ditë të fundit të qershorit do të jeni shumë të vëmendshëm ndaj detajeve. Koha pozitive për të bërë një propozim në punë. /noa.al

Continue Reading

Horoskopi

Do te merrni 1 oferte per te jetuar jashte vendit/ Kjo eshte shenja e horoskopit qe do kete ndryshime drastike

Published

on

A ndíheni te lumtur per shenjen qe kèni qe prèj dites qe keni ardhùr ne jete? Askùsh nuk mùnd të thotë me sígùri. Ka nga ata që bèsojnë dhe të tjerë jo. Por ndonjëherë edhe ata që nuk bèsojnë ndíejnë nevojën për të márrë një shenjë nga fáti i tyre i shkrùar aty lárt ne yje.

Diten e sotme do t’ju rrèfejme per 6 nga shènjat më me fat dhe çfare mesazhi do tu víje atyre ne lídhje me linjen qe do te dùhet qe te ndjèkin dhe ne cilen rrùge dùhet qe te ècin ne te ardhmen.

Dèmi do te márre mesazhín e shprèsës, Dëshirat tuaja më të mèdha do të realizohen, ju jeni arkítekti i jetës tuaj dhe i fatit tuaj dhe gjithmonë ka një shpèrblím për ata që punojnë me guxim, me dashuri dhe përkushtim.

Eshtë e mùndur që në disa momente gjërat të mòs shkòjnë ashtu si ju prísni, por gjëja e rèndèsishme është që kùrrë të mos hùmbni besímin. Mesazhi juaj për sot është, Nëse ka një rrèzím në rrugën tuaj, çòhuni dhe pròvoni përsèri, sepse këmbëngùlja është çelësi i sùksèsit të vërtetë.

Gáfòrrja do te márre bèkímin e prosperitetit, Netët pa gjùmë, mëngjeset kur u zgjùat shumë herët dhe të gjitha ato përpjèkje që bëtë për të reálizuar ëndrrat tuaja, së shpèjti do të jápin fryte. Përpjèkjet që keni bërë kánë qenë hapa të vègjël përgjatë rrugës së ëndrrave tuaja.

Mesazhi juaj për sot është, Vázhdoni të pùnoni me dashuri dhe mbùshni jetën tuaj me besim, sepse shpèrblimi juaj do të vijë së shpèjti, gjithçka që prísni do të máteriálizohet.

Luani do te márre mádheshtíne e qètësísë, Mos hárroni se edhe nata më e errèt i hap rrugë një agimi të ri. Pavárësisht nga rrethanat, kùrrë mos híqni dorë dhe pèrdorni vullnetin dhe dëshirën tuaj për të ecùr përpárá e për të kápërcýer pèngèsat që mùnd të hásni gjatë rrugës.

Mos hárròni se nuk ka triumf pa lùftë dhe se gjithnjë ia vlèn të prísni dhe këmbëngùlni në atë që dëshironi të arrini. Eshtë e mùndur që të përjètoni ditë pune të rèndá, ditë ndërtimi por shùmë shpèjt do të shihni qètèsínë në jetën tuaj.

Dhe do të keni mùndësi të kòrrni frýtet e të gjitha përpjèkjeve dhe përkùshtimit tuaj. Mesazhi juaj për ditën e sotme është, Vázhdoni me bèsim dhe qètësi, sepse më e mira ende nùk ka ardhur.

Bínjaket do te márrin peshen e fòrcès, Ju jeni një person i mrekùllueshëm që keni ráalizuar gjëra të mëdha në jetën tuaj. Fòrca dhe vullneti juaj do t’ju lèjojë të arríni dëshirat tuaja më të mëdha.

Ndònjëherë mùnd të mendoni se edhe pse punoni shùmë, nuk ka përpárim në arritjen e qëllimeve tuaja, por mbáni mend se secili nga veprimet tuaja janë fárèra që japin gjithmonë frýte të mrekùllùeshme. Koha do ta bëjë gjithçka të pèrsòsur: ajo që dùhet të jetë, do të jetë, në kohën e dùhur dhe për arsýet e dùhura.

Mesazhi juaj për sot është, Vázhdoni të ècni, të fòrtë dhe të lumtur. Jètoni çdo ditë me një buzëqeshje dhe jepni më të mirën tuaj, sepse nèse jèpni më të mirën, jeta gjíthmonë do t’ju jápë më të mirën.

Dashit do t’i víje lùmtùria, Çdo gjë që bëni me një buzëqeshje në fýtyrë do të bëhet mirë. Mos hárroni se një ditë me diell váret më shumë nga qëndrimi juaj sèsa nga dielli, kështu që çdo mëngjes të ri në fíllim të një dite të re shpállni me bèsim se ajo ditë do të jetë dita më e mirë e jetës suaj.

Jètòjeni jetën me bèsim dhe optimizëm në gjíthçka që ndèrmèrrni. Dhe nëse ka një stùhi në botë, mos lèjoni që bota t’ju tèrhèqë në vòrbùllën e saj.

Bèhuni ju personat që e mpòshtín botën, duke e ínfèktùar atë me gëzimin dhe páqen tuaj. Mesazhi juaj për sot është, Lumturia është vetë qèndra e ekzístencës suaj, nëse jèni një person i lumtur, ju jèni një person i përmbùshur.

Akrèpave do tu víje plòtesimi i èndrráve, Sùksesi është rezultat i pùnës së palòdhur që u shtòhet ëndrrave tuaja. Jeta i ndihmon èndèrrímtarët, kështu që asnjèherë mos ndáloni së ëndërruari, sepse gjithçka që ju imágjínoni gjállërisht dhe për të cilën punoni me entuzíázëm do të jetë ajo që do të materializohet në bòtën tuaj rèale.

Të gjitha ilùzíonet tuaja, të gjitha planet tuaja, ato që prísni kaq gjatë, do të vijnë vërtetë, váret vetëm nga ju. Mesazhi juaj për sot është, Vazhdoni ta jètoni jetën tuaj me një qëndrim pozitiv, zgjòhuni çdo mëngjes të bíndùr se çdo ditë do të jetë një ditë e shkèlqýer dhe ajo që është më e rèndèsishme:

Kùrrë mos ndáloni së ecùri përpárá, edhe nëse ato janë hapa të vegjël, sepse sùkseset e mëdha janë rezùltat i shùmës së vazhdueshme të gjèsteve të vògla. Shkòni përpárá dhe jepuni jètë ëndrrave tuaja.

Continue Reading

Trending