Connect with us

Horoskopi

Kane mbetur edhe 20 dite nga viti i gjate 2021/ Astrologia Meri Gjini paralajmeron keto 3 shenja me FAT

Published

on

Horoskopi Mujor i Dashit Dhjètor 2021

Në dhjètor do të takoni njèrëz të rinj dhè një nga këto njohjè të rèja do të ndryshojë disi intèrèsat dhè botëkuptimin tuaj osè disa nga planèt tuaja.

Gjatë këtij muaji do të kèni një shans, osè do të përjètoni një situatë të lidhur mè fatin osè diçka të papritur, falë një pèrsoni të lindur në shènjën è Bricjapit, Virgjërèshës osè Dèmit.

Do të kètë diçka për t’u shqètësuar këtë muaj, por kjo nuk është koha më è mirë për një ndryshim. Do të jèni èmocionalisht të paqëndruèshëm, do të jèni më të ndjèshëm ndaj fjalëvè dhè vèprimèvè të njèrëzvè të tjèrë.

Vèprimè të tilla mund të ndjèni vèçanërisht nègativè nga pèrsonat è lindur nën shènjën è Dashit, Luanit osè Shigjètarit.

Horoskopi Mujor i Dèmit Dhjètor 2021

Në dhjètor do të kèni mundësi të zgjidhni kèqkuptimèt mè dikë që dyshonit sè ju tradhtontè apo manipulontè në një farë mënyrè. Do të zbuloni sè pas vèprimèvè të paqarta të këtij pèrsoni osè për shkak të mungèsës së komunikimit mès jush, në të vërtètë qëndron një pèrson që ka qëllimè të mira dhè është një pèrson pozitiv. Në përgjithësi, këtë muaj do t’i shihni njèrëzit përrèth jush në një këndvështrim tjètër, sipas situatavè spècifikè që do të përjètoni së bashku.
Në dhjètor do të mèrrni informacionè osè një ofèrtë që do të jètë joshësè dhè intèrèsantè për ju, por për disa arsyè nuk do të nxitoni të jèpni një përgjigjè apo të prèmtoni.

Horoskopi Mujor i Binjakëvè Dhjètor 2021

Nësè kèni lindur në shènjën è Binjakëvè, në dhjètor do të kètë shqètësimè të papritura në lidhjè mè marrëdhënièn tuaj sèriozè miqësorè osè të biznèsit. Është è mundur që nga jèta pèrsonalè è partnèrit të mësoni gjëra për të cilat nuk è kishit idènë më parë. Ai osè ajo mund të trègojë një dëshirë më të madhè për të kontrolluar dëshirat osè vèprimèt tuaja.

Vëmèndja gjatë këtij muaji do të kërkojë mungèsën è komunikimit të përditshëm osè të hapur mè fëmijën tuaj, fshèhtësinë è tij në mèndimè dhè vèprimè.Ky muaj sjèll ngjarjè që lidhèn mè shtatzëni të papritura apo të padëshiruara. Nësè jèni të përfshirë në ndonjë çështjè financiarè, atëhèrë këtë muaj patjètër do të jèni në gjèndjè të mbështètèni tè fati dhè të arrini rèzultatè të mira për ju.

Horoskopi mujor i gaforrès dhjètor 2021

Nësè kèni lindur në shènjën è Gaforrès, në dhjètor do të mbështètèni shumë në zhvillimin è suksèsshëm të planèvè apo idèvè tuaja, në ndihmën apo ndihmën è miqvè tuaj.
Ka mundësi që një miqësi è rè të jètë mè intèrès të madh për ju dhè të invèstoni më shumë ènèrgji dhè kohë në zhvillimin è saj. Në dhjètor, do të mèrrni një vèndim të papritur për t’u ndarë mè njèrëz që po ju ndikojnë nègativisht osè po ju krijojnë problèmè të vështira për t’u zgjidhur, vèçanërisht nësè përfshijnë para.

Ky do të jètë një muaj intèrèsant dhè produktiv për ju profèsionalisht, pasi do të kèni mundësinë të zhvilloni mè suksès idènë tuaj.

Do të arrini suksès të rëndësishëm në kryèrjèn è një dètyrè që lidhèt mè punën tuaj.

Horoskopi Mujor i Luanit Dhjètor 2021

Gjatë javës nga 29 nëntori dèri më 5 dhjètor, do të përjètoni një sërë èmocionèsh që lidhèn mè njèrëz nga afër dhè larg. Do të gëzohèni për suksèsin osè fatin è dikujt dhè kjo mund të kètë një èfèkt të dobishëm në jètën tuaj. Ndoshta jo tani, ndoshta më vonë…Gjatë këtyrè shtatë ditëvè do të mund të përparoni dhè të përparoni në vèprat tuaja, të mèrrni një lavdërim, komplimènt apo shpërblim të mèrituar. Një bisèdë mè një grua do të lidhèt mè përgatitjèn për një mblèdhjè osè udhëtim të ardhshëm. Ka mundësi që tèma è një bisèdè të tillë të jètë shëndèti i një pèrsoni të dashur dhè kujdèsi përkatës rrèth tij/saj. Këtë javë do të jèni më agrèsivë në kërkèsat tuaja ndaj njèrëzvè të familjès, vèçanërisht për gjërat që lidhèn mè arsimin apo karrièrën. Do ta kèni të vështirë të tolèroni dèmbèlët osè ata që nuk kanë ndjènjën è përgjègjësisë, èdhè nësè jètojnë në shtëpinë tuaj.

Horoskopi Mujor i Virgjërèshës 29 nëntor – 5 dhjètor 2021

Në dhjètor do të përjètoni ngjarjè të ndryshmè intèrèsantè që lidhèn mè jètën tuaj të dashurisë. Këtë muaj mund të mèrrni lajmè për lidhjèn tuaj të vjètër romantikè. Është è mundur që admiruèsi osè dashuria juaj è vjètër të kërkojë kontakt mè ju.
Njohjèt è rèja që do bëni këtë muaj do kènë një zhvillim të ngadaltë.
Gjatë këtij muaji mrèkullitë è vogla apo gëzimèt è papritura do të shoqërohèn mè një vajzë apo një fèmër. Është è mundur që një pèrson i tillë të marrë një shans të papritur, të arrijë suksès të papritur dhè kjo të jètë një rast për èmocionè pozitivè në shtëpi dhè në familjè.

Horoskopi Mujor i Pèshorès Dhjètor 2021

Në dhjètor do të shpènzoni më shumë kohë osè do të invèstoni më shumë ènèrgji në zhvillimin è çështjèvè financiarè që do të jènë të rëndësishmè për familjèn tuaj. Rrèthana të ndryshmè do të favorizojnë vèprimè dhè angazhimè të tilla.
Është è mundur të kërkoni dhè gjèni një mënyrë për të rritur të ardhurat në buxhètin tuaj familjar, për të marrë një krèdi të rëndësishmè è të tjèra.
Gjatë këtij muaji do të habitèni nga shfaqja dhè zhvillimi i paparashikuèshëm i një problèmi shëndètësor të një pèrsoni që njihni.
Disa situata të papritura mund të krijojnë konfuzion në planè dhè mèndimè, t’ju bëjnë të ndihèni të pasigurt dèrisa të mèrrni informacion shtèsë osè të gjèni vètë një rrugë të arsyèshmè vèprimi.

Horoskopi Mujor i Akrèpit Dhjètor 2021

“Dhjètori do të jètë një muaj i favorshëm për të dalë nga një krizë që prèk jètën tuaj pèrsonalè, punën, mënyrën è të mènduarit apo mënyrën è jètèsës.
Një ngjarjè è pakëndshmè (pa pasoja të vèçanta) lidhur mè një fèmër do t’ju bëjë t’i shikoni gjërat në jètë në ndryshè.Në
dhjètor do të përfshihèni në èkspèriènca pozitivè në dashurinë apo jètën familjarè të miqvè tuaj.Mund të mèrrni informacion osè ftèsë për fèjèsën apo martèsën è ardhshmè nga pèrsona që njihni.Në
punë bëni kujdès në marrëdhënièt tuaja. mè një kolèg, kliènt osè mènaxhèr, i cili mund të trègojë hapur mospëlqimin è tij për ju, por gjithashtu mund të fshèhë ndjènjat è tij pas një buzëqèshjè të rrèmè.”

Horoskopi Mujor i Shigjètarit Dhjètor 2021

Në dhjètor do të takoni njèrëz mè të cilët ngjarjè dhè situata të ndryshmè jètësorè ju kanë ndarë vitè më parë.
Gjatë këtij muaji, dhè jo vètëm për shkak të fèstavè, do të kèni mundësinë të rindèzni marrëdhëniè të vèçanta apo èmocionalè në të kaluarën tuaj.
Gjatë këtij muaji do t’i pranoni mè mosbèsim pèrsonat è rinj në jètën tuaj: si ata që do të kènë lidhjè mè të afërmit tuaj, ashtu èdhè ata që do të kènë lidhjè mè punën tuaj.
Mos nxitoni të gjykoni këta njèrëz të rinj në jètën tuaj vètëm sèpsè nuk ju pëlqèn mèntalitèti juaj, nuk janë llafazan osè dukèn të çuditshëm në një farë mënyrè.

Horoskopi Mujor i Bricjapit Dhjètor 2021

Në dhjètor do të kèni mundësi të papritura osè intèrèsantè për zhvillim në punën tuaj, për të gjètur një punë të rè, për të nisur një biznès të ri osè për të zhvilluar një të krijuar tashmë.
Mos injoroni asnjë sugjèrim këtë muaj dhè, nësè është è nèvojshmè, jèpini vètès kohë për të mènduar më mirë për të, osè për t’u konsultuar mè të dashurit tuaj.
Gjatë këtij muaji, shumë prèj jush do të marrin një vèndim të rëndësishëm udhëtimi që do ta prisni në muajt è ardhshëm. Ky udhëtim nuk ka psè të jètë jashtë vèndit, èdhè psè një mundësi è tillë èkziston patjètër.

Horoskopi Mujor i Ujorit Dhjètor 2021

Në dhjètor, èdhè nësè provoni, nuk do të mund ta shtyni dot një fèjèsë që do të lindë mè një pèrson nga rrèthi juaj i të afërmvè.
Për disa prèj jush, ky muaj sjèll një ngjarjè apo mblèdhjè të rëndësishmè familjarè që lidhèt mè një mashkull, si dhè fèstat è fundvitit.
Në dhjètor, një udhëtim mund të krijojë tènsion mè miqtë, kolègët dhè përgjithësisht mè njèrëzit mè të cilët do të udhëtoni.
Gjatë këtij muaji, do të kèni një mundësi të papritur për të përmirësuar të ardhurat tuaja përmès punës së paguar më mirë, dukè u angazhuar në kohë shtèsë osè përmès një burimi tjètër.

Horoskopi Mujor i Pèshqvè dhjètor 2021

Në dhjètor do të përfitoni nga disa ngjarjè fitimprurësè osè ofèrta financiarè që do të vijnë nëpërmjèt njèrëzvè të rinj që ju rrèthojnë osè nëpërmjèt dikujt që kèni një të njohur të vjètër. Gjatë këtij muaji patjètër do të kèni mundësi t’i zhvilloni çështjèt tuaja financiarè në një drèjtim të favorshëm, por kjo pothuajsè gjithmonë do të bëhèt mè ndihmën osè ndihmën è njèrëzvè të tjèrë.
Shqètësimèt tuaja këtë muaj do të jènë të përkohshmè, do të gjèni një zgjidhjè të shpèjtë osè praktikè, përfshirë ato që lidhèn mè shëndètin tuaj.
Gjatë këtij muaji do të kèni një fèjèsë osè do të përjètoni një ngjarjè më èmocionalè lidhur mè një djalë osè një burrë që ndoshta jèton në një shtëpi tjètër.

Horoskopi

Luani me projekte te reja, Binjaket dite te mire/ Astrologu Paolo Fox paralajmeron keto shenja horoskopi

Published

on

Horoskopi nga Paolo Fox, për të lindurit e shenjës Dashi: Një moment i rëndësishëm për ndjenjat, qielli është i favorshëm. Me këto yje që janë në avantazhin tuaj, duhet të jeni proaktiv.

Horoskopi i Paolo Fox Demi: është një moment në të cilin duhet të përcaktoni mirë marrëdhëniet dhe të ardhmen e tyre. Merre me qetësi dhe po kështu veproni edhe në punë.

Horoskopi Paolo Fox Binjakët: kjo është një Hënë që ju bën shumë funny dhe të këndshëm. Në punë, duke nisur nga ljo e hënë, e rëndësishme është të veproni me maturi.

Horoskopi Paolo Fox, Gaforrja: pasditja e së dielës sjell këshilla, në mëngjes është më mirë të mos bëni shumë zhurmë që e diela mos kalojë me grindje a kacafytje. Në sferën e punës, lënia e një gjëje të sigurt, nuk është tamam ideale tani.

Horoskopi Paolo Fox Luani: ditë shumë interesante ju presin javën e ardhshme. Ka projekte të reja që do të kërkojnë mbështetjen tuaj në punë.

Horoskopi Paolo Fox Virgjëresha: fatkeqësisht dita e diel lind me Hënën në kah të kundërt, përpiquni t’i shtyni diskutimet për të hënën. Ditë e qetë në aspektin e punës, rifitoni energjitë.

Horoskopi i Paolo Fox Peshorja: nëse jeni të interesuar për një person, një rikuperim është i mundur që sot (e diel). Situata aktuale e punës të kënaq, çdo gjë po shkon mirë!

Horoskopi i Paolo Fox Akrepi: një Hënë e bukur e bën këtë ditë të diel shumë të favorshme për ndjenjat. Të gjitha projektet janë në lëvizje të ngadaltë, gati në vendnumëro për momentin.

Horoskopi i Paolo Fox Shigjetari: dashuria mund të jetë paksa e diskutueshme këto ditë. Këtë të diel nuk jeni në kulmin e energjisë tuaj, më mirë pushoni ose merrni masa të pushoni në fillimjavë.

Horoskopi i Bricjapit Paolo Fox: Kjo është një e diel që mund të sjellë një emocion shtesë në jetën tuaj. Këshilla për të dielën: Përpiquni të mos i shtyni për nesër angazhimet tuaja të sotme.

Horoskopi i Paolo Fox Ujori: një ditë interesante, yjet fillojnë t’ju buzëqeshin. Mezi po prisni disa telefonata të reja në punë.

Horoskopi Paolo Fox Peshqit: nëse ka dyshime në çift, është më mirë të mos prisni javën e fundit të muajit. Jo vetëm kaq, jeni pak të shqetësuar për të ardhmen tuaj profesionale.

Continue Reading

Horoskopi

Para dhe ngritje ne detyre/ Astrologia Susan Miller paralajmeron keto 3 shenja per muajin Qershor

Published

on

Të gjithë shprèsòjnë se në vitin 2022 do të víjë një tjetër frýmë nga Universi dhe të gjithë mèndojnë se më në fùnd do të mbáròjnë hállet e shkáktùara nga 2021 i cili ishte një vit që do të hárròhet shumë shpèjt. Secila shenjë e zòdíakùt mèndohet se do kètë një fat të mbárë në 2022 por sot në këtë artikull do t’ju trègojmë se çfarë mèndòjnë yjet.

Kështu, ne do të rèndísim të gjitha shenjat e hòròskopit sipas nívelit të fatit të tyre. Shprèsojmë që shenja juaj të jetë e bèkuar me shumë fat, mbárësi dhe mírësi në jetë, por për më shùmë zbùlòjini si më pòshtë për të gjitha shenjat.

Shenja më me fat e vitit 2022: Brícjápí, Viti q2022 do të jètë një nga períudhát më të mira të jetës tuaj. Ju do të jèni në gjèndje të kòrrni atë që kèni mbjèllë me vite dhe do t’ju plòtësohen dëshirat pási do kèni vetëm fat të mirë. Të gjitha pèrpjèkjet që ju dòni të bèni në gjithçka që bèni do t’ju japín prosperitet në jetën tuaj.

Vendi i dytë: Vírgjèrèsha, Të gjitha fùshat e jetës suaj do të jènë të frýtshme në vitin 2022, veçánërísht nga ana financiare – párؘátë do të rrjèdhín për ju. Nëse dòni të ínvèstoni párátë tuaja në diçka të re, shkòni dhe mos mèndòni dy hèrë. Ne e dímë që ju pèlqèjnë strátegjítë dhe fati ju kèshíllon të bèni sa më shùmë plane të mirë.

Vendi i trètë: Dèmí, Ju mùnd ta vijoni vitin 2022 duke u ndjèrè pak i shqètèsuar dhe i bèzdísùr, por kur të ndòdhë një ndrýshim i páprítur dhe për mirë ju do të ndíhení më mirë. Zòna më e mirë e jetës tùaj në vitin 2022 do të jètë dashuria. Ju keni të gjitha shánset për të tákùar díkë që, pèrvèç që do ju bèjè të dashùroheni thèllë, do t’ju ndíhmòjë.

Vendi i katërt: Pèshqít, Në vitin 2022 do të jeni mjáft të gùxímshèm që të jèni të hápur për të ndrýshuar dhe pròvùar gjëra të reja. Mùnd të mbètesh edhe shtátzènè. Puna ose bíznèsi juaj do t’ju frýmèzojë. Ju do të jèni në një pozítë të rèhátshme në jetë.

Vendi i pestë: Akrèpí, Ju do të ndíhèni të lirë nga të gjítha kùfízímet dhe nuk do të kèni asnjë háll dhe strès në jetën tuaj. 2022 do të jètë një vit i mirë për t’u pèrqèndrùar në një plan të ri ose për të pèrmírësùar aftësitë tuaja të punës. Pèrdòrni energjinë tuaj pozitive për të ndíhmùar të tjerët të ecín përpárá në jetën e tyre.

Vendi i gjashtë: Shígjètari, 2022 do të jètë një vit i mirë për të hèdhùr plágët e kálùara dhe për të pástrùar áspèktet e ndrýshme të jetës tuaj që ju kánë shqètèsùar. Por për të árrítur suksesin, do të dùhet të jeni të dùrùeshèm.

Vendi i shtatë: Lùani, Në vitin 2022 do të jeni plòt gjállèri dhe energji pozitive dhe vetëm do t’ju ecè mbárë, por gjithashtu do të jèni të ndjèshèm dhe do të díni kur të ndálèni. Do të jèni të hápur për të pròvuar pèrvòja të reja dhe márrëdhènie të reja.

Vendi i tetë: Ujòri, Ju do të jèni në kùlmín tuaj kríjùes në vitin 2022, prandáj shfrýtëzòjeni në máksímùm. Trègoni të dashurve tuaj se mùnd të jeni bashkëshorti ose bashkëshortja dhe príndi i pèrsòsur.

Vendi i nëntë: Bínjakèt, Në vitin 2022 do të dùhet të vèndòsni rítmín tuaj. Nëse dùket shumë i ngádáltë, atèhèrë trègòhuni më áktív. Dhe nëse jeta dùket të jetë shumë e shpèjtë, atëherë ngádálësòhuni dhe bèjini gjèrat em shumë bèsim dhe dùrim.

Vendi i dhjetë: Dáshi, 2022 do të jetë një vit ku ju do të gjèni ekùilíbrin dhe do të ndèrtoni një të ardhme shumë të sígùrt. Edhe nëse jèni ambícíoz, do të jeni më ráalíst për dëshirat tuaja të cilat nga mèsi i vitit do të plòtësohen.

Vendi i njëmbëdhjètë: Pèshòrja, Në vitin 2022, nuk do të kèni shumë pèrgjègjèsi ndáj fámíljes ose punës suaj. Rèláksòhuni dhe rinòvòni mèndjen tuaj për të ndèrtuar atë të ardhme që vètëm ju e dèshíròni kaq shumë.

Vendi i dymbëdhjètë: Gáfòrrja, Në vitin 2022 përmírèsími i dashurisë dhe kárríerès do të víhèt në rrèzík. Por nëse vèndòsni të shfrýtèzoni mùndèsitë që do t’ju òfròjë Universi, do të arríni të bèni rèálitet të gjitha dëshirat për të ndèrtuar një jetë plòt mírësi dhe prosperitet.

Continue Reading

Horoskopi

Luani me kemishe fati, Peshorja me ngarkesa/ Keto 3 shenja horoskopi do i vije e mira ne dere

Published

on

Horoskopi i LUANIT Qershor 2022

I bukur ky muaj qershor! Me Marsin dhe Jupiterin në treshe me Diellin çdo gjë po lëviz me shpejtësinë e dritës. Falë mbështetjes së planetëve do të mbusheni me energji, forcë, sharm dhe rrethana fatlume. Lidhja e bukur e Marsit me Jupiterin , (ende aktive gjatë gjithë javës së parë të muajit) flet për mundësi të reja. Dy planetët gjenden në shenjën e Dashit, një shenjë e aftë për të ndezur zjarrin e brendshëm, e cila përmban brenda vetes energjinë, entuziazmin, vendosmërinë dhe impulsin krijues. Të lindurit në korrik do të kenë mundësinë të godasin më shumë se një objektiv. Sidomos duke filluar nga dita e 14-të, kur edhe Mërkuri do të pozicionohet në një aspekt të favorshëm ndaj Diellit nga shenja e Binjakëve. Nga ana tjetër, të lindurit në dekadën e tretë, deri në ditën e 13-të, do të duhet të përballen me katrorin e Mërkurit në Dem. se për shkak të sheshit të njëkohshëm me Saturnin, mund të shkaktojë pak lodhje mendore, pengesa dhe ngadalësime të llojeve të ndryshme. Komunikimi mund të jetë gjithashtu i paefektshëm, ndoshta edhe për shkak të qëndrimeve të pakënaqur. Kjo është vetëm pak e ngarkuar, e cila do të përfundojë në mes të muajit. Për të gjithë të lindurit e shenjës do të jetë nga java e dytë që do të rezultojnë më të kënaqshmet për sa i përket lajmeve të mira, kontakteve dhe bashkëpunimeve. Kjo është një periudhë e shkëlqyer, gjithashtu e favorshme për planifikimin apo fillimin e projekteve, madje edhe të vështira.

Mbështetja e Marsit, në fakt, do të garantojë një formë fizike të mahnitshme, e cila do t’ju lejojë të menaxhoni angazhimet tuaja me efikasitet dhe disiplinë të madhe. Disa prej jush mund të lundrojnë edhe mes një pune zyrtare, jo plotësisht të kënaqshme, dhe një alternative, e cila do t’ju lejojë të shprehni kreativitetin dhe talentin tuaj. Ky qiell i ri, duhet thënë, favorizon ndjeshëm profesionet e lidhura me artin ose ndryshe kreativë. Dhe duke pasur parasysh që shumë përfaqësues të shenjës suaj punojnë në fushën artistike, ky është vërtet një lajm i mirë. Në dashuri priten fillime dhe largime të reja, një sektor që këtë muaj do t’ju shohë si protagoniste absolute të një rilindjeje të vërtetë. Dashuria me shikim të parë dhe tërheqjet e papritura mund të lëvizin ndjeshëm jetën tuaj, jo vetëm nëse jeni beqar, por edhe nëse jetoni një lidhje. Nga ana tjetër, ata që janë të lumtur në çift, mund të vendosin të bëjnë hapin dhe pse jo të 

Ja pse mund te keni nevoje per nje jastek shtatzaniezgjerojnë familjen. Luanët që duan të dalin për aventura nuk mund të kenë tranzite më të favorshme, por edhe ata që janë në kërkim të një historie dashurie serioze do të kenë një shans shumë të mirë për të pasur një takim të rëndësishëm. Çfarë të them? Një pikë kthese pothuajse historike këtë muaj do ta kanalizojë jetën tuaj të dashurisë në drejtime krejtësisht të reja.

Horoskopi i VIRGJËRESHËS Qershor 2022

Qershori është një muaj paksa i veçantë. Ka shumë situata që duhen analizuar, kuptuar më mirë dhe ndoshta menaxhuar ndryshe nga e kaluara. Saturni , me datë 4 qershor, fillon lëvizjen e tij retrograde, një tranzit që mund të provokojë reflektime të thella mbi jetën tuaj të dashurisë dhe mënyrën se si i shprehni ndjenjat tuaja, pavarësisht nëse jeni në çift, në një lidhje të fundit apo beqar. Për të konfirmuar ndryshimet në zhvillim janë edhe Marsi dhe Jupiteri në shtëpinë tuaj të tetë (burimet e partnerit, seksualiteti, intimiteti, krizat e papritura), një pasazh astrologjik që nuk do të kalojë pa u vënë re! Shumë të lindur të shenjës këtë muaj mund të kenë përvoja shumë intensive nga pikëpamja emocionale që do t’i “detyrojnë” të zbatojnë një formë ndryshimi. Nisja e këtij procesi të rëndësishëm mund të jetë një marrëdhënie e re , e cila mund të rezultojë të jetë më intensive se sa pritej, edhe nga pikëpamja seksuale. Për ata që tashmë janë të fejuar, disa ngjarje të papritura mund të nxjerrin në pah atë që nuk funksionon në marrëdhënie, çfarë duhet ndryshuar apo përmirësuar. Megjithatë, jo gjithçka do të jetë aq e lehtë për t’u menaxhuar. Shtëpia e tetë është gjithmonë e lidhur me një lloj krize, e cila është e nevojshme për të realizuar një 

Për sa i përket punës , padyshim që bie në sy tranziti i Mërkurit , i cili në ditën e 3-të rifillon lëvizjen e drejtuar nga shenja e Demit, një tranzit që do t’ju ndihmojë të shikoni më qartë brenda vetes dhe të merrni vendime praktike, konkrete, të dobishme. Në “stilin e ndeshjes me dema” perfekt. Planeti do të përshpejtojë në mënyrë eksponenciale shumë situata që do të materializohen në formën e udhëtimeve, ofertave për punë, bashkëpunimeve , kontratave që do të përfaqësojnë jo vetëm një artikull për t’u përfshirë në kurrikulën tuaj, por edhe një arsye për lehtësim dhe pasurim për të gjithë ju. Jo vetëm Mërkuri, por edhe Venusi gjendet tek Demi, duke nxitur kureshtjen tuaj dhe duke nxitur nevojën për t’u larguar nga horizontet tuaja të zakonshme. Për ata që kanë përjetuar një fazë pasigurie ose reflektimi për zgjedhjet profesionale, qershori ju lejon të lini pas një periudhë të lodhshme ose ngërç.

Horoskopi i PESHORES Qershor 2022

Muaji qershor super i ngarkuar! Me Marsin dhe Jupiterin që kalojnë nëpër shtëpinë tuaj të shtatë, ato do të jenë marrëdhëniet në sy të stuhisë, në të cilat do t’ju duhet të përqendroheni dhe të merrni frymëzim për të nisur një rrugë ndryshimi. Për disa prej jush, sfida më e madhe do të jetë të pranojnë pa dëshirë se marrëdhënia juaj “historike” me një bashkëpunëtor ose partner nuk funksionon më si dikur. Për të tjerët, thjesht kundërshtimi i Marsit mund të shkaktojë dinamikë konkurruese ose përplasje me partnerin. Gjëja pozitive në lidhje me kalimin e Marsit në Dash, megjithatë, është se në përgjithësi njeriu bëhet më këmbëngulës, vendimmarrës dhe iniciativ . Ky Mars, sado pak i ngjashëm me shenjën tuaj, do t’ju ndihmojë të lëvizni ujërat, për të vënë pika mbi i, apo edhe për të mbyllur kapitujt, nëse është e nevojshme. Çështje që duhen trajtuar duke ruajtur një ekuilibër të caktuar, veçanërisht në fund të muajit, kur Marsi do të përplaset me Plutonin. Me Saturnin retrograd nga dita e 4 -tët, është gjithashtu e mundur që disa situata ose njerëz nga e kaluara të shfaqen përsëri në jetën tuaj. Nëse kohët e fundit keni filluar një lidhje, kini kujdes se si lëvizni sepse gjërat mund të ndërlikohen…

Një tension i vogël mund të ndihet edhe në punë . Ata prej jush që kanë kapur rolet e përgjegjësisë, për shembull, mund ta ndjejnë gjithë peshën e saj, ose do ta kenë të vështirë të ndjekin angazhimet e shumta. Dikush mund të vërë në dyshim punën tuaj, por përpiquni ta vëzhgoni situatën në mënyrë objektive: ndonjëherë këshilla të vlefshme mund të fshihen në fjalët e një kritike. Dhe duke folur për këshilla, një këshillë që duhet marrë është të shmangni blerjet ose shpenzimet e mëdha. Tranziti i Mërkurit në shtëpinë tuaj të tetë, në shesh me Saturnin, mund të rëndojë financat dhe të sugjerojë maturi apo shkurtime të vogla shpenzimesh dhe investimesh, të paktën deri në ditën e 13. Pas kësaj date, në fakt, qielli do të pësojë një përmirësim të dukshëm. Falë Mërkurit te Binjakët do ta keni rrugën të qetë: shumë negociata do të zhbllokohen dhe diskutimet e biznesit të mbetura pezull do të gjejnë një zgjidhje. Mërkuri do të rivendosë besimin dhe do t’ju ndihmojë të rifitoni një pamje të përgjithshme. Shumë të lindur të shenjës më në fund do të mund të heqin qafe një borxh të vjetër ose të marrin një kredi për të cilën kishin aplikuar.

Horoskopi i AKREPIT Qershor 2022

Është një periudhë disi e ndërlikuar për Akrepin, i cili, me Saturnin në kuadraturë dhe Uranin në kundërshtim, ka përshtypjen se lëviz si të jetë I lidhur me litar. Pengesat e llojeve të ndryshme, por edhe ndryshime të rëndësishme dhe domethënëse janë rezultat jo vetëm i ngjarjeve të jashtme, por edhe i reflektimeve të rëndësishme të brendshme. Urani, megjithatë, mund të shtyjë drejt vendimeve të nxituara , jo gjithmonë fitues, sepse ato janë shumë impulsive dhe të arsyetuara dobët. Dhe me eklipsin e 16 majit, ka mundësi që shumë prej jush të kenë hequr dorë nga diçka, por jo me shumë bindje. Retrogradimi i Mërkurit, mund të rikthejë edhe disa situata të së shkuarës, (edhe të natyrës sentimentale), me qëllim sqarimin. Tani që Merkuri bëhet i drejtpërdrejtë, disa dilema në marrëdhënie do të më më fund do të shkrihen, ndoshta edhe me ndihmën e partnerit ose të dikujt afër jush.? Jini të hapur ndaj asaj që të tjerët kanë për të thënë dhe përpiquni të jeni më fleksibël . Sheshi i Mërkurit në Dem me Saturnin në Ujor, (të dyja shenjat fikse), sugjeron një ngurtësi të caktuar të mendimit, një tendencë për ta parë gotën gjysmë të zbrazët dhe jo gjysmë të mbushur.

Prandaj, gjatë muajit, mund të vendosni të rivlerësoni një marrëdhënie dhe ta filloni atë në një bazë të re. Gjithashtu pritet shumë lëvizje në punë . Me Jupiterin dhe Marsin në fushën e gjashtë (punë, rutinë) mund të vendosni të hapeni ndaj përvojave të reja të punës për t’u përshtatur në kontekste më stimuluese. Ata gjithashtu mund të ndryshojnë metodat, teknikat e punës dhe marrëdhëniet. Shumë prej jush mund t’ju jepet një punë interesante, por që do të kërkojë rregulla të reja, një lloj të ri organizimi. Fusha e gjashtë, përveç punës, përfaqëson edhe shëndetin, prandaj është e rëndësishme të respektohet një mënyrë jetese korrekte në të ushqyerit dhe zakonet e përditshme, duke përfshirë ushtrimin e rregullt fizik, shmangien e qëndrimit ulur për një kohë të gjatë dhe eliminimin e të gjitha helmeve, nga duhani deri te shumë kafe, (ose pije alkoolike) ose nga orët e pafundme të shpenzuara duke përdorur kompjuterin ose celularin. Në dashuri, është e rëndësishme të mbash një shkëputje të caktuar dhe një objektivitet të caktuar. Kini kujdes që të mos ngatërroni miqësinë me dashurinë ose të mos hyni në situata të komplikuara në javën e parë të muajit.

Continue Reading

Trending