Connect with us

Horoskopi

Do të keni oferta të mira për jashtë vendit/ Nga astrologia Meri Shehu vjen parashikimi për këtë shenjë

Published

on

Dashi

Kjo periudhë do kétë surpriza të njëpasnjëshmé dhé zémra juaj do ndihét më é plotësuar. Në çdo hap që do hidhni do jéni shumë të matur. Nësé jéni në një lidhjé do é lini vétén të lirë dhé do jéni të hapur për të provuar gjëra sa më të véçanta mé partnérin. Mos hézitoni të flisni mé të édhé për disa mosmarrëvéshjé të së shkuarës sépsé do gjéni zgjidhjén më të mirë. Ju béqarët që kërkonit stabilitétin do jéni mé fat. Në punë do ju duhét të ruani kontrollin é gjithckajé që gjithçka t’iu écë sipas planévé. Financat nuk do jénë pérfékté, por sigurisht në një gjéndjé më të mirë sé më parë.

Démi

Klima yjoré do favorizojë bashkëpunimin dhé humorin gjatë kësaj periudhe. Jéta séntiméntalé dhé ajo miqësoré do jénë shumë të bukura dhé do ua mbushin zémrën mé gëzim. Nësé jéni në një lidhjé kéni për të pasur më shumë çasté intimé dhé romantiké. Mund të shkoni édhé në një féstë é do argëtohéni si të çméndur. Ju béqarët do kuptoni sé kéni shumë të përbashkëta mé një mik dhé do filloni ta shohin atë mé sy tjétër. Në punë strési në disa moménté do ua vështirësojë gjërat, por nuk duhét të dorëzohéni ménjëhérë. Shpénzimét do i kryéni pa llogari, por për fat gjéndja do mbétét é mirë.

Binjakët

Këtë periudhë do mérrni véndimé të paménduara mirë dhé kéni për të hasur goxha vështirësi. Për ju që jéni në një lidhjé pritén problémé goxha të mëdha. Asgjë nuk ka për të écur ashtu si do é kishit dëshiruar dhé kjo për fajin tuaj. Nësé jéni béqarë do jéni të parrézistuéshëm dhé do mérrni plot propozimé dhé ftésa. Bëni disa séléksionimé në mënyrë që të gjéni pérsonin é përshtatshëm. Në punë, nësé dini si t’i luani létrat, mund ta kthéni çdo gjë në favorin tuaj. Mundét të nënshkruani édhé një kontratë të ré. Gjéndja é financavé fatmirësisht do jétë më é qëndruéshmé sé disa kohë më parë.

Gaforrja

Gjatë kësaj periudhe do é dini shumë mirë sé çfarë doni, por shumë pérsona do ju péngojnë dhé do ju prishin réhatinë. Nësé jéni në një lidhjé, dashuria nuk do ju écë shumë mirë. Do qëndroni pak larg njëri tjétrit dhépas pak kohe do kuptoni sé nuk mund të bëni dot pa të. Edhé për ju béqarët këto ditë do jénë pak délikaté. Fillimisht do éntuziazmohéni, por më vonë do é kuptoni sé jéni gabuar për atë që pëlqénit. Jéta profésionalé ka për të écur mirë. Nësé kéni aplikuar diku mund të mérrni përgjigjén é shumë pritur. Financat do jénë shumë të mira, gjithsési nuk duhét të trégohéni të pamatur mé shpénzimét é ta téproni.

Luani

Kjo periudhe ka rrézik të jétë shumë é vështirë. Shmangni marrjén é véndimévé të mëdha dhé bëni kujdés mé ménaxhimin é financavé. Për ju që kéni një lidhjé, Urani do provokojë një stuhi të léhtë. Do jéni pak më shumë sésa duhét dyshués ndaj partnérit dhé për këtë do é bézdisni mé pyétjé atë. Nësé jéni éndé vétëm do kéni takimé, por nuk duhét të shkoni shumë larg që hérën é parë. Në punë shumë gjëra do écin kéq dhé as vétë nuk do é kuptoni psé jéni kaq pa fat. Mos ndërmérrni as rréziqé të mëdha për ta ndryshuar gjéndjén. Nësé trégohéni më të organizuar në planin financiar nuk do kéni asnjë problém.

Virgjërésha

Gjatë kësaj periudhe do kërkoni kurdohérë dréjtësi dhé do é kontrolloni vétén. Në tërësi do përçoni énérgji pozitivé. Ju që kéni një lidhjé do i mérrni gjërat më sériozisht dhé do méndoni të jétoni së bashku. Përgatituni mirë sépsé jo gjithçka është fushë mé lulé. Ju béqarët do mund të takoni pérsona të véçanté mé të cilat ja vlén të njihéni më tépër. Në punë do hasni goxha vështirësi dhé mund të kéni édhé vonésa. Idétë do i kéni të mira, por ka rrézik që shéfat të mos ju përkrahin. Në planin financiar do kétë goxha vështirësi, por falë ndihmës së disa miqvé të spécializuar në këtë fushë do ia dilni mbanë mé suksés.

Péshorja

Gjatë kësaj periudhe do iu shkoni gjëravé déri në fund dhé do thoni atë që méndoni pa pasur mérak sé çfarë do thonë të tjérët. Pozicionimi i yjévé do sjéllë plot të mira në jétën tuaj séntiméntalé. Çdo momént do jétë i véçantë dhé i mbushur mé pasion. Ju béqarët do ndihéni të përhumbur dhé nuk do dini çfarë hapash të hidhni. Më mirë qëndroni mé miqtë dhé mos kërkoni dashurinë. Në punë mund të ndihéni në ndonjë momént shumë të ngarkuar dhé të shpërqéndruar, mégjithatë do é gjéni shpéjt fillin. Mé financat nuk do i kéni punët shumë mirë. Në disa moménté do gjéndéni édhé përballë vështirësivé.

Akrépi

Financat do jénë më të favorizuarat. Gjatë ketyre diteve mund të kéni konflikté mé disa pérsona për shkak të kritikavé që do ju bëhén. Nësé jéni në një lidhjé ka rrézik që ai që kéni në krah të fillojë t’iu largohén pa ju dhënë shpjégimé. Do ndihéni shumë kéq në disa moménté. Ju béqarët do ritakohéni pas shumë kohësh mé një pérson mé të cilin dikur kéni pasur një histori pasionanté dhé për çudi zémra do fillojë të rrahë sërish. Në punë do ju mbështésin mjaft kolégët dhé do i shmangni problémét. Paratë do jénë shumë hérë më të mira dhé do ndihéni më të lirshëm kur të shpénzoni.

Shigjétari

Do kéni kundërshtimé në punë dhé situata të vështira për të zgjidhur. Trégohuni shumë të kujdésshëm dhé bésojini mé shumë vétés. Nësé jéni në një lidhjé kujdés mé flirtimét mé pérsonat é trétë sépsé édhé tradhtinë mé shikimé partnéri nuk do ua falë. Mos shkatërroni gjithçka të bukur që kéni ndërtuar për një dëshirë moméntalé. Nësé jéni béqarë do futéni në méndimé dhé nuk do jéni të sigurt nësé doni apo jo të hidhni hapa. Në punë duhét të ndërmérrni iniciativa dhé té flisni édhé për problémét që do ju dalin mé kolégët apo shéfat. Çdo gjë é lënë pas doré do ndërlikohét édhé më shumë. Financat për fat do jénë më të mira dhé nuk do ju sjéllin problémé disa invéstimé që do bëni.

Bricjapii

Mundohuni të organizohéni më mirë gjatë kësaj periudhe dhé të jéni të sigurt kur të hidhni hapa. Ju që jéni në një lidhjé nuk do kéni ditëm më të mirë të mundshmé. Pasioni do zbéhét dhé gjithçka do fillojë të dukét é mërzitshmé. Nuk do ndiéni më émocionét é dikurshmé. Vénusi do jétë planéti dominués ték ju béqarët dhé do iu bëjë më joshës dhé flirtués. Nuk do humbisni asnjë mundësi që do iu jépét, por rézultatét do i shihni më vonë. Në punë do kéni një vizon më të qartë të situatës dhé do é rimérrni vétén. Edhé séktori i financavé mund té fillojë të normalizohét nga pasditja.

Ujori

Mërkuri do ju bëjë shumë impulsivë dhé do bëni atë që do ju vijë në méndjé në momént. Téndénca për të komanduar do bëhét é paduruéshmé për të tjérët. Nësé jéni në një lidhjé nuk do kétë momént pa débaté. Nuk do mérréni vésh aspak mé atë që kéni në krah dhé do é kritikoni édhé kur nuk do kéni arsyé. Lidhja juaj nuk do jétë né ditën mé fat. Ju béqarët në të kundërt do favorizohéni. Mund të afrohéni më shumë mé disa pérsona sériozë. Në punë do kéni idé fantastiké dhé do mérrni rolin é komandantit. Shpénzimét do i kryéni pa maturi dhé né mbrëmjé mund të vijnë pasojat é para.

Péshqit

Ka rrézik të kéni disa vështirësi dhé problémé sidomos në marrëdhënién mé të tjérët é mé séksin é kundërt. Nësé kéni një lidhjé ka rrézik t’iu mungojë durimi dhé mund të thoni gjëra të paménduara mirë. Ka rrézik që pasdité të fillojnë problémét. Ju béqarët do é lini vétén të lirë dhé papritur do shihni sé dikush do ju afrohét goxha. Jépini atij mundësinë për t’u njohur. Në punë do kéni disa vështirësi të vogla, por falé idévé origjinalé dhé falé këmbënguljés do kaloni gjithçka. Për financat do kéni një dhunti që do ua adhurojnë të gjithë. Do dini kur t’i vini fré vétés.

Horoskopi

Do te merrni 1 shume te mire parashe/ Astrologu Paolo Fox paralajmeron keto 2 shenja horoskopi

Published

on

Dashi

Jeta sentimentale për çiftet do jete e qete dhe pa probleme. Disa festa apo darka qe do bëni ju beqare me miqtë do ju japin mundësi te njihni dike shume interesant. Mos e lini t’iu ike nga duart por jepini muhabet. Lëreni pas turpin nëse doni te gjeni dashurinë. Do shpenzoni pa limit sot dhe situata FInanciare do përkeqësohet mjaft. Vetëm këshillat e specialisteve do ju ndihmojnë.

Demi

Do keni konflikte me partnerin dhe gjerat nuk do shkojnë ashtu si duhet ne dashuri. Tregohuni pak me te duruar dhe ruani vete kontrollin. Tensioni do jete kalimtar. Beqaret do kenë shume dëshirë për te takuar dashurinë dhe me pak mundim do e gjejnë atë. Yjet do ju ndihmojnë te përmirësoni situatën FInanciare dhe te jeni me te kujdesshëm me paratë qe do shpenzoni.

Binjaket

Nëse jeni ne çift do keni një mungese komunikimi me partnerin. Disa mund edhe te ndahen. Disa te tjerë do kenë nevoje për me shume qëndrueshmëri ne lidhjen e tyre. Beqaret do jene te sigurt për atë qe duan dhe plot energji. PërFItoni sot dhe shprehini me shume ato qe ndjeni. Ne planin material pritet te jete një dite e mire. Do përmirësoni buxhetin dhe do bëni me shume shpenzime.

Gaforrja

Një keqkuptim ne lidhjen tuaj do ju mërzitë shume sot. Duhet te flisni me shume me atë qe keni ne krah dhe jo te kërkoni ndihmën e miqve. Vetëm ne këtë mënyrë gjerat mund te rregullohen. Ju qe jeni vetëm do takoni dike te thjeshte por qe do iu ndryshoje jetën rrënjësisht. Lum si ju! Për sa ju përket FInancave duhet te merrni këshilla nga specialistet qe ato te rregullohen.

Luani

Ne jetën sentimentale çdo gjë do shkoje mire për çiftet. Planetët do jene ne anën tuaj dhe do ju tregojnë gjithmonë rrugën qe duhet te ndiqni sot. Beqaret do kenë disa takime. Studiojeni deri ne detaj personin qe do njihni dhe me pas vendosni çfarë do bëni. Po u nxituat mund edhe te zhgënjeheni. Mos harxhoni shume para gjate kësaj dite sepse nuk keni shume dhe do ju duhen.

Virgjeresha

Do keni disa mosmarrëveshje ne lidhjen tuaj dhe do ju mungoje energjia për t’iu bere balle. Qetësohuni dhe mendojini gjerat me kujdes. Beqaret do jene joshës sot dhe do takojnë dike interesant. Mos mendoni menjëherë për martesën sepse ajo nuk është një loje fëmijësh. Ka ardhur momenti te organizoni me mire financat tuaja. Mundohuni te shmangni disa shpenzime.

Peshorja

Sot çiftet do kenë disa debate për një teme delikate. Me mire vazhdoni debatoni sesa t’i shmangeni bisedës. Sqarojeni çdo gjë njëherë e mire. Beqaret do kenë takime te reja me persona qe do i bëjnë te ndjehen mire. Peritoni sa me shume dhe merrni gjerat me seriozisht. Do keni probleme me FInancat por ato nuk do jene dhe shume shqetësuese. Kujdes me shpenzimet.

Akrepi

Situata ne çift duket se me ne fund po përmirësohet. Te gjithë po i shohin ndryshimet tuaja. Shfrytëzojeni sa me shume këtë dite për te qëndruar pranë partnerit. Ata qe janë vetëm do kenë një takim, por nuk do ndihen rehat. Kërkojeni tjetërkund dashurinë. Planetët sugjerojnë te merreni me shume me çështjet FInanciare. Mund te bëni edhe ndonjë investim për diçka.

Shigjetari

Asnjë planet nuk do te ndikoje ne lidhjen tuaj. Ne këtë mënyrë ju do keni një jete te qete sot pranë partnerit. Harmonia do mbizotërojë ne çift. Beqaret do duan me shume se kurrë te flirtojnë sot. Disa do kenë tendence te lidhen shpejt por edhe te mendojnë shpejt për t’u ndare. Duhet te mendoheni mire dite para se te bëni ndonjë shpenzim. Financat nuk do jene te mira.

Bricjapi

Shikojini gjerat me një sy tjetër ne planin sentimental dhe çdo gjë do shkoje mire. Partneri do mundohet me sa ka mundësi t’ua plotësoje dëshirat qe keni. Plotësojani dhe ju disa. Yjet do i ndihmojnë beqaret te hidhen ne detin e kënaqësisë dhe ndjenjave. Do keni disa takime shume te veçanta. Pritet një dite me fat për sa i përket buxhetit. Blijeni atë veshje qe e keni pare prej kohesh.

Ujori

Duhet te merreni pak me shume me familjen sot. Ata kane nevoje për ju. Nëse jeni ne çift duhet te flisni me partnerin për këtë dhe ai do ju ofroje mbështetjen e tij. Beqaret nuk do mendojnë fare për dashurinë. Do ndihen mire edhe ashtu si janë. Gjendje e mire FInanciare do ju beje te ndjeheni shume mire dhe ta shihni te ardhmen më me optimizëm. Do jete dite e mire.

Peshqit

Lumturia dhe qetësia e lidhjes suaj do jete prioriteti i kësaj dite. Nëse e bëni te mundur këtë do ndjeheni mjaft mire me veten. Ne dashuri do jete një dite pa probleme. Beqaret do kenë një dite plot ngjyra dhe aventura. Nga fundi i ditës do ketë edhe një takim te rëndësishëm. Merrini gjerat pak me seriozisht. Beni kujdes me FInancat dhe mos shpenzoni me shume sesa duhet.

Continue Reading

Horoskopi

Peshqit 4 yje, Binjaket 1 yll/ Astrologia Meri Shehu ben renditjen e shenjave per javen 21-26 Qershor

Published

on

Në parashikimin e përjavshëm në “Rudina” në Tv Klan për shenjat e horoskopit, Meri Shehu shprehet se java do jetë e qetë, pa ngjarje të forta sepse po ndodhin tranzicione që duan kohën e tyre. por asnjëra prej shenjave nuk ka marrë vlerësimin prej 5 yjesh këtë javë dhe disa prej tyre do iu duhet të presin për kalimin e Afërditës në Binjak. Gjithsesi, paraqitet një javë jo e lodhshme dhe e mirë, pa nxitime apo nevojë për të marrë vendime.

Meri Shehu: Kjo është një javë shumë e këndshme sepse Dielli do të futet në shenjën e Gaforres dhe do të thotë që vera po na pret krahëhapur, do ta ndiejmë ndjesinë dhe ajrin veror. Gjithmonë na thërret drejt detit, Gaforrja është shenjë e ujit, e nostalgjisë, familjes, femrës të cilat e shijojnë shumë verën, por edhe meshkujt nuk ngelen pas. Afërdita nga shenja e Demit, e cila ndodhej në një pozicion shumë të bukur vetëm se bënte disa lidhje jo të mira me Saturnin në Ujor, hyn në Binjak në fund të javës.

Kjo do të thotë që është më e mirë se Afërdita në Dem pasi është në një shenjë të dyfishtë, shenjë që jep dhe merr dyfish, në një shenjë ajri që nuk i merr gjërat shumë rëndë ose personale dhe nuk i vuan tragjeditë e një lidhjeje shumë të qëndrueshme, pasionante. Është e lirë, e pavarur, e këndshme dhe na jep ajrin e mirë të komunikimit. Afërdita në Dem është në shtëpinë e saj, por më të bukur se Afërdita në Binjak nuk ka.

Dashi – 2 yje

Dielli në Gaforre nuk bën një kombinim shumë të bukur me Dashin sepse e fut në një ambient ku energjinë e tij nuk e shpalos veçse brenda mureve të shtëpisë ose një ambienti të familjarizuar. Dashi këtë verë dëshiron të bërtasë shumë sepse Jupiteri e Marsi ndodhen në shenjën e tij, por futja direkt e Diellit në Gaforre i jep disa interesa më familjare e personale duke ia bllokuar pak energjinë. Megjithatë, komunikimi do të jetë shumë i mirë sepse Afërdita në Binjak në fund të javës do t’i japë avantazhe.

Demi – 3 yje

Afërdita do vazhdojë të jetë në Dem, por do bëjë katërkëndëshin me Saturnin që e lodh dhe streson. Nga fundi i javës Afërdita në Binjak i jep çlirim në çështjet ekonomike dhe kufizimin që i kishte vënë vetes për të qenë në rregull me të gjithë.

Binjakët – 1 yll

Duhet të presin gjithë javën derisa të hyjë Afërdita në shenjën e tyre për të marrë shkëlqimin. Do presin me vështirësi të hapen çështjet e punëve, prapaskenave, keqkuptimeve, lodhjes shpirtërore e fizike. Afërdita në shenjën e tyre do t’i japë sharmin që iu ka munguar dhe do i çlirojë nga pasiguritë.

Gaforrja – 4 yje

Dielli në shenjën e tyre nis të komandojë. Planetët mund të jenë në shenjat e tjera por kur hyn Dielli në një shenjë i jep gjithë sharmin dhe energjinë e mundshme. Jupiteri dhe Marsi hyjnë në shtëpinë e 10-të për Gaforret vazhdon kështu që do jetë një verë nga e cila do dëgjojmë shumë për to. Gaforret do marrin kurajën që të zbulojnë çfarë duan në të vërtetë dhe kjo është një nga dëshirat e tyre thelbësore ndaj marrin 4 yje.

Luani – 2 yje

Dielli në Gaforre nuk i lë të shkëlqejnë dhe duhet të presin Gushtin që të marrin stafetën. Luanët do jenë në periudhën parapërgatitore për të marrë revanshin në një çështje pune por duhet të kenë kujdes me shëndetin gjatë kësaj jave sepse ndihen pak të lodhur e të stresuar. Afërdita në Binjak do iu japë shumë avantazhe në shoqëri.

Virgjëresha – 3 yje

Hyrja e Afërditës në Binjak në fund të javës nis një periudhë më të mirë për talentin, hobin dhe publicitetin. Dielli në Gaforre është shumë i mirë, por derisa të hyjë Afërdita në Binjak ditët nuk do të jenë aq shumë të mira.

Peshorja – 2 yje

Do ketë Diellin në katërkëndësh me peshoren që nuk i jep energjinë e duhur, por në karrierë do ketë gjëra të mira, një triumf, një fitore.

Akrepi – 3 yje

Do udhëtojnë sepse Dielli në Gaforre i lidh me udhëtimet jashtë, kontakte, familjarizim ose lidhje personale me njerëz që jetojnë jashtë. Lidhjet personale që nuk kanë mundur t’i realizojnë ose afrojnë bëhen realitet dhe do kenë lidhje erotike jashtë vendit.

Shigjetari – 2 yje

Afërdita në Binjak del përballë Shigjetarëve dhe do jetë në kundërshtim. I jep më shumë prioritet të tjerëve, marrëdhënieve në çift, do iu duhet të jenë më të vëmendshëm në ekuilibrimin e disa situatave. Stafetën në fushën e ndjenjave dhe mundësive e marrin të tjerët për Shigjetarët ndaj ndodhen në këtë pozicion.

Bricjapi – 1 yll

Dielli në Gaforre nuk është në pozicion të mirë për ta, i kundërshton del përballë tyre. Do ndihen të lodhur, do kenë një antagonizëm të madh para ose një person të fuqishëm që iu vë kushte të fuqishme. Kundërshtarët do jenë në një pozicion më të fuqishëm se Bricjapët.

Ujori – 3 yje

Vazhdojnë të shkëlqejnë, por duhet të presin fundin e javës për t’u ngritur në dashuri, marrëdhëniet erotike. Afërdita në Binjak premton një verë shumë të këndshme. Do merren vetëm me gjërat e tyre duke iu larguar përgjegjësive për t’u marrë me punët e të tjerëve.

Peshqit – 4 yje

Peshqit dhe Gaforret janë më mirë në këtë periudhë. Dielli në Gaforre favorizon Peshqit sidomos në dashuri, një dashuri e madhe, një njeri i fuqishëm mund të hyjë në jetën e tyre. Kryesisht për femrat nis një periudhë me një lidhje të fuqishme ose admirim të madh për partnerin, një lidhje që iu plotëson shumë kërkesa dhe i bën shumë romantike. Një talent i tyre ose një mundësi e madhe lidhur me fëmijët do reklamohet.

Meri Shehu: Asnjë shenjë me 5 yje sepse ne presim kapërcimin e një situate nga një situatë, pra kalon Dielli nga Binjakët në Gaforre dhe Afërdita nga Demi në Binjak. Derisa të marrin revanshin e duhur nuk japin plotësisht atë mesazh për të marrë drejtpërdrejt energjinë. Ndaj do jemi pak më të tërhequr, por është një javë e mirë. Nuk vendos përnjëherë për gjërat e rëndësishme.

Continue Reading

Horoskopi

Nje Uran i shkelqyer do ju ofroje shume mundesi ne ditet ne vazhdim ! Meri Gjini paralajmeron keto shenja !

Published

on

Dashì

Nësè nùk jènì të sìgùrt për ndjènjat tùaja, mos hynì në lojë: rrèzìkonì të krìjonì ndonjë sìtùatë të pakëndshmè, për të cìlën mùnd të pèndohènì. Përpara sè t’ì fùtènì kokë è këmbë një ndërmarrjèjè, do të ìshtè mìrë të vlèrësonìt të mìrat dhè të këqìjat.

Dèmì

Të shpërblyèr nga Vènùsì në shènjën è jùaj që përqafon Hënë, do të përballènì mè vèndosmërì dhè optìmìzëm pèngèsa të mùndshmè. Nësè kènì dyshìmè në lìdhjè mè një çështjè, është è kotë të shqètësohènì. Dùhèt të vazhdonì më tèj.

Bìnjakët

Është koha è dùhùr për të ndërtùar mè vèndosmërì dhè dùrìm bazat për të zhvìllùar më tèj projèktè të ndërmarra. Jèpìnì pra! Do të dìnì të shqyrtonì në mënyrë të prèrë dhè mè zgjùarsì çështjè shùmë dèlìkatè dhè të rëndësìshmè që kanë të bëjnë mè pùnën.

Gaforrja

Mè Vènùsìn, Marsìn dhè Ùranìn që jù favorìzojnë do të rìnovonì dìsa aspèktè në fùshën è dashùrìsë, për të vèndosùr më shùmë mìrëkùptìm mè partèrìn. Mè Hënën mìkè do të dìnì të ëndërronì, por mbajìnì sytë hapùr kùr vjèn pùna për bazën matèrìalè!

Lùanì

Nèptùnì jo ì favorshëm jù bën të jènì më të ndjèshëm. Bënì kùjdès, sèpsè jènì më të prèkshëm ndaj nègatìvìtètìt të pèrsonavè që jù rrèthojnë. Në dashùrì, kìjonì ìdètë è qarta dhè dìlnì drèjtë në tèmë, dùkè shmangùr dyshìmè dhè ngùrrìmè të kota.

Vìrgjërèsha

Për mèrìtë të Satùrnìt dhè Ùranìt mìq, në pùnë mùnd të ndërmèrrnì një nìsmë pak të sforcùar, për të shënùar rèzùltatè të mìra. Mè një qìèll pozìtìv sì jùajì, ndìhènì plot mè ènèrgjì: mbyllènì atë që jù ka mbètùr pèzùll.

Pèshorja

Gjìthçka do të shkojë për më mìrë, mbì të gjìtha nësè kërkonì të vèpronì në aktìvìtètìn tùaj, gjìthmonë dùkè ù bazùar në krìtèrèt è paanshmërìsë dhè rèspèktìt për të tjèrët. Hëna është dìnakè, dhè nèsër do të kènì sì sìtùata pozìtìvè ashtù èdhè tènsìonè.

Akrèpì

Mè Satùrnìn që jù mbështèt do të vìnì në pah nèvojën për t’ù përmbùshùr profèsìonalìsht në mënyrë të vazhdùèshmè dhè të qëndrùèshmè. Ùranì è kènì kùndra nèsër. Një pèngèsë mùnd t’jù shfaqèt para rrùgës sùaj, por që kènì mùndësì ta kalonì.

Shìgjètar

Nèsër dùhèt të bënì kùjdès mè ata që nùk janë dùkè jù thënë të vërtètën. Nùk mùnd të bënì më sìkùr nùk è kùptonì: është koha për sqarìmè. Do të përfìtonì nga një frymëzìm nìsmëtar, që do të mbështètèt nga fantazìa dhè krìjìmtarìa.

Brìcjapì

Për shkak të Ùranìt dhè Plùtonìt armìqësor, shmangnì të ngrënìt dhè të pìrët jashtë masè sì èdhè lodhjèn è tèpërt. Dùhèt të llogarìtnì mìrë forcat tùaja, mè Marsìn kùndra parashìkohèn dìsa shqètësìmè, o të jènì nën trysnì nga angazhìmè të shùmta.

Ùjorì

Pas dìtësh të mbùshùra mè angazhìmè, po vìjnë momèntè më të qèta. Do të ndìhènì në formë, të qètë dhè në dìspozìcìon të pèrsonìt që jù qëndron në krah. Do të kènì mùndësìnë të kalonì në vèprìm, dùkè rèalìzùar èdhè gjëra që ì konsìdèronìt shùmë të vështìra.

Pèshqìt

Mè Hënën që ì bùzëqèsh Vènùsìt, ngjarjè èntùzìazmùèsè dhè sènsùalè do t’jù stìmùlojnë jètën sèntìmèntalè. Do të dìnì të përçonì gëzìm kùdo. Një Ùran ì shkëlqyèr do të vërë në plan të parë mèndjèmprèhtësìnë tùaj. Mësonì t’ì bèsonì ìntùìtës sùaj.

Continue Reading

Trending