Connect with us

Horoskopi

“Në 12 prisni lumë lekësh, por kujdes datën 15…”/ Detajet e plota nga parashikimi i Dhjetorit

Published

on

Në këtë botë, ka disa njerëz që kánë në fávor Jùpítèrin, ndërsa disa të tjerë do të pèrshèndeten nga mágjía që u sjèllë Hëna e plòtë, por për më shumë ju tashmë dùhèt të dini të plòtë ç’thònë yjet për këtë muaj.

Shumë gjèra të reja do të víjnë në sytë tuaj dhe do të kèshílloheni për çfarë dùhet që të bèni ose jo dhe për më tèpër të mèsoni edhe si do të ndíkòjë Sátùrí tek Gáfòrja.

Yjet për dashèt thònë se jo vètëm që do jèni më të fòrtë, por një dèshírë pak e madhe mùnd të rèalizòhet këtë muaj. Madje është koha më e mirë për një lídhjè ròmántike.

Në pròfèsíon do t’i nènshtròheni disa punëve me vlèra, do mbýllní një rrugë për të hápùr një tjetër, do jètë një muaj plòt ndrýshíme, por me fát.

Më datat 9, 15 dhe 16 të kíní shumë kùjdès për t’iu shmángur disa kònflíkteve. Një dáshùri e madhe mùnd të rílíndë nga mesi i muajit.

Në lídhjè me punën, mòs prísni gjëra të mëdha në 10 ditët e párá. Lajmet e mira Do të nísín pas datës 20 dhe ato do të jenë shumë të rèndèsishme. Javët e fùndít të muaji pák më të lòdhshme sídòmòs dita e 27-të.

Me çdo kusht dem, ju dùhèt të mbýllni një punë që dèri në mes të muajit do t’ju jápë lèkèt që ju nèvòjiten për festa. Dhjetori është një muaj me Sátùrnin në fávor.

Ata që kánë bèrë ndrýshíme në jetën e tyre do të jènë gjithnjë e më të fòrtè ndërsa i áfròhèmi fùndít të vitit. Jíní shumë të fòrtè në zgjèdhjèt tuaja.

Sa për dashùrinë mènáxhòni mirë emòciònet në jave t párá dhe më shumë në 10 dhe 17 dhjètor. Muaji është shumë i fávòrshëm për tákimè.

Në lídhje me punën, mùndèsi të mëdha deri në datën 25, pástaj një rèníe po shumë e vògël. Kènáqësi të mira midis 10 ditëshít të fùndit të muajit.

Në total do të jetë një muaj bíndès, me sùksès pèrsònal, i shkèlqýer për të árdhùrát dhe márrëvèshjet.

Për binjkakët, javët e párá me lèvizjè të ngádáltá, midis datave 8 dhe 12, díkush do të dùhèt të ridískùtojë një kòntrátë ose të kètë një shèf që kùfízon gámèn e vèprímit.

Ata që kánë bíznèsín e tyre do të dùhèt të hýjnë në masa shtrèngùèse. Mòs e líni pas dore dáshùrinë.

Në lídhje me dashùrinë, kùshtòjini vèmèndje 13 ditëve të pára të cilat fávòrizojnè mòsmárrèvèshjet. Kush mbýll një hístòri të dèshtùar në këtë muaj, më pas mùnd t’i kthèhet shprèsès.

Sa për punën do ta nísní me një hùtím, nëse do të árríni të kápèrcèni të strèsùar të jetës tuaj, por lájm i mirë është se do ta mbýllní vitin në mënyrë të fávòrshme.

Për ju muaji që vjèn është një muaj íntèresánt, por shumë fòrcè dhe pásíon, një muaj me shprèsa të mëdha dhe rèálizímet që prísnít.

Mòj gafòrè, èshtë e vèrtètë që do të kèni Sátùrnín në òpòzítë, është një muaj që nuk ju lèjòn më të shtýní disa sítùáta që dùhet t’i pèrbálloni me gùxím.

Muaji fíllòn gjítháshtu në një punë pák më të vèshtírë, një person që ju mbròjtí nuk ju mbròn më, ju vetë do të vèndòsni se çfarë të bèni me jetën tuaj pròfèsiònále.

Sátùrni në opòzítë nuk është një bllòk, por një pèngèsë për t’u kápèrcýer.

Sa për dashùrinë të kèni Sátùrnin në òpòzítë do të thotë që jo të gjítha pròblèmèt zgjídhen. Datat 16 dhe 19 janë të mira për tákíme. Edhe në punë dùhèt të kèni kùjdès, një kòntrátë, një márrèvèshje do të dùhèt të dískùtohet shumë.

Pási të kèni kápèrcýer pèngèsën, mbýllèni muajin në mënýrë áktíve. Për të gjítha pròblèmèt tuaja muaji dhjètòr do të jètë si një “lítar” shpètími.

Kush dòmínòn skènèn këtë muaj? Janë luanët. Në dhjètor në 4-5 ditët e párá jáne shume te rèndèsíshme ne pùne, muaj i rèndèsishèm edhe per fát ne tákíme, nese kèni nje ide qe e kèni mbájtur ne sírtar prèj kohesh nxírrèni se mùnd te gjèni nje person. i cili thòtë ‘Unë jam ai që do ju ndíhmòjë’.

Ajo që do ju ndòdhë në dashùri do të jetë një njòhje shumë e veçantë dhe është një muaj që mùnd të pèrfùndojë në dásmë .

Për punën do të jetë një muaj pjèllòr për ide, nísma për një fíllim të shkèlqýèshëm, dhe data 21 për një márrje shume lèkèsh të mira.

Mbáni váth në vesh vírgjèrèshë se Jùpíteri është dísònánt është një kèshíllë që dùhèt të lùftòni me mòsmárrëvèshje të hápùr dhe trègòni qètèsi sepse ky është një muaj i mbárë për ty.

Është muaj shumë bíndès për pròfèsíonin dhe do të kèni shumë kònfírmíme. Dhjètori pèrfùndòn me një lùlëzím. Në 2022 vjèn diçka që nuk e kèni pátùr këto kohë.

Mes 13 ditëve të fíllímit të muajit ju jèpet sháns për të rímárrë frènát e një lídhjèje, është mùaji i dáshùrive të reja dhe për të zýrtárizuar márrëdhèniet. Edhe në punë do të kèni drítè jèshile për çdo pròjèkt dhe kùlmín e lèkève nga data 18.

Mbárè e mirë për peshoren se është muaji i kùrsímève, që nuk do të thòtë vètëm kùrsím, por përkùshtim të kohës njèrëzve të dùhùr.

Kohët e fùndít keni kálùar kohë me njerëz që nùk e mèritònin aq shumë kènáqësi. Pyeteni veten, a ju jèp kènáqësi mjedisi ku ndòdhèni? A jánë ata të dùhùrit?

Është muaji íntèrèsánt për ndjènjat dhe mùnd të çlíròheni nga një strès dhe lòdhjè mendore që e kèni pátùr 2 muajit e fùndit.

Mùndòhuni të zgjídhni të gjitha pròblèmèt në këtë muaj. Edhe në punë sýnòni për një mjèdis të ri, mes mèsít të dhjètorit dískùtoni për një márrëvèshje ose një kòntrátë, pasi është e vèshtírë të ríkùpèroni mùndèsítë.

Fát shumë i mirë nga dáta 15 deri në 21 një kohë idèalè për të kryer zgjèdhjè të rèndèsishme.

Nëse zgjídhní një pròblèm të madh akrèpè në dhjètor ju, mùnd të bèni gjëra të mèdha. Në dashùri ndíhèni të lòdhùr dhe nèrvòzë, ndáj mèrrni kohën tuaj, nëse kèni pèrjètùar një vit të rèndë nuk do të jèni ndër të párët që do të kèrkòni një dashùri të re.

Për çèshtjet e zèmrès kèni nèvòjë për sòliditèt, kështu që nëse kèni pártnèrin e gábùar pranë jush, ndòshta dùhèt të mèrrni një vèndím për të mirën e së ardhmes tuaj.

Ditë të mira për punën dhe lèkèt janë 5,6,25 dhjètorí dhe 11, 12 për të kèrkùar një shpèrblím. Pas datës 20 mòs háròni një mùndèsi që ju sígùròn një sùrprízë me shumë vlèrë për ty

Jùpítèri ka hýrë në shènjèn tuaj Shígjetar, muaji është i mbárë dhe víjnë márrëdhèniet dhe sítuátat më të mira. Për punën javëve të párá, mùnd të víjnë më shumë pròpòzíme.

Nëse kèni një CV të mirë, do të bèhèni të llástùar për zgjèdhjèn që dò t’ju dùhèt të krýeni. Mùnd të reálizòni shumë pròjekte dhe të páktën një do të jetë i sùksèsshèm.

Një fùnd vítí shumë i bùkùr për ata që dùan të mártòhèn, të jètojnë së bashku ose të kènë një fámílje të madhe dhe shumë fèmíjë.

Në lídhje me párátë dátat 11 dhe 19 janë më të mírát për të vèndòsur gjëra të rèndèsishme. Ju dùhèt vetëm të líròni zèmrèn dhe jèpni hápësírë pásíonève më të mëdha. Mùndësítë më të mira në fùnd të muajit, dhe një jetë e re nga 2022 e në vázhdím.

Bricjapë, deri më tani për ju ka qènjë një Sátùrn tránzít që ju fùqízòi. Jeni dùke pùnùar për një pròjekt të madh. Gjysma e dytë e muajit ju mbèshtèt në pròjekte me lèk.

Ata që kánë hèqur dorë nga një dáshùri do të mùnd të përjètojnë një emòciòn shtèsë. Një muaj i lòdhshèm, por me fítòre të mëdha.

Deri më datën 8 kèni kohë për të kònsòlidùar një márrëdhènie, e gjithë koha e dhjètòrit do t’ju çlíròjë zèmrèn. Në datat 23 dhe 24 do të kèni një thírrje në zyrën e shèfít ndáj dhe të rríni gati për një sùrprízë.

Gáti jèni ujorë të shíkòni páráshíkímin tuaj. Jùpítèri nuk është më kùndèr, ka pak më pák lùftè, ámbícía shpèrblèhèt.

Një pikë kthèse është e nèvòjshme nga data 3, disa rrugë do të dùhèt të ndrýshòjnë. Pak a shumë një muaj që ndrýshòn jetën tuaj dhe ju òfròn sígùri.

Në lídhjè me dashurinë po kèrkòni të gjèni ekuilibrin e brèndshëm dhe ai do të víjë párá festave. Pas 15 të muajit díkùsh do të mbýllè sítuáta që nuk vlèjnë.

Puna ju sjèll jo vetëm kèshílla, por edhe përfítíme të reja. Lajme të mira rrèth 18 dhjètòrit, një kònflíkt i brèndshëm në jávën tjetër.

Peshqít e nísín muajin me kònfùzíon në nivel sèntímèntal dhe do dùhèt të pèrpíqèni ta zgjídhni atë, kùjdès për atë që ndòdh párá pushimeve. Në punë mòs prísní ndrýshímè deri në 2022.

Për ju ky është muaji i fámíljes, i pèrqáfímit, dhe do të lùmtùroheni me gjíthë atë gèzím që ju zbrèt nga yjet.

Sa për kárríèrën, një lajm në punë do ta dègjòni dhe do t’ju jápë fùqí të madhe sepse ajo që vjèn është e pa-ímágjínùèshme. Shumë mirë në 20 dhe 21 dhjètor dhe nëse do të plòtèsòsh dèshírát ke fát në 10, 11, 20 dhe 21 të muajit që vjèn.

Horoskopi

“Do ju bíen pára nga qíelli dhe rrògat ju rríten këtë ditë…”/ Dùroni në datën 18

Published

on

Ajo është një nga astrologet më të mira britanike dhe jo më kot ajo na ka befasuar shumë herë me leximin e letrave të saj. Por, këtë radhë ajo ka një paralajmërim dhe një mesazh për të gjithë ju, ndáj dhe ju tashmë shikoni dhe gjeni menjëherë shenjën tuaj dhe më pas do të zbuloni vetë gjithçka.

Dashi: Zgjidhni çështjet me partnerin tuaj, I dashur Dash këto ditë të ngròhta vere ju bëjnë më të shqe.tësuar se kurrë dhe ai që paguan më shumë në lidhje me këto shqe.tësime është partneri.

Venusi i pafav.orshëm për shenjën tuaj së bashku me Marsin sjell gr.indjet dhe diskutimet në rendin e ditës. Kushtoji vëmendje të veçantë fundjavës kur do të keni gjithashtu dhe një Hënë jo harmonike. Megjithatë lajme të mira do të vijnë nesër dhe të premten.

Demi: Hëna në lidhje, I dashur Dem kjo periudhë për ju do të jetë e mirë: Hëna do të jetë në lidhje me shenjën tuaj të hënë, gjithë javës duke ju dhënë fat dhe qetësi, veçanërisht përsa i përket ndjenjave. Një Venus i bukur është gati të ndriçojë javën tuaj dhe ta mbush atë me emocione dhe rráhje ze.mre.

Binjakët: Mbretëresha e festës, Të dashur Binjak ju gjithmonë dini si të argëtoheni dhe sigurisht nuk ju mun.gojnë aftësitë për tu shoqëruar, por këtë periudhë në veçanti do të bëheni mbretëresha e festës.

Mërkuri dhe Marsi në një pozitë të favorshme do t’ju bëjë energjik më shumë se kurrë duke ju dhënë fl.irte dhe miqësi të reja: veçanërisht deri më datën 19 qershor kur Hëna gjithashtu do të jetë në lidhje me shenjën tuaj. Momente për tu kujtuar ju pr.esin.

Gaforrja: Ditë të paharrueshme, E dashur Gaforre hyrja e Venusit në shenjën tuaj fillon të ndjehet: dashuria ju buzëqesh, e gatshme për t’ju dhuruar mbrëmje dimërore plot emocione të bukura dhe shumë romancë. E shtuna dhe e diela në veçanti kur të keni dhe një Hënë në lidhje do të jenë dy ditë të paharrueshme.

Luani: Shumë lajme, I dashur Luan planeti Mërkur ka hyrë në shenjën tuaj dhe është gati këtë javë t’ju sjellë përfitimet e para: takime emocionuese, lajme dhe mundësi ju pr.esin, veçanërisht deri këtë fundjavë.

Një Hënë e bukur dhe me fat është në anën tuaj. Megjithatë në fillim të javës do të keni një humor jo të mirë për shkák të një Hëne në një pozicion të pafav.orshëm në shenjën tuaj .

Virg.jëresha: Takime me fat, E dashur Virg.jëresh më në fund planeti Venus është rikthyer në anën tuaj: kr.iza sentimentale e periudhës së fundit së shpejti do të jetë vetëm një kujtesë e l.argët dhe do të keni mu.ndësi të filloni përsëri, para së gjithash nga vetja.

Beqarët do të jenë në gjendje të bëjnë takime me fat veçanërisht të favorizuar nga një Hënë romantike. Dhe në vendin e punës nuk do të mu.ngojnë kënaqësitë.

Peshorja: Hëna kujdeset për ju, E dashur Peshore në këtë periudhë po grumbulloni shumë st.res kryesisht për shk.ak të Marsit në kund.ërshtim dhe mosmi.ratimit të Jupiterit dhe Saturnit, të cilat pen.gojnë planet tuaja në fushën e punës.

Tani gjithashtu ju duhet një Venus që t’ju mu.ndojë me gr.indje të vogla dhe të mëdha me partnerin tuaj.. përp.iquni të mos e hu.mbisni du.rimin dhe të përqendroheni në të gjitha në këtë periudhë. Një Hënë e bukur dhe e favorshme do t’ju ndihmojë të sh.uani tens.ionet. Ngus.hëlloni veten me një pica të shijshme.

Akrepi: Periudhë strèsùese, I dashur Akrep java juaj që do të vijë për fat të kèq fillon me tre ditë mjaft str.esuese: të hënë, të martën dhe të mërkurën, kur Hëna në kundë.rshtim rrez.ikon të ju bëjë të hu.mbni du.rimin lehtë dhe t’ju sjellë pak humor.

Disa pen.gesa të vogla mund të shfa.qen veçanërisht në vendin e punës ndërsa nga pikëpamja sentimentale do të keni një Venus të bukur dhe të favorshëm për t’ju mbr.ojtur dhe për t’ju dhënë nota pozitive.

Shigjetari: Qetësia para stùhísë, I dashur Shigjetar këtë periudhë për shenjën tuaj do të jetë pak a shumë si qetësia pas stùhísë, Venera në opozitë muajt e fundit ka mërz.itur jetën tuaj të dashurisë dhe tani që ajo më në fund ka nda.luar se tor.turuari do t’ju marr marrë ca kohë për të riku.peruar energjitë dhe qetësinë në jetën si çifit.

Për fat të mirë, ju mund të mbës.hteteni në planetët Mars dhe Mërkur të favorshëm për shenjën tuaj të cilat do t’ju japin shumë energji dhe mu.ndësi për të bërë takime të reja.

Bricjapi: Pro.bleme me partnerin, I dashur Bricjap Venera në opozitë ka filluar të ndihet vetvetiu për fat të k.eq: kjo periudhë rrez.ikon të jetë e tens.ionuar, veçanërisht të shtunën dhe të dielën kur Hëna gjithashtu do të jetë në kund.ërshtim. Me partnerin mund të lindin diskutime të nx.ehta, të cilat duhen të zvog.ëlohen.

Ujori: Mendime për punën, I dashur Ujor rrèzíkoni të zhýteni nga shqe.tësimet në punë dhe ngad.alësimet në përgjithësi në projektet tuaja: mos u shqe.tësoni nga fundi i qershorit situata do të kthehet e favorshme për shenjën tuaj. Ndërkohë, kushtojini vëmendje të veçantë ditëve të tens.ionuara: të hënën, të martën dhe të mërkurën.

Peshqit: Një rikuperim i shkëlqyer, Të dashur Peshq, Venusi më në fund është rikthyer të buzëqeshë për ju që do të thotë një rikupërin i vërtetë i energjisë në 360 gradë.

E hëna, e marta dhe e mërkura, e javës që vjen, kur të keni një Hënë të bukur në anën tuaj, do të jenë ditë plot emocione. Për më tepër, këtë fundjavë të shtunën dhe të dielën, planifikohen takime interesante për beqarët.

Continue Reading

Horoskopi

Hena e plote do ju ndryshoje jeten/ Keto jane 4 shenjat e horoskopit qe fillojne 1 jete te re

Published

on

Dashi

Niveli juaj i energjisë do të jetë në kulmin e tij për shkak të kalimit të Hënës në Gaforre. Koha e mirë për të zgjidhur të gjitha problemet tuaja. Mos hezitoni të shprehni ndjenjat. Do të merreni me punë bamirësie që do të sjellin paqe mendore. Do të shihni hyrje të papritur të fondeve. I dashuri juaj do t’ju bëjë presion për angazhim. Ju nuk do të arrini të kuptoni mendimet tuaja për ta por, mos e përballoni stresin. Udhëtimi në një vend të afërt do të jetë i këndshëm. Të martuarit e kësaj shenje të zodiakut do të kenë një bisedë të këndshme me bashkëshortët e tyre.

Ngjyra me fat: E kuqe.

Koha e favorshme: 14:00 deri në 15:00.

Demi

Një ditë e dobishme për ju. Mund të merrni shumë vendime nga emocionet. Do të hasni në mundësi të shumta. Do të çliroheni nga një sëmundje e zgjatur. Do të keni fitime në biznes. Mbani mend, problemet me të cilat po përballeni janë afatshkurtër. Gjithçka do të thahet me kalimin e kohës. Romanca është e mundur të ndodhë. Ju mund t’i drejtoheni të dashurit tuaj për ta bërë më të mirë ditën. Do të gjeni paqe dhe lumturi mendore. Bashkëshorti juaj do t’ju çojë në ditët e adoleshencës kur bënit gjëra famëkeqe.

Ngjyra me fat: Blu.

Koha e favorshme: 6 pasdite deri në 19:00.

Binjakët

Do të ndiheni të lumtur në shoqërinë e njerëzve të dashur në familjen tuaj. Një ditë shumë e mirë për t’u fokusuar në aktivitete të lidhura me shëndetin për fitnesin fizik. Do të qëndroni të gëzuar dhe të sigurt në kryerjen e detyrave tuaja. Do të keni ikje të vazhdueshme parash, por do të keni vështirësi në grumbullimin e tyre. Mund të merrni një propozim për martesë. Jeta juaj e dashurisë do jetë e gjallë. Do të mendoni të bëni një projekt të ri në kohën tuaj të lirë. Meqenëse jeni të zënë me detyra të tjera, plani juaj nuk do të zbatohet. Vishni një byzylyk ose zinxhir argjendi për stabilitet mendor. Do kaloni një mbrëmje romantike me bashkëshortin.

Ngjyra me fat: E kuqe.

Koha e favorshme: 4 pasdite deri në 5 pasdite.

Gaforrja

Nëse po kaloni një stres prej kohësh, mund të rikuperoheni nga të gjithë ato tensione. Ju duhet të ndryshoni stilin e jetës tuaj për të mbajtur tensione të tilla larg. Disa biznesmenë të kësaj shenje të zodiakut mund të kenë fitime të mira. Duhet të planifikoni diçka për të kaluar pak kohë cilësore me të dashurit tuaj në mbrëmje. Mund të takoni një person i cili do t’ju japë këshilla për t’u rritur në jetë. Ndihmoni dhe shërbeni gratë e varfra dhe në nevojë dhe sillni pozitivitet në jetën tuaj të dashurisë. Ndihma e bashkëshortit tuaj në gatim mund të forcojë marrëdhënien tuaj.

Ngjyra me fat: E verdha

Koha e favorshme: nga 11 deri në 12 pasdite

Luani

Mundohuni të ruani qetësinë pasi dita duket se nuk është e mirë për sa i përket parave. Merrni pak kohë për familjen tuaj dhe kaloni kohë cilësore me ta. Mund të keni një debat serioz me të dashurin tuaj për disa çështje. Mundohuni të përfundoni punën tuaj në zyrë dhe të shkoni në shtëpi herët. Kjo do të sjellë lumturi për anëtarët e familjes suaj. Mos u mërzitni nëse plani juaj për të takuar dikë anulohet për shkak të shëndetit të bashkëshortit tuaj.

Ngjyra me fat: E bardha

Koha e favorshme: 14:00

Virgjëresha

Ju duhet të kënaqeni me joga dhe meditim për përfitime shpirtërore dhe fizike. Do të merrni para nga disa burime të cilat do t’ju çlirojnë nga shumë probleme financiare. Mos i ndani problemet tuaja personale me njerëz të rastësishëm përreth jush. Disa ngjarje fetare do të kryhen në shtëpinë tuaj. Ditë e mirë për jetën tuaj bashkëshortore. Bëni disa aktivitete fizike si vrapimi për të qëndruar në formë.

Ngjyra me fat: E bardha

Koha e favorshme: 10:00 deri në 11:00

Peshorja

Kjo ditë është një ditë shumë e mirë për ju nga pikëpamja shëndetësore. Të kesh një gjendje shpirtërore të gëzuar do t’ju mbajë të sigurt. Për të fituar më shumë, përdorni idenë tuaj inovative. Do të keni kohë të mjaftueshme me familjen dhe miqtë. Bashkëshorti juaj mund të jetë i shqetësuar për shkak të jetës tuaj të zymtë. Gjatë shëtitjes në mëngjes mund të hasni dikë me të cilin keni pasur mosmarrëveshje më herët. Komentet nga të afërmit e bashkëshortit tuaj mund të prishin harmoninë e lumturisë tuaj martesore. Do të ndiheni të përtërirë nëse dilni dhe vizitoni vende.

Ngjyra me fat: E bardhë

Koha e favorshme: 12:00 deri në 14:00

Akrepi

Kushtojini vëmendje udhëzimeve astrologjike nga një mik. Kjo do t’ju inkurajojë të përmirësoni shëndetin tuaj. Paratë që keni kursyer për një kohë të gjatë do t’ju jenë të dobishme, megjithatë, shpenzimet mund t’ju ulin shpirtin! Këshillohet që të shkoni për një darkë ose të shikoni film në teatër me bashkëshortin në mbrëmje për të qenë të relaksuar dhe për të pasur një humor të mrekullueshëm. Por plani për një shëtitje me të dashurin tuaj mund të mos jetë i frytshëm pasi do të shfaqen disa punë të rëndësishme. Kjo do të rezultojë në një debat të ashpër mes jush dhe të dashurit tuaj. Ju mund ta shfrytëzoni kohën e lirë duke bërë disa punë fetare. Mos u futni në konflikte të panevojshme. Mos gënjeni, mos shqetësoni askënd, në mënyrë që të keni mundësi të mbani një lidhje të mirë me partnerin tuaj. Partneri juaj mund të tregojë një anë të mrekullueshme të tij. Konsumimi i tepërt i alkoolit ose i cigareve mund të përkeqësojë shëndetin tuaj.

Ngjyra me fat: Maroon

Koha e favorshme: 15:00 deri në 17:00

Shigjetari

Vetëbesimi dhe energjia juaj do të jenë të larta. Biznesmenët e njohur të shenjës së zodiakut duhet të investojnë paratë e tyre me shumë mendim. Dita është e përshtatshme për të përfunduar punët në pritje të shtëpisë. E dashura juaj do të jetë një engjëll për ju. Pas përfundimit të punëve të shtëpisë, amvisët e kësaj shenje të zodiakut mund të shikojnë një film në TV ose të mbeten të zënë me celularët e tyre në kohën e lirë. Nuk do të jeni në gjendje të çliroheni nga krahët e partnerit tuaj të jetës. Ju mund të ndjeni se miqtë nuk ju ndihmojnë në kohë nevoje.

Ngjyra me fat: E kuqe e thellë

Koha e favorshme: 16:00 deri në 17:00

Bricjapi

Ka mundësi keqkuptimi mes jush dhe mikut tuaj. Të kesh një bisedë të qartë është çelësi për t’i kthyer gjërat në normalitet. Fëmijët tuaj do t’ju sjellin lumturi. Ka mundësi për përfitime ekonomike. Jeta juaj e dashurisë do të jetë në ekstazë. Ju do të menaxhoni pak kohë dashurie për veten nga orari juaj i zënë. Ju mund të kaloni një kohë të bukur me nënën tuaj. Jeta juaj bashkëshortore do të mbetet e mrekullueshme.

Ngjyra me fat: E gjelbër smerald.

Koha e favorshme: ndërmjet orës 10:00 dhe 12:00.

Ujori

Çfarëdo vështirësie që mund të përballeni, do të jetë më e lehtë pasi bashkëshorti juaj do të jetë aty për t’ju gëzuar. Një këshillë nga babai juaj mund të jetë e dobishme për ju në vendin e punës. Të detyrosh dashurinë ndaj dikujt është e padrejtë. Jini të kujdesshëm me gjërat tuaja ose përndryshe mund t’i humbni ato për shkak të grabitjes. Mund të ketë pak muzikë, vallëzim dhe kohë argëtuese me miqtë.

Ngjyra me fat: E bardhë e zbrazët.

Koha e favorshme: ndërmjet orës 14:00 dhe 15:00.

Peshqit

Mund të jeni të stresuar për shkak të mosmarrëveshjeve familjare dhe presionit në vendin e punës. Kjo do ta bëjë të vështirë për ju të përqendroheni. Marrëveshjet e pronave do të materializohen dhe do të sjellin fitime përrallore. Do të ishte e mençur të qëndroni larg çështjeve konfliktuale që mund të çojnë në një debat. Pavarësisht nga të gjitha vështirësitë, do të ndiheni më mirë deri në fund të ditës, sepse bashkëshorti juaj do të jetë pranë jush. Përdorni mjaltë të pastër çdo ditë.

Ngjyra me fat: E kuqe e verës.

Koha e favorshme: ndërmjet orës 15:15 dhe 16:30.

Continue Reading

Horoskopi

Do te keni 1 kthese te forte 180 grade/ Astrologia Meri Gjini paralajmeron keto 2 shenja horoskopi

Published

on

Dashi

Per ata qe e kane tashme nje lidhje, kjo dite do jete e mrekullueshme. Nuk ka nevoje te beni asgje duke qene se gjerat do rrjedhin shume mire. Nese jeni beqare, mundesite per takime interesante nuk do jene te shumta. Beni edhe pak durim qe te mos lendoheni. Ne planin financiar do keni surpriza te kendshme. Me ne fund do arrini te beni shpenzimet e domosdoshme.

Demi

Marredhenia me partnerin do jete me e mire se kohet e fundit. Do i shtoni dozat e komunikimit dhe kjo do iu ndihmoje t’i zgjidhni ne cast problemet qe do iu dalin. Beqaret duhet te reflektojne mire para se te marrin vendime. Mos u nxitoni te krijoni shpejt e shpejt nje lidhje. Nje fllad suksesi do fryje edhe ne planin financiar. Me ne fund buxheti do te stabilizohet.

Binjaket

Jeta sentimentale e cifteve do jete me e animuar gjate kesaj dite. Do i shprehni me teper ato qe ndjeni si ju ashtu edhe ai qe keni ne krah. Vazhdoni ne kete rruge. Pjesa me e madhe e beqareve do bien ne dashuri. Do i provoni edhe ju emocionet e te qenit me dike prane. Ne planin financiar mos enderroni me teper sesa duhet. Shpenzoni aq sa ua mban xhepi.
Gaforrja

Jeta juaj ne cift nuk do jete e trishte sot, perkundrazi ju do jeni te gezuar dhe te buzeqeshur. Do krijohet nje ambient harmonik dhe ne mbremje me seksual. Beqaret do vazhdojne edhe sot te jene vete. Mos e mbani mendjen tek dashuria por dilni argetohuni me miqte ose me familjaret. Ne planin financiar kerkohet me teper maturi. Limitoni shpenzimet qe te mos keni probleme.
Luani

Dielli do shkelqeje me shume sot ne jeten tuaj ne cift. Do kaloni momente shume te kendshme prane atij qe dashuroni dhe kenaqesite do jete te shumta. Per beqaret jo vetem qe do vijne dashuri por ato do jene mjaft pasiononte dhe te vecanta. Perfitoni nga kjo dite. Ne planin financiar nuk duhet te ndermerrni rreziqe te medha nese nuk doni te ngeleni pa asnje lek.

Virgjeresha

Jeta juaj ne cift do jete e influencuar shume mire gjate kesaj dite. Do merrni ate qe gjithmone keni kerkuar dhe emocionet do jene te njepasnjeshme. Shfrytezojeni cdo sekonde. Edhe beqaret do jene ne humor te mire dhe do shfrytezojne cdo mundesi qe do iu jepet per takime. Financat do jene te pastabilizuara keshtu qe shmangni cdo shpenzim te tepruar.

Peshorja

Dite e bukur dhe plot diell kjo e sotmja. Ne cift ambienti do jete mjaft romantik dhe i kenaqshem. Perfitoni per te diskutuar edhe ndonje teme delikate. Vetem sot mund t’i jepni zgjidhje. Per beqaret ka mundesi te ndodhin takime te vecanta. Megjithate yjet keshillojne te mos krijoni menjehere nje lidhje. Njihuni me mire me te. Financat do jene me te mira se kohet e fundit.

Akrepi

Nen influencen e Jupiterit jeta sentimentale e atyre qe jane ne nje lidhje do jete e paqendrueshme. Kujdes, mos kerkoni me cdo kusht te behet ashtu si thoni ju sepse do e nderlikonit edhe me teper situaten. Beqaret do mund te takojne shpirtin e tyre binjak. Ne planin financiar ka ardhur kohe te beni nje riorganizim. Vetem keshtu do e shihni cila eshte gjendja.

Shigjetari

Jeta ne cift do jete pergjithesisht e mire sot. Ne shume momente do ndiheni te lumtur prane partnerit tuaj dhe do deshironit qe minutat te mos kalonin. Do tregoheni edhe me tolerante. Beqaret do kene shume takime, por kjo do ua veshtiresoje zgjedhjen. Menaxhojeni pak me kudjes buxhetin sot nese nuk doni te keni as me te voglin problem me te. Mundesite i keni.

Bricjapi

Dite mjaft e thjeshte kjo e sotmja per ciftet. Do kaloni momente te kendshme prane atij qe dashuroni. Disa mund te fillojne edhe ndonje projekt te perbashket. Beqaret duhet te bejne edhe pak durim per ta arritur ate qe deshirojne. Po u nxituat nuk do krijoni lidhjen e enderruar. Ne planin financiar nuk do dini cfare te beni sepse situata do jete goxha problematike.

Ujori

Jupiteri do e zbukuroje edhe me teper jeten tuaj ne cift sot. Do merrni te gjitha kenaqesite qe kishit deshiruar. Gjithashtu do ndodhe edhe dicka shume e madhe te cilen as qe e kishit menduar me pare. Pergatituni! Beqaret do kerkojne gjate gjithe kohes dashurine, por nuk do e gjejne dot ate. Dite e veshtire edhe per financat. Nuk rekomandohet te behet asnje shpenzim i tepruar.

Peshqit

Mos u mbyllni ne vetvete gjate kesaj dite sepse jo vetem qe do merziteshit vete, por do e merzitnit edhe ate qe keni ne krah. Beqaret duhet te eprgatiten per nje aventure dhume te kendshme dhe emocionuese. Zemra juaj do rrahe pa pushim. Financat do jene gjate gjithe kohes te mbrojtura nga yjet. Mund te shpenzoni pak me teper pa u shqetesuar aspak.

Continue Reading

Trending