Connect with us

Horoskopi

Nis sezoni i Akrepit, Jorgo Pulla tregon shenjat që do fitojnë e ato që do “ndëshkohen”!

Published

on

Dashi

Dielli kalon në Akrep duke na dhënë mundësinë të dëgjojmë emocione dhe pasiguri më të thella që dalin në sipërfaqe. Ka ardhur koha që ne të kuptojmë frikën tonë dhe të luftojmë dyshimet dhe keqkuptimet  që mund të kemi dhe ende vuajmë. Çështjet financiare dhe lëvizjet e biznesit do të jenë me shqetësim të madh për ne pasi duam të marrim iniciativa dhe të angazhohemi në veprime profesionale që mund të sjellin përfitime të konsiderueshme financiare.Në jetën tonë personale, pasioni mund të dominojë dhe të çojë në bashkimin e përsosur me partnerin tonë. Sigurisht që është mirë të kufizojmë dyshimin dhe pasigurinë që mund të çojnë në skenarë ekstremë dhe shpërthime xhelozie që do të dëmtojnë marrëdhënien tonë.Mund të përparoni në qëllimet tuaja, por dhe ju mbështeteni në ndihmën e të tjerëve për një rezultat më të mirë. Fundja, detyrimet që keni marrë përsipër janë të shumta dhe keni nevojë për personat e përshtatshëm pranë jush.

Demi

Dielli kalon në Akrep duke na dhënë mundësinë të dëgjojmë emocione dhe pasiguri më të thella që dalin në sipërfaqe. Ka ardhur koha që ne të kuptojmë frikën tonë dhe të luftojmë dyshimet dhe keqkuptimet  që mund të kemi dhe ende vuajmë. Çështjet financiare dhe lëvizjet e biznesit do të jenë me shqetësim të madh për ne pasi duam të marrim iniciativa dhe të angazhohemi në veprime profesionale që mund të sjellin përfitime të konsiderueshme financiare.Në jetën tonë personale, pasioni mund të dominojë dhe të çojë në bashkimin e përsosur me partnerin tonë. Sigurisht që është mirë të kufizojmë dyshimin dhe pasigurinë që mund të çojnë në skenarë ekstremë dhe shpërthime xhelozie që do të dëmtojnë marrëdhënien tonë.Mund të përmirësoni imazhin që përcillni për jashtë. Paralelisht është një ditë e mirë për të “përdorur” një kontaktin tuaj për të gjetur zgjidhje në një cështje që ju shqetëson.

Binjaket

Dielli kalon në Akrep duke na dhënë mundësinë të dëgjojmë emocione dhe pasiguri më të thella që dalin në sipërfaqe. Ka ardhur koha që ne të kuptojmë frikën tonë dhe të luftojmë dyshimet dhe keqkuptimet që mund të kemi dhe ende vuajmë. Çështjet financiare dhe lëvizjet e biznesit do të jenë me shqetësim të madh për ne pasi duam të marrim iniciativa dhe të angazhohemi në veprime profesionale që mund të sjellin përfitime të konsiderueshme financiare.Në jetën tonë personale, pasioni mund të dominojë dhe të çojë në bashkimin e përsosur me partnerin tonë. Sigurisht që është mirë të kufizojmë dyshimin dhe pasigurinë që mund të çojnë në skenarë ekstremë dhe shpërthime xhelozie që do të dëmtojnë marrëdhënien tonë.Ju jepen shumë mundësi të përparoni në planet tuaja në mënyrën më të mirë ndërkohë që paralelisht ekzistojnë surpriza të këndhsme brenda horizontit të ditës, pavarsisht situatës aktuale për shkak të Merkurit të kundërt në takim me Diellin.

Gaforrja

Dielli kalon në Akrep duke na dhënë mundësinë të dëgjojmë emocione dhe pasiguri më të thella që dalin në sipërfaqe. Ka ardhur koha që ne të kuptojmë frikën tonë dhe të luftojmë dyshimet dhe keqkuptimet  që mund të kemi dhe ende vuajmë. Çështjet financiare dhe lëvizjet e biznesit do të jenë me shqetësim të madh për ne pasi duam të marrim iniciativa dhe të angazhohemi në veprime profesionale që mund të sjellin përfitime të konsiderueshme financiare.Në jetën tonë personale, pasioni mund të dominojë dhe të çojë në bashkimin e përsosur me partnerin tonë. Sigurisht që është mirë të kufizojmë dyshimin dhe pasigurinë që mund të çojnë në skenarë ekstremë dhe shpërthime xhelozie që do të dëmtojnë marrëdhënien tonë.Dita e sotme ju aktivizon për tu afruar më pranë me personat e rrethit tuaj familjar dhe të gjeni zgjidhje në cështjet përkatëse që ju kishin problematizuar më parë, ndërkohë që do duhet të jeni më fleksibël në mënyrën sesi shprehni idetë tuaja, pasi lini hapësira për hamendësime përreth jush, ndërkohë që mbeteni të fiksuar në mendime që nuk ju ndihmojnë.

Luani

Dielli kalon në Akrep duke na dhënë mundësinë të dëgjojmë emocione dhe pasiguri më të thella që dalin në sipërfaqe. Ka ardhur koha që ne të kuptojmë frikën tonë dhe të luftojmë dyshimet dhe keqkuptimet  që mund të kemi dhe ende vuajmë. Çështjet financiare dhe lëvizjet e biznesit do të jenë me shqetësim të madh për ne pasi duam të marrim iniciativa dhe të angazhohemi në veprime profesionale që mund të sjellin përfitime të konsiderueshme financiare.Në jetën tonë personale, pasioni mund të dominojë dhe të çojë në bashkimin e përsosur me partnerin tonë. Sigurisht që është mirë të kufizojmë dyshimin dhe pasigurinë që mund të çojnë në skenarë ekstremë dhe shpërthime xhelozie që do të dëmtojnë marrëdhënien tonëDita e sotme ju jep shtysë për të përparuar në cështjet që ju shqetësojnë duke investuar në komunikimin me personat përreth jush, por do duhet të jeni më shumë fleksibël dhe me personat përreth pasi kushtet dëshmojnë se jeni të përqendruar kryesisht në zërin tuaj dhe mendimet që keni, ndërkohë që qëndrueshmëria është ajo që ndjeni se ju lodh.

Virgjeresha

Dielli kalon në Akrep duke na dhënë mundësinë të dëgjojmë emocione dhe pasiguri më të thella që dalin në sipërfaqe. Ka ardhur koha që ne të kuptojmë frikën tonë dhe të luftojmë dyshimet dhe keqkuptimet  që mund të kemi dhe ende vuajmë. Çështjet financiare dhe lëvizjet e biznesit do të jenë me shqetësim të madh për ne pasi duam të marrim iniciativa dhe të angazhohemi në veprime profesionale që mund të sjellin përfitime të konsiderueshme financiare.Në jetën tonë personale, pasioni mund të dominojë dhe të çojë në bashkimin e përsosur me partnerin tonë. Sigurisht që është mirë të kufizojmë dyshimin dhe pasigurinë që mund të çojnë në skenarë ekstremë dhe shpërthime xhelozie që do të dëmtojnë marrëdhënien tonë.Sot është një ditë e jashtzakonshme për të vënë në një rregull përditshmërinë tuaj, të sistemoni detyrimet dhe të menaxhoni të gjitha ato të cështje rutine që kanë mbetur pezull prej kohësh, ndërkohë që në përgjithësi është një ditë ku mund të arrini rezultatet më të larta.

Peshorja

Dielli kalon në Akrep duke na dhënë mundësinë të dëgjojmë emocione dhe pasiguri më të thella që dalin në sipërfaqe. Ka ardhur koha që ne të kuptojmë frikën tonë dhe të luftojmë dyshimet dhe keqkuptimet  që mund të kemi dhe ende vuajmë. Çështjet financiare dhe lëvizjet e biznesit do të jenë me shqetësim të madh për ne pasi duam të marrim iniciativa dhe të angazhohemi në veprime profesionale që mund të sjellin përfitime të konsiderueshme financiare.Në jetën tonë personale, pasioni mund të dominojë dhe të çojë në bashkimin e përsosur me partnerin tonë. Sigurisht që është mirë të kufizojmë dyshimin dhe pasigurinë që mund të çojnë në skenarë ekstremë dhe shpërthime xhelozie që do të dëmtojnë marrëdhënien tonë.Nevoja juaj për gëzim dhe argëtim është e madhe, ndërkohë që presionoheni nga Marsi i kundërt përballë jush, sido që të jetë ama, dita ka shumë zhvillime të këndshme.

Akrepi

Dielli kalon në Akrep duke na dhënë mundësinë të dëgjojmë emocione dhe pasiguri më të thella që dalin në sipërfaqe. Ka ardhur koha që ne të kuptojmë frikën tonë dhe të luftojmë dyshimet dhe keqkuptimet  që mund të kemi dhe ende vuajmë. Çështjet financiare dhe lëvizjet e biznesit do të jenë me shqetësim të madh për ne pasi duam të marrim iniciativa dhe të angazhohemi në veprime profesionale që mund të sjellin përfitime të konsiderueshme financiare.Në jetën tonë personale, pasioni mund të dominojë dhe të çojë në bashkimin e përsosur me partnerin tonë. Sigurisht që është mirë të kufizojmë dyshimin dhe pasigurinë që mund të çojnë në skenarë ekstremë dhe shpërthime xhelozie që do të dëmtojnë marrëdhënien tonë.Dita e sotme ju jep mundësinë për të kërkuar mbështetje apo ndihmë për në cështje që ju shqetëson dhe krijon kushtet e përshtatshme për të dalë të fituar, ndërkohë që paralelisht sot mundeni në mënyrën më të mirë të menaxhoni cështjet që lidhen me shtëpinë apo familjen, vecanërisht nëse kanë ekzistuar debate me personat e rrethit familjar.

Shigjetari

Dielli kalon në Akrep duke na dhënë mundësinë të dëgjojmë emocione dhe pasiguri më të thella që dalin në sipërfaqe. Ka ardhur koha që ne të kuptojmë frikën tonë dhe të luftojmë dyshimet dhe keqkuptimet  që mund të kemi dhe ende vuajmë. Çështjet financiare dhe lëvizjet e biznesit do të jenë me shqetësim të madh për ne pasi duam të marrim iniciativa dhe të angazhohemi në veprime profesionale që mund të sjellin përfitime të konsiderueshme financiare.Në jetën tonë personale, pasioni mund të dominojë dhe të çojë në bashkimin e përsosur me partnerin tonë. Sigurisht që është mirë të kufizojmë dyshimin dhe pasigurinë që mund të çojnë në skenarë ekstremë dhe shpërthime xhelozie që do të dëmtojnë marrëdhënien tonë.Dita e sotme ka shumë mundësi për ju, por edhe mundësi zhvillimi nëpërmjet kontakeve dhe bisedave që do bëni! Kështu ka mundësi të merrni një përgjigje pozitive për një cështje që ju kishte shqetësuar, ndërkohë që paralelisht do të gjeni personat e përshtatshëm në pozicionin e përshtatshëm për t’ju ndihmuar.

Bricjapi

Dielli kalon në Akrep duke na dhënë mundësinë të dëgjojmë emocione dhe pasiguri më të thella që dalin në sipërfaqe. Ka ardhur koha që ne të kuptojmë frikën tonë dhe të luftojmë dyshimet dhe keqkuptimet  që mund të kemi dhe ende vuajmë. Çështjet financiare dhe lëvizjet e biznesit do të jenë me shqetësim të madh për ne pasi duam të marrim iniciativa dhe të angazhohemi në veprime profesionale që mund të sjellin përfitime të konsiderueshme financiare.Në jetën tonë personale, pasioni mund të dominojë dhe të çojë në bashkimin e përsosur me partnerin tonë. Sigurisht që është mirë të kufizojmë dyshimin dhe pasigurinë që mund të çojnë në skenarë ekstremë dhe shpërthime xhelozie që do të dëmtojnë marrëdhënien tonë.Sot do të merreni me mbulimin e nevojave tuaja bazike, ndërkohë që ekzistojnë surpriza të këndshme brenda përditshmërisë tuaj, të cilat do ti shfrytëzoni. Për më tepër, brenda rrugëtimeve tashmë të njohura, përpiqeni të përmirësoni imazhin që përcillni për jashtë, por nuk janë të pakta herët ku do të mbyllni veshët tuaj para gjithckaje që të tjerët kanë për t’ju thënë.

Ujori

Dielli kalon në Akrep duke na dhënë mundësinë të dëgjojmë emocione dhe pasiguri më të thella që dalin në sipërfaqe. Ka ardhur koha që ne të kuptojmë frikën tonë dhe të luftojmë dyshimet dhe keqkuptimet  që mund të kemi dhe ende vuajmë. Çështjet financiare dhe lëvizjet e biznesit do të jenë me shqetësim të madh për ne pasi duam të marrim iniciativa dhe të angazhohemi në veprime profesionale që mund të sjellin përfitime të konsiderueshme financiare.Në jetën tonë personale, pasioni mund të dominojë dhe të çojë në bashkimin e përsosur me partnerin tonë. Sigurisht që është mirë të kufizojmë dyshimin dhe pasigurinë që mund të çojnë në skenarë ekstremë dhe shpërthime xhelozie që do të dëmtojnë marrëdhënien tonë.Keni nevojë për shplodhje dhe relaksim, ndërkohë nëse keni nevojë për ndonjë lloj ndihme për një cështje që ju shqetëson, mund të prisni rezultate pozitive.

Peshqit

Kendi  i Marsit në Peshore me Plutonin në Bricjap është formuar me saktësi duke përshkallëzuar një ndjej nervozizmi  shumë agresiv dhe përçarës që shfaqet në fushën e marrëdhënieve personale pak vemendje me teper . Ne duhet t’i kushtojmë vëmendje zgjedhjeve profesionale dhe personale pasi është e lehtë të çosh në dështime për shkak të emocioneve më të ulëta që ndikojnë në gjykimin tonë.Dialogu dhe biseda ndërtuese janë ato materiale që do t’ju nxjerrin nga udhëkryqet. Por njëkohësisht do të thotë se po menaxhoni cështjet tuaja me më shumë lehtësi.

Horoskopi

Do takoni 1 person qe do ju ndryshoj jeten/ Astrologu Paolo Fox paralajmeron kete shenje horoskopi

Published

on

Horoskopi Paolo Fox Dashi: Mund të ketë një diskutim të vogël që t’ju prishë planet. Nga ana tjetër, në punë, edhe nëse situata është e ndërlikuar, do ta gjeni zgjidhjen.

Horoskopi i Paolo Fox Demi: Mos e humbisni mundësinë për të takuar njerëz të rinj. Mund të lindë diçka vërtet e rëndësishme. Kjo e enjte është një ditë e mirë për të pyetur shefin tuaj për diçka.

Horoskopi Paolo Fox Binjakët: Mund të takoni njerëz shumë interesantë. Në punë ndiqini dhe çojini përpara idetë tuaja sepse janë shumë të vlefshme.

Horoskopi i Paolo Fox Peshorja: Bëni kujdes me mënyrën se si po silleni, ka disa lajme që vijnë. Do të duhet të zgjidhni një problem të vogël.

Horoskopi i Paolo Fox Akrepi: Fokusohuni në këtë ditë të enjte 16 për të kuptuar se çfarë nuk shkon me ju dhe me lidhjen tuaj. Edhe në punë gjërat nuk do jenë të lehta.

Horoskopi i Shigjetarit Paolo Fox: Do të dëshironit që dikush t’jua kthejë të mirat që jepni. Ju po vuani faktin se jepni shumë e merrni thuajse asgjë mbrapsht. Do të përjetoni një moment të fortë stresi.

Horoskopi i Bricjapit Paolo Fox: Asgjë për t’u shënuar deri në fundjavë, por të shtunën do të keni një lajm të madh. Mos hiqni dorë nga ideja për të punuar vetë, në vend që të punoni për të tjerët.

Horoskopi i Paolo Fox Ujori: E premtja dhe e shtuna do të jenë ditë të mira për shenjën tuaj. Në punë ka pasur diskutime, por do të gjeni një mënyrë për t’i zgjidhur.

Horoskopi i Peshqve Paolo Fox: Së shpejti do të keni disa lajme, juve ju mbetet vetën të përpiqeni të fokusoheni në atë që dëshironi më shumë.

Continue Reading

Horoskopi

Horoskopi 16-22 Qershor 2022/ Keto jane 4 shenjat e horoskopit qe do kene shume FAT te mira

Published

on

Horoskopi i Dashit

Katër yje për Dashin. Lajm i mirë për dashurinë sepse Jupiteri dhe Venusi janë në anën tuaj dhe tani është koha e duhur për t’u rebeluar kundër kufizimeve, marrëdhënieve obsesive. Ata që po përjetojnë një histori konfliktuale, në fakt, do të jenë në përpiqen të thonë atë që mendojnë, por mos e bëni këtë në mënyrë të paqartë.

Në punë, përpiquni të përgatiteni për të ardhmen, sepse pas një situate disi të sikletshme, më në fund do të ketë disa lajme të mira! Ndërkohë që sa i përkët parave do të “lundroni” mes tyre gjatë kësaj jave.

Horoskopi i Demit

Katër yje për Demin. Në dashuri tani mund të ketë ndryshime: Sepse ç’është e vërteta, jeni një person bujar, por sigurisht keni dhënë shumë dhe… keni marrë pak. Jeni njeri që keni shumë entuziazëm, por përpiquni të qëndroni të qetë dhe të bëni gjërat që ju interesojnë duke ecur me kujdes, të paktën deri të enjten.

Në punë, figura juaj në periudhën e fundit është bërë më pak e domosdoshme dhe kur, tani, që ju prisni të kapni ndonjë shpërblim apo duke parë për më lart.

Horoskopi i Binjakëve

Pesë yje për Binjakët. Në dashuri, nëse po përjetoni marrëdhënie disi të paqarta dhe sipërfaqësore, ndoshta duhet të lexoni veten, të bëni një udhëtim brenda vetes për të kuptuar se kush jeni dhe çfarë po kërkoni. Për këtë mund tju vijë në ndihmë dhe shpallja e qershorit si një muaj rikuperimi, si mendoni? Në çdo rast duhet doemos të kuptoni se si të ndryshoni kartat në tryezë, në çdo moment që do të vijë puna.

Në punë, lajme të reja po vijnë: projektet që nisin tani ose po merreni aktualisht, mund të jenë thelbësore për atë që pritet në verë. Me pak fjalë, gjithçka duket mirë, por ju vazhdoni punën!

Horoskopi i Gaforres

Tre yje për shenjën e Gaforres. Në dashuri duhet të lini ca gjëra pas, të harroni të kaluarën dhe të vazhdoni për të ecur përpara. Mundohuni të mbani distancë dhe të largoheni nga polemikat. Kini kujdes sepse të gjitha marrëdhëniet tuaja do të përballen me shqetësime apo kokëçarje.

Në punë, tani duhet të jeni të zënë deri në “grykë” sepse situatat ekonomike po bëhen më të mira dhe që kjo të vazhdojë, gjithçka do të varet nga ju dhe vullneti juaj!

Horoskopi i Luanit

Pesë yje për Luanin. Dëshironi të përjetoni një emocion apo pasion të bukur? Epo, horoskopi premton gjëra të mëdha dhe madje mund të lindin dashuri të qëndrueshme. Mundohuni të besoni më shumë, t’u besoni miqve.

Në punë, tani duhet të gjeni guximin për të ecur përpara, aq më tepër që Jupiteri është në anën tuaj. Dhe mos harroni, edhe në sferën profesionale, gjithmonë mund të mbështeteni te miqësia! Sa i përket parave do të jetë java jua, do u hyjnë dhe nga dritarja, vetëm mos harroni ta lini hapur.

Horoskopi i Virgjëreshës

Tre yje për shenjën e Virgjëreshës. Muajin e kaluar Afërdita vuri në dyshim dashurinë, por tani fillon faza e rikuperimit. Së pari do t’ju duhet të zgjidhni një problem me veten: jeni emocional, por çfarë është më e keqja, edhe shumë dyshues. Dhe kjo nuk është aspak e mirë në një raport.

Në punë keni të drejtë të jeni racionalë në çështjet ekonomike, Mërkuri është kundër dhe është më mirë të kurseni.

Horoskopi i Peshores

Katër yje për shenjën e Peshores. Në dashuri po jetoni nën një presion të vogël: përpiquni të reflektoni, të qëndroni të qetë dhe të kuptoni se ata që lindin rrumbullakët nuk vdesin katrorë, e thonë më shkoqur, njeriu nuk ndryshon dhe gjërat që janë për t’u bërë do të bëhen. Duhet të ecni përpara dhe të bëni zgjedhje. Por ta dini se ato, në mënyrë të pashmangshme do të çojnë në sakrifica.

Në punë, disa nga ju po përpiqen të arrijnë një marrëveshje, bëni kujdes për të mos nxitur polemika. Edhe një këshillë tjetër: Kujdes nga aksidentet e vogla rrugore!

Horoskopi i Akrepit

Katër yje për shenjën e Akrepit. Ju që jeni single po ndiheni mirë vetëm dhe disa të tjerë që janë me dikë, thjesht ju duket se nuk ju tërheq çmendurisht, ose e thënë troç, nuk ndjeni se keni kapur mrekullinë e shtatë. Por ka ardhur koha që të fokusoheni në atë që ju pëlqen vërtet, pa qenë nevoja të sforcoheni apo të bëni qoka ose ndjeni keqardhje, ca më keq, të ndjeheni të detyruar.

Në punë, përpiquni të bëni kërkesa për vjeshtën, e cila ndoshta duket shumë e largët, por është fare afër kur vjen puna të organizohen ndryshime në karrierë! Ngrihuni për veten tuaj!

Horoskopi i Shigjetarit

Pesë yje për shenjën e Shigjetarit. Qielli premton gjëra të mëdha dhe dashuria është te porta. Sepse Jupiteri dhe Venusi ushqejnë pasionet, ndaj takimet janë të favorizuara dhe do të keni mundësi të njiheni me më shumë njerëz. Epo, me Hënën në shenjë, ditët e së martës dhe të mërkurës janë ideale për këtë qëllim.

Në punë po filloni të korrni shpërblimet e para. Ata që studiojnë, nga ana tjetër, duhet të përballen me një provim, por mund të rrini të qetë: gjithçka do të shkojë mirë!

Horoskopi i Bricjapit

Tre yje për të lindurit në shenjën e Bricjapit. Aktualisht ju ja përfshirë dëshira që të qëndroni vetëm për pak kohë dhe kjo po ju ndodh sepse dashuria në periudhën e fundit nuk ju shell sadisfaksion. Nga njëra anë jeni në gjendje të pranoni shumëçka dhe nga ana tjetër nuk bëni dot kompromis me ndjenjat. E mesmja e artë ju takon ju.

Në punë nuk duhet të nxitoheni. Bëjini gjërat me mend në kokë e jo të zhyteni me kokë! Nga ana tjetër, kohë të tjera kanë ardhur, ndaj duhet të përpiqeni të mbani atë që keni sepse mundësitë nuk janë të pambarimta.

Parashikimet për Ujorin

Pesë yje për Ujorin. Lajm i mirë për sferën e ndjenjave, pasi keni Venusin në anën tuaj. Pranë jush gjendet një njeri i cili është në gjendje t’ju kuptojë dhe i gatshëm të pranojë gjërat tuaja, apo më mirë, t’ju pranojë siç jeni. Bëni vend, sepse së shpejti mund të vijë një histori e jashtëzakonshme, pothuajse transgresive.

Në punë, disa po përpiqen të zgjidhin një problem, të arrijnë një marrëveshje. Jupiteri po kalon në shenjën tuaj dhe do të favorizojë zgjedhjet që do të bëni!

Horoskopi i Peshqve

Katër yje për të lindurit në shenjën e Peshqve. Një pikë kthese po vjen në dashuri, por keni edhe disa dilema që ju kanë futur në mendime. Mes të martës dhe të mërkurës përpiquni të qëndroni të qetë dhe nëse jeni beqarë lëreni veten të shkojë pas rastësisë, sepse në fundjavë takimet janë goxha të mundshme.

Në punë jeni gati për çdo gjë, qoftë edhe për t’u rikthyer në lojë. Nëse punoni për veten tuaj, sukseset dhe kënaqësitë e mëdha janë fare afër

Continue Reading

Horoskopi

Hena roze e muajit Qershor do ju ndryshoje jeten/ Keto jane 3 shenjat e horoskopit qe do kene 1 kthese te madhe

Published

on

Secili prej nesh kërkon të dijë një fjalë të mirë apo një parashikim me fjalë të ëmbla për fatin e tij. Fati është i ndrýshëm për të gjithë ne dhe jo më kòt ne shikojmë që disa njerëz janë të bekuar për të pásùr fat në pásùri dhe disa të tjerë gëzojnë një shëndet të pápárë.

Në të njëjtën kohë shumë femra ose meshkuj fati i mb.ështet në dashuri ku ata jetojnë si në përralla të mbus.hura me emocione romantike. Por, çfarë mùnd të rezervojë fati në lidhje me parashikimin që vjen nga shenja juaj? Këtë do ta tregojmë në testin e sotëm.

Janë tri shenja fati të cilave u është vendosur nga një mesazh për secilën. Ju duhet të tregoheni shumë të vëmendshëm tek ato shenja dhe në fùnd të bëni një zgjedhje. Ajo zgjedhje do t’ju japë një mesazh. Pra, është çdo gjë e qartë dhe e thjeshtë, a e bëtë zgjedhjen tuaj?

Nga 14 e 21 qershori, Gáforja dhe Peshqít jane dy shenjat me bòmbè ne çdo fushe te jetes. Mesazhi qe ju sjèllin yjet: Ju shumë shpejt do të bekoheni me shumë fat dhe lumturi në jetën tuaj.

Është koha që të lësh prapa krahëve të shkuarën dhe mos jeto me vùájtjet që të krijoi ajo e shkuar që tashmë nuk ka më rëndësi për ju. Nëse do të mendoni ende për të shkuarën, do të sèmùreni veten tuaj. Nuk duhet të dèbátoni me askënd dhe rrini lárg shèrrève pasi edhe nëse ju krijohen, ju kthejini shpinën.

Për këtë arsye, po ndálòve së debátuari me njerëzit, fati do t’ju hapë derën për shumë lumturi në jetën tuaj dhe në këtë mënyrë ju do të pèrjètoni një të ardhme të lumtur, të begatë dhe të shëndetshme pranë njerëzve tuaj të zèmrès.

Lùmturohuni sepse Vírgjèresha dhe Brícjápit do ti shtòhet rròga. Mesazhi i fátit te tyre: Një dritë jeshile po vjen në jetën tuaj dhe ajo nënkupton bòllëk, pásùri dhe mirëqenie. Ju nuk jeni një person me një shpirt materialist dhe gjithnjë e kërkoni ta jetoni jetën sa më të thjeshtë, por këtë radhë fati ka vendosur t’ju dhurojë pak “dritë jeshile”.

Si mùnd t’i shihni shenjat e fatit? Në punën tuaj javës tjetër do të merrni një lajm të madh që do t’ju thotë se ju jeni vlerësuar aq shumë sa që një rritje në rrògë do të ishte e mjáftueshme për ju.

Edhe nëse keni një biznes, ai do të marrë një vrùll ekonomik që ju nuk e kishit menduar kurrë, ndáj dhe shijojeni këtë periudhë. Por, mos hárròni: Nëse fati po ju mbështet tek financat, ju duhet të bëni me çdo kùsht një mirësi, një dhurim, apo një akt të mirë që do të lërë gjurmë në jetën tuaj.

Do te jène ne thèsín e mrekullive dhe Demi me Bínjáket, dhe Mesazhi i fátit te tyre eshte: Krahët e engjëjve do të hapen dhe do t’ju përqafojnë pasi për ju po vijnë ditë të mira dhe të begata. Ky është një lajm fantastik për të gjithë ata që mendojnë se kjo periudhë po u sjell shumë vùájtje dhe strès mèndor.

Nëse shèrri ka hyrë në familjen tuaj, nëse mendoni se bashkëshorti/bashkëshortja apo i dashuri/e dashura nuk ju dhuron më ndjenjat e mëparshme, atëherë ju duhet me çdo kùsht që atyre t’u bëni një surprizë dhe t’i lini të kuptojnë se ju jeni personi që jep jetën për ta.

Engjëjt të kanë bekuar dhe fati po ta mbush zèmrèn me shumë dashuri, ndáj s’do të jetë aspak e vèshtírë për ty të dhurosh dashuri. Engjëjt do të të përqafojmë me shumë mirësi dhe juve do t’ju lárgòhen të gjitha tèrsèt dhe të gjitha mágjítë e zèza dhe rruga drejt të ardhmes tuaj të ndritur do të shtrohet me petalet e dashurisë dhe mirësisë.

Continue Reading

Trending