Connect with us

Horoskopi

Dashi i pari Bricjapi i fundit/ Ky eshte horoskopi i detajuar per 10 ditet qe po vijne

Published

on

Dashi

Durimi juaj do të vihet në provë në marrëd hënien tuaj me një të afërm ose mik. Do të keni tendencën të prishni marrëd hëniet, të injoroni personin në fjalë, ose të jeni shumë të as hpër dhe madje të vrazhdë. Jeta e dashurisë së miqve ose të afërmve do të jetë objekt i bisedave, diskutimeve, ngjarjeve të ndryshme. Kjo javë do të jetë interesante dhe e suksesshme për punën ose biznesin tuaj, veçanërisht nëse punoni me klientë jashtë vendit ku jetoni. Për shumë prej jush, një kontakt i ri profesional do të hapë një shans për një punë ose biznes më premtues. Kjo do të jetë një javë e mbarë për zhvillimin e kontakteve të reja profesionale, duke kërkuar klientë të rinj ose tregje të reja. Gjatë kësaj jave mund të merrni lajme të pakëndshme në lidhje me një ngjarje në jetën e një personi që njihni, të tilla si: një aks ident, nd arje, di vorc, hu mbje pune, një pr oblem se rioz shën detësor. Burrat për disa arsye do të jenë të paqëndrueshëm emocionalisht, duke te ntuar të fa jësojnë veten për dësh timet ose zhg ënjimet. Gratë do të kalojnë më shumë kohë në marrëd hëniet familjare dhe farefisnore për shkak të angazhimeve dhe përgjegjësive se rioze. Do të keni një rast për përvoja të këndshme në lidhje me një takim ose mbledhje.

Demi

Do të përjetoni sh qetësime të ndryshme ose do të duhet të kujdeseni për pr oblemin tuaj shëndetësor. Kjo do të jetë një javë e ngarkuar për ju, me shumë angazhime dhe ngjarje të papritura. Secili prej tyre do të kërkojë reagime dhe veprime të shpejta nga ana juaj. Emocionalisht, do të keni një dëshirë dhe raste për gëzim, për të marrë dashuri dhe vëmendje nga të afërmit ose miqtë. Nëse filloni një dashuri të re këtë javë, gjeni kohë të njiheni me këtë person. Mos nxitoni për të formuar një mendim paraprak vetëm për shkak të paraqitjes. Këtë javë do të ketë ndryshime në planet tuaja për takime dhe mbledhje me të afërmit ose miqtë. Ka të ngjarë të takoni njerëz që nuk i keni parë prej kohësh. Në përgjithësi, kjo do të jetë një javë e ngarkuar, me shumë det yra dhe an gazhime për të përfunduar. Djemtë dhe vajzat e Demit do të priren të kërkojnë ndihmë ose këshilla nga njerëz të tjerë. Biseda me një burrë nga rrethi juaj i të afërmve do t’ju ndihmojë të planifikoni më mirë disa gjëra për të ardhmen tuaj të afërt. Burrat do të kalojnë më shumë kohë duke u takuar dhe biseduar me miqtë, por mos harroni dhe mos i sht yni përgjegjësitë tuaja të shtëpisë dhe familjes. Gratë do të përjetojnë ngjarje të rëndësishme, takime ose biseda me njerëz të lindur nën shenjën e Luanit, Dashit ose Shigjetarit.

Binjakët

Do të keni arsye të gëzoheni me një të dashur. Kjo mund të ketë lidhje me një festë pers onale, lindjen e një foshnje ose një ngjarje tjetër të rëndësishme. Këtë javë do të jeni shumë më të vendosur në veprimet tuaja në lidhje me përfundimin e një angazhimi se rioz ose marrëd hënieje komplekse. Zhvillimi i një situate ka të ngjarë t’i bëjë veprimet tuaja më të lehta. Ndërsa kaloni këtë përvojë, do të ndjeni një valë energjie dhe dëshirë për të ecur përpara dhe për të luftuar për ëndrrat tuaja. Në fakt, kalimi i një situate të vështirë emocionale mund të jetë fillimi i diçkaje të re dhe të mirë në jetën tuaj. Jeta juaj e dashurisë këtë javë do të jetë interesante nëse jeni beqarë dhe të gatshëm për t’u njohur dhe takuar me njerëz të rinj. Pavarësisht nga tendenca e favorshme për përvoja romantike, sukseset këtë javë do të lidhen kryesisht me punën dhe shtëpinë tuaj. Vajzat dhe djemtë do të jenë në gjendje të provojnë njohuritë dhe aftësitë e tyre në shkollë (universitet) ose në punë. Kontaktet me përfaqësuesit e një institucioni shtetëror në lidhje me një dokument të rëndësishëm ose angazhim tjetër të rëndësishëm janë të mundshme. Gratë do të kenë një javë të favorshme për të udhëtuar, pa marrë parasysh sa do të zgjasë. Burrat do të impresionohen nga kontaktet e tyre të reja, por shpejt do të zhg ënjehen nga disa prej tyre. Varet nga ajo që ju po kërkoni, çfarë prisni dhe çfarë do të merrni ….

Gaforrja

Mund të kuptoni pamundësinë e realizimit të planeve tuaja, të cilat deri më tani i konsideronit të arritshme. Kjo mund të jetë për shkak të faktit se jeni mbështetur në ndihmën e njerëzve të tjerë. Ju mund të zhgënjeheni nga premtimet e pambajtura, të manipuloheni me informacione të rreme dhe t’i nënshtroheni veprimeve me qëllim të keq kundër punës ose biznesit tuaj. Është mirë të dini se java nuk paralajmëron humbje, por do të kaloni nëpër sprova që kanë një qëllim specifik për secilin prej jush. Gjatë kësaj jave do të jeni në gjendje të arrini një zhvillim të favorshëm të një procesi gjyqësor. Një nga zhgënjimet tuaja këtë javë mund të ketë të bëjë me një person që gjithmonë kërkon ndonjë përfitim nga njohja e tij me ju. Këtë javë, bëhuni gati të mësoni gjëra të reja dhe të dobishme nga njerëzit që jetojnë në qytete ose vende të tjera. Ndryshimet në jetën tuaj të dashurisë do të kenë një efekt të dobishëm në marrëd hënien tuaj. Të rinjtë dhe të rejat do të jenë të padurueshëm, të nxituar, agresivë në veprimet e tyre në arritjen e qëllimeve dhe dëshirave. Ka të ngjarë të merrni vendime të nxituara që do të sjellin pasoja të pakëndshme. Gratë do të kenë telashe që do të lindin gjatë këtyre shtatë ditëve. Burrat do të përqendrohen në pajisjet e prishura të shtëpisë.

Luani

Do të keni mundësinë të dilni nga një gjendje dep resioni, tri shtimi ose pe simizmi që mund t’ju ketë pus htuar në fund të javës së kaluar . Gjatë shtatë ditëve të ardhshme, shumë ngjarje do të luajnë një rol të rëndësishëm në gjendjen tuaj shpirtërore dhe përcaktimin e drejtimit të ambicieve tuaja. Sigurisht, horoskopët nuk i ndryshojnë fatet njerëzore me një shkop magjik. Vetëm njeriu mund ta përmirësojë ose përkeqësojë fatin e tij, përmes vendimeve të tij ose për shkak të mungesës së vendimeve. Kjo javë do të favorizojë zhvillimin e çështjeve të rëndësishme për ju dhe arritjen e rezultateve që do të jenë një bazë e mirë për zhvillimin tuaj në të ardhmen. Gjatë javës, ngjarjet në lidhje me amësinë, nënën tuaj ose një grua tjetër të afërt do të jenë të rëndësishme. Roli i grave, energjia e tyre do të jetë thelbësore në marrjen e vendimeve të rëndësishme në shtëpi ose në punë. Gjatë javës do t’ju duhet t’i jepni një dorë ndihme një burri ose t’i jepni këshilla të dobishme një burri rreth një situate të vështirë në jetën e tij. Jini të sinqertë nëse vërtet dëshironi ta ndihmoni. Djemtë dhe vajzat do të duhet të shm angin kon taktet me përfaqësues të institucioneve të ndryshme kur zgjidhin pr obleme. Burrat do të ngarkohen me pro bleme të padëshiruara shtëpiake ose pronësore, me dë mtime ose vës htirësi me pajisjet (kompjuterët) në punë. Gratë do të përjetojnë një fr ikë.

Virgjëresha

Do të keni mundësinë t’i kushtoni vëmendje më se rioze prob lemeve dhe situatave komplekse në familje. Mbi të gjitha, ato do të shoqërohen me disa veprime të fs hehta. Në disa raste, këto situata komplekse do të lidhen me pabesinë, mungesën e int imitetit ose komunikimin midis partnerëve. E mira është që sido që të jetë ky kon fuzion në jetën tuaj familjare ose në shtëpinë tuaj, do të ketë një zgjidhje, por do të duhet të flitet hapur. Gjatë kësaj jave, do të jetë e rëndësishme të mos i nënshtroheni sugjerimeve ose ‘këshillave me qëllime të mira’ nga njerëzit që kanë një jetë personale mjaft të ko mplikuar. Gjatë javës, punët tuaja financiare do të shka ktojnë te nsione dhe mosmar rëveshje. Secili do të ketë nevojat e tij personale, financiare, por duhet të pranohet fakti që përparësi duhet të kenë pagesat dhe detyrimet që keni aktualisht. Mundohuni të gjeni një kompromis për të përmbushur nevojat e secilit anëtar të familjes tuaj sa më shumë që të jetë e mundur. Jeta e dashurisë për ata prej jush që nuk janë të martuar mund të jetë më e komplikuar. Ndarja midis dy partnerëve do të jetë një barrë e madhe emocionale për ju. Gjatë javës, mos u shqetësoni për lajmet e këqija të njerëzve të tjerë se do marrin kthesë për mirë në një moment të dytë. Djemtë dhe vajzat do të duhet ta marrin ser iozisht paralajmërimin për të shmangur rrez iqet dhe veprimet emocionale. Mos hyni në tel ashe, nga të cilat do të jetë e vësh tirë të dilni më vonë. Burrat do të mbledhin informacione të rëndësishme për një temë që së shpejti do të jetë një përparësi e rëndësishme në jetën e tyre. Gratë do të duhet të merren me dokumente të ndryshme të rëndësishme për to personalisht ose për ndonjë nga anëtarët e tjerë të familjes.

Horoskopi

“Do ju bíen pára nga qíelli dhe rrògat ju rríten këtë ditë…”/ Dùroni në datën 18

Published

on

Ajo është një nga astrologet më të mira britanike dhe jo më kot ajo na ka befasuar shumë herë me leximin e letrave të saj. Por, këtë radhë ajo ka një paralajmërim dhe një mesazh për të gjithë ju, ndáj dhe ju tashmë shikoni dhe gjeni menjëherë shenjën tuaj dhe më pas do të zbuloni vetë gjithçka.

Dashi: Zgjidhni çështjet me partnerin tuaj, I dashur Dash këto ditë të ngròhta vere ju bëjnë më të shqe.tësuar se kurrë dhe ai që paguan më shumë në lidhje me këto shqe.tësime është partneri.

Venusi i pafav.orshëm për shenjën tuaj së bashku me Marsin sjell gr.indjet dhe diskutimet në rendin e ditës. Kushtoji vëmendje të veçantë fundjavës kur do të keni gjithashtu dhe një Hënë jo harmonike. Megjithatë lajme të mira do të vijnë nesër dhe të premten.

Demi: Hëna në lidhje, I dashur Dem kjo periudhë për ju do të jetë e mirë: Hëna do të jetë në lidhje me shenjën tuaj të hënë, gjithë javës duke ju dhënë fat dhe qetësi, veçanërisht përsa i përket ndjenjave. Një Venus i bukur është gati të ndriçojë javën tuaj dhe ta mbush atë me emocione dhe rráhje ze.mre.

Binjakët: Mbretëresha e festës, Të dashur Binjak ju gjithmonë dini si të argëtoheni dhe sigurisht nuk ju mun.gojnë aftësitë për tu shoqëruar, por këtë periudhë në veçanti do të bëheni mbretëresha e festës.

Mërkuri dhe Marsi në një pozitë të favorshme do t’ju bëjë energjik më shumë se kurrë duke ju dhënë fl.irte dhe miqësi të reja: veçanërisht deri më datën 19 qershor kur Hëna gjithashtu do të jetë në lidhje me shenjën tuaj. Momente për tu kujtuar ju pr.esin.

Gaforrja: Ditë të paharrueshme, E dashur Gaforre hyrja e Venusit në shenjën tuaj fillon të ndjehet: dashuria ju buzëqesh, e gatshme për t’ju dhuruar mbrëmje dimërore plot emocione të bukura dhe shumë romancë. E shtuna dhe e diela në veçanti kur të keni dhe një Hënë në lidhje do të jenë dy ditë të paharrueshme.

Luani: Shumë lajme, I dashur Luan planeti Mërkur ka hyrë në shenjën tuaj dhe është gati këtë javë t’ju sjellë përfitimet e para: takime emocionuese, lajme dhe mundësi ju pr.esin, veçanërisht deri këtë fundjavë.

Një Hënë e bukur dhe me fat është në anën tuaj. Megjithatë në fillim të javës do të keni një humor jo të mirë për shkák të një Hëne në një pozicion të pafav.orshëm në shenjën tuaj .

Virg.jëresha: Takime me fat, E dashur Virg.jëresh më në fund planeti Venus është rikthyer në anën tuaj: kr.iza sentimentale e periudhës së fundit së shpejti do të jetë vetëm një kujtesë e l.argët dhe do të keni mu.ndësi të filloni përsëri, para së gjithash nga vetja.

Beqarët do të jenë në gjendje të bëjnë takime me fat veçanërisht të favorizuar nga një Hënë romantike. Dhe në vendin e punës nuk do të mu.ngojnë kënaqësitë.

Peshorja: Hëna kujdeset për ju, E dashur Peshore në këtë periudhë po grumbulloni shumë st.res kryesisht për shk.ak të Marsit në kund.ërshtim dhe mosmi.ratimit të Jupiterit dhe Saturnit, të cilat pen.gojnë planet tuaja në fushën e punës.

Tani gjithashtu ju duhet një Venus që t’ju mu.ndojë me gr.indje të vogla dhe të mëdha me partnerin tuaj.. përp.iquni të mos e hu.mbisni du.rimin dhe të përqendroheni në të gjitha në këtë periudhë. Një Hënë e bukur dhe e favorshme do t’ju ndihmojë të sh.uani tens.ionet. Ngus.hëlloni veten me një pica të shijshme.

Akrepi: Periudhë strèsùese, I dashur Akrep java juaj që do të vijë për fat të kèq fillon me tre ditë mjaft str.esuese: të hënë, të martën dhe të mërkurën, kur Hëna në kundë.rshtim rrez.ikon të ju bëjë të hu.mbni du.rimin lehtë dhe t’ju sjellë pak humor.

Disa pen.gesa të vogla mund të shfa.qen veçanërisht në vendin e punës ndërsa nga pikëpamja sentimentale do të keni një Venus të bukur dhe të favorshëm për t’ju mbr.ojtur dhe për t’ju dhënë nota pozitive.

Shigjetari: Qetësia para stùhísë, I dashur Shigjetar këtë periudhë për shenjën tuaj do të jetë pak a shumë si qetësia pas stùhísë, Venera në opozitë muajt e fundit ka mërz.itur jetën tuaj të dashurisë dhe tani që ajo më në fund ka nda.luar se tor.turuari do t’ju marr marrë ca kohë për të riku.peruar energjitë dhe qetësinë në jetën si çifit.

Për fat të mirë, ju mund të mbës.hteteni në planetët Mars dhe Mërkur të favorshëm për shenjën tuaj të cilat do t’ju japin shumë energji dhe mu.ndësi për të bërë takime të reja.

Bricjapi: Pro.bleme me partnerin, I dashur Bricjap Venera në opozitë ka filluar të ndihet vetvetiu për fat të k.eq: kjo periudhë rrez.ikon të jetë e tens.ionuar, veçanërisht të shtunën dhe të dielën kur Hëna gjithashtu do të jetë në kund.ërshtim. Me partnerin mund të lindin diskutime të nx.ehta, të cilat duhen të zvog.ëlohen.

Ujori: Mendime për punën, I dashur Ujor rrèzíkoni të zhýteni nga shqe.tësimet në punë dhe ngad.alësimet në përgjithësi në projektet tuaja: mos u shqe.tësoni nga fundi i qershorit situata do të kthehet e favorshme për shenjën tuaj. Ndërkohë, kushtojini vëmendje të veçantë ditëve të tens.ionuara: të hënën, të martën dhe të mërkurën.

Peshqit: Një rikuperim i shkëlqyer, Të dashur Peshq, Venusi më në fund është rikthyer të buzëqeshë për ju që do të thotë një rikupërin i vërtetë i energjisë në 360 gradë.

E hëna, e marta dhe e mërkura, e javës që vjen, kur të keni një Hënë të bukur në anën tuaj, do të jenë ditë plot emocione. Për më tepër, këtë fundjavë të shtunën dhe të dielën, planifikohen takime interesante për beqarët.

Continue Reading

Horoskopi

Hena e plote do ju ndryshoje jeten/ Keto jane 4 shenjat e horoskopit qe fillojne 1 jete te re

Published

on

Dashi

Niveli juaj i energjisë do të jetë në kulmin e tij për shkak të kalimit të Hënës në Gaforre. Koha e mirë për të zgjidhur të gjitha problemet tuaja. Mos hezitoni të shprehni ndjenjat. Do të merreni me punë bamirësie që do të sjellin paqe mendore. Do të shihni hyrje të papritur të fondeve. I dashuri juaj do t’ju bëjë presion për angazhim. Ju nuk do të arrini të kuptoni mendimet tuaja për ta por, mos e përballoni stresin. Udhëtimi në një vend të afërt do të jetë i këndshëm. Të martuarit e kësaj shenje të zodiakut do të kenë një bisedë të këndshme me bashkëshortët e tyre.

Ngjyra me fat: E kuqe.

Koha e favorshme: 14:00 deri në 15:00.

Demi

Një ditë e dobishme për ju. Mund të merrni shumë vendime nga emocionet. Do të hasni në mundësi të shumta. Do të çliroheni nga një sëmundje e zgjatur. Do të keni fitime në biznes. Mbani mend, problemet me të cilat po përballeni janë afatshkurtër. Gjithçka do të thahet me kalimin e kohës. Romanca është e mundur të ndodhë. Ju mund t’i drejtoheni të dashurit tuaj për ta bërë më të mirë ditën. Do të gjeni paqe dhe lumturi mendore. Bashkëshorti juaj do t’ju çojë në ditët e adoleshencës kur bënit gjëra famëkeqe.

Ngjyra me fat: Blu.

Koha e favorshme: 6 pasdite deri në 19:00.

Binjakët

Do të ndiheni të lumtur në shoqërinë e njerëzve të dashur në familjen tuaj. Një ditë shumë e mirë për t’u fokusuar në aktivitete të lidhura me shëndetin për fitnesin fizik. Do të qëndroni të gëzuar dhe të sigurt në kryerjen e detyrave tuaja. Do të keni ikje të vazhdueshme parash, por do të keni vështirësi në grumbullimin e tyre. Mund të merrni një propozim për martesë. Jeta juaj e dashurisë do jetë e gjallë. Do të mendoni të bëni një projekt të ri në kohën tuaj të lirë. Meqenëse jeni të zënë me detyra të tjera, plani juaj nuk do të zbatohet. Vishni një byzylyk ose zinxhir argjendi për stabilitet mendor. Do kaloni një mbrëmje romantike me bashkëshortin.

Ngjyra me fat: E kuqe.

Koha e favorshme: 4 pasdite deri në 5 pasdite.

Gaforrja

Nëse po kaloni një stres prej kohësh, mund të rikuperoheni nga të gjithë ato tensione. Ju duhet të ndryshoni stilin e jetës tuaj për të mbajtur tensione të tilla larg. Disa biznesmenë të kësaj shenje të zodiakut mund të kenë fitime të mira. Duhet të planifikoni diçka për të kaluar pak kohë cilësore me të dashurit tuaj në mbrëmje. Mund të takoni një person i cili do t’ju japë këshilla për t’u rritur në jetë. Ndihmoni dhe shërbeni gratë e varfra dhe në nevojë dhe sillni pozitivitet në jetën tuaj të dashurisë. Ndihma e bashkëshortit tuaj në gatim mund të forcojë marrëdhënien tuaj.

Ngjyra me fat: E verdha

Koha e favorshme: nga 11 deri në 12 pasdite

Luani

Mundohuni të ruani qetësinë pasi dita duket se nuk është e mirë për sa i përket parave. Merrni pak kohë për familjen tuaj dhe kaloni kohë cilësore me ta. Mund të keni një debat serioz me të dashurin tuaj për disa çështje. Mundohuni të përfundoni punën tuaj në zyrë dhe të shkoni në shtëpi herët. Kjo do të sjellë lumturi për anëtarët e familjes suaj. Mos u mërzitni nëse plani juaj për të takuar dikë anulohet për shkak të shëndetit të bashkëshortit tuaj.

Ngjyra me fat: E bardha

Koha e favorshme: 14:00

Virgjëresha

Ju duhet të kënaqeni me joga dhe meditim për përfitime shpirtërore dhe fizike. Do të merrni para nga disa burime të cilat do t’ju çlirojnë nga shumë probleme financiare. Mos i ndani problemet tuaja personale me njerëz të rastësishëm përreth jush. Disa ngjarje fetare do të kryhen në shtëpinë tuaj. Ditë e mirë për jetën tuaj bashkëshortore. Bëni disa aktivitete fizike si vrapimi për të qëndruar në formë.

Ngjyra me fat: E bardha

Koha e favorshme: 10:00 deri në 11:00

Peshorja

Kjo ditë është një ditë shumë e mirë për ju nga pikëpamja shëndetësore. Të kesh një gjendje shpirtërore të gëzuar do t’ju mbajë të sigurt. Për të fituar më shumë, përdorni idenë tuaj inovative. Do të keni kohë të mjaftueshme me familjen dhe miqtë. Bashkëshorti juaj mund të jetë i shqetësuar për shkak të jetës tuaj të zymtë. Gjatë shëtitjes në mëngjes mund të hasni dikë me të cilin keni pasur mosmarrëveshje më herët. Komentet nga të afërmit e bashkëshortit tuaj mund të prishin harmoninë e lumturisë tuaj martesore. Do të ndiheni të përtërirë nëse dilni dhe vizitoni vende.

Ngjyra me fat: E bardhë

Koha e favorshme: 12:00 deri në 14:00

Akrepi

Kushtojini vëmendje udhëzimeve astrologjike nga një mik. Kjo do t’ju inkurajojë të përmirësoni shëndetin tuaj. Paratë që keni kursyer për një kohë të gjatë do t’ju jenë të dobishme, megjithatë, shpenzimet mund t’ju ulin shpirtin! Këshillohet që të shkoni për një darkë ose të shikoni film në teatër me bashkëshortin në mbrëmje për të qenë të relaksuar dhe për të pasur një humor të mrekullueshëm. Por plani për një shëtitje me të dashurin tuaj mund të mos jetë i frytshëm pasi do të shfaqen disa punë të rëndësishme. Kjo do të rezultojë në një debat të ashpër mes jush dhe të dashurit tuaj. Ju mund ta shfrytëzoni kohën e lirë duke bërë disa punë fetare. Mos u futni në konflikte të panevojshme. Mos gënjeni, mos shqetësoni askënd, në mënyrë që të keni mundësi të mbani një lidhje të mirë me partnerin tuaj. Partneri juaj mund të tregojë një anë të mrekullueshme të tij. Konsumimi i tepërt i alkoolit ose i cigareve mund të përkeqësojë shëndetin tuaj.

Ngjyra me fat: Maroon

Koha e favorshme: 15:00 deri në 17:00

Shigjetari

Vetëbesimi dhe energjia juaj do të jenë të larta. Biznesmenët e njohur të shenjës së zodiakut duhet të investojnë paratë e tyre me shumë mendim. Dita është e përshtatshme për të përfunduar punët në pritje të shtëpisë. E dashura juaj do të jetë një engjëll për ju. Pas përfundimit të punëve të shtëpisë, amvisët e kësaj shenje të zodiakut mund të shikojnë një film në TV ose të mbeten të zënë me celularët e tyre në kohën e lirë. Nuk do të jeni në gjendje të çliroheni nga krahët e partnerit tuaj të jetës. Ju mund të ndjeni se miqtë nuk ju ndihmojnë në kohë nevoje.

Ngjyra me fat: E kuqe e thellë

Koha e favorshme: 16:00 deri në 17:00

Bricjapi

Ka mundësi keqkuptimi mes jush dhe mikut tuaj. Të kesh një bisedë të qartë është çelësi për t’i kthyer gjërat në normalitet. Fëmijët tuaj do t’ju sjellin lumturi. Ka mundësi për përfitime ekonomike. Jeta juaj e dashurisë do të jetë në ekstazë. Ju do të menaxhoni pak kohë dashurie për veten nga orari juaj i zënë. Ju mund të kaloni një kohë të bukur me nënën tuaj. Jeta juaj bashkëshortore do të mbetet e mrekullueshme.

Ngjyra me fat: E gjelbër smerald.

Koha e favorshme: ndërmjet orës 10:00 dhe 12:00.

Ujori

Çfarëdo vështirësie që mund të përballeni, do të jetë më e lehtë pasi bashkëshorti juaj do të jetë aty për t’ju gëzuar. Një këshillë nga babai juaj mund të jetë e dobishme për ju në vendin e punës. Të detyrosh dashurinë ndaj dikujt është e padrejtë. Jini të kujdesshëm me gjërat tuaja ose përndryshe mund t’i humbni ato për shkak të grabitjes. Mund të ketë pak muzikë, vallëzim dhe kohë argëtuese me miqtë.

Ngjyra me fat: E bardhë e zbrazët.

Koha e favorshme: ndërmjet orës 14:00 dhe 15:00.

Peshqit

Mund të jeni të stresuar për shkak të mosmarrëveshjeve familjare dhe presionit në vendin e punës. Kjo do ta bëjë të vështirë për ju të përqendroheni. Marrëveshjet e pronave do të materializohen dhe do të sjellin fitime përrallore. Do të ishte e mençur të qëndroni larg çështjeve konfliktuale që mund të çojnë në një debat. Pavarësisht nga të gjitha vështirësitë, do të ndiheni më mirë deri në fund të ditës, sepse bashkëshorti juaj do të jetë pranë jush. Përdorni mjaltë të pastër çdo ditë.

Ngjyra me fat: E kuqe e verës.

Koha e favorshme: ndërmjet orës 15:15 dhe 16:30.

Continue Reading

Horoskopi

Do te keni 1 kthese te forte 180 grade/ Astrologia Meri Gjini paralajmeron keto 2 shenja horoskopi

Published

on

Dashi

Per ata qe e kane tashme nje lidhje, kjo dite do jete e mrekullueshme. Nuk ka nevoje te beni asgje duke qene se gjerat do rrjedhin shume mire. Nese jeni beqare, mundesite per takime interesante nuk do jene te shumta. Beni edhe pak durim qe te mos lendoheni. Ne planin financiar do keni surpriza te kendshme. Me ne fund do arrini te beni shpenzimet e domosdoshme.

Demi

Marredhenia me partnerin do jete me e mire se kohet e fundit. Do i shtoni dozat e komunikimit dhe kjo do iu ndihmoje t’i zgjidhni ne cast problemet qe do iu dalin. Beqaret duhet te reflektojne mire para se te marrin vendime. Mos u nxitoni te krijoni shpejt e shpejt nje lidhje. Nje fllad suksesi do fryje edhe ne planin financiar. Me ne fund buxheti do te stabilizohet.

Binjaket

Jeta sentimentale e cifteve do jete me e animuar gjate kesaj dite. Do i shprehni me teper ato qe ndjeni si ju ashtu edhe ai qe keni ne krah. Vazhdoni ne kete rruge. Pjesa me e madhe e beqareve do bien ne dashuri. Do i provoni edhe ju emocionet e te qenit me dike prane. Ne planin financiar mos enderroni me teper sesa duhet. Shpenzoni aq sa ua mban xhepi.
Gaforrja

Jeta juaj ne cift nuk do jete e trishte sot, perkundrazi ju do jeni te gezuar dhe te buzeqeshur. Do krijohet nje ambient harmonik dhe ne mbremje me seksual. Beqaret do vazhdojne edhe sot te jene vete. Mos e mbani mendjen tek dashuria por dilni argetohuni me miqte ose me familjaret. Ne planin financiar kerkohet me teper maturi. Limitoni shpenzimet qe te mos keni probleme.
Luani

Dielli do shkelqeje me shume sot ne jeten tuaj ne cift. Do kaloni momente shume te kendshme prane atij qe dashuroni dhe kenaqesite do jete te shumta. Per beqaret jo vetem qe do vijne dashuri por ato do jene mjaft pasiononte dhe te vecanta. Perfitoni nga kjo dite. Ne planin financiar nuk duhet te ndermerrni rreziqe te medha nese nuk doni te ngeleni pa asnje lek.

Virgjeresha

Jeta juaj ne cift do jete e influencuar shume mire gjate kesaj dite. Do merrni ate qe gjithmone keni kerkuar dhe emocionet do jene te njepasnjeshme. Shfrytezojeni cdo sekonde. Edhe beqaret do jene ne humor te mire dhe do shfrytezojne cdo mundesi qe do iu jepet per takime. Financat do jene te pastabilizuara keshtu qe shmangni cdo shpenzim te tepruar.

Peshorja

Dite e bukur dhe plot diell kjo e sotmja. Ne cift ambienti do jete mjaft romantik dhe i kenaqshem. Perfitoni per te diskutuar edhe ndonje teme delikate. Vetem sot mund t’i jepni zgjidhje. Per beqaret ka mundesi te ndodhin takime te vecanta. Megjithate yjet keshillojne te mos krijoni menjehere nje lidhje. Njihuni me mire me te. Financat do jene me te mira se kohet e fundit.

Akrepi

Nen influencen e Jupiterit jeta sentimentale e atyre qe jane ne nje lidhje do jete e paqendrueshme. Kujdes, mos kerkoni me cdo kusht te behet ashtu si thoni ju sepse do e nderlikonit edhe me teper situaten. Beqaret do mund te takojne shpirtin e tyre binjak. Ne planin financiar ka ardhur kohe te beni nje riorganizim. Vetem keshtu do e shihni cila eshte gjendja.

Shigjetari

Jeta ne cift do jete pergjithesisht e mire sot. Ne shume momente do ndiheni te lumtur prane partnerit tuaj dhe do deshironit qe minutat te mos kalonin. Do tregoheni edhe me tolerante. Beqaret do kene shume takime, por kjo do ua veshtiresoje zgjedhjen. Menaxhojeni pak me kudjes buxhetin sot nese nuk doni te keni as me te voglin problem me te. Mundesite i keni.

Bricjapi

Dite mjaft e thjeshte kjo e sotmja per ciftet. Do kaloni momente te kendshme prane atij qe dashuroni. Disa mund te fillojne edhe ndonje projekt te perbashket. Beqaret duhet te bejne edhe pak durim per ta arritur ate qe deshirojne. Po u nxituat nuk do krijoni lidhjen e enderruar. Ne planin financiar nuk do dini cfare te beni sepse situata do jete goxha problematike.

Ujori

Jupiteri do e zbukuroje edhe me teper jeten tuaj ne cift sot. Do merrni te gjitha kenaqesite qe kishit deshiruar. Gjithashtu do ndodhe edhe dicka shume e madhe te cilen as qe e kishit menduar me pare. Pergatituni! Beqaret do kerkojne gjate gjithe kohes dashurine, por nuk do e gjejne dot ate. Dite e veshtire edhe per financat. Nuk rekomandohet te behet asnje shpenzim i tepruar.

Peshqit

Mos u mbyllni ne vetvete gjate kesaj dite sepse jo vetem qe do merziteshit vete, por do e merzitnit edhe ate qe keni ne krah. Beqaret duhet te eprgatiten per nje aventure dhume te kendshme dhe emocionuese. Zemra juaj do rrahe pa pushim. Financat do jene gjate gjithe kohes te mbrojtura nga yjet. Mund te shpenzoni pak me teper pa u shqetesuar aspak.

Continue Reading

Trending