Connect with us

Horoskopi

Astrologu Jorgo Pulla sjell horoskopin e plotë javor (18-24 tetor): Disa shenjave do t’u transformohet jeta!

Published

on

Dashi

Nje jave sa me te mbare ju urojme edhe pse eshte pak e komplikuar por do te dim te ja dalim ,kjo javë do të ketë “elemente” pozitive dhe negative dhe ato që do të mbizotërojnë do të jenë ato të cilave do t’i kushtoni vëmendje. Lajmi pozitiv është se Mërkuri kthehet në rrugën e duhur në shenjën e Peshores më 20/10, diçka që do të fillojë të bëhet më e dukshme me kalimin e ditëve të javës. Hëna e Plotë që do të zhvillohet në 20/10 në boshtin tuaj (Dashi – Peshorja) mund të krijojë disa vështirësi në fushën e marrëdhënieve personale  ose në disa raste profesionale. Marrëdhëniet personale  janë “basti i vështirë” i kësaj jave, në mënyrë që të jeni në gjendje të shmangni disponimet manipuluese të disave pa rënë në këtë kurthin e tyre.

Dashuria

Nëse jeni në një lidhje do të ishte mirë të shmangni mosmarrëveshjet dhe tensionet këtë javë, pasi edhe një mosmarrëveshje e vogël me partnerin tuaj mund të bëhet e madhe, pasi Hëna e Plotë do të zmadhojë gjithçka. Nëse jeni të lirë me kthimin e Mërkurit në rrugën e duhur do të vini re se një romancë ose një njohje për të cilën keni qenë të interesuar qe ta  vazhdonit , por ka mbetur e heshtur  dhe keni pasur disa vështirësi komunikimi, duket se dale ngadalë do të fillojë të përmirësohet.

Puna dhe Ekonomia

Këto ditë është e mundur që të lindin disa çështje të cilat do të sjellin mosmarrëveshje mes jush dhe njerëzve në mjedisin tuaj profesional. Mundohuni të mos lejoni që këto mosmarrëveshje të çojnë në lojëra me fuqi dhe përballje, pasi kjo ka shumë të ngjarë. Me hyrjen e Diellit në shenjën e Akrepit më 23/10, duket se interesi juaj do të kalojë në një çështje ekonomike.

Demi

Nje jave sa me te mbare ju urojme edhe pse eshte pak e komplikuar por do te dim te ja dalim , këtë javë do të vini re se disa punë që u vonuan ose nuk ishin të lehta për tu zgjidhur në periudhën e mëparshme do të fillojnë të japin shenja  pozitive. Kthimi i Mërkurit në drejtimin e duhur në shenjën e Peshores më 20/10 do të luajë rolin e vet në këtë. Në të njëjtën ditë, Hëna e Plotë do të zhvillohet në aksin Dash-Peshor, gjë që do ta bëjë të domosdoshme mbylljen e disa çështjeve të pazgjidhura, por edhe disa dyer që ju lidhin me të kaluarën. Dëgjoni nevojat tuaja më të thella dhe shmangni bërjen e gjërave me kokëfortësi, pasi ky do të jetë kurthi më i madh i ditës.

Dashuria

Disa diskutime me partnerin tuaj duket se kanë rezultatet e pritshme këtë javë, diçka që do të kënaqë ju dhe partnerin tuaj dhe do të ndryshojë gjendjen shpirtërore mes jush për mirë. Sidomos nëse keni pasur një çështje që lidhej me jetën e përditshme dhe ju kishte larguar , këto ditë shanset për t’u zgjidhur po rriten. Nëse jeni të lirë kjo mund të jetë një javë sqarimi, pasi do të ndjeni nevojën për të menaxhuar disa ceshtje  romantike të së kaluarës ose për të parë se çfarë do të bëni me një “derë” nga e kaluara që mbetet “gjysmë e hapur”.

Puna dhe Ekonomia

Atmosfera në punë këtë javë duket se po bëhet gjithnjë e më e mirë, e cila gjithashtu do të kontribuojë pozitivisht në çështjet e lidhura me punën. Me hyrjen e Diellit në shenjën e Akrepit më 23/10, do të fillojë një periudhë e cila duket se një marrëdhënie profesionale ose një bashkëpunim që keni do të dalë në pah dhe do të bëhet edhe më e rëndësishme.

Binjaket

Nje jave sa me te mbare ju urojme edhe pse eshte pak e komplikuar por do te dim te ja dalim , këtë javë do të vësh re se komunikimi, konsultimi dhe takimet do të organizohen më lehtë se në periudhën e mëparshme. Sundimtari juaj Mërkuri do të kthehet në rrugën e duhur në shenjën e Peshores më 20/10 dhe do të normalizojë komunikimin, i cili mund të ketë pasur disa vështirësi deri më tani. Rezultatet pozitive do të jenë veçanërisht të dukshme në punët tuaja romantike. Hëna e Plotë që do të zhvillohet në aksin Dash-Peshor në të njëjtën ditë, mund të nxjerrë në pah disa çështje që shqetësojnë miqtë tuaj ose bashkepunimet e personave  ku punoni . Mos lejoni që ata t’ju sjellin nevrikllek  në mënyrë që ata të shmangin  keqkuptimet.

Dashuria

Fakti që Mërkuri do të jetë në rrugën e duhur deri në mes të javës është një lajm pozitiv për çështjet që kanë të bëjnë me fushën romantike, pavarësisht nëse jeni të lirë apo në një lidhje. Nëse jeni të lirë, nuk përjashtohet mundësia që një njohje ose një romancë të kthehet me të dhëna të reja, të cilat kanë dhënë disa shenja negative në të kaluarën, ose mund të ketë pasur disa keqkuptime mes të interesuarve. Nëse jeni në një lidhje këto ditë do t’ju ​​ndihmojnë të afroheni, pasi java tjetër mund të ketë disa detyrime që nuk do t’ju ​​lënë kohë të mjaftueshme të lirë.

Puna dhe Ekonomia

Disa punë dhe disa çështje biznesi do të jenë në qendër të vëmendjes këtë javë, por duket se ato nuk do t’ju ​​ndalojnë. Disa çështje nga e kaluara mund të shfaqen, por tani me rrjedhën e duhur të Mërkurit do të jetë më e lehtë për t’i zgjidhur ato pa konflikte dhe polemika. Me hyrjen e Diellit në shenjën e Akrepit më 23/10, fillon një periudhë me disa detyrime profesionale.

Gaforrja

Nje jave sa me te mbare ju urojme edhe pse eshte pak e komplikuar por do te dim te ja dalim , këtë javë do të vini re se disa çështje që lidhen me përgjegjësitë familjare, disa keqkuptime që mund të kenë ekzistuar me njerëzit pranë jush si dhe disa punë që lidhen me shtëpinë, do të japin shembuj pozitivë. Kthimi i Mërkurit në drejtimin e duhur në shenjën e Peshores më 20/10 do të ndihmojë në zhbllokimin e çështjeve që kanë të bëjnë kryesisht me çështjet familjare dhe çështjet e shtëpisë. Hëna e Plotë që do të zhvillohet në aksin Dashi-Peshorja më 20/10 mund të krijojë disa çështje që do të vijnë nga sjelljet egoiste. Mundohuni ta shmangni këtë, pasi kjo javë do të ketë shumë mundësi për të zgjidhur çështjet e vjetra sesa për të krijuar çështje të reja.

Dashuria

Komunikimi mes jush dhe partnerit tuaj do të luajë një rol të madh në ndjenjat që do të krijohen mes jush por edhe në zgjidhjen e disa çështjeve dhe kthimin e Mërkurit në rrugën e duhur, do ta ndihmojë shumë komunikimin mes jush. Nëse jeni të lirë këtë javë do të keni një pamje më të mirë të zhvillimit të një romance romantike, kështu që mos nxitoni të bëni ndonjë lëvizje. Me hyrjen e Diellit në shenjën e Akrepit më 23/10, do të fillojë një periudhë e cila do të sjellë disa mundësi në jetën tuaj personale.

Puna dhe Ekonomia

Çështjet e lidhura me punën do t’ju ​​mbajnë me të preukupuar  këtë javë, por jo aq shumë sa të bëhen përparësia juaj. Sjellja e disa njerëzve në mjedisin tuaj më të gjerë profesional mund t’ju irritojë dhe është e mundur që kjo të ndodhë gjatë disa diskutimeve profesionale, por varet nga ju nëse i lini ata të zhvillohen.

Luani

Nje jave sa me te mbare ju urojme edhe pse eshte pak e komplikuar por do te dim te ja dalim , këtë javë do të vini re se disa çështje që ju kishin bezdisur  javën e kaluar dhe që mund të kenë sjellë polemika me njerëzit në mjedisin tuaj më të gjerë do të fillojnë të zgjidhen. Kthimi i Mërkurit në drejtimin e duhur në shenjën e Peshores më 20/10 do t’ju çojë në “uljen e tencionit ” të disa mosmarrëveshjeve ose polemikave që mund të kenë ekzistuar në të kaluarën dhe kjo përfundimisht do të jetë shumë pozitive për marrëdhëniet me njerëz të veçantë. Hëna e Plotë që do të zhvillohet në boshtin Dashi-Peshorja më 10/20 tregon se disa çështje mund të mbeten të cilat do të jenë një “gjemb” për disa nga marrëdhëniet tuaja ndërpersonale dhe do të kërkojnë durim në mënyrë që të zgjidhen.

Dashuria

Këtë javë do të keni  mundësi për të zgjidhur çështjet që mund të kenë krijuar keqkuptime mes jush dhe partnerit tuaj. Për ta bërë këtë ju duhet të mbani larg marrëdhënies tuaj “dashamirës” dhe njerëz që do të përpiqen të ndërhyjnë në personalitetin tuaj. Nëse jeni të lirë me hyrjen e Diellit në shenjën e Akrepit më 23/10, do të fillojë një periudhë e cila do t’ju ndihmojë të rigrupoheni dhe të njihni më mirë nevojat tuaja emocionale.

Puna dhe Ekonomia

Disa çështje të lidhura me punën mund të jenë në qendër të vëmendjes këtë javë, por do të ketë mundësi për t’i zgjidhur ato, për sa kohë që ju qëndroni larg lojërave të pushtetit dhe fuqisë. Dëgjoni intuitën tuaj e cila do të rritet këto ditë për të marrë vendimet e duhura, veçanërisht nëse gjatë kësaj jave lindin disa dilema profesionale.

Virgjeresha

Nje jave sa me te mbare ju urojme edhe pse eshte pak e komplikuar por do te dim te ja dalim , këtë javë dhe konkretisht më 20/10 Merkuri  do të kthehet në rrugën e duhur në shenjën e Peshores. Kjo tregon se do të ketë disa zhvillime në çështjet që kanë të bëjnë me sektorin financiar, veçanërisht nëse në të kaluarën kishte çështje që ishin vonuar ose nuk mund të përfundoheshin. Hëna e Plotë që do të zhvillohet në të njëjtën ditë në boshtin Dashi-Peshorja madje mund të krijojë disa pasiguri dhe disa mendime rreth evolucionit të çështjeve financiare. Klima do të ndriçohet më 23/10 me hyrjen e Diellit në shenjën e Akrepit pasi duket se do të keni ose një takim ose komunikim me një person që është në mjedisin tuaj më të gjerë dhe ky kontakt do t’ju bëjë të lumtur!

Dashuria

Disa biseda mes jush dhe partnerit tuaj mund të mos kenë qenë të frytshme në të kaluarën, por duket se ata do të fillojnë të punojnë tani, pasi Merkuri  do të kthehet në rrugën e duhur dhe do të lehtësojë çdo gjë që lidhet me komunikimin. Nëse jeni të lirë nga 23/10 me hyrjen e Diellit në shenjën e Akrepit, do të ketë disa mundësi për të bërë njohje të reja dhe për t’u afruar me njerëzit që ju interesojnë të njiheni më mirë.

Puna dhe Ekonomia

Çështjet që lidhen me punën do të jenë në qendër të interesit tuaj këtë javë, pasi duket se me kthimin e Mërkurit në rrugën e duhur, do të ketë zhvillime në to. Në fakt, nuk përjashtohet që disa të dhëna të ndryshojnë, diçka që do të lehtësojë rrjedhën dhe zgjidhjen e tyre.

Peshorja

Nje jave sa me te mbare ju urojme edhe pse eshte pak e komplikuar por do te dim te ja dalim , kjo javë mund të sjellë disa sfida që do të kenë të bëjnë kryesisht me fushën e marrëdhënieve ndërpersonale , por në të njëjtën kohë do të sjellë gjithashtu mundësi për të zgjidhur disa çështje që mund t’ju ​​kenë shkaktuar acarim dhe emocione negative në të kaluarën. Hëna e Plotë që do të zhvillohet në aksin Dashi-Peshorja më 20/10 mund të çojë në disa lojëra demonstruese të fuqisë në marrëdhënie personale ose profesionale. Në të njëjtën kohë, kthimi i Mërkurit në rrugën e duhur në shenjën tuaj të zodiakut do të përmirësojë shumë komunikimin dhe ju duhet të investoni në të, në mënyrë që të dilni nga pozicioni i vështirë në disa çështje.

Dashuria

Këto ditë mund të ketë disa momente kur do të shfaqen tensione, por nëse jeni në një marrëdhënie përpiquni t’u afroheni atyre me durim dhe humor të mirë, diçka që nuk do të jetë aq e lehtë. Konjukturat astrologjike që do të ndodhin gjatë kësaj Hëne të Plotë do t’ju ​​bëjnë të dëshironi të merrni ndeshjen e përsëritur. Mos u përfshini në situata që do të lindin për shkak të sjelljeve egoiste, pasi nuk do të ketë fitues. Nëse jeni të lirë me kthimin e Mërkurit në drejtimin e duhur në shenjën tuaj të zodiakut do të jeni në gjendje të shihni më mirë të dhënat që ekzistojnë në një njohje që ju intereson dhe do të merrni një pamje të qartë të tij, e cila do t’ju ndihmojë në realizimin e vendimeve tuaja

Puna dhe Ekonomia

Disa biseda që mund të keni me njerëz në mjedisin tuaj profesional mund t’ju ​​nevrikosin . Përpiquni të shmangni polemikat këtë javë pasi klima duket se është e tensionuar dhe mosmarrëveshjet do t’i hedhin  benzinë ​​zjarrit. Në gjysmën e dytë të javës do të ketë më shumë mundësi për të zgjidhur disa çështje.

Akrepi

Nje jave sa me te mbare ju urojme edhe pse eshte pak e komplikuar por do te dim te ja dalim , ne këtë javë, është e mundur të gjeni zgjidhje për disa çështje që ju kanë preokupuar dhe vazhdojnë t’ju preokupojnë shumë gjatë kësaj kohe. Një rol vendimtar në këto zgjidhje do të luajë kthimi i Mërkurit në drejtimin e duhur në shenjën e Peshores më 20/10, pasi do t’ju bëjë të shihni disa çështje me një perspektivë krejtësisht të ndryshme. Hëna e Plotë që do të zhvillohet në aksin Dash-Peshor në të njëjtën ditë mund të krijojë disa vështirësi, veçanërisht në menaxhimin e emocioneve tuaja ndaj situatave të caktuara. Më 23/10 me hyrjen e Diellit në shenjën tuaj të zodiakut, fillon zyrtarisht muaji i ditëlindjes tuaj, diçka që do t’ju sjellë në qendër të vemendjes !

Dashuria

Një lidhje romantike duket se vjen nga e kaluara edhe këtë javë. Sigurisht, me kthimin e Mërkurit në rrugën e duhur, do të jetë më e lehtë të marrësh një vendim për të cilin nuk do të ndryshosh mendim më vonë. Me hyrjen e Diellit në shenjën tuaj, fillon një periudhë që do të jeni në qendër të interesit të të tjerëve. Nëse jeni në një lidhje gjatë kësaj jave do të ketë mundësi të afroheni me partnerin tuaj.

Puna dhe Ekonomia

Puna që keni bërë në të kaluarën në një çështje të lidhur me punën aktuale duket se do të japë fryte këtë javë. Mund të ketë disa çështje që do të mbeten në pritje, por nëse keni durim duket se ato do të arrijnë në fazën përfundimtare të zgjidhjes së tyre.

Shigjetari

Nje jave sa me te mbare ju urojme edhe pse eshte pak e komplikuar por do te dim te ja dalim , këtë javë ndërsa Mërkuri kthehet në rrugën e duhur në shenjën e Peshores (20/10) do të ketë më shumë mundësi për të zgjidhur disa çështje që mund të lidhen me grupet e njerëzve në të cilët jeni duke bashkepunuar . Komunikimi do të përmirësohet në një kontekst të përgjithshëm, diçka që do të ndihmojë veçanërisht jetën tuaj të përditshme dhe rrjedhën e detyrimeve tuaja, si dhe kontaktin tuaj me të tjerët. Hëna e Plotë që do të zhvillohet në aksin Dash-Peshor në të njëjtën ditë mund të mos lejojë që ndryshimi i kursit të Mërkurit të bëhet i dukshëm, pasi mund të krijojë momente të vogla tensioni. Pas Hënës së Plotë dhe me kalimin e ditëve, shenjat  e para pozitive do të fillojnë të shfaqen!

Dashuria

Disa biseda që mund të keni me partnerin tuaj do të luajnë rolin e tyre vendimtar në disponimin që do të ekzistojë në të dyja anët. Mund të ketë momente zhgënjimi, por nëse nuk i lini të rriten në mendjen tuaj, ato me siguri do të kapërcehen. Nëse jeni të lirë, Hëna e Plotë tregon se është koha për të mbyllur disa çështje që kanë të bëjnë me një çështje romantike të së kaluarës, në mënyrë që të merrni vendimet tuaja.

Ekonomia

Çështjet e lidhura me punën duket se po shfaqen këtë javë, dhe disa prej tyre mund të vijnë në formën e “urgjencës”. Mënyra se si i qaseni atyre do të luajë një rol të veçantë në rezultatin e tyre. Ju mund të merrni disa informacione në lidhje me çështjet e biznesit ose njerëzit në mjedisin tuaj profesional, për të cilat nuk duhet të nxitoni në përfundime.

Bricjapi

Nje jave sa me te mbare ju urojme edhe pse eshte pak e komplikuar por do te dim te ja dalim , këtë javë Hëna e Plotë e Tetorit (20/10) do të zhvillohet në aksin Dashi-Peshorja. Kjo Hënë e Plotë duket se nxjerr në pah disa gjëra që i keni “kapur” brenda jush për një kohë të gjatë dhe këto mund të lidhen ose me njerëz të afërt me ju ose me disa njerëz që janë në mjedisin tuaj profesional. Ju jeni të vendosur të sqaroheni, por do të ishte mirë të tregoni durim dhe të mos lejoni që impulsi juaj dhe nevoja për të hequr qafe disa gjëra këtu dhe tani, t’ju çojnë në lëvizje të papërshtatshme. Në të njëjtën ditë, Merkuri  do të kthehet në kursin e duhur në Peshore dhe përmirësimi i komunikimit do të fillojë të ndihet në gjysmën e dytë të javës.

Dashuria

Çështjet që lidhen me fushën romantike do të jenë në qendër të vëmendjes këto ditë, pasi mund të ndjeni nevojën për të zgjidhur disa keqkuptime. Kjo është diçka që do të kërkojë lëvizje me “saktësi kirurgjikale”, pasi impulsi qoftë në fjalë ose në lëvizje mund të mos sjellë rezultatet që dëshironi. Nëse jeni të lirë me hyrjen e Diellit në shenjën e Akrepit më 23/10, do të fillojë një periudhë e cila do të jetë më komunikuese dhe do të sjellë më shumë mundësi për të bërë njohje përmes njerëzve që janë në mjedisin tuaj miqësor ose për t’u afruar per juve ,nje person qe doni ta njihni me mire

Puna dhe Ekonomia

Sektori profesional duket se do të vazhdojë të japë lajme edhe këtë javë, siç jeni në një kohë kur ka lëvizshmëri në çdo çështje në lidhje me punën. Me kthimin e Mërkurit në drejtimin e duhur në shenjën e Peshores, gjërat do të fillojnë të përmirësohen, pasi komunikimi do të përmirësohet ndjeshëm. Mundohuni të qëndroni larg situatave që kanë debate dhe grindje

Ujori

Nje jave sa me te mbare ju urojme edhe pse eshte pak e komplikuar por do te dim te ja dalim , Ujori këtë javë, me Merkurin  qe do të kthehet në rrugën e duhur në shenjën e Peshores (20/10) dhe kjo tregon se komunikimi do të përmirësohet ndjeshëm. Disa keqkuptime që mund të kenë ndodhur në të kaluarën me njerëzit në mjedisin tuaj më të gjerë mund të zgjidhen nëse ekziston vullneti nga ana juaj. Hëna e Plotë që do të zhvillohet në boshtin Dash-Peshore në datën 20/10 do të sjellë kujtime nga e kaluara, të cilat do t’ju nevrikosin  dhe mund t’ju ​​largojnë përfundimisht nga disa njerëz. Më 23/10 Dielli do të kalojë shenjën e Akrepit dhe nga pozicioni i tij i ri përuron një periudhë gjatë së cilës biznesi do të jetë në plan të parë.

Dashuria

Ndërsa komunikimi duket se po përmirësohet këtë javë, veçanërisht në gjysmën e dytë, mund të ketë disa çështje që janë ende një gjemb në anën tuaj dhe do t’ju duhet të investoni kohën dhe vëmendjen tuaj. Nëse jeni të vetëm, është e mundur që të shfaqet një tifoz i ri. Eshtë po aq e mundur të zgjidhet një çështje që ka lindur në të kaluarën dhe ka të bëjë me një çështje romantike.

Puna dhe Ekonomia

Kjo javë mund të përshkruhet si “përgatitore” pasi gjatë saj duket se do të bëni disa veprime që do të përgatisin terrenin për veprimet e ardhshme profesionale. Rikthimi i Mërkurit në rrugën e duhur do të ndihmojë punën tuaj, e cila do të bëhet e dukshme në gjysmën e dytë të javës. Hyrja e Diellit në shenjën e Akrepit më 23/10 tregon se puna dhe të gjitha çështjet që dalin prej saj do të jenë në qendër të interesit tuaj në të ardhmen e afërt.

Peshqit

Nje jave sa me te mbare ju urojme edhe pse eshte pak e komplikuar por do te dim te ja dalim ,Peshqit këtë javë me kthimin e Mërkurit në rrugën e duhur në Peshore më 20/10 do të jetë më e lehtë për të zgjidhur disa çështje që ju kishin shkaktuar shqetësim ose ju kishin vënë në një rreth vicioz mendimesh. Në të njëjtën ditë, Hëna e Plotë do të zhvillohet në aksin Dash-Peshore, e cila vulos skenarin e mësipërm, se jemi në një javë gjatë së cilës do të mbyllen disa çështje që mbetën pezull dhe ju shkaktuan emocione dhe ankth negativ. Mund të ketë sjellje nga njerëzit përreth jush që do t’ju befasojnë, por në të njëjtën kohë ata do t’ju japin një pamje më të mirë të disa marrëdhënieve.

Dashuria

Një diskutim që mund të zhvillohet midis jush dhe partnerit tuaj mund të veprojë si një “valvul kompesimi ” për çështjet që kishin lindur në të kaluarën dhe ju mbanin në distancë. Zgjidhni gjysmën e dytë të javës për diskutime të tilla që M erkuri do të ketë filluar të lëvizë në drejtimin e duhur dhe vërshimi emocional që Hëna e Plotë mund të krijojë për ju do të ketë kaluar. Nëse jeni të lirë tani do të jeni në gjendje të shihni më qartë faktet që ekzistojnë në një lidhje romantike dhe bazuar në to të merrni vendimet tuaja.

Puna dhe Ekonomia

Çështjet e punës nuk duket se janë në fokusin e interesit tuaj këtë javë, por do të ketë mundësi për të zgjidhur disa prej tyre pasi do të ketë komunikim dhe gatishmëri më të mirë mes palëve. Nga 23/10 kur Dielli do të kalojë në shenjën e Akrepit, mund të ketë një udhëtim pune, një mundësi për të marrë pjesë në një seminar ose disa ndryshime në punë të cilat duket se janë në favorin tuaj.

Horoskopi

Luanit i vjen 1 lajm per leket, Demi me plotesim deshire/ Keto 4 shenja horoskopi i vjen fati ne dere

Published

on

Astròlògía me e fámshme shqiptare ka nxjèrrè páráshíkímin e yjeve dhe kjo e fundit na surprizoi fare. Edhe nje dite shume e mire sot sepse eshte fòrmími i Henes roze dhe nga kjo dùkùri do te bèhet qe te ndòdhín edhe mrèkùlli dhe do ju plòtèsohen dhe shume deshira qe ju i kèni ne mèndje dhe ne zèmèr.

Per ty i dashur Dash, Ende pasi.guri në disa histori dashurie, ndjenjat kthehen si një vo.rbull dhe ju ndiheni të lëk.undur nga ngjarjet. Shikoni brenda vetes para se të merrni ndonjë vendim.

Ze.mrat e vetmuara mund të jenë të zhg.ënjyera nga një mik/e që mendonte se ishte i/e besuar. Puna, Ka kaq shumë mu.ndësi për të filluar bashkëpunime të reja, për të kërkuar ato më të mirat për të ardhmen.

Per sa i perket Dèmave, Situata e favorshme në dashuri, yjet ndihmojnë për të sh.uar çdo pole.mikë apo konf.likt me të dashurin/ën, vetëm në këtë mënyrë mund të kaloni një ditë të qetë.

Edhe për beqarët, yjet janë në favor dhe priten shumë lajme të mira. Puna, Do të jetë e nev.ojshme të reflektoheni për disa investime që doni të bëni, sot ju do të keni kohë për të bërë gjithçka me qetësi.

Ju te líndur me shenjen Bínjak, Një ditë me tel.ashe për shumë Binjakë. Një marrëdhënie sentimentale mund të shkat.ërrohet për shk.ak të indiferencës dhe mun.gesës së dialogut.

Historitë që nuk kanë të ardhme duhet të ndërp.riten. Edhe për beqarët yjet parashikojnë ndryshime. Puna, Ju keni kap.ërcyer pen.gesat që ju dukeshin të pamu.ndura dhe kjo ju bën të shihni gjërat pozitivisht.

Njerez te Gáfores, Edhe pse disa dallime e kanë ka.rakterizuar marrëdhëniet tuaj në çift, kjo është dita për të hedhur gjithçka pas krahëve. Ju vetëm duhet të fa.lni dashuri dhe kjo do ju bëjë më të bashkuar se kurrë!

Beqarët do të duhet të lënë mënjanë pasiguritë dhe dys.himet nëse duan të hyjnë në ze.mrën e një personi. Puna, Rezultatet e shkëlqyera të arritura nga profesioni juaj ju ka vënë në një humor të mirë. Gëzojeni këtë jave te bukur sepse do te mbusheni me lèk dhe pásùri.

Po flásim per Luanin tani, Përveç disa ke.qkuptimeve të vogla, dita sot do të jetë e shkëlq.yer dhe do të jeni të gatshëm për të ofruar diçka më shumë për të dashurin/ën.

Kohë shumë e mirë edhe për beqarët, shumë do të gjejnë shpirtin binjak. Puna, Një ditë ideale për të marrë në konsideratë atë që keni mbj.ellë, për momentin duket se gjithçka po shkon mirë.

Gati ju Vírgjèresha, ditë e rëndësishme për ata që janë në pr.itje të lajmeve, shans i mirë për ata që kanë diçka për të zgjidhur me partnerët dhe duan qartësi.

Shanse të shkëlq.yera edhe për beqarët, takime të reja dhe interesante, yjet premtojnë një të hënë me surpriza të mëdha! Puna, Qetësia është zakonisht një nga cilësitë tuaja, por sot ju do të gjeni veten duke reflektuar në disa çështje që nuk po gjeni zgjidhje.

Edhe per Peshoren, Hëna ju ndjek ju në dashuri dhe sot do të keni momente vërtet të paharrueshme. Yjet ende shpallin surpriza të tjera, të cilat së shpejti do të shfa.qen para jush.

Nëse jeni vetëm, do të keni shumë mu.ndësi për të takuar njerëz me të cilët do të ndjeheni mirë. Puna, Përp.jekjet që vendosni në çdo fazë të projektit tuaj kanë sjellë rezultate të mira dhe mund të jeni krenarë për këtë.

Tani Akrèpi, gjendet në sferën sentimentale dhe ju ndihmon për të menaxhuar ditën tuaj dhe të shihni shumë gjëra nga një pikë më optimiste. Surpriza të reja për ze.mrat e vetmuara. Gjatë javës keni qenë shumë e zënë me punë, sot është koha për pushim dhe relaksim, përfitoni nga kjo.

Per Shígjètarin, Ditë pozitive për ju Shigjetar. Rrugë të hapura për ju që dëshironi të udhëtoni dhe të kaloni moment qetësie dhe relaksi me partnerin/en.

Të entuziazmuar dhe kënaqur, beqarët po përgatiten të përj.etojnë emocione të reja përpara festave. Sot do të keni mun.dësi të shkëlqyeshme për të ndërmarrë rrugë të reja dhe më prestigjioze të ka.rrierës.

Edhe per ty Brícjáp gjerat jane mire. Marrëdhënia në çift paraqitet e qetë, dialogu dhe mirëkuptimi me të dashurin/ën nuk mund të shkojë më mirë, është pady.shim një nga ditët tuaja më të mira.

Beqarët do të jenë në gjendje të krijojnë njohje të reja dhe të mendojnë edhe për më tepër! Yjet vazhdojnë t’ju mbës.htesin ju dhe mund të takoni njerëz që do të hapin dyert për punët tuaja.

Te lùmtùrit Ujor, do të jenë pak të tris.htuar dhe madje mund të fy.ejnë gjysmën tjetër me fjalime të përsëritura. Merrni një vendim, mos hez.itoni! Sot beqarët mund të zhg.ënjehen nga dikush nga i cili ata pri.snin shumë më tepër. Sot keni nevojë të reflektoni gjatë për të vazhduar me shpejtësi të plotë aktivitetin e punës që ju p.ret.

Edhe tani jane Peshqít, Yjet këshillojnë që të gjeni kohën për t’ja kushtuar personit tuaj të ze.mrës pasi kohët e fundit e keni lënë disi pas dore. Planetet ju mbështesin në zgjedhjen tuaj.

Beqarët do të vazhdojnë të krijojnë njohje pa fund dhe mund të krijojnë edhe lidhje. Ju keni pasur mu.ndësi që jeni ende duke i marrë parasysh, mos i hu.mbisni ato që mund të jenë pozitive.

Continue Reading

Horoskopi

“Do ju bíen pára nga qíelli dhe rrògat ju rríten këtë ditë…”/ Dùroni në datën 18

Published

on

Ajo është një nga astrologet më të mira britanike dhe jo më kot ajo na ka befasuar shumë herë me leximin e letrave të saj. Por, këtë radhë ajo ka një paralajmërim dhe një mesazh për të gjithë ju, ndáj dhe ju tashmë shikoni dhe gjeni menjëherë shenjën tuaj dhe më pas do të zbuloni vetë gjithçka.

Dashi: Zgjidhni çështjet me partnerin tuaj, I dashur Dash këto ditë të ngròhta vere ju bëjnë më të shqe.tësuar se kurrë dhe ai që paguan më shumë në lidhje me këto shqe.tësime është partneri.

Venusi i pafav.orshëm për shenjën tuaj së bashku me Marsin sjell gr.indjet dhe diskutimet në rendin e ditës. Kushtoji vëmendje të veçantë fundjavës kur do të keni gjithashtu dhe një Hënë jo harmonike. Megjithatë lajme të mira do të vijnë nesër dhe të premten.

Demi: Hëna në lidhje, I dashur Dem kjo periudhë për ju do të jetë e mirë: Hëna do të jetë në lidhje me shenjën tuaj të hënë, gjithë javës duke ju dhënë fat dhe qetësi, veçanërisht përsa i përket ndjenjave. Një Venus i bukur është gati të ndriçojë javën tuaj dhe ta mbush atë me emocione dhe rráhje ze.mre.

Binjakët: Mbretëresha e festës, Të dashur Binjak ju gjithmonë dini si të argëtoheni dhe sigurisht nuk ju mun.gojnë aftësitë për tu shoqëruar, por këtë periudhë në veçanti do të bëheni mbretëresha e festës.

Mërkuri dhe Marsi në një pozitë të favorshme do t’ju bëjë energjik më shumë se kurrë duke ju dhënë fl.irte dhe miqësi të reja: veçanërisht deri më datën 19 qershor kur Hëna gjithashtu do të jetë në lidhje me shenjën tuaj. Momente për tu kujtuar ju pr.esin.

Gaforrja: Ditë të paharrueshme, E dashur Gaforre hyrja e Venusit në shenjën tuaj fillon të ndjehet: dashuria ju buzëqesh, e gatshme për t’ju dhuruar mbrëmje dimërore plot emocione të bukura dhe shumë romancë. E shtuna dhe e diela në veçanti kur të keni dhe një Hënë në lidhje do të jenë dy ditë të paharrueshme.

Luani: Shumë lajme, I dashur Luan planeti Mërkur ka hyrë në shenjën tuaj dhe është gati këtë javë t’ju sjellë përfitimet e para: takime emocionuese, lajme dhe mundësi ju pr.esin, veçanërisht deri këtë fundjavë.

Një Hënë e bukur dhe me fat është në anën tuaj. Megjithatë në fillim të javës do të keni një humor jo të mirë për shkák të një Hëne në një pozicion të pafav.orshëm në shenjën tuaj .

Virg.jëresha: Takime me fat, E dashur Virg.jëresh më në fund planeti Venus është rikthyer në anën tuaj: kr.iza sentimentale e periudhës së fundit së shpejti do të jetë vetëm një kujtesë e l.argët dhe do të keni mu.ndësi të filloni përsëri, para së gjithash nga vetja.

Beqarët do të jenë në gjendje të bëjnë takime me fat veçanërisht të favorizuar nga një Hënë romantike. Dhe në vendin e punës nuk do të mu.ngojnë kënaqësitë.

Peshorja: Hëna kujdeset për ju, E dashur Peshore në këtë periudhë po grumbulloni shumë st.res kryesisht për shk.ak të Marsit në kund.ërshtim dhe mosmi.ratimit të Jupiterit dhe Saturnit, të cilat pen.gojnë planet tuaja në fushën e punës.

Tani gjithashtu ju duhet një Venus që t’ju mu.ndojë me gr.indje të vogla dhe të mëdha me partnerin tuaj.. përp.iquni të mos e hu.mbisni du.rimin dhe të përqendroheni në të gjitha në këtë periudhë. Një Hënë e bukur dhe e favorshme do t’ju ndihmojë të sh.uani tens.ionet. Ngus.hëlloni veten me një pica të shijshme.

Akrepi: Periudhë strèsùese, I dashur Akrep java juaj që do të vijë për fat të kèq fillon me tre ditë mjaft str.esuese: të hënë, të martën dhe të mërkurën, kur Hëna në kundë.rshtim rrez.ikon të ju bëjë të hu.mbni du.rimin lehtë dhe t’ju sjellë pak humor.

Disa pen.gesa të vogla mund të shfa.qen veçanërisht në vendin e punës ndërsa nga pikëpamja sentimentale do të keni një Venus të bukur dhe të favorshëm për t’ju mbr.ojtur dhe për t’ju dhënë nota pozitive.

Shigjetari: Qetësia para stùhísë, I dashur Shigjetar këtë periudhë për shenjën tuaj do të jetë pak a shumë si qetësia pas stùhísë, Venera në opozitë muajt e fundit ka mërz.itur jetën tuaj të dashurisë dhe tani që ajo më në fund ka nda.luar se tor.turuari do t’ju marr marrë ca kohë për të riku.peruar energjitë dhe qetësinë në jetën si çifit.

Për fat të mirë, ju mund të mbës.hteteni në planetët Mars dhe Mërkur të favorshëm për shenjën tuaj të cilat do t’ju japin shumë energji dhe mu.ndësi për të bërë takime të reja.

Bricjapi: Pro.bleme me partnerin, I dashur Bricjap Venera në opozitë ka filluar të ndihet vetvetiu për fat të k.eq: kjo periudhë rrez.ikon të jetë e tens.ionuar, veçanërisht të shtunën dhe të dielën kur Hëna gjithashtu do të jetë në kund.ërshtim. Me partnerin mund të lindin diskutime të nx.ehta, të cilat duhen të zvog.ëlohen.

Ujori: Mendime për punën, I dashur Ujor rrèzíkoni të zhýteni nga shqe.tësimet në punë dhe ngad.alësimet në përgjithësi në projektet tuaja: mos u shqe.tësoni nga fundi i qershorit situata do të kthehet e favorshme për shenjën tuaj. Ndërkohë, kushtojini vëmendje të veçantë ditëve të tens.ionuara: të hënën, të martën dhe të mërkurën.

Peshqit: Një rikuperim i shkëlqyer, Të dashur Peshq, Venusi më në fund është rikthyer të buzëqeshë për ju që do të thotë një rikupërin i vërtetë i energjisë në 360 gradë.

E hëna, e marta dhe e mërkura, e javës që vjen, kur të keni një Hënë të bukur në anën tuaj, do të jenë ditë plot emocione. Për më tepër, këtë fundjavë të shtunën dhe të dielën, planifikohen takime interesante për beqarët.

Continue Reading

Horoskopi

Hena e plote do ju ndryshoje jeten/ Keto jane 4 shenjat e horoskopit qe fillojne 1 jete te re

Published

on

Dashi

Niveli juaj i energjisë do të jetë në kulmin e tij për shkak të kalimit të Hënës në Gaforre. Koha e mirë për të zgjidhur të gjitha problemet tuaja. Mos hezitoni të shprehni ndjenjat. Do të merreni me punë bamirësie që do të sjellin paqe mendore. Do të shihni hyrje të papritur të fondeve. I dashuri juaj do t’ju bëjë presion për angazhim. Ju nuk do të arrini të kuptoni mendimet tuaja për ta por, mos e përballoni stresin. Udhëtimi në një vend të afërt do të jetë i këndshëm. Të martuarit e kësaj shenje të zodiakut do të kenë një bisedë të këndshme me bashkëshortët e tyre.

Ngjyra me fat: E kuqe.

Koha e favorshme: 14:00 deri në 15:00.

Demi

Një ditë e dobishme për ju. Mund të merrni shumë vendime nga emocionet. Do të hasni në mundësi të shumta. Do të çliroheni nga një sëmundje e zgjatur. Do të keni fitime në biznes. Mbani mend, problemet me të cilat po përballeni janë afatshkurtër. Gjithçka do të thahet me kalimin e kohës. Romanca është e mundur të ndodhë. Ju mund t’i drejtoheni të dashurit tuaj për ta bërë më të mirë ditën. Do të gjeni paqe dhe lumturi mendore. Bashkëshorti juaj do t’ju çojë në ditët e adoleshencës kur bënit gjëra famëkeqe.

Ngjyra me fat: Blu.

Koha e favorshme: 6 pasdite deri në 19:00.

Binjakët

Do të ndiheni të lumtur në shoqërinë e njerëzve të dashur në familjen tuaj. Një ditë shumë e mirë për t’u fokusuar në aktivitete të lidhura me shëndetin për fitnesin fizik. Do të qëndroni të gëzuar dhe të sigurt në kryerjen e detyrave tuaja. Do të keni ikje të vazhdueshme parash, por do të keni vështirësi në grumbullimin e tyre. Mund të merrni një propozim për martesë. Jeta juaj e dashurisë do jetë e gjallë. Do të mendoni të bëni një projekt të ri në kohën tuaj të lirë. Meqenëse jeni të zënë me detyra të tjera, plani juaj nuk do të zbatohet. Vishni një byzylyk ose zinxhir argjendi për stabilitet mendor. Do kaloni një mbrëmje romantike me bashkëshortin.

Ngjyra me fat: E kuqe.

Koha e favorshme: 4 pasdite deri në 5 pasdite.

Gaforrja

Nëse po kaloni një stres prej kohësh, mund të rikuperoheni nga të gjithë ato tensione. Ju duhet të ndryshoni stilin e jetës tuaj për të mbajtur tensione të tilla larg. Disa biznesmenë të kësaj shenje të zodiakut mund të kenë fitime të mira. Duhet të planifikoni diçka për të kaluar pak kohë cilësore me të dashurit tuaj në mbrëmje. Mund të takoni një person i cili do t’ju japë këshilla për t’u rritur në jetë. Ndihmoni dhe shërbeni gratë e varfra dhe në nevojë dhe sillni pozitivitet në jetën tuaj të dashurisë. Ndihma e bashkëshortit tuaj në gatim mund të forcojë marrëdhënien tuaj.

Ngjyra me fat: E verdha

Koha e favorshme: nga 11 deri në 12 pasdite

Luani

Mundohuni të ruani qetësinë pasi dita duket se nuk është e mirë për sa i përket parave. Merrni pak kohë për familjen tuaj dhe kaloni kohë cilësore me ta. Mund të keni një debat serioz me të dashurin tuaj për disa çështje. Mundohuni të përfundoni punën tuaj në zyrë dhe të shkoni në shtëpi herët. Kjo do të sjellë lumturi për anëtarët e familjes suaj. Mos u mërzitni nëse plani juaj për të takuar dikë anulohet për shkak të shëndetit të bashkëshortit tuaj.

Ngjyra me fat: E bardha

Koha e favorshme: 14:00

Virgjëresha

Ju duhet të kënaqeni me joga dhe meditim për përfitime shpirtërore dhe fizike. Do të merrni para nga disa burime të cilat do t’ju çlirojnë nga shumë probleme financiare. Mos i ndani problemet tuaja personale me njerëz të rastësishëm përreth jush. Disa ngjarje fetare do të kryhen në shtëpinë tuaj. Ditë e mirë për jetën tuaj bashkëshortore. Bëni disa aktivitete fizike si vrapimi për të qëndruar në formë.

Ngjyra me fat: E bardha

Koha e favorshme: 10:00 deri në 11:00

Peshorja

Kjo ditë është një ditë shumë e mirë për ju nga pikëpamja shëndetësore. Të kesh një gjendje shpirtërore të gëzuar do t’ju mbajë të sigurt. Për të fituar më shumë, përdorni idenë tuaj inovative. Do të keni kohë të mjaftueshme me familjen dhe miqtë. Bashkëshorti juaj mund të jetë i shqetësuar për shkak të jetës tuaj të zymtë. Gjatë shëtitjes në mëngjes mund të hasni dikë me të cilin keni pasur mosmarrëveshje më herët. Komentet nga të afërmit e bashkëshortit tuaj mund të prishin harmoninë e lumturisë tuaj martesore. Do të ndiheni të përtërirë nëse dilni dhe vizitoni vende.

Ngjyra me fat: E bardhë

Koha e favorshme: 12:00 deri në 14:00

Akrepi

Kushtojini vëmendje udhëzimeve astrologjike nga një mik. Kjo do t’ju inkurajojë të përmirësoni shëndetin tuaj. Paratë që keni kursyer për një kohë të gjatë do t’ju jenë të dobishme, megjithatë, shpenzimet mund t’ju ulin shpirtin! Këshillohet që të shkoni për një darkë ose të shikoni film në teatër me bashkëshortin në mbrëmje për të qenë të relaksuar dhe për të pasur një humor të mrekullueshëm. Por plani për një shëtitje me të dashurin tuaj mund të mos jetë i frytshëm pasi do të shfaqen disa punë të rëndësishme. Kjo do të rezultojë në një debat të ashpër mes jush dhe të dashurit tuaj. Ju mund ta shfrytëzoni kohën e lirë duke bërë disa punë fetare. Mos u futni në konflikte të panevojshme. Mos gënjeni, mos shqetësoni askënd, në mënyrë që të keni mundësi të mbani një lidhje të mirë me partnerin tuaj. Partneri juaj mund të tregojë një anë të mrekullueshme të tij. Konsumimi i tepërt i alkoolit ose i cigareve mund të përkeqësojë shëndetin tuaj.

Ngjyra me fat: Maroon

Koha e favorshme: 15:00 deri në 17:00

Shigjetari

Vetëbesimi dhe energjia juaj do të jenë të larta. Biznesmenët e njohur të shenjës së zodiakut duhet të investojnë paratë e tyre me shumë mendim. Dita është e përshtatshme për të përfunduar punët në pritje të shtëpisë. E dashura juaj do të jetë një engjëll për ju. Pas përfundimit të punëve të shtëpisë, amvisët e kësaj shenje të zodiakut mund të shikojnë një film në TV ose të mbeten të zënë me celularët e tyre në kohën e lirë. Nuk do të jeni në gjendje të çliroheni nga krahët e partnerit tuaj të jetës. Ju mund të ndjeni se miqtë nuk ju ndihmojnë në kohë nevoje.

Ngjyra me fat: E kuqe e thellë

Koha e favorshme: 16:00 deri në 17:00

Bricjapi

Ka mundësi keqkuptimi mes jush dhe mikut tuaj. Të kesh një bisedë të qartë është çelësi për t’i kthyer gjërat në normalitet. Fëmijët tuaj do t’ju sjellin lumturi. Ka mundësi për përfitime ekonomike. Jeta juaj e dashurisë do të jetë në ekstazë. Ju do të menaxhoni pak kohë dashurie për veten nga orari juaj i zënë. Ju mund të kaloni një kohë të bukur me nënën tuaj. Jeta juaj bashkëshortore do të mbetet e mrekullueshme.

Ngjyra me fat: E gjelbër smerald.

Koha e favorshme: ndërmjet orës 10:00 dhe 12:00.

Ujori

Çfarëdo vështirësie që mund të përballeni, do të jetë më e lehtë pasi bashkëshorti juaj do të jetë aty për t’ju gëzuar. Një këshillë nga babai juaj mund të jetë e dobishme për ju në vendin e punës. Të detyrosh dashurinë ndaj dikujt është e padrejtë. Jini të kujdesshëm me gjërat tuaja ose përndryshe mund t’i humbni ato për shkak të grabitjes. Mund të ketë pak muzikë, vallëzim dhe kohë argëtuese me miqtë.

Ngjyra me fat: E bardhë e zbrazët.

Koha e favorshme: ndërmjet orës 14:00 dhe 15:00.

Peshqit

Mund të jeni të stresuar për shkak të mosmarrëveshjeve familjare dhe presionit në vendin e punës. Kjo do ta bëjë të vështirë për ju të përqendroheni. Marrëveshjet e pronave do të materializohen dhe do të sjellin fitime përrallore. Do të ishte e mençur të qëndroni larg çështjeve konfliktuale që mund të çojnë në një debat. Pavarësisht nga të gjitha vështirësitë, do të ndiheni më mirë deri në fund të ditës, sepse bashkëshorti juaj do të jetë pranë jush. Përdorni mjaltë të pastër çdo ditë.

Ngjyra me fat: E kuqe e verës.

Koha e favorshme: ndërmjet orës 15:15 dhe 16:30.

Continue Reading

Trending