Connect with us

Horoskopi

Horoskopi i plotë i Tetorit nga Jorgo Pulla, ja shenjat me FAT dhe ato që do kalojnë muaj të vështirë

Published

on

Dashi

Nje muaj te mbare dhe sa me te begat ju urojme , Tetori është një muaj gjatë të cilit do të vazhdoni të jeni të angazhuar  me marrëdhënie dhe bashkëpunime, diçka që filloi muajin e kaluar. Mërkuri vazhdon kursin e tij retrograd në shenjën e Peshores dhe do të krijojë kushtet e duhura për të sqaruar disa çështje që lidhen me fushën e marrëdhënieve personale , veçanërisht nëse ato kanë të bëjnë me çështje të së kaluarës.Hëna e re që do të zhvillohet në shenjën e Peshores më 6/10 – në lidhje me Marsin në të njëjtën shenjë – mund të krijojë një atmosferë “lufte” në një marrëdhënie ose bashkëpunim personal, por do të ishte mirë të shmangni Skenarin e mësipërm si dhe kursi retrograde i Mërkurit nuk do t’ju ndihmojë të zgjidhni ndonjë keqkuptim që mund të lindë, si dhe komunikimi do te jet pak I veshtire . Hëna e Plotë që do të zhvillohet në boshtin tuaj (Dashi – Peshorja) më 20/10 do të ndikojë më shumë tek ju që keni lindur gjatë dhjetëditëshit të tretë të shenjës suaj të zodiakut, veçanërisht tre ditët e fundit. Kendi  që ai do të formojë me Plutonin nuk përjashtohet mundesia për të treguar disa sjellje manipuluese të njerëzve që janë në mjedisin tuaj profesional. Në të njëjtën ditë, Merkuri  do të kthehet në kursin e duhur, duke krijuar rezultate pozitive të çështjeve të komunikimit në fund të muajit. Më 23/10 hyrja e Diellit në shenjën e Akrepit dhe disa ditë më vonë (30/10) hyrja e Marsit në të njëjtën shenjë, ju ndihmon shume ne  fushën e marrëdhënieve personale  dhe ktheni interesin tuaj në fushën ekonomike.

Dashuria

Përderisa Mërkuri mbetet ne retrograd – deri në 20/10- ka shumë të ngjarë që ju të jeni në gjendje të zgjidhni disa keqkuptime që mund të kenë lindur në një marrëdhënie të së kaluarës që duket se ju intereson të ktheheni në të tashmen. Nëse jeni tashmë në një lidhje, kushtojini vëmendje komunikimit me partnerin tuaj pasi gërmimi i disa çështjeve dhe përfshirja e palëve të treta në diskutimet që ju shqetësojnë të dyve mund të mos kenë rezultatet e pritshme. Më 7/10 hyrja e Afërditës në shenjën e Shigjetarit ju nxjerr nga ndikimet e te treteve dhe mund te  luajë nje rol te rendesishem ne një takim që do të keni gjatë një detyrimi shoqëror. Nese  jeni të lirë ose jeni në një lidhje nga 20/10 që Merkuri  do të kthehet në rrugën e duhur,

Puna dhe Ekonomia

Pjesa komunikuese e marrëdhënieve të biznesit është ajo që do të ketë nevojë për vëmendjen tuaj gjatë këtij muaji. Nuk përjashtohet mundësia që të lindin disa keqkuptime ose të mos ketë konsensus për zhvillimin e disa çështjeve. Në mes të muajit mund të vini re disa sjellje manipuluese të njerëzve në mjedisin tuaj profesional, diçka që nuk do t’i lini të kalojnë pa u vënë re. Mundohuni të mos harroni aftësitë tuaja diplomatike pasi ato do t’ju ndihmojnë të arrini shumë më tepër sesa “nëse godisni ne shenje “. Nga 20/10 kur Mërkuri të kthehet në rrug e duhur në shenjën e Peshores do të vini re se disa gjëra që kishin shkaktuar polemika gjatë muajit do të fillojnë të normalizohen.

Demi

Nje muaj te mbare dhe sa me te begat ju urojme,Tetori është një muaj në të cilin do të jeni veçanërisht të angazhuar me çështjet e përditshme. Merkuri vazhdon kursin e tij retrograd në shenjën e Peshores, diçka që mund të krijojë vonesa në planin që keni në baza ditore ose në disa takime dhe detyrime që ekzistojnë në program. Hëna e re që do të ndodhë në shenjën e Peshores më 6/10 mund të sjellë shume angazhime  në punën tuaj të përditshme, pasi duket se në programin tuaj do të shfaqen punë të jashtëzakonshme që mund të mos i keni menduar fare me pare .Më 20/10 me Hënën e Plotë që do të zhvillohet në boshtin Dashi – Peshorja dhe kthimi i Mërkurit në rrjedhën e duhur, problemet e se shkuares  do të fillojnë të mbyllen me çështjet që u hapën gjatë muajit te kaluar , veçanërisht nëse ato lidhen me jetentuaj te perditshme. Më 23/10 Dielli do të kalojë në shenjën e Akrepit dhe do të nxjerrë në shesh çështjet që kanë të bëjnë me marrëdhëniet personale ose me bashkëpunimet. Disa ditë më vonë më 30/10, Marsi do ta ndjekë të njëjtën shenjë. Akrepi është një pozicion shumë te mirë për Marsin pasi konsiderohet sundimtari i tij tradicional dhe nga pozicioni i tij i ri ai do t’ju ​​japi mundesi  në mënyrë që të zgjidhni çështjet që lidhen me fushën e marrëdhënieve personale  ekonomike.

Dashuria

Afërdita do të kalojë në shenjën e Shigjetarit më 7/10, e cila do të ndryshojë plotësisht energjinë dhe mënyrën se si juve qaseni çështjeve romantike. Në kombinim me Mërkurin retrograd në shenjën e Peshores, është e mundur të krijoni dyshime ndaj partnerit tuaj ose – nëse jeni të lirë – në një person që ju intereson. Para se të nxirrni përfundime në lidhje me zhvillimin e një të njohuri, shikoni të dhënat që ekzistojnë dhe shmangni nxjerrjen e përfundimeve që nuk shoqërohen me provat e nevojshme. Nga 20/10 kur Merkuri  do të kthehet në rrugën e duhur dhe nuk do të krijojë probleme komunikimi, do të fillojë një periudhë gjatë së cilës do të ketë më shumë mundësi për t’iu afruar një personi që ju intereson ose për të dalë nga një lidhje romantike. Prania e Diellit në shenjën e Akrepit nga 23/10 përuron një periudhë e cila do t’i kushtohet marrëdhënieve erotike dhe pse jo dicka qe lidhet me te ardhmen tuaj. Në fakt, nëse jeni të lirë, është e mundur që mund të ketë mundësi për të filluar një lidhje të re.

Puna dhe Ekonomia

Afërdita do të kalojë në shenjën e Shigjetarit më 7/10, e cila do të ndryshojë plotësisht energjinë dhe mënyrën se si juve qaseni çështjeve romantike. Në kombinim me Mërkurin retrograd në shenjën e Peshores, është e mundur të krijoni dyshime ndaj partnerit tuaj ose – nëse jeni të lirë – në një person që ju intereson. Para se të nxirrni përfundime në lidhje me zhvillimin e një të njohuri, shikoni të dhënat që ekzistojnë dhe shmangni nxjerrjen e përfundimeve që nuk shoqërohen me provat e nevojshme. Nga 20/10 kur Merkuri  do të kthehet në rrugën e duhur dhe nuk do të krijojë probleme komunikimi, do të fillojë një periudhë gjatë së cilës do të ketë më shumë mundësi për t’iu afruar një personi që ju intereson ose për të dalë nga një lidhje romantike. Prania e Diellit në shenjën e Akrepit nga 23/10 përuron një periudhë e cila do t’i kushtohet marrëdhënieve erotike dhe pse jo dicka qe lidhet me te ardhmen tuaj. Në fakt, nëse jeni të lirë, është e mundur që mund të ketë mundësi për të filluar një lidhje të re.

Binjakët

Nje muaj te mbare dhe sa me te begat ju urojme,Tetori eshte nje  muaj komunikimi për ju pasi Mërkuri mund të lëvizë në një mënyrë retrograde në shenjën e Peshores deri më 19/10, por ky kthim mbrapa do t’ju ndihmojë të ktheheni në çështjet aktuale të së kaluarës në mënyrë që të bëni disa sqarime mbi to ,nuk përjashtohet mundësia që të shqetësoheni sërish për një lidhje, profesionale, shoqërore, e cila duket se është “ngrirë” për shkak të një keqkuptimi që ekzistonte. Hëna e re që do të zhvillohet në shenjen e Peshores më 6/10 në lidhje me Marsin mund të nxjerrë në pah tensionin që ekzistonte në disa nga punët tuaja romantike.Ky muaj do te ju shtyje për disa  sqarime veçanërisht në fushën romantike, pasi është e vetmja mënyrë për të bërë zgjedhjen që dëshironi. Hëna e Plotë që do të zhvillohet në aksin Peshore-Dashi në datën 20/10 mund të sjellë diskutime me një person që ju intereson në nivel personal me disa nga miqtë tuaj, të cilët do të krijojnë presion mbi ju. Vendosni kufijtë tuaj dhe mos lejoni që dikush që nuk dëshironi të përfshihet në punët tuaja personale. Në të njëjtën ditë, Merkuri  do të kthehet në rrugën e duhur, diçka që do të jetë shumë pozitive për pjesën e komunikimit të çështjeve që ju shqetësojnë. Në datën 23/10 Dielli do të kalojë në shenjën e Akrepit dhe do t’ju ​​fusë në procesin që të merreni më shumë me jetën e përditshme dhe detyrimet që ekzistojnë në të.

Dashuria

Merkuri do të lëvizë në retrograde për pjesën më të madhe të këtij muaji, gjë që tregon se gjatë tetorit do të jeni mjaft të preokupuar me disa romanca romantike të së kaluarës. Një ish-partner ka të ngjarë të shfaqet, ashtu siç është e mundur të filloni të mendoni për një person me të cilin ka pasur një flirt në të kaluarën. Hyrja e Afërditës në shenjën e Shigjetarit më 7/10 thekson fushën e marrëdhënieve personale  dhe nuk përjashtohet që të ketë disa ndryshime në të. Nëse jeni të lirë, ka shumë të ngjarë që të shfaqet një person i cili do t’ju ​​fusë në procesin e fillimit të mendimit për një lidhje shpirterore por kujdes mos u nxitoni. Nëse jeni tashmë në një lidhje ka të ngjarë që të filloni të diskutoni me partnerin tuaj për disa plane që dëshironi të bëhen në të ardhmen. Pas 20/10 kur Merkuri  është në rrugën e duhur, do të jetë më e lehtë për të arritur diçka që keni në mendje dhe që ka të bëjë me marrëdhënien me partnerin tuaj. Komunikimi ka nevojë për vëmendje gjatë muajit, pasi mund të ketë disa keqkuptime të vogla.

Puna dhe Ekonomia

Përgjegjësitë e punës të këtij muaji nuk duket të jenë përparësitë tuaja pasi disa çështje personale ose emocionale “vjedhin” interesin tuaj. Sidoqoftë, nuk duhet të harroni se kursi retrograd i Mërkurit mund të krijojë disa probleme komunikimi kur menaxhoni çështje profesionale. Mundohuni të mos lini asnjë detyrim në minutën e fundit, pasi ditët e tetorit kalojnë, do të shfaqen më shumë çështje pune, por nëse i rregulloni ato në kohën e duhur, ato nuk do t’ju krijojnë stres. Nga 23/10 me hyrjen e Diellit në shenjën e Akrepit, do të fillojë një periudhë kur çështjet e punës do të fillojnë të jenë në qendër të interesit tuaj.

Gaforrja

Nje muaj te mbare dhe sa me te begat ju urojme, Tetori është një muaj që ofrohet për “shlyerjen” e disa detyrimeve, veçanërisht nëse kanë të bëjnë me detyrimet familjare si dhe për “zgjidhjen” e disa çështjeve që lidhen me shtëpinë. Merkuri  do të lëvizë gjatë këtij muaji në një kurs retrograde në shenjën e Peshores, kështu që do t’ju duhet t’i kushtoni më shumë vëmendje komunikimit, takimeve dhe të gjitha këtyre punëve që mund të keni në orarin tuaj për të shmangur keqkuptimet. Nëse keni qenë më parë në biznes si  marketing të nje firme te huaj , tani është një kohë e mirë për te bere levizjen e duhur. Hëna e re që do të ndodhë në shenjën e Peshores më 6/10 në lidhje me Marsin mund të jetë paksa e veshtire ne komonikim , veçanërisht nëse mendoni se ka gjëra që ju dëmtojnë emocionalisht. Në kombinim me punën dhe detyrimet, nuk përjashtohet që të të çojnë në debate beni pak kujdes!Kushtojini vëmendje skenarit të mësipërm pasi mund të krijojë konfrontime me të dashurit tuaj. Në datën 20/10 me Hënën e Plotë që do të zhvillohet në boshtin Dash – Peshorja, disa çështje do të dalin në shesh të cilat kanë të bëjnë edhe me punën. Sjellja e një bashkëpunëtori mund t’ju befasojë në një mënyrë negative, pasi mund të vini re se ai po përpiqet të menaxhojë disa situata në një mënyrë ndryshe nga mendonit juve eshte mire qe ti sqaroni gjerat qysh ne fillim. Për fat të mirë, në të njëjtën ditë,Merkuri do të kthehet në rrugën e duhur, diçka që do të kontribuojë pozitivisht në komunikim, natyrisht, këtë do ta shihni më shumë pas disa ditësh. Hyrja e Diellit në shenjën e Akrepit më 23/10 dhe hyrja e Marsit në të njëjtën shenjë më 30/10 tregojnë se muaji tjetër do të ketë më shumë mundësi për ju,

Dashuria

Afërdita do të jetë në ditët e para të muajit në shenjën e Akrepit dhe do të krijojë një terren perfekt  për të kaluar kohë në marrëdhënien me partnerin tuaj, pasi do të ndjeni nevojën për të bërë gjëra për veten tuaj, kështu që duket se disa  surpriza do të kenë nderin e tyre! Nga 7/10 që Afërdita do të kalojë në shenjën e Shigjetarit, do t’ju ​​duhet t’i kushtoni më shumë vëmendje çështjeve të jetës së përditshme, pasi nëse i lini për më vonë, duket se të dy do të vraponi për t’i kapur. Sidomos nëse keni marrë përsipër disa detyra te rendesishme , kushtojini vëmendje detajeve të tyre praktike, në mënyrë që të mos krijoni keqkuptime mes jush. Nëse jeni të lirë, Mërkuri retrograd mund t’ju ndihmojë të komunikoni me një person me të cilin keni pasur një romancë romantike në të kaluarën. Me Hënën e Plotë në 20/10 ju do të pregatiteni  për të marrë vendime në lidhje me zhvillimin e një lidhje romantike, e cila mund të krijojë shqetësime emocionale për ju. Në fund të muajit, do të fillojë një periudhë e cila do të ndihmojë çështjet veçanërisht romantike dhe nuk përjashtohet që të sjellë një njohje të re.

Puna dhe Ekonomia

Këtë muaj duket se çështjet e lidhura me punën nuk do të jenë në prioritetet tuaja, por ju mund të nënvlerësoni disa çështje profesionale që do të kenë nevojë për vëmendjen tuaj. Mund të shfaqen informacione që do t’ju bejn te mendoni 2 here ti pergjigjeni , por mbani mend se rrjedha retrograde e Mërkurit do të “ndihmojë” në keqkuptimet dhe do të ishte mirë të prisnit deri në fund të muajit ku Mërkuri do të jetë përsëri në rrugën e duhur, kështu që të keni një pamje më të qartë në këtë informacion dhe të jeni në gjendje të nxirrni përfundimet tuaja. Nga  fundi i muajit mund të merrni nje ofert pune  në mjedisin tuaj profesional që do t’ju bej ta mendoni shume pra te vendosni . Mundohuni të qëndroni larg burimeve të tensionit dhe mos u përfshini në debate.

Luani

Nje muaj te mbare dhe sa me te begat ju urojme, Tetori është një muaj që do të ketë shumë mundësi për t’iu kushtuar kohë aktiviteteve që dëshironi, komunikimit efektiv me të dashurit tuaj por edhe çështjeve familjare , certifikimeve, seminareve, temave të studimit. Për shkak të Mërkurit do të lëvizë në mënyrë retrograde në shenjën e Peshores deri më 19/10, do t’ju duhet t’i kushtoni më shumë vëmendje lëvizjeve tuaja dhe detajeve praktike të takimeve, në mënyrë që të mos krijoni ndonjë konfuzion. Eshtë e mundur të takoni përsëri miqtë tuaj të vjetër dhe njerëz që keni parë për një kohë të gjatë. Hëna e re që do të ndodhë në shenjën e Peshores më 6/10 – në një takim me Marsin – ju këshillon të jeni të kujdesshëm kur lëvizni dhe të mos lejoni që nxitimi të marrë frenat. Deri në Hënën e Plotë që do të zhvillohet në boshtin Dashi – Peshorja më 20/10 ju do të shqetësoheni për disa çështje që vijnë nga e kaluara, si dhe disa shoqëri, farefisni apo miqësi që kanë mbetur pas në koh. Tani është koha e duhur për të zgjidhur disa nga keqkuptimet e së kaluarës me të dashurit tuaj. Më 20/10, kur Hëna e Plotë do të ndodhë, Merkuri  do të kthehet në kursin e duhur. Kjo tregon se tani fillon një periudhë gjatë së cilës do të keni një pamje më të mirë të marrëdhënieve me njerëzit pranë jush dhe mjedisin tuaj më të gjerë dhe është e mundur të kuptoni se në të kaluarën ka pasur disa rirregullime në këto marrëdhënie.

Dashuria

Prania e Afërditës në shenjën e Shigjetarit nga 7/10 do të ndryshojë klimën që mbizotëronte në punët tuaja romantike pasi do t’ju ​​bëjë të shihni përmes një perspektive pozitive çdo çështje që ju shqetëson në këtë kohë dhe ka të bëjë me një lidhje, një njohje apo një flirtim. Afërdita nga shenja e saj e re e zodiakut krijon perparesi dhe mbron jo vetëm në flirtet e reja, por edhe në një dashuri të re, nëse kjo është diçka që e lejon harta juaj personale. Nëse jeni të lirë, kombinimi i Afërditës në Shigjetar dhe Mërkurit retrograd në Peshore mund të risjellë një dashuri nga e kaluara! Sigurisht që do të ishte mirë të shikoni me kujdes faktet dhe të mos lejoni që ndjenjat dhe kujtimet e forta të së kaluarës të ndikojnë në vendimet e së tashmes. Nëse jeni në një lidhje gjatë kësaj periudhe, është e përshtatshme të sqaroni disa çështje me partnerin tuaj që mund të kenë krijuar distanca mes jush në periudhën e mëparshme. Nëse nuk ka çështje të tilla për t’u zgjidhur anashkaloni çështjet e së kaluarës, pasi këto mund të krijojnë një arsye shumë të mirë për polemika dhe mosmarrëveshje. Me praninë e Afërditës në shenjën e zjarrtë të Shigjetarit, do të ketë mundësi për të kontaktuar me miqtë tuaj, për t’u marrë me gjërat që ju mbushin me energji positive për të kaluar mirë!

Puna dhe Ekonomia

Këtë muaj duket se do të keni disa takime dhe diskutime me njerëz që janë në mjedisin tuaj profesional dhe nuk përjashtohet që gjatë këtyre diskutimeve të zgjidhen çështjet që kanë qenë në mendjen tuaj për një kohë të gjatë. Në mes të muajit mund të ketë disa çështje që do të krijojnë tensione në punë, kështu që nga 14 Tetor deri  në 20/10 do t’ju ​​duhet t’i kushtoni vëmendje informacionit që do të dëgjohet gjatë diskutimeve dhe sjelljeve që do të ndodhin.. Më 20/10, kur Merkuri të kthehet në kursin e duhur, një periudhë e mirë do të fillojë të zbatojë disa nga planet e diskutuara në ditët e mëparshme, dhe disa modifikime të tyre mund të jenë të nevojshme.

Virgjeresha

Nje muaj te mbare dhe sa me te begat ju urojme, Tetori fillon me mendime te mira mbi çështjet financiare që lidhen me ekonomine  në përgjithësi. Merkuri lëviz në një drejtim retrograd në shenjën e Peshores dhe do të krijojë rrethana të favorshme për të zgjidhur disa çështje të pazgjidhura në lidhje me llogaritë, detyrimet dhe çdo gjë tjetër që lidhet me paratë e gatshme! Nëse jeni duke pritur disa para nga diku tani, nuk përjashtohet marrja e tyre me “goditjet” e duhura. Hëna e re që do të zhvillohet në shenjën e Peshores më 6/10 mund tësjellë të ardhura të papritura, por në të njëjtën kohë është e mundur të rritni shpenzimet, prandaj duhet të jeni të kujdesshëm.Ndoshta disa shpenzime dhe disa blerje nuk do të shtyhen dot dhe do të jenë të nevojshme gjatë kësaj kohe, diçka që do të ndikojë në ekonomin  tuaj. Hëna e Plotë që do të zhvillohet në boshtin Dashi – Peshorja më 20/10 por edhe Mërkuri që do të kthehet në rrjedhën e duhur në Peshore në të njëjtën ditë, do të ndihmojë veçanërisht anganzhimet që kanë të bëjnë me çështjet financiare. Më 23/10 Dielli do të kalojë në shenjën e Akrepit dhe do t’ju ​​kujtojë se sa e rëndësishme është të komunikoni me të dashurit tuaj, diçka që për shkak të detyrimeve të tjera mund ta keni lënë pas dore në të kaluarën. Më 30/10, Marsi kalon në të njëjtën shenjë – ku ai është tradicionalisht – tregon se ai është në një pozicion shumë të mirë. Në fund të muajit çështjet që lidhen me udhëtimet, takimet do te jen positive ,

Dashuria

Më 7/10 Afërdita do të kalojë në shenjën e Shigjetarit dhe nga pozicioni i saj i ri do t’ju ​​fusë në procesin e shikimit të të dhënave që ekzistojnë një lidhje romantike. Tani do të fillojë një periudhë gjatë së cilës do t’ju kërkohet të vendosni për zhvillimin e një çështjeje emocionale, diçka që mund të mos jetë aq e lehtë. Kursi retrograde i Merkurit gjatë pjesës më të madhe të muajit mund të sjellë disa probleme në komunikim, por këto mund të kapërcehen nëse i afroheni me humor të mirë dhe jo me nervozizëm. Nëse jeni në një lidhje, jepni më shumë prioritet çështjeve që kanë të bëjnë me sektorin financiar, pasi ato janë ato që do të monopolizojnë diskutimet me partnerin tuaj dhe mund të nxjerrin në pah disa mosmarrëveshje që ekzistojnë mes jush, veçanërisht nëse keni një ekonomi  te përbashkët.

Puna dhe Ekonomia

Komunikimi është ai që do të luajë një rol kyç në takimet e biznesit, si dhe në diskutimet që do të dalin me rastin e çështjeve të punës. Për shkak të faktit se sundimtari juaj Mërkuri do të jetë në një drejtim retrograd në shenjën e Peshores, do t’ju duhet t’i kushtoni vëmendje mënyrës se si do t’i qaseni çështjeve tuaja profesionale në mënyrë që të zvogëloni shanset e keqkuptimeve. Pjesa financiare e një marrëveshjeje biznesi duket se do t’ju zërë shumë koh gjatë këtij muaji. Nga 20/10 kur Hermes kthehet në kursin e duhur, do të ketë më shumë mundësi për të zgjidhur çështjet në të cilat ka pasur disa vonesa në të kaluarën.

Peshorja

Nje muaj te mbare dhe sa me te begat ju urojme, Tetori është një muaj intensiv për ju pasi do të ketë disa ngjarje astrologjike në shenjën tuaj të zodiakut, gjë që tregon se do të jeni në qendër të zhvillimeve. Merkuri  lëviz prapa në shenjën tuaj të zodiakut dhe pret Marsin, gjë që tregon se bisedat mund të kenë disa tensione që nuk janë të njohura për ju. Hëna e re që do të zhvillohet në shenjën tuaj të zodiakut më 6/10 dhe takimi i saj me Marsin do të krijojë një atmosferë shpërthyese në fushën e marrëdhënieve personale . Mundohuni të mos i tërhiqni telat në çdo mosmarrëveshje që mund të lindë dhe mos lejoni që impulsi t’ju bëjë të thoni gjëra për të cilat pas një kohe do të pendoheni. Nga data 13 deri në 17/10 kendi qe formohet  midis Diellit, Marsit dhe Plutonit i cili është në shenjën e Bricjapit do të krijojë situata dhe sjellje shpërthyese, të cilat mund të provokoj  nervozizmin tuaj. Nga 20/10 me Hënën e Plotë që do të ndodhë në boshtin tuaj (Dashi – Peshorja) dhe kthimi i Mërkurit në drejtimin e duhur, do të fillojë një periudhë që do të jetë më e lehtë për të zgjidhur disa situata në lidhje me marrëdhëniet personale, profesionale dhe familjare. Hyrja e Diellit në shenjën e Akrepit më 23/10 tregon se në ditët e fundit të muajit do të jeni mjaft të shqetësuar me çështjet që lidhen me sektorin financiar dhe hyrja e Marsit në të njëjtën shenjë më 30/10 do të çojë ju për të ndërmarrë veprime në mënyrë që ti rregulloni disa prej tyre.

Dashuria

Kursi retrograde i Merkurit në shenjën tuaj të zodiakut për pjesën më të madhe të këtij muaji mund të krijojë rrethana të favorshme për të parë përsëri një person me të cilin keni “nje histori “. Një marrëdhënie ose një flirt i së kaluarës mund të nxirret përsëri në pah këtë herë me të dhëna të reja. Eshtë e mundur që ka disa gjëra që do t’ju ngatërrojnë dhe me kthimin e Mërkurit në rrjedhën e duhur gjatë dhjetë ditëve të fundit të muajit, do të jetë më e lehtë të keni një pamje më të qartë të një marrëdhënieje ose njohjeje që ju intereson dhe së fundi merrni vendimet tuaja. Deri atëherë, duket se gjithçka do të jetë ne rrugen e duhur . Nëse jeni të lirë me hyrjen e Afërditës në shenjën e Shigjetarit më 7/10, do të fillojë një periudhë që do të ketë mundësi për njohje që do të bëhen përmes njerëzve që janë pranë jush. Afërdita nga shenja e saj e re e zodiakut do t’ju afrojë me dikë me të cilin do të ndani idetë dhe perceptimet e përbashkëta. Nëse jeni në një lidhje për shkak të pranisë së Marsit dhe Mërkurit retrograd në shenjën tuaj të zodiakut mund të ketë disa momente tensioni, por mbani mend se do të keni një mënyrë për t’i kapërcyer ato dhe për të mos rënë në grackën e polemikave, të cilat mund krijoni një problem mes jush dhe partnerit tuaj.

Puna dhe Ekonomia

Detyrimet e biznesit duket se krijojnë stres këtë muaj, i cili do të intensifikohet nga disa vonesa dhe keqkuptime që mund të ndodhin. Bisedat me bashkëpunëtorët tuaj dhe njerëzit në mjedisin tuaj profesional kanë nevojë për më shumë vëmendje, në mënyrë që të mos krijoni një fushë polemikash nga e cila askush nuk do të fitojë. Ju mund të debatoni mjaft per disa ceshtje qe e drejta juaj triumfon  në mes të muajit, por nga 20/10 e tutje, kur Merkuri  është në rrugën e duhur, do të jetë më e lehtë për të zgjidhur çdo mosmarrëveshje në një nivel komunikimi dhe diplomatik, edhe nëse ka një të tillë.

Akrepi

Nje muaj te mbare dhe sa me te begat ju urojme, Tetori është një muaj që do të ketë shumë lëvizshmëri për disa çështje te rendesishme , por duket se nuk do të vihet re menjëherë, pasi shumë prej tyre do të lëvizin prapa skenave. Kursi retrograde i Merkurit në shenjën e Peshores tregon se ka shumë të ngjarë që do të ketë disa diskutime të cilat do të dalin në shesh sapo Mërkuri të kthehet në kursin e duhur, nga 20/10 e tutje. Hëna e re që do të zhvillohet në shenjën e Peshores më 6/10 dhe takimi që do të bëjë me Marsin në të njëjtën shenjë mund të përforcojë ose krijojë mendime që do t’ju ​​vendosin në një rreth vicioz të skenarëve negativë.Terapia juaj profesionale dhe trajtimi i çështjeve të përditshme do t’ju ndihmojnë të shkëputeni nga mendimet e tilla, pasi ato do t’ju mbajnë të karikuar.Më 20/10 Hëna e Plotë që do të zhvillohet në boshtin Dashi – Peshorja dhe Mërkuri që do të kthehen në rrugen e duhur në Peshore tregojnë se po mbyllet një periudhë e veshtire dhe fillon dicka e re  krejtësisht ndryshe – përsa i përket disponimit tuaj. Deri në dhjetë ditët e fundit të muajit duket se disa çështje që ju kanë shkaktuar stres do të jenë zgjidhur dhe kjo do të jetë shumë e rëndësishme për ju. Më 23/10, me hyrjen e Diellit në shenjën tuaj, fillon zyrtarisht muaji i ditëlindjes tuaj, i cili duket se ka shumë mundësi, veçanërisht për fushën e marrëdhënieve personale . Më 30/10 me hyrjen e Marsit në shenjën tuaj të zodiakut, energjia juaj do të arrijë nivele mjaft të larta, por do t’ju ​​duhet te kaloni në avantazhin tuaj dhe të mos lejoni që të kanalizohet në nerva dhe tension.

Dashuria

Merkuri  do të jetë në një kurs retrograde për pjesën më të madhe të muajit, gjë që tregon se disa kujtime të së kaluarës do të dalin në pah dhe do t’ju vënë në procesin e rimendimit të disa çështjeve emocionale. Nëse jeni beqarë, është e mundur të merrni vendimin për t’i dhënë një shans të dytë një lidhjeje që keni pasur ose një ish-partneri të rishfaqet. Afërdita do të jetë në shenjën e Shigjetarit nga 7/10 dhe nga pozicioni i saj i ri do të ndryshojë skenën në jetën tuaj personale. Me të, është e mundur që përparësitë tuaja të ndryshojnë si dhe nevojat tuaja emocionale, pasi duket se do të investoni kohë dhe vëmendje tek personi që do t’ju bëjë të qeshni dhe të kaloni mirë!Nëse jeni në një lidhje mos harroni se ndershmëria dhe komunikimi i mirë do të luajnë rolin më të rëndësishëm në lidhjen tuaj këtë muaj. Shmangni çdo lëvizje pa “paralajmërim” veçanërisht nëse ato kanë të bëjnë me ju dhe partnerin tuaj, pasi besimi jo vetëm që do të luajë rolin më të rëndësishëm këtë muaj, por do të luajë të njëjtin rol të rëndësishëm në zhvillimin e marrëdhënies tuaj. Më 20/10 Mërkuri do të kthehet në rrugen  e duhur dhe më 23/10 Dielli do të kalojë në shenjën tuaj të zodiakut, diçka që do të krijojë disa mundësi për të komunikuar pa pengesat e periudhës së mëparshme dhe për ta bërë prezencën tuaj të ndjerë aty ku dëshironi.

Puna dhe Ekonomia

Këtë muaj ju mund të ndjeni se ka një ngecje në çështjet e sektorit profesional, por e vërteta është se do të ketë lëvizshmëri, vetëm se nuk do të bëhet aq e dukshme. Shumë planete  që do të ndodhen në shenjën e Peshores – mes tyre Merkuri dhe Marsi retrograd – sjell diskutime, lëvizje dhe veprime që do të ndodhin larg nga vëmendja juaj . Do të ishte mirë të shmangni aktivitetet dhe diskutimet në prapaskenë – nëse dalin në pah – t’ju ekspozojnë ndaj njerëzve të veçantë në punë. Nga 20/10 që Merkuri do të kthehet në kursin e duhur, informacioni do të dalë në shesh, i cili do t’ju ndihmojë të zgjidhni  enigmën e disa çështjeve specifike profesionale.

Shigjetari

Nje muaj te mbare dhe sa me te begat ju urojme, Tetori është një muaj që do të jetë një stacion pushimi për ju, pasi kaluat një shtator të veshtire  përgatituni  për një Tetor  po aq të angazhuar per juve  . Prania e Mërkurit retrograd në shenjën e Peshores mund të sjellë disa keqkuptime mes jush dhe miqve tuaj, por ata me humor të mirë mund të zgjidhen pa krijuar probleme të mëtejshme. Hëna e re që do të ndodhë në shenjën e Peshores më 6/10 dhe takimi i saj me Marsin në të njëjtën shenjë mund të krijojë një atmosferë shpërthyese gjatë një aktiviteti kolektiv, një takimi me miqtë ose të nxjerrë në shesh çështjet që i përkasin një grupi shoqeror ku beni pjes dhe juve . Shumë pikëpamje të ndryshme nuk do të ndihmojnë në marrjen e vendimeve prandaj duhet te prisni sapo te largohet mjegulla ,Më 20/10 me Hënën e Plotë që do të zhvillohet në boshtin Dashi – Peshorja, Merkuri  do të kthehet në kursin e duhur, diçka që do t’ju ​​japë frymë në një nivel komunikues. Sigurisht, kjo Hënë e Plotë është shumë e vecante  pasi katrori që do të krijohet me Plutonin në Bricjap mund të nxjerrë në pah disa shqetësime ne anen personale , të cilat mund të fillojnë nga çështjet financiare dhe duket se përcaktojnë disponimin tuaj deri në fund të muajit. Për fat të mirë, kthimi i Mërkurit në rrugën e duhur do t’ju ndihmojë të ndërmerrni veprime dhe të zgjidhni disa çështje. Më 23/10 Dielli do të kalojë në shenjën e Akrepit dhe nga pozicioni i tij i ri përuron një periudhë gjatë së cilës ofrohet për rregullim financash dhe jo vetem.

Dashuria

Merkuri  mund të jetë ne retrograd dhe të krijojë probleme të vogla apo të mëdha në komunikim, por hyrja e Afërditës në shenjën tuaj më 7/10 do të sjellë një ajër rinovimi që do të krijojë një humor shumë të mirë në jetën tuaj personale. Nëse jeni në një lidhje, përdorni idetë që do të keni ne mendje  pasi ato do të krijojnë një atmosferë shumë të mirë mes jush dhe partnerit tuaj. Me Afërditën në shenjën tuaj të zodiakut, sharmi juaj do të fillojë të rritet në mënyrë të ndjeshme , diçka që nëse jeni të lirë do të funksionojë shumë mirë në favorin tuaj!Një romancë e re, një flirt ose një njohje që do të zhvillohet në një lidhje, janë disa nga skenarët e këtij muaji, i cili duket se ka shumë lëvizshmëri dhe njohje përmes njohjeve dhe miqve të ndërsjellë. Në rast se bëni një njohje që do të tërheqë interesin tuaj dhe ka disa konfuzione komunikimi mos nxitoni të nxirrni përfundime dhe të merrni vendime te paqarta  në to, pasi nga 20/10 kur Merkuri  do të kthehet në rrrugen  e duhur do të jetë më e lehtë për ju që të keni një imazh i qartë – dhe pa keqkuptime – te  dikujt që ju intereson.

Puna dhe Ekonomia

Çështjet e punës do të jenë në fokusin e interesit tuaj këtë muaj, pasi duket se do të investoni më shumë kohë dhe vëmendje në atë që ju bën të ndiheni mire dhe te plotesuar ! Sidoqoftë, do t’ju duhet t’i kushtoni vëmendje disa çështjeve që lidhen me punën dhe do ta bëjnë pamjen e tyre mjaft terheqese nga te tjeret . Ajo që duhet të mbani mend është se sa më shumë njerëz të përfshirë në një çështje profesionale, aq më shumë duhet t’i kushtoni vëmendje komunikimit dhe diskutimeve mes jush, në mënyrë që të mos krijoni keqkuptime. Pas datës 20/10, do të fillojë një periudhë e cila do të jetë aq e kërkuar në aspektin e komunikimit dhe do të ndihmojë në zgjidhjen e çështjeve në të cilat ka pasur vonesa në periudhën e mëparshme.

Bricjapi

Nje muaj te mbare dhe sa me te begat ju urojme, Tetori është një muaj gjatë të cilit do të kërkoni mënyra për të zgjidhur disa çështje që janë ende te pa zgjidhura , veçanërisht nëse ato lidhen me përgjegjësitë familjare, punën me të dashurit ose disa çështje që lidhen me shtëpinë, si disa detyra ose disa ndryshime që kanë nevojë për juve . Çështjet që duhej të ishin zgjidhur nga e kaluara, do ta bëjnë praninë e tyre më intensive gjatë kësaj periudhe, pasi Merkuri , duke vazhduar rrjedhën e tij retrospektive në shenjën e Peshores, do t’i nxjerrë në pah disa ceshtje qe kerkojne zgjidhje ku me teper lidhen me te shkuaren . Kjo nuk është një kohë e mirë për të bërë ndryshime të mëdha në shtëpinë tuaj, si një lëvizje, por është një kohë shumë e dobishme për të kryer gjërat që duhet të ishin bërë shumë kohë më parë. Deri në mes të Tetorit, kendi jo harmonik te Diellit, Marsit dhe Plutonit (në shenjën tuaj të zodiakut) mund të ndikojë në disponimin tuaj, veçanërisht nëse keni lindur në dhjetëditëshin e tretë të shenjës tuaj të zodiakut dhe krijoni një presion të përgjithshëm. Sjelljet e te treteve negative  nuk do të mungojnë por përpiquni të mos lejoni që ato të ndikojnë tek ju. Më 20/10 Hëna e Plotë do të zhvillohet në boshtin Dash – Peshore dhe Mërkuri do të kthehen në kursin e duhur, gjë që tregon se ndërsa i afrohemi fundit të muajit gjërat do të bëhen më pak kërkuese, veçanërisht ato në lidhje me aksin karrierë -familje Me Hyrja e Diellit në shenjën e Akrepit më 23/10 por edhe hyrja e Marsit në të njëjtën shenjë më 30/10,

Dashuria

Ky muaj ju ofron nje mundesi me teper për të mbyllur disa çështje romantike pasi kursi retrograd i Mërkurit në shenjën e Peshores do ta bëjë këtë nevojë të domosdoshme. Nëse jeni të lirë, mund të jeni të preokupuar me një njohje që vjen nga e kaluara, por para se të merrni vendimet tuaja duhet të shihni nëse dhe në çfarë mase kanë ndryshuar. Afërdita do të kalojë në shenjën e Shigjetarit më 7/02 dhe nga pozicioni i saj i ri do të krijojë introversion dhe nevojë për udhetime .Eshtë e mundur të largoheni nga një person që ka tërhequr interesin tuaj për të parë nëse në fund të fundit është ajo që ju po kërkoni dhe nëse plotëson nevojat tuaja më të thella. Nëse jeni në një lidhje do të ishte mirë të mbani një komunikim kuptimplotë me partnerin tuaj pasi do të ketë një tendencë për të izoluar veten dhe për të mos diskutuar me të atë që ju shqetëson. Nga 20/10 e tutje kur Mërkuri do të kthehet në rrugën e duhur -veçanërisht pas 23/10 kur Dielli do të ndryshojë shenjën e tij dhe do të kalojë në shenjën e Akrepit -do të ketë një interval më komunikues i cili do të ndihmojë ose një marrëdhënie ose -nëse ju jeni të lirë- një njohje që jeni të interesuar të zhvilloni.

 Puna dhe Ekonomia

Ky muaj ju ofron nje mundesi me teper për të mbyllur disa çështje romantike pasi kursi retrograd i Mërkurit në shenjën e Peshores do ta bëjë këtë nevojë të domosdoshme. Nëse jeni të lirë, mund të jeni të preokupuar me një njohje që vjen nga e kaluara, por para se të merrni vendimet tuaja duhet të shihni nëse dhe në çfarë mase kanë ndryshuar. Afërdita do të kalojë në shenjën e Shigjetarit më 7/02 dhe nga pozicioni i saj i ri do të krijojë introversion dhe nevojë për udhetime .Eshtë e mundur të largoheni nga një person që ka tërhequr interesin tuaj për të parë nëse në fund të fundit është ajo që ju po kërkoni dhe nëse plotëson nevojat tuaja më të thella. Nëse jeni në një lidhje do të ishte mirë të mbani një komunikim kuptimplotë me partnerin tuaj pasi do të ketë një tendencë për të izoluar veten dhe për të mos diskutuar me të atë që ju shqetëson. Nga 20/10 e tutje kur Mërkuri do të kthehet në rrugën e duhur -veçanërisht pas 23/10 kur Dielli do të ndryshojë shenjën e tij dhe do të kalojë në shenjën e Akrepit -do të ketë një interval më komunikues i cili do të ndihmojë ose një marrëdhënie ose -nëse ju jeni të lirë- një njohje që jeni të interesuar të zhvilloni.

Ujori

Nje muaj te mbare dhe sa me te begat ju urojme, Tetori është një muaj që do të jetë miqësor me ju si shumë-planete  që ndodhen  në shenjën e Peshores dhe lëvizja e Afërditës në shenjën e Shigjetarit më 7/10 tregon se pavarësisht lodhjes së jetës së përditshme dhe detyrimeve që shoqëroni, do të keni kohë për të parë të dashurit tuaj, për të komunikuar me ta, për të folur, për të kaluar mirë, ndoshta për të bërë njohje të reja! Hëna e re që do të zhvillohet në shenjën e Peshores më 6/10 dhe takimi që Marsi do të bëjë te jeni pak me te kufizuar ne biseda  mund të ketë disa tensione gjatë kontakteve dhe diskutimeveMë 20/10, Merkuri  do të kthehet në rrugën e duhur në shenjën e Peshores, diçka që në të vërtetë do të ndihmojë komunikimin, i cili deri atëherë mund të ketë disa ulje -ngritje. Në të njëjtën ditë, Hëna e Plotë do të zhvillohet në boshtin Dashi-Peshorja, gjë që mund të vështirësojë disa diskutime, pasi duket se do të nxjerrë në pah informacionin që nuk e keni ditur me pare . Në datën 23/10 Dielli do të kalojë në shenjën e Akrepit dhe nga pozicioni i tij i ri do t’ju bëjë të jepni përparësi çështjeve që lidhen me sektorin profesional, pasi është e mundur të ju jepen mundësi te tjera   në punë. Disa ditë më vonë (30/10) Marsi do të kalojë në këtë shenjë dhe mund të krijojë nxitim në disa çështje pune,

Dashuria

Afërdita do të kalojë në shenjën tuaj miqësore të Shigjetarit më 7/10, diçka që do të sjellë një ajër tjetër në jetën tuaj personale, pavarësisht nëse jeni të lirë ose në një lidhje. Eshtë fakt që Afërdita në shenjën e Akrepit nuk ju ka përshtatur aq shumë, mund t’ju ​​ketë bërë mjaft dyshues për njerëzit dhe situatat. Nëse jeni në një lidhje nga 7/10 e tutje – me praninë e Afërditës në Shigjetarin ekstrovert – do të ketë mundësi për të rinovuar marrëdhënien me partnerin tuaj pasi do keni shumë ide për të kaluar kohën tuaj të lirë. Kontakti me miqtë tuaj do të luajë një rol të rëndësishëm në disponimin tuaj. Nëse jeni të lirë, do të ketë mundësi të afroheni me një person që është në mjedisin tuaj më të gjerë miqësor ose të bëni një njohje përmes miqve dhe të njohurve të përbashkët.

Puna dhe Ekonomia

Çështjet e lidhura me punën nuk duket të jenë në qendër të vëmendjes që nga fillimi i këtij muaji, por sa më tej të shkojmë në mes të Tetorit, aq më shumë ata do të bëjnë prezencen  e tyre. Me shumë planet  që do të ndodhen  në Peshore ka shumë të ngjarë që të bëni një udhëtim për arsye biznesi, por për shkak të Mërkurit retrograd do t’ju duhet t’i kushtoni vëmendje të madhe detajeve të këtij udhëtimi, në mënyrë që të mos ketë keqkuptime ose pengesë. Nga 20/10 që Merkuri  do të kthehet në kursin e duhur, disa diskutime do të rrjedhin shumë më lehtë. Nga  fundi i muajit, me hyrjen e Diellit dhe Marsit në shenjën e Akrepit, do të fillojë një periudhë gjatë së cilës karriera juaj do të jetë në plan të parë dhe nuk përjashtohet që të ketë të dhëna të reja ose mundësi të reja në punën tuaj.

Peshqit

Nje muaj te mbare dhe sa me te begat ju urojme .Tetori është një muaj i cili do të kthej disa çështje që i keni lënë pezull për t’i zgjidhur ato. Mërkuri do të lëvizë në drejtim retrograde në shenjën e Peshores për pjesën më të madhe të muajit dhe ju fton te shikoni dhe te rregulloni disa ceshtje qe lidhen me te kaluaren , pasi herë pas here mund të sjellë ndërmend kujtime që do të krijojnë trazira emocionale. Eshtë e mundur që disa njerëz që keni pasur për një kohë të gjatë dhe një takim me ta madje mund të shfaqen rastësisht. Hëna e re që do të zhvillohet në shenjën e Peshores më 6/10 dhe takimi i saj me Marsin, i cili është gjithashtu në të njëjtën shenjë, mund të rrisë kostot, kështu që do t’ju duhet të jeni të kujdesshëm me menaxhimin e burimeve tuaja. Gjithashtu në rast se keni çështje në pritje që lidhen me financat dhe detyrime të tilla, përpiquni t’i rregulloni ato sa më shpejt që të jetë e mundur, në mënyrë që të mos krijoni stres. Hëna e Plotë që do të zhvillohet në boshtin Dashi – Peshorja më 20/10 dhe kthimi i Mërkurit në kursin e duhur në të njëjtën ditë tregon se dhjetë ditët e fundit të muajit do të jeni në gjendje të keni një pamje më të qartë të çështje që ju shqetësojnë, por edhe për çështje që lidhen me sektorin financiar. Më 23/10 hyrja e Diellit në shenjën e Akrepit përuron një periudhë më të relaksuar që do t’ju ​​ndihmojë të merreni përveç detyrimeve tuaja dhe me gjërat që ju interesojnë ju personalisht. Disa ditë më vonë më 30/10 Marsi do të kalojë në të njëjtën shenjë, e cila tregon se energjia juaj po rritet me një kulm në fund të muajit!

Dashuria

Afërdita do të kalojë në shenjën e Shigjetarit më 7/10 dhe nga pozicioni i saj i ri ka shumë të ngjarë të krijojë një romancë që do të fillojë gjatë një detyrimi shoqëror ose një takimi biznesi. Sigurisht Mërkuri do të lëvizë në mënyrë retrograde për pjesën më të madhe të muajit dhe kjo është diçka që nuk duhet ta harroni, pasi herë pas here mund të ketë disa mosperputhje ne çështje me komunikimin. Një person nga e kaluara ka të ngjarë të bëjë një paraqitje, po aq sa ka të ngjarë të ketë një takim të rastësishëm me juve . Nëse jeni në një lidhje, shfrytëzoni sa më shumë kohën që të keni me partnerin tuaj dhe mos lini vend per debate, pasi komunikimi eshte thelbësor dhe disa aktivitete të zakonshme të preferuara do të mbajnë një atmosferë të mirë mes jush, të cilat nuk do të preken veçanërisht ana sentimentale . Gjatë dhjetë ditëve të fundit të muajit kur Dielli dhe Marsi do të lëvizin në shenjën e Akrepit, do të ketë mundësi për të zbatuar disa plane që keni pasur së bashku me partnerin tuaj, por në të kaluarën mund të ketë pasur problem  në to.

Puna dhe Ekonomia

Detyrimet profesionale do krijojnë mendime të ndryshme gjatë këtij muaji dhe nuk përjashtohet që deri në mes të tetorit të krijojnë stres për ju. Mundohuni të mos e lini veten të hyjë në një rrug pa krye të stresit dhe skenarëve negativë të lidhur me punën. Këtë muaj, jepni përparësi pjesës financiare të çështjeve profesionale, pasi duket se çështjet financiare do të jenë burimi i stresit tuaj. Hëna e Plotë që do të zhvillohet drejt fundit të muajit në boshtin Dash – Peshore ju fton të mbyllni disa çështje profesionale në mënyrë që të keni një pasqyrë të qartë në lidhje me punën. Aleati juaj në këtë rast do të jetë Merkuri  i cili nga 20/10 do të kthehet në rrugën e duhur dhe do të jetë më e lehtë të heqësh qafe disa çështje që ishin mjaft problematike  muajin qe lat pas.

Horoskopi

“Do ju bíen pára nga qíelli dhe rrògat ju rríten këtë ditë…”/ Dùroni në datën 18

Published

on

Ajo është një nga astrologet më të mira britanike dhe jo më kot ajo na ka befasuar shumë herë me leximin e letrave të saj. Por, këtë radhë ajo ka një paralajmërim dhe një mesazh për të gjithë ju, ndáj dhe ju tashmë shikoni dhe gjeni menjëherë shenjën tuaj dhe më pas do të zbuloni vetë gjithçka.

Dashi: Zgjidhni çështjet me partnerin tuaj, I dashur Dash këto ditë të ngròhta vere ju bëjnë më të shqe.tësuar se kurrë dhe ai që paguan më shumë në lidhje me këto shqe.tësime është partneri.

Venusi i pafav.orshëm për shenjën tuaj së bashku me Marsin sjell gr.indjet dhe diskutimet në rendin e ditës. Kushtoji vëmendje të veçantë fundjavës kur do të keni gjithashtu dhe një Hënë jo harmonike. Megjithatë lajme të mira do të vijnë nesër dhe të premten.

Demi: Hëna në lidhje, I dashur Dem kjo periudhë për ju do të jetë e mirë: Hëna do të jetë në lidhje me shenjën tuaj të hënë, gjithë javës duke ju dhënë fat dhe qetësi, veçanërisht përsa i përket ndjenjave. Një Venus i bukur është gati të ndriçojë javën tuaj dhe ta mbush atë me emocione dhe rráhje ze.mre.

Binjakët: Mbretëresha e festës, Të dashur Binjak ju gjithmonë dini si të argëtoheni dhe sigurisht nuk ju mun.gojnë aftësitë për tu shoqëruar, por këtë periudhë në veçanti do të bëheni mbretëresha e festës.

Mërkuri dhe Marsi në një pozitë të favorshme do t’ju bëjë energjik më shumë se kurrë duke ju dhënë fl.irte dhe miqësi të reja: veçanërisht deri më datën 19 qershor kur Hëna gjithashtu do të jetë në lidhje me shenjën tuaj. Momente për tu kujtuar ju pr.esin.

Gaforrja: Ditë të paharrueshme, E dashur Gaforre hyrja e Venusit në shenjën tuaj fillon të ndjehet: dashuria ju buzëqesh, e gatshme për t’ju dhuruar mbrëmje dimërore plot emocione të bukura dhe shumë romancë. E shtuna dhe e diela në veçanti kur të keni dhe një Hënë në lidhje do të jenë dy ditë të paharrueshme.

Luani: Shumë lajme, I dashur Luan planeti Mërkur ka hyrë në shenjën tuaj dhe është gati këtë javë t’ju sjellë përfitimet e para: takime emocionuese, lajme dhe mundësi ju pr.esin, veçanërisht deri këtë fundjavë.

Një Hënë e bukur dhe me fat është në anën tuaj. Megjithatë në fillim të javës do të keni një humor jo të mirë për shkák të një Hëne në një pozicion të pafav.orshëm në shenjën tuaj .

Virg.jëresha: Takime me fat, E dashur Virg.jëresh më në fund planeti Venus është rikthyer në anën tuaj: kr.iza sentimentale e periudhës së fundit së shpejti do të jetë vetëm një kujtesë e l.argët dhe do të keni mu.ndësi të filloni përsëri, para së gjithash nga vetja.

Beqarët do të jenë në gjendje të bëjnë takime me fat veçanërisht të favorizuar nga një Hënë romantike. Dhe në vendin e punës nuk do të mu.ngojnë kënaqësitë.

Peshorja: Hëna kujdeset për ju, E dashur Peshore në këtë periudhë po grumbulloni shumë st.res kryesisht për shk.ak të Marsit në kund.ërshtim dhe mosmi.ratimit të Jupiterit dhe Saturnit, të cilat pen.gojnë planet tuaja në fushën e punës.

Tani gjithashtu ju duhet një Venus që t’ju mu.ndojë me gr.indje të vogla dhe të mëdha me partnerin tuaj.. përp.iquni të mos e hu.mbisni du.rimin dhe të përqendroheni në të gjitha në këtë periudhë. Një Hënë e bukur dhe e favorshme do t’ju ndihmojë të sh.uani tens.ionet. Ngus.hëlloni veten me një pica të shijshme.

Akrepi: Periudhë strèsùese, I dashur Akrep java juaj që do të vijë për fat të kèq fillon me tre ditë mjaft str.esuese: të hënë, të martën dhe të mërkurën, kur Hëna në kundë.rshtim rrez.ikon të ju bëjë të hu.mbni du.rimin lehtë dhe t’ju sjellë pak humor.

Disa pen.gesa të vogla mund të shfa.qen veçanërisht në vendin e punës ndërsa nga pikëpamja sentimentale do të keni një Venus të bukur dhe të favorshëm për t’ju mbr.ojtur dhe për t’ju dhënë nota pozitive.

Shigjetari: Qetësia para stùhísë, I dashur Shigjetar këtë periudhë për shenjën tuaj do të jetë pak a shumë si qetësia pas stùhísë, Venera në opozitë muajt e fundit ka mërz.itur jetën tuaj të dashurisë dhe tani që ajo më në fund ka nda.luar se tor.turuari do t’ju marr marrë ca kohë për të riku.peruar energjitë dhe qetësinë në jetën si çifit.

Për fat të mirë, ju mund të mbës.hteteni në planetët Mars dhe Mërkur të favorshëm për shenjën tuaj të cilat do t’ju japin shumë energji dhe mu.ndësi për të bërë takime të reja.

Bricjapi: Pro.bleme me partnerin, I dashur Bricjap Venera në opozitë ka filluar të ndihet vetvetiu për fat të k.eq: kjo periudhë rrez.ikon të jetë e tens.ionuar, veçanërisht të shtunën dhe të dielën kur Hëna gjithashtu do të jetë në kund.ërshtim. Me partnerin mund të lindin diskutime të nx.ehta, të cilat duhen të zvog.ëlohen.

Ujori: Mendime për punën, I dashur Ujor rrèzíkoni të zhýteni nga shqe.tësimet në punë dhe ngad.alësimet në përgjithësi në projektet tuaja: mos u shqe.tësoni nga fundi i qershorit situata do të kthehet e favorshme për shenjën tuaj. Ndërkohë, kushtojini vëmendje të veçantë ditëve të tens.ionuara: të hënën, të martën dhe të mërkurën.

Peshqit: Një rikuperim i shkëlqyer, Të dashur Peshq, Venusi më në fund është rikthyer të buzëqeshë për ju që do të thotë një rikupërin i vërtetë i energjisë në 360 gradë.

E hëna, e marta dhe e mërkura, e javës që vjen, kur të keni një Hënë të bukur në anën tuaj, do të jenë ditë plot emocione. Për më tepër, këtë fundjavë të shtunën dhe të dielën, planifikohen takime interesante për beqarët.

Continue Reading

Horoskopi

Hena e plote do ju ndryshoje jeten/ Keto jane 4 shenjat e horoskopit qe fillojne 1 jete te re

Published

on

Dashi

Niveli juaj i energjisë do të jetë në kulmin e tij për shkak të kalimit të Hënës në Gaforre. Koha e mirë për të zgjidhur të gjitha problemet tuaja. Mos hezitoni të shprehni ndjenjat. Do të merreni me punë bamirësie që do të sjellin paqe mendore. Do të shihni hyrje të papritur të fondeve. I dashuri juaj do t’ju bëjë presion për angazhim. Ju nuk do të arrini të kuptoni mendimet tuaja për ta por, mos e përballoni stresin. Udhëtimi në një vend të afërt do të jetë i këndshëm. Të martuarit e kësaj shenje të zodiakut do të kenë një bisedë të këndshme me bashkëshortët e tyre.

Ngjyra me fat: E kuqe.

Koha e favorshme: 14:00 deri në 15:00.

Demi

Një ditë e dobishme për ju. Mund të merrni shumë vendime nga emocionet. Do të hasni në mundësi të shumta. Do të çliroheni nga një sëmundje e zgjatur. Do të keni fitime në biznes. Mbani mend, problemet me të cilat po përballeni janë afatshkurtër. Gjithçka do të thahet me kalimin e kohës. Romanca është e mundur të ndodhë. Ju mund t’i drejtoheni të dashurit tuaj për ta bërë më të mirë ditën. Do të gjeni paqe dhe lumturi mendore. Bashkëshorti juaj do t’ju çojë në ditët e adoleshencës kur bënit gjëra famëkeqe.

Ngjyra me fat: Blu.

Koha e favorshme: 6 pasdite deri në 19:00.

Binjakët

Do të ndiheni të lumtur në shoqërinë e njerëzve të dashur në familjen tuaj. Një ditë shumë e mirë për t’u fokusuar në aktivitete të lidhura me shëndetin për fitnesin fizik. Do të qëndroni të gëzuar dhe të sigurt në kryerjen e detyrave tuaja. Do të keni ikje të vazhdueshme parash, por do të keni vështirësi në grumbullimin e tyre. Mund të merrni një propozim për martesë. Jeta juaj e dashurisë do jetë e gjallë. Do të mendoni të bëni një projekt të ri në kohën tuaj të lirë. Meqenëse jeni të zënë me detyra të tjera, plani juaj nuk do të zbatohet. Vishni një byzylyk ose zinxhir argjendi për stabilitet mendor. Do kaloni një mbrëmje romantike me bashkëshortin.

Ngjyra me fat: E kuqe.

Koha e favorshme: 4 pasdite deri në 5 pasdite.

Gaforrja

Nëse po kaloni një stres prej kohësh, mund të rikuperoheni nga të gjithë ato tensione. Ju duhet të ndryshoni stilin e jetës tuaj për të mbajtur tensione të tilla larg. Disa biznesmenë të kësaj shenje të zodiakut mund të kenë fitime të mira. Duhet të planifikoni diçka për të kaluar pak kohë cilësore me të dashurit tuaj në mbrëmje. Mund të takoni një person i cili do t’ju japë këshilla për t’u rritur në jetë. Ndihmoni dhe shërbeni gratë e varfra dhe në nevojë dhe sillni pozitivitet në jetën tuaj të dashurisë. Ndihma e bashkëshortit tuaj në gatim mund të forcojë marrëdhënien tuaj.

Ngjyra me fat: E verdha

Koha e favorshme: nga 11 deri në 12 pasdite

Luani

Mundohuni të ruani qetësinë pasi dita duket se nuk është e mirë për sa i përket parave. Merrni pak kohë për familjen tuaj dhe kaloni kohë cilësore me ta. Mund të keni një debat serioz me të dashurin tuaj për disa çështje. Mundohuni të përfundoni punën tuaj në zyrë dhe të shkoni në shtëpi herët. Kjo do të sjellë lumturi për anëtarët e familjes suaj. Mos u mërzitni nëse plani juaj për të takuar dikë anulohet për shkak të shëndetit të bashkëshortit tuaj.

Ngjyra me fat: E bardha

Koha e favorshme: 14:00

Virgjëresha

Ju duhet të kënaqeni me joga dhe meditim për përfitime shpirtërore dhe fizike. Do të merrni para nga disa burime të cilat do t’ju çlirojnë nga shumë probleme financiare. Mos i ndani problemet tuaja personale me njerëz të rastësishëm përreth jush. Disa ngjarje fetare do të kryhen në shtëpinë tuaj. Ditë e mirë për jetën tuaj bashkëshortore. Bëni disa aktivitete fizike si vrapimi për të qëndruar në formë.

Ngjyra me fat: E bardha

Koha e favorshme: 10:00 deri në 11:00

Peshorja

Kjo ditë është një ditë shumë e mirë për ju nga pikëpamja shëndetësore. Të kesh një gjendje shpirtërore të gëzuar do t’ju mbajë të sigurt. Për të fituar më shumë, përdorni idenë tuaj inovative. Do të keni kohë të mjaftueshme me familjen dhe miqtë. Bashkëshorti juaj mund të jetë i shqetësuar për shkak të jetës tuaj të zymtë. Gjatë shëtitjes në mëngjes mund të hasni dikë me të cilin keni pasur mosmarrëveshje më herët. Komentet nga të afërmit e bashkëshortit tuaj mund të prishin harmoninë e lumturisë tuaj martesore. Do të ndiheni të përtërirë nëse dilni dhe vizitoni vende.

Ngjyra me fat: E bardhë

Koha e favorshme: 12:00 deri në 14:00

Akrepi

Kushtojini vëmendje udhëzimeve astrologjike nga një mik. Kjo do t’ju inkurajojë të përmirësoni shëndetin tuaj. Paratë që keni kursyer për një kohë të gjatë do t’ju jenë të dobishme, megjithatë, shpenzimet mund t’ju ulin shpirtin! Këshillohet që të shkoni për një darkë ose të shikoni film në teatër me bashkëshortin në mbrëmje për të qenë të relaksuar dhe për të pasur një humor të mrekullueshëm. Por plani për një shëtitje me të dashurin tuaj mund të mos jetë i frytshëm pasi do të shfaqen disa punë të rëndësishme. Kjo do të rezultojë në një debat të ashpër mes jush dhe të dashurit tuaj. Ju mund ta shfrytëzoni kohën e lirë duke bërë disa punë fetare. Mos u futni në konflikte të panevojshme. Mos gënjeni, mos shqetësoni askënd, në mënyrë që të keni mundësi të mbani një lidhje të mirë me partnerin tuaj. Partneri juaj mund të tregojë një anë të mrekullueshme të tij. Konsumimi i tepërt i alkoolit ose i cigareve mund të përkeqësojë shëndetin tuaj.

Ngjyra me fat: Maroon

Koha e favorshme: 15:00 deri në 17:00

Shigjetari

Vetëbesimi dhe energjia juaj do të jenë të larta. Biznesmenët e njohur të shenjës së zodiakut duhet të investojnë paratë e tyre me shumë mendim. Dita është e përshtatshme për të përfunduar punët në pritje të shtëpisë. E dashura juaj do të jetë një engjëll për ju. Pas përfundimit të punëve të shtëpisë, amvisët e kësaj shenje të zodiakut mund të shikojnë një film në TV ose të mbeten të zënë me celularët e tyre në kohën e lirë. Nuk do të jeni në gjendje të çliroheni nga krahët e partnerit tuaj të jetës. Ju mund të ndjeni se miqtë nuk ju ndihmojnë në kohë nevoje.

Ngjyra me fat: E kuqe e thellë

Koha e favorshme: 16:00 deri në 17:00

Bricjapi

Ka mundësi keqkuptimi mes jush dhe mikut tuaj. Të kesh një bisedë të qartë është çelësi për t’i kthyer gjërat në normalitet. Fëmijët tuaj do t’ju sjellin lumturi. Ka mundësi për përfitime ekonomike. Jeta juaj e dashurisë do të jetë në ekstazë. Ju do të menaxhoni pak kohë dashurie për veten nga orari juaj i zënë. Ju mund të kaloni një kohë të bukur me nënën tuaj. Jeta juaj bashkëshortore do të mbetet e mrekullueshme.

Ngjyra me fat: E gjelbër smerald.

Koha e favorshme: ndërmjet orës 10:00 dhe 12:00.

Ujori

Çfarëdo vështirësie që mund të përballeni, do të jetë më e lehtë pasi bashkëshorti juaj do të jetë aty për t’ju gëzuar. Një këshillë nga babai juaj mund të jetë e dobishme për ju në vendin e punës. Të detyrosh dashurinë ndaj dikujt është e padrejtë. Jini të kujdesshëm me gjërat tuaja ose përndryshe mund t’i humbni ato për shkak të grabitjes. Mund të ketë pak muzikë, vallëzim dhe kohë argëtuese me miqtë.

Ngjyra me fat: E bardhë e zbrazët.

Koha e favorshme: ndërmjet orës 14:00 dhe 15:00.

Peshqit

Mund të jeni të stresuar për shkak të mosmarrëveshjeve familjare dhe presionit në vendin e punës. Kjo do ta bëjë të vështirë për ju të përqendroheni. Marrëveshjet e pronave do të materializohen dhe do të sjellin fitime përrallore. Do të ishte e mençur të qëndroni larg çështjeve konfliktuale që mund të çojnë në një debat. Pavarësisht nga të gjitha vështirësitë, do të ndiheni më mirë deri në fund të ditës, sepse bashkëshorti juaj do të jetë pranë jush. Përdorni mjaltë të pastër çdo ditë.

Ngjyra me fat: E kuqe e verës.

Koha e favorshme: ndërmjet orës 15:15 dhe 16:30.

Continue Reading

Horoskopi

Do te keni 1 kthese te forte 180 grade/ Astrologia Meri Gjini paralajmeron keto 2 shenja horoskopi

Published

on

Dashi

Per ata qe e kane tashme nje lidhje, kjo dite do jete e mrekullueshme. Nuk ka nevoje te beni asgje duke qene se gjerat do rrjedhin shume mire. Nese jeni beqare, mundesite per takime interesante nuk do jene te shumta. Beni edhe pak durim qe te mos lendoheni. Ne planin financiar do keni surpriza te kendshme. Me ne fund do arrini te beni shpenzimet e domosdoshme.

Demi

Marredhenia me partnerin do jete me e mire se kohet e fundit. Do i shtoni dozat e komunikimit dhe kjo do iu ndihmoje t’i zgjidhni ne cast problemet qe do iu dalin. Beqaret duhet te reflektojne mire para se te marrin vendime. Mos u nxitoni te krijoni shpejt e shpejt nje lidhje. Nje fllad suksesi do fryje edhe ne planin financiar. Me ne fund buxheti do te stabilizohet.

Binjaket

Jeta sentimentale e cifteve do jete me e animuar gjate kesaj dite. Do i shprehni me teper ato qe ndjeni si ju ashtu edhe ai qe keni ne krah. Vazhdoni ne kete rruge. Pjesa me e madhe e beqareve do bien ne dashuri. Do i provoni edhe ju emocionet e te qenit me dike prane. Ne planin financiar mos enderroni me teper sesa duhet. Shpenzoni aq sa ua mban xhepi.
Gaforrja

Jeta juaj ne cift nuk do jete e trishte sot, perkundrazi ju do jeni te gezuar dhe te buzeqeshur. Do krijohet nje ambient harmonik dhe ne mbremje me seksual. Beqaret do vazhdojne edhe sot te jene vete. Mos e mbani mendjen tek dashuria por dilni argetohuni me miqte ose me familjaret. Ne planin financiar kerkohet me teper maturi. Limitoni shpenzimet qe te mos keni probleme.
Luani

Dielli do shkelqeje me shume sot ne jeten tuaj ne cift. Do kaloni momente shume te kendshme prane atij qe dashuroni dhe kenaqesite do jete te shumta. Per beqaret jo vetem qe do vijne dashuri por ato do jene mjaft pasiononte dhe te vecanta. Perfitoni nga kjo dite. Ne planin financiar nuk duhet te ndermerrni rreziqe te medha nese nuk doni te ngeleni pa asnje lek.

Virgjeresha

Jeta juaj ne cift do jete e influencuar shume mire gjate kesaj dite. Do merrni ate qe gjithmone keni kerkuar dhe emocionet do jene te njepasnjeshme. Shfrytezojeni cdo sekonde. Edhe beqaret do jene ne humor te mire dhe do shfrytezojne cdo mundesi qe do iu jepet per takime. Financat do jene te pastabilizuara keshtu qe shmangni cdo shpenzim te tepruar.

Peshorja

Dite e bukur dhe plot diell kjo e sotmja. Ne cift ambienti do jete mjaft romantik dhe i kenaqshem. Perfitoni per te diskutuar edhe ndonje teme delikate. Vetem sot mund t’i jepni zgjidhje. Per beqaret ka mundesi te ndodhin takime te vecanta. Megjithate yjet keshillojne te mos krijoni menjehere nje lidhje. Njihuni me mire me te. Financat do jene me te mira se kohet e fundit.

Akrepi

Nen influencen e Jupiterit jeta sentimentale e atyre qe jane ne nje lidhje do jete e paqendrueshme. Kujdes, mos kerkoni me cdo kusht te behet ashtu si thoni ju sepse do e nderlikonit edhe me teper situaten. Beqaret do mund te takojne shpirtin e tyre binjak. Ne planin financiar ka ardhur kohe te beni nje riorganizim. Vetem keshtu do e shihni cila eshte gjendja.

Shigjetari

Jeta ne cift do jete pergjithesisht e mire sot. Ne shume momente do ndiheni te lumtur prane partnerit tuaj dhe do deshironit qe minutat te mos kalonin. Do tregoheni edhe me tolerante. Beqaret do kene shume takime, por kjo do ua veshtiresoje zgjedhjen. Menaxhojeni pak me kudjes buxhetin sot nese nuk doni te keni as me te voglin problem me te. Mundesite i keni.

Bricjapi

Dite mjaft e thjeshte kjo e sotmja per ciftet. Do kaloni momente te kendshme prane atij qe dashuroni. Disa mund te fillojne edhe ndonje projekt te perbashket. Beqaret duhet te bejne edhe pak durim per ta arritur ate qe deshirojne. Po u nxituat nuk do krijoni lidhjen e enderruar. Ne planin financiar nuk do dini cfare te beni sepse situata do jete goxha problematike.

Ujori

Jupiteri do e zbukuroje edhe me teper jeten tuaj ne cift sot. Do merrni te gjitha kenaqesite qe kishit deshiruar. Gjithashtu do ndodhe edhe dicka shume e madhe te cilen as qe e kishit menduar me pare. Pergatituni! Beqaret do kerkojne gjate gjithe kohes dashurine, por nuk do e gjejne dot ate. Dite e veshtire edhe per financat. Nuk rekomandohet te behet asnje shpenzim i tepruar.

Peshqit

Mos u mbyllni ne vetvete gjate kesaj dite sepse jo vetem qe do merziteshit vete, por do e merzitnit edhe ate qe keni ne krah. Beqaret duhet te eprgatiten per nje aventure dhume te kendshme dhe emocionuese. Zemra juaj do rrahe pa pushim. Financat do jene gjate gjithe kohes te mbrojtura nga yjet. Mund te shpenzoni pak me teper pa u shqetesuar aspak.

Continue Reading

Trending