Connect with us

Horoskopi

Horoskopi i muajit Tetor i detajuar per cdo shenje/ Keto jane 6 shenjat e favorizuara te muajit

Published

on

Njihuni me parashikimin për punën, shëndetin dhe ndjenjat, si do ecë ky muaj për të lindurit e çdo shenje

Telegrafi sjell përshtatjen e parashikimit të yjeve, më poshtë mund të lexoni se çfarë ju ka rezervuar tetori.

DASHI (21.03. – 20.04.)

Karriera: E dini shumë mirë se zhvillimi i ngjarjeve në planin afarist kërkon vlerësim të mirë dhe aksion të shpejtë. Trendi pozitiv i cili ju përcjell do t’ju sjellë një sërë rastesh të reja afariste-financiare. Megjithatë, pa informacione të verifikuara nuk mund të prisni suksesin e dëshiruar apo bashkëpunimin serioz. Është me rëndësi që qartë t’i definoni qëllimet tuaja afariste-financiare në marrëveshje me bashkëpunëtorët e besueshëm, rastin i cili do t’ju ofrohet duhet ta konsideroni për një periudhë afatgjatë. Do të keni nevojë të madhe për përkrahje të një personi, në mënyrë që t’i realizoni qëllimet tuaja afariste-financiare. Pas angazhimit të madh do të pasojë përkrahja e mirë, është e domosdoshme që të gjendeni në rrjedhën e ngjarjeve të rëndësishme. Kushtoni kujdes mundësive të ndryshme të cilat ju krijohen nga takimet me disa njerëz që kanë ndikim. Në mesin e tetorit do të keni mundësi reale që t’i avanconi planet tuaja afariste. Prisni që dikush t’ju shpërblejë për angazhimin e bërë. Është shumë me rëndësi që t’i pranoni idetë dhe trendët e rinj.

Shëndeti: Të qenit aktiv ka për t’ju bërë që t’i kaloni këto ditë më lehtë.

Dashuria: Nëse dëshironi t’i realizoni qëllimet tuaja emocionale, është e nevojshme që ta rregulloni “mozaikun dashuror”. Jeni person i cili në marrëdhëniet dashurore dëshiron të ndiejë siguri të plotë dhe përkushtim pa kufizim. Fatmirësisht, jeni mjaft i shkathët në realizimin e planeve tuaja. Në marrëdhëniet me personin e dashur shumë gjëra i shikoni ndryshe, gjë që ndikon pozitivisht në jetën e përbashkët. Shenjat e kujdesit dhe të butësisë e forcojnë romancën dashurore. Nëse jeni i ri apo i lirë, është mirë t’i zgjidhni disa dilema tuaja emocionale. Lumturia është e arritshme dhe arrihet nëpërmjet afërsisë së reciproke, ndërkohë një person do t’ju tregojë që ekziston edhe shikimi më i bukur dhe më e lumtur i botës që ju rrethon.

DEMI (21.04. – 21.05.)

Karriera: Është mirë nëse do të filloni një fazë kreative të shprehjes, sepse keni ide të shkëlqyeshme dhe gjasa që t’i tregoni aftësitë tuaja profesionale në mesin e bashkëpunëtorëve. Herë pas here kushtet në të cilat gjendeni ndikojnë në mënyrë të ndryshme, mirëpo kjo nuk do t’ju mundësojë që t’i realizoni rezultate pozitive. Çështja e organizimit afarist dhe e besimit ndaj disa bashkëpunëtorëve kërkon që të mendoni mirë para se të vendoni për përgjigje konkrete apo për zgjedhje definitive. Mos lejoni që t’ju shqetësojnë disa ngjarje më pak të rëndësishme, përqendrohuni në qëllimet tuaja dhe aktivisht përcillni trendin e ngjarjeve të reja. Tregoni vullnet të mirë dhe gatishmëri ndaj ndryshimeve të ndryshme. Nga java e tretë e tetorit, është mirë që të merrni një vendim të rëndësishëm. Mbështetuni në përvojën personale të cilën e posedoni, por edhe në informacionet e verifikuara. Suksesi afatgjatë nuk është i mundshëm të arrihet pa përkrahje të bashkëpunëtorëve të besueshëm.

Shëndeti: Për shkak të tendosjes nervore, ju këshillohet qëndrim në natyrë dhe të merreni me sport. Problemet me tepricën e peshës trupore mund të zgjidhen.

Dashuria: Në zhvillimet e reja të cilat po e shënojnë jetën tuaj dashurore, shpesh sikur jeni një hap para personit të dashur. Bisedoni sinqerisht me personin e dashur për problemet të cilat po e ngarkojnë jetën e përbashkët. Nuk ka arsye t’i fshihni ndjenjat dhe nevojat tuaja. Bëhuni i kujdesshëm, dikush mund t’i zbulojë planet tuaja sekrete. Ju mungon përkrahja emocionale, gjë që ndikon edhe më shumë në gjendjen tuaj shpirtërore. Nëse ju mundon dilema mbi lidhjen paralele në dashuri, patjetër duhet të investoni mjaft energji në mënyrë që të balanconi në të dyja lidhjet. Megjithatë, herët apo vonë, dikujt do të detyroheni t’i tregoni se sa e rëndësishme për ju është lumturia e përbashkët. Nëse jeni i ri apo i lirë, vëmendjen tuaj emocionale do ta tërheqin persona të ndryshëm. Ndoshta akoma nuk jeni të sigurt në ndjenjat tuaja po në zgjedhjen definitive të partnerit, mos lejoni që t’ju ngarkojnë disa ngjarje nga e kaluara. Pranoni ngjarjet dhe rrethanat e reja dashurore. Mbase akoma nuk po e dalloni sinjalin e qartë, mirëpo mos hiqni dorë nga qëllimet tuaja të sinqerta

BINJAKËT (22.05. – 21.06.)

Karriera: Në saje të informacione të reja po merrni pjesë aktivisht në ngjarje të ndryshme në skenën afariste. Nuk dëshironi që të pajtoheni me disa përkufizime të konsiderueshme apo me normat mesatare të cilat i imponon ambienti juaj. Kërkoni mënyrë më efikase të shprehjes, në mënyrë që të avanconi pozicionin tuaj afarist edhe në raport me bashkëpunëtorët. Është me rëndësi që rreth vetes keni një ekip të bashkëpunëtorëve besnikë, sepse kombinimi i strategjive të ndryshme sjell rezultate pozitive. Pas një sërë situatave provuese, do ta kuptoni që po avanconi shumë shpejt dhe që po ju hapen mundësi të reja për suksese në afarizëm. Në planin financiar, gjendeni në një pozitë që të shtoni fitimin tuaj, si edhe që me sukses t’i zgjidhni disa çështje pronësore. Në javën e dytë, kushtoni kujdes mundësisë së perfeksionimit personal dhe paraqitjeve publike.

Shëndeti: Gjendje relativisht e ndryshueshme, por asgjë brengosëse.

Dashuria: Varësisht nga situata në të cilën gjendeni, kryesisht po bëni jetë aktive shoqërore dhe shpesh gjendeni në situatë që t’i realizoni disa kontakte të reja dashurie. Megjithatë, interesimi juaj emocional për një person të caktuar nuk është e karakterit afatgjatë. Në entuziazmin dashuror nuk dëshironi që të lidheni emocionalisht apo të përdorni justifikime të paarsyeshme, për të arsyetuar sjelljen tuaj në situata të caktuara. Jashtë vullnetit tuaj po i përsërisni “gabimet e njohura”. Impulsi i papritur ju çon në sjellje të gabueshme, gjë që edhe më shumë e vështirëson dialogun me personin e dashur. Gabimet të cilat po ndodhin duhet t’i përmirësoni pa i dramatizuar dhe pa fjalë të tepërta. Nuk ka arsye t’i komplikoni raportet tuaja dashurore apo të sfidoni besimin e personit të dashur. Është me rëndësi që mendimet dhe ndjenjat tuaja t’i orientoni drejt personit i cili i kupton drejt nevojat dhe dobësitë tuaja. Nëse jeni i ri apo i lirë, me këmbëngulje përpiquni ta realizoni lidhjen emocionale me personin i cili ka afinitete të tjera.

GAFORRJA (22.06. – 22.07.)

Karriera: Ndodh që ndonjëherë nuk është e lehtë të dallohen zgjidhjet më të mira. Do të keni rol aktiv në jetën afariste dhe një sërë rastesh të mira, ndaj të cilave duhet t’u përgjigjeni në harmoni me shkathtësitë tuaja profesionale. Jeni person i disiplinuar dhe i përgjegjshëm, mirëpo eprorët herë pas herë ju ngarkojnë me obligime të reja afariste-financiare, të cilat kërkojnë më shumë angazhim. Pa marrë parasysh sa jeni të sigurt në vetvete apo në aftësitë tuaja, kërkoni këshillën e të tjerëve, para se të hyni në një transaksion të ri afarist-financiar. Nga fundi i muajit ju presin suksese dhe mirënjohje të rëndësishme.

Shëndeti: Do të jeni të ballafaquar me lodhje dhe mungesë energjie.

Dashuria: Keni përshtypjen që lumturia që po ju përcjell me një person befasisht ndikon si kategori ndryshimi, mirëpo gjithsesi është e arritshme. Me kujdes po e analizoni personin e dashur dhe do të gjeni përgjigje të ndryshme, mbase edhe të kundërta. Dëshironi më shumë kujdes emocional dhe butësi, në mënyrë që të përjetoni entuziazmin dashuror. Nëse jeni i ri apo i lirë, kapërceni disa “kufij tuaj të caktuar”. Në kërkim të personit të caktuar dhe të romancës së re, do ta kuptoni që fati është në anën tuaj. Shkathtësia e joshjes buron nga inspirimi i përbashkët, mjaftueshëm që të ndieni “energjinë magjike” në praninë e dikujt. Gjithmonë ekzistojnë ide të mira me të cilat mund t’i bëni surprizë personit e dashur. Është me rëndësi që të aktivizoni fantazinë tuaj dhe që të keni kërkesa të qarta. Tregoni anët tuaja të mira dhe tregoni që dalloni nga të tjerët. E gjitha është e lehtë dhe e mirë, kur situatat zgjidhen sipas parimit të marrëveshjes dhe me emocionet e përbashkëta. Nëse jeni person i lirë apo i ri, aventurat dashurore mund të ndikojnë si “zëvendësim i përkohshëm për disa dëshira të paplotësuara.

LUANI (23.07. – 22.08.)

Karriera: Herë pas here dini të silleni në mënyrë rreptë në situata të reja në skenën afariste dhe të keni kërkesa rigoroze para bashkëpunëtorëve tuaj. Rrethi mbase ju bën vërejtje për stilin të cilin po e aplikoni dhe disa bashkëpunëtorë nuk e miratojnë sjelljen tuaj. Megjithatë, strategjia të cilën po e aplikoni ju sjell rezultate pozitive, posaçërisht në planin financiar. Duhet vetëm ta avanconi popullaritetin tuaj në fushën afariste. Shmanguni rivaliteteve në raport me një person më të vjetër, i cili ka ndikim të madh në rrethin tuaj. Koha do të tregojë që keni zgjidhje më të mira afariste, si edhe keni mënyra se si t’i realizoni disa interesa të përbashkëta. Nga java e fundit e muajit do të keni rol më aktiv në planifikimin e një sërë takimesh të dobishme, të cilat do t’ju mundësojnë avancim në karrierë. Dhe në përfundim të muajit do të keni një periudhë të volitshme për udhëtime, paraqitje publike apo për testimin dhe verifikimin e dijes.

Shëndeti: Disponimi juaj do të jetë i ndryshueshëm, por shëndeti stabil.

Dashuria: Kohë pas kohe po kaloni nëpër një fazë të caktuar të pasigurisë personale dhe emocionale, jeni të brengosur për shkak të veprimeve të një personi. Në jetën dashurore më shumë ju pengon euforia e papritur në sjelljet e personit të dashur, sesa ndjenja e humorit nostalgjik. Po përpiqeni t’i realizoni harmoninë familjare dhe ta përmirësoni dialogun dashuror. Nganjëherë nuk është e lehtë të kuptohen mendimet dhe ndjenjat e personit të dashur, mirëpo kjo nuk është me rëndësi vendimtare për jetën e përbashkët. Është me rëndësi që të ekzistojnë besimi i dyanshëm dhe harmonia në marrëdhëniet dashurore. Nëse jeni person i ri apo i lirë, do të keni një romancë të pazakonshme dashurie. Vetëm kur t’i shprehni sinqerisht ndjenjat tuaja, ju presin marrëdhënie e harmonishme dhe kënaqësia komplete.

VIRGJËRESHA (23.08. – 22.09.)

Karriera: Dështimet e përkohshme të cilat po ju shoqërojnë për shkak të përqendrimit të keq apo për shkak të mungesës së kohës, me siguri nuk mund të ulin nivelin tuaj profesional dhe prestigjin që po e gëzoni në shoqëri të bashkëpunëtorëve. Aftësia e vërejtjes së mirë dhe shkathtësia e përshtatjes së shpejtë me kushtet e reja janë atuja kryesore juaja në raport me konkurrentët afaristë. Dëshironi që t’u përshtateni kushteve të reja dhe posaçërisht të lini përshtypje të mirë te bashkëpunëtorët, të cilët kanë dyshuar në dijen dhe aftësitë tuaja afariste. Me stilin e përshtatshëm dhe me këmbëngulje, është e mundshme t’i realizoni qëllimet tuaja afariste në mënyrë të kënaqshme. Është mençuri ta dallosh momentin e vërtetë për aksion të suksesshëm. Kushtoni kujdes temave afariste për të cilat jeni të interesuar. Nga mesi i muajit mund të prisni përmirësime të konsiderueshme në planin financiar.

Shëndeti: Mundeni stresin. Keni nevojë për një pushim shpirtëror, transmeton Telegrafi.

Dashuria: Nganjëherë dëshironi t’i fshihni ndjenjat tuaja intime apo qëllimet sekrete në jetën dashurore, për shkak të kësaj dini ta hutoni personin e dashur nëpërmjet ndryshimeve të humorit dhe të veprimeve të cilat po i bëni. Është mirë t’i kristalizoni ndjenjat tuaja dhe t’i zgjidhni lajthitjet të cilat i keni ndaj personit të dashur. Bëhuni më i sinqertë dhe mos lëndoni ndjenjat e të tjerëve. Nuk ka nevojë të luani rolin e gabuar, veprimet e këqija mund të komplikojnë marrëdhëniet dashurore. Nëse dëshironi aventurë të zjarrtë, asgjë nuk do t’ju pengojë që t’i realizoni “qëllimet tuaja sekrete”. Është i hollë kufiri i bashkimit dhe i ndarjes në lojën e dashurisë, andaj mos i shkelni “rregullat” në jetën e përbashkët. Loja e joshjes mund t’ju inspirojë për një sërë ndryshimesh pozitive, është me rëndësi t’u besoni ndjenjave tuaja dhe përkrahjes së personit të dashur. Nëse jeni person i ri apo i lirë, ju presin takime të shumta dhe njohje interesante. Orientoni mendimet dhe ndjenjat tuaja në drejtim pozitiv.

PESHORJA (23.09. – 22.10.)

Karriera: Keni energji të mjaftueshme dhe qëllim serioz që t’i përmirësoni statusin tuaj afarist, material dhe në përgjithësi. Jeni në një fazë kreative, e cila ju sjell mundësi apo raste të shkëlqyeshme për avancim të shpejtuar. Është me rëndësi që punëve po u qaseni me kujdes, në mënyrë që ta orientoni drejt energjinë kreative. Është e nevojshme që t’i definoni qartë qëllimet tuaja afariste në marrëveshje me bashkëpunëtorët e besueshëm apo nëpërmjet konsultimit me profesionistë. Pas angazhimit të madh ju presin shpërblime dhe mirënjohje adekuate. Nga mesi i muajit ju presin mundësi të mira dhe takime të theksuara apo kontakte me persona jashtë vendit.

Shëndeti: Askush nuk mund t’i kuptojë emocionet dhe reagimet tuaja të mëdha, sikur edhe atë që po ndodh në kokën tuaj.

Dashuria: Sipas humorit tuaj aktual, temperamentit dhe afiniteteve emocionale dini të silleni në mënyrë shumë sfiduese apo të parezistueshme ndaj ambientit ku veproni. Mirëpo për shkak të deklaratave të gabuara apo veprimeve të pamenduara po shkaktoni situata konflikti. Pa marrë parasysh popullaritetin që e gëzoni në shoqërinë e gjinisë së kundërt, shmanguni hyrjes në “zonë të ndalur” apo flirtit me personin i cili sillet në mënyrë shumë sfiduese. Guximi i tepruar apo aventurizmi mund t’ju rrezikojnë raportet tuaja me personin e dashur. Nuk ka nevojë të forconi rivalitetin emocional në raportet me personin e dashur. Nuk mund të keni ndikim më të madh në jetën e përbashkët, por vetëm aq sa ju lejon pala tjetër. Kur mendoni për takimet e ndryshme, mos harroni që nevoja për aventurën sfiduese apo për të vënë në pah veten në të vërtetë paraqesin shembull klasik të “dobësisë emocionale”.

AKREPI (23.10. – 22.11.)

Karriera: Ju ka kapluar dëshira që të përmirësoni pozitën tuaj të përgjithshme dhe statusin afarist-financiar. Keni vizion të shkëlqyeshëm dhe energji të mjaftueshme, kështu që ngjarjet e reja në skenën afariste nuk dëshironi t’i lini t’ju dalin nga dora. Është me rëndësi që punëve t’u qaseni në mënyrë të drejtë dhe të dalloni gjasat e mira, mos u kënaquni me rezultatet mesatare. Zgjedhjen e situatave të përshtatshme duhet t’i vlerësoni në bazë të kritereve të vlerave apo të dobishmërisë. Taktikën të cilën me shkathtësi po e zbatoni është një veprim i mençur i sjelljes afariste në raport me periudhën e kaluar. Nga fundi i muajit mund të prisni kushte dhe gjasa më të mira për të përmirësuar situatën financiare. Është mirë që të mendoni për format e ndryshme të perfeksionimit profesional. Nëse merreni me edukimin apo me komunikimet, do t’ju krijohen gjasat që të avanconi.

Shëndeti: Lodhja është pasojë e ngarkesave të mëdha. Nuk i keni vlerësuar mirë

Dashuria: Nganjëherë po silleni me shumë kokëfortësi dhe dëshironi që t’i realizoni qëllimet tuaja dashurore, madje edhe me rrezikimin që dikush kohë pas kohe t’ju kritikojë. Në harmoni me natyrën tuaj impulsive mos u bëni i padurueshëm, por prisni që dëshirat emocionale dhe nevojat të kristalizohen. Kualiteti i cili buron nga lidhja dashurore, është lumturia juaj intime dhe kënaqësia më e madhe. Një person tek ju po zgjon interesim të madh, humor të mirë dhe po ju rikujton të kaluarën e këndshme. Keni vendosur t’i provoni rolet e ndryshme emocionale dhe “formulat dashurore” të cilat sjellin efektin e dëshiruar. Keni vetëbesim të mjaftueshëm, po ju kënaqin komplimentet e shumta dhe mendimi që posedoni sharmë joshës. Nga mesi i muajit mund të prisni zgjidhje pozitive dhe lumturi të reja dashurore.

SHIGJETARI (23.11. – 21.12.)

Karriera: Po silleni në mënyrë shumë ambicioze dhe dëshironi të krijoni përshtypje të mirë te partnerët afaristë. Ngjarjet e reja në skenën afariste kërkojnë shkathtësi të stërholluar në përshtatje dhe veprime të mençura. Dini me shkathtësi t’i shfrytëzoni aftësitë tuaja dhe formulat e ndryshme afariste të cilat ju sjellin rezultate të mira. Keni supozime të mira kalimtare, posaçërisht me rastin e zgjidhjes së interesave të rëndësishme afariste-financiare. Është me rëndësi që të bëni vlerësim dhe zgjedhje të mirë. Pas disa situatave testuese do ta kuptoni që po avanconi shumë shpejt, elokuencën tuaj përkushtojani trendit afarist, i cili premton rezultate praktike apo suksese materiale. Nga java e tretë e muajit mund të realizoni qëllimet kryesore dhe t’i ktheni disa borxhe financiare. Angazhohuni që të ideoni zgjidhje alternative për disa situata të papritura. Nga fundi i muajit, pranoni një ofertë të volitshme dhe jini më këmbëngulës me rastin e vendosjes së lidhjeve të reja afariste.

Shëndeti: Nëse do ta shpenzoni fuqinë e cila tashmë ju mungon, lehtë mund t’i aktivizoni problemet e natyrës hormonale dhe nervore.

Dashuria: Po i vëreni disa paralajmërime të cilat nuk po i kuptoni edhe aq mirë, prandaj herë-herë po jeni i brengosur edhe për shkak të mosmarrëveshjeve të ndryshme, të cilat ekzistojnë në jetën tuaj dashurore. Megjithatë, çdo problem ka edhe zgjidhjen e mirë dhe paraqet një përvojë të mirë. Nuk ka nevojë që të merreni me disa situata të parealizueshme apo të gabueshme nga e kaluara juaj dashurore. Është me rëndësi që të kuptoni mësimin e mirë nga jeta e përbashkët. Në entuziazmin e epsheve apo të dilemave, hapni sytë mirë dhe shikoni se ç’ju thotë zemra juaj. Dashuria ka forcën më të madhe, nëse jeni mjaftueshëm i sinqertë dhe nëse u besoni ndjenjave tuaja. Ruajeni orientimin pozitiv dhe mendimet e bukura për personin e dashur. Është me rëndësi që të ndieni ngrohtësinë emocionale në shoqërinë e personit të dashur. Lumtura e përbashkët është nxitja më e mirë për të gjitha planet e ardhshme.

BRICJAPI (22.12. – 20.01.)

Karriera: Ndodh ndonjëherë që ngjarjet e ndryshme në skenën afariste dhe raporti me bashkëpunëtorët të bëhen të lodhshme. Pa marrë parasysh fazat e ndryshme të ngritjes dhe të rënies, jeni të kënaqur me bilancin tuaj afarist dhe me prestigjin që po e gëzoni në mesin e bashkëpunëtorëve. Formulën e suksesshme duhet përsëritur, si garanci për sukses afarist dhe financiar. Eksperimentet afariste mund t’i aplikoni vetëm në situatat, të cilat kapërcejnë përvojën tuaj apo kur ju shoqëron ndikimi i “faktorit të fatit”. Rrethi juaj në të cilin silleni është i gatshëm të shpërblejë mundin dhe angazhimin tuaj në mënyra të ndryshme. Nga mesi i muajit ju presin suksese të reja në zgjidhjen e çështjeve materiale apo statusore. Nga fundi i muajit, me shkathtësi prej diplomati do të pranoni punët të cilat kërkojnë përpjekje dhe angazhime të mëdha.

Shëndeti: Mos e teproni me ushqim dhe me pije, sepse rreziku vjen nga to. Bëhuni i kujdesshëm.

Dashuria: Fatmirësisht jeni duke gjetur inspirimin emocional në anë të ndryshme dhe po silleni me kënaqësi në praninë e një personi. Sfidat e reja te ju nxisin disa dëshira të fshehura emocionale dhe fantazi të ndrydhura. Nuk e fshihni që keni shpresa të mëdha nga personi i dashur. Ndieni nevojën që të realizoni kënaqësinë komplete ose të ndryshoni ritmin e vendosur në raport me personin e dashur. Shumë gjëra po i shikoni ndryshe nga partneri. Besimi i dyanshëm paraqet kënaqësi të madhe, kështu që ngjarjet e reja dhe dinamika dashurore paralajmërojnë kthesë pozitive. Me kënaqësi u përgjigjeni thirrjeve të shumta dhe kënaqeni në shoqëri të “personave të zgjedhur”. Bëni çdo gjë që është e mundur që të shtoni kënaqësinë dhe lumturinë e përbashkët.

UJORI (21.01. – 19.02.)

Karriera: Keni vizion të mirë dhe po merrni aktivisht pjesë në ngjarjet e reja në skenën afariste, me ç’rast jeni në shoqëri të njerëzve të suksesshëm të cilët ju nxisin të tregoni kreativitetin tuaj. Po silleni me vetëbesim dhe me mençuri po përgatiteni për strategjinë e re afariste. Me dëshirën që të arrini rezultate të mira është mirë që t’i kapërceni standardet tuaja të deritashme, posaçërisht në disa forma praktike në veprimtaritë shërbyese. Keni energji të mjaftueshme dhe dëshirë që të përmirësoni statusin tuaj material, andaj punëve u qaseni në mënyrë të kujdesshme dhe kërkoni rastin e mirë. Ngjarjet aktuale në planin afarist-financiar po i vlerësoni në bazë të kritereve të vlerave dhe po e aplikoni modelin e suksesshëm të afarizmit. Nga fundi i muajit ju presin rezultate të mira dhe mundësi të reja të cilat kërkojnë angazhim plotësues.

Shëndeti: Probleme me rrugët urinare janë pasojë e infeksionit virusal dhe e ftohjes. Gjinia e bukur mund të ketë probleme gjinekologjike.

Dashuria: Në entuziazmin pozitiv nganjëherë mendoni se çdo gjë është e arritshme dhe lehtë e realizueshme. Në jetën dashurore apo në marrëdhëniet me personin e dashur po silleni me shumë energji. Keni rastin të dëgjoni komente pozitive për dukjen dhe sjelljen tuaj, apo për situatat në të cilat keni pasur rol të rëndësishëm. Po kënaqeni me përkrahjen emocionale dhe me kujdesin që po jua ofron personi i dashur. Dëshironi të keni një romancë të bujshme dashurore apo një lidhje të zjarrtë. Në harmoni me temperamentin dhe statusin tuaj emocional, përgjigjuni ftesës e cila do t’ju bëhet. Nëse jenë në lidhje dashurore apo i martuar, ju presin kënaqësi të mëdha me personin e dashur. Nuk keni nevojë t’i tregoni palës tjetër se sa e dashuroni, pos nëse dyshoni për ardhmërinë e lidhjes tuaj.

PESHQIT 20.2 – 20.03.)

Karriera: E keni krejtësisht të qartë që ngjarjet e reja në skenën afariste kërkojnë shkathtësi të mira dhe vënie në përdorim të roleve të ndryshme. Po silleni me mjaft elan dhe po angazhoheni që të krijoni rolin udhëheqës në mesin e bashkëpunëtorëve. Keni nevojë për përkrahje të një personi i cili do t’ju mundësojë liri të madhe të shprehjes kreative. Aftësia e vërejtjes së mirë apo shkathtësia e përshtatjes së shpejtë me kushtet e reja mund t’ju sigurojnë shpërblime të ndryshme dhe avancime në shkallë afariste. Është me rëndësi që të imponoheni në mënyrë të drejtë në shoqërinë e bashkëpunëtorëve. Nga java e fundit e muajit keni nevojë t’i plotësoni disa obligime tuaja të rregullta dhe t’i ktheni disa borxhe, si dhe të merrni rolin më aktiv me rastin e vënies së lidhjeve të reja afariste, sepse shumicën e qëllimeve mund t’i arrini në mënyrë të lehtë dhe të suksesshme në saje të bashkëpunimit të mirë.

Shëndeti: Shfrytëzojeni çdo rast që ju ofrohet për pak relaks.

Dashuria: Për fat të mirë zgjidhja e ngjarjeve të reja ju sjell kënaqësi të mëdha në jetën dashurore apo në raport me personin e dashur. Më lehtë se zakonisht do t’ia arrini të bëni për vete një person, atmosfera e dashurisë dhe e emocioneve pozitive sjellin kënaqësi të reja dhe ngrohtësi në gjendjen tuaj shpirtërore. Ndiheni mirë kur personi i dashur ju kushton kujdesin por edhe kur jeni në shoqëri të personave me të cilët takoheni. Keni parandjenjë të mirë, dëshironi romancë të re dashurore, lidhje të zjarrtë dhe të bujshme. Në harmoni me temperamentin tuaj po silleni në mënyrë sfiduese dhe të parezistueshme ndaj personave të caktuar. Nëse keni lidhje dashurie, angazhohuni që ta bëni të lumtur personin e dashur. Nganjëherë është e lehtë të plotësohen dëshirat dhe pritjet e tjetrit, me kusht që të mos i harroni ato vlera të vërteta dhe të bukura të cilat e bëjnë më të fuqishme lidhjen tuaj dashurore.

Horoskopi

“Do ju bíen pára nga qíelli dhe rrògat ju rríten këtë ditë…”/ Dùroni në datën 18

Published

on

Ajo është një nga astrologet më të mira britanike dhe jo më kot ajo na ka befasuar shumë herë me leximin e letrave të saj. Por, këtë radhë ajo ka një paralajmërim dhe një mesazh për të gjithë ju, ndáj dhe ju tashmë shikoni dhe gjeni menjëherë shenjën tuaj dhe më pas do të zbuloni vetë gjithçka.

Dashi: Zgjidhni çështjet me partnerin tuaj, I dashur Dash këto ditë të ngròhta vere ju bëjnë më të shqe.tësuar se kurrë dhe ai që paguan më shumë në lidhje me këto shqe.tësime është partneri.

Venusi i pafav.orshëm për shenjën tuaj së bashku me Marsin sjell gr.indjet dhe diskutimet në rendin e ditës. Kushtoji vëmendje të veçantë fundjavës kur do të keni gjithashtu dhe një Hënë jo harmonike. Megjithatë lajme të mira do të vijnë nesër dhe të premten.

Demi: Hëna në lidhje, I dashur Dem kjo periudhë për ju do të jetë e mirë: Hëna do të jetë në lidhje me shenjën tuaj të hënë, gjithë javës duke ju dhënë fat dhe qetësi, veçanërisht përsa i përket ndjenjave. Një Venus i bukur është gati të ndriçojë javën tuaj dhe ta mbush atë me emocione dhe rráhje ze.mre.

Binjakët: Mbretëresha e festës, Të dashur Binjak ju gjithmonë dini si të argëtoheni dhe sigurisht nuk ju mun.gojnë aftësitë për tu shoqëruar, por këtë periudhë në veçanti do të bëheni mbretëresha e festës.

Mërkuri dhe Marsi në një pozitë të favorshme do t’ju bëjë energjik më shumë se kurrë duke ju dhënë fl.irte dhe miqësi të reja: veçanërisht deri më datën 19 qershor kur Hëna gjithashtu do të jetë në lidhje me shenjën tuaj. Momente për tu kujtuar ju pr.esin.

Gaforrja: Ditë të paharrueshme, E dashur Gaforre hyrja e Venusit në shenjën tuaj fillon të ndjehet: dashuria ju buzëqesh, e gatshme për t’ju dhuruar mbrëmje dimërore plot emocione të bukura dhe shumë romancë. E shtuna dhe e diela në veçanti kur të keni dhe një Hënë në lidhje do të jenë dy ditë të paharrueshme.

Luani: Shumë lajme, I dashur Luan planeti Mërkur ka hyrë në shenjën tuaj dhe është gati këtë javë t’ju sjellë përfitimet e para: takime emocionuese, lajme dhe mundësi ju pr.esin, veçanërisht deri këtë fundjavë.

Një Hënë e bukur dhe me fat është në anën tuaj. Megjithatë në fillim të javës do të keni një humor jo të mirë për shkák të një Hëne në një pozicion të pafav.orshëm në shenjën tuaj .

Virg.jëresha: Takime me fat, E dashur Virg.jëresh më në fund planeti Venus është rikthyer në anën tuaj: kr.iza sentimentale e periudhës së fundit së shpejti do të jetë vetëm një kujtesë e l.argët dhe do të keni mu.ndësi të filloni përsëri, para së gjithash nga vetja.

Beqarët do të jenë në gjendje të bëjnë takime me fat veçanërisht të favorizuar nga një Hënë romantike. Dhe në vendin e punës nuk do të mu.ngojnë kënaqësitë.

Peshorja: Hëna kujdeset për ju, E dashur Peshore në këtë periudhë po grumbulloni shumë st.res kryesisht për shk.ak të Marsit në kund.ërshtim dhe mosmi.ratimit të Jupiterit dhe Saturnit, të cilat pen.gojnë planet tuaja në fushën e punës.

Tani gjithashtu ju duhet një Venus që t’ju mu.ndojë me gr.indje të vogla dhe të mëdha me partnerin tuaj.. përp.iquni të mos e hu.mbisni du.rimin dhe të përqendroheni në të gjitha në këtë periudhë. Një Hënë e bukur dhe e favorshme do t’ju ndihmojë të sh.uani tens.ionet. Ngus.hëlloni veten me një pica të shijshme.

Akrepi: Periudhë strèsùese, I dashur Akrep java juaj që do të vijë për fat të kèq fillon me tre ditë mjaft str.esuese: të hënë, të martën dhe të mërkurën, kur Hëna në kundë.rshtim rrez.ikon të ju bëjë të hu.mbni du.rimin lehtë dhe t’ju sjellë pak humor.

Disa pen.gesa të vogla mund të shfa.qen veçanërisht në vendin e punës ndërsa nga pikëpamja sentimentale do të keni një Venus të bukur dhe të favorshëm për t’ju mbr.ojtur dhe për t’ju dhënë nota pozitive.

Shigjetari: Qetësia para stùhísë, I dashur Shigjetar këtë periudhë për shenjën tuaj do të jetë pak a shumë si qetësia pas stùhísë, Venera në opozitë muajt e fundit ka mërz.itur jetën tuaj të dashurisë dhe tani që ajo më në fund ka nda.luar se tor.turuari do t’ju marr marrë ca kohë për të riku.peruar energjitë dhe qetësinë në jetën si çifit.

Për fat të mirë, ju mund të mbës.hteteni në planetët Mars dhe Mërkur të favorshëm për shenjën tuaj të cilat do t’ju japin shumë energji dhe mu.ndësi për të bërë takime të reja.

Bricjapi: Pro.bleme me partnerin, I dashur Bricjap Venera në opozitë ka filluar të ndihet vetvetiu për fat të k.eq: kjo periudhë rrez.ikon të jetë e tens.ionuar, veçanërisht të shtunën dhe të dielën kur Hëna gjithashtu do të jetë në kund.ërshtim. Me partnerin mund të lindin diskutime të nx.ehta, të cilat duhen të zvog.ëlohen.

Ujori: Mendime për punën, I dashur Ujor rrèzíkoni të zhýteni nga shqe.tësimet në punë dhe ngad.alësimet në përgjithësi në projektet tuaja: mos u shqe.tësoni nga fundi i qershorit situata do të kthehet e favorshme për shenjën tuaj. Ndërkohë, kushtojini vëmendje të veçantë ditëve të tens.ionuara: të hënën, të martën dhe të mërkurën.

Peshqit: Një rikuperim i shkëlqyer, Të dashur Peshq, Venusi më në fund është rikthyer të buzëqeshë për ju që do të thotë një rikupërin i vërtetë i energjisë në 360 gradë.

E hëna, e marta dhe e mërkura, e javës që vjen, kur të keni një Hënë të bukur në anën tuaj, do të jenë ditë plot emocione. Për më tepër, këtë fundjavë të shtunën dhe të dielën, planifikohen takime interesante për beqarët.

Continue Reading

Horoskopi

Hena e plote do ju ndryshoje jeten/ Keto jane 4 shenjat e horoskopit qe fillojne 1 jete te re

Published

on

Dashi

Niveli juaj i energjisë do të jetë në kulmin e tij për shkak të kalimit të Hënës në Gaforre. Koha e mirë për të zgjidhur të gjitha problemet tuaja. Mos hezitoni të shprehni ndjenjat. Do të merreni me punë bamirësie që do të sjellin paqe mendore. Do të shihni hyrje të papritur të fondeve. I dashuri juaj do t’ju bëjë presion për angazhim. Ju nuk do të arrini të kuptoni mendimet tuaja për ta por, mos e përballoni stresin. Udhëtimi në një vend të afërt do të jetë i këndshëm. Të martuarit e kësaj shenje të zodiakut do të kenë një bisedë të këndshme me bashkëshortët e tyre.

Ngjyra me fat: E kuqe.

Koha e favorshme: 14:00 deri në 15:00.

Demi

Një ditë e dobishme për ju. Mund të merrni shumë vendime nga emocionet. Do të hasni në mundësi të shumta. Do të çliroheni nga një sëmundje e zgjatur. Do të keni fitime në biznes. Mbani mend, problemet me të cilat po përballeni janë afatshkurtër. Gjithçka do të thahet me kalimin e kohës. Romanca është e mundur të ndodhë. Ju mund t’i drejtoheni të dashurit tuaj për ta bërë më të mirë ditën. Do të gjeni paqe dhe lumturi mendore. Bashkëshorti juaj do t’ju çojë në ditët e adoleshencës kur bënit gjëra famëkeqe.

Ngjyra me fat: Blu.

Koha e favorshme: 6 pasdite deri në 19:00.

Binjakët

Do të ndiheni të lumtur në shoqërinë e njerëzve të dashur në familjen tuaj. Një ditë shumë e mirë për t’u fokusuar në aktivitete të lidhura me shëndetin për fitnesin fizik. Do të qëndroni të gëzuar dhe të sigurt në kryerjen e detyrave tuaja. Do të keni ikje të vazhdueshme parash, por do të keni vështirësi në grumbullimin e tyre. Mund të merrni një propozim për martesë. Jeta juaj e dashurisë do jetë e gjallë. Do të mendoni të bëni një projekt të ri në kohën tuaj të lirë. Meqenëse jeni të zënë me detyra të tjera, plani juaj nuk do të zbatohet. Vishni një byzylyk ose zinxhir argjendi për stabilitet mendor. Do kaloni një mbrëmje romantike me bashkëshortin.

Ngjyra me fat: E kuqe.

Koha e favorshme: 4 pasdite deri në 5 pasdite.

Gaforrja

Nëse po kaloni një stres prej kohësh, mund të rikuperoheni nga të gjithë ato tensione. Ju duhet të ndryshoni stilin e jetës tuaj për të mbajtur tensione të tilla larg. Disa biznesmenë të kësaj shenje të zodiakut mund të kenë fitime të mira. Duhet të planifikoni diçka për të kaluar pak kohë cilësore me të dashurit tuaj në mbrëmje. Mund të takoni një person i cili do t’ju japë këshilla për t’u rritur në jetë. Ndihmoni dhe shërbeni gratë e varfra dhe në nevojë dhe sillni pozitivitet në jetën tuaj të dashurisë. Ndihma e bashkëshortit tuaj në gatim mund të forcojë marrëdhënien tuaj.

Ngjyra me fat: E verdha

Koha e favorshme: nga 11 deri në 12 pasdite

Luani

Mundohuni të ruani qetësinë pasi dita duket se nuk është e mirë për sa i përket parave. Merrni pak kohë për familjen tuaj dhe kaloni kohë cilësore me ta. Mund të keni një debat serioz me të dashurin tuaj për disa çështje. Mundohuni të përfundoni punën tuaj në zyrë dhe të shkoni në shtëpi herët. Kjo do të sjellë lumturi për anëtarët e familjes suaj. Mos u mërzitni nëse plani juaj për të takuar dikë anulohet për shkak të shëndetit të bashkëshortit tuaj.

Ngjyra me fat: E bardha

Koha e favorshme: 14:00

Virgjëresha

Ju duhet të kënaqeni me joga dhe meditim për përfitime shpirtërore dhe fizike. Do të merrni para nga disa burime të cilat do t’ju çlirojnë nga shumë probleme financiare. Mos i ndani problemet tuaja personale me njerëz të rastësishëm përreth jush. Disa ngjarje fetare do të kryhen në shtëpinë tuaj. Ditë e mirë për jetën tuaj bashkëshortore. Bëni disa aktivitete fizike si vrapimi për të qëndruar në formë.

Ngjyra me fat: E bardha

Koha e favorshme: 10:00 deri në 11:00

Peshorja

Kjo ditë është një ditë shumë e mirë për ju nga pikëpamja shëndetësore. Të kesh një gjendje shpirtërore të gëzuar do t’ju mbajë të sigurt. Për të fituar më shumë, përdorni idenë tuaj inovative. Do të keni kohë të mjaftueshme me familjen dhe miqtë. Bashkëshorti juaj mund të jetë i shqetësuar për shkak të jetës tuaj të zymtë. Gjatë shëtitjes në mëngjes mund të hasni dikë me të cilin keni pasur mosmarrëveshje më herët. Komentet nga të afërmit e bashkëshortit tuaj mund të prishin harmoninë e lumturisë tuaj martesore. Do të ndiheni të përtërirë nëse dilni dhe vizitoni vende.

Ngjyra me fat: E bardhë

Koha e favorshme: 12:00 deri në 14:00

Akrepi

Kushtojini vëmendje udhëzimeve astrologjike nga një mik. Kjo do t’ju inkurajojë të përmirësoni shëndetin tuaj. Paratë që keni kursyer për një kohë të gjatë do t’ju jenë të dobishme, megjithatë, shpenzimet mund t’ju ulin shpirtin! Këshillohet që të shkoni për një darkë ose të shikoni film në teatër me bashkëshortin në mbrëmje për të qenë të relaksuar dhe për të pasur një humor të mrekullueshëm. Por plani për një shëtitje me të dashurin tuaj mund të mos jetë i frytshëm pasi do të shfaqen disa punë të rëndësishme. Kjo do të rezultojë në një debat të ashpër mes jush dhe të dashurit tuaj. Ju mund ta shfrytëzoni kohën e lirë duke bërë disa punë fetare. Mos u futni në konflikte të panevojshme. Mos gënjeni, mos shqetësoni askënd, në mënyrë që të keni mundësi të mbani një lidhje të mirë me partnerin tuaj. Partneri juaj mund të tregojë një anë të mrekullueshme të tij. Konsumimi i tepërt i alkoolit ose i cigareve mund të përkeqësojë shëndetin tuaj.

Ngjyra me fat: Maroon

Koha e favorshme: 15:00 deri në 17:00

Shigjetari

Vetëbesimi dhe energjia juaj do të jenë të larta. Biznesmenët e njohur të shenjës së zodiakut duhet të investojnë paratë e tyre me shumë mendim. Dita është e përshtatshme për të përfunduar punët në pritje të shtëpisë. E dashura juaj do të jetë një engjëll për ju. Pas përfundimit të punëve të shtëpisë, amvisët e kësaj shenje të zodiakut mund të shikojnë një film në TV ose të mbeten të zënë me celularët e tyre në kohën e lirë. Nuk do të jeni në gjendje të çliroheni nga krahët e partnerit tuaj të jetës. Ju mund të ndjeni se miqtë nuk ju ndihmojnë në kohë nevoje.

Ngjyra me fat: E kuqe e thellë

Koha e favorshme: 16:00 deri në 17:00

Bricjapi

Ka mundësi keqkuptimi mes jush dhe mikut tuaj. Të kesh një bisedë të qartë është çelësi për t’i kthyer gjërat në normalitet. Fëmijët tuaj do t’ju sjellin lumturi. Ka mundësi për përfitime ekonomike. Jeta juaj e dashurisë do të jetë në ekstazë. Ju do të menaxhoni pak kohë dashurie për veten nga orari juaj i zënë. Ju mund të kaloni një kohë të bukur me nënën tuaj. Jeta juaj bashkëshortore do të mbetet e mrekullueshme.

Ngjyra me fat: E gjelbër smerald.

Koha e favorshme: ndërmjet orës 10:00 dhe 12:00.

Ujori

Çfarëdo vështirësie që mund të përballeni, do të jetë më e lehtë pasi bashkëshorti juaj do të jetë aty për t’ju gëzuar. Një këshillë nga babai juaj mund të jetë e dobishme për ju në vendin e punës. Të detyrosh dashurinë ndaj dikujt është e padrejtë. Jini të kujdesshëm me gjërat tuaja ose përndryshe mund t’i humbni ato për shkak të grabitjes. Mund të ketë pak muzikë, vallëzim dhe kohë argëtuese me miqtë.

Ngjyra me fat: E bardhë e zbrazët.

Koha e favorshme: ndërmjet orës 14:00 dhe 15:00.

Peshqit

Mund të jeni të stresuar për shkak të mosmarrëveshjeve familjare dhe presionit në vendin e punës. Kjo do ta bëjë të vështirë për ju të përqendroheni. Marrëveshjet e pronave do të materializohen dhe do të sjellin fitime përrallore. Do të ishte e mençur të qëndroni larg çështjeve konfliktuale që mund të çojnë në një debat. Pavarësisht nga të gjitha vështirësitë, do të ndiheni më mirë deri në fund të ditës, sepse bashkëshorti juaj do të jetë pranë jush. Përdorni mjaltë të pastër çdo ditë.

Ngjyra me fat: E kuqe e verës.

Koha e favorshme: ndërmjet orës 15:15 dhe 16:30.

Continue Reading

Horoskopi

Do te keni 1 kthese te forte 180 grade/ Astrologia Meri Gjini paralajmeron keto 2 shenja horoskopi

Published

on

Dashi

Per ata qe e kane tashme nje lidhje, kjo dite do jete e mrekullueshme. Nuk ka nevoje te beni asgje duke qene se gjerat do rrjedhin shume mire. Nese jeni beqare, mundesite per takime interesante nuk do jene te shumta. Beni edhe pak durim qe te mos lendoheni. Ne planin financiar do keni surpriza te kendshme. Me ne fund do arrini te beni shpenzimet e domosdoshme.

Demi

Marredhenia me partnerin do jete me e mire se kohet e fundit. Do i shtoni dozat e komunikimit dhe kjo do iu ndihmoje t’i zgjidhni ne cast problemet qe do iu dalin. Beqaret duhet te reflektojne mire para se te marrin vendime. Mos u nxitoni te krijoni shpejt e shpejt nje lidhje. Nje fllad suksesi do fryje edhe ne planin financiar. Me ne fund buxheti do te stabilizohet.

Binjaket

Jeta sentimentale e cifteve do jete me e animuar gjate kesaj dite. Do i shprehni me teper ato qe ndjeni si ju ashtu edhe ai qe keni ne krah. Vazhdoni ne kete rruge. Pjesa me e madhe e beqareve do bien ne dashuri. Do i provoni edhe ju emocionet e te qenit me dike prane. Ne planin financiar mos enderroni me teper sesa duhet. Shpenzoni aq sa ua mban xhepi.
Gaforrja

Jeta juaj ne cift nuk do jete e trishte sot, perkundrazi ju do jeni te gezuar dhe te buzeqeshur. Do krijohet nje ambient harmonik dhe ne mbremje me seksual. Beqaret do vazhdojne edhe sot te jene vete. Mos e mbani mendjen tek dashuria por dilni argetohuni me miqte ose me familjaret. Ne planin financiar kerkohet me teper maturi. Limitoni shpenzimet qe te mos keni probleme.
Luani

Dielli do shkelqeje me shume sot ne jeten tuaj ne cift. Do kaloni momente shume te kendshme prane atij qe dashuroni dhe kenaqesite do jete te shumta. Per beqaret jo vetem qe do vijne dashuri por ato do jene mjaft pasiononte dhe te vecanta. Perfitoni nga kjo dite. Ne planin financiar nuk duhet te ndermerrni rreziqe te medha nese nuk doni te ngeleni pa asnje lek.

Virgjeresha

Jeta juaj ne cift do jete e influencuar shume mire gjate kesaj dite. Do merrni ate qe gjithmone keni kerkuar dhe emocionet do jene te njepasnjeshme. Shfrytezojeni cdo sekonde. Edhe beqaret do jene ne humor te mire dhe do shfrytezojne cdo mundesi qe do iu jepet per takime. Financat do jene te pastabilizuara keshtu qe shmangni cdo shpenzim te tepruar.

Peshorja

Dite e bukur dhe plot diell kjo e sotmja. Ne cift ambienti do jete mjaft romantik dhe i kenaqshem. Perfitoni per te diskutuar edhe ndonje teme delikate. Vetem sot mund t’i jepni zgjidhje. Per beqaret ka mundesi te ndodhin takime te vecanta. Megjithate yjet keshillojne te mos krijoni menjehere nje lidhje. Njihuni me mire me te. Financat do jene me te mira se kohet e fundit.

Akrepi

Nen influencen e Jupiterit jeta sentimentale e atyre qe jane ne nje lidhje do jete e paqendrueshme. Kujdes, mos kerkoni me cdo kusht te behet ashtu si thoni ju sepse do e nderlikonit edhe me teper situaten. Beqaret do mund te takojne shpirtin e tyre binjak. Ne planin financiar ka ardhur kohe te beni nje riorganizim. Vetem keshtu do e shihni cila eshte gjendja.

Shigjetari

Jeta ne cift do jete pergjithesisht e mire sot. Ne shume momente do ndiheni te lumtur prane partnerit tuaj dhe do deshironit qe minutat te mos kalonin. Do tregoheni edhe me tolerante. Beqaret do kene shume takime, por kjo do ua veshtiresoje zgjedhjen. Menaxhojeni pak me kudjes buxhetin sot nese nuk doni te keni as me te voglin problem me te. Mundesite i keni.

Bricjapi

Dite mjaft e thjeshte kjo e sotmja per ciftet. Do kaloni momente te kendshme prane atij qe dashuroni. Disa mund te fillojne edhe ndonje projekt te perbashket. Beqaret duhet te bejne edhe pak durim per ta arritur ate qe deshirojne. Po u nxituat nuk do krijoni lidhjen e enderruar. Ne planin financiar nuk do dini cfare te beni sepse situata do jete goxha problematike.

Ujori

Jupiteri do e zbukuroje edhe me teper jeten tuaj ne cift sot. Do merrni te gjitha kenaqesite qe kishit deshiruar. Gjithashtu do ndodhe edhe dicka shume e madhe te cilen as qe e kishit menduar me pare. Pergatituni! Beqaret do kerkojne gjate gjithe kohes dashurine, por nuk do e gjejne dot ate. Dite e veshtire edhe per financat. Nuk rekomandohet te behet asnje shpenzim i tepruar.

Peshqit

Mos u mbyllni ne vetvete gjate kesaj dite sepse jo vetem qe do merziteshit vete, por do e merzitnit edhe ate qe keni ne krah. Beqaret duhet te eprgatiten per nje aventure dhume te kendshme dhe emocionuese. Zemra juaj do rrahe pa pushim. Financat do jene gjate gjithe kohes te mbrojtura nga yjet. Mund te shpenzoni pak me teper pa u shqetesuar aspak.

Continue Reading

Trending