Connect with us

Horoskopi

Horoskopi javor i detajuar 21-27 Qershor sipas Astrologut Jorgo Pulla/ Kete shenje e presin ndryshime

Published

on

Java fillon fuqishëm pasi në 21 Qershor Dielli kalon tek Gaforrja dhe kemi Solsticin e Verës për 2021. Vëmëndjet kthehen në jetën tonë familjare pasi sentimentaliteti është i fortë dhe nevoja për siguri e madhe. Cështjet e natyrës familjare do na shqetësojnë sa mund të na strestojnë dhe të sjellin në sipërfaqje kujtime të kaluarës.

Të njëjtën ditë trekëndëshi Afërditës nga Gaforrja me Neptunin tek Peshqit lartëson jetën personale. Romantizmi dhe imagjinata kanë rol protagonist në lidhje dhe krijojnë ambjentin më të mirë të mundshëm për të shprehur ndjenja dhe nevoja.

Në 23 Qershor Merkuri kthehet në vijë të drejtë tek Binjakët dhe fillon një periudhë rikrijimit të komunikimit në të gjitha fushat. Eshtë e rëndësishme se nga këtu e tutje mundemi të përparojmë në marrëveshje dhe biseda që janë të rëndësishme aq sa nga ana profesionale dhe në atë personale. Kontakti me ambjentin tonë të afërt mund të përmirësohet duke shprehur tashmë të gjitha që mund të na problematizojnë.

Në 24 Qershor Hëna e Plotë në boshtin Gaforrja- Bricjapi luan rol protagonist duke mbyllur cështje të karakterit profesional dhe familjar. Optimizmi kryeson pasi trekëndësi Diellit tek Gaforrja dhe gjashtëkëndëshi Hënës tek Bricjapi me Jupiterin tek Peshqit krijon rrethanat e përshtatshme për të përparuar në zgjedhje dhe plane profesionale.

Paralelisht, të njëjtën ditë Afërdita tek Gaforrja në kontrast me Plutonin tek Bricjapi mund të fuqizojë atmosferën nga ana personale duke shkaktuar pasiguri dhe frikëra që shprehen me vrull. Eshtë urgjente nevoja të kapërcejmë humorin për kontroll dhe llogari të partnerit tuaj apo të një personi të ri që mund të na shqetësojë pasi është shumë e lhtë të hymë në një procedurë kundërshtimesh që do kushtojë në lidhje.

Në 27 Qershor Afërdita hyn tek Luani duke ndryshuar veprimet në cështjet sentimentale. Pasioni, loja, bujaria kanë rol kryesor në të gjitha nivelet e lidhjes. Eshtë e rëndësishme për ne të përparojmë në jetën tonë personale duke shijuar c’do moment me personin që kemi përkrah. Persona të ri mund të shfaqen pasi loja sentimentale merr zjarr. Zgjidhni tani shenjën tuaj:

DASHIJava fillon me hyrjen e Diellit në shenjën e Gaforres dhe tregon se këto ditë cështjet familjare pasi dhe disa detyrime të cilat lidhen me shtëpinë do kenë prioritet për ju. Një lajm i këndshëm i javës është se Merkuri do kthehet në vijë të drejtë në 23/6 dhe kështu do jetë më e lehtë për ju të menaxhoni punë, detyrime por edhe programin tuaj të përditshëm. Hëna e Plotë që do realizohet në boshtin Gaforrja- Bricjpai në 24/6 do krijojë ndjenja të cilat do ju afrojnë më pranë personave tuaj familajrë dhe do fuqizojnë lidhjet midis jush.
Dashuria: Fakti se Merkuri do kthehet në vijë të drejtë në 23/6 tregon automatikisht se kontakti dhe komunikimi juaj ose me partnerin tuaj ose- nëse jeni beqarë- me një person që ju intereson do përmirësohet ndjeshëm. Nga 27/6 kur Afërdita do kalonë në shenjën e Luanit do krijojë terren të përshtatshëm jo thjesht për të bërë njohje të reja por edhe për të gjetur një dashuri të re! Nëse ndodheni tashmë në një lidhje përpiquni të keni ndërmend aktivitete që ju pëlqejnë dhe vendoseni dhe partnerin tuaj brenda tyre!
Puna dhe Ekonomia: Në fillim të javës ka mundësi të shfaqen disa cështje komunikimi por gjatë gjysmës së dytë të javës do vëreni se punët dhe detyrimet do fillojnë të menaxhohen më lehtë sesa periudhën e kaluar. Hëna e Plotë që do realizohet në 24/6 tregon se do duhet të vendosni prioritete të caktuara në cështje profesionale, por të mos i lini të “kryesojnë” dhe kohën tuaj personale të lirë.

DEMI-Java do fillojë në mënyrë shumë favorizuese për ju pasi Dielli do hyjë në shenjën e Gaforres (21/6) dhe do realizojë trekëndësh me Jupiterin që ndodhet në shenjën e Peshqëve. Kjo nga njëra anë do rrisë famën tuaj dhe nga ana tjetër do ju drejtojë në njohje të reja ose shoqërore ose persona ose sociale. Me kthimin e Merkurit në vijë të drejtë në 23/6 do “shqiten” disa cështje ekonomike dhe disa cështje që lidhen me portofolin tuaj dhe ju kishin lodhur mjaftueshëm periudhën e kaluar. Hëna e Plotë që do realizohet në boshtin Gaforrja- Bricjapi në 24/6 tregon se tani është mundësia përshtatshme për të shprehur ndjenjat tuaja dhe të tregoni dashurinë tuaj tek personat që ndodhen rreth jush.
Dashuria:Afërdita pak para se të ikë nga shenja e Gaforres do krijojë një trekëndësh me Neptunin në fillim të javës dicka që tregon se do ekzistojë terren të përshtatshëm për tu afruar pranë me një person që ndodhet në ambjentin tuaj shoqëror. Gjatë Hënës së Plotë kontrasti Afërditës/Plutonit mund të sjellë tension në një lidhje, por kjo është dicka që mund të kapërcehet nëse ju nuk i hidhni vaj zjarrit në të. Në 27/6 Afërdita do kalojë në shenjën e Luanit dhe nga pozicioni i saj i ri mund të krijojë një histori të re sentimentale në një ambjent profesional.
Puna dhe Ekonomia: Punët dhe detyrimet nuk duket se do ndodhen në prioritet për ju këtë javë pasi mendja juaj ndodhet në cështjet personale por edhe në kontakt me shokët tuaj. Trekëndëshi Afërditës me Neptunin do përforcojë frymzimin tuaj dhe kjo mund t’ju ndihmojë akoma dhe në menaxhimin e cështjeve profesionale. Nëse merreni profesionalisht me artet apo puna juaj ka nevojë për imagjinatë dhe frymzim, atëher kjo javë do jetë ideale për ju.

BINJAKET-Java fillon me Solsticin Veror dhe hyrjen e Diellit në shenjën e Gaforres. Nga pozicioni i tij i ri Dielli do kthejë interesin e tij në fushën ekonomike dhe trekëndëshi që do krijojë me Jupiterin do krijojë terren të përshtatshëm për marrëveshje ekonomike dhe profesionale me përspektivë. Të reja e mira nuk ndalojnë këtu pasi në 23/6 Merkuri do kthehet në vijë të drejtë dhe do përmirësojë ndjeshëm klimën dhe komunikimin tuaj me të tjerët. Hëna e Plotë që do realizohet në boshtin Gaforrja- Bricjapi në 24/6 ju thotë të jepni vëmëndjen e nevojshme ideve dhe mendimeve tuaja, pasi atom und të përbëjnë “zgjidhjen shpëtuese, vecanërisht për cështje profesionale.
Dashuria: Afërdita pak para se të ikë nga shenja e Gaforres do krijojë kënd favorizues me Neptunin dhe do krijojë një klimë shumë të mirë dhe romantike. Nëse ndodheni tashmë në një lidhje shfrytëzojeni atmosferën që do krijojë këndi mësipërm për të kaluar caste romantike së bashku me partnerin tuaj. Nëse jeni beqarë, kthimi Merkurit në vijë të drejtë në shenjën tuaj por edhe zhvendosja e Afërditës në shenjën e Luanit në 27/6, tregon se periudhën e ardhshme zhvendosjet, komunikimi dhe njohjet e reja do kenë nderin e tyre, pasi dhe duket se nuk do ekzistojnë pengesa të kaluarës.
Puna dhe Ekonomia: Detyrimet tuaja profesioanle nuk do jetë të papërfillshme këtë javë por duket se imagjinata dhe frymzimi juaj do luajnë rol të rëndësishëm në menaxhimin e tyre. Me këndin harmonik të Afërditës/ Neptunit në fillim të javës ka shumë mundësi të keni ide të cilat do ndihmojnë rëndësishëm në menaxhimin e shumë cështjeve tuaja profesionale. Madje duket se do sistemoni disa nga to me mënyrë imagjinare, pasi dhe këndet e mësipërme do përforcojnë dhe produktivitetin tuaj.

GAFORRJA-Java fillom me Solsticin Veron dhe hyrjn e Diellit në shenjën tuaj që inaguron zyrtarisht muajin e ditëlindjes tuaj. Trekëndëshi që do krijojë me Jupiterin që ndodhet në shenjën e Peshqëve vulos se është një javë vecanërisht pozitive dhe me fat për ju dhe qëllimet tuaja. Periudhën e ardhshme- duke filluar nga kjo javë- do keni mënyrën të fitoni përshtypjet dhe të tërhiqni interesin e të tjerve. Madje duket se dhe joshja juaj do jetë vecanërisht e lartë dicka që do funksionojë në favorin tuaj, vecanërisht nëse jeni beqarë! Hëna e Plotë që do realizohet në boshtin tuaj në 24/6 ju kujton se nevojitet të kushtoni kohë tek personat që bëjnë pjesë në lidhjet tuaja më të rëndësishme.
Dashuria: Afërdita pak para se të iki nga shenja juaj do krijojë një kënd favorizues me Neptunin që ndodhet në shenjën e Peshqëve dicka që tregon se kjo javë vec se joshje dhe humor të lartë për ju, do ketë dhe ndjenja romantike. Nëse jeni beqarë, duket se do keni një admirues të ri që mund të takoni në një detyrim social. Nëse ndodheni tashmë në një lidhje shfrytëzoni këto ditë të cilat do krijojnë një humor shumë të mirë midis jush dhe partnerit tuaj, pasi nga 27/6 kur Afërdita do kalojë në shenjën e Luanit disa detyrime pritet të shfaqen dhe të eleminojnë kohën tuaj të lirë.
Puna dhe Ekonomia: Hyrja e Diellit në shenjën tuaj dhe këndi favorizues që krijon me Jupiterin tregon se kjo është një javë shumë e mirë për ju dhe aspiratat tuaja profesionale. Në pozitivet e kësaj javë të shtohet dhe kthimi Merkurit në vijë të drejtë në shenjën e Binjakëve në 23/6, i cili do ndihmojë ndjeshëm komunikimin tuaj me të tjerët. Tani do keni mundësinë të prezantoni me mënyrën më të mirë veten tuaj profesionale dhe aftësitë tuaja në punë.

LUANI-Këtë javë udhëheqësi juaj Dielli, do kalojë në shenjën e Gaforres në 21/6 dhe nga pozicioni i tij i ri ju fton të ktheni vëmëndjen tuaj në më të “brendshmet”. Pozicioni i ri i Diellit tregon se kjo javë do ketë shumë introversion për të dhënat tuaja, por pikërisht kjo mbyllje në vetvete është që do ju ndihmojë të menaxhoni ndjenja por edhe të kuptoni shumë gjëra. Gjithashtu këto ditë janë shumë favorizuese për kompromentime ekonomike dhe marrveshje, mjafton të mbani “letrat tuaja të mbyllura” dhe ti hapni vetëm atje ku duhet. Merkuri kthehet në vijë të drjtë në 23/6 dicka që do ulë ndjeshëm keqkuptimet, vonesat dhe hamendësimet e periudhës së kaluar. Hëna e Plotë që do realizohet në boshtin Gaforrja- Bricjapi në 24/6 mund të ulë energjinë tuaj dhe t’ju bëjë të ndjeni lodhje, por kjo do jetë dicka kalimtare.
Dashuria: Afërdita pak para se të ikë nga shenja e Gaforres krijon kënd pozitiv me Neptunin dicka që tregon se java do ketë ndjenja të forta dhe intuitë të fortë, e cila do ju ndihmojë të kuptoni shumë gjëra akoma dhe nëse nuk thuhen. Nëse ndodheni tashmë në një lidhje do jetë e lehtë të mendoni rreth ndjenjave të partnerit tuaj por edhe disa ankesave që mund të ketë. Nga data 27/6 kur Afërdita do kalojë në shenjën tuaj do fillojë një periudhë shumë e mirë për ju që jeni beqarë, pasi do keni mundësi për argëtim, flirted he adventura sentimentale.
Puna dhe Ekonomia: Me kthimin e Merkurit në vijë të drejtë nga 23/6 do jetë më e lehtë për ju të komunikoni me lehtësi me persona që ndodhen në ambjentin tuaj profesional dhe kjo do përbëjë bazë për tu menaxhuar detyrimet tuaja profesionale. Me Afërditën në shenjën tuaj nga 27/6 do fillojë një periudhë ku do jetë e lehtë të tregoni dhuntitë tuaja profesionale dhe aftësitë tuaja, pasi duket se këto nuk do kalojnë të pavëna re dhe ka shumë mundësi të sjellin një lartësim.

VIRGJERESHA-Java do fillojë me hyrjen e Diellit në shenjën e Gaforres dhe nga pozicioni tij i ri do ju drejtojë ti kushtoni më shumë kohë jetës tuaj sociale, kontakteve me shokë por edhe aktiviteteve kolektive. Trekëndëshi që krijon me Jupiterin tregon se nëpërmjet detyrimeve sociale dhe takimeve do ekzistojë mundësi të bëni njohje të reja interesante. Në 23/6 Merkuri kthehet në vijë të drejtë në shenjën e Binjakëve dhe do përmirësojë ndjeshëm komunikimin dhe vecanërisht klimën në ambjentin tuaj profesional. Hëna e Plotë që do realizohet në boshtin e Gaforres – Bricjapit në 24/6 flet për ndjenja të bukura, të cilat do ringrohin lidhjet shoqërore por edhe sentimentale.
Dashuria: Afërdita – e ndodhur në shenjën e Gaforres- do krijojë një trekëndësh me Neptunin që ndodhet në shenjën e Peshqëve i cili vulos se janë ditë shumë të mira për aktivitete kolektive, pasi nëpërmjet tyre ka mundësi të njihni një person që do ju tërheqi interesin. Nëse ndodheni tashmë në një lidhje shfrytëzoni ndjenjat e forta që do ekzistojnë këtë javë dhe shprehni ato që ndjeni tek partneri juaj. Nga 27/6 kur Afërdita do kalojë në shenjën e Luanit duket se do jeni më shumë të mbyllur dhe kjo do ndryshojë balancat.
Puna dhe Ekonomia: Me kthimin e Merkurit në vijë të drejtë do jetë më e lehtë të sistemoni disa cështje profesionale të cilat ju lodhën mjaftueshëm periudhën e kaluar. Gjithashtu duket se këtë javë do mundeni të menaxhoni dhe disa keqkuptime me persona që ndodhen në ambjentin tuaj profesional, dicka e cila do ju ndihmojë përtej humorit tuaj edhe në cështjet e punës.

PESHORJA-Këtë javë Dielli do kalojë në shenjën e Gaforres në 21/6 dhe trekëndëshi që do krijojë me Jupiterin në shenjën e Peshqëve do krijojë mundësi në cështjet profesionale dhe ato të punës. Nëse keni punuar mjaftueshëm periudhën e kaluar mbi një projekti të caktuar duket se erdhi momenti i shpërblimit tuaj. Me kthimin e Merkurit në vijë të drejtë në shenjën e Binjakëve në 23/6 filloni përsëri të bëni plane për disa udhëtime, zhvendosje por edhe takime që kishin hyrë në “akull” periudhën e kaluar. Hëna e Plotë që do realizohet në 24/6 në boshtin Gaforrja- Bricjapi ju ndihmon të menaxhoni cështje profesionale por edhe disa detyrime familjare.
Dashuria: Java do fillojë me qëndrim të relaksuar dhe romantik në jetën tuaj pasi trekëndëshi Afërditës që ndodhet në shenjën e Gaforres me Neptunin tregon se do gjeni kohë për tu relaksuar së bashku me partnerin tuaj. Nëse jeni beqarë me kthimin e Merkurit në vijë të drejtë në 23/6 por edhe me hyrjen e Afërditës në shenjën e Luanit në 27/6, do fillojë një periudhë shpresëdhënëse për njohje të reja dhe flirte, të cilat ka shumë mundësi të fillojnë nëpërmjet shoqërive të përbashkta dhe dalje me shokë.
Puna dhe Ekonomia: Këtë javë ia vlen të investoni më shumë kohë në cështje të cilat lidhen me punën, pasi hyrja e Diellit në shenjën e Gaforres tregon se fusha profesionale do ju shqetësojë shumë periudhën e ardhshme. Këndi favorizues që do krijojë këtë javë me Jupiterin, por edhe kthimi Merkurit në vijë të drejtë vulosin se do ekzistojnë mundësi për të menaxhuar cështje profesionale, të fitoni dicka në punë por edhe për të bërë përshtypje me aftësitë tuaja.

AKREPI-Hyrja e Diellit në shenjën e Gaforres në 21/6 hap këtë javë dhe trekëndëshi që do krijojë me Jupiterin nga shenja e Peshqëve ju sjell humorin. Eshtë fakt se këto ditë do jenë optimiste për ju dhe nuk përjashtohet të ekzistojnë dhe disa zhvillime në cështje personale dhe sentimentale, të cilat do përforcojnë këtë humor të mirë. Në 23/6 Merkuri do kthehet në vijë të drejtë dhe “pozicioni” i tij i ri do jetë më i mirë për menaxhimin e cështjeve ekonomike por edhe vendimet që lidhet me fushën ekonomike. Hëna e Plotë që do realizohet në boshtin Gaforrja – Bricjapi në 23/6 ju afrojnë më pranë me persona me të cilat ekzistuan “trazira”.
Dashuria:Kjo javë është shumë favorizuese për jetën tuaj personale dhe për cështjet tuaja sentimentale si të jeni beqarë ose ndodheni tashmë në një lidhje. Në rastin e parë trekëndëshi Afërditës që ndodhet në shenjën e Gaforres me Neptunin tek Peshqit, mund të krijojë një histori të re romantike me një person që ndodhet në ambjentin tuaj të gjërë, pa e kuptuar mirë-mirë. Nëse ndodheni tashmë në një lidhje castet që do kaloni me partnerin tuaj do luajnë rol përcaktuar në humorin tuaj ndaj kushtojini dhe vëmëndjen përkatëse. Me hyrjen e Afërditës në shenjën e Luanit në 27/6 duket se do ktheni vëmëndjen tuaj në cështje që lidhen me punën.
Puna dhe Ekonomia: Kjo është një javë që nuk do ju shqetësojnë aq punët dhe detyrimet pasi mëndja juaj do ndodhet tek një person i caktuar apo në disa cështje personale. Me kthimin e Merkurit në vijë të drejtë në 23/6 nuk do jetë e vështirë cështje profesionale të cilat peridhën e kaluar kanë patur nevojë për shumë mund. Nga fundi javës kur Afërdita do kalojë në shenjën e Luanit (27/6) do fillojë një periudhë plotësisht të ndryshme, ku puna do jetë për ju prioritet.

SHIGJETARI-Këtë javë me hyrjen e Diellit në shenjën e Gaforres në 21/6 do fillojë një periudhë që do jetë vecanërisht ndihmuese për të sistemuar financat tuaja. Madje trekëndëshi që do krijojë Dielli me Jupiterin që ndodhet në shenjën e Peshqëve, do ju ndihmojë akoma më shumë dhe nuk përjashtohet të sjellë dhe një marrëveshje e mirë ekonomke. Nga mesi javës (23/6) ku Merkuri do kthehet në vijë të drejtë në shenjën e Binjakëve do jetë më e lehtë të kompromentoni c’farëdo lloj cështjeje, të shprehni mendimet tuaja dhe të komunikoni me të tjerët, pa keqkuptime dhe hamendësime. Hëna e Plotë që do realizohet në boshtin e Gaforres- Bricjapit në 23/6 mund të krijojë disa tensione me shkak cështjet ekonomike.
Dashuria: Trekëndëshi Afërditës që ndodhet në shenjën e Gaforres me Neptunin që ndodhet në shenjën e Peshqëve do sjellë në sipërfaqje ndjenja të forta këtë javë, të cilat ose do ju sjellin më pranë me partnerin tuaj ose- nëse jeni beqarë- do ju afrojnë shumë pranë me një person që ndodhet rreth jush. Fundja në rast se jeni beqarë, një periudhë shumë e mirë do fillojë për ju në fund të javës (27/6) pasi Afërdita do kalojë në shenjën e zjarrit të Luanit dhe do sjellë mundësi shumë të mira për jetën tuaj personale.
Puna dhe Ekonomia: Bisedat që do keni këtë javë në punë duket se do lëvizin kryesisht rreth marrëveshjeve ekonomike dhe skeletit ekonomik të marrveshjeve tuaja profesionale. Me kthimin e Merkurit në vijë të drejtë do jetë më e lehtë të menaxhoni cështjet që lidhen me punën por edhe portofolin tuaj dhe mund të fillojnë dhe disa biseda në lidhje me një marrëveshje të re profesionale.

BRICJAPI-Nga kjo javë do fillojë një periduhë gjatë së cilës do ju shqetësojnë vecanërisht lidhjet tuaja ndërpersonale pasi hyrja e Diellit në shenjën e Gaforres në 21/6 do i sjellë në sipërfaqje. Trekëndëshi që do krijojë me Jupiterin që ndodhet në shenjën e Peshqëve tregon se është një javë shumë ndihmuese për lidhjet personale por edhe për bashkpunime. Kthimi Merkurit në vijë të drejtë në 23/6 do ju ndihmojë të menaxhoni më mirë cështjet e përditshmërisë dhe të gjitha ato që ju krijojnë mjaft ankth periudhën e kaluar. Hëna e Plotë që do realizohet në boshtin tuaj (Gaforrja- Bricjapi) në 24/6 do krijojë ndjenja të forta të cilat do luajnë rol përcaktues në një lidhje personale apo profesionale. Përpiquni të ruani tone të ulta dhe të mos hyni në lojra të forta mburrjeje.
Dashuria: Trekëndëshi Afërditës nga shenja e Gaforres me Neptunit do ju sjellë pranë me një person që ndodhet në ambjentin tuaj të ngushtë. Nëse ndodheni tashmë në një lidhje gjatë mesit të javës përshkak të kontrastit midis Afërditës dhe Plutonit do duhet të kushtoni vëmëndje në biseda që do keni me partnerin tuaj, pasi një mendim të ndryshim që mund të keni t’ju shtyjë në lëvizje reaguese të cilat do kenë kosto për qetësinë tuaj. Nga data 27/6 kur Afërdita do kalojë në shenjën e Luanin do fillojë një periudhë që mund të takoni përsëri një person të kaluarës!
Puna dhe Ekonomia: Përditshmëria e punës duket se do fillojë të bëhet më e durueshme nga kjo javë dhe në këtë do ndikojë dhe kthimi Merkurit në vijë të drejtë. Sigurisht do duhet të keni durim pasi komunikimi do fillojë të ndryshojë dhe të përmirësohet më shumë gjatë gjysmës së dytë të javës. Disa cështje të lëna pezull në punë mund të menaxhohen menjëherë, mjafton t’ju jepni vëmëndjen e nevojshme.

UJORI-Këtë javë duket se do jepni më shumë bazë në cështjet e përditshmërisë tuaj pasi hyrja e Diellit në shenjën e Gaforres në 21/6 do i bëjë vecanërisht të rëndësishme për ju. Trekëndëshi që do krijojë me Jupiterin që ndodhet në shenjën e Peshqëve tregon se do dilni të fituar nga angazhimi juaj me cështjet e punës dhe projektet profesionale. Në këtë do ndihmojë dhe kthimi Merkurit në vijë të drejtë në shenjën e Binjakëve nga 23/4, që do përmirësojë shumë komunikimin tuaj me të tjerët. Hëna e Plotë që do realizohet në boshtin e Gaforres – Bricjapit në 24/6 ka shumë mundësi t’ju krijojë një humor dembel, i cili mund t’ju largojë qoftë dhe përkohësisht nga detyrimet tuaja.
Dashuria: Java do fillojë me trekëndëshin midis Afërditës që ndodhet në shenjën e Gaforres dhe Neptunit që ndodhet në shenjën e Peshqëve, dicka që tregon se pavarsisht punëve dhe detyrimeve mëndja juaj do ndodhet në një person të caktuar. Nga 27/6 që Afërdita do kalojë në shenjën e Luanit do fillojë një periudhë shumë e mirë për tu afruar me një person që ju intereson dhe për të krijuar njohje të reja. Nëse ndodheni në një lidhje me kthimin e Merkurit në vijë të drejtë në shenjën e Binjakëve, do jetë më e lehtë të menaxhoni disa cështje që mund të ekzistuan me partnerin tuaj periudhën e kaluar.
Puna dhe Ekonomia: Cështjet e punës duket se do ju shqetësojnë mjaftueshëm këtë javë por me trekëndëshin e Diellit/Jupiterit pasi dhe me kthimin e Merkurit në vijë të drejtë, duket se nuk keni asgjë për të “patur frikë” përsa lidhet me menaxhimin e tyre! Komunikimi me të tjerët do luajë rol të rëndësishëm në sistemimin e detyrimeve profesionale dhe me siguri do mundeni të mbështeteni në të!

PESHQIT-Këtë javë do vëreni se qëndrimi juaj do ndryshojë ndjeshëm për më mirë dhe këndet astrologjike që do realizohen do ndikojnë në këtë. Hyrja e Diellit në shenjën e Gaforres në 21/6 dhe trekëndëshi që do krijojë me Jupiterin që ndodhet në shenjën tuaj, tregon se është një javë shumë ndihmuese për cështjet tuaja sentimentale. Kthimi Merkurit në vijë të drejtë në shenjën e Binjakëve në 23/6 do ju ndihmojë të vendosni mendimet tuaja në një rregull dhe të merrni vendime për cështje që janë të rëndësishme për ju. Hëna e Plotë që do realizohet në boshtin Gaforrja- Bricjapi në 24/6 ju shtyn të bëni një arratisje me partnerin tuaj, vetëm larg nga të gjitha sa ju shqetësojnë në përditshmëri.
Dashuria: Cështjet tuaja sentimentale, si të jeni beqarë ose nëse ndodheni në një lidhje duket se do zhvillohen me shumë shenja të mira këtë javë. Trekëndëshi Afërditës që ndodhet në shenjën e Gaforres me Neptunin favorizon udhëtimet ndaj nëse ndodheni tashmë në një lidhje merrni partnerin tuaj dhe bëni një arratisje qoftë dhe në një destinacion të afërt. Nëse jeni beqarë, duket se do filloni të jepni bazë në ndjenjat që ka një person për ju. Nga data 27/6 me hyrjen e Afërditës në shenjën e Luanit do fillojë një periudhë ku do rriten mundësitë të takoni dashurinë tuaj gjatë detyrimeve tuaja të përditshmërisë.
Puna dhe Ekonomia: Disa cështje në punë vecanërisht ato që ju kishin shqetësuar shumë gjatë periudhës së kaluar duket se do gjejnë mënyrë për tu menaxhuar këtë javë. Kthimi Merkurit në vijë të drejtë do ju ndihmojë të vendosni në rregull disa mendime por edhe disa cështje të lëna pezull që lidhen me punën tuaj.

Horoskopi

Hena e plote do te jap energji tek ju/ Astrologia Meri paralajmeron kete shenje horoskopi

Published

on

HENE E PLOTE NE UJOR DT 24 KORRIK 2021

CLIRIM NGA ERRESIRA. Hena e plote ne Ujor kishte madhesine dhe shkelqimin me te bukur veror. Pas nje perballje me Plutonin ne Bricjap sjell nje clirim dhe nje romance te ftohte por te madherishme dhe klas. Ndikim te forte do kete tek Akrepet Luanet Demet dhe Ujoret e lindur ne dhjetediteshin e pare te shenjes s etyre. Ujori eshte shkence ,inteligjence mode e re dhe ligje sociale Por eshte edhe udhetim ne hapesiren e pafund te universit. Koha te filozofoni per te ardhmen dhe te zhyteni ne detin e teknologjise dhe te zhvillimit racor Perballja me universin mund te jape nje shkendije flakerime

Dashi

Nje menyre e re te menduari apo punari do ju cliroj nga pengesat e forta ne ngritjen tuaj apo ne egzistencen tuaj Nje dalje dhe clirim nga pasionet e fiksuara ju bene mire

Demi

Nje rreth i plote e mbyll ciklin ne jeten tuaj Ka te beje me karrieren apo me jeten ne cift Por tashme quajeni se keni mbyllur nje etape te rendesishme Me universin nuk i keni punet mire dhe kjo hene e plote ju tremb me ndryshimet qe sjell

Binjaket

Nje thirrje qe ju behet per te udhetuar dhe per te prekur kufijte e mundesive tuaja do jete kjo hene e plote ne Ujor per ju Mund ta hapi ose te mbylli nje ceshtje te rendesihme qe ka lidhje me te ardhmen tuaj

Gaforrja

Do ishit si deti me henen e plote qe reflektohet mbi te Romantik te ndjeshem por qe kjo pamje mbart edhe dicka qe nenkupton vuajtje apo brenge si edhe paralajmerimin e nje dhimbjeje shpirterore

Luani

Hene e plote ju freskon pasi Dielli ju ka nxehur shume ne shenjen tuaj qe tani qe sapo eshte futur Ju qe keni lindur ne ditet e para te shenjes tuaj do perballeni me nje emocion te forte

Virgjeresha

Ndikimi i henes se plote do jete llogjik dhe paralajmerues per ju duke ju bere te perparuar ne lidhje me punen dhe idete qe duhet te aplikoni tashme qee gjerat te kene sukses Kujdes shendetin dhe perballjet pa takt

Peshorja

Kjo eshte hena e plote me e bukur per jeten tuaj erotike dhe romancat tuaja por edhe per talentet tuaja Gjithsesi mbani nje detaj trishtimi qe nuk ju cliron

Akrepi

Hena e madhe ne ujor ne shtepine e shtepise tuaj do te thote qe ne nje ambjent familjar apo shtepi e keni mbyllur nje cikel dhe duhet te vendosni per nje menyre te re jetese dhe nje shtepi te re Por mund edhe te kuptoni lumturine e se ardhmes

Shigjetari

Duke lozur me Diellin ne Luan qe ju pershtatet shume ,mos harroni kete hene te plote shume te bukur ne Ujor qe do ju ndricoj rrugen me te shkurter per te aritur qellimet

Bricjapi

Tashme ka ardhur momenti te kompletoheni ne ate qe mendoni se ju perket apo eshte e juaja Ketu mund te behet fjale edhe per ceshtje materiale dhe erotike

Ujori

Kjo ehne e plote shume e madherishme ne shenjen tuaj eshte me e bukura pasi reflektohet nga Dielli ne Luan me i zjarrti dhe me i madhi Do fitoni nje ceshtje te rendesishme dhe do beni gjera te padegjuara me pare

Peshqit

Kjo periudhe do jete shume personale dhe shume romantike per ju Por do jete e ftohte ne reflektim dhe nuk do kuptohet menjehere as nga ju e as nga ata qe duan te merren me ju

Continue Reading

Horoskopi

Horoskopi javor 26 Korrik-1 Gusht 2021/ Kjo eshte shenja me FAT e javes se fundit te Korrikut

Published

on

Dashi

Qielli është mjaft i favorshëm për të lindurit e kësaj shenje. Në këtë moment do të jeni të karikuar me energji dhe do të keni raporte të mira me të tjerët, por edhe në dashuri. Edhe historitë e reja janë mjaft të favorshme, ndaj mund të guxoni lirisht.

Demi

Keni kaluar ditë në të cilat energjia ka qenë e pakët, por më në fund do të vijë rikuperimi. Me kalimin e ditëve, situata do të vijë duke u përmirësuar. Në dashuri do ju duhet të prisni edhe pak për të zgjidhur problemet.

Binjakët

Më në fund do të nisë rikuperimi, pas disa ditësh kur jeni ndjerë të rënë moralisht. Për të zgjidhur disa çështje të punës, bëni mirë që ti referoheni një profesionisti. Vjeshta dhe dimri parashikohen të mbushura me më shumë kënaqësi.

Gaforrja

Gjatë kësaj dite do të ndiheni të përhumbur në mendime dhe në reflektime. Kjo vlen edhe për ata që kanë një lidhje që zgjat prej kohësh, ku do të vendosen para zgjedhjes nëse duhet të vazhdojnë ose jo. Pasditja do të jetë e lodhshme, ndaj bëni mirë që të mos lodheni shumë.

Luani

Dashuria do të jetë mjaft e favorizuar për gjithë ata që janë në një lidhje të qëndrueshme e cila zgjat. Ndërkohë të tjerë priren që të mos iu kushtojnë të tjerëve shumë vëmendje dhe kjo gjë mund t’iu kthehet kundërt. Momente të kënaqshme pritet të sjellë fillimi i shtatorit.

Virgjëresha

Gjatë kësaj dite do të jeni të shqetësuar për një person i cili ju tensionon. Megjithatë yjet parashikohet që të jenë pozitive. Edhe sfera profesionale do të ketë vetëm përmirësime.

Peshorja

Ju pret një ditë me luhatje të ndjeshme, e cila do të jetë nën ritmin e duhur. Problematikat kanë të bëjnë kryesisht me punën, ku jo çdo gjë do të ecë sipas planeve tuaja. Mundohuni që të kaloni një mbrëmje të qetë.

Akrepi

Gjatë kësaj të diele do të keni dëshirë për të dashuruar dhe për t’u rikthyer në lojë. Së fundmi keni pasur shumë tensione dhe diskutime me njerëz të ndryshëm, edhe në familje. Më në fund do të ketë rikuperim.

Shigjetari

Dita do të nisë me ritëm të ngadaltë, ku me gjasë do të ketë tension, por gjërat do të përmirësohen. Bëni mirë që të bëni gjëra me qetësi dhe të shmangni diskutimet. Në punë do të ndjeni nevojën për t’ia nisur nga e para dhe për t’u rikthyer në lojë, shkruan noa.al.

Bricjapi

Kjo e diel do të jetë përgjithësisht e qetë, pas një periudhe konfuze që keni kaluar. Lajme të mira parashikohen për të lindurit e kësaj shenje. Lidhur me dashurinë mund të ndryshoni mendim.

Ujori

Ju pret një ditë pozitive gjatë së cilës gjërat do të vijnë drejt përmirësimit. Gjatë kohëve të fundit keni pasur probleme dhe diskutime në raport me të tjerët, por gjërat tashmë do të përmirësohen. Në dashuri dhe në sferën financiare, duhet të tregoheni të kujdesshëm.

Peshqit

Do të ndjeni dëshirën për tu larguar dhe të eliminoni çdo gjë që nuk iu përshtatet dhe gjithë ata persona që nuk i vlerësoni më. Kjo gjë vlen sidomos sa i takon punës, ku do keni mundësi që t’iu përkushtoheni projekteve të reja.

Continue Reading

Horoskopi

Hena e plote e Korrikut do te sjell te reja/ Astrologu Jorgo Pulla paralajmeron kete shenje

Published

on

Energjia e Hënës së plotë

Kjo Hënë e plote nuk ka të bëjë vetëm me çështjet tona personale, por edhe me gjithcka ndodh mes nesh ne pergjithesi . Ajo i referohet të ardhmes sonë dhe mënyrës se si ne mund ta ndërtojmë atë në mënyrën më të mirë dhe do të ndikojë në grupin e qëndrueshëm të shenjave sic jan : Demi, Luani, Akrepi dhe Ujori, veçanërisht ata që kanë lindur në ditët e para të ketyre shenjave . Hëna e Plotë në Ujor nuk dëshiron që ne të jemi të mbyllur ne vetveten tonë, por të shohim me larg  ne  veprimet tona te ndikojnë në tërësi deri  në fund të gjerave qe neve na interesojn per jeten tonë. Të ndajmë ato që na shqetësojnë dhe të gjejmë zgjidhje. Të rishikojmë marrëdhëniet tona dhe të mos mbajmë ato që nuk na ndihmojne perkundrazi na sjellin pengesa gjet ruges ton qe ne kemi zgjedhur, por të rivendosim ato që vlejnë dhe disa gjerave te tjera qe ishin te leverdishme per ne por  nuk u dhamë atyre mundësinë koha eshte tani.

Ky është qëllimi, por atmosfera  keto dit mund te jete e tensionuar, nevrat tona arrijn kulmin ne kete Hen te plot  dhe ne do të jemi shumë emocionues dhe nervozë, veçanërisht me njerëz dhe marrëdhënie që kemi  punuar prej shume vitesh ky nervozizem mund te sjelli probleme sjellë çekuilibër në jetën tonë. Do të ketë më shumë tension të brendshëm dhe nuk do të jemi në gjendje të relaksohemi lehtë dhe të pranojmë me qetësi çdo presion prandaj arma e fuqishme ne kete aspect eshte mendja dhe zjuarsia  ne ceshtje te veshtira.

Hëna dhe Dielli ndodhen  perball njera tjetres . Hëna në shenjen e Ujorin ne shenjen e revolucionit dhe Dielli në Luanin i zjarrtë. Pra, shpërthimet duken të pashmangshme, jo vetëm në marrëdhënie, por edhe fjalë për fjalë, pasi mund të përballemi me problem ne nje lidhje ne nje pune problemet mund te jene  të forta prandaj kujdes anashkaloni me cdo kusht debatet , nese ju kujtohet vitin e kaluar kur kishim  Hënën e Plotë po ne në Ujor ku pam shpërthimin në portin e Beirut.

Hëna e Plotë në Ujor vjen me një moment për ndryshime dhe zhvillime rrënjësore. eshtë shenja që lidh trurin, sistemin nervor dhe ADN-në tonë dhe është ajo që kërkon pavarësinë, drejtësinë dhe çlirimin përmes kryengritjeve dhe shpërthimeve. Veprimi dhe vrulli do të na karakterizojnë dhe ne do të dëshirojmë të arrijmë qëllimet tona.

Këndet e Hënës së plotë

Hëna formon një kend me Aferditen ,e cila është ne te kundërt me Jupiterin (i cili formon një kend  me Diellin) dhe kështu emocionet tona rriten  dhe bëhemi me teper nervozë nëse nuk marrim atë që duam. Seksioni kryq(x) midis Hënës së plotë dhe Aferdites  rrit nevojën tonë ne sferen sentimentale ,kerkohet me teper  kujdes, mbështetje dhe afeksion, por nëse këto nuk arrihen , tensionet dhe reagimet do të jenë të forta. Gjithçka do të na shqetësojë dhe do të kemi një çekuilibër të brendshëm. Mund të ketë edhe grindje për arsye financiare ose për çështje të vetëbesimit ose ambicies. Dilemat “Familje ose karrierë” do të japin dhe marrin dhe çështjet e egoizmit, ekzagjerimit dhe lakmisë. Përgjigja për të gjitha këto është që të diskutojmë dhe zgjidhim  çështje të pazgjidhura në marrëdhënie.

Kundërshtimi i Afërditës ndaj Jupiterit nga njëra anë favorizon shoqërin, por krijon një prirje për dembelizëm dhe pakujdesi, kështu që nëse nuk keni shkuar me pushime dhe jeni akoma në punë eshte ne te miren tuaj te jeni  veçanërisht të kujdesshëm. Ekziston mundesia gjithashtu për të gjetur kënaqësi përmes punes dhe takimeve , shoqeria e keqe na con ne nje rrug pa krye ketu duhet te bejm shume kujdes, sic jan pijet dhe substanca të ndaluara. Për sa i përket marrëdhënieve, kontrasti Afërditë-Jupiter i zmadhon ndryshimet midis partnerëve, rrit polaritetin dhe hendeku bëhet më I madh . Tensionet janë të përsëritura, pasi askush nuk mund të relaksohet dhe të pretendojë vazhdimisht atë që ai e konsideron të drejtë. Vështirësia në komunikim do të përkthehet si pasiguri do të krijohet një ndjej nervozizmi  dhe  keqkuptime apo thashatheme, distancohuni nga keto gjera te pa vlera .

DASHI

Hëna e Plotë në Ujor në 24/7 do ta kthejë vëmendjen tuaj në punën tuaj në grup, partnerë, miq dhe qëllimet e reja ne fushen e karrjeres. Mundohuni të lini mënjanë emocionin tuaj dhe hidhni një vështrim objektiv në të gjitha marrëdhëniet që keni krijuar, miqësore, personale dhe profesionale. Mundohuni ti përmbushni keto pritje, qëllimet dhe nevojat tuaja jan ne anen tuaj me te mir? Apo po e humbni kohën tuaj me njerëz dhe marrëdhënie që nuk kanë asgjë për t’ju thënë? Kjo Hënë është shansi juaj për të ndërprerë lidhjet me cilindo dhe këdo që nuk ju përshtatet dhe për të ndjekur marrëdhëniet më kuptimplota. Zjeroni  rrethin tuaj shoqëror, dilni dhe pranoni ofertat qe mund te keni apo doni te realizoni. Ju mund të merrni pjesë në një takim te rendesishem dhe të takoni një person të shkëlqyeshëm që mund të ndryshojë rrjedhën e jetës tuaj për mirë. Thjesht duhet të jeni  më te hapur për ndihmën që i jepni personave të tjerë.

DEMI

Ju do të keni zhvillime, dhe ndryshime në karrierë me Hënën e Plotë më 24/7 Demi te dashur, veçanërisht nëse keni lindur – ditët e para të shenjës tuaj. Nervat dhe durimi juaj mund të testohen gjatë kësaj periudhe, veçanërisht në punë dhe kjo mund të sjellë debate  edhe në shtëpi. Mundohuni sa më shumë që të mos mund ta transferoni psikologjinë tuaj të stresuar nga zyra te familja dhe partneri juaj dhe mbani qetësinë tuaj në mënyrë që të mund të merrni vendimet e duhura kur jeni nën presion. Kjo Hënë e Plotë dhe shume strikte  ne shenjen e Ujorit, do të aktivizojë shtëpinë tuaj të 10-të diellore në lidhje me statusin tuaj, imazhin tuaj shoqëror, martesën tuaj dhe karrierën tuaj, dhe ju mund të dëshironi të mbyllni një ceshtje te madhe te veshtire që filloi këtë vit. Mos kini frikë të ndryshoni qëllimet dhe përparësitë tuaja nëse dëshironi. Ky vendim mund t’ju drejtoj në rrug  të reja  më të bukura për ju. Një karrierë e re, një pozicion më i vlefshëm, një jetë më e lumtur mund t’ju presë.

BINJAKET

Planet për të ardhmen janë shume te sigurta per juve me te ndriçuar nga Hëna e Plotë e dates  24/7 dhe kërkon që ju t’i shihni të gjithë nga një lente me kënd të gjerë dhe një këndvështrim më mendjehapur. Disa fakte mund t’ju bëjnë të rishikoni disa nga besimet tuaja që mund të shkaktojnë probleme në zhvillimin tuaj apo keni pasur dhe me par keqkuptime . Nuk është keq t’i përshtateni zhvillimeve dhe të ndryshoni nga momenti kur gjithçka lëviz rreth jush. Lini mënjanë çdo pasiguri dhe mos lejoni që të tjerët t’ju drejtojnë në ëndrrat dhe qëllimet e tyre. Ndiqni intuiten tuaj jo te tjereve . Dhe mbase tani Hëna e Plotë do t’ju japë mundësinë të shpalosni kreativitetin tuaj dhe të prisni frytet e se ardhmes . Mund të paraqitet edhe një ofertë për një vend pune jashtë vendit ose në një kompani shumëkombëshe. Ju mund të hapni krahët dhe të largoheni për studime ose trajnime në një vend ose qytet tjetër. eshtë mundësia juaj për zgjerimin tuaj shpirtëror, hapni horizontet tuaja.

GAFORRJA

Hëna e plotë në shenjën revolucionare të Ujorit ndriçon shtëpinë tuaj erotike të 8-të Diellore që ka të bëjë me dashurin, burimet e të ardhurave të përbashkëta, pasuritë tuaja, por edhe atë që fshihni në shpirtin tuaj. Ndoshta bëni një zhytje në mënyrë që të zbuloni nëse ndjenjat që merrni nga partneri/e juaj janë të mjaftueshme për ju dhe nëse janë në përputhje me atë që ju ofroni. Kjo procedurë mund të jetë e dhimbshme dhe të hap disa plagë, por njekohesisht  do të hapë sytë tuaj per nje te ardhme te sigurt . Hëna e Plotë do t’ju ​​vërë në një fazë ndryshimesh dhe do të kërkoni atë që meritoni, ndërsa do t’ju ​​mbushi me guxim për të marrë vendime për të ardhmen tuaj. Në të njëjtën kohë, do të ndiheni më të stabilizuar , kështu që praktikisht mund të rregulloni shpenzimet dhe të ardhurat tuaja, veçanërisht nëse keni një portofol të përbashkët me partnerin tuaj. Ndërsa mund të jeni në gjendje të bëni një marrëveshje fitimprurëse, të merrni një hua ose ndihmë financiare, të shlyeni një borxh të vjetër që ju ka munduar ose të investoni siç duhet në pasuritë tuaja të patundshme. Pas kësaj Hëne të Plotë do të ndjeni se jeni më të pjekur dhe se më në fund keni vendosur kufijtë e duhur per nje te ardhme te ndritur .

LUANI

Hëna e plotë në 24/7 do të jetë veçanërisht zbuluese në lidhje me marrëdhëniet tuaja të qëndrueshme, martesën dhe bashkëpunimet. Bëhuni gati për ndryshime të rëndësishme në mënyrën e lidhjes, mënyrën e bashkëpunimit dhe  te jetës tuaj në përgjithësi. Nëse jeni beqarë mund te krijoni ndonje njohje per lidhje serioze , nëse jeni në një lidhje dhe jeni të mërzitur mund të bëni hapa te rendesishme per jeten tuaj ne nje te ardhme te afert,  partneri juaj i kupton nevojat tuaja për të dhënë përfundimisht puthjen e jetës dhe të ndiheni përsëri të lumtur në marrëdhënie. Por gjithashtu do t’i jepni një shans  tjetër bashkëpunimeve tuaja, pasi do të dëshironi të bashkëjetoni me njerëz që u besoni dhe që flisin të njëjtën gjuhë. Në përgjithësi, ju do të hyni në procesin e ekzaminimit se si e shihni veten në marrëdhëniet tuaja dhe të bëni një fillim të ri duke vendosur kufij dhe duke vendosur kushte specifike që dëshironi të përmbushni. Ndani përparësitë tuaja, mbajini afër njerëzit tuaj dhe hiqni ata që krijojnë situata negative .

VIRGJERESHA

Keni kaluar shumë nga koha juaj duke u kujdesur për të tjerët dhe duke përmbushur nevojat e tyre. Hëna e plotë në Ujor ju kujton se edhe ju keni të drejtë të pushoni dhe të kujdeseni per veten tuaj . Dhe nëse të tjerët nuk kujdesen per juve apo nuk merni ate qe meritoni , atëherë është koha ta duash veten dhe te realizosh gjerat e tua te mbetuar pezull me pare , t’i kushtosh vëmendje shëndetit tuaj duke bere nje palester nje diet ne te miren e shendetit tuaj . Mundohuni të përmirësoni kushtet e jetës suaj të përditshme, shikoni se cilat gjera ju kan lodhur me teper si ne pune dhe ne shoqeri  eshte koha te  ndryshoni perspektivën tuaj. Mos merrni përsipër të gjitha përgjegjësitë dhe nuk keni pse të jepni gjithçka kur te tjeret nuk japing minimumin. Nëse nuk i merrni vendimet vetë, atëherë universi do t’ju japi nje shenje per  t’ju motivuar të bëni këto ndryshime që do t’ju ndihmojnë të keni një jetë dhe shëndet më të mirë ne perditeshmerin tuaj.

PESHORJA

Hëna e plotë në 24/7 do te përqendroj vëmendjen tuaj në jetën tuaj të dashurisë, çështjet e fëmijëve te familjes ku do te keni shume momente te këndshme. Do t’ju bëjë jashtëzakonisht krijues me ide novatore, duke rritur imagjinatën dhe idealizmin tuaj. Entuziazmi juaj do të rritet, do të ndiheni plot energji dhe do të dëshironi të dilni, të argëtoheni, të shoqëroheni dhe të afroheni me njerëzit e tjerë që doni dhe që ju ngrenë shpirtin kjo  eshte Hena e plot qe ju ofron dhe shum supriza. Nëse jeni në një njohje  do të dëshironi të afroheni me personin  tuaj dhe të përjetoni disa momente pasioni, per juve qe jeni ne kerkim ten je shtazanije dhe  dëshironi të keni një pasardhës mbase kjo është një kohë e mirë për ta provuar, ndërsa nëse jeni vetëm mund ta mirëpresni dashurinë në jetën tuaj . Dashuria, romanca dhe pozitiviteti do të vërshojnë në zemrën tuaj, kështu që dilni jashtë, udhëtoni dhe gjeni mënyra për të shijuar këto momente.

AKREPI

Hëna e plotë në 24/7 prek ata që kanë lindur në ditët e para të shenjës suaj dhe mbase keni një ndryshim në punë ose në shtëpi. Nëse nuk mund të beni biseda te rendesishme , mos shpenzoni energji dhe mos bisedoni gjera te rendesishme me persona qe shum pak I njihni. Por për shkak se edhe ju mund të jeni nën presion që mund të çojë në situata te veshtira me mirea eshte heshtja, është më mirë të qëndroni larg njerëzve dhe bisedave që kanë erë baruti. Zonat e nxehta me të prekura nga Hëna  e plote kanë të bëjnë me shtëpinë, familjen, pasuritë e paluajtshme, prindërit tuaj dhe fëmijërinë tuaj. Meqenëse do të ngarkoheni emocionalisht, shmangni takimet dhe bisedat që kan  të bëjnë me fushat e mësipërme, sepse gjërat mund të dalin jashtë kontrollit dhe të mbyllin shumë dyer prapa jush dhe veshtir se happen me vone . Ju duhet kohë që të ndiheni të sigurt përsëri, sepse tani mendoni se ndjenja e stabilitetit ka humbur. Por frika nuk është kurrë udhëzuesi i duhur, mos harroni se kur diçka mbaron, fillon diçka tjetër. Me guxim dhe ambicie do të bëheni edhe një herë udhëheqës të jetës tuaj dhe me te fort akoma  I drejti zhytet por asnjehere nuk mbytet.

SHIGJETARI

Kjo Hënë e Plotë në Ujori harmonizohet me impulsin tuaj dhe ju bën të dilni përpara me pasion dhe të komunikoni idetë tuaja, vizionin tuaj, të vërtetën tuaj. Dëgjoni intuitën tuaj dhe bëjeni atë te jet e ardhmja juaj , por gjithmonë me zjuarsin  dhe jo me tension dhe debate , sepse të gjithë do të jenë në fushe  dhe disa mund të mos jenë të gatshëm të ju dëgjojnë se çfarë doni t’u thoni atyre. Kështu që ju mund të humbisni një mundësi, jo sepse ideja juaj ishte e gabuar, por sepse mënyra juaj nuk ishte e duhura. Përndryshe ju do të keni një frymëzim, besim dhe energji të pabesueshme për t’i bërë qëllimet tuaja realitet dhe për t’u afruar pak me ëndrrën tuaj. Për shkak se sundimtari juaj Jupiter, planeti i fatit dhe I zgjerimit, do të formohet në kundërshtim me Aferditen , eshte ne te miren tuaj  të  jeni sa me te kujdesshëm ndaj dy gjërave, nga njëra anë mos u nxitoni dhe nga ana tjetër beni kujdes me financat tuaja. Gjithashtu, kjo Hënë e plot ne Ujor  do të rrisë nevojën tuaj për udhëtime, por edhe për të zhvilluar intuiten  tuaj dhe ndoshta për të filluar procese për disa fusha të reja të punes tuaj ne nje te ardhme te afert .

BRICJAPI

Hëna e Plotë në 24/7 përqendron vëmendjen tuaj në përfitimet tuaja financiare dhe emocionale dhe ju ndihmon t’i vendosni ato në rregull. Stabiliteti është qëllimi juaj dhe kjo në mendjen tuaj arrihet vetëm përmes planifikimit dhe kontrollit financiar. Ju keni Saturnin në shenjën tuaj të zodiakut për disa vjet dhe kjo ju mësoi durimin e kërkuar për të marrë atë që dëshironi, tani ky planet është në shtëpinë e financave dhe Hëna e plotë ndikon në këtë zonë. Ndoshta kjo Hën e plot  do të shkaktojë një veshtiresi nese nuk jeni te kujdesshem  ne  marrëdhënien tuaj me paratë dhe që ju duhet të mësoni të vlerësoni gjëra të tjera në jetë. Nga ana tjetër, kjo mund t’ju sjellë një mundësi dhe të bëni një marrëveshje fitimprurëse financiare ose të merrni një rritje ose ngritje në detyrë. Ndryshimi ekonomik është në ballë dhe është koha të fillojmë një kapitull të ri dhe të konsiderojmë gjenerimin e të ardhurave nga talentet e pashfrytëzuara.

UJORI

Per juve te kesaj shenje kjo  Hënë e plotë e dates  24/7 (por edhe thena tjeter e  Gushtin ) dhe duhet të jeni gati për ndryshime të lundrimit, por edhe zbulime në një marrëdhënie apo bashkëpunim. Ju do të jeni në qendër të  vemendjes dhe te zhvillimeve sepse pikerisht  tani mund të merrni disa përgjigje për pyetjet që kanë qenë në mendjen tuaj dhe këto përgjigje mund të jene vendimtare per te ardhmen tuaj, të cilat në sytë e disave do të duken te pamundura . Por ju do t’i besoni intuitës tuaj dhe me besim te vetja juaj do të bëni lëvizje që do të shihni qe do te mbyllni shume shtigje qe me pare nuk ishte e mundur dhe tani gjithcka e keni ne dor juve , ndërsa në të njëjtën kohë disa dyer happen dhe mundesi te reja ju vijne . Me besim dhe këmbëngulje në vizionin tuaj do të jeni në gjendje të arrini sukses, por sigurisht që duhet punë e përkushtim ndaj vlerave tuaja. Hëna e plotë do t’ju ndihmojë të rilindni, të besoni në veten tuaj dhe të kujtoni ata rreth jush se keni vullnet  dhe shanse që ju plotësohen dhe  e drejta shpërblehet.

PESHQIT

Më 24/7 Hëna e plotë në Ujor prek ata që kanë lindur në ditët e para të shenjës së tyre dhe mund të nxjerrë në dritë disa sekrete ose pakenaqesi të ndryshme ne punen tuaj kujdes duhet te beni ne prapaskena  mos jepni informacione  qe nuk duhet ti tregoni se mund ti prishni pune vetes suaj . Enderrimet  tuaja gjatë kësaj periudhe do të jenë intensive, si dhe intuita juaj. Shëndeti dhe psikologjia juaj do të jenë më të prekshme, prandaj bëni më të mirën tuaj dhe kaloni ca kohë relaks  për veten tuaj dhe gjeni një ekuilibër midis punës dhe pushimit. Përdoreni këtë kohë për të pushuar në mënyrë që të përqendroheni në qëllimet tuaja për të ardhmen. Ju mund të ndiheni të stresuar emocionalisht dhe kjo do të nxjerrë në sipërfaqe lodhjen ,stresin e akumuluar ne muajet e fundit . Gjithashtu  Hëna e plot ne Ujor  mund të krijojë kushtet për të zbuluar sekrete të mëdha, të cilat do t’ju sjellin më afër disa njerëzve tuaj te dashur  dhe përveç kësaj ju do të ndjeni “pastrimin” në shpirtin tuaj. Gjithashtu, Hëna e plotë mund të tregojë një sfond të fortë ose në kendveshtrimin tuaj mund të jeni duke punuar fshehurazi në një projekt për të cilin nuk dëshironi që dikush ta dijë ende. Mbani mend mos tregoni forcen dhe sekretet tuaja keto dit  megjithatë, nuk i keni borxh askujt përveç vetes dhe kjo është një mundësi për të liruar mendjen tuaj dhe për të pastruar shpirtin tuaj.

Continue Reading

Trending