Connect with us

Horoskopi

Horoskopi javor 14-20 Qershor sipas astrologut Jorgo Pulla/ Kjo eshte shenja me FAT e javes

Published

on

DASHI JAVOR

Këtë javë ka mundësi të shfaqen disa vonesa apo disa shtyrje në detyrime që ekzistuan në programin tuaj, por të mbani mend se sa më fleksibël jeni me tilla lloj temash, aq më e lehtë do jetë ti menaxhoni nga e para. Trekëndëshi Diellit që ndodhet në shenjën e Binjakëve me Saturnin që ndodhet tek Ujori tregon se ditët- përtej disa temash që mund të ekzistojnë në komunikim- janë mbështetëse për lidhjet shoqërore dhe personale në vijë të përgjithshme. Në fund të javës kushtojini më shumë vëmëndje komunikimit pasi katrori Merkurit/Neptunit mund të krijojë një terret të turbullt në të.

Dashuria

Hyrja e Afërditës tek Gaforrja në 2/6 flet për siguri sentimentale dhe ngrohtësi dhe këto të dyja janë që do përbëjnë “qëllim” për ju periudhën e ardhshme. Duket se do kërkoni atë që me të do ndjeni se ekziston një qëndrueshmëri pa varësi dhe “lojra”. Nëse ndodheni tashmë në një lidhje do duhet të keni ndërmend se ndoshta nga disa biseda dalin përfundime të ndryshme dhe kjo ka mundësi të bëhet më e fortë nga fundi javës.

Puna dhe Ekonomia

Merkuri kundërt ndoshta e bën të ndjeshme prezencën e tij brenda javës ndaj do duhet ti jepni më shumë peshë akoma dhe në biseda në punë, të cilat përbëjnë rutinë për ju. Kontrasti midis Marsit që ndodhet në shenjën e Gaforreve dhe Plutonit që ndodhet tek Bricjapi në fund të javës mund të hedhë “vaj zjarrit” në disa debate dhe përfundimisht ti shndërrojë në tensione, vecanërisht nëse ekzsistojnë biseda impulsive.

DEMI JAVOR

Këtë javë duket se do ju shqetësojnë gjithashtu aq sa fusha profesionale aq edhe ajo ekonomike, pasi pritet të ekzistojë më shumë lëvizshmëri në të dyja. Trekëndëshi Diellit që ndodhet në shenjën e Binjakëve me Saturnin tek Ujori në mes të javës, mund të stabilizojë një lidhje profesionale apo një marrveshje ekonomike, dicka që do ketë reflektim pozitiv dhe në psikologjinë tuaj por edhe në arkën tuaj. Sigurisht sa kalojnë ditët e javës do duhet ti kushtoni më shumë kujdes në rast se ekzistojnë disa biseda ekonomike, pasi katrori Merkurit në të vijë të kundërt nga shenja Binjakëve me Neptunin tek Peshqit mund të japë përshtypje të gabuara nga to.

Dashuria

Afërdita do kalojë në shenjën e Gaforres në 2/6 dhe nga pozicioni saj i ri do krijojë terren të përshtatshëm për tu zhvilluar një njohje por edhe një qëndrim i mirë jo vetëm për ju por edhe personat që ndodhen rreth jush. Nëse ndodheni tashmë në një lidhje ka shumë mundësi t’ju jepet mundësia të bisedoni dhe të zgjidhni disa cështje të cilat vinë nga e kaluara dhe mund të kenë krijuar distancim midis jush dhe partnerit tuaj. Humor i mirë dhe sinqeriteti do luajnë rol përcaktues në zhvillimin e bisedave të kësaj jave, si të jeni beqarë ose nëse ndodheni tashmë në një lidhje.

Puna dhe Ekonomia

Disa biseda që do zhvillohen këtë javë ka mundësi të sjellin ndryshime në cështje që lidhen me punën. Trekëndëshi Diellit me Saturnin tregon se këto ndryshime mund të stabilizojnë një lidhje profesionale apo një cështje e cila ju kishte krijuar ndjenja përplasëse periudhën e kaluar. Nga fundi javës nëse nevojitet të merrni vendime që lidhen me fushën ekonomike, me katrorin e Merkurit të kundërt dhe të Neptunit do duhet të mbani mend se “c’farë shpëlqen nuk është flori”.

BINJAKËT JAVOR

Java do ketë shumë mundësi për cështjet të cilat lidhen me arsmimin apo me një udhëtim që keni ndërmend të bëni ose për arsyje profesionale ose personale. Trekëndëshi Diellit që ndodhet në shenjën tuaj me Saturnin tek Ujori tregon se përqendrimi dhe përkushtimi juaj në cështje të caktuara- vecanërisht nëse lidhen me të mësipërmet- do sjellë dhe rezultatin e dëshiruar. Nga fundi javës do duhet ti kushtoni më shumë baza cështjeve profesionale pasi katrori Merkurit të kundërt me Neptunin mund të krijojë prapaskena në to.

Dashuria

Afërdita lë shenjën tuaj në 2/6 dhe kalon në shenjën e Gaforres, dicka që tregon se periudhën e ardhshme energjia dhe humori duan me të cilin do qasni cështjet tuaja personale do ndryshojë plotësisht. Nëse ndodheni brenda në një lidhje e cila ju lë pyetje, cëshjtet që lidhen me sigurinë sentimentale do fillojnë të ndodhen gjithnjë dhe më shpesh në sipërfaqje. Nëse jeni beqarë ka mundësi të nevojitet të shihni “pas fjalëve” për të kuptuar klimën që ekziston në një njohje por edhe ato që do t’ju thotë ai që keni përballë, pasi katrori Merkurit me Neptunin ka mundësi të krijojë tërren të turbullt.

Puna dhe Ekonomia

Cështjet e punës duket se do ju shqetësojnë mjaftueshëm- vecanërisht sa kalojnë ditët e javës- pasi dhe ka mundësi të shfaqen disa informacione të reja në lidhje me to. Mirë do ishte të mos nxitoheni të merrni vednime apo të dilni në përfundime vecanërisht nëse ekzistojnë thashetheme të ndryshme në punë. Katrori Merkurit të kundërt që ndodhet në shenjën tuaj me Neptunin që ndodhet në shenjën e Peshqëve, mund t’ju drejtojë në perfundime të “turbullta” dhe si pasojë të bëni lëvizje të papërshtatshme në fushën profesionale.

GAFORRJA JAVOR

Këtë javë Afërdita do kalonë në shenjën tuaj (2/6) dhe nga pozicioni saj i ri do ndihmojë vecanërisht zbuljen e lidhjeve personale, profesionale dhe sociale. Trekëndëshi Diellit që ndodhet në shenjën e Binjakëve me Saturnin që ndodhet tek Ujori tregon se këto ditë do ju ndihmojnë të gjeni një zgjidhje në cështje të cilat kanë “zënë rrënjë” dhe mundet deri tani të përbëjnë shkakun kryesor të shqetësimit. Sa kalojnë ditët e javës aq më shumë do rritet tensioni pasi kundërshtimi Marsit që ndodhet në shenjën tuaj me Plutonin që ndodhet tek Bricjapi, mund të hedhë vaj zjarrit dhe t’ju shtyjë në shpërthime.

Dashuria

Prezenca Afërditës në shenjën tuaj nga 2/6 do ëmbëlsojë një lidhje personale apo një njohje që ka bërë debut së fundmi. Nëse bëni pjesë tek beqarët e shenjës tuaj është shumë e mundur të shfaqet dicka e re e cila do ju rinovojë! Nga fundi javës do nevojitet ti kushtoni më shumë kujdes reagimeve tuaja, pasi kundërshtimi Marsit që ndodhet në shenjën tuaj me Plutonin mund të krijojë apo zmadhojë tensione, të cilat nuk kanë asnjë arsyje ekzistence.

Puna dhe Ekonomia

Detyrimet profesionale dhe c’do gjë që lidhet me punën duket se nuk do ju shqetësojnë aq këtë javë pasi vëmëndja juaj është e kthyer në lidhjet tuaja profesionale dhe bashkpunimet tuaja. Kështu që ka mundësi të investoni më shumë kohë për ti parë dhe sesa ato funksionojnë dhe nëse kanë nevojë për disa ndrysime. Nga fundi javës ndoshta të mos ekzistojë një zë në një cështje profesionale dhe kjo do ketë nevojë për durim dhe qetësi.

LUANI JAVOR

Këtë javë duket se do ekzistojnë shumë biseda të cilat do krijojnë një klimë shumë të mirë midis jush dhe disa personash të rrethi tuaj shoqëror dhe kjo klimë do ndikojë në stabilitetin e lidhjeve personale dhe shoqërore. Mundet Merkuri të ndodhet në vijë të kundërt dhe të krijojë disa probleme në komunikim, por trekëndëshi Diellit që ndodhet tek Binjakët me Saturnin që ndodhet tek Ujori, do ju ndihmojë të bëni disa biseda të cilat do menaxhojnë cështje që ekzistojnë midis jush dhe të tjerve. Preferoni gjysmën e parë të javës për biseda të rëndësishme pasi katrori Merkurit në vijë të kundërt me Neptunin në fund të javës është “ndalues” për biseda, aq më tepër për marrveshje.

Dashuria

Afërdita bën hyrjen e saj në shenjën e Gaforres në 2/6 dhe trekëndëshi që krijon me Jupiterin që ndodhet në shenjën e Peshqëve ka mundësi të sjellë zhvillime pozitive në një hostori të fshehtë dashurie. Historitë e fshehta do kenë nderin e tyre periudhën e ardhshme dhe duket se do shfaqet një e cila do jetë vecanërisht e rëndësishme për ju. Nëse ndodheni tashmë në një lidhje të mbani mend se sinqeriteti dhe dialogu do kenë rëndësi përcaktuese në menaxhimin e c’do lloj cështjeje dhe nëse ekziston midis jush dhe partnerit tuaj.

Puna dhe Ekonomia

Kjo javë ka mundësi të krijojë terren të përshtatshëm për tu menaxhuar disa keqkuptime të kaluarës midis jush dhe personave që ndodhen në ambjentin tuaj profesional, të cilat kishin filluar nga një cështje pune. Ruani rezerva në rast se ekzistojnë dhe biseda për një marrveshje të ardhshme, pasi do duhet të keni ndërmend se deri atëher ndoshta ndryshojnë shumë të dhënat të cilat do ju prezantohen tani.

VIRGJËRESHA JAVOR

Këtë javë cështjet e punës por edhe cështjet që ndodhen në përditshmërinë tuaj do kenë nderin e tyre. Trekëndëshi Diellit që ndodhet në shenjën e Binjakëve me Saturnin që ndodhet tek Ujori ju thotë se tani është mundësia përshtatshme për të sistemuar disa cështje të cilat keni lënë pezull por edhe disa detyrime profesionale. Nga fundi javës do duhet ti kushtoni vëmëndje atyre sa premtoni por edhe atyre që dëgjoni, pasi katrori Merkurit në vijë të kundërt me Neptunin mund të krijojë paqartësi dhe hamendësime në cështje profesionale por edhe personale.

Dashuria

Afërdita do kalojë në shenjën e Gaforres në 2/6 dhe ky ndryshim do ju krijojë një qëndrim të këndshëm dhe do ju kujtojë se ndjenjat luajnë përfundimisht rolin më përcaktues në një lidhje. Me pozicionin e ri të Afërditës është mundësia e përshtatshme ti kushtoni më shumë kohë partnerit tuaj, vecanërisht periudhën e kaluar kjo nuk ishte e mundur për shkak të detyrimeve profesionale. Trekëndëshi që do krijojë me Jupiterin që ndodhet në shenjën e Peshqëve favorizon shumë ju që bëni pjesë tek beqarët e shenjës tuaj pasi nuk përjashtohet të sjellë një njohje të re- ndoshta nëpërmjet personash që ndodhen në ambjentin tuaj shoqëror- e cila do ketë pluset për tu zhvilluar në dicka më shumë.

Puna dhe Ekonomia

Këtë javë ka mundësi të keni biseda të ndryshme të cilat do kenë si qëllim kryesor t’ju bindin për një cështje profesionale. Për shkak të Merkurit të kundërt por edhe të katrorit që do krijojë më Neptunin nga fundi javës përpiquni të përqendroheni në vepra dhe jo në fjalë, pasi ato duken se mund të mos jenë aq të qarta dhe t’ju drejtojnë në vendime të gabuara.

PESHORJA JAVOR

Me rrugëtimin e kundërt të Merkurit këtë javë ka mundësi të rigjëndeni apo të komunikoni me persona me të cilët keni humbur. Trekëndëshi midis Diellit që ndodhet në shenjën e Binjakëve dhe Saturnit që ndodhet tek Ujori mund të krijojë rrethanat e përshtatshme jo thjesht për të kthyer një lidhje të kaluarës por edhe për tu stabilizuar. Nga fundi javës do duhet ti kushtoni më shumë vëmëndje përditshmërisë tuaj dhe të gjitha detyrimeve që lidhen me të, pasi këndi negativ i Merkurit të kundërt me Neptunin mund t’ju bëjë të mos i kushtoni vëmëndjen e duhur disa punëve të rëndësishme.

Dashuria

Afërdita ndryshon shenjë këtë javë dhe pasi në 2/6 do kalojë tek Gaforja dhe nga pozicioni i saj i ri do kthejë interesin tuaj në imazhin e jetës tuaj personale. Kështu që nëse ndodheni tashmë në një lidhje duket se këto ditë do investoni më shumë kohë në të, për të përmirësuar imazhin e saj. Nëse jeni beqar trekëndëshi Afërditës me Jupiterin mund të krijojë rrethanat ideale për tu afruar me një person që ndodhet tashmë në përditshmërinë tuaj apo në ambjentin tuaj të punës.

Puna dhe Ekonomia

Punët, detyrimet dhe c’do gjë që lidhet me to, do ju shqetësojnë shumë këtë javë dhe do ekzistojnë mundësi për ti menaxhuar dhe ti përmbushni pa ndonjë mund të vecant vecse me mënyrën e përshtatshme. Nga fundi javës ka mundësi të ekzistojnë disa kundërshtime apo debate me persona që ndodhen në ambjentin tuaj profesional, por nëse ruani qetësinë tuaj është e sigurt se ato do jenë të përkohshme.

AKREPI JAVOR

Vëmëndja juaj këtë javë duket se do kthehet në cështjet të cilat “vijë nga e kaluara” pasi rrugëtimi kundërt i Merkurit në shenjën e Binjakëve ju kthen në cështjet e të kaluarës. Trekëndëshi midis Diellit që ndodhet dhe ai tek Binjakët dhe Saturni tek Ujori do ju ndihmojë të kuptoni akoma dhe në mënyrë intuitive rastet që ia vlen të keni kujdes dhe të jepni prioritet për të mundur ti menaxhoni. Nga fundi javës komunikimi juaj me persona të caktuar ka mundësi t’ju japë mesazhe të gabuara dhe në këtë do ndikojë katrori Merkurit të kundërt me Neptunin.

Dashuria

Këtë javë dhe specifikisht në 2/6 Afërdita do kalojë në shenjën e Gaforres dhe nga pozicioni i saj i ri do favorizojë shumë cështjet tuaja personale si të jeni beqarë ose nëse ndodheni tashmë në një lidhje. Trekëndëshi që do krijojë menjëherë me Jupiterin që ndodhet në shenjën e Peshqëve sjell flirte dhe shumë njohje të reja. Nëse keni gjetur tashmë parterin tuaj kushtojini kohë për të bërë gjëra së bashku dhe bredna aktivitetesh të reja ka shumë mundësi të gjeni dhe një hobi të ri. Dëshira juaj krijuese dhe frymzimi që do keni këto ditë do përbëjë burim tërheqjeje për partnerin tuaj.

Puna dhe Ekonomia

Punët nuk ndalojnë kurrë dhe kjo është dicka që do bëhet e qartë gjatë kësaj jave. Sigurisht të mbani mend se dëshira juaj për tu marrë me cështje profesionale dhe cështje vetëm mirë mund të sjellë, pasi do ju ndihmojë të menaxhoni disa cështje akoma dhe nëse ato ju duken të vështira. Këto ditë ka shumë mundësi të vijë përsëri në sipërfaqje një cështje të kaluarës por bashkë me këtë do ekzistojnë dhe rrethanat e përshtatshme për të mundur ti sistemoni përfundimisht.

SHIGJETARI JAVOR

Këtë javë do ekzistojnë mundësi për të menaxhuar disa cështje të cilat ka mundësi të kishin shkaktuar trazira në një lidhje personale apo profesionale. Merkuri mund të vazhdojë të lëvizë në vijë të kundërt në shenjën e Binjakëve dhe të shkaktojë ngatërresa komunikuese, por nëse përqendroheni në disa biseda këto ditë do jetë më e lehtë të zgjidhen disa keqkuptime. Në këtë do ndikojë trekëndëshi Diellit që ndodhet në shenjën e Binjakëve me Saturnin që ndodhet tek Ujori i cili ju paralajmëron të veconi kolegët nga shokët, shokët nga të njohurit në mënyrë që ti ndani “rolet”.

Dashuria

Afërdita do kalojë në shenjën e Gaforres në 2/6 dhe do bëjë kërkuesën tuaj kryesore sigurinë sentimentale. Kështu që duket se do investoni kohë në një person që mund t’ju mbulojë shqetësimet sentimentale dhe dini se mundeni të mbështeteni mbi të. Nëse jeni beqarë, trekëndëshi Afërditës me Jupiterin që ndodhet në shenjën e Peshqëve nuk përjashtohet t’ju sjellë sentimentalisht pranë me një person i cili mund të ndodhej deri tani pranë jush, por nuk ishin krijuar rrethanat e një historie dashurie.

Puna dhe Ekonomia

Disa biseda që do keni me shkak cështjet profesionale ka mundësi t’ju krijojnë ndjenja të ngatërruara apo kontradiktore. Sa kalojnë ditët e javës aq më e fortë do bëhet kjo ngatërresë pasi në 4/6 do realizohet me saktësi katrori Merkurit në vijë të kundërt që ndodhet në shenjën e Binjakëve me Neptunin që ndodhet në shenjën e Peshqëve. Për këtë arsyje mirë do ishte të ruani “rezerva” për gjëra të cilat do thuhen këto ditë dhe të shmangni biseda për gjëra që do bëhen në të ardhmen.

BRICJAPI JAVOR

Këtë javë do ekzistojnë mundësi për të sistemuar disa gjëra të cilat deri tani kishin mbetur pezull dhe lidhen me punën. Trekëndëshi Diellit që ndodhet në shenjën e Binjakëve me Saturnin që ndodhet në shenjën e Ujorit tregon se mund të keni një përditshmëri presionuese pune, por është e sigurt se do keni dhe shpërblim në të. Përpjekjet dhe mundet tuaja duket se do njihen dicka e cila do përbëjë motiv për të vazhduar përpjekjen . Nga fundi javës do nevojitet ti kushtoni më shumë vëmëndje detajeve të cështjeve të punës dhe cështjeve të përditshmërisë, pasi mund të ekzistojnë hamendësime.

Dashuria

Punët nuk do ju lërë kohë të lirë të mjaftueshme këtë javë por hyrja e Afërditës në shenjën e ndjeshme të Gaforres në 2/6 tregon se me njërën apo me tjetrën mënyrë do ju shqetësojnë cështjet tuaja sentimentale. Trekëndësi që do krijojë Jupiteri që ndodhet në shenjën e Peshqëve do ndihmojë në zbutjen e një lidhjeje që ishte mjaft e tentosur periudhën e kaluar. Nëse jeni beqar ka shumë mundësi të filloni të vini gjithnjë dhe më pranë me një person që ndodhet në rrethin tuaj të ngushtë dhe kjo nuk përjashtohet të nënkuptojë fillimin e një lidhjeje të re sentimentale.

Puna dhe Ekonomia

Punët dhe c’do gjë që lidhet me cështje profesionale do ju shqetësojnë shumë këtë javë pasi trekëndëshi midis Diellit dhe Saturnit sjell shumë punë por edhe mundësitë e përshtatshme për njohje dhe vlersim të mundit tuaj. Nga fundi javës do duhet ti kushtoni më shumë vëmëndje komunikimi që do keni me kolegët tuaj dhe me persona që ndodhen në ambjentin tuaj profesional, pasi dhe ka mundësi të shfaqen tensione të cilat nëse “përgjigjeni” do mundeshin të prishin klimën e mirë që ekziston midis jush.

UJORI JAVOR

Kjo javë duket se do jetë stabilizuese për disa lidhje të cilat kanë filluar së fundmi ose personale dhe profesionale, ose për disa lidhje në të cilat ekzistonin cështje periudhën e kaluar. Në këtë do ndikoë trekëndëshi midis Diellit që ndodhet në shenjën e Binjakëve me Saturnin që ndodhet në shenjën tuaj, pasi do ju vërë në procedurë të shihni me përgjegjshmëri lidhjet ndërpersonale që ju interesojnë. Qëndrimi juaj do jetë vecanërisht krijues dicka që do ju ndihmojë të gjeni zgjidhje në c’do lloj cështje që ju shqetëson.

Dashuria

Afërdita kalin në shenjën e Gaforres në 2/6 dhe nga pozicioni saj i ri ka mundësi t’ju drejtojë të kaloni më shumë kohë në punë. Kjo nuk përjashtohet të përbëjë shkak për tu afruar pranë me një person që ndodhet në ambjentin tuaj të punës. Nëse ndodheni tashmë në një lidhje të mbani mend se sado kërkuese që të jetë përditshmëria do keni mënyrën – duke përkushtuar akoma dhe pak kohë lidhjes tuaj- të krijoni caste të bukura me partnerin tuaj.

Puna dhe Ekonomia

Këtë javë ka mundësi të shfaqen shumë cështje pune ama është e sigurt se nëse i kushtoni vëmëndjen e nevojshme do mundeni ti menaxhoni. Nëpërmjet disa bisedash dhe disa menaxhime nuk përjashtohet të dilni të fituar dhe në anën ekonomike. Nga fundi javës do duhet ti kushtoni vëmëndje dhe të mos e lodhni organizmin tuaj, pasi mundimi do fillojë të bëhet gjithnjë dhe më i dukshëm.

PESHQIT JAVOR

Hyrja e Afërditës në shenjën e Gaforres me këtë javë (2/6) shenjëstron një periudhë të re shumë të këndshme dhe krijuese për ju. Nuk përjashtohet të zbuloni një hobi të ri apo një aftësi që keni, dicka e cila do ju krijoj shumë humor të mirë. Në mes të javës përpiquni të përqendroheni në cështje që ju shqetësojnë, pasi është e sigurt se do arrini të gjeni zgjidhje. Nga fundi javës për shkak të këndit negativ midis Merkurit të kundërt që ndodhet në shenjën e Binjakëve dhe Neptunit që ndodhet në shenjën tuaj, do duhet të ruani rezerva në premtime por edhe ju të premtoni dicka e cila nuk do jetë e lehtë të realizohet.

Dashuria

Hyrja e Afërditës në shenjën e Gaforres në 2/6 dhe trekëndëshi që do krijojë drejtpërdrejt me Jupiterin që ndodhet në shenjën tuaj tregon se kjo është një javë shumë favorizuese për cështjet tuaja sentimentale. Nëse ndodheni tashmë në një lidhje krijimtaria juaj do jetë ajo që do ju vërë në procedurë të bëni gjëra së bashku me partnerin tuaj, të ndani caste dhe përse jo të filloni dhe një aktivitet të ri.

Puna dhe Ekonomia

Fusha profesionale dhe cështjet që lidhen me punën nuk duket se do ju shqetësojnë aq këtë javë, pasi mëndja juaj është e kthyer në jetën tuaj personale. Pavarsisht këtyre do duhet të jeni të kujdesshëm vecanërisht në komunikimin që do keni me personat që ndodhen në ambjentin tuaj profesional, pasi Merkuri në vijë të kundërt “përgjon” dhe mund të krijojë probleme në të. Mos lini pas dore disa detyrime që nuk shtyhen dot më pasi dicka e tillë do mundej t’ju ekspozojë në situata të caktuara.

Horoskopi

Luani me projekte te reja, Binjaket dite te mire/ Astrologu Paolo Fox paralajmeron keto shenja horoskopi

Published

on

Horoskopi nga Paolo Fox, për të lindurit e shenjës Dashi: Një moment i rëndësishëm për ndjenjat, qielli është i favorshëm. Me këto yje që janë në avantazhin tuaj, duhet të jeni proaktiv.

Horoskopi i Paolo Fox Demi: është një moment në të cilin duhet të përcaktoni mirë marrëdhëniet dhe të ardhmen e tyre. Merre me qetësi dhe po kështu veproni edhe në punë.

Horoskopi Paolo Fox Binjakët: kjo është një Hënë që ju bën shumë funny dhe të këndshëm. Në punë, duke nisur nga ljo e hënë, e rëndësishme është të veproni me maturi.

Horoskopi Paolo Fox, Gaforrja: pasditja e së dielës sjell këshilla, në mëngjes është më mirë të mos bëni shumë zhurmë që e diela mos kalojë me grindje a kacafytje. Në sferën e punës, lënia e një gjëje të sigurt, nuk është tamam ideale tani.

Horoskopi Paolo Fox Luani: ditë shumë interesante ju presin javën e ardhshme. Ka projekte të reja që do të kërkojnë mbështetjen tuaj në punë.

Horoskopi Paolo Fox Virgjëresha: fatkeqësisht dita e diel lind me Hënën në kah të kundërt, përpiquni t’i shtyni diskutimet për të hënën. Ditë e qetë në aspektin e punës, rifitoni energjitë.

Horoskopi i Paolo Fox Peshorja: nëse jeni të interesuar për një person, një rikuperim është i mundur që sot (e diel). Situata aktuale e punës të kënaq, çdo gjë po shkon mirë!

Horoskopi i Paolo Fox Akrepi: një Hënë e bukur e bën këtë ditë të diel shumë të favorshme për ndjenjat. Të gjitha projektet janë në lëvizje të ngadaltë, gati në vendnumëro për momentin.

Horoskopi i Paolo Fox Shigjetari: dashuria mund të jetë paksa e diskutueshme këto ditë. Këtë të diel nuk jeni në kulmin e energjisë tuaj, më mirë pushoni ose merrni masa të pushoni në fillimjavë.

Horoskopi i Bricjapit Paolo Fox: Kjo është një e diel që mund të sjellë një emocion shtesë në jetën tuaj. Këshilla për të dielën: Përpiquni të mos i shtyni për nesër angazhimet tuaja të sotme.

Horoskopi i Paolo Fox Ujori: një ditë interesante, yjet fillojnë t’ju buzëqeshin. Mezi po prisni disa telefonata të reja në punë.

Horoskopi Paolo Fox Peshqit: nëse ka dyshime në çift, është më mirë të mos prisni javën e fundit të muajit. Jo vetëm kaq, jeni pak të shqetësuar për të ardhmen tuaj profesionale.

Continue Reading

Horoskopi

Para dhe ngritje ne detyre/ Astrologia Susan Miller paralajmeron keto 3 shenja per muajin Qershor

Published

on

Të gjithë shprèsòjnë se në vitin 2022 do të víjë një tjetër frýmë nga Universi dhe të gjithë mèndojnë se më në fùnd do të mbáròjnë hállet e shkáktùara nga 2021 i cili ishte një vit që do të hárròhet shumë shpèjt. Secila shenjë e zòdíakùt mèndohet se do kètë një fat të mbárë në 2022 por sot në këtë artikull do t’ju trègojmë se çfarë mèndòjnë yjet.

Kështu, ne do të rèndísim të gjitha shenjat e hòròskopit sipas nívelit të fatit të tyre. Shprèsojmë që shenja juaj të jetë e bèkuar me shumë fat, mbárësi dhe mírësi në jetë, por për më shùmë zbùlòjini si më pòshtë për të gjitha shenjat.

Shenja më me fat e vitit 2022: Brícjápí, Viti q2022 do të jètë një nga períudhát më të mira të jetës tuaj. Ju do të jèni në gjèndje të kòrrni atë që kèni mbjèllë me vite dhe do t’ju plòtësohen dëshirat pási do kèni vetëm fat të mirë. Të gjitha pèrpjèkjet që ju dòni të bèni në gjithçka që bèni do t’ju japín prosperitet në jetën tuaj.

Vendi i dytë: Vírgjèrèsha, Të gjitha fùshat e jetës suaj do të jènë të frýtshme në vitin 2022, veçánërísht nga ana financiare – párؘátë do të rrjèdhín për ju. Nëse dòni të ínvèstoni párátë tuaja në diçka të re, shkòni dhe mos mèndòni dy hèrë. Ne e dímë që ju pèlqèjnë strátegjítë dhe fati ju kèshíllon të bèni sa më shùmë plane të mirë.

Vendi i trètë: Dèmí, Ju mùnd ta vijoni vitin 2022 duke u ndjèrè pak i shqètèsuar dhe i bèzdísùr, por kur të ndòdhë një ndrýshim i páprítur dhe për mirë ju do të ndíhení më mirë. Zòna më e mirë e jetës tùaj në vitin 2022 do të jètë dashuria. Ju keni të gjitha shánset për të tákùar díkë që, pèrvèç që do ju bèjè të dashùroheni thèllë, do t’ju ndíhmòjë.

Vendi i katërt: Pèshqít, Në vitin 2022 do të jeni mjáft të gùxímshèm që të jèni të hápur për të ndrýshuar dhe pròvùar gjëra të reja. Mùnd të mbètesh edhe shtátzènè. Puna ose bíznèsi juaj do t’ju frýmèzojë. Ju do të jèni në një pozítë të rèhátshme në jetë.

Vendi i pestë: Akrèpí, Ju do të ndíhèni të lirë nga të gjítha kùfízímet dhe nuk do të kèni asnjë háll dhe strès në jetën tuaj. 2022 do të jètë një vit i mirë për t’u pèrqèndrùar në një plan të ri ose për të pèrmírësùar aftësitë tuaja të punës. Pèrdòrni energjinë tuaj pozitive për të ndíhmùar të tjerët të ecín përpárá në jetën e tyre.

Vendi i gjashtë: Shígjètari, 2022 do të jètë një vit i mirë për të hèdhùr plágët e kálùara dhe për të pástrùar áspèktet e ndrýshme të jetës tuaj që ju kánë shqètèsùar. Por për të árrítur suksesin, do të dùhet të jeni të dùrùeshèm.

Vendi i shtatë: Lùani, Në vitin 2022 do të jeni plòt gjállèri dhe energji pozitive dhe vetëm do t’ju ecè mbárë, por gjithashtu do të jèni të ndjèshèm dhe do të díni kur të ndálèni. Do të jèni të hápur për të pròvuar pèrvòja të reja dhe márrëdhènie të reja.

Vendi i tetë: Ujòri, Ju do të jèni në kùlmín tuaj kríjùes në vitin 2022, prandáj shfrýtëzòjeni në máksímùm. Trègoni të dashurve tuaj se mùnd të jeni bashkëshorti ose bashkëshortja dhe príndi i pèrsòsur.

Vendi i nëntë: Bínjakèt, Në vitin 2022 do të dùhet të vèndòsni rítmín tuaj. Nëse dùket shumë i ngádáltë, atèhèrë trègòhuni më áktív. Dhe nëse jeta dùket të jetë shumë e shpèjtë, atëherë ngádálësòhuni dhe bèjini gjèrat em shumë bèsim dhe dùrim.

Vendi i dhjetë: Dáshi, 2022 do të jetë një vit ku ju do të gjèni ekùilíbrin dhe do të ndèrtoni një të ardhme shumë të sígùrt. Edhe nëse jèni ambícíoz, do të jeni më ráalíst për dëshirat tuaja të cilat nga mèsi i vitit do të plòtësohen.

Vendi i njëmbëdhjètë: Pèshòrja, Në vitin 2022, nuk do të kèni shumë pèrgjègjèsi ndáj fámíljes ose punës suaj. Rèláksòhuni dhe rinòvòni mèndjen tuaj për të ndèrtuar atë të ardhme që vètëm ju e dèshíròni kaq shumë.

Vendi i dymbëdhjètë: Gáfòrrja, Në vitin 2022 përmírèsími i dashurisë dhe kárríerès do të víhèt në rrèzík. Por nëse vèndòsni të shfrýtèzoni mùndèsitë që do t’ju òfròjë Universi, do të arríni të bèni rèálitet të gjitha dëshirat për të ndèrtuar një jetë plòt mírësi dhe prosperitet.

Continue Reading

Horoskopi

Luani me kemishe fati, Peshorja me ngarkesa/ Keto 3 shenja horoskopi do i vije e mira ne dere

Published

on

Horoskopi i LUANIT Qershor 2022

I bukur ky muaj qershor! Me Marsin dhe Jupiterin në treshe me Diellin çdo gjë po lëviz me shpejtësinë e dritës. Falë mbështetjes së planetëve do të mbusheni me energji, forcë, sharm dhe rrethana fatlume. Lidhja e bukur e Marsit me Jupiterin , (ende aktive gjatë gjithë javës së parë të muajit) flet për mundësi të reja. Dy planetët gjenden në shenjën e Dashit, një shenjë e aftë për të ndezur zjarrin e brendshëm, e cila përmban brenda vetes energjinë, entuziazmin, vendosmërinë dhe impulsin krijues. Të lindurit në korrik do të kenë mundësinë të godasin më shumë se një objektiv. Sidomos duke filluar nga dita e 14-të, kur edhe Mërkuri do të pozicionohet në një aspekt të favorshëm ndaj Diellit nga shenja e Binjakëve. Nga ana tjetër, të lindurit në dekadën e tretë, deri në ditën e 13-të, do të duhet të përballen me katrorin e Mërkurit në Dem. se për shkak të sheshit të njëkohshëm me Saturnin, mund të shkaktojë pak lodhje mendore, pengesa dhe ngadalësime të llojeve të ndryshme. Komunikimi mund të jetë gjithashtu i paefektshëm, ndoshta edhe për shkak të qëndrimeve të pakënaqur. Kjo është vetëm pak e ngarkuar, e cila do të përfundojë në mes të muajit. Për të gjithë të lindurit e shenjës do të jetë nga java e dytë që do të rezultojnë më të kënaqshmet për sa i përket lajmeve të mira, kontakteve dhe bashkëpunimeve. Kjo është një periudhë e shkëlqyer, gjithashtu e favorshme për planifikimin apo fillimin e projekteve, madje edhe të vështira.

Mbështetja e Marsit, në fakt, do të garantojë një formë fizike të mahnitshme, e cila do t’ju lejojë të menaxhoni angazhimet tuaja me efikasitet dhe disiplinë të madhe. Disa prej jush mund të lundrojnë edhe mes një pune zyrtare, jo plotësisht të kënaqshme, dhe një alternative, e cila do t’ju lejojë të shprehni kreativitetin dhe talentin tuaj. Ky qiell i ri, duhet thënë, favorizon ndjeshëm profesionet e lidhura me artin ose ndryshe kreativë. Dhe duke pasur parasysh që shumë përfaqësues të shenjës suaj punojnë në fushën artistike, ky është vërtet një lajm i mirë. Në dashuri priten fillime dhe largime të reja, një sektor që këtë muaj do t’ju shohë si protagoniste absolute të një rilindjeje të vërtetë. Dashuria me shikim të parë dhe tërheqjet e papritura mund të lëvizin ndjeshëm jetën tuaj, jo vetëm nëse jeni beqar, por edhe nëse jetoni një lidhje. Nga ana tjetër, ata që janë të lumtur në çift, mund të vendosin të bëjnë hapin dhe pse jo të 

Ja pse mund te keni nevoje per nje jastek shtatzaniezgjerojnë familjen. Luanët që duan të dalin për aventura nuk mund të kenë tranzite më të favorshme, por edhe ata që janë në kërkim të një historie dashurie serioze do të kenë një shans shumë të mirë për të pasur një takim të rëndësishëm. Çfarë të them? Një pikë kthese pothuajse historike këtë muaj do ta kanalizojë jetën tuaj të dashurisë në drejtime krejtësisht të reja.

Horoskopi i VIRGJËRESHËS Qershor 2022

Qershori është një muaj paksa i veçantë. Ka shumë situata që duhen analizuar, kuptuar më mirë dhe ndoshta menaxhuar ndryshe nga e kaluara. Saturni , me datë 4 qershor, fillon lëvizjen e tij retrograde, një tranzit që mund të provokojë reflektime të thella mbi jetën tuaj të dashurisë dhe mënyrën se si i shprehni ndjenjat tuaja, pavarësisht nëse jeni në çift, në një lidhje të fundit apo beqar. Për të konfirmuar ndryshimet në zhvillim janë edhe Marsi dhe Jupiteri në shtëpinë tuaj të tetë (burimet e partnerit, seksualiteti, intimiteti, krizat e papritura), një pasazh astrologjik që nuk do të kalojë pa u vënë re! Shumë të lindur të shenjës këtë muaj mund të kenë përvoja shumë intensive nga pikëpamja emocionale që do t’i “detyrojnë” të zbatojnë një formë ndryshimi. Nisja e këtij procesi të rëndësishëm mund të jetë një marrëdhënie e re , e cila mund të rezultojë të jetë më intensive se sa pritej, edhe nga pikëpamja seksuale. Për ata që tashmë janë të fejuar, disa ngjarje të papritura mund të nxjerrin në pah atë që nuk funksionon në marrëdhënie, çfarë duhet ndryshuar apo përmirësuar. Megjithatë, jo gjithçka do të jetë aq e lehtë për t’u menaxhuar. Shtëpia e tetë është gjithmonë e lidhur me një lloj krize, e cila është e nevojshme për të realizuar një 

Për sa i përket punës , padyshim që bie në sy tranziti i Mërkurit , i cili në ditën e 3-të rifillon lëvizjen e drejtuar nga shenja e Demit, një tranzit që do t’ju ndihmojë të shikoni më qartë brenda vetes dhe të merrni vendime praktike, konkrete, të dobishme. Në “stilin e ndeshjes me dema” perfekt. Planeti do të përshpejtojë në mënyrë eksponenciale shumë situata që do të materializohen në formën e udhëtimeve, ofertave për punë, bashkëpunimeve , kontratave që do të përfaqësojnë jo vetëm një artikull për t’u përfshirë në kurrikulën tuaj, por edhe një arsye për lehtësim dhe pasurim për të gjithë ju. Jo vetëm Mërkuri, por edhe Venusi gjendet tek Demi, duke nxitur kureshtjen tuaj dhe duke nxitur nevojën për t’u larguar nga horizontet tuaja të zakonshme. Për ata që kanë përjetuar një fazë pasigurie ose reflektimi për zgjedhjet profesionale, qershori ju lejon të lini pas një periudhë të lodhshme ose ngërç.

Horoskopi i PESHORES Qershor 2022

Muaji qershor super i ngarkuar! Me Marsin dhe Jupiterin që kalojnë nëpër shtëpinë tuaj të shtatë, ato do të jenë marrëdhëniet në sy të stuhisë, në të cilat do t’ju duhet të përqendroheni dhe të merrni frymëzim për të nisur një rrugë ndryshimi. Për disa prej jush, sfida më e madhe do të jetë të pranojnë pa dëshirë se marrëdhënia juaj “historike” me një bashkëpunëtor ose partner nuk funksionon më si dikur. Për të tjerët, thjesht kundërshtimi i Marsit mund të shkaktojë dinamikë konkurruese ose përplasje me partnerin. Gjëja pozitive në lidhje me kalimin e Marsit në Dash, megjithatë, është se në përgjithësi njeriu bëhet më këmbëngulës, vendimmarrës dhe iniciativ . Ky Mars, sado pak i ngjashëm me shenjën tuaj, do t’ju ndihmojë të lëvizni ujërat, për të vënë pika mbi i, apo edhe për të mbyllur kapitujt, nëse është e nevojshme. Çështje që duhen trajtuar duke ruajtur një ekuilibër të caktuar, veçanërisht në fund të muajit, kur Marsi do të përplaset me Plutonin. Me Saturnin retrograd nga dita e 4 -tët, është gjithashtu e mundur që disa situata ose njerëz nga e kaluara të shfaqen përsëri në jetën tuaj. Nëse kohët e fundit keni filluar një lidhje, kini kujdes se si lëvizni sepse gjërat mund të ndërlikohen…

Një tension i vogël mund të ndihet edhe në punë . Ata prej jush që kanë kapur rolet e përgjegjësisë, për shembull, mund ta ndjejnë gjithë peshën e saj, ose do ta kenë të vështirë të ndjekin angazhimet e shumta. Dikush mund të vërë në dyshim punën tuaj, por përpiquni ta vëzhgoni situatën në mënyrë objektive: ndonjëherë këshilla të vlefshme mund të fshihen në fjalët e një kritike. Dhe duke folur për këshilla, një këshillë që duhet marrë është të shmangni blerjet ose shpenzimet e mëdha. Tranziti i Mërkurit në shtëpinë tuaj të tetë, në shesh me Saturnin, mund të rëndojë financat dhe të sugjerojë maturi apo shkurtime të vogla shpenzimesh dhe investimesh, të paktën deri në ditën e 13. Pas kësaj date, në fakt, qielli do të pësojë një përmirësim të dukshëm. Falë Mërkurit te Binjakët do ta keni rrugën të qetë: shumë negociata do të zhbllokohen dhe diskutimet e biznesit të mbetura pezull do të gjejnë një zgjidhje. Mërkuri do të rivendosë besimin dhe do t’ju ndihmojë të rifitoni një pamje të përgjithshme. Shumë të lindur të shenjës më në fund do të mund të heqin qafe një borxh të vjetër ose të marrin një kredi për të cilën kishin aplikuar.

Horoskopi i AKREPIT Qershor 2022

Është një periudhë disi e ndërlikuar për Akrepin, i cili, me Saturnin në kuadraturë dhe Uranin në kundërshtim, ka përshtypjen se lëviz si të jetë I lidhur me litar. Pengesat e llojeve të ndryshme, por edhe ndryshime të rëndësishme dhe domethënëse janë rezultat jo vetëm i ngjarjeve të jashtme, por edhe i reflektimeve të rëndësishme të brendshme. Urani, megjithatë, mund të shtyjë drejt vendimeve të nxituara , jo gjithmonë fitues, sepse ato janë shumë impulsive dhe të arsyetuara dobët. Dhe me eklipsin e 16 majit, ka mundësi që shumë prej jush të kenë hequr dorë nga diçka, por jo me shumë bindje. Retrogradimi i Mërkurit, mund të rikthejë edhe disa situata të së shkuarës, (edhe të natyrës sentimentale), me qëllim sqarimin. Tani që Merkuri bëhet i drejtpërdrejtë, disa dilema në marrëdhënie do të më më fund do të shkrihen, ndoshta edhe me ndihmën e partnerit ose të dikujt afër jush.? Jini të hapur ndaj asaj që të tjerët kanë për të thënë dhe përpiquni të jeni më fleksibël . Sheshi i Mërkurit në Dem me Saturnin në Ujor, (të dyja shenjat fikse), sugjeron një ngurtësi të caktuar të mendimit, një tendencë për ta parë gotën gjysmë të zbrazët dhe jo gjysmë të mbushur.

Prandaj, gjatë muajit, mund të vendosni të rivlerësoni një marrëdhënie dhe ta filloni atë në një bazë të re. Gjithashtu pritet shumë lëvizje në punë . Me Jupiterin dhe Marsin në fushën e gjashtë (punë, rutinë) mund të vendosni të hapeni ndaj përvojave të reja të punës për t’u përshtatur në kontekste më stimuluese. Ata gjithashtu mund të ndryshojnë metodat, teknikat e punës dhe marrëdhëniet. Shumë prej jush mund t’ju jepet një punë interesante, por që do të kërkojë rregulla të reja, një lloj të ri organizimi. Fusha e gjashtë, përveç punës, përfaqëson edhe shëndetin, prandaj është e rëndësishme të respektohet një mënyrë jetese korrekte në të ushqyerit dhe zakonet e përditshme, duke përfshirë ushtrimin e rregullt fizik, shmangien e qëndrimit ulur për një kohë të gjatë dhe eliminimin e të gjitha helmeve, nga duhani deri te shumë kafe, (ose pije alkoolike) ose nga orët e pafundme të shpenzuara duke përdorur kompjuterin ose celularin. Në dashuri, është e rëndësishme të mbash një shkëputje të caktuar dhe një objektivitet të caktuar. Kini kujdes që të mos ngatërroni miqësinë me dashurinë ose të mos hyni në situata të komplikuara në javën e parë të muajit.

Continue Reading

Trending