Connect with us

Horoskopi

Horoskopi i detajuar javor 31 Maj-6 Qershor/ Kjo eshte shenja qe do e nisi jave me 1 takim

Published

on

Dashi

Këtë javë do të duhet të konsideroni një propozim ose ide që mund të ndikojë në marrëdhëniet dhe planet tuaja familjare ose të ketë lidhje me punën tuaj. Jeta juaj e dashurisë do të kalojë momente keqkuptimesh ose kontradiktash të cilat do t’ju ndikojnë emocionalisht. Veçanërisht delikate do të jenë ato marrëdhënie që ndikohen nga komentet dhe ndërhyrjet e njerëzve të tjerë.

Java do të jetë e favorshme për punët që lidhen me udhëtimet, transportin, komunikimet, turizmin, shërbimet korrier dhe më tepër. Rezultate të mira dhe suksese të rëndësishme do të arrihen në këto fusha. Kjo do të jetë një javë e mirë për të filluar një punë të re në një qytet apo vend tjetër, pavarësisht nga afati i kontratës suaj profesionale. Shëndeti i një të afërmi do të kërkojë kujdes, por trajtimi i mirë dhe në kohë do të çojë në një shërim të shpejtë. Java do të jetë fillimi ose kulmi i zhvillimit të një ndryshimi në jetën tuaj. Merrni parasysh çdo veprim gjatë këtyre shtatë ditëve, sepse ai do të ketë një kuptim të qëndrueshëm për jetën tuaj.

Djemtë dhe vajzat e Dashit duhet të jenë të kujdesshëm në përvojat e tyre intime për të shmangur pasojat e padëshiruara. Burrat do të duhet të pajisen me më shumë durim. Gjatë këtyre shtatë ditëve do të jeni të zënë me kryerjen e detyrave të vjetra dhe ato të rejat do të kërkojnë shpejtësi dhe profesionalizëm. Gratë do të kalojnë të paktën një situatë stresuese. Lajmet e këqija mund t’ju prishin ekuilibrin. Në përgjithësi, shmangni vendimet dhe veprimet emocionale gjatë këtyre shtatë ditëve.

Demi

Këtë javë shumica e angazhimeve ose problemeve tuaja personale do të lidhen me udhëtime ose njerëz që jetojnë në një vend tjetër. Java do të jetë e ndërlikuar dhe do të kërkojë më shumë vëmendje nga ju, veçanërisht për ata që planifikojnë një udhëtim. Jeta juaj e dashurisë do të zhvillohet normalisht, pavarësisht nëse keni një partner apo ende jeni duke kërkuar një të tillë.

Gjatë javës do të diskutoni me të afërmit ose miqtë tema të rëndësishme nga jeta juaj personale, si dhe disa plane për të ardhmen. Do të shqetësoheni nga lajmet për një grua që njihni, sepse mendoni se do të bëjë një gabim të madh në jetën e saj. Gjatë kësaj jave mund të keni lidhje me një person me të cilin keni humbur kontaktin për shkak të ndryshimeve dhe përvojave të ndryshme të jetës. Gjatë javës do të jeni të lumtur me lajme ose suksesin në lidhje me një person që respektoni ose adhuroni. Gjatë këtyre shtatë ditëve do të keni më shumë kontakte ose përvoja në lidhje me një fëmijë.

Kjo do t’ju ngarkojë me energji pozitive ose do të ringjallni kujtime nga fëmijëria juaj. Jeni gati të bëni një bisedë të rëndësishme me një burrë që mund të jetë një anëtar i familjes, i afërm ose mik. Do të keni tendencë të jepni këshilla në vend që të përqendroheni tek problemet tuaja. Djemtë dhe vajzat e Demit do të kenë shqetësime ose do të duhet të kapërcejnë probleme të ndryshme shëndetësore. Pavarësisht moshës tuaj, shmangni stresin dhe mësoni t`i pranoni ngjarjet dhe faktet ashtu siç janë. Burrat mund të duhet të riparojnë diçka në shtëpi. Gratë duhet të mbrohen nga humbja ose vjedhja e sendeve personale dhe informacioneve të vlefshme, zbulimi publik i të cilave është i padëshirueshëm.

Binjakët

Këtë javë disa nga përvojat e këndshme për ju do t`i keni me një vajzë apo grua nga familja juaj ose nga rrethi i të afërmve. Nënat e reja do të gëzohen për sukseset ose arritjet e fëmijëve të tyre. Gjatë javës do të merrni lajme ose informacione në lidhje me miqësinë tuaj të vjetër. Ajo që do të mësoni mund t’ju mërzisë, sepse do të ketë të bëjë me komente dhe veprime të pandershme kundër jush nga ai person që e konsideronit mik. Shumica e shpenzimeve gjatë javës do t’ju kërkojë të keni kontroll serioz mbi burimet tuaja financiare.

Mund të ketë një vonesë në paratë që prisni të merrni këtë javë ose një shpenzim të papritur. Gjatë javës do të keni momentet tuaja të lumtura, të cilat do të jenë të ndryshme për secilin prej jush. Këto përvoja do t’ju befasojnë nëse kanë të bëjnë me punën tuaj, biznesin, jetën ose marrëdhëniet tuaja familjare. Djemtë dhe vajzat do të kenë një javë të favorshme për të arritur rezultate reale në arsim ose punë. Burrat do të priren të kalojnë më shumë kohë në dashuri ose përvoja intime, duke u përqëndruar në komoditetin e tyre personal.

Njohjet e reja do të jenë interesante, por mos filloni më shumë se një në të njëjtën kohë. Gratë do të kenë një javë me kontakte reale dhe virtuale. Do të keni raste për takime dhe mbledhje të ndryshme, veçanërisht gratë mbi 35 vjeç. Jepini vetes kohë të mjaftueshme për të pushuar.

Gaforrja

Këtë javë do të keni mundësinë të krijoni dhe zhvilloni kontakte të rëndësishme që do t’ju ndihmojnë të arrini sukses ose të realizoni planin apo idenë tuaj. Marrëdhënia juaj me një grua në familje ose me një të afërme tjetër të ngushtë do të jetë e rëndësishme. Një takim ose bisedë e paplanifikuar do t’ju bëjë të mendoni për ndonjë ndryshim në jetën tuaj personale ose profesionale në mënyrë që të realizoni më mirë një mënyrë jetese më të shëndetshme dhe më harmonike.

Marrëdhënia juaj e punës apo biznesit gjatë javës do të bazohet kryesisht në interesa financiarë, transaksione aktuale ose lloje të tjera të angazhimeve monetare. Do të ndiqni nga afër veprimet e një miku, stili i të cilit kohët e fundit është zhvilluar në një mënyrë të çuditshme. Shumica prej jush do të ndikohet nga emocionet. Një ngjarje e papritur në aspektin shoqëror ose politik do t’ju bëjë të hiqni dorë nga një nga shpresat tuaja dhe të kërkoni një zëvendësim me një qëllim të ri ose një mënyrë të re për të realizuar dëshirën tuaj.

Djemtë dhe vajzat do të kenë një javë interesante, konstruktive dhe premtuese për sa i përket zhvillimit. Shanset që do t’ju jepen tani do të jenë unike dhe pranojini ato si të tilla. Gratë do të luftojnë me telashet dhe njerëzit e pakëndshëm, të cilët do të marrin shumë energji dhe kohë të vlefshme. Burrat do të jenë në gjendje të zhvillojnë planet e tyre. Makina juaj personale do të kërkojë vëmendje.

Luani

Këtë javë do të keni disa angazhime të papritura ose të padëshiruara në lidhje me zgjidhjen e problemeve financiare. Gjatë javës, shmangni përfshirjen në zgjidhjen e vështirësive financiare në jetën e miqve ose të afërmve, sepse tani duhet të përqendroheni kryesisht tek problemet tuaja. Gjatë këtyre shtatë ditëve, ndiqni me kujdes një njohje të re që do të lindë në një mënyrë të papritur ose të çuditshme.

Ndikimi i një personi të ri në jetën dhe në punët tuaja personale ose profesionale do të jetë i dobishëm dhe nuk duhet të neglizhohet. Gjatë kësaj jave mund të keni plane ose pritshmëri në lidhje me zotimet rreth një prone. Kini kujdes me kërkesat dhe tekat e fëmijëve. Ekziston rreziku i veprimeve të pamatura, të rrezikshme për jetën e tyre. Djemtë dhe vajzat Luan do të jenë në gjendje të sistemojnë qëllimet e tyre në jetë shumë më qartë, bazuar në njohuritë e marra deri më tani, kontaktet e vendosura ose një ide më të qartë se çfarë duan të bëjnë me jetën e tyre.

Burrat do të përballen me një vendim të vështirë, por të domosdoshëm për të ardhmen e tyre. Ata që janë të përfshirë në një çështje gjyqësore do të kalojnë një fazë të re. Gratë do të dëshirojnë të kalojnë më shumë kohë në shtëpi, midis komoditeteve ose aktiviteteve të krijuara tashmë me gjëra të këndshme.

Virgjëresha

Keni një javë përpara në të cilën do të krijoni shumë kontakte dinamike. Më shumë emaile, mesazhe ka të ngjarë të shkëmbehen. Mund të ftoni mysafirë në shtëpinë tuaj ose mund të udhëtoni për të vizituar vende interesante. Do të përjetoni momente ose surpriza të ndryshme të këndshme me njerëz të rinj që do të takoni gjatë javës. Gjatë këtyre ditëve ju mund të surprizoni një të dashur. Mund të merrni lajme të mira ose para përmes punës. Këtë javë do të kërkoni një mënyrë për të zgjidhur problemet e familjes ose shtëpisë tuaj.

Do të keni dëshirë dhe gatishmëri për të bërë kompromise të vështira për ju. Në përgjithësi, do të keni një javë të fortë dhe produktive profesionale, me mundësi për t’u vërejtur nga drejtuesit e lartë në organizatë ose kompaninë për të cilën punoni. Në fund të pothuajse çdo dite, ju mund të ndjeheni nervoz, pasi nuk do të keni kohë të mjaftueshme për të pushuar pasi të keni kryer detyrat tuaja profesionale dhe të përditshme.

Mundohuni të transferoni disa nga përgjegjësitë tuaja te kolegët ose të afërmit. Djemtë dhe vajzat do të bëjnë miq të rinj, do të kërkojnë forma të ndryshme argëtimi, për të kaluar kohën me njerëz të këndshëm dhe interesantë. Burrat do të kenë një javë të suksesshme, dhe rezultatet gjatë saj do të varen nga qëllimet dhe metodat tuaja për arritjen e tyre. Gratë do të befasohen nga lajmet ose informacionet që do të ndikojnë në privatësinë e miqve të ngushtë, fqinjëve ose të njohurve.

Peshorja

Në fillim të qershorit do të përjetoni ngjarje që do t’ju befasojnë këndshëm. Këtë javë do të keni një kohë të mirë për të filluar një njohje intime ose romantike, nëse po kërkoni një të tillë dhe nëse jeni kryesisht beqarë. Këtë javë, disa prej jush do të përjetojnë zhgënjim nga pritshmëritë joreale ose keqkuptimet në lidhje me paratë ose një dokument të rëndësishëm. Gjatë këtyre shtatë ditëve, shmangni shpresën për gjëra që kanë të bëjnë me të ardhura më të larta ose të papritura dhe përpiquni të kontrolloni buxhetin tuaj sa më shumë që të jetë e mundur.

Do të keni mundësinë të takoni të afërm ose miq. Takimet e dashurisë dhe përvojat romantike do të kenë një vend të rëndësishëm në jetën tuaj. Probleme në mes të javës do t’ju kërkojë të merrni një vendim të shpejtë dhe praktik. Në përgjithësi, keni një javë të rëndësishme përpara për të ardhmen tuaj, kështu që mos e humbni kohën dhe burimet tuaja me gjëra të parëndësishme ose me njerëz që nuk kanë qëllime serioze në jetën e tyre. Ju mund ta provoni fatin tuaj në një llotari, por mos e teproni. Djemtë dhe vajzat e Peshores do të rrisin rrethin e tyre të miqve.

Jini diplomat dhe të durueshëm në marrëdhëniet që keni me njerëzit e lindur nën shenjën e Bricjapit, Virgjëreshës ose Demit. Burrat do të bëjnë një gabim të pakëndshëm të udhëhequr nga këshilla të gabuara ose nën ndikimin e veprimeve manipuluese, të cilat do t’i bëjnë ata të pakëndshëm për një kohë të caktuar. Gratë do të mbështeten shumë në ndihmën ose mbështetjen e një burri në zbatimin e planeve të rëndësishme personale ose profesionale.

Akrepi

Java e parë e qershorit mund të jetë e vështirë për t`u planifikuar për shkak të planeve dhe lajmeve të ndryshme të papritura. Zhvillimi i marrëdhënies tuaj miqësore do të krijojë shumë emocione dhe përvoja të papritura. Do të keni një javë të favorshme për njohje të reja. Java do të jetë e favorshme për biseda ose mbledhje në lidhje me familjen, për martesën ose për lindjen e një fëmije. Dashuria do t`ju ofrojë emocione të ndryshme gjatë javës.

Mund të shqetësoheni për shpenzime më të larta ose të ardhura më të ulëta, por këto do të jenë shqetësime të përkohshme. Këtë javë do të përjetoni një ngjarje të rëndësishme në lidhje me jetën personale të një personi që është i afërmi, shoku apo kolegu. Shumica prej jush do të ketë një javë të favorshme për të zhvilluar plane profesionale dhe biznesi. Gjatë këtyre shtatë ditëve ju mund të filloni një punë të re, një projekt të ri ose të bëni një prezantim të rëndësishëm.

Gjatë javës do të jetë e rëndësishme të veproni me kujdes, për të mbrojtur informacionin tuaj personal dhe sekretet personale, si nga kurioziteti i njerëzve të tjerë, ashtu edhe nga abuzimi. Djemtë dhe vajzat do të marrin pjesë në një mbledhje. Burrat do të marrin një informacion interesant ose një ofertë. Gratë do të jenë shtyllat e familjes, pasi të gjithë do të mbështeten tek ato edhe për detyrat dhe angazhimet më të vogla. Do të jetë mirë nëse akoma gjeni kohën për aktivitete personale dhe të këndshme.

Shigjetari

Nëse keni lindur nën shenjën e Shigjetarit, këtë javë do të keni një angazhim të papritur ose të rëndësishëm në lidhje me një të afërm. Kjo mund të ketë lidhje me një ngjarje si: ditëlindja, dita e emrit, përvjetori dhe të tjera. Kjo do të jetë një javë e mbarë për fejesë ose martesë, si dhe për disa bashkime familjare. Java do të mbahet mend me shumë emocione dhe përvoja të lidhura me një fëmijë. Gjatë këtyre shtatë ditëve, mund të lindin shpenzime në lidhje me zhvillimin ose edukimin e ardhshëm të fëmijës ose do të keni angazhime të tjera financiare për hir të fëmijës.

Shmangni tensionin në marrëdhëniet me njerëzit që nuk jetojnë me ju në të njëjtën shtëpi. Veprimet e tyre ndaj jush do të rezultojnë të paparashikueshme. Jeta e dashurisë gjatë javës do të varet nga stabiliteti juaj emocional dhe aftësia për të përballuar sfidat e papritura që do të paraqiten. Në marrëdhënien tuaj me të dashurin mund të përjetoni emocione shumë të forta, por gjithashtu të kaloni konflikte të pakëndshme. E gjitha do të varet nga fakti nëse përpiqeni të realizoni vetëm dëshirat dhe shpresat tuaja.

Gjatë këtyre ditëve do të duhet të dëgjoni këshillat e një gruaje, edhe pse është në kundërshtim me dëshirat tuaja. Djemtë dhe vajzat e Shigjetarit do të kalojnë një javë të ngjarjeve dhe përvojave të papritura, për disa prej të cilave do të jeni vërtet të papërgatitur, ose do t’ju mungojë përvoja e mjaftueshme e jetës për të reaguar si duhet. Burrat do të ndjekin zhvillimet përreth tyre dhe do ta kenë të vështirë të mbajnë një qëndrim të prerë. Ndoshta nuk do të jeni gati për vendime ose ndryshime të rëndësishme, të paktën jo këtë javë. Gratë do të jenë më emocionale dhe të ndjeshme. Konfliktet me ju do të lindin lehtësisht.

Bricjapi

Keni një javë përpara jush në të cilën do të përjetoni një ngjarje në lidhje me të afërmin ose mikun tuaj, që do të ketë të bëjë me dështimin ose humbje në jetën e tyre. Gjatë javës do të përjetoni surpriza të ndryshme në lidhje me takime të papritura, telefonata ose mesazhe. Secila prej tyre do të jetë paralajmëruese e diçkaje të re në jetën tuaj, e cila po vjen në muajt e ardhshëm deri në fund të vitit. Është e mundur që ngjarjet e këtyre shtatë ditëve t’ju sfidojnë të merrni një vendim të rëndësishëm. Disa nga surprizat këtë javë do të jenë interesante, sepse ato do të lidhen me zhvillimet e reja që kanë ndodhur gjatë javës së kaluar.

Java do të jetë e favorshme për udhëtime dhe për zhvillimin e kontakteve me njerëz nga distanca të ndryshme. Ata që punojnë në fushën e tregtisë, komunikimit ose janë prodhues do të kenë shpresa të mira. Nëse keni një pronë shtesë në një vendbanim tjetër, këtë javë mund të kujdeseni për menaxhimin e saj. Të lindurit në janar do të përfshihen në një mosmarrëveshje ose konflikt të pakëndshëm, nga i cili askush nuk do të dalë fitimtar.

Djemtë dhe vajzat e Bricjapit do të duhet të përdorin emocionet e tyre me seriozitet dhe përgjegjësi, sepse gabimet dhe vendimet e nxituara këtë javë do të kenë një ndikim të qëndrueshëm në jetën tuaj. Burrat do t`i varin shpresat në mbështetjen financiare të një gruaje. Gratë do të jenë në gjendje të kalojnë momente të këndshme me të dashurin e tyre, pavarësisht nga statusi martesor.

Ujori

Këtë javë përpiquni të shmangni një debat ose konflikt të pakëndshëm me një grua që do t’ju ngarkojë mendërisht dhe emocionalisht. Këtë javë mund të prisni një larmi surprizash që do të vijnë kryesisht përmes miqve ose të njohurve tuaj që mund të jetojnë në një farë distance nga ju. Një njohje e papritur do të jetë një burim i shkëlqyer i njohurive ose aftësive të dobishme dhe të rëndësishme. Java parashikon të ardhura të mira financiare.

Mund të arrini një fitim, por nuk do të jetë i madh, prandaj mos nxitoni t`i shpenzoni paratë tuaja pa mend. Gjatë javës do të bëni një bisedë të domosdoshme dhe të rëndësishme me një grua nga familja. Djemtë dhe vajzat do të angazhohen në dokumente të ndryshme, kontrata dhe formalitete të tjera. Burrat do të priren të shqetësohen për gjithçka dhe për të gjithë. Ndiqni me kujdes ngjarjet në jetën e një të afërmi të lindur nën shenjën e Luanit, Dashit ose Shigjetarit. Gratë do të duhet të lëvizin me kujdes me punët e tyre. Kur të duhet të presësh, ki durim. Atë që ju është dhënë për të arritur ose marrë, askush nuk mund t’jua rrëmbejë.

Peshqit

Këtë javë do të kaloni shqetësime financiare të cilat në fun do ta gjejnë zgjidhjen e tyre. Një shpenzim i papritur ka të ngjarë të lined.

Në fillim mund t’ju hutojë ose shqetësojë. Gjatë javës mund të keni një marrëdhënie interesante profesionale ose biznesi me dikë. Nuk duhet të humbni kontaktin me realitetin këtë javë, sepse jo të gjitha pritshmëritë tuaja do të realizohen me sukses. Shfaqja e një situate të papritur në një nivel personal ose publik do të jetë një arsye për të ndryshuar planin, idenë ose ëndrrën tuaj. Ka mundësi të merrni pjesë në një ngjarje të pakëndshme, ose të merrni lajme të pakëndshme në lidhje me një person që njihni. Një gjendje delikate shëndetësore, ose situatë stresuese me një fëmijë apo të ri do të kalojë shpejt. Shumë do të jenë të lumtur këtë javë me lajmet për një fëmijë.

Gjatë kësaj jave do të keni marrëdhënie të rëndësishme financiare në lidhje me një bankë apo institucion. Çdo situatë financiare këtë javë do të zgjidhet falë një vështrimi realist dhe praktik. Djemtë dhe vajzat do të duhet të shkelin me kujdes në çdo përpjekje të re. Mos veproni emocionalisht dhe mos i injoroni këshillat e njerëzve me përvojë dhe njohuri në këtë temë. Burrat do të befasohen nga zhvillimi i disa ngjarjeve, por kjo nuk do të thotë se do të jetë në dëm ose humbje të tyre. Jini të durueshëm dhe prisni për zhvillimin e ngjarjeve! Gratë do të përqendrohen në punët e shtëpisë.

Horoskopi

Duhet ti bejne syte kater/ Keto jane 3 shenjat e horoskopit qe fillimi i muajit Prill i pret me veshtiresi

Published

on

Tre shenjat e horoskopit që do të kenë një javë të vështirë nga 27 marsi deri më 2 prill.

Dashi

Me të drejtë mund të mendosh se kjo periudhë do të ishte e Dashit, meqë jemi në sezonit e tij, por kjo shenjë do të ketë një shpërthimi inati. Shpërthim që as vetë Dashi nuk do t`ia durojë vetes. Kjo javë do t’ju bëjë të ndiheni kaq kokëfortë sa nuk do të mund t’i jepni asnjë personi tjetër kohë nga koha juaj. Ju nuk mund t’i komunikoni mendimet tuaja, sepse besoni se të gjithë rreth jush janë budallenj që nuk mund të arrijnë në një ide me ju.

Luani

Padyshim që duket se shenjat e zjarrit janë ato që do të preken më shumë nga tranzitet e vështira të kësaj jave dhe ti, Luan, nuk do t’i shpëtosh kësaj rrjete konflikti. Nga njëra anë, ju ndiheni sikur jeni vërtet ‘mbreti i botës’, ndërsa nga ana tjetër, nuk mund të komunikoni atë që dëshironi me të vërtetë – dhe kjo është ajo që qëndron në zemër të zhgënjimit tuaj këtë javë. Pra, kjo javë do t’ju bëjë të ndiheni keq për diçka që nuk mund ta bëni, dhe do t’i kushtoni vëmendje atij që është më afër jush.

Shigjetari

Kjo është një nga ato javë ku i gjithë zjarri brenda një Shigjetari digjet kaq fort – në të gjitha mënyrat e gabuara. Ju mendoni se të qenit i sinqertë do t’ju ndihmoj, por do kuptoni se nuk keni mësuar asgjë mbi diskrecionin. Gjithçka është e zezë ose e bardhë për ju, Shigjetar, dhe për shkak se nuk mund ta gjeni të mesmen këtë javë, do të përfundoni duke u ndjerë kaq të polarizuar dhe konfliktualë, saqë pjesa më e madhe e kësaj jave nuk do t’ia vlejë as të ngriheni nga shtrati.

Continue Reading

Horoskopi

31 Marsi do ju jap 1 mundesi te re te madhe/ Kjo eshte shenja e horoskopit qe duhet ti beje syte kater

Published

on

Dashi

Horoskopi javor 28 mars- 3 prill 2022 nga Christine Haas

Ka mundësi që të jeni më nervozë gjatë kësaj jave dhe më të paduruar. Kjo do ju çojë shpesh drejt gabimeve. Ju të dashuruarit nuk duhet të tregoni dyshues për atë që keni në krah sepse në të vërtetë ai nuk iu tradhton. Mos lejoni xhelozinë ta drejtoje sjelljen tuaj. Ju beqarët do keni një javë të bukur dhe me diell. Personi që do takoni do jetë i këndshëm dhe mjaft i respektueshëm. Shëndeti do jetë i mirë. Nuk do vuani nga asnjë lloj sëmundje dhe do jeni më në formë. Nëse keni kaluar një infeksion para disa kohësh do pastroheni tërësisht. Në planin financiar do keni disa vështirësi. Mos u tregoni të pamatur dhe shpenzoni me kujdes. Në sektorin profesional, Marsi do iu nxitë të jeni më ambicioze dhe të bëni çdo gjë për ta arritur atë qe dëshironi.

Demi

Horoskopi javor 28 mars- 3 prill 2022 nga Christine Haas

Planetët do ju mbështesin fort gjatë gjithë kësaj jave dhe do ua ndriçojnë mendimet. Për ju të dashuruarit do jetë periudhë harmonike. Do tregoheni më të gatshëm të bëni ato që iu kërkon partnerin dhe do kaloni momente emocionuese pranë tij. Optimizmi që do keni do jetë një armë e fortë edhe për të ardhmen. Ju beqarët do tregoheni të papërgjegjshëm dhe do filloni lidhje të pamenduara mirë. Shëndeti do jetë përgjithësisht i qëndrueshëm. Do jeni në gjendje të mirë fizike dhe morale. Mos harroni të konsumoni fruta dhe të bëni kujdes me yndyrën e tepruar. Financat duhet t’i menaxhoni me shumë kujdes dhe maturi. Yjet këshillojnë që të mos jepni as hua. Në punë do jetë javë e favorshme për të nisur projekte me rëndësi. Disa kolege do iu ndihmojnë të arrini më shpejt objektivat.

Binjakët

Horoskopi javor 28 mars- 3 prill 2022 nga Christine Haas

Këtë javë do keni shumë forcë brenda vetes dhe do mundoheni ta bëni çdo moment të animuar. Ju të dashuruarit do kaloni një ditë të bukur dhe me momente të shumta kënaqësie. Nëse keni pranë një person të shenjës së Dashit do jeni më të privilegjuar. Ju beqarët do keni një takim impresionues, i cili mund të shndërrohet shpejt në një lidhje të qëndrueshme nëse shpreheni dhe largoni turpin. Shëndeti nuk do jetë i mirë. Planetët do iu nxitin të mos bëni kujdes me ushqimin dhe do keni disa shqetësime sidomos me zorrët dhe stomakun. Financat nuk do jenë shumë të mira, por e ardhmja pritet të jetë premtuese. Mund ta stabilizoni situatën nëse tregoheni të kujdesshëm me shpenzimet. Në pune do keni fat. Mund t’iu behet edhe një propozim interesant për ndryshim posti, por kjo duhet menduar me kujdes.

Gaforrja

Horoskopi javor 28 mars- 3 prill 2022 nga Christine Haas

Ruajini objektivat gjatë kësaj dite dhe mos ndryshoni asgjë edhe pse në shumë momente mjedisi do ju bëjë të keni dyshime. Jeta në çift nuk do jetë ashtu si ju e keni ëndërruar megjithatë nuk do mungojnë tërësisht çastet e këndshme. Ditët me diell do jenë e mërkura dhe e shtuna ose e diela. Ju beqarët do keni disa takime mjaft interesante, por nuk do jeni gati për të filluar lidhje serioze. Shëndeti nuk do jetë shumë i mirë për shkak të stresit dhe ankthit qe do ju pushtojë shpesh. Financat do mbeten të mira deri në momentin që ju do shpenzoni shuma të mëdha. Fatmirësisht jeta profesionale nuk do jetë e keqe dhe gjërat do ju ecin mirë. Disa madje mund edhe të ndryshojnë profesion dhe të fitojnë më tepër.

Luani

Horoskopi javor 28 mars- 3 prill 2022 nga Christine Haas

Për ju çdo gjë ka për të shkuar për mrekulli gjatë kësaj jave. Dielli, mjedisi ku do jetoni dhe të afërmit do ju shtojnë gëzimin dhe buzëqeshjen. Ju të dashuruarit do i shprehni më tepër ndjenjat dhe këtë do e bëjnë me mënyra nga më të veçantat. Partneri nga ana tjetër do iu dashurojë pa dorashka dhe emocionet do jenë të njëpasnjëshme. Ju beqarët vërtet do lodheni tej mase duke joshur, por rezultatet që do arrini do iu çlodhin menjëherë. Shëndeti do varet tej mase nga mënyra e të ushqyerit. Po e tepruat me vaktet, me yndyrën dhe me kripën duhet të përgatiteni për probleme. Me financat nuk do i keni punët mirë. Do shpenzoni pa menduar dhe do rrezikoni tej mase. Në punë do jeni këmbëngulës dhe të vendosur për të arritur atje ku dëshironi. Mund të lodheni disi, por do arrini atje ku doni.

Virgjëresha

Horoskopi javor 28 mars- 3 prill 2022 nga Christine Haas

Kjo javë nuk ka për të qenë perfekte. Nuk do jeni shumë të frymëzuar dhe në shumë momente nuk do dini çfarë të bëni. Që nga e mërkura mund të shtihet padurimi dhe nervoziteti. Ju të dashuruarit nuk duhet te bëni asgjë që nuk i pëlqen partnerit tuaj sepse mund të keni probleme serioze me të. Merreni çdo gjë shtruar dhe mendoni për të dy palët. Ju beqarët nuk do mendoni shumë për jetën sentimentale sepse do jeni të zënë me punë dhe angazhime të tjera. Gjendja shëndetësore do lerë për të dëshiruar. Për planin financiar do jetë javë e rëndësishme sepse do merrni një trashëgimi të majme falë se cilës do i zgjidhni problemet. Në punë dëgjojini gjithmonë këshillat e kolegëve më të vjetër, por vendimet merrini vetë pasi të keni reflektuar me kujdes.

Peshorja

Horoskopi javor 28 mars- 3 prill 2022 nga Christine Haas

Këtë javë duhet patjetër të bëni ndryshime në mënyrë që asnjë çast të mos jetë e mërzitshme. Nëse keni një lidhje flisni hapur me atë që keni në krah dhe shprehini dëshirat një e nga një. Ju beqarët do keni një javë të mbushur me njohje të reja dhe emocione. Do e ndryshoni edhe perceptimin që keni pasur për dashurinë. Shëndeti do ketë shqetësime. Mund të jeni nervoze, mund të keni dhimbje muskujsh dhe probleme me gjumin. Në planin financiar duhet ta shtrëngoni fort rripin sepse po filluan problemet keni për të pasur vështirësi akoma më të mëdha. Në punë do keni fushë të lirë për të bërë çdo gjë që do mendoni.

Akrepi

Horoskopi javor 28 mars- 3 prill 2022 nga Christine Haas

Klima ujore do ngrohet edhe më shumë gjatë kësaj jave. Pas të martës do fillojë një etape shumë më e bukur dhe me emocionuese për të gjithë. Edhe për ju beqarët do jetë një jave e këndshme dhe e mbushur me takime mbresëlënëse. Do ndiheni shumë mirë dhe të lumtur për zgjedhjet që do bëni. Shëndetin mos e lini shumë pas dore sepse situata mund të ndërlikohet në atë gradë sa nuk do dini çfarë të bëni më pas. Financat do përmirësohen në mënyrë të jashtëzakonshme dhe do ngeleni të habitur edhe vetë. Shfrytëzojeni rastin për të hequr edhe disa para mënjanë. Në punë do jeni shumë profesioniste, kërkues ndaj vetes dhe këmbëngulës.

Shigjetari

Horoskopi javor 28 mars- 3 prill 2022 nga Christine Haas

Mundohuni të jeni më optimistë këtë javë dhe gjithçka do ju ecë më mirë. Ju qe jeni në një lidhje nuk duhet t’i dramatizoni gjërat sepse do e prishni harmoninë me dorën tuaj. Mundohuni që herë pas here të hapni edhe rrugë. Ju beqarët do jeni të ndjeshëm dhe ka rrezik të bini pre e çdokujt që do iu joshë. Kujdes me hapat sepse më pas nuk do ketë më kthim mbrapa. Shëndeti herë pas here do lërë për të dëshiruar. Do keni dhimbje stomaku, koke, mbase edhe veshkash. Në planin financiar do dini si ta mbani situatën nën kontroll. Nuk do kryeni aspak shpenzime të pamenduara dhe nuk do jepni as para hua. Në pune të gjitha përpjekjet e bëra së fundmi do shpërblehen me sukses dhe fitime.

Bricjapi

Horoskopi javor 28 mars- 3 prill 2022 nga Christine Haas

Marsi rekomandon ta dëgjoni më shumë zërin tuaj të brendshëm gjatë kësaj jave. Do jeni të frymëzuar dhe plot imagjinatë. Qielli do e favorizojë së tepërmi jetën tuaj në çift. U bë kohë që ishit të shqetësuar dhe nuk po iu gjenit dot zgjidhje problemeve. Ju beqarëve nuk do iu mungojnë dashuriçkat. Mundet edhe të pajtoheni me të dashurin e mëparshëm. Puthjet e zjarrta do jenë në program. Për sa i përket shëndetit, ai nuk do jetë i qëndrueshëm. Kujdes me lodhjen e tepërt dhe pagjumësinë. Financat do influencohen negativisht. Bëni çmos që të paktën të mos bini në humnerë. Ambicia në punë do rritet edhe më shumë. Nëse doni të arrini sa më lart në jetën profesionale duhet të kujdeseni për çdo veprim tuajin.

Ujori

Horoskopi javor 28 mars- 3 prill 2022 nga Christine Haas

Plot energji, me moral të ngritur dhe me ide të mira do jeni këtë javë. Mos u ndalni asnjë çast dhe keni për t’i lënë të gjithë me gojë hapur. Ju të dashuruarit do i jepni më shumë prioritet jetës në çift. Do tregoheni më tolerantë me partnerin dhe do bëni më tepër lëshime. Takimet për ju beqarët do jenë të shumta, por mund të lindin veçse aventura kalimtare dhe pa ndonjë të ardhme. Do e keni vetë në dore zgjedhjen. Për të qenë më të shëndetshëm duhet të merreni me pak sport dhe të bëni kujdes me ushqimet. Gjithsesi nuk do ketë asgjë për t’u shqetësuar. Për shkak të shumë shpenzimeve që do iu duhet të bëni financat do tronditen. Mos e humbni në asnjë moment sensin e masës dhe maturinë. Në punë do hidhni hapa galopante dhe do e arrini sa hap e mbyll sytë objektivin.

Peshqit

Horoskopi javor 28 mars- 3 prill 2022 nga Christine Haas

Nëse nuk doni të keni probleme gjatë kësaj jave duhet të bëni kujdes me çdo gjest apo veprim. Po u nxituat keni për të humbur. Jupiteri do e ua mbrojë jetën tuaj në çift. Gëzimi dhe lumturia do iu pushtojë gjithë kohës. Mundet edhe të merrni vendime të rëndësishme të cilat do ua ndryshojnë përgjithmonë të ardhmen. Ju beqarët më në fund do jeni entuziastë. Takimet që do ju ndodhin do jenë emocionuese dhe të veçanta. Për sa i përket shëndetit, ai do jetë përgjithësisht i mirë. Do jeni në formë dhe plot energji. Perspektivat materiale do jenë të mira. Mos hezitoni të bëni edhe ndonjë shpenzim të vogël nëse iu nevojitet patjetër diçka. Në fushën profesionale do i arrini disa nga ambiciet, megjithatë këshilla e yjeve është të mos nxitoheni.

Continue Reading

Horoskopi

Dashi me 5 yje, Gaforrja me 3 yje/ Kjo eshte renditja e shenjave me FAT per javen 28 Mars deri 3 Prill

Published

on

Dashi

Dashuria – Mund të merrni një ftesë këtë javë nga dikush që sapo keni takuar, mos e refuzoni. Mërkuri ka në mendje një javë argëtuese për ju. Çiftet që janë ndarë duhet të arrijnë një kompromis, të nënshkruajnë një armëpushim. Puna – Çfarëdo që planifikoni të bëni, filloni të mendoni për të. Mos harroni se Jupiteri do të jetë në shenjën tuaj duke filluar nga maji. ☆☆☆☆☆

Demi

Dashuria – Që në ditët e para të marsit nuk ka siguri në dashuri, pasionet e vogla theksohen me persona diametralisht të kundërt me ju. Gjëja më e mirë për të bërë këtë javë është të jetoni ditën pa pritur asgjë. Shumë prej jush ndihen të lënë pas dore gjatë kësaj kohe, por nëse historia është e shëndetshme, atëherë duhet të luftoni dembelizmin. Bëni dyfish kujdes me Luanin dhe Akrepin. Pun – Po vijnë disa lajme të mira, veçanërisht për ata që kanë biznesin e tyre. Tani ju duhet vetëm të prisni, kjo nuk është java e duhur për të bërë hapa përpara. ☆☆☆☆

Binjakët

Dashuria – Kjo pranverë ju shtyn të merrni vendime të rëndësishme. Edhe gjatë një ngjarje të paplanifikuar mund të gjeni ose të rizbuloni një ndjenjë. Favorizohen takime të reja. Historitë e forta vazhdojnë me energji. Është një javë e rëndësishme për zgjedhje dhe për forcimin e marrëdhënieve të gjata. Puna – Duhet të kishit marrë tashmë një konfirmim. Ditët e fundit të marsit janë ideale për rrugë të reja. ☆☆☆☆☆

Gaforrja

Dashuria – Krizat e refuzimit janë tashmë një gjë e së kaluarës. Gjithçka do të funksionojë, të vetmet ditë paksa të rënda do të jenë të hënën dhe të martën. Çiftet që kanë kaluar një periudhë plot keqkuptime nuk mund të ndryshojnë papritur. Puna – Dalje të konsiderueshme parash për shtëpinë. Prej kohësh keni dashur të rikuperoni para dhe ndoshta edhe disa marrëveshje të tjera. ☆☆☆

Luani

Dashuria – Ju jeni shkëputur nga dashuria që në fillim të marsit. Nëse nuk jeni të kënaqur me marrëdhënien tuaj, kjo është java për t’u përballur me partnerin tuaj dhe për të vendosur gjërat në vend. Vëmendje për ditën e martë. Njerëzit dhe situatat shfaqen papritmas, mos e humbni toruan. Puna – Mbani nën kontroll sektorin ekonomik. Me Saturnin në opozitë nuk është e mundur të hidhet hapi më i gjatë se sa duhet. ☆☆☆

Virgjëresha

Dashuria – Nuk është një javë emocionuese për ndjenjat. Ka shumë shqetësime dhe angazhime që përfshijnë çështje praktike. Duhen shmangur përplasjet, sidomos me shenjat e Binjakëve dhe Shigjetarit. Në jetën në çift ka shumë probleme për të kapërcyer. Nuk flitet për një krizë, por do të jetë mirë të mos tensionoheni shumë. Puna – Është një javë interesante, vetëm të mërkurën do të ketë diskutime. Nëse nuk ndiheni të vlerësuar, thjesht bëni atë që është rreptësisht e nevojshme. ☆☆☆☆

Peshorja

Dashuria – Dashuritë e lindura në tre javët e fundit duhet të vazhdojnë me maturi. Çiftet e reja mund të ndihen jashtë loje këtë javë. Konflikte të mundshme në fund të muajit, sidomos nëse njëri nga dy partnerët ka pasur probleme pune. I dashuri apo e dashura juaj gjithashtu mund të jetë i/e zhgënjyer në sjelljen tuaj. Puna – Ju duhet të konsideroni me kujdes çdo hipotezë ndryshimi. Deri në prill duhet të bëni zgjedhje të rëndësishme. ☆☆☆

Akrepi

Dashuria – Kjo pranverë e veçantë nuk sjell përfitime të mëdha sentimentale, përkundrazi. Duket se tre javët e fundit kanë qenë më të ndërlikuara përsa i përket ndjenjave. Duhet t’u rezistoni provokimeve, veçanërisht të hënën dhe të martën. Disa çifte duhet të çlirohen nga pak mërzia që mundon marrëdhënien. Diskutimet me peshë të caktuar duhet të shtyhen për muajin prill. Puna – Jeni në betejë të plotë me një projekt që nuk ju pëlqen. Dhe kështu java nis me shumë dyshime. Do të ishte një ide e mirë të relaksoheni dhe të kuptoni të tjerët. ☆☆☆

Shigjetari

Dashuria – Kjo javë ofron aventura dhe dashuri të reja. Ka shumë mundësi që këtë javë të jeni të llastuar për zgjedhje. Ata që janë ndarë mund të gjejnë diçka më shumë. Për çiftet që e duan njëri-tjetrin do të jetë një periudhë arritjesh. Disa diskutime për paratë, së fundmi ka pasur shumë shpenzime. Puna – Ky kundërshtim i Jupiteri flet për zgjedhje në lidhje me financat, por gjysma e dytë e vitit do të jetë në rregull. ☆☆☆☆

Bricjapi

Dashuria – Keni nevojë për qetësi, ikje nga historitë impulsive dhe nga njerëzit që nuk ju japin përgjigje të caktuara. Nëse keni të bëni me një person të pasinqertë, shfrytëzojeni këtë javë për t’i vendosur me shpatulla pas murit. Marrëdhëniet e krijuara prej kohësh nuk kanë probleme, por fundi i marsit sjell disa keqkuptime për t’i mbajtur nën kontroll. Puna – Horoskopi i Paolo Fox thotë se nuk është koha për të bërë zgjedhje të menjëhershme. Duhet të keni shumë durim, mes prillit dhe majit do të vijnë konfirmimet nga lart. ☆☆☆

Ujori

Dashuria – Zemra juaj ka rrahur shpejt ose keni qenë në kërkim të gjërave të reja për një kohë të gjatë. Ditët e fundit të javës sjellin një frymë sensualiteti dhe dëshira. Çiftet që e duan njëri-tjetrin kanë plane të mëdha në mendje. Puna – Keni treguar se jeni të përgatitur, tani duhet të kërkoni konfirmime për të ardhmen. Një kërkesë mund të bëhet edhe në fillim të javës. ☆☆☆☆☆

Peshqit

Dashuria – Një javë rilindjeje, edhe ata që janë vetëm mund të përjetojnë një emocion të veçantë. Historitë që nuk kanë vlerë do të mbyllen, pa shumë komplikime. Gjithçka mirë për ata që besojnë në vlerën e çiftit dhe gjithashtu kanë në krah partnerin e duhur. Puna – Jeni duke punuar shumë dhe së shpejti do të merrni një telefonatë. Fundi i marsit sjell pak sukses personal. Ju do të jeni në gjendje të dilni, të shkoni larg. ☆☆☆☆☆.

Continue Reading

Trending