Connect with us

Uncategorized

Eklipsi i henes vjen me ndryshime drastike/ Astrologu Jorgo Pulla paralajmeron kete shenje horoskopi

Published

on

DASHI

Maji është një muaj që do ketë mundësi për ju – vecanërisht nga ana komunikuese- pasi duket se gjatë tij do shfaqen rrethana të tilla që do ju japin shkak për të sqaruar disa cështje në lidhje me persona të ambjentit tënd. Hyrja e Merkurit në shenjën e Binjakëve në 4/5 do ndihmojë vecanërisht lidhjet publike, komunikimin, menaxhimin e keqkuptimin, ashtu si gjithashtu dhe c’do gjë që lidhet me zhvendosje dhe tregtinë.

Nëse keni detyrime dhe cështje që lidhen së bashku me persona të ambjentit tuaj, mirë do ishte të përpiqeni deri dhe në 25/5 ti menaxhoni, pasi më pas rrugëtimi i kundërt i Merkurit ndoshta sjell vonesa. Hëna e Re që do realizohet në shenjën e Demit në 11/5 kthen vëmëndjen tuaj në portofolin tuaj dhe në disa lëvizje që do mundeshin ta përforcojnë. Gjashtkëndëshi Neptunit me dritat e Hënës së Re tregon se idetë tuaja do mundeshin t’ju ndihmojnë ose të menaxhoni më mirë disa cështje ekonomike ose të gjeni një burim të ri të ardhurash. Në 14/5 do realizohet një zhvendosje planetare shumë e rëndësishme pasi Jupiteri do ndryshojë për pak shenjë dhe do kalojë tek Peshqit.

Jupiteri është udhëheqësi tradicional i Peshqëve domethënë do ndodhet në një pozicion shumë të mirë për atë dhe për ju ndihma tij do bëhet më shumë e dukshme në pjesën psikologjike. Periudhën e ardhshme do shihni gotën gjysëm të mbushur dhe jo gjysëm bosh, pasi Jupiteri nga pozicioni i tij i ri do kujdeset t’ju pajisë me mendime pozitive dhe me besimin se të gjitha do shkojnë mirë. Në 20/5 kalon dhe Dielli në shenjën e Binjakëve duke theksuar akoma më shumë pjesën e komuniimit me të tjerët.

Në 26/5 do realizohet Hëna e Plotë që do përbëjë dhe eklipsin e parë të Hënës për këtë vit, në boshtin e Binjakëve- Shigjetarit. Ka mundësi të shtyheni në vendime të nxituara dhe hapa të “papritura”, dicka të cilën duhet ta shmangni për të mos vënë në rrezik gjëra që keni futuar deri tani. Në 30/5 Merkuri fillon rrugëtimin e kundërt të tij nga shenja e Binjakëve duke krijuar terrenin për keqkuptime por edhe hamendësime me të tjerët.

Dashuria:

 Prezenca e Merkurit por edhe Afërditës nga 4 dhe 9/5 përkatësisht në shenjën e Binjakëve do ndihmojë vecanërisht pjesën komunikuese të një lidhjeje që keni krijuar dhe doni të zhvillohet apo të një njohjeje të re. Këtë muaj duket se do ekzistojnë mundësi nga ana personale nëpërmjet njerzve që ndodhen në ambjentin tuaj të ngushtë, pasi ka shumë mundësi të përbëjnë shkak për tu afruar më pranë me persona të rinj. Nëse jeni beqarë, do ekzistojnë njohje vecanërisht interesante këtë muaj dhe ju do ftoheni të bëni zgjedhjen që konsideroni se është më e përshtatshmja për ju.

Kjo akoma dhe nëse dëgjohet e lehtë, nuk është dhe aq, ndaj do duhet ti kushtoni shumë rëndësi të dhënave që ekzistojnë. Në fund të muajit me rrugëtimin e kundërt të Merkurit në shenjën e Binjakëve ka mundësi të keni përsëri komunikim me një person me të cilin ka ekzistuar “dicka” në të kaluarën. Nëse ndodheni tashmë në një lidhje, ky është një muaj vecanërisht komunikues që ia vlen të investoni në lidhjet publike së bashku me partnerin tuaj dhe në kontaktin me shokë, të njohur dhe persona me të cilët shkoni shumë mirë. Në fund të muajit do duhet ti kushtoni shumë kujdes disa keqkuptimeve që mund të kenë ekzistuar me shkak persona të ambjentit tuaj.

Puna dhe Ekonomia:

 Maji është një muaj që ju fton ti kushtoni më shumë kujdes por edhe kohë në pjesën komunikuese të cështjet tuaja profesionale, pasi është ajo që do bëjë ndryshimin dhe në fund do ju ndihmojë të fitoni atë që doni. Marrëdhëniet publike duket se do kenë nderin e tyre dhe nuk përjashtohet të ekzistojë dhe një propozim profesional nga një person që ndodhet në ambjentin tuaj të ngushtë. Nëse puna juaj lidhet me tregtinë me prezencën e Merkurit, Afërditës por edhe Diellit në shenjën e Binjakëve, duket se do ekzistojnë zgjidhje në cështje të cilat deri tani dukeshin të pazgjidhura. Nga fundi muajit me ekslipsin në 26/5 por dhe me rrugëtimin e kundërt të Merkurit në 30/5, mirë do ishtë të shmangni marrveshje të reja nëse nuk keni analizuar mirë të dhënat që I shoqërojnë.

DEMI
Maji është një muaj që do kthejë interesin tuaj në fushën ekonomike, pasi dhe në disa marrveshje që kanë kompromisa të përmirësojnë të ardhurat tuaja. Hyrja e Merkurit në shenjën e Binjakëve nga 4/5 krijon rrethanat për ti biseduar, ti kompromentoni dhe të menaxhoni cështje që lidhen me portofolin tuaj ose lidhen me të ardhura ose me shpenzimet tuaja. Hëna e Re që do realizohet në shenjën tuaj në 11/5 tregon se jeni të gatshëm të bëni një fillim të ri në një lidhje shoqërore apo sentimentale. Neptuni në kënd favorizues me “dritat” e Hënës së Re, krijon dëshirë romantike dhe ajo do përbëjë shkakun për tu afruar më pranë me një person të caktuar.

Në 14/5 Jupiteri kalon në shenjën që udhëheq tradicionalisht Peshqit dhe do qëndrojë deri dhe në 28/7 para së të kthehet në vijë të kundërt në shenjën e Ujorit. Nga pozicioni i tij i ti Jupiteri favorizon c’do gjë që lidhet me pjesmarrjen e tij në një grup njerzit, në aktivitete kolektive por dhe në përmbushjen e disa prej qëllimeve tuaja. Tani fillon një periudhë vecanërisht produktive në rast se dëshironi të përmbushni disa nga qëllimet tuaja, vecanërisht nëse ato lidhen me një grup njerzish. Hyrja e Diellit tek Binjakët në 20/5 dhe Hëna e Plotë/ eklipsi Hënor që do realizohet në 26/5 në boshtin Binjakët-Shigjetari, tregon se mund të shtyheni dhe të mos vlersoni saktë disa të dhëna para se të bëni një hap të ri.

Për këtë arsyje mirë do ishte të shtyheni në c’do lloj lëvizje të re- vecanërisht nëse ajo do jetë ndikim në portofolin tuaj- nëse nuk shihni mirë të dhënat që ekzistojnë. Këndi negativ i Jupiterit me dritat e eklipsit mund të krijojë “pavedije rreziku”. Në 30/5 Merkuri fillon rrugëtimin e tij në vijë të kundërt në shenjën e Binjakëve dhe mund të cbllokojë disa cështje ekonomike, të cilat vijnë nga e kaluara.

Dashuria: Siguria sentimentale do luajë rolin e saj në zgjedhjet tuaja personale për këtë muaj dhe hyrja e Afërditës në shenjën e Binjakëve në 9/5 vulos skenarin e mësipërm. Kështu që duket se do ju afrohet një person që mund t’ju ofrojë sigurinë sentimentale që kërkoni, pa “lojra” dhe “kokfortësi”. Hëna e Re që do realizohet në shenjën tuaj në 11/5 tregon një hap të ri në një lidhje shoqërore, e cila nuk përjashtohet ta shndërrohe në sentimentale. Nga 14/5 me hyrjen e Jupiterit në shenjën e Peshqëve personat që ndodhen në ambjentin tuaj shoqeror do luajnë rolin e tyre në njohjet që do bëni por edhe në cështjet tuaja sentimentale. Nëse ndodheni tashmë në një lidhje ka shumë mundësi të ndjeni nevojën të shihni partnerin tuaj më shumë si shok dhe ndaj është gjithashtu e mundshme të filloni disa aktivitete të përbashkta së basku me shoqëritë tuaja. Nga fundi muajit do duhet ti kushtoni vëmëndje disa keqkuptimeve të cilat duken se vijnë nga e kaluara dhe ti menaxhoni menjëherë, para se të krijohen cështje të reja në të tashmen.

Puna dhe Ekonomia: Pjesa ekonomike e cështjeve tuaja profesionale do tërheqë interesin tuaj këtë muaj, pasi yjet e shumtë që do ekzistojnë në shenjën e Binjakëve sjellin shumë kompromentime. Kështu që ka shumë mundësi pas disa bisedimesh apo me levizjet e përshtatshme të përmirësohet pjesa ekonomike e një lidhjeje profesionale. Në fund të muajit me rrugëtimin e kundërt të Merkurit në shenjën e Binjakëve (30/5) do ju jepet mundësia të shihni përsëri një propozim më të vjetër profesional i cili për ndonjë arsyje nuk kishte përparuar atëher, por tani duket se do rikthehet me të dhëna të reja.

BINJAKET

Maji është një muaj që do ketë shumë lëvizshmëri për shenjën tuaj pasi do mirprisni shumë planetë që duket se do ju krijojnë të dhëna të reaj dhe do përcaktojnë zhvillimet. Fillojmë me hyrjen e Merkurit në shenjën tuaj në 4/5 e cila do përmirësojë ndjeshëm komunikimin, pasi Merkuri është udhëheqësi juaj. Periudhën e ardhshme do keni mundësinë të ringrohni lidhjet që kanë ngrirë, të kompromentoni në cështje profesionale, të flirtoni dhe të bëni njohje të reja. Komunikimi mirë do përbëjë celsin në të gjithat të mësipërmet pasi nëpërmjet saj do fitoni gjërat që doni. Në 11/5 Hëna e re që do realizohet në shenjën e Demit ka mundësi të “ndricojë” disa ndjenja të cilat mund të mos i kishit pranuar as tekvetja juaj.

Këndi pozitiv i Neptunit me “dritat” e Hënës së Re do përforcojë romanticitetin tuaj, dicka që do krijojë një klimë plotësisht të ndryshme në lidhjet tuaja ndërpersonale. Në 14/5 Jupiteri do kalojë një periudhë të shkurtër kohore- deri dhe në 28/7- në shenjën e Peshqëve. Nga pozicioni i ri do përmirësojë vecanërisht cështje që lidhen me pjesën profesionale dhe do sjellë ndryshime pozitive në të. Në 20/5 fillon zyrtarisht muaji i ditëlindjeve tuaja me hyrjen e Diellit në shenjën tuaj, duke treguar se për 30 ditët e ardhshme synimet janë të kthyera mbi ju. Në 26/5 do realizohet Hëna e Plotë që do jetë dhe eklipsi i parë Hënos për 2021, në boshtin tuaj (Binjakët- Shigjetari). Ky eklips do sjellë në sipërfaqje lidhje personale dhe profesionale, por këndi negative që do ekzistojnë me Jupiterin tregon se do duhet të jeni shumë të kujdesshëm për të vlersuar ngjarjet dhe “rreziqet” që mund të ekzistojnë në disa vendimet tuaja. Në 30/5 Mekuri fillon rrugëtimin e tij të kundërt në shenjën tuaj dhe ju fton të shihni përsëri cështje të kaluarës.

Dashuria: Hyrja e Afërditës në shenjën tuaj në 9/5 tregon se joshja juaj do jetë e lartë, ashtu si gjithashtu dhe humori juaj për të flirtuar dhe të njihni persona të rinj dhe interesantë. Nuk do duhet të harroni se dhe Merkuri do ndodhet në shenjën tuaj dicka që do përforcojë akoma më shumë dhuntitë tuaja komunikuese, të cilat me rradhën e tyre do ju ndihmojnë rëndësishëm vecanërisht në njohje të reja. Nëse jeni beqarë, ky muaj do ketë mundësi për jetën tuaj personale por do duhet të jeni të kujdesshëm për të bërë zgjedhjen që është e përshtatshme për ju, pasi dhe do keni tendencën të vendosni impulsivisht.

Eklipsi Hënës që do realizohet në boshtin tuaj në 26/5 tregon se ky muaj do sjellë sqarime dhe vendime, si të jeni beqarë apo në nëse ndodheni tashmë në një lidhje. Mirë do jetë para se të merrni c’do lloj vendimi të mendoni gjatë, pasi kjo do ju ndihmojë të vendosni saktë. Në fund të muajit kur do fillojë rrugëtimi kundërt i Merkurit në shenjën tuaj, ka shumë mundësi ti jepni një mundësi të dytë një lidhjeje nga e kaluara apo një historie e cila për shkak të rrethanave të papërshtatshme nuk kishte përparuar.

Puna dhe Ekonomia: Prezenca e Merkurit në shenjën tuaj përbën një pozicion shumë pozitiv vecanërisht për cështje që lidhen me fushën profesionale. Lehtësia komunikuese dhe mënyra me të cilën do zgjidhni të menaxhoni akoma dhe problemet e punës, është ajo që do bëjë ndryshimin dhe do ju bëjë të dalloheni. Yjet e shumta që do ekzistojnë në shenjën tuaj këtë muaj (Merkuri, Afërdita dhe Dielli) ju sjell në sipërfaqje dhe tregon se nëse shfrytëzoni saktë rrethanat që do krijohen, atëhër është e sigurt se do dilni të fituar nga ana profesionale.

Me hyrjen e Jupiterit në shenjën e Peshqëve në 14/5 në shtëpinë tuaj të 10 diellore, fillon një periudhë e cila mund të përmirësojë thelbësisht një bashkpunim ekzistues, të sjellë propozime të reja profesioanle, apo akoma dhe një ngritje në dëtyrë! Për të ndodhur të gjitha të mësipërmet do duhet të shihni me përgjegjshmëri detyrimet profesionale dhe të mbani mend se do shpërbleheni për të.

GAFORRJA

Maji është një muaj që do ju krijojë nevojën të dëgjoni nevojat tuaja, të dëgjoni ndjenjat tuaja dhe të shplodhni organizmin tuaj nga vrapimi dhe detyrimet e periudhës së kaluar! Prezenca Merkurit në shenjën e Binjakëve nga 4/5 tregon se ky muaj do jetë mjaft i mbyllur, dicka që do ju ndihmojë të merrni distancime nga persona dhe situata që mund t’ju kenë dërguar “mesazhe” të ngatërruara, për të parë gjërat sa më qartë bëhet. Hëna e Re që do realizohet në shenjën e Demit në 11/5 tregon se disa shokët tuaj do ndodhen shumë pranë jush dhe janë ata që mund të besoni dhe të bisedoni me ta cështje të cilat kanë rëndësi për ju. Në 14/5 Jupiteri kalon në shenjën e Peshqëve, një pozicion që ju favorizon shumë dhe ka mundësi t’ju vërë në procedurë të zgjeroni horizontet tuaja shpirtërorë.
Deri dhe në 28 Korrik ku do ndodhet në shenjën e Peshqëve – para se të kthehet në vijë të kundërt tek Ujori- është një periudhë e mirë për të bërë një udhëtim, të shihni një propozim profesional i cili ka mundësi të lidhet me jasht shtetit, të filloni mësimin e një gjuhe të huaj apo një seminar mbi dicka që ju intereson. Në 20/5 kalon dhe Dielli në shenjën e Binjakëve dhe në 26/5 realizohet eklipsi i parë Hënor për këtë vit në boshtin Binjakët- Shigjetari. Ky eklips tregon se do duhet të dëgjoni nevojat tuaja, të përmirësoni përditshmërinë tuaj dhe ndoshta dhe eleminoni ndonjë zakon të dëmshëm! Nga fundi muajit mirë do jetë të mos presiononi organizmin tuaj pasi duket se do gjejë mënyrë të ankohet. Në 30/5 Merkuri fillon rrugëtimin e tij të kundërt në shenjën e Binjakëve dhe ju vë në procedurë të ktheheni në disa cështje të kaluarës.

Dashuria: Yjet e shumtë që do ekzistojnë këtë muaj në shenjën e Binjakëve (Merkuri nga 4/5, Afërdita nga 9/5 por edhe Dielli nga 20/5) tregon se nuk do ju jetë shumë e lehtë dhe do keni një shtysë natyrale për të shprehur nevojat tuaja sentimentale akoma dhe tek partneri juaj. Kjo mundet gradualisht t’ju krijojë nervozizëm apo mbyllje në vetvete, ndaj do nevojitet të gjeni një mënyrë për të mundur të tregoni c’farë është ajo që keni nevojë dhe c’farë prisni nga ai që keni pranë jush. Nëse jeni beqarë me hyrjen e Jupiterit në shenjën e Peshqëve në 14/5 duket se do njihni një person i cili do vijë nga larg apo ka shumë mundësi njohja të bëhet në ndonjë event social apo akoma dhe ndonjë ishull! E vetmja e sigurt është se nga tani seri dhe në 28/7 periudha do jetë shumë favorizuese- vecanërisht nëse keni lindur ditët e para të shenjës tuaj- për të bërë njohje të reja dhe të njihni persona të cilët mund të ndryshojnë plotësisht botkuptimin tuaj. Në fund të muajit 30/5 me rrugëtimin e kundërt të Merkurit në shenjën e Binjakëve ka shumë mundësi të hyni në procedurë të mendoni persona të kaluarës dhe mendime të tilla ka mundësi t’ju drejtojnë të komunikoni me një partner të vjetër.

Puna dhe Ekonomia: Këtë muaj ka mundësi të ndjeni lodhje nga cështje që lidhen me punën por edhe nga mendime që bëni me zhvillimin e disa cështjeve profesionale. Përpiquni të mos e lini veten të hyjë në një rreth mendimesh negative, pasi kjo do ndikojë dhe humorin tuaj por edhe sjelljen përballë cështjeve të punës. Mirë do jetë të gjeni mënyrë për të mundur të shprehni mendimet tuaja dhe dështirat tuaja përsa lidhet me përparimin e disa cështjeve profesionale, pasi fakti se do mundeni të shpreheni, do përbëjë A-në dhe Zh-në për punën këtë muaj. Me hyrjen e Jupiterit në shenjën e Peshqëve në 14/5 do fillojë një periudhë shumë e mirë në rast se doni të ndiqni një seminar të ri apo të merrni një certifikim të ri i cili do përbëjë specializimin mbi objektin e punës tuaj.

LUANI

Maji është një muaj që do ketë mundësi për ju dhe disa nga to do shfaqen nëpërmjet personave që ndodhen në rrethin tuaj të gjërë shoqëror por edhe në atë të ngushtë. Hyrja e Merkurit në shenjën e Binjakëve në 4/5 tregon se gjatë muajit do rritet komunikimi me shokët tuaj ashtu si gjithashtu dhe takimet. Të ndodhen rreth jush persona me të cilët dini se “flisni të njëjtën gjuhë” dhe munden t’ju kuptojnë, do jetë “ilaci” më i mirë për humorin tuaj. Hëna e re që do realizohet në shenjën e Demit në 11/5 mund të sjellë një ilac të ri në fushën profesionale nëpërmjet një propozimi, i cili do vijë nga personat tuaj të afërt apo ka mundësi t’ju jetë bërë në të kaluarën, por tani do filloni ta përpunoni më mirë. Në 14/5 Jupiteri do kalojë për pak në shenjën e Peshqëve (deri në 28/7) dhe nga pozicioni i tij i ri do ju krijojë rrethana shumë të mirë për të menaxhuar cështje që lidhen me cështje ekonomike të lëna pezull, kredi dhe kështu me rradhë. Në 20/5 do realizohet hyrja e Diellit në shenjën e Binjakëve dhe në 26/5 Hëna e Plotë/eklipsi Hënës në boshtin e Binjakëve- Shigjetarit i cili do krijojë rrethanat për të sqaruar cështjet në një lidhje personale apo në një shoqërore. Eshtë e nevojshme të ruani balancat, dicka që nuk do jetë dhe aq e lehtë pasi katrori që do krijohë Jupiteri me “dritat” e eklipsit ka mundësi t’ju bëjë pessimist përballë situatave të caktuara. Në 30/5 Merkuri do fillojë rrugëtimin e kundërt të tij, dcka që mund të krijojë cështje në komunikim por dhe disa vonesa planesh.

Dashuria: Hyrja e Afërditës në shenjën e Binjakëve në 9/5 në kombinim me Merkurin i cili do ndodhet tashmë në shenjën e Binjakëve nga 4/5 do ndikojë pozitivisht në komunikimin tuaj me një person që ju intereson dhe ta njihni më mirë! Kjo do ndihmojë në zhvillimin e lidhjes tuaj dhe nëse jeni beqarë nuk përjashtohet dhe këtë muaj të ekzistojnë surpriza të këndshme përsa ka lidhje me fushën sentimentale. Me hyrjen e Jupiterit në shenjën e Peshqëve në 14/5 do cliroheni nga disa “frikëra” dhe “ shqetësime” që mbani nga e kaluara, dicka që do ju ndihmojë akoma më shumë dhe humori juaj por edhe zgjedhjet tuaja personale. Eklipsi Hënor që do realizohet në 26/5 tregon se dhjetditëshi i fundit i muajit do jetë celës përsa i përket pjesës sentimentale, si të jeni beqarë ose nëse ndodheni tashmë në një lidhje. Një njohje e re karmike ka mundësi të bëjë shfaqjen e saj apo nëse keni gjetur tashmë partnerin tuaj nuk përjastohet të ekzistojnë mendime në lidhje me zhvillimin e lidhjes tuaj. Në c’do rast peshoni me kujdes të dhënat për të mos u shtyrë në vendime të nxituara.

Puna dhe Ekonomia: Fusha profesionale dhe puna duket se do ju shqetësojnë më shumë gjatë mesit të muajit pasi Hëna e Re që do realizohet në 11/5 në shenjën e Demit, sjell disa hapa profesionale në sipërfaqje. Nuk përjashtohet në rast se keni bërë disa lëvizje në të kaluarën tani të vijë ora që ato lëvizje të “sjellin fryte” dhe kështu të ekzistojnë zhvillime në punë, është një skenar i mundshëm. Në c’do rast do duhet ti kushtoni rëndësi dhe të dhënave profesionale, pasi dhe ndaj fundi muajit ndoshta të mos merrni parasysh disa detaje në punë, të cilat duhet të keni kujdes, pasi janë ato që do bëjnë ndryshimin.

VIRGJERESHA

Maji është një muaj celës për ju pasi gjatë tij do realizohet dhe eklipsi Hënës në boshtin Binjakët- Shigjetari i cili përgatit terrenin për ndryshime! Por le ti marrim nga fillimi para se të arrijmë atje pasi eklipsi do realizohet në 26/5! Udhëheqësi juaj Merkuri do kalojë në shenjën e Binjakëve në 4/5 dhe nga pozicioni i tij i ri do përforcojë “fjalët tuaja” dicka që do ndihmojë vecanërisht në cështjet që lidhen me punën. Fusha profesionale do ndodhet në sipërfaqje gjatë gjithë këtij muaji dhe nuk përjashtohet të ekzistojë lëvizshmëri dhe të dhëna të reja në të. Në 11/5 Hëna e re që do realizohet në shenjën e Demit do theksojë anën sentimentale të lidhjeve shoqërore, personale dhe profesionale, dicka që do ju afrojë më pranë personash të caktuar.

Në 14/5 Jupiteri do kalojë për pak në shenjën e Peshqëve (deri në 28/7) dhe nga pozicioni tij i ri do sjellë mundëis në fushën e lidhjeve ndërpersonale. Zgjerimi i një bashkpunimi apo fillimi i një të reja, ashtu si gjithashtu dhe një lidhje e re e rëndësishme personale janë disa nga dhuratat e Jupiterit nga pozicioni tij i ri, i cili është shumë favorizues. Me c’do gjë që mund të keni për tu marrë këtë muaj duket se puna do ndodhet lartë në listë me prioritetet tuaja, dicka e cila vuloset dhe me hyrjen e Diellit në shenjën e Binjakëve në 20/5. Arrijmë kështu në fund të muajit me Hënën e Plotë/ eklipsik e Hënës të realizohet në boshtin e Binjakëve- Shigjetari në 26/5. Ky eklips sjell në sipërfaqje cështje që përkasin boshtin karriera- familja dhe ndoshta ekzistojnë ndryshime në një cështje që lidhet me punën. Mirë do ishte të mos merrni vendime të nxituara pasi mund të nënvlersoni disa “detaje”, por të cilat ju tregojnë dritën e rrezikut. Në 30/5 Merkuri fillon rrugën e tij të kundërt tek Binjakët dhe mund të krijojë disa kthime pas përsa ka lidhje me punën.

Dashuria: Hyrja e Afërditës në shenjën e Binjakëve në 9/5 thekson imazhin e një lidhjeje dhe nuk përjashtohet t’ju vërë në procedurë të pyesni si duket kjo lidhje në rrethin tuaj social. Pyetje të tillë lloji do shfaqen shpesh këtë muaj, por përpiquni të mos qëndroni në to pasi ka mundësi të humbasi thelbi, domethënë sesi ndiheni ju brenda lidhjes. Nëse jeni beqarë, me hyrjen e Jupiterit në shenjën e Peshqëve në 14/5 do fillojë një periudhë e cila do sjellë shumë mundësi për krijimin e një lidhjeje të re. Nuk përjashtohet një bashkpunim të zhvillohet në një cështjet sentimentale apo të bëni një njohje të re e cila shpejtë do japë shenja pozitive. Nëse ndodheni tashmë në një lidhje, në fund të muajit me eklipsin e Hënës do nevojitet të ruani balanca pasi disa vendimet tuaja- të cilat mund të lidhen me punën- ndoshta ndikojnë deri një pikë dhe lidhjen me partnerin tuaj.

Puna dhe Ekonomia: Ky muaj do mundej të jetë i kushtuar në fushën profesionale pasi yjet e shumtë që do ekzistojnë në shenjën e Binjakëve (Merkuri, Afërdita dhe më pas Dielli) jep shenjën për ndryshime! Ka mundësi të rrotullohen në mëndjen tuaj disa ide profesionale të cilat nuk do ju lënë në qetësi dhe mundësisht të përbëjnë motivin për të filluar të mendoni ndryshe në lidhje me punën. Eklipsi Hënos që do realizohet në boshtin Binjakët- Shigjetari në fund të muajit ka mundësi t’ju vërë në procedurë të bëni një hap të ri në fushën profesionale apo të pranoni një propozim i cili deri tani ju vinte në mëndime. C’do vendim që të merrni mirë do ishte të mos rrezikoni me ndonjë “hap të papritur”, pasi dicka e tillë nuk do ketë rezultate pozitive. Në fund të muajit rrugëtimi kundërt i Merkurit do duhet të jeni shumë të kujdesshëm në komunikimin tuaj me personat që ndodhen në ambjentin tuaj profesional, për të mos ekzistuar keqkuptime dhe hamendësime.

PESHORJA

Maji është një muaj që do ketë mundësi për ju vecanërisht për fushën sentimentale pasi akoma dhe eklipsi që do realizohet në fund të Majit duket se mund t’ju drejtojë në një hap të ri që lidhet me jetën tuaj personale. Hyrja e Merkurit në shenjën e Binjakëve në 4/5 tregon se fillon një periudhë vecanërisht komunikuese, e cila do ju ndihmojë të menaxhoni cështje sentimentale, kryesisht disa që mund të jenë disi të ngatërruara periudhën e fundit. Hëna e re që do realizohet në shenjën e Demit në 11/5 në gjashtkëndëshi me Neptunin do sjellë në sipërfaqje ndjenjat tuaja dhe janë ato të cilat do ju drejtojnë në vendime. Në 14/5 do realizohet një zhvendosje e rëndësishme planetare ajo e Jupiterit që do kalojë për një “periudhë prove” në shenjën e Peshqëve (deri dhe në 28/7).

Jupiteri udhëheq tradicionalisht këtë shenjë dhe nga pozicioni i tij i ri do zgjerojë planet tuaja, vecanërisht ato që lidhen me fushën e punës. Akoma ka shumë mundësi të sjellë ndryshime pozitive për ju në përditshmërinë tuaj, ka shumë mundësi të sjellë dhe një projekt pune nga e cila do keni shumë përfitime. Në 20/5 kalon dhe Dielli në shenjën e Binjakëve dhe nga pozicioni tij i ri do ndryshojë dukshëm humorin tuaj dhe do zgjojë krijimtarinë tuaj. Akoma është shumë e mundshme t’ju krijojë ide në lidhje me një udhëtim jashtë vëndit, një hap të ri profesional jashtë vëndit apo mbledhjen e njohurive të reja. Në 26/5 me Hënën e Plotë/eklipsi Hënos që do realizohet në boshtin Binjakët- Shigjetari ka shumë mundësi të ndjeni se disa persona që ndodhen ose në ambjentin tuaj të ngushtë ose në atë të gjërë, nuk ju përshtaten më dhe së bashku me to ndjeni se presionoheni. Sigurisht për shkak se ka mundësi “bashkë me të thatin të digjet dhe i njomi” përpiquni të mos nxitoheni të vendosni tabelën “ nuk përshtatemi” në disa lidhje, të cilat ndoshta kalojnë një periudhë të vështirë jo ama përcaktuese për zhvillimin e tyre. Në 30/5 Merkuri do fillojë rrugëtimin e tij të kundërt tek Binjakët duke ju dhënë mundësinë të menaxhoni disa cështje me personat rreth jush, të cilat vijnë nga e kaluara.

Dashuria: Prezenca e shumë planeteve në shenjën shoqërore për ju, të Binjakëve, tregon se këtë muaj do ekzistojë një lehtësi në menaxhimin e cështjeve sentimentale, si të jeni beqarë, ose nëse ndodheni në një lidhje tashmë. Vec se prezencës së Merkurit do kemi dhe hyrjen e Afërditës në shenjën e Binjakëve në 9/5 dicka që tregon se periudhën e ardhshme flirti dhe admiruesit do vijnë nëpërmjet personave që ndodhen në rrethin tuaj të gjërë. Disa detyrime sociale dhe disa takime që mund të keni do luajnë rol përcaktues në njohjet që do bëni. Nëse jeni beqarë, ka shumë mundësi të ekzistojnë shumë mundësi për të filluar dicka e re nga ana sentimentale këtë muaj. Nëse ndodheni tashmë në një lidhje do duhet ti kushtoni vëmëndje personave që ndodhen rreth jush pasi dhe mendimi tyre do ndikojë rëndësishëm mënyrën sesi e shihni lidhjen tuaj por edhe sjelljen tuaj ndaj partnerit. Me eklipsin e Hënës që do realizohet në 26/5 ka mundësi të shtyheni në një vendim të nxituar i cili do mundej të vërë në rrezik një lidhje që tashmë ekziston. Të mbani mënd se ndodheni në një rrugëtim zhvillimesh karmike përsa ka lidhje me jetën tuaj personale.

Puna dhe Ekonomia: Detyrimet profesionale do ju shqetësojnë më shumë gjatë gjysmës së dytë të muajit, pasi atëher ka mundësi të shfaqen “rrethanat” në përditshmërinë tuaj të punës. Hyrja e Jupiterit në shenjën e Peshqëve në 14/5 tregon se do ekzistojnë zhvillime në punë të cilat nëse i menaxhoni përshtatshëm, është e sigurt se do jenë për të mirën tuaj. Nuk përjashtohet të fitoni një pozicion i ri apo t’ju ngarkohet një projekt i ri ekonomik. Mirë do ishte të shmangni përfshirjen tuaj në biseda të cilat lidhet me persona të punës, për të mos ekzistuar asnjë mundësi të gjëndeni të ekspozuar.

AKREPI

Maji do ju drejtojë ti kushtoni vëmëndje më së shumti menaxhimit të cështjeve të kaluarës. Hyrja e Merkurit në shenjën e Binjakëve në 4/5 tregon se tani është mundësi të mbyllni një cështje të lënë pezull sentimentale, të merrni me një cështje ekonomike e cila ka nevojë për menaxhim apo të menaxhoni akoma dhe disa cështje të përditshmërisë të cilat po hecin vetë. Në 11/5 Hëna e re që do realizohet në shenjën e Demit dhe këndi harmonik ku do realizohet Neptuni me të, do ju drejtojnë të përqendroheni në ndjenjat tuaja, të cilat do ju afrojnë pranë me persona të caktuar. Në 14/5 do ndodhë një zhvendosje planetare shumë favorizuese për ju pasi Jupiteri do kalojë për pak në shenjën e Peshqëve (do qëndrojë deri në 28/7).

Jupiteri nga pozicioni ti i ri do favorizojë rëndësishëm humorin tuaj, do sjellë njohje të reja, do përforcojë disa nga ato që ekzistojnë tashmë dhe nuk përjashtohet të sjellë dhe dhurata nga ana sentimentale. Akoma ka shumë mundësi të shfaqet një dashuri e re, është gjithashtu e mundshme të gjeni një aktivitet i cili do ju mbushë me ndjenja të shkëlqyera dhe nëse ndodheni tashmë në një lidhje nuk përjashtohet të bien në tavolinë ide në lidhje me fitimin e një pasardhësi. Hyrja e Diellit në shenjën e Binjakëve në 20/5 dhe Hëna e Plotë/ eklipsi Hënës që do realizohet në boshtijn Binjakët-Shigjetari në 26/5, sjellin në sipërfaqje cështje të cilat lidhen me burimet tuaja, të ardhurat tuaja por edhe mënyrën sesi menaxhoni arkën tuaj. Nuk përjashtohet të ndryshohë plotësisht mënyrën sesi shihni dhe vlersoni financat tuaja por dhe të ndryshojnë prioritetet tuaja dhe nevojat tuaja. Në 30/5 Merkuri do fillojë rrugëtimin e tij të kundërt në shenjën e Binjakëve duke treguar se periudha e ardhshme do ketë shumë kthime në situata të kaluarës, ndjenja dhe lidhje!

Dashuria: Këtë muaj duket se do përpiqeni të menaxhoni zhvillimine një lidhjeje e cila deri tani ju ka ngatërruar mjaftueshëm dhe ka shumë mundësi të ruani një derë gjysëm të hapur në të. Hyrja e Afërditës në shenjën e Binjakëve në 9/5 por edhe prezenca e Merkurit në të njëjtën shenjë, tregojnë se këtë muaj do krijohen rrethanat që do ju ndihmojnë të sqaroni cështjet sentimentale të lëna përgjysëm, pasi do kuptoni se nuk bëhet të vazhdojnë të ekzistojnë. Nëse jeni beqarë nuk përjashtohet të merrni vendimin të ktheheni në një lidhje që keni patur në të kaluarën por përpiquni të mos mbështeteni vetëm në ndjenjat tuaja por edhe në të dhënat që ekzistojnë tani pasi dhe në të dhënat që ekzistuan atëher. Nëse ndodheni tashmë në një lidhje ka shumë mundësi të ekzistojnë disa keqkuptime midis jush- shumë e mundur të kenë mbetur dhe si ankesa nga cështje të kaluarës- të cilat do nevojitet ti menaxhoni për të mundur të zhvillohet lidhja me partnerin tuaj. Nga fundi muajit ka mundësi të shfaqet një person i njohur.

Puna dhe Ekonomia: Deri dhe në mes të muajit duket se lidhjet tuaja profesionale do ju shqetësojnë shumë dhe janë ato në të cilat do investoni kohë për ti përmirësuar. Hëna e re që do realizohet në shenjën e Demit në 11/5 do krijojë klimë të ngrohtë në një lidhje profesionale e cila do krijojë një ndjenjë sigurie brenda saj. Gjatë gjysmës së dytë të muajit ka mundësi të bëni mendime të ndryshme të cilat lidhen me të ardhmen dhe ato duket se do përbëjnë burimin e shqetësimit tuaj. Përpiquni të përqendroheni në të tashmen dhe mos e lini mëndjen tuaj t’ju shtyjë në skenare të cilat ju krijojnë ankth, vecanërisht nëse nuk ekzistojnë të dhënat që do mundeshin ti mbështesnin.

SHIGJETARI

Maji është një muaj që do hedhë ura komunikimi në lidhjet ndërpersonale dhe do ndihmojë shumë në zhvillimin e disa cështjeve personale por edhe në menaxhimin e debateve. Në këtë do marrë pjesë hyrja e Merkurit në shenjën e Binjakëve nga 4/5, e cila premton lehtësim komunikues dhe një klimë shumë të mirë në biseda që do keni me të tjerët. Tani është momenti përshtatshëm për të kapur mundësinë pasi nëpërmjet bisedash dhe qasjeve komunikuese është e sigurt se do sqaroni disa cështje dhe do fitoni shumë. Në 11/5 Hënë e Re që do realizohet në shenjën e Demit sjell përditshmërinë tuaj në sipërfaqje dhe nuk përjashtohet të sjellë disa ide për ta bërë më shoqërore për ju. Tani është momenti përshtatshëm për të filluar një aktivitet të përditshërm i cili do ju mbushë energji apo do ju ndihmojë të cliroheni nga puna. Në 14/5 Jupiteri do kalojë për pak në shenjën e Peshqëve (deri dhe në 28/7) dhe nga pozicioni tij i ri do krijojë rrathana shumë të mirë në c’do gjë që lidhet me familjen dhe shtëpinë. Një ndryshim në shtëpi, ashtu si gjithashtu dhe të reja të këndshme nga persona të rrethit tuaj janë skenare të mundshme brenda kësaj periudhe.

Nëse keni në planet tuaja të zhvendoseni dhe deri tani nuk kishit gjetur dicka që t’ju tërheqë interesin, mirë do ishte të shtoni përpjekjet tuaja këtë periudhë, pasi duket se do gjeni atë që doni! Hyrja e Diellit në shenjën e Binjakëve në 20/5 dhe Hëna e Plotë/eklipsi Hënës që do realizohet në boshtin e Binjakëve- Shigjetari në 26/5 do sjellin për një herë tjetër lidhjet tuaja ndërpersonale në sipërfaqje. Eshtë shumë e mundshme nëse ndjeni se ruani lidhje dhe bashkpunime të cilat nuk përshtaten me dëshirat tuaja apo kanë bërë rrethin e tyre, të merrni vendime të cilat ka mundësi të shkaktojnë surprizim tek shumë persona. Mirë do ishte para se të merrni c’do lloj vendimi ta keni menduar me kujdes, pasi nga 30/5 kur Merkuri do fillojë rrugëtimin e tij të kundërt ndoshta fitoni mendime të dyta në lidhje me disa lëvizje që bëtë.

Dashuria: Ky muaj do mundej të jetë i kushtuar në lidhjet tuaja ndërpersonale pasi dhe yjet e shumta që do ekzistojnë në shenjën e Binjakëve (Merkuri nga 4/5, Afërdita nga 9/5 dhe më pas Dielli nga 20/5) por dhe eklipsi Hënës që do realizohet në boshtin tuaj do ndikojnë shumë atë fushë. Nëse ndodheni tashmë në një lidhje dhe ajo nuk ju jep shenjat më të mira, duket se deri dhe në fund të muajit do vendosni në lidhje me zhvillimin e saj apo me ndërprerjen e saj përfundimtare. Përfundimisht për shkak se Merkuri do kthehet në vijë të kundërt në shenjën e Binjakëve në 30/5, ka shumë mundësi të fillojë t’ju shqetësojë një lidhje dhe lëvizjet tuaja në lidhje me të. Nëse jeni beqarë ka shumë mundësi të ekzistojnë një njohje e cila do ju vërë në procedurë të filloni të mendoni më shumë krijimin e një lidhjeje të re, pasi Afërdita nga shenja që ndodhet përballë jush do marrë pjesë në mendime të tilla! Në fund të muajit ka shumë mundësi të shfaqet një ish- partner “i rënë pishman” por mirë do ishte të kontrolloni me kujdes të dhënat që ekzistojnë para se të merrni vendimet tuaja.

Puna dhe Ekonomia: Një cështje e caktuar profesionale apo një bashkpunim duket se do ndodhet në sipërfaqje gjatë gjithë këtij muaji. Me Merkurin duke qënë përballë jush në shenjën e Binjakëve do jetë më e lehtë të menaxhoni cështje që lidhen me fushën tuaj profesionale, si dhe gjithashtu të komunikoni thelbësisht me kolegët tuaj dhe personat që ndodhen në ambjentin tuaj profesional. Mos nënvlersoni fuqinë e komunikimit, e cila duket se do jetë përcaktuese për zhvillimin e cështjeve profesionale. Nga fundi muajit me eklipsin e Hënës që do realizohet në boshtin tuaj (Binjakët- Shigjetari) ka shumë mundësi të merrni vendime në lidhje me të ardhmen e një bashkpunimi, por të marrë të përshtatshmet, mirë do ishte të shihni qëllimet tuaja afatgjatë.

BRICJAPI

Maji është një muaj që do kthejë interesin tuaj në përditshmërinë tuaj dhe në mënyrat që mundeni ta bëni më shoqërore për ju. Me hyrjen e Merkurit në shenjën e Binjakëve në 4/5 ka shumë mundësi të ekzistojnë mundësi për të menaxhuar më mirë detyrimet tuaja të punës por dhe disa cështje të lëna pezull të cilat mund t’ju rëndojnë kohë tani. Komunikimi midis jush dhe personave që ndodhen në ambjentin tuaj të punës do luaj rol të vecantë dhe nëse është i mirë, do jetë vecanërisht ndihmuese për menaxhimin e detyrimeve tuaja. Në mes të muajit duket se do bëni një pushim nga punët dhe detyrimet e përditshmërisë, pasi Hëna e Re që do realizohet në shenjën e Demit në 11/5 dhe këndi harmonik që do ketë me të Neptuni krijojnë qëndrim romantik, i cili do ndikojë ju por edhe personat që ndodhen përreth jush. Hyrja e Jupiterit në shenjën e Peshqëve në 14/5 inaguron një periudhë të re vecanërisht komunikuese me mundësi për takime me shokë, të njohur, biseda me komshinj, të afërt dhe të gjithë ata persona me të cilat ndoshta të kishit humbur pak kontakt periudhën e kaluar.

Gjithaashtu pozicioni i ri i Jupiterit (do qëndrojë deri në 28/7 në këtë shenjë para se të kthehet përsëri në vijë të kundërt tek Ujori) është ideale për të filluar c’do gjë të lidhet me arsimimin ashtu si certifikime dhe seminare. Në 20/5 Dielli do kalojë në shenjën e Binjakëve dhe në 26/5 do realizohet Hëna e Plotë/ eklipsi Hënës në boshtin Binjakët- Shigjetari. Ky eklips sjell cështje të punës në sipërfaqje dhe përshkak të lodhjes ka mundësi të merrni vendime, të cilat do lidhen me përditshmërinë tuaj të punës, orët që punoni por edhe lodhjen tuaj, pasi duket se detyrimet do ndikojnë mjaftueshëm humorin dhe qefin tuaj. Në 30/5 Merkuri do fillojë rrugëtimin e kundërt të tij në shenjën e Binjakëve dicka që mund të krijojë vonesa në takime por edhe hamendësime midis jush dhe të tjerve, ndaj përpiquni të keni menaxhuar punë që janë të rëndësishme për ju, aktuale.

Dashuria: Hyrja e Afërditës në shenjën e Binjakëve në 9/5 tregon se këtë muaj ka mundësi të ekzistojë një person në ambjentin tuaj të punës i cili do ju tërheqë interesin. Orët që kaloni në punë dhe orët ku bisedoni për punën janë të shumta, dicka që mund t’ju afrojë me një person që ndani interesa të njejta pune dhe mund të kuptojë shqetësimet tuaja. Në mes të muajit me Hënën e re në shenjën e Demit (11/5) humori do jetë shumë romantik dicka që do ju ndihmojë të ekzistojë një zhvillim më i shpejtë në një histori sentimentale. Nëse ndodheni tashmë në një lidhje përpiquni të mos lini cështje që lidhen me punën të ndikojnë kohën por edhe qëndrimin tuaj përballë partnerit, pasi kjo është një skenar shumë i mundshëm për këtë muaj. Nëse arrini të ruani balancat midis cështjeve të punës dhe jetës personale dhe të mos shihni si “detyrim” orët që kaloni bashkë me partnerin tuaj, atëher do keni fituar bastin e këtij muaji. Të mbani mend se komunikimi dhe bisedat do ju ndihmojë të ruani një klimë të mirë në lidhjen tuaj por dhe interesin reciprok.

Puna dhe Ekonomia: Përditshmëria jush bashkë me detyrimet tuaja profesionale do hyjë në mikroskop këtë muaj pasi duhet se do ti kushtoni rëndësi të vecantë kohës që kaloni në punës. Shkak për këtë do përbëjë mundimi i cili ka mundësi të bëjë shfaqjen e saj më shumë gjatë gjysmës së dytë të muajit dhe ka shumë mundësi t’ju drejtojë në vendime. Nuk përjashtohet të ulni ritmet me të cilët punoni, vecanërisht nëse ndjeni se puna “ha” kohën tuaj më të shumtë. Komunikimi do jetë shumë i rëndësishëm për menaxhimin e detyrimeve tuaja profesionale dhe është mirë të investoni në të, për të mundur të vendosni në një rregull c’do gjë që lidhet me punë, detyrime dhe detyra pune.

UJORI

Maji është nja muaj gjatë së dcilit do fryjë “ajër rinovimi” në jetën tuaj personale dhe duket se cështjet që lidhen me fushën tuaj sentimentale do ju favorizojnë vecanërisht. Hyrja e Merkurit në shenjën e Binjakëve në 4/5 inaguron një periudhë të re shumë premtuese për ju, plot mundësi për të përmirësuar një lidhje që tashmë ekziston apo për të filluar një e re. Në 11/5 Hëna e re që do realizohet në shenjën e Demit ka mundësi t’ju “ulë” në cështjet e përditshmërisë, por kjo do zgjasi pak! Këndi pozitic i gjashtkëndëshit që do krijojë me Hënën e re Neptuni nga Peshqit, tregon se do duhet të vini imagjinatën në përditshmërinë tuaj dhe të bëheni inovativ për të mundur të cliroheni nga detyrimet dhe punët tuaja. Në 14/5 Jupiteri do kalojë në shenjën e Peshqëve dhe do qëndrojë deri në 28/7 para se të kthehet përsëri në vijë të kundërt në shenjën tuaj. Nga pozicioni tij i ri premton ndihmë në cështje që lidhen me arkën tuaj dhe c’do lloj menaxhimi ekonomik.

Madje në këtë periudhë nuk përjashtohet të ekzistojë një angazhim i ri profesional i cili do ketë reflektim pozitiv në portofolin tuaj apo të gjeni një gjysëm angazhim i cili do plotësojë të ardhurat tuaja. Në 20/5 Dielli kalon në shenjën e Binjakëve dhe në 26/5 realizohet Hëna e Plotë / eklipsi Hënor në boshtin Binjakët- Shigjetari. Ky do jetë dhe eklipsi i parë për 2021 dhe interpreton njohje karmike dhe zhvillime në fushën sentimentale. Sigurisht Jupiteri i cili do krijojë një katror me “dritat” e eklipsit do sjellë impulsivitet dhe është ai që do duhet të keni kujdes, për të mos u shtyrë në levizje që do mundeshin të vënë në rrezik dicka të mirë. Në 30/5 Merkuri do fillojë rrugëtimin e tij të kundërt në shenjën e Binjakëve dhe do ndihmojë ringrohjen e një historie që kishte “ngrirë”. Nëse keni një dëshirë të tillë atëher në fund të muajit rriten mundësitë të bëhet realitet.

Dashuria: Ky do jetë një muaj i cili do krijojë rrethana favorizuese për tu zhvilluar një lidhje që tashmë keni apo një lidhje që doni të fillojë. Prezenca e Afërditës në shenjën e Binjakëve nga 9/5 sjell flirte, njohje të reja dhe caste të këndshme. Yjet e shumtë që do ekzistojnë në shenjën e Binjakëve (Merkuri, Afërdita dhe më pas Dielli) tregon sesa rol të rëndësishëm do luajnë në humorin tuaj sukseset sentimentale. Fundja duket se nuk bëhet fjalë të mbeteni të ankuar pasi shumë shpesh do ndodheni në epiqëndrën e interesit të tjerve. Nëse jeni beqarë mundësitë që do ekzistojnë për të njohur persona të rinj do jetë të shumta dhe duket se nuk bëhet fjalë të mbeteni beqarë për shumë akoma! Nëse ndodheni tashmë në një lidhje mendoni të filloni një aktivitet të përbashkët me partnerin tuaj, pasi ai do ju ndihmojë jo vetëm të afroheni pranë por të ndryshoni rrethanat dhe të thyeni rutinën e përditshmërisë. Në fund të muajit me eklipsin e Hënës që do realizohet në boshtin Binjakët- Shigjetari duket se do merrni vendime të rëndësishme përsa i përket jetës tuaj personale. Rol të vecantë dhe shkaku për ktë mund të jetë një njohje që do krijoni.

Puna dhe Ekonomia: Punët dhe detyrimet tuaja profesionale nuk duket se do ju shqetësojnë aq shumë këtë muaj pasi jeta juaj personale do jetë prioriteti juaj. Pavarsisht kësaj ia vlen të dëgjoni idetë që do jeni pasi dhe produktiviteti juaj do jetë në maja, dicka që do ndihmojë vecanërisht dhe fushën profesionale. Ide të “freskta’ dhe mendime të reja do ndryshojnë mënyrën sesi shihni detyrimet tuaja profesionale dhe nuk përjashtohet të përbëjnë dhe piknisjen për disa lëvizje që lidhen me punën. Nga fundi muajit do duhet ti jepni më shumë rëndësi pasi do jetë e vështirë të mbesni të përqendruar në ato që duhet të bëni, me rezultat të jetë e lehtë ose të dilni nga koha programuar ose të ekzistojnë disa “dështime”.

PESHQIT

Maji është një muaj ku do përqendroheni më shumë në disa cështje të lëna pezull pasi dhe disa detyrime familjare, për të mundur ti menaxhoni. Me hyrjen e Merkurit në shenjën e Binjakëve në 4/5 do keni një disavantazh të fortë pasi do ju ndihmojë të menaxhoni pjesën praktike të detyrimeve të përditshmërisë, cështjeve familjare pasi dhe të komunikimit me persona që janë të përfshira në to. Në 11/5 me Hënën e re që do realizohet në shenjën e Demit do kërkoni persona të cilët përbëjnë “burim frymzimi” për ju, pasi të tjerët do luajnë rol të vecantë për humorin tuaj. Mirë do ishtë të ruani “distancat e sigurisë” nga persona që e dini paraprakisht se mund t’ju nervozojnë, pasi dhe keni tendencën të tërhiqni si sfungjer energjinë e personave që rrethoheni. Në 14/5 do realizohet një ngjarje e jashtzakonshme astrologjike por edhe mahnitëse për shenjën tuaj, pasi Jupiteri do kalojë normalisht në find të vitit në shenjën tuaj, por tani do ju japë një shijë për dhuratat që mund t’ju sjellë më pas.

Fusha e lidhjeve ndërpersonale do ndodhet në sipërfaqje pasi duket se keni nevojë të ruani pranë vetes vetëm persona dhe lidhje të cilat ju shprehin. Qëndrimi juaj social do zgjerojë rrethin tuaj dhe nuk përjashtohet t’ju bëjë të vendosni vrull për lidhje të reja. Rrethanat për të ekzistuar dhe një bashkpunim i ri duket se do jenë favorizuese. Në 20/5 me hyrjen e Diellit në shenjën e Binjakëve dhe në 26/5 me Hënën e Plotë / eklipsi Hënos që do realizohet në boshtin Binjakët- Shigjetari ndoshta të ndjeni se disa gjëra ju vështirësojnë. Keto ka mundësi të lidhen ose me një cështje familjare ose me një detyrim profesional. Në c’do rast shmangni ti lini pezull, pasi përsa gjatë i shmangni aq më presionuese do bëhen. Në 30/5 Merkuri do fillojë rrugëtimin e tij të kundërt në shenjën e Binjakëve, duke ju dhënë mundësinë të sqaroni disa cështje me personat tuaj të cilat vijnë nga e kaluara.

Dashuria: Këtë muaj do kërkoni ngrohtësinë e një personi me të cilin jeni afruar dhe me hyrjen e Afërditës në shenjën e Binjakëve në 9/5 , kjo do bëhet akoma më e fortë. Nuk përjashtohet të fillojë avazh avash një lidhje e re dhe është e mundshme të jetë me një person të cilin e njihni tashmë. Personat që ndodhen në ambjentin tuaj të ngushtë do luajnë rol në njohje të reja por dhe në zhvillimet sentimentale që do ekzistojnë këtë periudhë. Nga 14/5 Jupiteri në shenjën tuaj do përforcojë joshjen tuaj, socializimin dhe do ju bëjë atë që themi “përzemërt”! Gjatë gjysmës së dytë të muajit mundësitë për të ekzistuar dicka e re në jetën tuaj personale rriten me ritme të shpejta. Nëse ndodheni tashmë në një lidhje ka shumë mundësi të ekzistojnë disa ngjarje që do ju ndihmojë të kuptoni nëse dhe sesa i rëndësishëm është personi që keni pranë jush. Një lidhje e “sprovuar” duket se do përparojë një hap akoma periudhën e ardhshme!

Puna dhe Ekonomia: Cështjet që lidhet me fushën profesionale mund t’ju shqetësojnë shumë këtë muaj, por mënyra sesi i shihni do ndryshojë rëndësishëm pas mesit të Majit. Në fillim ka mundësi t’ju krijojnë ankth dhe shqetësim, por më pas me hyrjen e Jupiterit në shenjën tuaj do jetë më e lehtë të menaxhoni c’do lloj cështjeve dhe c’do lloj sfide që mund të shfaqet në fushën profesionale. Disa lëvizje që do bëni mund të jenë të rrezikshme, por Jupiteri nuk do ju lërë pa mbrojtje dhe nuk përjashtohet të ndihmojë dhe në zhvillimin e një lidhjeje profesionale. Një punë e re me shumë këndvështrime të mira, zgjerimi një bashkpunimi si dhe gjithastu kompromentimi për fitimin tuaj të një pjese ekonomike të një bmarrveshjeje janë skenare të mundshme. Nga fundi muajit do duhet ti jepni vëmëndje pasi do keni tendencën të mos vlersoni saktë të dhënat që ekzistojnë në një situatë profesionale, me rezultat të mblidhet rreziku të mërrni vendime të gabuara.

360grade.al

Uncategorized

Mos merrni asnje vendim ne daten 29 dhe 31 Mars/ Astrologu Paolo Fox paralajmeron kete shenje horoskopi

Published

on

Dashi: Sot është ditë interesante në dashuri. Falë ndikimit të Hënës, mund të përjetoni emocione të forta. Edhe në punë dita do të shkojë shumë mirë dhe me qetësi.

Demi: Në dashuri situata duket se gjithçka është qetësuar. Mund të keni disa zënka të vogla, por do i kaloni shumë shpejt. Në punë ka ardhur koha të analizoni për atë që keni nevojë.

Binjakët: Sot dëshironi të dhuroni dashuri, por jeni gjithmonë shumë kritikë. Për shkak të kësaj, do bëni ironi që nuk do i pëlqejnë aspak të tjerëve. Në punë mund të ketë vonesa të pagave apo kontratave, por nuk do të mungojnë shpërblimet.

Gaforrja: Dashuria është më e mirë sot se në 48 orët e fundit. Në punë situata është e tensionuar, qëndroni larg komplikimeve.

Luani: Sot jeni shumë pasionantë por ndjeni pak bezdi. Në punë duhet të sqaroni disa situata dhe të rishikoni një kontratë apo marrëveshje.

Virgjeresha: Ju duhet të bëni zgjedhjet tuaja, por ndërsa merrni vendimet, pyesni ata që doni. Mos shtyni asgjë në 29 dhe 31. Në punë situata është më e mirë, më në fund po e kapërceni stresin.

Peshorja: Ndikimi i Hënës do ju bëjë që të afroheni me shumë me dikë që pëlqeni. Në punë po mendoni për një rrugë të re, veçanërisht të rinjtë mund të gjenden përpara diçkaje të re.

Akrepi: Në dashuri sot ka nervozizëm dhe lodhje. Nëse jeni duke kërkuar ndryshime apo përmirësime në punë, duhet të prisni deri në fund të muajit.

Shigjetari: Mos u ndalni nëse pëlqeni dikë, por çojeni dashurinë në një fazë tjetër! Shpenzimet janë ende një pikë kritike, por tani është koha për të bërë diçka të re.

Bricjapi: Afrohuni me personin që ju pëlqen duke përdorur çdo mundësi! Në punë ka vonesa të vogla, por nuk është shqetësuese. .

Ujori: Është koha për të folur qartë, përfitoni nga Hëna në shenjën tuaj, por bëni kujdes nga një person i shenjës së Dashit. Keni dëshirë të madhe për të punuar, por jeni shumë të nxituar.

Peshqit: Ditët e ardhshme do ju ndihmojnë më shumë, ndaj mos hezitoni të hidhni hapin e parë ndaj atij/asaj që pëlqeni. Në punë mund të keni probleme nëse keni të bëni me pronat, por do ia dilni të gjeni zgjidhje.

Continue Reading

Uncategorized

Nuk ja hedh dot asnje njeri/ Keto jane 4 grate me inteligjente te horoskopit qe ta bejne 8 me 2

Published

on

A është shenja juaj e zodiakut nga ato që analizojnë një situatë nga të gjitha këndvështrimet e mundshme dhe ndër ato shenja që shquhen për inteligjencë? Zbulojeni më poshtë.

Virgjëresha

Ju mund ta njihni Virgjëreshën si një perfeksioniste, por a e dinit se kjo shenjë tokësore është gjithashtu jashtëzakonisht e aftë në analizimin e situatave? Ka një arsye pse ato janë kaq të njohura në rrethet shoqërore. Ato i ruajnë miqësitë dhe marrëdhëniet në mënyrë perfekte për shkak të planifikimit të përpiktë.

Peshorja

Peshoret luftojnë të heqin dorë nga kontrolli dhe shpesh shihen si kokëforta dhe stoike. Por ka një arsye për këtë sjellje, sepse njerëzit e kësaj shenje janë mendimtarët e zodiakut dhe e mendojnë me kujdes çdo vendim përpara se të marrin një hap për të. Kanë një zgjuarsi dhe inteligjencë të mprehtë që mahnit njerëzit përreth tyre.

Gaforrja

Disa shenja janë intelektuale dhe kanë një natyrë të natyrshme analitike. Dhe Gaforrja është një prej tyre. Edhe pse kjo është një nga shenjat më të nënvlerësuara të zodiakut dhe shpesh cilësohet si një fëmijë qarraman që është gjithë kohën i shqetësuar; ata janë të shqetësuar për një arsye. Ata mendojnë për një situatë nga çdo kënd për të dalluar rrugën e duhur përpara. Gaforret jo vetëm që janë intelektuale, por mund të mendojnë më shumë se çdo shenjë zodiaku.

Ujori

Shpesh i cilësuar si emocionalisht i padisponueshëm, shenja e Ujorit i mendon të gjitha gjërat në jetë me një pjekuri që shpesh është përtej viteve që ka. Kjo buron nga një mendje e fortë që e drejton gjithmonë Ujorin drejt vendimit më logjik që mund të marrin. Prandaj, ata rrallë e gjejnë veten të mbytur në pavendosmëri, sepse kjo shenjë e njeh mirë veten.

Continue Reading

Uncategorized

Horoskopi i muajit Prill sipas astrologut Paolo Fox. Keto jane 2 shenjat me FAT te muajit ne cdo gje

Published

on

Parashikimi i 12 yjeve të horoskopit për muajin prill

Komunikimi do të jetë definitiv dhe do të luajë një rol relaksues në humorin tonë. Marsi në Ujor tashmë nga data 30.03, në prill e kthen interesin tonë mbi përpjekje skuadrash dhe aktivitete grupi që kanë një karakter social. Është fakt se shokët do të luajnë një rol të rëndësishëm pasi është një fuqi lëvizëse për ëndrrat dhe aspiratat tona. Dëshira për pavarësi në nivel personal duhet të matet disi, pasi duket se ndikon rëndësishëm në lidhjet sentimentale.

Në 03.04, Afërdita kalon tek Binjakët, në këtë shenjë të caktuar do të qëndrojë deri në fillim të Gushtit pasi nga mesi Majit do të nisë drejtimin e saj të kundërt. Ky kënd i caktuar astrologjik do të luajë një rol të rëndësishëm në lodhjet tona personale dhe pavarësisht vështirësive të kohës, nevoja për komunikim do të jetë definitive dhe do të luajë një rol qetësues në qëndrimin tonë.

Në 08.04, Hëna e Plotë në boshtin Dash-Peshore do të luajë një rol kryesor për shenjat si Dashi, Gaforrja, Peshorja dhe Bricjapi, që kanë lindur në fund të dhjetëditëshit të dytë dhe në fillime të dhjetëditëshit të tretë. Përqendrohemi tek lidhjet, ato në punë dhe personalet, pasi erdhi momenti të mbyllim kapituj dhe të kërkojmë zhvillimit e tyre. Atë që duhet të kemi ndërmend është se qëndrimi revolucionar ndodhet në maja dhe nuk është e lehtë të përmbajmë reagimet tona, diçka që mund të drejtojë në përplasje.

Në 11.04, Merkuri kalon në Dash dhe na shtyjnë drejt impulsivitetit dhe spontanitetit. Do të shprehim drejtë mendimet dhe opinionet duke mbështetur ato që besojmë në një mënyrë të fortë. Është e rëndësishme të shmangim subjektivizmin që nuk na lejon të shohim qartë si duhet ti përballojmë të tilla situata. Kjo mund të ndikojë shumë në lidhjet tona ndërpersonale.

Në 19.04, Dielli kalon tek Dem dhe na fton të përqendrohemi në çdo gjë që ka të bëjë me nevojat tona material dhe ato sentimentale. Është kryesore të ndjejmë qëndrueshmëri dhe siguri në ambientin ku lëvizim. Mirë është të mbajmë mend se intoleranca nuk do të na shërbejë në aspiratat tona. Në 23.04, Hëna e re në Dem në takim me Uranin, shkakton përmbysje, aq sa në nivel ekonomik aq edhe në jetën tonë personale, që do të na nxjerrin nga zona jonë e sigurt.

Saturni nga Ujori nuk lejon aktivitete revolucionare pa kuptim dhe për këtë arsyeje nuk përjashtohet të hasim pengesa në planet tona dhe ndryshimet do të na zhgënjejnë. Kujdes të veçantë do duhet tu tregojmë planeve tona ekonomike pasi mund të mos na shkojnë gjërat si i pritshim. Muaji mbyllet me Mërkurin duke kaluar në Dem në 27.04 ku përqendron mendimet dhe dialogun në çështje financiare dhe të jetës sentimentale që luajnë një rol parësor. Paçi një muaj të mbarë miq të dashur!

DASHI

Dash i dashur, Prilli po bën hyrjen e tij bashkë me Afërditën në shenjën e Binjakëve në 3/4, e cila ju fton të shihni ambientin tuaj shoqëror pasi brenda tij ekziston një person që me shumë gjasa interesohet për ju. Sigurisht, dhjetëditëshin e parë do duhet të jeni të kujdesshëm pasi takimi i Marsit me Saturnin në Ujor dhe katrori tyre me Uranin nga Demi, tregojnë se do të ekzistojnë probleme komunikimi dhe pengesa në të. Hëna e Plotë e cila do të realizohet në 8/4 në boshtin tuaj (Dashi-Peshorja), do të krijojë një presion sentimental i cili do të rrjedhë nga çështje pune. Tani nuk është mundësia e përshtatshme për të vepruar në to dhe për të vetmen gjë që keni nevojë është durimi. Nga data 19/4 me hyrjen e Diellit në Dem, interesi juaj do të kthehet në çështjet tuaja ekonomike. Hëna e re e cila do të realizohet në 23/4 në shenjën e Demit në takim me Uranin tregon ndryshime në to, për këtë arsyeje mirë do të ishte të shmangni shpenzimet e tepërta. Në 28/4, Merkuri kalon nga shenja e Demit dhe ju ndihmon të mendoni realisht planin tuaj financiar.

Dashuria

Hyrja e Afërditës në shenjën e Binjakëve në 3/4, tregon se ky muaj do të jetë i mbarë në lidhje me çështjet tuaja sentimentale dhe nuk përjashtohet të sjellë dhe kontakte me persona që ndodhen në rrethin tuaj më të gjerë. Teknologjia dhe rrjetet sociale do të ndihmojnë të afroheni me dikë që ju intereson gjatë dhjetëditëshit të parë të muajit, ku do duhet të mbani një shportë të vogël dhe të shmangni lëvizjet e rrezikshme. Nga 12/4, kur Afërdita do të formojë një trekëndësh me Marsin që ndodhet në Ujor dhe do të ndihmojë të afroheni më tepër me dikë që ju intereson dhe nuk përjashtohet të fillojë dhe një romancë të re. Nëse ndodheni tashmë në një lidhje, përpiquni të bëni aktivitete të përbashkëta me partnerin tuaj, pasi nevojitet të përqendroheni në një angazhim që ju pëlqen të dyve, për të mos pasur tensione midis jush.

Puna dhe Ekonomia

Gjysmën e parë të muajit ka shumë gjasa të keni disa shqetësime të cilat lidhen me çështjet tuaja profesionale dhe ato me radhën tyre do të shkaktojnë pasiguri, veçanërisht për skeletin financiar të tyre. Këto shqetësime mund të intensifikohen rreth datës 8/4 pasi Hëna e plotë e cila do të realizohet në boshtin tuaj në kënd jo-harmonik me Plutonin nga Bricjapi, tregon se mund të ketë zhvillime në nivel profesional. Nga data 19/4 kur Dielli do të kalojë në shenjën e Demit, do të jetë më e lehtë të merreni më mirë me çështje pune por edhe ekonomike. Në 23/4 Hëna e re e cila do të realizohet në Dem në takim me Uranin, ju thotë të kuptoni financat tuaja dhe të shmangni shpenzimet e tepërta.

DEMI

I dashur Dem, prilli ju krijon pasiguri veçanërisht për çështjet ekonomike dhe hyrja e Afërditës në shenjën e Binjakëve në 3/4 tregon se ato do t’ju shqetësojnë gjatë gjithë muajit. Dhjetëditëshin e parë të muajit, takimi i Marsit me Saturnin në Ujor dhe katrori që krijojnë me Uranin që ndodhet në shenjën tuaj, ju thotë të jeni më të kujdesshëm me lëvizjet tuaj, veçanërisht ato që kanë lidhje me punën për të mos pasur dëme. Në 8/4, hëna e plotë e cila do të realizohet në boshtin Dashi-Peshorja , mund t’ju sjellë zbulime të cilat lidhet me persona të rrethit tuaj më të gjerë. Gjysmën e dytë të muajit, Afërdita formon një trekëndësh për një periudhë të gjatë kohore me Marsin që ndodhet në Ujor dhe kjo tregon se do të ekzistojnë mundësi për të përmirësuar diçka në nivel profesional. Nga 19/4 fillon zyrtarisht muaji i ditëlindjes tuaj, pasi Dielli hyn në shenjën tuaj dhe ju bën të rrezatoni! Ndjek Hëna e re e cila realizohet dhe ajo në shenjën tuaj në 23/4 e cila mund t’ju sjellë vendime të papritura dhe ndryshime planesh, në çdo gjë që lidhet me lidhjet tuaja ndërpersonale! Përpiquni të mos bëheni kokëfortë me to- pasi hyrja e Merkurit në shenjë në 28/4 bashkëpunon me to- ama me kokëfortësinë do jetë e vështirë të gjeni rrugëzgjidhje në gjithçka që ju shqetëson.

Dashuria

Gjysma e dytë e prillit interpretohet më e mirë për çështjet tuaja sentimentale pasi ditët e para të muajit, mendja juaj do të gjendet më shumë në çështjet e punës. Në 12/4, Afërdita e cila ndodhet tek Binjakët, formon një trekëndësh me Marsin nga Ujori, i cili krijon mundësi të afroheni më dikë që lidhet me ambientin tuaj të punës. Siguria sentimentale do të jetë shqetësimi juaj parësor këtë muaj, për këtë dhe zgjedhjet tuaja duhet të bashkëpunojnë drejt këtij drejtimi dhe jo atij të ndjenjave aventure. Nëse tashmë ndodheni në një lidhje, dhjetëditëshin e fundit të muajit do duhet të jeni të qetë dhe të matur pasi Hëna e re do të realizohet në shenjë në 23/4 në takim me Uranin, tregon lëvizje graduale dhe reagime me shkakun më të vogël.

Puna dhe Ekonomia

Fusha juaj profesionale do të jetë ajo që do t’ju shqetësojë gjatë gjithë muajit, pasi mendja juaj ndodhet ose në çështje pune të lëna pezull ose në çështje ekonomike që lidhen me punën tuaj. Dhjetëditëshin e parë të muajit, mirë do të ishte të shmangni lëvizjet e rrezikshme për të mos pasur ndryshime planesh. Gjysma e dytë e muajit e muajit do të jetë më e mirë për çështjet profesionale pasi do t’ju jepet një mundësi të përmirësoni marrëveshjet profesionale dhe ekonomike, mjafton të keni argumentet e duhura. Hëna e re e cila do të realizohet në shenjën tuaj në 23/4 mund të ndryshojë plotësisht një bashkëpunim që keni dhe do të sjellë një të ri!

BINJAKËT

I dashur Binjak, prilli vjen me një qëndrim favorizues për ty, pasi Afërdita bën hyrjen e saj në shenjën tuaj në 3/4 dhe premton mundësi për jetën tuaj personale. Sigurisht, për sa i përket dhjetëditëshit të parë të prillit, Saturni do të ndodhet në takim me Marsin në Ujor dhe do të formojnë katror me Uranin nga Demi, kështu që mirë do ishte të mos rrezikoni shumë, as në çështje personale, as profesionale, as ekonomike! Në 8/4, Hëna e plotë e cila do të realizohet në boshtin Dashi-Peshorja në një kënd jo harmonik me Plutonin që ndodhet në Bricjap, mund të sjellë në mendjen tuaj situata të kaluarës, të cilat do t’ju krijojnë ndjenja të trazuar apo të këqija. Kjo ama do të zgjasë pak pasi nga data 12/4 kur Afërdita do të krijojë një trekëndësh me Marsin, fillojnë ditët më të mira për ju, veçanërisht nëse doni të angazhoheni me çështjet tuaja sentimentale. Në 19/4, Dielli kalon nga shenja e Demit dhe do t’ju bëjë të lëvizni pa rënë në sy, akoma dhe në mënyrë sekrete, që çështje që ju interesojnë. Disa ditë më pas, hëna e re e cila realizohet dhe ajo në shenjën e Demit në takim me Uranin, ju thotë të mos veproni pas shpinës së personave tuaj të dashur, pasi mund t’ju shfaqen përsëri dhe do t’ju nxjerrin keq. Në 28/4, dhe Merkuri kalon nga shenja e Demit duke treguar se fillon një periudhë që lëvizjet e shumta do të bëhen në skenë.

Dashuria

Hyrja e Afërditës në shenjën tuaj në 3/4 tregon se muaji do të sjellë zhvillime në çështje sentimentale dhe në korniza të përgjithshme në jetën tuaj personale. Gjatë dhjetëditëshit të parë, ndoshta do të ekzistojnë disa ndryshime në planet që kishit ndërmend, por kjo është diçka e përkohshme dhe jo shqetësuese. Të vetmen që duhet të keni kujdes është mos vijnë në sipërfaqe disa lëvizje që keni bërë fshehurazi periudhën e kaluar, pasi ato mund t’ju ekspozojnë. Nga data 12/4 kur Afërdita do të formojë një trekëndësh të zgjatur me Marsin, do t’ju jepet mundësia të joshni dikë që pëlqeni, të filloni të komunikoni më shumë me dikë që jeni afruar periudhën e fundit, por edhe të flirtoni akoma dhe në largësi! Nëse ndodheni tashmë në një lidhje, përqendrohuni në këto rrethana të vështira, pasi është e sigurt se do të keni shumë ide!

Puna dhe Ekonomia

Çdo gjë që lidhet me fushën profesionale dhe detyrimet që nuk të rrjedhin prej saj, do t’ju shqetësojnë dhe këtë muaj, por nuk do të përbëjnë një prioritet për ju. Pavarësisht këtyre, ka shumë gjasa të shfaqen disa shqetësime të cilat do t’ju vënë në mendoni skenare të ndryshme të cilat vetëm sa do t’ju shqetësojnë. Përpiquni të mos futeni në një rreth mendimesh negative duke krijuar skenare, të cila mund të mos përshtaten me realitetin por as mund të materializohen. Hëna e re e cila do të realizohet në shenjën e Demit në 23/4 do t’ju sjellë një ide profesionale e cila nëse materializohet do t’ju sjellë fitime!

GAFORRJA

Shoku im Gaforre, Prilli fillon me mbyllje në vetvete pasi Afërdita do të bëjë hyrjen e saj në shenjën e Binjakëve në 3/4 dhe krijon nevojën të mbani sekrete në çështje që ju shqetësojnë, gjatë dhjetëditëshit të parë mund të shfaqen disa pa dakortësi me persona që rrethoheni, të cilat do t’ju prishin humorin, por kjo është plotësisht e përkohshme. Në 8/4, Hëna e plotë e cila realizohet në boshtin Dashi-Peshorja me kënd jo harmonik me Plutonin nga Bricjapi, ju kthen vëmendjen në lidhjet tuaja profesionale dhe personale që ju presionojnë. Dhjetëditëshi i dytë i muajit do të jetë plotësisht ndryshe pasi në 12/4, Afërdita do të krijojë një trekëndësh me marsin duke treguar se do t’ju shqetësojnë shumë çështjet sentimental si dhe ndjenjat e forta do t’i ndezin zjarr flirtimit dhe lidhjeve personale. Në 19/4, hyrja e Dielli në shenjën e Demit ju bën më social dhe duke kërkuar shoqërinë e shokëve tuaj, akoma dhe nga telefoni. Pak ditë pas Hënës së re, e cila do të realizohet në shenjën e Demit (23/4) mund të krijojë tension midis shokësh. Në fund të muajit (28/4) hyrja e Merkurit në shenjën e Demit, stimulon qetësinë në lidhje personale dhe shoqërore, mjafton të shmangni kokëfortësinë.

Dashuria

Hyrja e Afërditës në shenjën e Binjakëve tregon se Prilli do t’ju vërë të bëni një “zhytje” në kujtime të kaluarës, dhe kjo mund t’ju ndryshojë dëshirat tuaja në fushën sentimentale. Hëna e Plotë, e cila do të realizohet në boshtin Dashi-Peshorja në 8/4 tregon se mund të ekzistojnë tensione me partnerin tuaj. Për këtë arsye nëse nuk doni të ndodhë diçka e tillë, përpiquni të kuptoni sesa jeni ju fajtorë në çështje keqkuptimesh midis jush. Nga data 12/4, humori juaj do të jetë më i mirë pasi trekëndëshi I tërhequr midis Afërditës dhe Marsit tregon se do të ekzistojë një pasion dhe ndjenja të forta në jetën tuaj personale. Nëse jeni të lirë, ka shumë gjasa t’ju afrohet një person që nuk do t’ju kalojë pa vënë re dhe do të filloni një lidhje të re, të cilën do të përpiqeni për pak kohë ta mbani sekrete.

Puna dhe Ekonomia

Dhjetëditëshi i parë i Prillit mund të krijojë të dhëna të reja në çështje profesionale apo me shumë gjasa të krijojë nervozizëm, pasi Hëna e Plotë e cila do të realizohet në boshtin Dashi-Peshorja në 8/4 në një kënd jo harmonik me Plutonin nga Bricjapi, tregon se ka gjasa të ekzistojnë lëvizje që lidhen me çështjet tuaja profesionale. Në 11/4, kur Merkuri do të bëjë hyrjen e tij në shenjën e Dashit, do të jetë e lehtë për ju të komunikoni, të ndërmerrni iniciativa dhe të gjeni zgjidhje në çdo gjë që lidhet me punën. Dhjetëditëshin e fundit të muajit do të ekzistojë një klimë e mirë midis kolegësh dhe kjo do të ndikojë pozitivisht dhe në humorin tuaj përballë çështjeve të punës.

LUANI

I dashur Luan, Prilli fillon më një shpërngulje planetesh, e cila do të jetë favorizuese për ju. Ajo e Afërditës në shenjën e Binjakëve në 3/4. Humori juaj komunikues do të jetë i dukshëm akoma dhe nëse ndodheni brenda në shtëpi, ku telefonatat dhe kontakti përmes rrjeteve sociale do të ketë nderin e saj. Sigurisht, dhjetëditëshin e parë të Prillit do duhet të kini kujdes disa çështje profesionale, pasi takimi i Marsit me Saturnin në shenjën e Ujorit dhe katrori i tyre me Uranin nga Demi, tregojnë se këto çështje do të shfaqen papritmas. Në datën 8/4, hëna e plotë e cila do të realizohet në boshtin Dashi-Peshorja në këndin jo harmonik me Plutonin nga Bricjapi, mund të krijojë një përditshmëri presionuese dhe nevojën për të ikur prej saj. Gjysmën e dytë të muajit, gjërat do të jenë ndryshe pasi në 12/4 Afërdita formon një trekëndësh me Marsin I cili do të zgjasë shumë. Kjo tregon se ju do të rigjeni humorin tuaj të mirë dhe nuk përjashtohet të ekzistojnë dhe disa të reja të këndshme që lidhen me një person që ju intereson. Në 19/4, hyrja e Diellit në shenjën e Demit tregon se fillon një periudhë gjatë së cilës do t’ju shqetësojnë shumë disa çështje në punë. Hëna e re e cila do të realizohet dhe ajo në Dem disa ditë pas (23/4), në takim me Uranin, ju thotë të shmangni lëvizjet e prera në punë. Në fund të muajit, Merkuri do të hyjë dhe ai në shenjën e Demit (28/4) dhe krijon një terren të rrafshtë për bisedime që lidhen me punën.

Dashuria

Prezenca e Afërditës në shenjën e Binjakëve nga data 3/4, tregon se lehtësia juaj komunikuese do t’ju ndihmojë të joshni me një temë interesante bisedimi, personin që ju intereson. Shokët tuaj do t’ju sjellin lajme të reja në lidhje me një person që ka një simpati midis jush dhe nuk përjashtohet këtë muaj të krijohen rrethanat të cilat- akoma dhe nëse jeni larg- me ndonjë mënyrë do t’ju afrojnë. Nëse ndodheni tashmë në një lidhje, nga data 12/4 kur Afërdita të krijojë një trekëndësh me Marsin, do të jetë e lehtë të afroheni me partnerin tuaj dhe të zgjidhni keqkuptimet e periudhës së kaluar. Nga fundi i muajit, interesi juaj do të kthehet drejt çështjeve profesionale, ndaj kapini mundësitë që do t’ju jepen deri atëherë, për të sistemuar gjërat tuaja sentimentale të lëna pezull.

Puna dhe Ekonomia

Ky muaj ka një interes të madh për çështjet tuaja profesionale, pasi prezenca e Marsit në shenjën e Ujorit por edhe katrori që krijohet me Uranin nga Demi, tregon se mund të shfaqen të dhëna të reja në to. Këtë muaj nuk pritet të fitoni ndonjë gjë të re, as “t’i bini tavolinës me dorë”, përveç se të mbroni çfarë keni arritur në punë. Përpiquni të shmangni me çdo kusht të provoni me argumente se të tjerët po gabojnë dhe preferoni veprat. Nga data 19/4 kur Dielli të hyjë në shenjën e demit dhe pak më pas në 23/4 kur do të realizohet dhe hëna e re në shenjën e demit, duket se çështjet tuaja profesionale, do të përbëjnë interesin tuaj të vetëm dhe shkak për këtë do të jenë disa ndryshime që do të bëhen.

VIRGJËRESHA

E dashur Virgjëreshë, prilli ju gjen me vëmendjen të kthyer mbi çështjet tuaja profesionale dhe hyrja e Afërditës në shenjën e binjakëve në 3/4, jua bën më të theksuar këtë fakt. E vërteta është se mendoni mënyra për të përmirësuar punën tuaj, të ndryshoni punë apo thjesht po mendoni se çfarë do të bëni me punën tuaj në një të ardhme të afërt. Mirë do të ishte të mos merrni vendime gjatë dhjetëditëshit të parë të muajit pasi do të ekzistojë një tendencë për ndryshime. Në 8/4, Hëna e Plotë e cila do të realizohet në boshtin Dashi-Peshorja në kënd jo-harmonik me Plutonin nga Bricjapi, tregon se pritet të bëheni mjaft dyshues me të gjithë ata që ndodhen rreth jush dhe kjo mund të krijojë një klimë të çuditshme veçanërisht në lidhjet tuaja personale. Gjysma e dytë e muajit do të jetë shumë ndryshe pasi në 12/4, Afërdita do të krijojë një trekëndësh me Marsin dhe madje ky trekëndësh do të zgjasë shumë duke sjellë mundësi në punë dhe karrierë. Në 19/4, hyrja e Diellit në shenjën e Demit ndryshon përsëri klimë dhe ju kujton se keni nevojë ti jepni vetes tuaj kohë për tu qetësuar dhe të lini mendjen të udhëtojë në pamje të bukura, duke bërë plane për të ardhmen. Pak ditë më pas, Hëna e re e cila do të realizohet në shenjën e Demit në 23/4, mund t’ju sjellë të reja në lidhje me një person që ndodhet larg. Nga fundi I muajit (28/4) kalon dhe Merkuri në shenjën e Demit duke krijuar kështu humorin për tu marrë me çështjet tuaja sentimentale.

DASHURIA

Hyrja e Afërditë në shenjën e Binjakëve në 3/4 lidhet direkt dhe me çështjet tuaja sentimentale dhe tregon se do të përqendroheni në ndonjë person, i cili ndodhet në rrethin tuaj social. Mundet dhjetëditëshi i parë i Prillit të jetë i vështirë për ta joshur apo për të gjetur një pikë të përbashkët komunikimi, por nga data 12/4 kjo do të ndryshojë. Afërdita do të krijojë një trekëndësh që zgjat me marsin i cili ndodhet në Ujor dhe do t’ju ndihmojë të shprehni ato që doni në mënyrën më të mirë personit të duhur. Çështjet tuaja sentimentale do të favorizohen më shumë më hyrjen e Diellit në shenjën e Demit në datë 19 prill pasi atëherë do të ekzistojë një ajër ndryshimi në to. Nëse ndodheni tashmë në një lidhje do duhet të jeni më të kujdesshëm nga fundi i muajit pasi mund të bëni disa lëvizje që s’do t’ju ndihmojnë të qëndrojë stabël lidhja juaj. Shmangni kokëfortësinë dhe reagimet që rrjedhin nga kjo, nëse doni të ruani çfarë keni fituar deri tani.

Puna dhe Ekonomia

Çështjet tuaja profesionale do të kenë prioritet këtë muaj pasi hyrja e Afërditës në shenjën e Binjakëve në 3/4 tregon se do t’i kushtoni kujdes të veçantë figurës tuaj në punë, por edhe sesi ju shohin të tjerët në të. Kjo tregon se gjatë muajit do të bëni lëvizje impresionuese në ambientet e punës, por mirë do të ishte të shmangni ekzagjerimin në to, pasi mund të kenë rezultate të kundërta. Dhjetëditëshin e parë të muajit ka shumë gjasa të shfaqen disa pengesa në detyrimet profesionale, kështu që nevojiteni për durim për t’ia dalë. Gjysma e dytë e muajit interpretohet shumë më e mirë për sistemimin e çështjeve që lidhen me punën, pasi trekëndëshi midis Afërditës dhe Marsit ju ndihmon në këtë. Humori juaj do të fillojë të ngrihet nga fundi i muajit pasi hyrja e Diellit në shenjën e Demit në 19/4 fal rreze optimizmi.

PESHORJA

E dashura Peshorja ime, Prilli ju sjell hyrjen e Afërditës në shenjën e Binjakëve në datë 3/4 dhe nga kjo shenjën e ajrit, do të ndihmojë shumë çështjet tuaja sentimentale. Sigurisht gjatë dhjetëditëshit të parë, do duhet të jeni të kujdesshëm me pretendimet emocionale pasi takimi i Marsit me Saturnit dhe katrori që formojnë më Uranin që ndodhet në Dem, tregojnë se mund të ekzistojnë disa gjëra të cilat mund të përmbysin ato që konsideroni të mirëqena. Në 8/4, Hëna e plotë e cila do të realizohet në boshtin Dashi-Peshorja- në këndin jo-harmonik me Plutonin nga Bricjapi- gjë që mund t’ju detyrojë të përqendroheni në çështje familjare dhe e vërteta është se nuk keni shumë dëshirë.

Nga data 12/4, klima do të ndryshojë për më mirë pasi Afërdita do të formojë një trekëndësh që zgjat me Marsin i cili ndodhet tek Ujori, duke favorizuar shumë njohje të reja, flirtime por edhe çështje sentimentale në përgjithësi. Në 19/4, hyrja e Diellit në shenjën e Demit tregon se shumë detyrime në punë dhe çështje të përditshmërisë duhet t’i menaxhoni. Disa ditë më pas në 23/4, Hëna e re e cila realizohet dhe ajo në shenjën e Demit, mund t’ju krijojë pasiguri në lidhje me çështjet tuaja ekonomike dhe kjo pasiguri mund t’ju drejtojë në lëvizje të nxituara, të cilat në fund do të rezultojnë të gabuara. Përpiquni të mos rrezikoni me financat tuaja drejt fundit të muajit dhe lëvizni me qëndrueshmëri në to. Në 28/4, hyrja e Merkurit në shenjën e Demit do t’ju ndihmojë të merreni më disa detyrime ekonomike që lidhen me banka dhe organizate siguracionesh.

Dashuria

Hyrja e Afërditës në shenjën e Binjakëve në 3/4 do të ndikojë pozitivisht në humorin tuaj dhe mund të ju bëjë të paduruar në disa çështje sentimentale. E vërteta është se nëse do doni diçka, do e kërkoni atë çast, por mirë do të ishte të shmangni lëvizjet e nxituara gjatë dhjetëditëshit të parë të Prillit, pasi këndi jo-harmonik i Marsit dhe Saturnit me Uranin tregojnë ndryshime. Nga 12/4, humori juaj do të ndryshojë drejt së mirës dhe do të vëreni se do të jetë më e lehtë të përshtateni dhe në çështje shpirtërore. Trekëndëshi i Afërditës me Marsin tregon se do të afroheni me një person që do të ketë një interes të veçantë për ju dhe bisedat midis jush do të shënojnë fillimin e një romance. Nëse ndodheni tashmë në një lidhje, përqendrohuni në të pasi kontakti me partnerin tuaj do t’ju ndihmojë të shihni më pozitivisht të gjitha çështjet që ju shqetësojnë.

Puna dhe Ekonomia

Gjysma e parë e muajit do të rrjedhë më lehtë për çështjet tuaja profesionale pasi ka shumë gjasa të keni menaxhuar çdo gjë që lidhet me punën. Nga data 19/4 kur Dielli do të kalojë nga shenja e Demit dhe do të ndjekë Hëna e re në të njëjtën shenjë në 23/4, por edhe hyrja e Merkurit në 28/4 ka shumë gjasa të krijojnë shqetësim në lidhje me punën. Atëherë kështu, dhjetëditëshi i fundit i muajit ka shumë gjasa të jetë e nevojshme të përvishni mëngët për të drejtuar disa detyrime në punë, edhe nëse do jetë e nevojshme ta bëni nga shtëpia. Për shkak se dhjetëditëshi i fundit i muajit mund të jetë shumë presionues për çështjet tuaja profesionale, kujdesuni deri atëherë të karikoni bateritë tuaja dhe të jeni çlodhur mjaftueshëm!

Akrepi

Shoku im Akrep, prilli vjen me shqetësim dhe nuk përjashtohet të mendoni mënyra kursimi parash apo kufizimi të shpenzimeve tuaja. Hyrja e Afërditës në shenjën e Binjakëve në 3/4 , do t’ju ndihmojë të bëni ekonomi apo të filloni të ruani disa para. Gjatë dhjetëditëshit të parë, do duhet të jeni të kujdesshëm me tensionet që mund të ekzistojnë në lidhjet tuaja ndërpersonale, pasi takimi i Marsit me Saturnin në Ujor dhe katrori që krijon me Uranin nga Demi do t’jua sjellin në vëmendje. Në 8/4, Hëna e plotë e cila do të realizohet në boshtin Dashi-Peshorja- në kënd jo-harmonik me Plutonin nga Bricjapi- ju thotë të jeni të kujdesshëm me informacionet që merrni nga personat e rrethit tuaj pasi nëse nuk i mbështesni ka gjasa t’ju krijojnë keqkuptime!

Nga data 12/4, klima do të ndryshojë për më mirë pasi Afërdita do të takojë Marsin në një kënd favorizues trekëndëshi dhe kjo tregon se do të keni mënyra të rregulloni lidhjet tuaja ndërpersonale, që mund të jenë goditur në fillim muaji. Në 19/4, Dielli kalon nga shenja e Demit dhe disa ditë më pas në 23/4 realizohet dhe Hëna e re në të njëjtën shenjë- në takim me Urani- duke ju kthyer për akoma një herë vëmendjen tek të tjerët. Kjo Hëna e re mund t’ju mbyllë lidhjet që e kanë rrethin e tyre, por në të njëjtën kohë do të hapë rrathë të rinj! Nga data 28/4 kur do të ndodhet dhe Merkuri në shenjën e Demit, do të jetë e lehtë për ju të zgjidhni çështje që kanë të bëjnë me bashkëpunime të punë.

Dashuria

Hyrja e Afërditës në shenjën e Binjakëve tregon se Prilli do të jetë një muaj i cili do të shkaktojë emocione të forta dhe nuk përjashtohet- nëse ndodheni në një lidhje- të ekzistojnë momente pasioni në dhjetëditëshin e parë të muajit vetëm dhe vetëm nga reagimi, pasi ka shumë gjasa të humbisni diçka që e merrnit si të mirëqenë. Nga data 12/4, trekëndëshi i zgjeruar midis Afërditës dhe Marsit, tregon se do të afroheni me një person dhe me shumë gjasa të mos kuptoni sesi! Bisedat do të përbëjnë një pikë referimi midis jush dhe do t’ju mundësojnë një romancë të re. nga 19/4 me hyrjen e Diellit në shenjën e Demit ka shumë mundësi të fillojë një lidhje e re, mjafton të shmangni zhytjen e Hënës së re në Dem në 23/4, e cila mund t’ju sjelli ndryshime në jetën tuaj personale.

Puna dhe Ekonomia

Çështjet ekonomike do të jenë ato që do t’ju shqetësojnë më shumë në fillim të muajit dhe do t’ju drejtojnë të mendoni mënyra për të rritur të ardhurat tuaja. Nga data 19/4 me hyrjen e Diellit në shenjën e Demi ka shumë gjasa të fillojnë avash-avash disa biseda për një bashkëpunim të ri apo për disa ndryshime në bashkëpunimin ekzistues. Në dhjetëditëshin e fundit të muajit, ngjarjet do të fillojnë të ecin në fushën profesionale dhe gjithashtu ju do të vazhdoni të merreni me disa çështje që do t’ju shfaqen në lidhje me punën. Në 28/4, Merkuri do të hyjë në shenjën e Demit, gjë që tregon se fillon një periudhë e mirë për të realizuar bashkëpunime dhe marrëveshje.

SHIGJETARI

Shigjetar te dashur , Prilli ju kthen vëmendjen tek personat tuaj të dashur dhe hyrja e Afërditës në shenjën e Binjakëve në 3/4 do t’ju theksojë çdo çështje që lidhet më lidhjet tuaja ndërpersonale. Sigurisht, dhjetëditëshin e parë të Prillit, do duhet të jeni të kujdesshëm me veprimet tuaja- veçanërisht drejt të tjerëve- pasi ka shumë gjasa të ofroheni të bëni diçka për mirë dhe në fund të ndodheni në telashe. Në 8/4, Hëna e plotë që realizohet në boshtin Dash- Peshorja me kënd jo-harmonik të Plutonit i cili ndodhet në Bricjap, mund t’ju lërë të kuptoni gjëra që ishin të rëndësishme për ju dhe do t’ju ndryshojë prioritetet tuaja. Nga data 12/4, Afërdita do të formojë një trekëndësh të zgjatur me Marsin i cili ndodhet në Ujor dhe kjo tregon se ditët drejt fundit të muajit do të jenë veçanërisht komunikuese. Komunikimi me shumë gjasa do të realizohet nëpërmjet rrjeteve sociale, por do të kenë një prezencë të fortë në përditshmëri duke ju sjellë dhe të reja nga personat tuaj. Në 19/4, Dielli kalon nga shenja e Demit dhe tregon se nuk përjashtohet të shfaqen disa punë urgjente. Në 23/4, Hëna e re e cila do të realizohet në shenjën e Demit në takim me Uranin, mund të sjellë ndryshime në përditshmërinë tuaj pasi mund t’ju ndryshojë dhe planet tuaja. Në 28/4 dhe Merkuri do të hyjë në Dem kështu që ju tregon se kontakti dhe kuptimi me persona në ambientet e punës do t’ju ndihmojë shumë në punën tuaj.

Dashuria

Hyrja e Afërditës në shenjën e Binjakëve ditët e para të Prillit, tregon se ky muaj do të jetë i përshtatshëm për të rregulluar disa çështje sentimentale, si të jeni në një lidhje, si të jeni të lirë. Nëse jeni të lirë, një njohje që kishit bërë periudhën e kaluar, me shumë gjasa mund të zhvillohet me ritme të shpejta nga data 12/4 dhe pas kur Afërdita do të formojë për një periudhë kohore të gjatë një kënd pozitiv me Marsin. Nëse ndodheni tashmë në një lidhje, drejt fundit të muajit, do duhet të jeni të kujdesshëm me detyrimet e përditshmërisë pasi dhe me disa punë/angari që keni me partnerin tuaj, pasi atom und t’ju shpërqendrojnë dhe t’ju krijojnë nervozizëm midis jush.

Puna dhe Ekonomia

Detyrimet tuaja profesionale mund të mos fillojnë me tension nga ditët e para të muajit, pasi dhjetë ditët e para mund të ekzistojë një pamje e turbullt në fushën profesionale, e cila nuk do t’ju ndihmojë të rregullonin punët tuaja. Nga data 19/4 kur Dielli do të kalojë në shenjën e Demit dhe më pas do të ndjekë hëna e re në të njëjtën shenjë (23/4) por edhe Merkuri (28/4) tregon se dhjetëditëshin e fundit të muajit do të shfaqen disa detyrime në punë, të cilat në kombinim me punët e përditshmërisë nuk do t’ju lënë aspak kohë të lirë. Deri atëherë mos lini punë pezull pasi mund t’ju mblidhen të gjitha bashkë në fund të muajit.

BRICJAPI

Shoku im Bricjap, prilli ju sjell për momentin disa detyrime në punë të cilat duhet ti përmbushni, akoma dhe nëse nevojitet të kujdeseni për to në distancë. Hyrja e Afërditës në shenjën e binjakëve në 3/4 tregon se do të merrni gëzim nga puna juaj dhe kjo do t’ju ndihmojë të bëheni më kreativ. Sigurisht, dhjetëditëshin e parë do duhet të mbani mend premtimet që lidhen me financat pasi takimi i Marsit dhe Saturnit në shenjën e Ujorit dhe katrori që formojnë Urani nga Demi tregojnë ndryshime në plane. Në 8/4, Hëna e Plotë e cila do të realizohet në boshtin Dashi-Peshorja në kënd jo-harmonik me Plutonin i cili ndodhet në shenjën tuaj, ju stimulon të mbyllni disa detyrime të cilat janë presionuese dhe nuk bëhet t’i mbani më pezull. Nga data 12/4, Afërdita do të formojë një trekëndësh që do të zgjasë me Marsin duke treguar se gjysma e dytë e muajit, do të jetë më e mirë për çështjet ekonomike. Ndoshta me lëvizjet e duhura mund të kujdeseni saktë për llogaritë dhe gjëra ekonomike të lëna pezull, duke dalë në fund të fituar. Dhjetëditëshin e fundit të muajit pritet diçka shumë më e mirë për ju dhe në nivelin personal, pasi në 19/4 Dielli kalon nga shenja e Demit dhe ju bën të njihni njerëz të rinj! Disa ditë më pas në 23/4 Hëna e re e cila realizohet në të njëjtën shenjë në takim me Uranin, mund të sjellë pengesa në një lidhje sentimentale, të cilat do të jetë e lehtë për tu kontrolluar pas datës 28/4 kur do të kalojë dhe Merkuri në Dem.

Dashuria

Nevoja juaj më e madhe këtë muaj është të ndiheni kreativ dhe për këtë arsye do të përqendroheni tek ai që do të mundet të ngrejë kreativitetin dhe imagjinatën tuaj. Afërdita do të ndodhet tek Binjakët në 3/5 dhe tregon se mund të zbuloni dhe të mira të tjera në karakterin e një njeriu që takoni apo komunikoni pothuajse në përditshmëri, dhe pikërisht ato të mira do të bëhen shkak për t’u afruar akoma më shumë. Rrethanat do të bëhen akoma më favorizuese nga data 12/4 pasi trekëndëshi i Afërditës me Marsin nga Ujori do t’ju ndihmojë në këtë. Mundësitë për një romancë të re shpirtërore nuk do të ndalojnë këtu, pasi në 19/4 Dielli kalon në shenjën e Demit dhe ju kthen vëmendjen drejt në fushën sentimentale. Hëna e re e cila do të realizohet dhe ajo në Dem disa ditë më pas (23/4), tregon se mund të ekzistojnë disa çështje të cilat do të krijojnë pengesa midis jush dhe dikujt që ju intereson, por këto ka gjasa dhe të sqarohen papritmas.

Puna dhe Ekonomia

Këtë muaj ka gjasa t’i kërkoni ju vetë detyrimet në punë, projektet dhe çdo gjë tjetër që lidhet më punën pasi ju kanë munguar! Hyrja e Afërditës në shenjën e Binjakëve në 3/4 do t’ju bëjë veçanërisht kreativ dhe në këtë fushë dhe madje nuk përjashtohet nga data 12/4 dhe pas t’ju sjellë dhe fitimet përkatëse. Bisedoni idetë që keni në lidhje me punën pasi do të jenë shumë të mira për ti lënë pa shfrytëzuar. Përpiquni të mos lini gjëra pezull në punë për dhjetëditëshin e fundit të Prilli, pasi atëherë ka mundësi të përqendroheni më shumë në çështjet tuaja personale sesa në ato profesionale.

UJORI

Ujori i dashur, Prilli është një muaj që do t’ju kthejë vëmendjen në jetën tuaj personale pasi dhe hyrja e Afërditës në shenjën e Binjakëve në 3/4 do t’ju sjellë rrethana të reja në këtë fushë. Sigurisht, dhjetëditëshi i parë i Prillit mund të mos ju duket ideal- pasi Marsi ndodhet në shenjën tuaj në takim më Saturnin dhe në katror me Uranin nga Demi- duke krijuar situata presionuese të cilat gjatë periudhave do t’ju nevrikosin dhe t’ju bëjnë të reagoni ashpër. Në 8/4, Hëna e plotë e cila do të realizohet në boshtin Dashi-Peshorja në kënd jo-harmonik me Plutonin i cili ndodhet tek Bricjapi, ju thotë të jeni më të kujdesshëm me personat që besoni çështjet tuaja, pasi ka prapaskena. Nga data 12/4, fillon një periudhë shumë e mirë për ju, humorin tuaj por edhe gjërat tuaja shpirtërore pasi trekëndëshi midis Afërditës dhe Marsit krijon emocione të forta, pasion dhe dëshirë për flirt. Hyrja e Diellit në shenjën e Demit në 19/4 do t’ju zbresë në realitet dhe nuk përjashtohet të sjellë detyrime familjare në sipërfaqe. Hëna e re e cila do të realizohet në të njëjtën shenjë disa ditë më pas (23/4), do të sjellë në sipërfaqe çështje të cilat i shmangnit të merreshit me to periudhën e fundit dhe lidhen me shtëpinë apo një person të familjes tuaj. Nga data 28/4 kur merkuri do të kalojë në shenjën e Demit, aftësitë tuaja negociuese për të tilla çështje, do të rriten dhe do të jenë ndihmuese për zgjidhjen e tyre.

Dashuria

Afërdita do të ndodhet nga data 3/4 në një shenjë që ju përshtatet shumë, kjo e Binjakëve dhe kjo tregon se çështjet tuaja sentimentale do të luajnë rol parësor në humorin tuaj. Nga data 12/4 dhe pas, trekëndëshi që formon Marsi ju thotë se tashmë do t’ju jepen mundësitë për të joshur dikë që ju intereson dhe të gjeni mënyra për tu afruar. Nëse ndodheni në një lidhje tashmë, deri dhe në 20/4, do të keni një mundësi të rindizni flakën brenda jush dhe partnerit dhe të kaloni çaste të bukura së bashku. Nga data 23/4 deri dhe në fund të Prillit, mund të shfaqen disa çështje që lidhen me shtëpinë, të cilat do t’ju detyrojnë të angazhoheni me lidhjen tuaj.

Puna dhe Ekonomia

Gjysmën e parë të muajit ka shumë gjasa të ekzistojnë disa plane profesionale të cilat nuk do të kenë rezultate apo disa të tjera që do të ndryshojnë, më rezultat krijimi i një nervozizmi. E vërteta është se do të keni tendencë të nevrikoseni lehtë dhe shpesh, dhe kjo qartazi mund mos ju ndihmojë të shihni ndryshime dhe probleme në distancën e tyre të duhur, duke bërë që të krijohet një klimë e çuditshme me kolegët tuaj. Gjysma e dytë e muajit është shumë më e mirë dhe për humorin tuaj por edhe për çështjet tuaja profesionale pasi do të ndryshojë mënyra sesi do t’i shihni dhe reagoni në to.

Peshqit

Peshqit e mi të dashur, Prilli është një muaj i cili ju fton t’i dedikoni kohë vetes tuaj, shtëpisë tuaj, aktiviteteve që mundeni të bëni, por edhe personave tuaj të familjes. Në të mësipërmet bashkëpunon dhe hyrja e Afërditës në shenjën e Binjakëve në 3/4, e cila tregon se angazhimi me persona që konsideroni tuajt, do t’ju ngrejë humorin. Dhjetëditëshin e parë të Prillit mund të shfaqen disa çështje komunikimi pasi Saturni formon takim me Marsin në Ujor dhe katror me Uranin I cili ndodhet në Dem. Me rezultat kjo t’ju tregojë se mënyra sesi do t’i menaxhoni t’ju përcaktojë nëse do t’i kapërceni. Në 8/4, Hëna e plotë e cila do të realizohet në boshtin Dashi-Peshorja me një kënd jo-harmonik të Plutonit i cili ndodhet në Bricjap, do të sjellë në sipërfaqe frikë dhe pasiguri, të cilat do të ndikojnë në humorin tuaj, por kjo është e përkohshme. Nga data 12/4, humori juaj do të jëtë më e mirë pasi Afërdita do të krijojë një trekëndësh me periudhë kohore më të gjatë me marsin. Kjo tregon se nuk përjashtohet t’ju joshë përsëri një person nga e kaluara dhe kjo është diçka që do të përforcojë vetëbesimin tuaj. Mirë do të ishte mos ndikoheni nga kthime/shkatërrime pasi ka shumë mundësi të përsëriten gabime qe kanë ndodhur një herë më pare. Në 19/4, Dielli kalon në shenjën e Demit dhe tregon se do të dëshironi të mbroni lidhje sociale por edhe lidhje me persona që ndodhen në rrethin tuaj të ngushtë. Hëna e re e cila do të realizohet disa ditë më pas (23/4) në të njëjtën shenjë ka tjetër mendim dhe tregon se mund të ekzistojnë dhe disa zënka me persona që ndodhen rreth jush, pavarësisht dëshirës së mirë dhe përpjekjes tuaj. Nga data 28/4 kur do të ndodhet Merkuri në shenjën e Demit, do të jetë më e lehtë për ju të vini në vendin e të tjerëve dhe t’i kuptoni më mirë.

Dashuria

Prilli është një muaj gjatë së cilit nëse përqendroheni tek partneri juaj dhe në atë që ekziston midis jush, atëherë është e sigurt se do të dilni të fituar. Gjatë dhjetëditëshit të parë, ka shumë gjasa të ekzistojnë disa çështje të cilat mund t’ju nevrikosin tek ai, por me dëshirën e mirë mundeni t’i zgjidhni. Nga data 12/4, Afërdita do të formojë një kënd pozitiv me Marsin i cili ndodhet në Ujor, i cili kënd do të shkundi çështje të kaluarës dhe do t’i risjellë në të tashmen. Përpiquni të shmangni kthimet tek një person që nuk jeni të sigurt nëse vlen një mundësi të dytë. Gjithashtu mbajini larg çështjet tuaja personale nga personat që nuk lidhen me to, pasi diçka do të thonë apo përmendin, dhe mund të krijojë probleme midis jush dhe personit që ju intereson.

Puna dhe Ekonomia

Këtë muaj ka shumë mundësi të ndiheni më social dhe kjo nuk do t’ju ndihmojë në çështjet tuaja profesionale, pasi do të krijojë një klimë të çuditshme midis jush dhe personave që ndodhen në ambientin tuaj të punës. Përpiquni të komunikoni mendimet dhe idetë tuaja dhe të vini në kontakt me persona që ju bashkojnë çështje punë, por edhe të materializoni disa nga to. Mirë do të ishte të qetësoni veten kryesisht gjatë dhjetëditëshit të parë të muajit dhe të mbani mend se me kalimin e ditëve shqetësimet tuaja do të minimizohen. Dhjetëditëshin e fundit të prillit, me hyrjen e Diellit në shenjën e Demit dhe pas disa ditësh dhe hyrja e Merkurit në të njëjtën shenjë, do të keni mundësinë të komunikoni me persona të cilët ju “çlirojnë” disa çështje pune.

Continue Reading

Trending