Connect with us

Horoskopi

Do te keni oferta te mira per jashte vendit/ Nga astrologia Meri Shehu vjen parashikimi per kete shenje

Published

on

Dashi

Dita é sotmé do kétë surpriza të njëpasnjëshmé sot dhé zémra juaj do ndihét më é plotësuar. Në çdo hap që do hidhni do jéni shumë të matur. Nësé jéni në një lidhjé do é lini vétén të lirë dhé do jéni të hapur për të provuar gjëra sa më të véçanta mé partnérin. Mos hézitoni të flisni mé të édhé për disa mosmarrëvéshjé të së shkuarës sépsé do gjéni zgjidhjén më të mirë. Ju béqarët që kërkonit stabilitétin sot do jéni mé fat. Në punë do ju duhét të ruani kontrollin é gjithckajé që gjithçka t’iu écë sipas planévé. Financat nuk do jénë pérfékté, por sigurisht në një gjéndjé më të mirë sé djé.

Démi

Klima yjoré do favorizojë bashkëpunimin dhé humorin gjatë kësaj dité. Jéta séntiméntalé dhé ajo miqësoré do jénë shumë të bukura dhé do ua mbushin zémrën mé gëzim. Nësé jéni në një lidhjé kéni për të pasur më shumë çasté intimé dhé romantiké. Në mbrëmjé mund të shkoni édhé në një féstë é do argëtohéni si të çméndur. Sipas Dritaré.nét, ju béqarët do kuptoni sé kéni shumë të përbashkëta mé një mik dhé do filloni ta shohin atë mé sy tjétër. Në punë strési në disa moménté do ua vështirësojë gjërat, por nuk duhét të dorëzohéni ménjëhérë. Shpénzimét do i kryéni pa llogari, por për fat gjéndja do mbétét é mirë.

Binjakët

Sot do mérrni véndimé të paménduara mirë dhé kéni për të hasur goxha vështirësi. Për ju që jéni në një lidhjé pritén problémé goxha të mëdha. Asgjë nuk ka për të écur ashtu si do é kishit dëshiruar dhé kjo për fajin tuaj. Nësé jéni béqarë do jéni të parrézistuéshëm dhé do mérrni plot propozimé dhé ftésa. Bëni disa séléksionimé në mënyrë që të gjéni pérsonin é përshtatshëm. Në punë, nësé dini si t’i luani létrat, mund ta kthéni çdo gjë në favorin tuaj. Mundét të nënshkruani édhé një kontratë të ré. Gjéndja é financavé fatmirësisht do jétë më é qëndruéshmé sé disa kohë më parë.

Gaforrja

Gjatë kësaj dité do é dini shumë mirë sé çfarë doni, por shumë pérsona do ju péngojnë dhé do ju prishin réhatinë. Nësé jéni në një lidhjé, dashuria nuk do ju écë shumë mirë. Do qëndroni pak larg njëri tjétrit dhé vétëm në fund të ditës do kuptoni sé nuk mund të bëni dot pa të. Edhé për ju béqarët dita do jétë pak délikaté. Fillimisht do éntuziazmohéni, por më vonë do é kuptoni sé jéni gabuar për atë që pëlqénit. Jéta profésionalé ka për të écur mirë. Nësé kéni aplikuar diku mund të mérrni përgjigjén é shumë pritur. Financat do jénë shumë të mira, gjithsési nuk duhét të trégohéni të pamatur mé shpénzimét é ta téproni.

Luani

Dita é sotmé ka rrézik të jétë shumë é vështirë. Shmangni marrjén é véndimévé të mëdha dhé bëni kujdés mé ménaxhimin é financavé. Për ju që kéni një lidhjé, Urani do provokojë një stuhi të léhtë. Do jéni pak më shumë sésa duhét dyshués ndaj partnérit dhé për këtë do é bézdisni mé pyétjé atë. Nësé jéni éndé vétëm do kéni takimé, por nuk duhét të shkoni shumë larg që hérën é parë. Në punë shumë gjëra do écin kéq dhé as vétë nuk do é kuptoni psé jéni kaq pa fat. Mos ndërmérrni as rréziqé të mëdha për ta ndryshuar gjéndjén. Nësé trégohéni më të organizuar në planin financiar nuk do kéni asnjë problém.

Virgjërésha

Gjatë kësaj dité do kërkoni kurdohérë dréjtësi dhé do é kontrolloni vétén. Në tërësi do përçoni énérgji pozitivé. Ju që kéni një lidhjé do i mérrni gjërat më sériozisht dhé do méndoni të jétoni së bashku. Përgatituni mirë sépsé jo gjithçka është fushë mé lulé. Ju béqarët do mund të takoni pérsona të véçanté mé të cilat ja vlén të njihéni më tépër. Në punë do hasni goxha vështirësi dhé mund të kéni édhé vonésa. Idétë do i kéni të mira, por ka rrézik që shéfat të mos ju përkrahin. Në planin financiar do kétë goxha vështirësi, por falë ndihmës së disa miqvé të spécializuar në këtë fushë do ia dilni mbanë mé suksés.

Péshorja

Gjatë kësaj dité do iu shkoni gjëravé déri në fund dhé do thoni atë që méndoni pa pasur mérak sé çfarë do thonë të tjérët. Pozicionimi i yjévé do sjéllë plot të mira në jétën tuaj séntiméntalé. Çdo momént do jétë i véçantë dhé i mbushur mé pasion. Ju béqarët do ndihéni të përhumbur dhé nuk do dini çfarë hapash të hidhni. Më mirë qëndroni mé miqtë dhé mos kërkoni dashurinë. Sipas Dritaré.nét, në punë mund të ndihéni në ndonjë momént shumë të ngarkuar dhé të shpërqéndruar, mégjithatë do é gjéni shpéjt fillin. Mé financat nuk do i kéni punët shumë mirë. Në disa moménté do gjéndéni édhé përballë vështirësivé.

Akrépi

Sot financat do jénë më të favorizuarat. Gjatë ditës mund të kéni konflikté mé disa pérsona për shkak të kritikavé që do ju bëhén. Nësé jéni në një lidhjé ka rrézik që ai që kéni në krah të fillojë t’iu largohén pa ju dhënë shpjégimé. Do ndihéni shumë kéq në disa moménté. Ju béqarët do ritakohéni pas shumë kohësh mé një pérson mé të cilin dikur kéni pasur një histori pasionanté dhé për çudi zémra do fillojë të rrahë sërish. Në punë do ju mbështésin mjaft kolégët dhé do i shmangni problémét. Paratë do jénë shumë hérë më të mira dhé do ndihéni më të lirshëm kur të shpénzoni.

Shigjétari

Sot do kéni kundërshtimé në punë dhé situata të vështira për të zgjidhur. Trégohuni shumë të kujdésshëm dhé bésojini mé shumë vétés. Nësé jéni në një lidhjé kujdés mé flirtimét mé pérsonat é trétë sépsé édhé tradhtinë mé shikimé partnéri nuk do ua falë. Mos shkatërroni gjithçka të bukur që kéni ndërtuar për një dëshirë moméntalé. Nësé jéni béqarë do futéni në méndimé dhé nuk do jéni të sigurt nësé doni apo jo të hidhni hapa. Në punë duhét të ndërmérrni iniciativa dhé té flisni édhé për problémét që do ju dalin mé kolégët apo shéfat. Çdo gjë é lënë pas doré do ndërlikohét édhé më shumë. Financat për fat do jénë më të mira dhé nuk do ju sjéllin problémé disa invéstimé që do bëni.

Bricjapii

Mundohuni të organizohéni më mirë gjatë kësaj dité dhé të jéni të sigurt kur të hidhni hapa. Ju që jéni në një lidhjé nuk do kéni ditëm më të mirë të mundshmé. Pasioni do zbéhét dhé gjithçka do fillojë të dukét é mërzitshmé. Nuk do ndiéni më émocionét é dikurshmé. Vénusi do jétë planéti dominués ték ju béqarët dhé do iu bëjë më joshës dhé flirtués. Nuk do humbisni asnjë mundësi që do iu jépét, por rézultatét do i shihni më vonë. Në punë do kéni një vizon më të qartë të situatës dhé do é rimérrni vétén. Edhé séktori i financavé mund té fillojë të normalizohét nga pasditja.

Ujori

Sot Mërkuri do ju bëjë shumë impulsivë dhé do bëni atë që do ju vijë në méndjé në momént. Téndénca për të komanduar do bëhét é paduruéshmé për të tjérët. Nësé jéni në një lidhjé nuk do kétë momént pa débaté. Nuk do mérréni vésh aspak mé atë që kéni në krah dhé do é kritikoni édhé kur nuk do kéni arsyé. Lidhja juaj nuk do jétë né ditën mé fat. Ju béqarët në të kundërt do favorizohéni. Mund të afrohéni më shumë mé disa pérsona sériozë. Në punë do kéni idé fantastiké dhé do mérrni rolin é komandantit. Shpénzimét do i kryéni pa maturi dhé né mbrëmjé mund të vijnë pasojat é para.

Péshqit

Sot ka rrézik të kéni disa vështirësi dhé problémé sidomos në marrëdhënién mé të tjérët é mé séksin é kundërt. Nësé kéni një lidhjé ka rrézik t’iu mungojë durimi dhé mund të thoni gjëra të paménduara mirë. Ka rrézik që pasdité të fillojnë problémét. Ju béqarët do é lini vétén të lirë dhé papritur do shihni sé dikush do ju afrohét goxha. Jépini atij mundësinë për t’u njohur. Në punë do kéni disa vështirësi të vogla, por falé idévé origjinalé dhé falé këmbënguljés do kaloni gjithçka. Për financat do kéni një dhunti që do ua adhurojnë të gjithë. Do dini kur t’i vini fré vétés.

Horoskopi

Do te keni nje kthese te forte per mire ne jeten tuaj/ Horoskopi i detajuar per daten 13 Prill 2021

Published

on

Dashi

Do qëndroni në një vend sot dhe nuk do keni aspak dëshirë të bëni ndonjë lëvizje. Për ju që keni një lidhje ka për të qenë një ditë pasive. Here pas here edhe mund të mërziteni dhe do doni të bëni diçka ndryshe. Nëse jeni beqarë nuk do doni të bëni aspak ndryshime sepse edhe ashtu si jeni ndiheni për mrekulli. Puna nuk do ketë ndonjë zhvillim shumë të rëndësishëm. Mund të humbisni edhe disa mundësi të shkëlqyera që do iu jepen. Më menaxhimin e financave nuk do jeni aspak serioze dhe gjendja ka rre zik të përkeqësohet edhe më tepër. Asgjë nuk do jetë më si më parë.

Demi

Mundohuni të bëni çdo lloj përpjekjeje sot për ta përmirësuar marrëdhënien me të gjithë që ju rrethojnë sepse vetëm ashtu do jeni më optimistë dhe do ndiheni mirë. Ju të dashuruarit nuk do keni durimin e duhur për ta dëgjuar partnerin tuaj dhe kjo do nxitë herë pas here debate dhe pro bleme. Sipas Dritare.net, ju beqarët do keni një ditë të mbushur me aventura dhe emocione. Do bëni mirë nëse e shfrytëzoni në maksimum çdo çast sepse nuk do ketë më të tilla ditë. Në punë, ngaqë do doni të arrini çdo gjë menjëherë, ka rr ezik t’i ngjitni shpejt shkallët dhe do lini boshllëqe. Financat do jenë të kënaqshme kështu që përfitoni nga për të bere edhe ndonjë investim më shumë.

Binjakët

Përgatituni për një ditë të mbushur me pr obleme dhe paqëndrueshmëri. Për ju që jeni në një lidhje asgjë nuk do ecë mire. Gjatë gjithë kohës do keni dyshime dhe nuk do dashuroheni dot qetësisht. Ju beqaret nuk duhet ta joshin dikë me gënjeshtra sepse gjithçka që do bëni do jetë në dëmin tuaj nesër. Në punë do keni shumë ide në mendje dhe gjërat do ju ngatërrohen. Nuk do arrini dot të riktheni ato që do mendoni dhe për pasojë as nuk do i vini në zbatim kur duhet. Me shpenzimet mundohuni te jeni të arsyeshëm gjatë gjithë kohës dhe gjendja do mbetet e kënaqshme. Mund të shlyeni edhe ndonjë borxh.

Gaforrja

Do zgjidheni me më shumë optimizëm sot dhe nuk do e lëshoni veten përballë sfidave që mund t’iu dalin. Ju që jeni në një lidhje nuk duhet kurrsesi të dekurajoheni edhe pse mund të keni pro bleme në jetën tuaj ne çift.. Duke u mbyllur në vetvete dhe duke e lëshuar veten asgjë nuk do mund të rregullohet. Ju beqarët do jeni të përkushtuar ndaj një projekti të rëndësishëm dhe nuk do e keni mendjen tek krijimi i një lidhjeje. Në punë do bëni edhe përpjekjet që nuk i kishit menduar ndonjëherë për të arritur çdo gjë që dëshironi. Për financa më të mira duhet patjetër të limitoni në maksimum shpenzimet.

Luani

Sot harmonia, alegria dhe ngjyrat do jenë mbizotëruese në jetën tuaj. Çdo gjë ka për t’iu ecur ashtu si e kishit menduar. Nëse keni një lidhje, marrëdhënia juaj me partnerin do përmirësohet tej mase. Do i shihni gjërat me një sy tjetër dhe do jeni shumë më optimistë. Ju beqarët do merrni shumë ftesa, por asnjeri nuk do mund t’ua ndryshoje mendjen për të filluar një lidhje. Në punë do kërkoni të punoni në një ambient të qetë dhe pasi t’iu plotësohen të gjitha kushtet keni për të arritur atë që doni. Në sektorin e financave do ndiheni si të përhumbur sepse gjendja me të vërtetë që do jetë goxha pro blematike dhe delikate.

Virgjëresha

Nuk do ndiheni aspak mirë gjatë kësaj dite dhe zemra sërish do jetë bosh. Ju të dashuruarit, edhe pse në një lidhje do ndiheni shumë vetëm. Nuk do e ndieni aspak ngrohtësinë e dikurshme të partnerit dhe kjo do ju brengosë. Ju beqarët duhet të tregoheni më të matur dhe më të kujdesshëm sepse jo të gjithë personat që do iu joshin do jenë ashtu si duken në pamje të pare. Në punë nuk do ju njihen meritat dhe kjo do ju mërzitë së tepërmi. Flisni hapur me shefat dhe nëse ata nuk pranojnë disa kushte mendoni të kërkoni diçka tjetër. Në planin financiar bëjini me kujdes llogaritë në mënyrë që në një moment mos mbeteni keq.

Peshorja

Po ditët të silleni dhe po nuk nxituat çdo gjë ka për të ecur më së miri gjatë kësaj dite. Nëse jeni në një lidhje mos bëni gabimin e madh të flirtoni me persona të tjerë sepse keni për t’u penduar për gjithë jetën. Do shkatërroni çdo gjë të bukur që keni ndërtuar dhe asgjë nuk do mund të rikthehet si më parë. Ju beqarët do keni shumë njohje, por për asnjërin nga personat nuk do ju rrahë zemra fort. Sipas Dritare.net, në punë mund të ndiheni gati të ndërmerrni edhe disa rreziqe për të arritur akoma më lart. Maturia dhe durimi do jenë pikat tuaja të forta. Në planin financiar ka ardhur koha të vendosni ekuilibër sa më parë sepse përndryshe situata do përkeqësohet.

Akrepi

Dita e sotme do fillojë qetësisht, por dalëngadalë do zbukurohet dhe do bëhet më emocionuese. Nëse jeni në një lidhje dhe keni edhe dyshimin më të vogël ndaj partnerit tuaj, flisni hapur me të dhe mos i mbani asgjë të fshehtë. Vetëm në këtë mënyrë do i shmangni pro blemet serioze. Nëse jeni beqarë më në fund do realizoni një takim interesant dhe mjaft serioz. Për ju çdo gjë do ndryshoje tashme. Në punë mendohuni mirë para se të veproni dhe parashikojini ato që do ndodhin. Me shpenzimet tregohuni sa me të moderuar që të mundeni dhe nuk ka për t’iu ndodhur asgjë e keqe.

Shigjetari

Dielli do ua zbukurojë ditën sot dhe do ju shtojë optimizmin. Nëse keni një lidhje jeta juaj do jetë gjatë gjithë kohës e mbrojtur. Yjet do ju mundësojnë çaste fantastike dhe nuk do keni asgjë çfarë të kërkoni më shumë. Ju beqarët nuk do jeni shumë të vendosur dhe ka rr ezik të mos përfitoni nga mundësitë e shkëlqyera që do iu jepen. Në punë do e keni çdo gjë shumë të thjeshtë sepse e keni ndërtuar tashmë terrenin e duhur. Konfliktet do mungojnë plotësisht. Financat do ekuilibrohen tej mase dhe do keni mundësinë të bëni edhe investime afatgjata që do iu risjellin qetësinë e dëshiruar.

Bricjapi

Në përgjithësi euforia do rikthehet në jetën tuaj dhe do keni plot momente të këndshme. Yjet do ju mbështesin tej mase ju të dashuruarve dhe gjërat mes jush dhe atij që keni në krah do ecin për mrekulli. Ju beqarët jo vetëm që do keni njohje interesante, por në jetën tuaj pasioni mund të ndizet flakë. Përfitoni nga çdo moment. Në punë do ju duhet të bëni edhe zgjedhje përfundimtare për t’u futur në një etapë tjetër shumë më të favorshme. Mund të largoheni edhe nga pozicioni aktual. Në planin financiar mjafton të shmangni operacionet e rrezi kshme dhe gjendja ka për të mbetur gjatë gjithë kohës e mirë.

Ujori

Sado të mundoheni sot nuk do mund ta përmirësoni jetën tuaj. Shpesh do jeni edhe kokëfortë dhe nuk do flisni aspak. Për të dashuruarit ka për të qenë një ditë shumë e vështirë. Ne disa momente do ndiheni si të përhumbur dhe nuk do dini çfarë të bëni. Ju beqarët nuk do jetë e nevojshme të bëni asnjë lloj përpjekjeje për ta ndryshuar statusin sepse çdo gjë do ndodhë natyrshëm. Në punë jo se do keni pro bleme, por nuk do jeni më këmbëngulës si më parë për të arritur atje ku keni dashur. Në planin financiar do jeni gjatë gjithë kohës optimistë dhe nuk do ndaleni përballë sfidave që do iu dalin.

Peshqit

Përgatituni për ditë të hareshme sot. Buzëqeshja nuk do ju largohet nga fytyra dhe çdo gjë do e bëni me dëshirë. Për ata që janë në një lidhje kjo ka për të qenë një ditë mjaft dinamike dhe plot risi. Do kaloni plot çaste të lumtura pranë atij që dashuroni dhe kënaqësitë do jenë të paimagjinueshme. Nëse jeni beqarë duhet të reflektoni disa here para se të veprojnë pasi në të kundërt mund të lëndohen. Në punë do dini t’i menaxhoni gjërat me më shumë kujdes dhe për çdo paqartësi do ju drejtoheni direkt shefave. Në planin financiar do bini viktima të dëshirave tuaja të çmendura dhe mund të mbeteni keq. 

Continue Reading

Horoskopi

Ne muajin Maj keto 6 shenja do te kene shume fat/ Astrologia Meri Shehu parashikon keto shenja

Published

on

Dashi

Muaj përgjithësisht më i qetë do jetë ky për ju. Do ndiheni shumë më të qetë se më parë. Shëndeti gjithashtu nuk do ketë pro bleme serioze, por ama herë pas here do keni shqetësimet e zakonta të kokës, barkut, etj. Financat mundet edhe të përmirësohen po patet dëshirën e mirë dhe durimin e duhur për t’i menaxhuar. Data 13 do jetë me fat për të bërë diçka që do ua shtojë të ardhurat, mos e harroni.

Demi

Ky do jetë një muaj i qetë e i kënaqshëm për ju. Më në fund do gjeni paqen shpirtërore aq shumë të dëshiruar. Sipas Merit, gjendja shëndetësore nuk do jetë e shkëlqyer edhe për shkak të motit dhe lodhjes, por gjëra shqetësuese nuk ka për të pasur. Mundohuni të kujdeseni pak më tepër për veten. Planetët do ju ndihmojnë me financat, mos keni merak.

Binjakët

Sado që të bëni përpjekje nuk do arrini atje ku doni këtë muaj. Tregohuni më të kujdesshëm. Për shëndet të mirë hani me maturi dhe mos kaloni limitin e lodhjes. Gjithsesi në fund të muajit do jeni më dinamikë. Kujdes, mos punoni me shume sesa mundeni sepse do lodheni shpejt. Pro blemet financiare më në fund duket se do mbarojnë. Kjo do ju gëzoje dhe do bëni edhe ndonjë blerje.

Gaforrja

Dëgjojeni me kujdes zërin tuaj të brendshëm këtë muaj dhe do e shihni që do ndiheni akoma më mirë. Për shëndetin oral duhet të tregoni më tepër kujdes pasi shëndeti në tërësi do jetë i kënaqshëm. Situata financiare do fillojë të përmirësohet kështu që shfrytëzojeni për të shpenzuar për gjërat e domosdoshme.

Luani

Ky do jetë një muaj perfekt dhe pikërisht ashtu si e keni ëndërruar gjithë këto kohë. Shëndeti do jetë i shkëlqyer, madje do ndiheni të qetë edhe nëse vuani nga pro bleme kronike. Fundi i muajit do jetë më i kënaqshëm. Financat nuk do jenë ende të stabilizuara. Do bëni shumë shpenzime dhe buxheti sa do vije e do pakësohet.

Virgjëresha

Cilësia e këtij muaji do varet nga aftësia juaj për të jetuar momentin dhe kapja e mundësive që do iu jepen. Shëndeti do mbetet gati i njëjtë me një muaj më parë. Duhet vetëm të tregoni pak më tepër kujdes me disa organe që i keni më delikate. Financat nuk do kenë aspak pro bleme. Çdo gjë do shkoje mire sidomos që nga data 19.

Peshorja

Këtë muaj në shumë momente do qëndroni në pritje dhe nuk do veproni nga frika se mos gaboni. Shëndeti mund të ketë shqetësime të vogla që do lidhen kryesisht me gojën dhe barkun. Mirë është të mos neglizhoni asgjë. Sipas Merit, financat do jenë të mira. Edhe do shpenzoni edhe do fitoni goxha.

Akrepi

Nuk do ndiheni shumë të qetë këtë muaj dhe do ju duket sikur nuk do jeni më fat. Në fakt ndonjëherë duhet edhe ju të bëni përpjekje më shumë. Gjendja shëndetësore do jetë përgjithësisht e qëndrueshme dhe pa pro bleme serioze. Me financat duhet të bëni pak kujdes sidomos pas datës 19.

Shigjetari

Edhe pse nuk do jetë një muaj perfekt, disa periudha të këtij muaji do i adhuroni me të vërtetë. Shëndeti do lërë për të dëshiruar sidomos nëse nuk bëni kujdes me ushqimin. Dëgjojini këshillat e të afërmve tuaj sepse do iu bëjnë mirë. Financat do jenë të paqëndrueshme sidomos deri në datën 13.

Bricjapi

Ky do jete një muaj vërtet i bukur dhe çdo gjë do ecë qetësisht. Çdo moment do jeni plot jetë dhe energji. Miqtë do jenë mbështetje e fortë. Shëndeti për fat të mirë nuk do ketë pro bleme serioze. Financat do vazhdojnë të mbeten të mbrojtura edhe pse në shumë momente do ju duhet të veproni me më shumë kujdes.

Ujori

Këtë muaj do ju duhet të merrni vendime në çdo fushë. Reflektoni qetësisht dhe bëni atë që mendoni se është më e drejta. Gjendja shëndetësore nuk do jetë perfekte, por duke u kujdesur më shumë për veten situata do jetë më e mirë. Financat nuk do jenë shumë të këqija, por situata do jetë më e qëndrueshme dy javët e fundit.

Peshqit

Këtë muaj do ndodhin shumë gjëra dhe në disa momente mund të mbeteni me gojë hapur. Shëndeti nuk do jetë i keq edhe pse në fakt mund të abuzoni me disa ushqime të dëmshme. Financat nuk do jenë shumë të mira, por as shume të këqija. Mos u shqetësoni fare dhe pakësoni shpenzimet. Pas datës 15 priten ndryshime. 

Continue Reading

Horoskopi

Tualeti qenka vendi i “celesit” te suksesit per te/ Ja se ku gjen qetesi nga emocionet Jona Spahiu

Published

on

Jona Spahiu eshte nje prej gazetareve me ne ze dhe me te talentuara qe kane mediet shqiptare. Ajo eshte mjaft e suksesshme ne punen e saj dhe fansat e mbeshtesin per cdo projekt te sajin te ri.

Moderatorja ka nje jete publike shume interesante pasi eksploron vazhdimisht neper emisione dhe televizione te ndryshme. Prej kohesh ajo bashkejeton me te dashurin e saj, Frenkli dhe nga kjo bashkejetese ajo ka nje djale te bukur.

Jona Spahiu eshte pjese e emisionit “Kosherja” dhe nuk ka shume kohe qe ka celur si emision por gjithsesi Jona po tregon talentin e saj te lindur dhe te gjitheve po na pelqen shume.

Moderatorja e cila prezanton kete emision se bashku me Besart Kallakun gjithashtu po na shfaq nje ane tjeter te karakterit te saj, anen humoristike qe nuk e kishim pare me pare.

Por mikja e saj i paska nxjerre te palarat sot dhe bukuroshja jone nuk ka fjale per ta mohuar kete video qe shoqja e saj ka publikuar. Perpara fillimit te emisionit “Kosherja” bukuroshja jone lexon skenarin ne menyre qe te dale e pergatitur ne skene.

Me sa duket moderatorja qenka shume e emocionuar kete puntate dhe emocionet do ti nxjerre ne tualet ku po lexon dhe perserit skenarin me veten e saj. Pra nuk qenka aq e lehte te jesh moderatore ne nje emision ku te ndjekin me mijera shqiptare.

Nuk duhet te harrojme se Jona Spahiu ka qene pjese e emisionit “E diell” ne Top Channel ku me pas u largua dhe tashem eshte bere pjese e “Abc News”. Le ti urojme bukuroshes tone mjaft suksese ne karrieren e saj dhe shpresojme te arrije majat.

Continue Reading

Trending