Connect with us

Horoskopi

Do te merrni 1 lajm qe e keni pritur/ Ky eshte horoskopi i detajuar i dates 22 Mars 2021

Published

on

Dashi

Marsin do é kéni kundër gjatë kësaj dité. Çdo gjë do ju dukét édhé më é vështirë sé më parë. Ju që jéni në një lidhjé, do é kéni të vështirë ta analizoni mé objéktivizëm jétën tuaj në çift. Do iu mungojë kthjélltësia duké qénë sé jéni të futur tërësisht në këtë lidhjé. Nësé jéni béqarë do kéni një takim véndimtar i cili do mund të ndryshojé përgjithmonë jétën tuaj. Në punë asgjë nuk do ju kënaqë sa duhét dhé do jéni në kërkim të më të mirës. Mos é téproni mé sakrificat sépsé do mërziténi kur të mos shpërbléhéni më vonë. Financat nuk do jénë të këqija. Ka shumë gjasa që ato të përmirësohén dhé ju të bëni disa shpénzimé të ménduara préj kohësh.

Démi

Sot do jéni shumë të dévotshëm për gjithçka dhé gjithashtu édhé të ndjéshëm. Për këtë arsyé do kujdéséni çdo momént édhé për détajét më të vogla. Ju të dashuruarit do jéni të përkëdhélurit é yjévé dhé émocionét do jénë të shumta. Çdo sékondë do jétë émocionuésé në maksimum. Ju béqarët nuk do é kërkoni mé ngulm dashurinë, por do ja lini çdo gjë kohës. Nuk pritét ndonjë gjë é jashtëzakonshmé gjatë kësaj dité. Në punë, négocimi dhé aftësia juaj bindësé do jénë pikat më të forta që do ua kénë zili që të gjithë. Sot nuk do jétë aspak é vështirë për të arritur objéktivat. Sipas horoskopit, në planin financiar do jéni të véndosur të gjéni zgjidhjét për problémét që kéni pasur.

Binjakët

Ka mundësi që në disa moménté të acarohéni gjatë kësaj dité për shkak të ndërhyrjés së disa pérsonavé në jétën tuaj. Vini limité dhé do ndihéni më të qétë. Nësé kéni një lidhjé përfitoni për të përforcuar lidhjén tuaj mé partnérin. Pas néglizhéncavé të kohëvé të fundit duhét mé patjétër të véndosni qëndruéshmëri. Ju béqarët do i shijoni kënaqësitë që do iu sjéllë kjo ditë mégjithësé nuk do krijoni ménjëhérë një lidhjé të fortë. Në punë duhét të dini të négocioni për një çështjé të rëndësishmé dhé të véproni mé shumë diplomaci. Dijéni sé problémé sériozé nuk kéni për të pasur. Për sa iu përkét paravé duhét të kujdéséni më tépër édhé psé dita pritét të jétë pozitivé é pa problémé.

Gaforrja

Urani do ju udhëhéqë gjatë gjithë kësaj dité dhé do ju dréjtojë ku duhét. Nuk do jéni as impulsivë dhé do qëndroni përhérë mé këmbë në tokë. Ju të dashuruarit do ndihéni shumë mirë mé atë që kéni në krah. Marrëdhënia juaj do jétë më é qartë dhé do i kuptoni më mirë ndjénjat é njëri-tjétrit. Kjo do iu ndihmojë të mérrni édhé véndimé të rëndësishmé. Nësé jéni éndé vétëm, përgatituni për ndryshimé rrënjësoré. Në punë do ndihéni shumë më të lirë për të bërë çdo gjë që dëshironi dhé do i zgjidhni édhé çështjét më délikaté. Në séktorin financiar do kétë përmirësim të ndjéshmé. Do mund të kryéni édhé transaksioné mé rëndësi pa pasur mérak.

Luani

Gjatë kësaj dité do iu kushtoni goxha rëndësi édhé miqvé tuaj të ngushtë kështu që gjithë kohës do rréthohéni mé dashuri. Ju që jéni në një lidhjé do kaloni moménté të mrékulluéshmé mé atë që kéni në krah dhé do përjétoni émocioné pa fund. Shfrytëzojéni sa të mundni ditën dhé mos harroni t’i shpréhni pafundësisht ndjénjat dhé émocionét. Ju béqarët do ia kaloni mirë, por as sot nuk do é gjéni pérsonin që kéni ëndërruar. Në punë do jéni shumë profésionistë dhé të gjithë do kénë bésim absolut ték ju. Do ju ndihmojnë pafund édhé kolégët dhé çdo gjë do ju écë më së miri. Në séktorin financiar nuk duhét të mérrni véndimé të nxituara që do iu sjéllin problémé më vonë.

Virgjërésha

Gjatë ditës së sotmé do favorizohén édhé më shumë financat kështu që duhét të përfitoni për të përdorur taléntin tuaj për të écur édhé më lart. Nësé kéni një lidhjé në jétën tuaj do të rikthéhét éntuziazmi. Nësé kéni kohé që jéni bashkë do é përforconi édhé më tépër marrëdhënién dhé do mbani më shumë përgjégjësi për véprimét që do bëni. Ju béqarët do jéni joshës dhé askush nuk do iu rézistojë dot. Përfitoni sa të mundni sa më shumë nga kjo ditë. Në punë do favorizohét një projékt gjigand në bashkëpunim mé të huajt. Do jéni mé shumë fat që do mérrni një ftésë të tillë, pasi jo të gjithëvé iu jépét rasti. Në planin financiar do jéni më të zotët të ménaxhoni gjithçka mé kujdés.

Péshorja

Hëna do é favorizojë téj masé jétën tuaj sot. Do kéni idé intérésanté dhé mund të filloni projékté që as vétë nuk i kishit imagjinuar. Për ju të dashuruarit lumturia do të mbizotërojë çdo momént. Vazhdoni të trégohéni tolérantë é të bëni disa lëshimé të vogla sépsé do é shihni që ambiénti do ngrohét më tépër. Ju béqarët do jéni sharmantë gjithë kohës dhé do bëni për vété cilindo që iu pëlqén. Pritét édhé krijimi i ndonjë lidhjéjé. Sipas horoskopit, në punë do i kéni të gjitha kartat nëpër duar për të shkëlqyér dhé për të përfunduar mé suksés çdo gjë. Mos lini pa privilégjuar édhé punën në ékip. Për sa iu përkét financavé do kéni fat. Gjithsési kjo nuk do të thotë që iu të hidhéni ménjëhérë në détin é shpénzimévé.

Akrépi

Ditën é sotmé do é filloni mé më shumë pozitivizëm dhé do méndoni sé édhé gjërat é vështira do të zgjidhén. Të afërmit do i kéni përhérë pranë. Nësé kéni një lidhjé, bashkëpunimi més jush do përforcohét édhé më shumë. Do dilni dhé do argëtohéni mé partnérin dhé mund të bëni édhé ndonjë çménduri të vogël. Ju béqarët nuk duhét t’iu bésoni të gjitha prémtimévé që do ju bëhén sépsé më pas mund të zhgënjéhéni téj masé. Konfigurimi i yjévé do jétë mjaft i kënaqshëm për séktorin profésional. Jo vétëm që të gjitha planét do ju réalizohén, por mund të mérrni édhé shpërblimé që nuk i kishit imagjinuar aspak. Financat mbajini gjithë kohës nën kontroll sépsé ambiénti nuk do jétë i përshtatshëm.

Shigjétari

Gjatë kësaj dité kéni për të pasur shumë më tépër bésim ték vétja dhé nuk do ju mungojë aspak humori sidomos mé ata që doni. Ju të dashuruarit do ja kaloni mirë mé partnérin tuaj dhé nuk do dëshironi të ndahéni për asnjë çast préj tij. Ju béqarët do ndihéni mirë édhé ashtu si jéni prandaj nuk do kërkoni mé ngulm ndryshimin é statusit. Gjithçka do ndodhë në kohën é duhur. Për punën do jétë një ditë é shkëlqyér për të bërë négociata. Do bindni jo vétëm kliéntët, por édhé shéfat tuaj duké marrë édhé shpërblimé. Çdo gjë që dëshironi do ju plotësohét. Në planin financiar mos ndërmérrni rréziqé të mëdha sépsé në moméntin më pak të pritur mund të ndodhë ndonjë gjë é kéqé.

Bricjapi

Edhé psé Diélli do ju bëjë të kéni më shumë iniciativë gjatë kësaj dité dhé të jéni më të véndosur, sërish gjërat nuk do i kéni mjaftuéshëm të léhta. Ju të dashuruarvé do ju ndryshojë shumë shpéjt humori, prandaj gjërat mund të mos écin ashtu si kishit ëndërruar. Në disa moménté do débatoni ashpër mé partnérin. Ju béqarët do kéni véçsé mundësi për avéntura kalimtaré, asgjë më shumë sésa aq. Në punë, Marsi dhé Diélli do ju bëjnë të ndihéni më të lirë dhé të hidhni hapa para. Do i mérrni gjërat shtruar dhé do dini ta réspéktoni hiérarkinë në çdo momént. Gjéndja é financavé do vazhdojë të mbétét délikaté édhé për disa kohë kështu që mos kryéni asnjë invéstim të ékzagjéruar.

Ujori

Edhé psé në mëngjés mund të trégohéni të dashur dhé të afruar, duké parë rréthanat gjërat do fillojnë të përkéqësohén sot. Ju të dashuruarit do vuani téj masé sépsé partnéri do ju lërë gjithë kohës pas doré. Flisni mé të dhé sqarojini gjërat njëhérë é përgjithmonë. Më mirë të jéni të qartë sésa të bréngoséni duké mos ditur një përgjigjé. Ju béqarët do dilni nëpër takimé, por pérsonat nuk do ju pëlqéjnë aspak. Në punë do jéni shumë të dévotshëm dhé mund t’iu jépén détyra të réja. Pavarësisht vështirësivé që do kaloni, pérspéktivat dukén të mira. Séktori i financavé do mbétét délikat dhé i trazuar. E gjithë kjo nga mungésa é sériozitétit. Ndryshoni sa më parë stratégji.

Péshqit

Gjatë kësaj dité do ndihéni hérë pas héré si të bllokuar dhé nuk do dini çfarë të bëni. Do mérrni frymé mé vështirësi. Nësé jéni në një lidhjé do kéni shumë uljé dhé ngritjé kështu që trégohuni sa më të kujdésshëm. Kokëfortësia do jétë ajo që do ju prishë më shumë punë sé kurrë. Nësé jéni béqarë duhét të luani mé sharmin tuaj në mënyrë që ta bëni për vété atë që do pëlqéni. Në punë planétët do ju nxitin të mérrni iniciativa të réja, por do é kéni paksa të vështirë të hidhni hapa nga frika é zhgënjimévé. Buxhéti nuk do jétë i kéq, mégjithatë mirë do jétë të mos kryéni éndé invéstimé të mëdha.

Horoskopi

Dashi do arrij qellimin, Demi merr 1 lajm/ Astrologia Meri Gjini paralajmeron keto 4 shenja horoskopi

Published

on

Dashi

Është dita e duhur për t’u përpjekur maksimalisht për qëllimin tuaj. Do të keni rezultatin që dëshironi nëse tregoheni diplomatë gjatë zgjidhjes së një problemi emergjent. Nuk është koha e duhur për të rrezikuar duke ndërmarrë një projekt të ri.

Demi

Disa Demë do të surprizohen nga një lajm që do të marrin këtë të hënë. Ka gjasa që ky lajm të vijë nga dikush që do të rikthehet sërish në jetën tuaj. Në përgjithësi kjo ditë nuk do të sjellë probleme, por as ndonjë rezultat të rëndësishëm.

Binjakët

Nuk ka ndonjë këshillë të veçantë sesi duhet të veproni. Kushtojini vëmendjen e duhur partneres/partnerit tuaj pasi do të ketë shumë nevojë për mbështetjen tuaj. Në mbrëmje ka gjasa të zhvilloni një bisedë të rëndësishme për të ardhmen me personin e zemrës.

Gaforrja

Gaforret duhet të përpiqen të gjejnë kompromis mes ambicies dhe realitetit objektiv. Ekziston mundësia që qëllimet tuaja të arrihen në një kohë të shkurtër. Shmangni ndërhyrjet e të huajve, pasi nuk do të kenë ndikimin duhur.

Luani

Mos e shpenzoni energjinë për të tjerët. Ekziston rreziku që gjithçka që do të bëni në të mirë të të tjerëve nuk do të vlerësohet. Ekziston edhe mundësia që përpjekjet tuaja të keqinterpretohen. Mos ndani idetë me këdo, por vetëm me ata që i besoni.

Virgjëresha

Besojini intuitës suaj, pasi ka shumë mundësi që t’ju çojë drejt rrugës së duhur. Mos i besoni verbërisht gjithçkaje që dëgjoni rreth romancave spontane. Nëse në mbrëmje do të jeni në një takim të rëndësishëm, mos u përpiqni të silleni si dikush tjetër.

Peshorja

Peshoret rekomandohen të mos nxitojnë nesër. Mos merrni përsipër detyra që nuk mund t’i realizoni. Mos mendoni vetëm por të ardhmen, por jetoni të tashmen. Detyra kryesore për këtë të hënë është të rregulloni marrëdhëniet tuaja personale.

Akrepi

Disa Akrepë do të ndihen të stresuar në punë nesër. Do të bënit mirë që kohën e lirë ta kaloni me familjarët tuaj. Ata që janë të detyruar të punojnë më shumë seç e kishin parashikuar, këshillohen të përqendrohen vetëm tek vetja dhe të refuzojnë kërkesat për ndihmë, pasi do të jetë e pamundur për ju.

Shigjetari

Shigjetarët kanë mundësi ta kalojnë këtë ditë nën shoqërinë e partnerit/partneres. Ka gjasa të fitoni vëmendjen e një prej kolegëve. Shigjetarët e martuar mund të tundohen të nisin një marrëdhënie sekrete, por mos harroni që ky do të ishte një gabim fatal.

Bricjapi

Bricjapët do të jenë mjaft të ngarkuar në punë nesër. Një projekt do të kërkojë vëmendje të veçantë nga ana juaj. Shpenzoni energjitë aty ku duhen dhe përpiquni të mos shpërqendroheni. Rekomandohet të kërkoni ndihmë nga personat tuaj të afërt.

Ujori

Përpiquni të mbani veten nën kontroll dhe tregohuni të përmbajtur. Kjo këshillë vjen për të gjitha fushat e jetës. Shmangni presionin e tepërt në marrëdhënien personale, por edhe ambicien e tepërt në punë.

Peshqit

Ka gjasa që kjo ditë të mos sjellë shumë rezultate produktive. Arsyet për këtë mund të jenë përtesa, mungesa e fuqisë ose mungesa e interesit. Të gjitha këto do të jenë të papranueshme nëse keni një axhendë të ngarkuar përpara./

Continue Reading

Horoskopi

Horoskopi javor 28 Mars-3 Prill sipas astrologut Jorgo Pulla/ Kjo eshte shenja me FAT e javes se fundit te muajit

Published

on

DASHI JAVOR28/03/2022 TO 03/04/2022

Ditët e fundit të marsit do të jenë pak më kërkuese, pasi kjo javë nis me seancën e Afërditës Saturnit në shenjën e Ujorit.Ky sesion do të kufizojë shprehjen e emocioneve, gjë që ka të ngjarë të krijojë distanca në marrëdhëniet personale, profesionale dhe me bashkëmoshatarët. Në ditën e parë të prillit, Hëna e re në shenjën tuaj të zodiakut, ju jep shpirt luftarak dhe humor për të ndryshuar këtu dhe tani çdo gjë që ju shqetëson! Kjo do t’ju motivojë shumë, por do t’ju duhet të shmangni lëvizjet impulsive, veçanërisht për çështje dhe vendime që lidhen me fushën e marrëdhënieve ndërpersonale.

Dashuria

Sesioni Venus-Saturn nuk do të lërë terren të përshtatshëm për të eksternalizuar ndjenjat, nevojat, dëshirat dhe gjithçka që mund t’ju afrojë vërtet me partnerin, duke treguar se si kjo javë do të jetë pak e vështirë në planin emocional. Nëse jeni të lirë, ka shumë mundësi të mendoni se nuk ka asnjë mënyrë për t’iu afruar një personi që ju intereson, por nuk duhet ta lini këtë t’ju shpërblejë, pasi duket se disa nga pengesat që mund të shfaqen në këto ditë do të jenë përkohësisht.

Puna dhe Ekonomia

Diskutimet e ditës do të përfshijnë shumë çështje në fushën profesionale dhe mund të përfshijnë edhe disa çështje që lidhen me marrëdhëniet me kolegët tuaj. Ka mundësi që të jeni në një fazë që dëshironi të bëni disa ndryshime nga ana profesionale, diçka që do të bëhet më intensive me Hënën e re në shenjën tuaj. Ai ka preferuar që në fillim të javës të zgjidhë çështjet shumë të rëndësishme, pasi me kalimin e ditëve komunikimi mund të krijojë disa probleme dhe keqkuptime për diskutimet.

DEMI JAVOR28/03/2022 TO 03/04/2022

Demi, ditët e fundit të marsit do të jenë më kërkuese për ju, pasi takimi i Afërditës me Saturnin në shenjën e Ujorit më 28/3, mund të sjellë përgjegjësi dhe kërkesa shtesë në punë. Ditën e parë të prillit do të zhvillohet Hëna e re në shenjën e Dashit, elementi kryesor i së cilës do të jetë impulsi. Prania e Mërkurit në Hënën e re tregon se është shumë e mundur të shprehësh mendime, shqetësime, pasiguri dhe ndjenja, por kjo mund të bëhet në një mënyrë paksa “të sikletshme” dhe impulsive. Mundohuni të vlerësoni situatat dhe kushtet për të parë nëse dhe si mund të shpreheni.

Dashuria

Takimi Afërditë-Saturn do të krijojë një atmosferë të akullt në çështjet personale, romancat romantike dhe flirtet, ndaj ka shumë mundësi që këto ditë të duken monotone dhe jo interesante. Nëse jeni në një lidhje përpiquni të shmangni disponimin kritik, i cili do të bëhet më intensiv për shkak të seancës së mësipërme. Nëse jeni të lirë këto ditë, mund të mos jetë e dobishme të shpreheni ose dikush tjetër t’ju shprehet, por fatmirësisht kjo do të jetë diçka e përkohshme.

Puna dhe Ekonomia

Detyrimet e biznesit dhe të gjitha çështjet që kanë të bëjnë me sektorin profesional do të jenë në dispozicionin tuaj këtë javë. Orari juaj mund të jetë më intensiv dhe më kërkues se sa keni pasur në mendje, ndaj duhet të bëni disa “punë përgatitore” për disa raste, në mënyrë që gjithçka të mos bashkohet në momentin e fundit.

BINJAKËT JAVOR28/03/2022 TO 03/04/2022

Duket se këto ditë do t’ju çojnë në mendime për disa plane dhe gjëra që dëshironi të bëni, por duket se këto mendime mund të ngadalësojnë planet tuaja. Takimi i Afërditës me Saturnin që do të zhvillohet në shenjën e Ujorit më 28/3 nuk do t’i lërë vend ëndrrave pasi është një aspekt kufizues. Ju mund të kuptoni se disa nga planet tuaja kanë nevojë për përditësim ose mund të ketë disa të dhëna të reja që do t’ju çojnë atje. Jepini prioritet dhe më shumë vëmendje çështjeve që lidhen me udhëtimet, seminaret dhe temat arsimore. Ditën e parë të prillit, Hëna e re që do të zhvillohet në shenjën e Dashit krijon të dhëna të këndshme në jetën tuaj shoqërore, duke ju sjellë në kontakt me miq, të njohur dhe njerëz interesantë.

Dashuria

Një i njohur që ju ka tërhequr interesin mund të ketë një shkallë vështirësie këtë javë, ka shumë mundësi që për mungesë kohe t’i duhet të futet në akull. Në çdo rast, mos lejoni që asnjë vështirësi – qoftë praktike apo emocionale – që do të ekzistojë këto ditë të ndikojë dhe të përcaktojë zhvillimin e një njohjeje që ju intereson. Nëse jeni në një lidhje, Hëna e re në shenjën e Dashit do të japë arsye të mjaftueshme që ju dhe partneri juaj të takoni miqtë, të dilni dhe të argëtoheni!

Puna dhe Ekonomia

Përgjegjësitë që lindin nga disa çështje pune do të shfaqen edhe këtë javë, por nuk janë ato që do të përcaktojnë humorin dhe orarin tuaj. Mundohuni të mos devijoni nga programi juaj profesional pasi vetëm kjo do të mjaftojë për të mos krijuar stres nga puna, por edhe për të pasur një ekuilibër të mirë mes jetës personale dhe asaj profesionale.

GAFORRJA JAVOR28/03/2022 TO 03/04/2022

Java do të nisë me takimin e Afërditës dhe Saturnit në shenjën e Ujorit i cili do të “kufizojë” emocionet dhe mund t’ju ​​vërë në proces që të filloni të mendoni më shumë për marrëdhënien tuaj me disa persona. Është e mundur të largoheni nga njerëzit që mendojnë se prania e tyre në jetën tuaj është rënduese, veçanërisht në nivelin emocional. Hëna e re që do të zhvillohet në shenjën e Dashit ditën e parë të muajit do të krijojë të dhëna të reja në planin profesional, por për shkak se do të krijojë apo intensifikojë humorin impulsiv, përpiquni ta shmangni për të marrë vendimet e duhura. për ty.

Dashuria

Këto ditë mund të ndjeni se doni t’i thoni shumë gjëra partnerit tuaj por sikur nuk gjeni terren të përshtatshëm ose sikur ndjeni se diçka brenda jush po ju pengon. Të ndani ndjenjat, ankthet dhe shqetësimet tuaja kundër pasigurisë emocionale që mund të shfaqet është gjëja më e mirë që mund të bëni për këtë javë. Nëse jeni i lirë, ka shumë mundësi që të shqetësoheni emocionalisht nga një histori apo një person i së shkuarës, gjë që tregon se kjo ka nevojë për zgjidhje të menjëhershme.

Puna dhe Ekonomia

Prilli do të nisë me shqetësime intensive profesionale, diçka që do të shihet me Hënën e re që do të zhvillohet në shenjën e Dashit në ditën e parë të saj. Nuk përjashtohet mundësia që të ketë lëvizshmëri dhe diskutime që do të lidhen me një temë të punës, por do të ishte mirë t’i lini të zhvillohen dhe të mos nxitoni në përfundime të nxituara. Sesioni Diell-Mërkur që do të zhvillohet te Dashi në fund të javës mund të krijojë fenomenin e “telefonit të dëmtuar”, diçka që do të ndikojë në imazhin që keni për disa nga çështjet tuaja profesionale, si dhe në vendimet që do të jenë. bërë. marr.

LUANI JAVOR28/03/2021 TO 03/04/2022

 Një marrëdhënie personale apo një bashkëpunim duket se do të ketë një shkallë vështirësie këtë javë, pasi ka shumë mundësi që të lindin disa çështje të cilat do të ngrenë polemika mes palëve. Takimi i Afërditës me Saturnin në shenjën e Ujorit do të bëhet më 28/3 dhe do të krijojë një humor kritik në çdo lloj marrëdhënieje. Hëna e re që do të ndodhë në shenjën e Dashit në ditën e parë të prillit do të rivendosë ekuilibrin pasi do ju vendosë në procesin e përballjes me gjëra që ju mbushin me gëzim. Gjysma e dytë e javës do të ketë më shumë mundësi për të dalë, për të bërë një udhëtim në një destinacion të afërt ose për të takuar të dashurit tuaj, pasi këto do të nevojiten për të rikthyer humorin tuaj të mirë!

Dashuria

Nëse mendoni se ka të dhëna që kanë ndryshuar në lidhje me një lidhje romantike apo një njohje, do t’ju duhet t’i kushtoni vëmendjen që meritojnë, në mënyrë që të mos ndikojnë në ekuilibrin në një çështje emocionale. Nëse jeni në një lidhje, një bisedë mund të zgjidhë gjërat me partnerin tuaj dhe të zgjidhë disa mosmarrëveshje, për sa kohë që nuk jeni të njëanshëm për rezultatin. Nëse jeni të lirë me hyrjen e Mërkurit tek Dashi në fund të javës, do të nisë një periudhë me më shumë mundësi për të takuar njerëz të rinj gjatë detyrimeve sociale dhe udhëtimeve.

Puna dhe Ekonomia

Sesioni Afërditë-Saturn mund të krijojë një humor të ftohtë në një aferë romantike, duke treguar se kjo javë nuk është e përshtatshme për të promovuar dhe menaxhuar çështje emocionale. Nëse jeni në një lidhje, kushtojini vëmendje bisedave që do të bëni me partnerin, pasi këto përveç faktit që mund të sjellin polemika mes jush, mund të krijojnë edhe një humor kritik që do të prekë edhe ju edhe partnerin. Nëse jeni të lirë mund të mendoni se ka disa pengesa përsa i përket një njohjeje që ju intereson, por këto pengesa do t’ju tregojnë nëse në fund jeni vërtet të interesuar.

VIRGJËRESHA JAVOR28/03/2022 TO 03/04/2022

Këtë javë duhet t’i kushtoni më shumë vëmendje marrëdhënieve dhe bashkëpunimeve tuaja profesionale pasi klima që do të ekzistojë në to do të përcaktojë zhvillimin e çështjeve profesionale. Sa më e mirë të jetë klima në marrëdhëniet tuaja profesionale, aq më lehtë do të jetë zgjidhja e çështjeve që lidhen me detyrimet dhe çështjet e punës.

Dashuria

Këto ditë është e mundur të ndjeni se ka disa çështje që ju acarojnë dhe ka po aq gjasa të ndjeni se partneri juaj nuk mund t’ju kuptojë. Mundohuni të mos lejoni që një ditë e vështirë që mund të ekzistojë mes jush të ndikojë në disponimin dhe emocionet tuaja. Dialogu dhe komunikimi do të ndihmojnë shumë për të kuptuar njëri-tjetrin dhe për të shmangur keqkuptimet, të cilat mund të krijojnë një atmosferë të ftohtë mes jush. Nëse jeni i lirë tani, ka gjasa të ketë raste që do t’ju bëjnë të filloni të mendoni më shumë për një lidhje romantike që mendonit se ishte e mbyllur për ju.

Puna dhe Ekonomia

Çështjet që kanë të bëjnë me punën dhe jetën tuaj të përditshme do të vazhdojnë t’ju pushtojnë edhe për disa ditë, pasi duket se kësaj periudhe kërkuese dhe plot punë dhe detyrime po i vjen fundi dalëngadalë. Ndaj për këtë javë ajo që duhet të bëni është të “përveshni mëngët” dhe të përballeni me disa situata kërkuese që kanë mbetur për në fund dhe të mendoni se më e mira nuk ka ardhur ende.

PESHORJA JAVOR28/03/2022 TO 03/04/2022

Peshorja, ditët e fundit të marsit mund të fshehin surpriza për ju pasi rrethanat astrologjike që do ndodhin tregojnë ndryshime dhe rirregullime në çështjet personale. Takimi i Afërditës me Saturnin në shenjën e Ujorit më 28/3 ju fton të shihni me vëmendjen e kërkuar çështjet e jetës suaj personale dhe të tregoni përgjegjësi ndaj çdo afere romantike, për të pasur një rezultat sa më të mirë. Prilli fillon me Hënën e re në Dashi, e cila shënon një hap të ri në një marrëdhënie personale dhe madje fillimin e një partneriteti të ri. Çfarë duhet të keni parasysh për të shmangur tensionet,

Dashuria

Këtë javë mund të mendoni se ka një distancë mes jush dhe partnerit ose nëse jeni të lirë me një person që ju intereson. Lidhja Afërditë-Saturn krijon distanca emocionale, të cilat mund të ftohin atmosferën në një njohje. Nga ana tjetër, Hëna e re në shenjën e Dashit do të jetë kundërpesha e këtij sesioni, pasi do t’ju vendosë në procesin e të bërit gjëra për të ruajtur një atmosferë të mirë në një marrëdhënie që ju intereson. Humori juaj ekstrovert do ta ndihmojë shumë situatën për sa kohë nuk veproni në mënyrë impulsive.

Puna dhe Ekonomia

Hëna e re që do të ndodhë në shenjën e Dashit do t’ju shtyjë t’i përkushtoheni qëllimeve tuaja profesionale dhe ka shumë gjasa t’ju çojë në fillime të reja. Është e mundur të ndiheni më të vendosur se kurrë për të bërë disa gjëra dhe disa hapa të rinj në punë. Para se të bëni ndonjë gjë, kontrolloni me kujdes të dhënat që ekzistojnë dhe rezultatet e mundshme që do të sjellin lëvizjet tuaja, diçka që do t’ju japë siguri më të madhe për zhvillimin e gjërave dhe do t’ju mbajë larg lëvizjeve dhe vendimeve impulsive.

AKREPI JAVOR28/03/2022 TO 03/04/2022

Akrepet këtë javë do t’ju duhet të merreni me gjëra që mund t’ju bëjnë të ndiheni negativ ose të lodhur, por është e nevojshme të tregoni disiplinë në mënyrë që të arrini të kryeni disa çështje pezull. Takimi i Afërditës me Saturnin në shenjën e Ujorit që do të zhvillohet më 28/3 -por ndikimi i saj do të arrijë deri në fund të javës- nxjerr në pah detyrimet familjare dhe çështjet e shtëpisë. Ditën e parë të prillit, Hëna e re që do të ndodhë në shenjën e Dashit do t’ju vërë në procesin e gjetjes së mënyrave për të përfshirë në programin tuaj një aktivitet të ri që dëshironi ose thjesht për të gjetur pak më shumë kohë për veten tuaj.

Dashuria

Afërdita, duke vazhduar rrugëtimin e saj në shenjën e Ujorit, do të takohet me Saturnin e rreptë dhe takimi mes tyre do të krijojë një atmosferë të çuditshme në çështjet që kanë të bëjnë me jetën tuaj personale. Nëse jeni në një lidhje ky aspekt mund të bëjë urgjente nevojën për disa sqarime, të cilat nëse nuk bëhen do të jenë pengesë për zhvillimin e marrëdhënies. Qasuni me humor të mirë çdo çështje që mund të ketë lindur dhe mos lejoni që emocionet tuaja të ngrijnë. Nëse jeni i lirë dhe ka një çështje që është në pritje emocionalisht, do t’ju duhet t’i kushtoni më shumë vëmendje, pasi kjo mund të jetë një pengesë e mundshme për një hap të ri emocional.

Puna dhe Ekonomia

Detyrimet profesionale nuk ndalen asnjëherë, por jeni të vendosur që të paktën për këtë javë t’i vendosni për pak kohë në akull, pasi duket se do të shqetësoheni më shumë për çështje që lidhen me jetën tuaj personale. Puna e përditshme do të fillojë të bëhet më kërkuese në gjysmën e dytë të javës dhe hëna e re tek Dashi sjell lajme për çështje pune, të cilat nuk mund të anashkalohen dhe do t’ju duhet t’i kushtoni vëmendje.

SHIGJETARI JAVOR28/03/2022 TO 03/04/2022

Shigjetaret,kete  jave te re e filloni me shenjën Afërditë-Saturn në shenjën e Ujorit, gjë që mund të krijojë vështirësi në çështjet romantike dhe qasjet e komunikimit. Diskutimet këto ditë do të jenë të thjeshta, të ashpra dhe jo modeste pa entuziazmin që ekziston zakonisht dhe është e mundur të kapni veten në një humor kritik. Kjo do të ndryshojë në mënyrë drastike pas 1/4 pasi Hëna e re që do të zhvillohet në shenjën e Dashit është një Hënë e re shumë komunikuese dhe ekstroverte, e cila do të jetë kundërpesha e seancës kufizuese Venus-Saturn. Kjo është diçka që do të ketë efekte të dobishme, veçanërisht në çështjet që kanë të bëjnë me çështje personale!

Dashuria

Takimi i Afërditës me Saturnin presupozon një javë kërkuese në planin emocional dhe nëse jeni në një lidhje ka shumë gjasa që të ketë disa diskutime apo disa sqarime që do të jenë të nevojshme për vazhdimin e saj. Nëse jeni të lirë, pas 1/4 do të ketë më shumë mundësi për të kontaktuar një person që ju intereson për sa i përket komunikimit. Nga fundi i javës një bisedë apo një njohje e “ngrirë”, duket se do të fillojë të ngrohet dhe në të do të ketë lëvizshmëri.

Puna dhe Ekonomia

Këtë javë mund të mendoni se puna mund të presë pasi vëmendja juaj do të tërhiqet nga çështje të tjera përveç punës dhe detyrimeve të punës. Kushtojini më shumë vëmendje nëse keni punë jashtë këtyre ditëve apo takime me njerëz në punë dhe takime biznesi, pasi komunikimi do të jetë “pas pengesave” jo për keqkuptime dhe keqkuptime, por për shkak të një klime që nuk do ju ndihmojë aq shumë. Nëse arrini të krijoni një atmosferë të mirë në diskutimet dhe takimet e biznesit atëherë është e sigurt që do të keni fituar bastin e javës.

BRICJAPI JAVOR28/03/2022 TO 03/04/2022

Java duket se per juve te shenjes se Bricjapit fillon me takimin e Afërditës me Saturnin në shenjën e Ujorit i cili do të krijojë një shtrëngim emocional dhe një humor të çuditshëm. Mendimet për çështjet financiare duket se kontribuojnë në këtë humor, pasi ky sesion tregon se ju duhet të shikoni me përgjegjësi çështjet që lidhen me fondin tuaj. Ditën e parë të prillit do të ndodhë hëna e re në shenjën e Dashit, e cila do t’ju ndryshojë tërësisht humorin dhe prioritetet. Kjo Hënë e re do të krijojë nevojën për të rregulluar disa gjëra që kanë të bëjnë me shtëpinë – qoftë në kuptimin e ngushtë apo në kuptimin më të gjerë të fjalës – pasi janë ato që do të dalin në plan të parë me kërkesa ndaj jush.

Dashuria

Lidhja Afërditë-Saturn mund të krijojë një humor të ftohtë në çështjet personale që do të ndikojë në mendimet tuaja dhe madje edhe në vendimet tuaja. Nëse jeni në një lidhje, shmangni disponimin kritik (pasi në këtë aspekt do të bëhet edhe më intensiv) dhe mund të krijojë disa probleme mes jush dhe partnerit tuaj. Nëse jeni të lirë, ka shumë gjasa që një person që do të tërheqë interesin tuaj të bëjë pamjen e tij, por mund të mos ketë mundësi për një qasje romantike. E mira është se ky fenomen do të jetë i përkohshëm dhe me kalimin e ditëve të javës do të shfaqen disa mundësi komunikimi.

Puna dhe Ekonomia

Këto ditë është e mundur të ndjeni se njerëzit në punë kanë kërkesa të veçanta ndaj jush, diçka që do të krijojë një ndjenjë peshe, veçanërisht nëse mendoni se duhet të dukeni të denjë për pritshmëritë e tyre. Përpjekjet e tepërta për çështje të caktuara do të sjellin lodhje dhe lodhja mund të krijojë nerva, për këtë arsye përpiquni të vendosni prioritetet që keni parasysh dhe të merreni vetëm me to.

UJORI JAVOR28/03/2022 TO 03/04/2022

Ujoret, ne kete jave te re fillon me takimin e Afërditës dhe Saturnit në shenjën tuaj të horoskopit, gjë që tregon se marrëdhëniet tuaja personale dhe profesionale do t’ju shqetësojnë shumë. Kjo seancë mund të mos lërë hapësirë ​​për të eksternalizuar ndjenjat dhe gjërat që duhen thënë për një marrëdhënie. Kjo ndjenjë kufizimi do të fillojë të bjerë me kalimin e ditëve, pasi në ditën e parë të prillit Hëna e re në shenjën e Dashit, do të ndihmojë ndjeshëm në komunikim dhe rrjedhimisht në eksternalizimin e emocioneve dhe gjërave që dëshironi të thoni! Personat me të cilët do të shoqëroheni do të luajnë një rol të madh në humorin tuaj dhe në vendimet tuaja, ndaj zgjidhni me kujdes!

Dashuria

Takimi Afërditë-Saturn mund të frenojë një lidhje romantike ose t’ju shtyjë të shtyni disa plane që keni pasur me partnerin. Nëse jeni në një lidhje këto ditë mund të mos keni terren të mjaftueshëm për të bërë disa gjëra që keni pasur në mendje, por mos lejoni që disa zvarritje apo disa vonesa të ndikojnë si në disponimin tuaj ashtu edhe në klimën brenda marrëdhënies suaj. Nëse jeni të lirë, Hëna e re komunikuese tek Dashi do të kontribuojë në njohje të reja dhe ka shumë gjasa që t’ju afrojë me një person shumë interesant, të cilin do ta takoni përmes njerëzve që janë pranë jush.

Puna dhe Ekonomia

Kërkesat e punëve tuaja profesionale mund t’ju bëjnë veçanërisht kërkues ndaj të tjerëve, diçka që mund të krijojë distanca në marrëdhëniet profesionale. Humori kritik do t’ju shoqërojë ju dhe të tjerët gjatë kësaj jave, por përpiquni të mos e lini të ndjehet prezenca e saj gjatë takimeve dhe diskutimeve të biznesit, pasi mund të aktivizojë atmosferën në to.

PESHQIT JAVOR28/03/2022 TO 03/04/2022

Peshqit këtë javë do të kërkoni më shumë kohë për t’i kushtuar vetes, qëllimeve tuaja personale dhe gjërave që dëshironi të bëni, pasi kjo do të jetë shumë e rëndësishme për ju. Takimi i Afërditës me Saturnin në shenjën e Ujorit më 28/3 mund të nxjerrë në pah disa mendime që do të krijojnë pasiguri, por mos i lini të ndikojnë në lëvizjet dhe vendimet tuaja. Hëna e re që do të zhvillohet në shenjën e Dashit në ditën e parë të prillit do t’ju vërë në proces të aktivizimit për të rritur të ardhurat dhe burimet tuaja! Është e mundur të arrini një qëllim personal, diçka që do t’ju bëjë shumë të lumtur.

Dashuria

Këto ditë mund të ndjeni se ka një vështirësi në zgjidhjen e disa çështjeve romantike, veçanërisht nëse jeni të lirë dhe të interesuar për zhvillimin e një njohjeje. Sesioni Afërditë-Saturn ngrin klimën dhe nuk ndihmon në eksternalizimin dhe shprehjen e emocioneve. Nëse jeni në një lidhje, përpiquni të mos i mbani përbrenda ato që dëshironi t’i thoni partnerit, për sa kohë t’i eksternalizoni me tonin e duhur që të mos ketë keqkuptime!

Puna dhe Ekonomia

Këto ditë mendimet tuaja do jenë më intensive se përditshmëria profesionale dhe ka shumë mundësi që t’ju çojnë në përfundime të cilat do t’ju krijojnë pasiguri dhe gjithashtu mund t’ju çojnë në lëvizje impulsive. Mundohuni të shmangni skenarin e mësipërm, diçka që do ta keni më të lehtë, nëse nuk e lejoni veten të josheni nga mendimet e ndryshme që mund të keni për çështjet e punës. Shikoni të dhënat që ekzistojnë, pasi këto janë ato që do t’ju çojnë në përfundimet e duhura. 

Continue Reading

Horoskopi

3 Ditet e para te muajit Prill do ju hapen portat e fatit te mire/ Keto jane 3 shenjat e favorizuara

Published

on

Java e fundit e Marsit ka nisur dhe sipas yjeve, do të jetë shumë e mirë për tre prej shenjave të Horoskopit.

Binjakët-Këtë javë mund të ndjeni nevojën për të përqafuar pjesën aventu reske të vetes. Besoni në veten dhe potencialin tuaj. Lërini mënjanë dys himet. Aventura dhe bukuria e saj, në fund të fundit, fsh ihen në gjërat spo ntane dhe jo në log jikë. Krijimtaria juaj do të lu lëzojë. Përqa fojeni atë, së bashku me rom ancën që ju rre thon.

Peshorja-Ju mund të ndiheni pak “të ng arkuar” në këtë kohë, për shkak të dety rimeve të shumta, por ka dhjetëra gjëra për të pritur. Mundësitë që do të fo rcojnë vetëbesimin tuaj, takimet me të dashurit, kërkimi i brendshëm dhe argëtimi ju presin, Peshore, për aq kohë sa ju e le joni.

Ujori-Merrni hapat që do t’ju çojnë në mundësitë për të ardhmen tuaj. Hapeni mendjen për shpresën dhe më të mirën që do të vijë. Besojini vetes, for cës dhe nevojës tuaj për përmirësim të vazhdueshëm. Ju pëlqen të zhvilloheni dhe kjo javë është e përkryer për këtë.

Continue Reading

Trending