Connect with us

Horoskopi

Horoskopi javor 25-31 Janar sipas astrologut Jorgo Pulla/ Kjo eshte shenja me FAT e javes

Published

on

DASHI JAVOR

25/01/2021 TO 31/01/2021

Dashë, java e fundit të janarit pret një Hënë të Plotë e cila do të zhvillohet më 28/1 në boshtin Luani-Ujori. Ngjarjet astrologjike që do të ndodhin gjatë duket se ato mund të krijojnë kushte presioni në lidhje me aktivitetet kolektive dhe detyrimet shoqërore. Ju mund të keni nevojë të bëni disa gjëra që “duhet” dhe kjo është diçka që nuk do t’ju pëlqejë aspak. Më 31/1 Mërkuri fillon rrugëtimin e tij të kundërt në shenjën e Ujorit dhe tregon se periudha tjetër është e përshtatshme për diskutime midis miqve që do të zgjidhin çështjet më të vjetra, por edhe për të rishikuar disa nga qëllimet tuaja!

Dashuria

Këtë javë mund të ketë disa keqkuptime midis jush dhe partnerit tuaj sidomos në fund të javës, kështu që duhet të jeni shumë të kujdesshëm me shprehjen tuaj. Nëse jeni të lirë, Hëna e Plotë që do të zhvillohet më 28/1 mund të përjashtojë një revoltë kundër një historie romantike në të cilën keni ndjerë se keni bërë shumë lëshime në mënyrë që ajo të evoluojë. Mos harroni se kur mbyllet një derë zakonisht hapet një e re.

Puna dhe Ekonomia

Punët, detyrimet e jetës së përditshme dhe gjithçka që lidhet me detyrimet tuaja profesionale do të japin një prani të mundshme gjatë javës. Sigurisht që duhet të keni parasysh – posaçërisht nëse punoni në një grup njerëzish – që komunikimi do të jetë i kërkuar dhe mund të ketë disa keqkuptime. Kontrolloni me kujdes detajet praktike siç është koha e takimeve të biznesit në mënyrë që të mos ketë keqkuptime.

DEMI JAVOR

25/01/2021 TO 31/01/2021

Ju Dema, këtë javë do ta kapni veten duke menduar shumë për çështje që kanë të bëjnë ose me një rast profesional ose me zhvillimin e punës tuaj. Hëna e Plotë që do të zhvillohet në boshtin Luani-Ujori më 28/1 ka shumë të ngjarë të krijojë kushte presioni në mjedisin tuaj profesional që nga ana tjetër do të krijojë acarim. Shmangni lëvizjet e vrullshme dhe reagimet impulsive pasi ka shumë të ngjarë që t’ju çojnë të rrezikoni gjërat që keni fituar me shpatën tuaj deri më tani. Më 31/1 Merkuri fillon rrugëtimin e tij të kundërt në shenjën e Ujorit dhe do të sjellë përsëri në plan të parë planet profesionale të së kaluarës.

Dashuria

Këtë javë ka shumë të ngjarë që ju të ndieni se nuk ka asnjë pikë kontakti të përbashkët as me partnerin tuaj ose nëse jeni i lirë me dikë për të cilin jeni të interesuar. Mundohuni të kufizoni reagimet tuaja pasi këto ditë ato do të jenë jashtë kontrollit dhe mund të çojnë në një këputje me një person që ka tërhequr interesin tuaj. Në fundjavë, komunikimi ka nevojë për vëmendje të veçantë, pasi fillon kursi retrograd i Mërkurit dhe ka shumë të ngjarë të krijojë pengesa në zhvillimin e një çështje romantike por edhe keqkuptime mbi diskutimet.

Puna dhe Ekonomia

Këtë javë me siguri do të vini re se do të ketë disa ndryshime në lidhje me çështjen tuaj profesionale, të cilat nuk do të keni mundësi t’i negocioni. Kjo është arsyeja pse ka shumë të ngjarë të krijojë acarim që do të ndikojë në klimën e punës. Do të ishte mirë të përqendroheni në ditët e para të javës në çështje profesionale që kërkojnë pasi do të jetë më e lehtë për t’i realizuar, në mënyrë që të mos i lini për më vonë.

BINJAKËT JAVOR

25/01/2021 TO 31/01/2021

Kjo javë do të jetë Hëna e Plotë në boshtin Luani-Ujori më 28/1 e cila do të sjellë në plan të parë çështje që lidhen me fushën romantike dhe disa marrëdhënie personale. Eshtë shumë e mundshme që do të ketë diskutime që do të ndryshojnë mënyrën e shikimit të një personi për të cilin jeni të interesuar ose mënyrën e shikimit të një personi që është në mjedisin tuaj më të gjerë. Sundimtari juaj Mërkuri fillon rrugëtimin e tij të kundërt në 31/1 në shenjën e Ujorit dhe “premton” lajme, të cilat mund të rihapin disa raste të së kaluarës që mund të keni menduar se janë mbyllur, veçanërisht në jetën tuaj personale.

Dashuria

Komunikimi do të jetë A dhe O për marrëdhënien tuaj këto ditë pasi do të varet nga një diskutim i thjeshtë deri në rezultatin e një mosmarrëveshjeje që mund të keni me partnerin tuaj. Mos harroni se ditët e para të javës janë të përshtatshme për çështjet që janë më kërkuese, pasi ditët kalojnë, aq më shumë rriten shanset për keqkuptime. E njëjta gjë vlen edhe për ju që jeni të lirë dhe doni t’i dërgoni një “mesazh” një personi që ju intereson!

Puna dhe Ekonomia

Këtë javë duket se nuk do të jetë aq e lehtë për ju të përqendroheni në ndonjë gjë që lidhet me detyrimet dhe duhet t’i kushtoni vëmendje të madhe kësaj, në mënyrë që të mos bëni një gabim në çështjet e punës. Gjysma e dytë e javës është më e kërkuar pasi kursi retrograd i Merkurit që do të fillojë në fundjavë mund të ndikojë në diskutimet e biznesit disa ditë më parë, si dhe në rezultatin e disa çështjeve profesionale.

GAFORRJA JAVOR

25/01/2021 TO 31/01/2021

Gaforre të dashura, kjo është java e fundit e janarit gjatë së cilës Hëna e Plotë do të zhvillohet në boshtin Luani-Ujori më 28/1. Veryshtë shumë e mundshme që ju do të ndjeni se disa çështje në lidhje me të kaluarën – veçanërisht në sektorin financiar – duhet të zgjidhen këtu dhe tani, pasi sa më shumë t’i lini ato, aq më të ngutshme do të bëhen. Kjo do t’ju “detyrojë” të hyni në një program dhe ndoshta të zvogëloni shpenzimet tuaja, diçka që nuk do të jetë e këndshme, por është e nevojshme në mënyrë që të jeni në gjendje të përballoni. Rrugëtimi i kundërt i Mërkurit do të fillojë më 31/1 në shenjën e Ujorit dhe premton mundësi për të zgjidhur çështje të pazgjidhura që ekzistojnë në jetën tuaj për një kohë të gjatë.

Dashuria

Këtë javë ndoshta do të vini re se mendja juaj do të vrapojë mjaft shpesh në një histori romantike të së kaluarës, e cila mund të jetë arsyeja për të gjetur një mënyrë për të rihapur një kanal komunikimi. Do të ishte mirë të peshonit të dhënat dhe të shmangni gjithçka që mund të jetë rezultat i impulsit. Nëse tashmë jeni në një lidhje me siguri do ta kuptoni se është koha të lini në të kaluarën disa çështje që ju kanë sjellë në konflikt me partnerin tuaj në të tashmen.

Puna dhe Ekonomia

Mendja juaj do të jetë më shumë në çështjet financiare këtë javë, kështu që duket se mund të trajtoni çështje pothuajse mekanike të lidhura me punën. Kjo nga ana tjetër nuk do t’ju ndihmojë të kuptoni se cila nga këto çështje kërkon më shumë vëmendje. Nga fundi i javës, mund të shfaqet një çështje që vjen nga e kaluara, duke ju dhënë mundësinë për ta zgjidhur në mënyrë që të mos e mbani me vete në të ardhmen.

LUANI JAVOR

25/01/2021 TO 31/01/2021

Përsa ju përket ju Luanët, kjo javë duket se është shqetësuese e veçantë për ju pasi një marrëdhënie personale pasi Hëna e Plotë që do të zhvillohet më 28/1 në boshtin tuaj (Luani-Ujori) do të nxjerrë në pah çështje ndërpersonale. Pra, duket se do të përqendroheni në marrëdhëniet personale dhe bashkëpunimet, diçka që mund të zmadhojë çështjet që ekzistojnë për t’u zgjidhur në to. Bisedat kanë nevojë për qetësi pasi atmosfera është shpërthyese dhe mund të çojë në një përçarje me njerëzit që doni. Më 31/1 Merkuri fillon rrugëtimin e tij të kundërt në shenjën e Ujorit, duke sjellë në plan të parë çështjet e vjetra në lidhje me një bashkëpunim.

Dashuria

Komunikimi me partnerin tuaj do të jetë ai që do të përcaktojë dhe klimën që do të ekzistojë midis jush, për këtë duhet të vini bast mbi të. Hëna e plotë që do të zhvillohet më 28/1 do të jetë shpërthyese, por ju mbetet juve të mos krijoni tension mes jush. Nëse jeni i lirë drejt fundit të javës me fillimin e rrugëtimit të kundërt të Mërkurit në Ujor, nuk përjashtohet që të keni përsëri një mesazh nga një lidhje nga e kaluara!

Puna dhe Ekonomia

Sektori profesional mund të krijojë stres shtesë këto ditë pasi është e mundur të mendoni për zgjidhjen e disa çështjeve të pazgjidhura, të cilat do t’ju stresojnë. Takimet që do të keni me njerëz në mjedisin tuaj profesional do të luajnë një rol të rëndësishëm në këto çështje, pasi disa gjëra do të varen nga to. Aftësitë tuaja diplomatike janë thelbësore për zhvillimin e çështjeve që ju interesojnë.

VIRGJËRESHA JAVOR

25/01/2021 TO 31/01/2021

Virgjëreshë e dashur, java do të jetë mjaft kërkuese për sa i përket jetës tuaj të përditshme dhe detyrimeve që e shoqërojnë atë, kështu që duhet të keni parasysh proverbin që thotë se “fëmijët e mençur gatuajnë para se të jenë të uritur” dhe shkojnë më herët në punë. tuajat Hëna e Plotë që do të zhvillohet në boshtin Luani-Ujori në 28/1 nuk përjashtohet të krijojë një atmosferë të çuditshme midis jush dhe njerëzve përreth jush dhe jeta e përditshme gjithashtu do të kontribuojë në këtë. Mundohuni të mos e kaloni irritimin nga punët që mund të kenë një vonesë tek ata që ju rrethojnë. Më 31/1 Mërkuri fillon rrugëtimin e tij të kundërt në shenjën e Ujorit, duke përforcuar vonesat në punë, detyrimet dhe çështjet e punës.

Dashuria

Nëse doni të mbani një atmosferë të mirë në marrëdhëniet me partnerin tuaj, duhet të mbani larg syve kureshtarë çështjet që shqetësojnë vetëm ju dhe atë. Ndërsa ditët e javës kalojnë, komunikimi do të fitojë një shkallë të vështirësisë që rezulton në mundësinë e keqkuptimeve. Nëse jeni i lirë, është e mundur të takoheni papritmas, ose në rrugë ose në një vend ku jeni shpesh, një person me të cilin keni pasur një lidhje ose flirtoni në të kaluarën.

Puna dhe Ekonomia

Puna e përditshme dhe disa çështje në lidhje me punën mund të krijojnë stres shtesë, i cili – i kombinuar me nxitimin që mund të keni për disa çështje – mund të jetë “problemi” më i madh i kësaj jave. Ndërsa ditët kalojnë, do t’ju duhet t’i kushtoni më shumë vëmendje diskutimeve që do të keni me njerëzit në mjedisin tuaj të punës, si dhe detajeve praktike të disa çështjeve të punës, pasi keqkuptimet do të jenë një skenar i mundshëm.

PESHORJA JAVOR

25/01/2021 TO 31/01/2021

Peshore e dashur, këtë javë vëmendja juaj do të përqendrohet në çështje që lidhen me marrëdhënien tuaj personale, një flirt dhe gjithçka tjetër që mund të krijojë gëzim dhe emocione pozitive. Hëna e Plotë që do të zhvillohet në boshtin Luani-Ujori më 28/1 tregon se duhet të përqendroni vëmendjen tek ata që mund t’ju ??vendosin disponimin, kështu që do t’i jepni rëndësi të madhe marrëdhënieve tuaja ndërpersonale. Sigurisht, sjellja e disa njerëzve në çështje të ndryshme mund t’ju befasojë në mënyrë të pakëndshme, por kjo do t’ju ndihmojë të kuptoni më mirë gjendjet e tyre shpirtërore. Më 31/1 Mërkuri do të fillojë rrugëtimin e tij të kundërt në shenjën e Ujorit dhe ka shumë të ngjarë të zgjojë një dashuri të së kaluarës!

Dashuria

Jeta juaj personale dhe punët tuaja romantike do të luajnë një rol të madh për ju këtë javë, si dhe duket se do të përqendroheni në to. Nëse jeni tashmë në një lidhje, kontakti i ngushtë me partnerin do të jetë shumë i dobishëm në atmosferën e marrëdhënies tuaj, por duhet të keni kujdes për disa çështje që vijnë nga e kaluara dhe mund të shkaktojnë mërzitje. Nëse jeni i lirë nga fundjava dhe atëherë fillon një periudhë që ka shumë të ngjarë t’ju kthejë te një person i së kaluarës.

Puna dhe Ekonomia

Vëmendja juaj nuk do të përqendrohet te puna këto ditë dhe është e mundur të irritoheni në rast se mendoni se disa njerëz po përpiqen në mënyra të ndryshme për të krijuar stres për ju në çështje pune. Mund të ketë disa lëndë të prapambetura dhe disa punë të harruara nga e kaluara, e vërteta është se këto kanë nevojë për përparësi. Kah fundi i javës përpiquni të ruani qetësinë përpara situatave që mund të paraqesin vonesa ose disa pengesa të tjera.

AKREPI JAVOR

25/01/2021 TO 31/01/2021

Ju Akrepë këtë javë ftoheni të tregoni disiplinë në çështjet që kanë të bëjnë me sektorin profesional, si dhe disa çështje familjare të cilat do të jenë në ballë. Këto mund të kenë të bëjnë me disa ndryshime në shtëpi ose me ndonjë punë që duhet të bëni në emër të një të dashur. Hëna e plotë që do të zhvillohet në boshtin Luani-Ujori në 28/1 teston marrëdhëniet dhe bashkëpunimet dhe ju fton të mos iu përgjigjeni sjelljeve që do t’ju ??irritojnë. Më 31/1 Merkuri fillon rrugëtimin e tij të kundërt në shenjën e Ujorit dhe mund të fillojnë disa vonesa në çështjet personale.

Dashuria

Një bisedë me partnerin tuaj mund të krijojë disa polemika, kështu që do të ishte mirë të shmangni çështjet që janë mbyllur dhe rifillimi i tyre do të sjellë përsëri kujtime për çështje të vështira të së kaluarës. Nëse jeni i lirë duket se këtë javë do të filloni të mendoni intensivisht për një person me të cilin keni humbur dhe ndoshta kjo do t’ju vejë në veprim në mënyrë që të rihapni një kanal komunikimi me të.

Puna dhe Ekonomia

Hëna e Plotë që do të zhvillohet në mes të javës do të ndikojë në disponimin tuaj dhe nuk përjashtohet që të forcojë introversionin që ndjeni gjatë kësaj periudhe. Kështu që do të jetë më e vështirë për të diskutuar dhe negociuar çështje profesionale që kanë disa kërkesa. Do të ishte mirë të përpiqesh të merresh me çështje që janë të rëndësishme për ty gjatë ditëve të para të javës, pasi me kalimin e ditëve ka shumë të ngjarë që të shfaqen disa pengesa.

SHIGJETARI JAVOR

25/01/2021 TO 31/01/2021

Shigjetarë të dashur, ngjarja kryesore astrologjike e kësaj jave është Hëna e Plotë që do të ndodhë më 28/1 në boshtin Luani-Ujori. Takimi i Diellit me Jupiterin dhe Saturnin dhe sheshi që ata do të formojnë me Marsin dhe Uranin në Dem, tregon se do të ketë disa përmbysje ose në çështjet e jetës së përditshme ose në çështjet që lidhen me punën tuaj. Eshtë ende shumë e mundshme që ju të merrni vendime krejt papritur dhe të filloni një dietë ose program ushtrimesh tani! Kjo e fundit do të jetë një mënyrë e shkëlqyeshme për të çliruar energjinë tuaj. Më 31/1 Merkuri fillon rrugëtimin e tij të kundërt në shenjën e Ujorit dhe sjell përsëri tek ju personat që ishin larguar.

Ekonomia

Premtimet që do të dëgjoni nga një person për të cilin ju interesoni mund t’ju çojnë të gjykoni keq një situatë dhe kjo është diçka që duhet ta keni parasysh gjatë gjithë javës. Ndërsa ditët kalojnë do të jetë më e vështirë të kesh një komunikim i cili nuk do të të hutojë dhe nuk do të krijojë përshtypje të gabuara. Nëse jeni tashmë në një marrëdhënie, përpiquni të dëgjoni atë që partneri juaj po ju tregon pasi do të tentoni të përgjigjeni mekanikisht, diçka që mund të krijojë keqkuptime mes jush.

Puna dhe Ekonomia

Këtë javë do të duhet të përqendroheni në jetën tuaj të përditshme, si dhe në të gjitha çështjet që lidhen me punët, punët dhe detyrimet. Mundohuni t’i zgjidhni ato në ditët e para të javës në mënyrë që të ketë një rrjedhë më të lehtë të çështjeve që ju shqetësojnë. Ndërsa ditët kalojnë dhe ne i afrohemi fundjavës ka të ngjarë të ketë pengesa, vonesa dhe vonesa.

BRICJAPI JAVOR

25/01/2021 TO 31/01/2021

Bricjapi im këtë javë me Hënën e Plotë që do të zhvillohet në boshtin Luani-Ujori më 28/1 do të duhet të përqendroheni edhe më shumë në rregullimet financiare, veçanërisht nëse nuk e keni bërë ende. Kjo Hënë e Plotë mund të krijojë ose forcojë pasigurinë që keni për “atë që do të lindë” në sektorin financiar, por me lëvizjet e duhura do të jeni në gjendje të zgjidhni disa çështje që krijojnë stres. Më 31/1 Mërkuri fillon rrugëtimin e tij të kundërt në shenjën e Ujorit, duke treguar se tani është “shansi i fundit” për të zgjidhur çështjet e papaguara që vijnë nga e kaluara dhe kanë të bëjnë me llogari dhe detyrime të tilla.

Dashuria

Këtë javë mund të mos jeni në gjendje të “negocioni” një mosmarrëveshje midis jush dhe partnerit tuaj pasi do të keni çështje në mendjen tuaj që kanë të bëjnë kryesisht me fusha të tjera, të tilla si ekonomia. Sidoqoftë, nëse nuk doni të hapni një front tjetër, përpiquni të kontribuoni në mënyrën tuaj në një atmosferë të qetë midis jush. Nëse jeni i lirë me rrugëtimin e kundërt të Mërkurit në fund të javës, është e mundur që të filloni të mendoni ndryshe për flirtimin e një personi, të cilit nuk i kishit dhënë shumë bazë deri më tani.

Puna dhe Ekonomia

Vëmendja juaj për çështjet e lidhura me punën është ajo që do të përcaktojë zgjidhjen ose zhvillimin e tyre, kështu që ju duhet t’i kushtoni mjaft kohë atyre. E vërteta është që ju nuk do të jeni në këtë gjendje shpirtërore por mendoni se kjo është mënyra e vetme për t’i hequr qafe ato por edhe për të mos krijuar çështje të reja. Mund të ketë diskutime në lidhje me një marrëveshje financiare dhe në fakt drejt fundit të javës nuk përjashtohet që të ketë një rinegociim të saj.

UJORI JAVOR

25/01/2021 TO 31/01/2021

Ujori im dhe këtë javë ju jeni në qendër të vëmendjes pasi ekziston një shenjë me shumë yje (Dielli, Jupiteri, Saturni, Merkuri) që nuk ju lë të qetë! Hëna e Plotë që do të zhvillohet më 28/1 në boshtin tuaj (Luani-Ujori) nxjerr në pah aspektet pozitive dhe negative të marrëdhënieve dhe bashkëpunimeve, duke treguar pjesët në të cilat do të duhet të merrni masa. Shmangni veprimet spazmatike dhe lëvizjet impulsive që mund të kushtojnë në marrëdhëniet dhe bashkëpunimet që janë të rëndësishme për ju. Më 31/1 Mërkuri fillon rrugëtimin e tij të kundërt në shenjën tuaj të zodiakut, duke rivendosur disa çështje që kanë të bëjnë me të kaluarën dhe kryesisht kanë të bëjnë me marrëdhëniet ndërpersonale.

Dashuria

Këtë javë ju ndoshta do të ndjeni një shqetësim të brendshëm i cili do të ndikojë përtej mendimeve dhe humorit tuaj ndaj partnerit tuaj. Për këtë arsye, përpiquni t’i kushtoni kohë marrëdhënies tuaj në mënyrë që të jeni në gjendje të qetësoni çdo ankesë. Nëse jeni i lirë në fund të javës është e mundur që të shfaqen njerëz nga e kaluara si dhe disa histori romantike që kanë mbetur pezull.

Puna dhe Ekonomia

Këto ditë duket se ju do të jeni një avokat i “asaj që nuk zgjidhet është e prerë” por kjo mund të kushtojë një marrëdhënie profesionale ose një bashkëpunim që mund të ketë disa probleme gjatë kësaj kohe, por që ka potencialin të evoluojë. Mundohuni të mendoni me qetësi dhe logjikë për çështjet që lidhen me punën, si dhe zhvillimin e marrëdhënieve profesionale. E vërteta është se do të jeni të prirur për vendime impulsive, të cilat mund të krijojnë çështje të mëtejshme dhe të mos zgjidhin disa nga ato që ekzistojnë tashmë.

PESHQIT JAVOR

25/01/2021 TO 31/01/2021

Përsa i pëket Peshqëve, jeta e përditshme si dhe disa çështje që vijnë nga e kaluara do të vazhdojnë të jenë përparësia juaj edhe për këtë javë, në fakt Hëna e Plotë që do të zhvillohet më 28/1 në boshtin Luani-Ujori thekson praninë e tyre. Përfshirja e njerëzve në mjedisin tuaj në punët tuaja është diçka që mund t’ju irritojë, por do t’ju duhen aftësi diplomatike në mënyrë që të mos lejoni që disa keqkuptime të dëmtojnë marrëdhëniet tuaja personale. Mërkuri fillon rrugëtimin e tij të kundërt në 31/1 në shenjën e Ujorit dhe ka të ngjarë të sjellë disa shqetësime, të cilat mund të mos bazohen në të dhëna reale, kështu që duhet të jeni të kujdesshëm dhe të filtroni mendimet tuaja.

Dashuria

Këto ditë, nuk përjashtohet që të shfaqen çështje të së kaluarës dhe në to mund të ketë një histori romantike. Mundohuni të shmangni vendimet impulsive që mund t’ju bëjnë të bëni lëvizje të gabuara në jetën tuaj personale. Nëse jeni tashmë në një lidhje do të duhet të jepni një bazë të veçantë diskutimeve që do të bëni me partnerin tuaj gjatë fundjavës, në mënyrë që të mos ketë keqkuptime ose keqkuptime prej tyre.

Puna dhe Ekonomia

Përgjegjësitë e punës dhe jeta e përditshme duket se ju krijojnë stres në këto ditë, por ky nuk do të jetë një këshilltar i mirë për zgjidhjen e çështjeve tuaja profesionale. Eshtë një fakt që do të keni tendencë të bëni skenarë në lidhje me zhvillimin e çështjeve që lidhen me punën, por këto skenarë mund t’ju çojnë në vlerësime të gabuara dhe ndikojnë negativisht në gjendjen tuaj shpirtërore. Do të ishte mirë të përqendroheni në të dhënat që tashmë keni dhe të mos futeni në një rreth vicioz skenarësh negativë.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Horoskopi

Do te keni nje kthese te forte per mire ne jeten tuaj/ Horoskopi i detajuar per daten 13 Prill 2021

Published

on

Dashi

Do qëndroni në një vend sot dhe nuk do keni aspak dëshirë të bëni ndonjë lëvizje. Për ju që keni një lidhje ka për të qenë një ditë pasive. Here pas here edhe mund të mërziteni dhe do doni të bëni diçka ndryshe. Nëse jeni beqarë nuk do doni të bëni aspak ndryshime sepse edhe ashtu si jeni ndiheni për mrekulli. Puna nuk do ketë ndonjë zhvillim shumë të rëndësishëm. Mund të humbisni edhe disa mundësi të shkëlqyera që do iu jepen. Më menaxhimin e financave nuk do jeni aspak serioze dhe gjendja ka rre zik të përkeqësohet edhe më tepër. Asgjë nuk do jetë më si më parë.

Demi

Mundohuni të bëni çdo lloj përpjekjeje sot për ta përmirësuar marrëdhënien me të gjithë që ju rrethojnë sepse vetëm ashtu do jeni më optimistë dhe do ndiheni mirë. Ju të dashuruarit nuk do keni durimin e duhur për ta dëgjuar partnerin tuaj dhe kjo do nxitë herë pas here debate dhe pro bleme. Sipas Dritare.net, ju beqarët do keni një ditë të mbushur me aventura dhe emocione. Do bëni mirë nëse e shfrytëzoni në maksimum çdo çast sepse nuk do ketë më të tilla ditë. Në punë, ngaqë do doni të arrini çdo gjë menjëherë, ka rr ezik t’i ngjitni shpejt shkallët dhe do lini boshllëqe. Financat do jenë të kënaqshme kështu që përfitoni nga për të bere edhe ndonjë investim më shumë.

Binjakët

Përgatituni për një ditë të mbushur me pr obleme dhe paqëndrueshmëri. Për ju që jeni në një lidhje asgjë nuk do ecë mire. Gjatë gjithë kohës do keni dyshime dhe nuk do dashuroheni dot qetësisht. Ju beqaret nuk duhet ta joshin dikë me gënjeshtra sepse gjithçka që do bëni do jetë në dëmin tuaj nesër. Në punë do keni shumë ide në mendje dhe gjërat do ju ngatërrohen. Nuk do arrini dot të riktheni ato që do mendoni dhe për pasojë as nuk do i vini në zbatim kur duhet. Me shpenzimet mundohuni te jeni të arsyeshëm gjatë gjithë kohës dhe gjendja do mbetet e kënaqshme. Mund të shlyeni edhe ndonjë borxh.

Gaforrja

Do zgjidheni me më shumë optimizëm sot dhe nuk do e lëshoni veten përballë sfidave që mund t’iu dalin. Ju që jeni në një lidhje nuk duhet kurrsesi të dekurajoheni edhe pse mund të keni pro bleme në jetën tuaj ne çift.. Duke u mbyllur në vetvete dhe duke e lëshuar veten asgjë nuk do mund të rregullohet. Ju beqarët do jeni të përkushtuar ndaj një projekti të rëndësishëm dhe nuk do e keni mendjen tek krijimi i një lidhjeje. Në punë do bëni edhe përpjekjet që nuk i kishit menduar ndonjëherë për të arritur çdo gjë që dëshironi. Për financa më të mira duhet patjetër të limitoni në maksimum shpenzimet.

Luani

Sot harmonia, alegria dhe ngjyrat do jenë mbizotëruese në jetën tuaj. Çdo gjë ka për t’iu ecur ashtu si e kishit menduar. Nëse keni një lidhje, marrëdhënia juaj me partnerin do përmirësohet tej mase. Do i shihni gjërat me një sy tjetër dhe do jeni shumë më optimistë. Ju beqarët do merrni shumë ftesa, por asnjeri nuk do mund t’ua ndryshoje mendjen për të filluar një lidhje. Në punë do kërkoni të punoni në një ambient të qetë dhe pasi t’iu plotësohen të gjitha kushtet keni për të arritur atë që doni. Në sektorin e financave do ndiheni si të përhumbur sepse gjendja me të vërtetë që do jetë goxha pro blematike dhe delikate.

Virgjëresha

Nuk do ndiheni aspak mirë gjatë kësaj dite dhe zemra sërish do jetë bosh. Ju të dashuruarit, edhe pse në një lidhje do ndiheni shumë vetëm. Nuk do e ndieni aspak ngrohtësinë e dikurshme të partnerit dhe kjo do ju brengosë. Ju beqarët duhet të tregoheni më të matur dhe më të kujdesshëm sepse jo të gjithë personat që do iu joshin do jenë ashtu si duken në pamje të pare. Në punë nuk do ju njihen meritat dhe kjo do ju mërzitë së tepërmi. Flisni hapur me shefat dhe nëse ata nuk pranojnë disa kushte mendoni të kërkoni diçka tjetër. Në planin financiar bëjini me kujdes llogaritë në mënyrë që në një moment mos mbeteni keq.

Peshorja

Po ditët të silleni dhe po nuk nxituat çdo gjë ka për të ecur më së miri gjatë kësaj dite. Nëse jeni në një lidhje mos bëni gabimin e madh të flirtoni me persona të tjerë sepse keni për t’u penduar për gjithë jetën. Do shkatërroni çdo gjë të bukur që keni ndërtuar dhe asgjë nuk do mund të rikthehet si më parë. Ju beqarët do keni shumë njohje, por për asnjërin nga personat nuk do ju rrahë zemra fort. Sipas Dritare.net, në punë mund të ndiheni gati të ndërmerrni edhe disa rreziqe për të arritur akoma më lart. Maturia dhe durimi do jenë pikat tuaja të forta. Në planin financiar ka ardhur koha të vendosni ekuilibër sa më parë sepse përndryshe situata do përkeqësohet.

Akrepi

Dita e sotme do fillojë qetësisht, por dalëngadalë do zbukurohet dhe do bëhet më emocionuese. Nëse jeni në një lidhje dhe keni edhe dyshimin më të vogël ndaj partnerit tuaj, flisni hapur me të dhe mos i mbani asgjë të fshehtë. Vetëm në këtë mënyrë do i shmangni pro blemet serioze. Nëse jeni beqarë më në fund do realizoni një takim interesant dhe mjaft serioz. Për ju çdo gjë do ndryshoje tashme. Në punë mendohuni mirë para se të veproni dhe parashikojini ato që do ndodhin. Me shpenzimet tregohuni sa me të moderuar që të mundeni dhe nuk ka për t’iu ndodhur asgjë e keqe.

Shigjetari

Dielli do ua zbukurojë ditën sot dhe do ju shtojë optimizmin. Nëse keni një lidhje jeta juaj do jetë gjatë gjithë kohës e mbrojtur. Yjet do ju mundësojnë çaste fantastike dhe nuk do keni asgjë çfarë të kërkoni më shumë. Ju beqarët nuk do jeni shumë të vendosur dhe ka rr ezik të mos përfitoni nga mundësitë e shkëlqyera që do iu jepen. Në punë do e keni çdo gjë shumë të thjeshtë sepse e keni ndërtuar tashmë terrenin e duhur. Konfliktet do mungojnë plotësisht. Financat do ekuilibrohen tej mase dhe do keni mundësinë të bëni edhe investime afatgjata që do iu risjellin qetësinë e dëshiruar.

Bricjapi

Në përgjithësi euforia do rikthehet në jetën tuaj dhe do keni plot momente të këndshme. Yjet do ju mbështesin tej mase ju të dashuruarve dhe gjërat mes jush dhe atij që keni në krah do ecin për mrekulli. Ju beqarët jo vetëm që do keni njohje interesante, por në jetën tuaj pasioni mund të ndizet flakë. Përfitoni nga çdo moment. Në punë do ju duhet të bëni edhe zgjedhje përfundimtare për t’u futur në një etapë tjetër shumë më të favorshme. Mund të largoheni edhe nga pozicioni aktual. Në planin financiar mjafton të shmangni operacionet e rrezi kshme dhe gjendja ka për të mbetur gjatë gjithë kohës e mirë.

Ujori

Sado të mundoheni sot nuk do mund ta përmirësoni jetën tuaj. Shpesh do jeni edhe kokëfortë dhe nuk do flisni aspak. Për të dashuruarit ka për të qenë një ditë shumë e vështirë. Ne disa momente do ndiheni si të përhumbur dhe nuk do dini çfarë të bëni. Ju beqarët nuk do jetë e nevojshme të bëni asnjë lloj përpjekjeje për ta ndryshuar statusin sepse çdo gjë do ndodhë natyrshëm. Në punë jo se do keni pro bleme, por nuk do jeni më këmbëngulës si më parë për të arritur atje ku keni dashur. Në planin financiar do jeni gjatë gjithë kohës optimistë dhe nuk do ndaleni përballë sfidave që do iu dalin.

Peshqit

Përgatituni për ditë të hareshme sot. Buzëqeshja nuk do ju largohet nga fytyra dhe çdo gjë do e bëni me dëshirë. Për ata që janë në një lidhje kjo ka për të qenë një ditë mjaft dinamike dhe plot risi. Do kaloni plot çaste të lumtura pranë atij që dashuroni dhe kënaqësitë do jenë të paimagjinueshme. Nëse jeni beqarë duhet të reflektoni disa here para se të veprojnë pasi në të kundërt mund të lëndohen. Në punë do dini t’i menaxhoni gjërat me më shumë kujdes dhe për çdo paqartësi do ju drejtoheni direkt shefave. Në planin financiar do bini viktima të dëshirave tuaja të çmendura dhe mund të mbeteni keq. 

Continue Reading

Horoskopi

Ne muajin Maj keto 6 shenja do te kene shume fat/ Astrologia Meri Shehu parashikon keto shenja

Published

on

Dashi

Muaj përgjithësisht më i qetë do jetë ky për ju. Do ndiheni shumë më të qetë se më parë. Shëndeti gjithashtu nuk do ketë pro bleme serioze, por ama herë pas here do keni shqetësimet e zakonta të kokës, barkut, etj. Financat mundet edhe të përmirësohen po patet dëshirën e mirë dhe durimin e duhur për t’i menaxhuar. Data 13 do jetë me fat për të bërë diçka që do ua shtojë të ardhurat, mos e harroni.

Demi

Ky do jetë një muaj i qetë e i kënaqshëm për ju. Më në fund do gjeni paqen shpirtërore aq shumë të dëshiruar. Sipas Merit, gjendja shëndetësore nuk do jetë e shkëlqyer edhe për shkak të motit dhe lodhjes, por gjëra shqetësuese nuk ka për të pasur. Mundohuni të kujdeseni pak më tepër për veten. Planetët do ju ndihmojnë me financat, mos keni merak.

Binjakët

Sado që të bëni përpjekje nuk do arrini atje ku doni këtë muaj. Tregohuni më të kujdesshëm. Për shëndet të mirë hani me maturi dhe mos kaloni limitin e lodhjes. Gjithsesi në fund të muajit do jeni më dinamikë. Kujdes, mos punoni me shume sesa mundeni sepse do lodheni shpejt. Pro blemet financiare më në fund duket se do mbarojnë. Kjo do ju gëzoje dhe do bëni edhe ndonjë blerje.

Gaforrja

Dëgjojeni me kujdes zërin tuaj të brendshëm këtë muaj dhe do e shihni që do ndiheni akoma më mirë. Për shëndetin oral duhet të tregoni më tepër kujdes pasi shëndeti në tërësi do jetë i kënaqshëm. Situata financiare do fillojë të përmirësohet kështu që shfrytëzojeni për të shpenzuar për gjërat e domosdoshme.

Luani

Ky do jetë një muaj perfekt dhe pikërisht ashtu si e keni ëndërruar gjithë këto kohë. Shëndeti do jetë i shkëlqyer, madje do ndiheni të qetë edhe nëse vuani nga pro bleme kronike. Fundi i muajit do jetë më i kënaqshëm. Financat nuk do jenë ende të stabilizuara. Do bëni shumë shpenzime dhe buxheti sa do vije e do pakësohet.

Virgjëresha

Cilësia e këtij muaji do varet nga aftësia juaj për të jetuar momentin dhe kapja e mundësive që do iu jepen. Shëndeti do mbetet gati i njëjtë me një muaj më parë. Duhet vetëm të tregoni pak më tepër kujdes me disa organe që i keni më delikate. Financat nuk do kenë aspak pro bleme. Çdo gjë do shkoje mire sidomos që nga data 19.

Peshorja

Këtë muaj në shumë momente do qëndroni në pritje dhe nuk do veproni nga frika se mos gaboni. Shëndeti mund të ketë shqetësime të vogla që do lidhen kryesisht me gojën dhe barkun. Mirë është të mos neglizhoni asgjë. Sipas Merit, financat do jenë të mira. Edhe do shpenzoni edhe do fitoni goxha.

Akrepi

Nuk do ndiheni shumë të qetë këtë muaj dhe do ju duket sikur nuk do jeni më fat. Në fakt ndonjëherë duhet edhe ju të bëni përpjekje më shumë. Gjendja shëndetësore do jetë përgjithësisht e qëndrueshme dhe pa pro bleme serioze. Me financat duhet të bëni pak kujdes sidomos pas datës 19.

Shigjetari

Edhe pse nuk do jetë një muaj perfekt, disa periudha të këtij muaji do i adhuroni me të vërtetë. Shëndeti do lërë për të dëshiruar sidomos nëse nuk bëni kujdes me ushqimin. Dëgjojini këshillat e të afërmve tuaj sepse do iu bëjnë mirë. Financat do jenë të paqëndrueshme sidomos deri në datën 13.

Bricjapi

Ky do jete një muaj vërtet i bukur dhe çdo gjë do ecë qetësisht. Çdo moment do jeni plot jetë dhe energji. Miqtë do jenë mbështetje e fortë. Shëndeti për fat të mirë nuk do ketë pro bleme serioze. Financat do vazhdojnë të mbeten të mbrojtura edhe pse në shumë momente do ju duhet të veproni me më shumë kujdes.

Ujori

Këtë muaj do ju duhet të merrni vendime në çdo fushë. Reflektoni qetësisht dhe bëni atë që mendoni se është më e drejta. Gjendja shëndetësore nuk do jetë perfekte, por duke u kujdesur më shumë për veten situata do jetë më e mirë. Financat nuk do jenë shumë të këqija, por situata do jetë më e qëndrueshme dy javët e fundit.

Peshqit

Këtë muaj do ndodhin shumë gjëra dhe në disa momente mund të mbeteni me gojë hapur. Shëndeti nuk do jetë i keq edhe pse në fakt mund të abuzoni me disa ushqime të dëmshme. Financat nuk do jenë shumë të mira, por as shume të këqija. Mos u shqetësoni fare dhe pakësoni shpenzimet. Pas datës 15 priten ndryshime. 

Continue Reading

Horoskopi

Tualeti qenka vendi i “celesit” te suksesit per te/ Ja se ku gjen qetesi nga emocionet Jona Spahiu

Published

on

Jona Spahiu eshte nje prej gazetareve me ne ze dhe me te talentuara qe kane mediet shqiptare. Ajo eshte mjaft e suksesshme ne punen e saj dhe fansat e mbeshtesin per cdo projekt te sajin te ri.

Moderatorja ka nje jete publike shume interesante pasi eksploron vazhdimisht neper emisione dhe televizione te ndryshme. Prej kohesh ajo bashkejeton me te dashurin e saj, Frenkli dhe nga kjo bashkejetese ajo ka nje djale te bukur.

Jona Spahiu eshte pjese e emisionit “Kosherja” dhe nuk ka shume kohe qe ka celur si emision por gjithsesi Jona po tregon talentin e saj te lindur dhe te gjitheve po na pelqen shume.

Moderatorja e cila prezanton kete emision se bashku me Besart Kallakun gjithashtu po na shfaq nje ane tjeter te karakterit te saj, anen humoristike qe nuk e kishim pare me pare.

Por mikja e saj i paska nxjerre te palarat sot dhe bukuroshja jone nuk ka fjale per ta mohuar kete video qe shoqja e saj ka publikuar. Perpara fillimit te emisionit “Kosherja” bukuroshja jone lexon skenarin ne menyre qe te dale e pergatitur ne skene.

Me sa duket moderatorja qenka shume e emocionuar kete puntate dhe emocionet do ti nxjerre ne tualet ku po lexon dhe perserit skenarin me veten e saj. Pra nuk qenka aq e lehte te jesh moderatore ne nje emision ku te ndjekin me mijera shqiptare.

Nuk duhet te harrojme se Jona Spahiu ka qene pjese e emisionit “E diell” ne Top Channel ku me pas u largua dhe tashem eshte bere pjese e “Abc News”. Le ti urojme bukuroshes tone mjaft suksese ne karrieren e saj dhe shpresojme te arrije majat.

Continue Reading

Trending