Connect with us

Aktualitet

Duhet te prisni deri te premten/ Ky eshte horoskopi javor 9-15 Nentor sipas astrologut Jorgo Pulla

Published

on

DASHI JAVOR

09/11/2020 TO 15/11/2020

Dashi im, këtë javë, me hyrjen e Mërkurit në shenjën e Akrepit më 11/11, do ta ktheni interesin tuaj drejt çështjeve financiare, si dhe çështjeve që kanë të bëjnë me bashkëpunëtorët e tij dhe njerëzit që kanë transaksione financiare! Hëna e re në shenjën e Akrepit do të zhvillohet më 15/11, gjë që tregon se mund të ketë ndonjë lajm pozitiv në lidhje me pjesën profesionale. Një kombinim i marrëveshjeve profesionale dhe financiare do të vijnë në pah dhe nëse bëni negociatat e duhura atëherë do të fitoni. Një tjetër pozitive që do të ndodhë gjatë Hënës së re është se Marsi në shenjën tuaj të zodiakut do të kthehet në rrugëtimin e duhur, diçka që do t’ju ndihmojë të realizoni planet tuaja për periudhën tjetër.

Dashuria

Këtë javë do të jeni shumë me plot kuptimin e fjalës dhe figurativisht me partnerin tuaj dhe kontakti që do të jetë mes jush do të çojë në rrëfime të ndjenjave më të thella, të cilat nga ana tjetër do të funksionojnë shumë pozitivisht për marrëdhënien tuaj. Nëse jeni i lirë me kthimin e Marsit në drejtimin e duhur në shenjën tuaj të zodiakut, duket se do të hapet rruga për t’iu afruar një personi për të cilin jeni të interesuar.Edhe nëse nuk ka zhvillime të shpejta, në fund të fundit ka shumë të ngjarë që të gjeni mënyrën e duhur për t’i çuar gjërat atje ku dëshironi, pasi në periudhën tjetër duket se asgjë nuk do t’ju ??ndalojë.

Puna dhe Ekonomia

Puna dhe çështjet që ekzistojnë në të do të zënë shumë hapësirë ??në mendimet tuaja dhe nuk përjashtohet që me kalimin e ditëve ato të bëhen përparësi. Me Hënën e re që do të zhvillohet në fund të javës, duket se diçka e re po fillon në një nivel profesional dhe ka shumë të ngjarë që ju ta shihni punën tuaj krejt ndryshe. Kthimi i Marsit në rrugën e duhur është një avantazh i fortë për ju, pasi do t’ju ndihmojë të trajtoni çështjet e biznesit lehtë dhe shpejt.

DEMI JAVOR

09/11/2020 TO 15/11/2020

Për ju Dema kjo javë do të jetë më e lehtë për të rregulluar disa punë dhe detyrime që keni pasur në periudhën e mëparshme dhe vazhdimisht keni pasur probleme. Merkuri kthehet në rrugëtimin e duhur në shenjën e Peshores më 4/11 dhe kjo do të jetë shumë e dobishme në mënyrë që të vendosni një program me çështjet në pritje që ju kanë lënë. Fillon me çështje që lidhen me çështjet e punës, si dhe detyrimet e përditshme, pasi këto duket se janë mjaft urgjente. Nga fundi i javës është e mundur të bëni biseda me njerëz në mjedisin tuaj më të gjerë të cilat mund t’ju shqetësojnë, por në të njëjtën kohë do t’ju ndihmojnë të kuptoni më mirë nëse po lëvizni në të njëjtën gjatësi vale me njerëz të veçantë.

Dashuria

Kontakti që do të keni me partnerin tuaj këtë javë do të jetë shumë i dobishëm jo vetëm për marrëdhënien tuaj, por edhe për humorin tuaj, pasi duket se mes jush do të ketë një atmosferë të mirë e cila do të përmirësojë pamjen e përgjithshme. Do të jetë mirë të mos mbani sekrete nga partneri juaj – të paktën ato që kanë të bëjnë me marrëdhënien tuaj – pasi ndershmëria gjithashtu do të vërë gurin e saj në mënyrë që të keni një javë të qetë larg keqkuptimeve dhe keqkuptimeve. Nëse jeni të lirë me Hënën e re që do të zhvillohet në fund të javës, duket se diçka e re do të fillojë në jetën tuaj personale. Një njohje e re ose – nëse tashmë keni takuar një person për të cilin jeni të interesuar – një marrëdhënie e re i përket skenarëve të mundshëm.Puna dhe Ekonomia

Këto ditë duket se nuk do të përqendroheni aq shumë në punë sesa në pjesën e bashkëpunimeve, domethënë do të përqendroheni tek njerëzit me të cilët punoni. Sidoqoftë, me praninë e Mërkurit në shenjën e Akrepit, duket se do të keni mundësi të përmirësoni disa “tekste të gabuara” në fushën profesionale, por edhe mundësi për të diskutuar bashkëpunime të reja dhe marrëveshje të reja. Kushtojini shumë vëmendje “gërmave të imta” të diskutimeve ose kontratave pasi ato bëjnë diferencën.

BINJAKËT JAVOR

09/11/2020 TO 15/11/2020

Për Binjakët, Merkuri hap perden në ngjarjet astrologjike të kësaj jave pasi në 11/11 ai hyn në shenjën e Akrepit. Nga pozicioni i tij i ri ai është shumë i dobishëm për të zgjidhur çështjet e punës, detyrimet e përditshme dhe gjithçka tjetër që ndieni se është në krye të jush çdo ditë. Në fund të javës do të ketë një Hënë të re në shenjën e Akrepit e cila do të përqendrojë vëmendjen tuaj në ndryshimet që ju duhen tani. Kthimi i Marsit në rrugën e duhur në Dash gjatë Hënës së re, tregon se një periudhë shumë e mirë fillon të ndërmarrë veprime dhe të përmirësojë jetën tuaj të përditshme.

Dashuria

Këto ditë është e mundur që të lindin disa detyra të cilat do të ndërmerrni së bashku me partnerin tuaj ose do të ketë disa detyra të përditshme në pritje që keni ndarë. Ju duhet t’i kushtoni vëmendje të madhe pasi nga njëra anë duket se ata mund t’ju afrojnë shumë dhe të nxjerrin në pah “fuqinë në bashkësi” por nga ana tjetër ata mund të krijojnë disa mosmarrëveshje midis jush. Nëse jeni i lirë, duket se një person që takoni pothuajse çdo ditë ose është në mjedisin tuaj të punës do t’ju tërheqë interesin!

Puna dhe Ekonomia

Puna do të jetë një përparësi për ju këtë javë, veçanërisht çështjet e punës që kanë mbetur pezull ose kanë pasur disa pengesa në të kaluarën. Kthimi i Mërkurit në shenjën e Akrepit – në rrugën e duhur këtë herë – ju tregon se tani është mundësia e duhur për të mbyllur disa punë që kanë mbetur të papërfunduara, ndoshta nga tetori! Ndërsa ditët e javës kalojnë, do të gjeni më shumë energji, e cila do të jetë jashtëzakonisht e dobishme edhe në fushën profesionale.

GAFORRJA JAVOR

09/11/2020 TO 15/11/2020

Gaforrja këtë javë me hyrjen e Mërkurit në shenjën e Akrepit më 11/11 duket se ndjen nevojën për të komunikuar, për tu afruar me njerëz që mund të të frymëzojnë dhe të dashurohen! Mërkuri në këtë shenjë kthen interesin tuaj në fushën e dashurisë dhe çështjeve romantike, duke krijuar një terren pjellor për zhvillime. Hëna e re që do të zhvillohet gjithashtu në shenjën e Akrepit në 15/11 tregon se një periudhë e re fillon në jetën tuaj personale e cila sjell shpresë. Kthimi i Marsit në rrugën e duhur gjatë hënës së re do të ndihmojë në zhbllokimin e disa çështjeve të lidhura me punën.

Dashuria

Këtë javë mund të themi se i kushtohet çështjeve tuaja romantike, pasi ngjarjet astrologjike që ndodhin në shenjën e Akrepit ndikojnë veçanërisht në to.Nëse jeni tashmë në një lidhje, hyrja e Mërkurit në Akrep është shumë e dobishme për të komunikuar në mënyrë efektive me partnerin tuaj dhe për të lënë pas mosmarrëveshjet e së kaluarës. Nëse jeni përsëri i lirë tani duket se mund të shfaqet një njohje e re ose një dashuri e re! Hëna e re që do të zhvillohet në fund të javës sjell surpriza të këndshme në jetën tuaj personale.

Puna dhe Ekonomia

Një bisedë që bëni me një koleg ose një person në mjedisin tuaj profesional do t’ju ndihmojë të kuptoni sjelljen e tij për disa çështje që mund të kenë ngritur pikëpyetje në të kaluarën. Me kthimin e Marsit në drejtimin e duhur në shenjën e Dashit, fillon një epokë e re në fushën profesionale, e cila do të jetë e dobishme për të bërë disa gjëra saktësisht siç i dëshironi. Energjia juaj do të jetë në nivele të rritura dhe nëse e kanalizoni atë në punët tuaja profesionale, është e sigurt që do të fitoni.

LUANI JAVOR

09/11/2020 TO 15/11/2020

Luani të dashur këtë javë me hyrjen e Mërkurit në shenjën e Akrepit më 11/11 duket se do të përqendroheni në çështje që kanë të bëjnë me shtëpinë tuaj, familjen tuaj si dhe disa çështje burokratike që mund të keni dhe kanë të bëjnë me pasuritë e paluajtshme . Nuk përjashtohet mundësia që të ketë zgjidhje për çështje që ju kanë preokupuar shumë në tetor dhe deri më tani kanë mbetur pezull. Në fund të javës Hëna e re e cila do të zhvillohet në shenjën e Akrepit mund t’ju japë ide për ndryshime! Eshtë e mundur të filloni të mendoni nga një ndryshim në hapësirën në të cilën jetoni në një ndryshim në hapësirën ku jetoni, domethënë një lëvizje.Kthimi i Marsit në rrugën e duhur në shenjën e Dashit ju ndihmon të merrni vendime, por shmangni impulsivitetin.

Dashuria

Këto ditë është e mundur të afroheni shumë me partnerin tuaj dhe të kaloni shumë kohë në shtëpi, diçka që do të forcojë marrëdhënien tuaj. Një darkë romantike, një film i mirë apo një bisedë janë të mjaftueshme për të krijuar një atmosferë shumë të mirë mes jush. Merkuri në këtë shenjë favorizon veçanërisht rrëfimet e thella dhe diskutimet thelbësore. Nëse jeni i lirë, ka shumë të ngjarë që t’ju afrohet një person që do të përpiqet të mësojë më shumë për ju, pasi duket se ju keni tërhequr interesin e tij!

Puna dhe Ekonomia

Këtë javë mund të mos jeni në humor për diskutime me shumë, pasi duket se do të jeni më introvert, diçka që mund të ndikojë edhe në sektorin profesional. Eshtë e mundur që të mbani distancën tuaj nga njerëz të veçantë ose të mos keni humor për të diskutuar çështje biznesi që aktualisht janë në qendër të vëmendjes. Sidoqoftë, duket se mund të përqendroheni në punën tuaj dhe në detyrat tuaja të punës në pritje, të cilat duket se mund t’i bëni shpejt, pasi do të punoni pa ndërprerje.

VIRGJËRESHA JAVOR

09/11/2020 TO 15/11/2020

Virgjëreshë këtë javë Merkuri hyn në shenjën e Akrepit më 11/11 dhe nga pozicioni i tij i ri tregon se fillon një periudhë shumë e mirë nëse merreni me shkrim, nëse duhet të zgjidhni çështjet e studimit ose të merrni disa provime në arsim. Gjithashtu nga kjo javë duket se komunikimi me njerëzit përreth jush do të rritet ndjeshëm! Hëna e re e cila do të zhvillohet në shenjën e Akrepit më 15/11 mund të sjellë njohje të reja dhe interesa të reja në një nivel personal. Në të njëjtën ditë me Hënën e re, Marsi kthehet në rrugën e duhur në shenjën e Dashit dhe në periudhën tjetër do të jetë më e lehtë për ju të zgjidhni çështjet financiare.

Dashuria

Komunikimi me partnerin tuaj do të luajë një rol vendimtar si në klimë ashtu edhe në zhvillimet që do të ndodhin midis jush dhe kjo është diçka që duhet ta keni parasysh gjatë gjithë kësaj jave. Nëse tani jeni i lirë me Hënën e re që do të zhvillohet në fund të javës në Akrep, duket se do të ketë diçka që do t’ju interesojë fort dhe është e mundur që interesi të jetë i dyanshëm! Ditë dhe net të forta duket se janë aty këtë javë, pasi “aventurat” romantike janë një skenar i mundshëm.

Puna dhe Ekonomia

Klima e komunikimit që do të fillojë të ekzistojë në punë, veçanërisht gjatë gjysmës së dytë të javës, do t’ju ndihmojë të shihni pozitivisht edhe çështjet më të vështira dhe kërkuese profesionale. Kontakti me njerëzit në mjedisin tuaj profesional do të jetë një forcë lëvizëse për ju, pasi mbështetja e tyre për fytyrën tuaj nuk do të mbetet pa u vënë re. Nëse jeni në tregti këtë javë mund të ketë disa diskutime të cilat do të sqarojnë shumë në pjesën e punës.

PESHORJA JAVOR

09/11/2020 TO 15/11/2020

Për ju Peshore, këtë javë Mërkuri kalon në shenjën e Akrepit më 11/11 dhe mund të sjellë përsëri çështje që ju kishin preokupuar në Tetor, ku Mërkuri po bënte rrugën e tij të kundërt në këtë shenjë. Ndoshta këtë javë do të filloni të mendoni për disa çështje në sektorin financiar dhe të merrni vendime që duken të jenë “të nxehta”. Merkuri në këtë pozicion krijon luhatje humori dhe duhet ta shmangni atë, veçanërisht gjatë zgjidhjes së çështjeve financiare. Hëna e re që do të ndodhë dhe ajo në shenjën e Akrepit më 15/11 do t’ju vendosë në procesin e rishikimit të disa planeve ose disa veprimeve që lidhen me fondin tuaj. Në të njëjtën ditë, Marsi kthehet në rrugën e duhur në shenjën e Dashit dhe fillon të sqarojë se cilat në marrëdhëniet tuaja ndërpersonale.

Dashuria

Këtë javë mund të keni disa diskutime me partnerin tuaj, por përpiquni të mos hiqni dorë nga shqetësimet që nuk kanë asnjë bazë për të zmadhuar pasiguritë tuaja dhe përfundimisht ju shtyjnë në një sjellje të çuditshme ndaj partnerit tuaj.Ju mund të nxitni për të në çështje të caktuara dhe kjo është diçka që kërkon vëmendje. Nëse jeni i lirë këto ditë do të interesoheni për një person që mund të jetë tashmë në mjedisin tuaj, por tani një bisedë që do të bëni me të do t’ju shtyjë të përqendroheni në këtë.

Puna dhe Ekonomia

Mendimi juaj për një çështje profesionale mund të jetë konfuze këto ditë dhe nuk përjashtohet mundësia të mendoni për një gjë dhe ta zhbëni atë tjetër. Prania e Mërkurit në shenjën e Akrepit intensifikon shqetësimet dhe krijon pasiguri, diçka që do të ndikojë në mënyrën se si i shihni çështjet në lidhje me sektorin profesional.Mundohuni të distancoheni nga ajo që është jashtëzakonisht e rëndësishme për ju gjatë kësaj kohe, pasi kjo është një mënyrë për të qenë në gjendje t’i shihni ato botërisht.

AKREPI JAVOR

09/11/2020 TO 15/11/2020

Akrepi im, këtë javë me hyrjen e Mërkurit në shenjën tuaj të zodiakut më 11/11 do të keni mundësinë të korrigjoni disa lëvizje që keni bërë në periudhën e mëparshme-posaçërisht nëse ato kanë të bëjnë me marrëdhënie ndërpersonale- por nuk janë zhvilluar në mënyrën që dëshironi. Komunikimi me njerëzit për të cilët jeni të interesuar do të luajë një rol katalitik në zgjidhjen e mosmarrëveshjeve dhe keqkuptimeve të mëparshme. Në fund të javës, Hëna e re, e cila gjithashtu zhvillohet në shenjën tuaj të zodiakut, duket se krijon një bazë të fortë për zhvillimin e marrëdhënieve të reja, qoftë personalisht, shoqërisht ose profesionalisht. Në të njëjtën ditë me Hënën e re, Marsi kthehet në rrugën e duhur në shenjën e Dashit dhe ju ndihmon të heqni qafe detyrimet e përditshme, të cilat ishin bllokuar në periudhën e mëparshme.

Dashuria

Komunikimi që do të keni me partnerin tuaj këtë javë do t’ju ndihmojë të kuptoni disa nga lëvizjet e tij, ndoshta sjelljen e tij, në çështje specifike. Tani është një javë shumë e mirë për të zgjidhur disa çështje që kishin krijuar një distancë midis jush. Nëse jeni i lirë ka shumë të ngjarë që një person të afrohet me ju që do të rritë vetëbesimin tuaj me atë që do t’ju tregojë! Një marrëdhënie e re është një skenar i mundshëm për këtë javë, i cili duket se ka surpriza.

Puna dhe Ekonomia

Puna dhe gjithçka që lidhet me të do të fillojnë t’ju shqetësojnë më shumë pasi ditët e javës kalojnë, pasi atëherë ndoshta do të shfaqen çështje mjaft kërkuese. Mos harroni se komunikimi që do të keni me njerëzit me të cilët punoni do të luajë një rol të madh në zgjidhjen e çështjeve profesionale. Në fund të javës kur Marsi do të kthehet në vijë të drejtë në Dash, një periudhë shumë e mirë do të fillojë të heqni qafe punën në pritje dhe detyrimet që kishin krijuar një “dhimbje koke” për ju.

SHIGJETARI JAVOR

09/11/2020 TO 15/11/2020

Shigjetari i dashur, këtë javë me hyrjen e Mërkurit në shenjën e Akrepit më 11/11 ka të ngjarë ta kapë veten mjaft të hutuar, diçka që nuk do të ndihmojë në zgjidhjen e detyrimeve të jetës së përditshme.Duhet të keni kujdes pasi mund të humbni shumë kohë duke menduar për gjëra të ndryshme, kështu që mos të hyni në pjesën praktike të detyrimeve. Më 15/11, Hëna e re në shenjën e Akrepit zhvillohet, e cila mund të sjellë në plan të parë disa çështje që kishin ndodhur në sfond. Kthimi i Marsit në rrugën e duhur në Dash në të njëjtën ditë, mund të rindezë disa çështje emocionale.

Dashuria

Këtë javë, ka të ngjarë të shfaqen disa çështje që ju kishin larguar nga partneri juaj ose që ju çuan ti mbani sekrete.Tani është koha e duhur për të zgjidhur çështjet dhe për të mos i lënë ato “gri”. Nëse jeni i lirë, ka shumë të ngjarë që një romancë e së kaluarës të kthehet, e cila në fakt ishte mjaft e zjarrtë! Një skenar po aq i mundshëm është të rindizni një njohje që keni bërë në periudhën e mëparshme dhe që ka tërhequr interesin tuaj, por për arsye të ndryshme kishte disa pengesa në rrugën e saj.

Puna dhe Ekonomia

Çdo gjë që ka të bëjë me fushën profesionale ka nevojë për vëmendje këtë javë, pasi edhe nëse jeni në punë / në zyrën tuaj, duket se mendja juaj do të jetë diku tjetër. Kjo mund t’ju bëjë mjaft abstrakte, gjë që nuk do t’ju ndihmojë të përqendroheni dhe të rregulloni siç duhet detyrimet e biznesit tuaj. Ndërsa ditët e javës kalojnë, duket se do të jetë më e lehtë për ju të rizbuloni ritmet dhe përqendrimin tuaj, në mënyrë që të zgjidhni detyrimet tuaja të rëndësishme.

BRICJAPI JAVOR

09/11/2020 TO 15/11/2020

Bricjapë, këtë javë Merkuri kthehet në shenjën që kishte filluar rrugëtimin e tij të kundërt në tetor, Akrepi. Hyrja e Mërkurit në Akrep më 11/11 shënon një periudhë të re gjatë së cilës mendja juaj do të ketë ide të reja të cilat në fakt do të jenë të përdorshme! Tani është koha për t’u marrë me të gjitha këto çështje që ishin bllokuar në të kaluarën, pasi duket se frymëzimi juaj do të jetë shumë i dobishëm në zgjidhjen e tyre.Hëna e re që do të zhvillohet në shenjën e Akrepit në 15/11 ndryshon të dhënat në një marrëdhënie miqësore dhe hap rrugën e zhvillimit të një romance romantike. Kthimi i Marsit në rrugën e duhur në Dash në të njëjtën ditë, tregon se do të ketë mundësi për shlyerjen e detyrimeve familjare!

Dashuria

Këtë javë duket se do t’i afroheni partnerit tuaj në një mënyrë të tillë që të ketë një komunikim kuptimplotë midis jush, i cili do t’ju ndihmojë të zgjidhni çështjet që ju kishin marrë larg. Eshtë e mundur të thuhen gjëra që ishin të vështira për t’u diskutuar në të kaluarën dhe këto do të jenë shumë të dobishme për të nxjerrë përfundime. Nëse jeni i lirë, ka shumë të ngjarë që të afroheni nga një person që është në mjedisin tuaj miqësor ose në mjedisin tuaj më të gjerë.Mos nxitoni për të bërë një lëvizje nëse ka ende çështje në çështjet emocionale të së kaluarës.Puna dhe Ekonomia

Këto ditë puna duket se ju pushton shumë pasi ato do të bëjnë çështjet e tyre të paraqitjes që duhet të ishin zgjidhur në të kaluarën. Jepini përparësi atyre pasi nëse i rregulloni pamja do të pastrohet dhe do të keni një pasqyrë më të mirë të çështjeve aktuale. Hëna e re që do të zhvillohet në fund të javës në Akrep mund t’ju sjellë një propozim për bashkëpunim nga një person që është në mjedisin tuaj miqësor.

UJORI JAVOR

09/11/2020 TO 15/11/2020

Ujori im këtë javë duket se do të përqendrohet veçanërisht në çështjet e lidhura me punën dhe këto do të jenë një përparësi për ju. Merkuri hyn në shenjën e Akrepit në 11/11 dhe nga pozicioni i tij i ri ai është shumë i dobishëm për të zbatuar disa ide që keni pasur në mendjen tuaj deri më tani. Këto ide mund të jenë në lidhje me punën ose një zgjidhje për çështjet që ju kanë preokupuar deri më tani. Hëna e re që do të zhvillohet në shenjën e Akrepit më 15/11 tregon se një periudhë krejt tjetër fillon për çështje që lidhen me punën, si dhe mënyra se si i shihni se mund të ndryshojë. Kthimi i Marsit në rrugën e duhur në shenjën e Dashit do t’ju ndihmojë të merrni masa!

Dashuria

Këtë javë mund të vendosni komunikimin me partnerin tuaj dhe jetën tuaj personale në një kontekst më dytësor, për shkak të disa çështjeve të biznesit që do t’ju mbajnë të zënë. Sidoqoftë, do të keni mundësinë të kaloni kohë të konsiderueshme me të dhe të diskutoni për disa çështje që mund të kenë shkaktuar mosmarrëveshje mes jush. Nëse jeni i lirë, është e mundur që një interes i ri të shfaqet në mjedisin tuaj profesional ose të krijohen rrethanat e duhura për t’u afruar me një person që tashmë njihni dhe punoni me të.Puna dhe Ekonomia

Puna do të jetë një përparësi për ju këtë javë dhe është e mundur që të ketë disa çështje që do të jeni në gjendje të zgjidhni këto ditë. Idetë që do të keni do të luajnë një rol të rëndësishëm në zgjidhjen e çështjeve, prandaj ia vlen t’i kushtoni vëmendjen e duhur. Ndërsa ditët e javës kalojnë, ju do të bëheni më produktivë dhe aktivë dhe shpërblimi nga njerëzit në mjedisin tuaj profesional dhe njohja e përpjekjeve tuaja në çështje specifike do të luajë një rol në këtë.

PESHQIT JAVOR

09/11/2020 TO 15/11/2020

Peshq të dashur, këtë javë duket se do të mendoni shumë për të komunikuar me njerëz të veçantë, disa takime me njerëz që mund të mos jenë të lehta për tu gjetur nga afër për momentin, si dhe disa udhëtime që keni bërë në të kaluarën! Mendja juaj kthehet në imazhe dhe kujtime të së kaluarës pasi në këtë mënyrë ju do të mbani disponimin tuaj të mirë. Hyrja e Mërkurit në shenjën e Akrepit më 11/11 nxjerr në shesh të gjitha sa më sipër dhe krijon një gjendje shpirtërore shumë të mirë. Hëna e re e cila gjithashtu do të zhvillohet në shenjën e Akrepit në 15/11 sjell në plan të parë qëllimet dhe ëndrrat tuaja. Kthimi i Marsit në rrugën e duhur gjatë Hënës së re ju çon të merrni masa për të zgjidhur çështjet financiare.

Dashuria

Bisedat që do të bëni me partnerin tuaj këtë javë mund të jenë në lidhje me kujtimet e së kaluarës ose të lidhura me disa plane që keni për të ardhmen. Këto plane do të krijojnë një atmosferë shumë të mirë mes jush pasi ato do t’ju bëjnë të përqendroheni në gjetjen e mënyrave për t’i realizuar ato. Nëse jeni i lirë, është e mundur që një person që është në mjedisin tuaj më të gjerë të kontaktojë me ju, diçka që do të zgjojë interesin tuaj dhe mund të krijojë “kushte flirtimi” mes jush.

Puna dhe Ekonomia

Këtë javë ka të ngjarë të mendoni më shumë për gjërat që dëshironi të bëni në punë në të ardhmen sesa çështjet aktuale në fushën profesionale. Kjo mund të jetë një “shpatë me dy presa” për ju, pasi nga njëra anë do të jetë shumë e dobishme për gjendjen tuaj shpirtërore nga ana tjetër do t’ju bëjë të lini çështje të rëndësishme që aktualisht janë në qendër të vëmendjes, në autopilot. Mos harroni se çështjet që duhet të zgjidhni në të tashmen, do të jenë baza për të bërë disa lëvizje që dëshironi në të ardhmen.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aktualitet

Do jete shenja me me fat e muajit NENTOR/ Kjo eshte shenja qe do ti hapen portat e fatit kete muaj

Published

on

Horoskopi për muajin nëntor nuk do të jetë, siç ndodh gjithmonë, menjëherë pozitiv për të gjitha shenjat e zodiakut, por ka një për të cilin yjet do të përpiqen të rimbushin llogarinë bankare dhe të krijojnë një mjedis pune shumë më të kënaqshëm.

Parashikimet e horoskopit mund t’i bëjnë shumicën e njerëzve të buzëqeshin, por edhe ata që nuk besojnë se yjet mund të kenë ndonjë ndikim në jetën tonë të ardhshme ose të tanishme, përfundojnë duke lexuar atë që mund të ndodhë.

Horoskopi nuk është një parashikim 100% i saktë i asaj që do të ndodhë nga tani në një javë ose një muaj, por një pikënisje, për t’u përpjekur të katalizojmë në mënyrën më të mirë të mundshme ato energji që udhëtojnë në kozmos. Dhe për muajin nëntor është një shenjë e zodiakut që po përgatitet për gjëra të mëdha dhe kryefjala e saj është “udhëtimi”.

Muaji Nëntor pritet të jetë absolutisht me fat për ata që kanë lindur nën shenjën e Dashit. Kjo shenjë zjarri që ne astrologjikisht e vendosim në fillim pasi të lindurit në pranverë janë Dashi, është një personazh shumë i fortë. Muaji Nëntor premton që fillimisht të jetë i mbushur me udhëtime, të cilat nga ana tjetër do të sjellin suksese të mundshme në fushën e punës.

Udhëtimet mund të jenë udhëtime pune që do të lejojnë që shenja e Dashit të demonstrojë të gjithë vlerën e saj. Vlera që padyshim mund të kthehet në kënaqësi ekonomike. Ambicia e shenjës së Dashit do të guduliset me oferta pune shumë fitimprurëse të cilat mund të provojnë të jenë sfida.

Nëse jeni një person i shenjës së Dashit dhe po përgatiteni të ndryshoni punë ose dëshironi të përmirësoni pozicionin tuaj, bëhuni gati sepse në Nëntor horoskopi juaj ka të bëjë me paratë, udhëtimet dhe kënaqësinë e madhe. Mbajini sytë hapur dhe valixhen gati.

Continue Reading

Aktualitet

Lum kush i ka afer/ Keto jane 6 grate me te bukura dhe sensuale te horoskopit

Published

on

Ndalemi te femrat, pra nëse e gjeni veten te këto shenja horoskopi, konsideroheni më të bukur, sipas ekspertëve që merren me këtë fushë.

1. Luani: Femra më e bukur e horoskopit është luani. Ajo ka tipare të mira dhe është tërheqëse. Femra luan ka një sensualitet që të mahnitë. Ekspertët sqarojnë se këto femra kanë aftësi që t’i bëjnë meshkujt për vete me bukurinë e tyre. Tiparet i kanë të rregullta. Shenja e luanit është edhe aktorja simpatike, Charlize Theron.

2. Ujori: Shenja e ujit, është ajo që dominon me bukurinë fizike nga shenjat e tjera të horoskopit. Ajo njihet për mënyrën e veçantë të veshjes dhe stilit plot sharm. Femra ujor i ka sytë shprehës dhe i bën meshkujt të tërhiqen ndaj saj. Liria që i karakterizon, i shkon shumë me tiparet e bukura që shfaq te njerëzit që e rrethojnë. Shenja e ujorit është edhe kantautorja, Alicia Keys.

3. Peshorja: Femrat peshore janë shumë tërheqëse. Ato karakterizohen nga duart dhe fytyra e bukur. Thuhet se këto femra kanë një bukuri natyrale dhe i pëlqen thjeshtësia. Këto femra pa tualet duken edhe më bukur. Përmendim këtu edhe aktoren e famshme bukuroshe, Catherine Zeta-Jones.

4. Dashi

Kjo shenjë shpesh konsiderohet më e bukura, dhe ato zakonisht zbukurohen me elegancë të lindur.

Ato kanë një fytyrë simetrike, buzë perfekte, sy të bukur, rini dhe vrima të ëmbla në faqe që i bëjnë ato të ndryshme, ekzotike dhe, në fund të fundit, më tërheqëse se të tjerat.

5.Akrepi

Ato njihen nga tiparet e tyre të theksuara të fytyrës dhe sytë e mëdhenj në një hije të pazakontë, hipnotizuese. Përveç një pamje depërtuese, ajo mburret edhe me buzë sensuale, si dhe flokë të bukura.

Ato janë zakonisht të holla dhe të stolisura me një ngjyrë të ndritshme, lëkurë të butë dhe të pastër.

6. Bricjapi

Pjesëtarët e kësaj shenje njihen për figurën e tyre seksi. Edhe pse pamja e tyre është kryesisht mesatare dhe neutrale, ato bien në sy me sy të mëdhenj, më shpesh në një nuancë blu ose gri, por edhe me një buzëqeshje të bukur të sinqertë.

Zakonisht u pëlqen të vishen, kështu që rrobat e bukura janë ato që i dallojnë nga personazhet e tjerë.

Continue Reading

Aktualitet

Me fustan te bardhe nuserie Xheni duket shume bukur

Published

on

Xhemi Shehu eshte nje nga femrat me te bukura te ekranit shqiptar. Moderatorja e njohur edhe pse eshte martuar me njeriun e saj te zemres nuk ka bere nje dasme te mirefillte.

Por disa vite me pare ne nje sfilate mode, Xhemi eshte veshur si nuse. Moderatorja ruan po te njejten elegance dhe freski si dikur.

Ajo duket e mrekulleshme dhe e kuruar deri ne detaje. Bukuria e Xhemit eshte natyrale pasi ajo nuk ka kryer asnjehere nderhyrje kirurgjikale.

Xhemi eshte nje prej vajzave me terheqese te ekraneve shqiptare. Ne cdo dalje televizive apo foto te publikuar, ajo shfaqet gjithmone ne forme perfekte.

Kujtojme se Xhemi po ben kohe qe eshte shkeputur nga ekrani por perseri mbetet nje nga personazhet me te dashur dhe nje nga femrat me simpatike shqiptare. Pak kohe me pare ajo ka thene se tani do i dedikohet familjes se saj, bashkeshortit dhe dy djemve.

Continue Reading

Trending