Connect with us

Aktualitet

Duhet te prisni deri ne daten 6 Nentor/Astrologu Jorgo Pulla paralajmeron kete shenje horoskopi

Published

on

DASHI

Dashë të dashur, këtë javë do të vini re se do të jetë më e lehtë të kontaktoni me njerëz të cilët në të kaluarën, një bisedë e thjeshtë përfundoi me “enigma” dhe keqkuptime. Një rol të rëndësishëm në këtë do të luajë kthimi i Mërkurit në vijë të drejtë më 4/11 në shenjën e Peshores. Sigurisht, duhet përmendur që Mërkuri, megjithëse do të kthehet në rrugën e duhur, do të “bjerë” mbi Saturnin dhe katrori që ata do të formojnë mes tyre nuk mund të rikthejë menjëherë klimën e mirë të komunikimit. Në fundjavë duket se do të keni mundësinë të bëni diskutime që ishin shkak të polemikave në të kaluarën dhe të nxirrni disa përfundime kryesore.

Dashuria

Këtë javë duket se do të jetë më e lehtë të kontaktoni me partnerin tuaj dhe të arrini një marrëveshje për disa çështje që kishin krijuar keqkuptime mes jush. Preferoni gjysmën e dytë të javës për diskutime mbi çështje serioze pasi atëherë duket se klima e komunikimit do të jetë shumë më e mirë. Nëse jeni i lirë, është e mundur të afroheni me një person që do të takoni përmes një partneri ose një personi që lëviz në mjedisin tuaj të ngushtë.

Puna dhe Ekonomia

Puna dhe gjithçka që lidhet me të, duket se do të lartësohen në gjysmën e dytë të javës pasi kthimi i Mërkurit në vijë të drejtë më 4/11 tregon se ju mund ta bëni atë edhe me një vëllim të madh të punës në një kohë të shkurtër. Disa kontakte që do të keni gjatë gjysmës së dytë të javës me kolegët tuaj duket se po shkojnë mirë, por mund të ketë disa çështje në lidhje me punën, të cilat do të kenë ende disa pengesa. Jini të durueshëm pasi që nga java tjetër vështirësitë do të fillojnë të jenë një e kaluar.

DEMI

Për ju Dema kjo javë do të jetë më e lehtë për të rregulluar disa punë dhe detyrime që keni pasur në periudhën e mëparshme dhe vazhdimisht keni pasur probleme. Merkuri kthehet në rrugëtimin e duhur në shenjën e Peshores më 4/11 dhe kjo do të jetë shumë e dobishme në mënyrë që të vendosni një program me çështjet në pritje që ju kanë lënë. Fillon me çështje që lidhen me çështjet e punës, si dhe detyrimet e përditshme, pasi këto duket se janë mjaft urgjente. Nga fundi i javës është e mundur të bëni biseda me njerëz në mjedisin tuaj më të gjerë të cilat mund t’ju shqetësojnë, por në të njëjtën kohë do t’ju ndihmojnë të kuptoni më mirë nëse po lëvizni në të njëjtën gjatësi vale me njerëz të veçantë.

Dashuria

Fakti që Merkuri kthehet në rrugën e duhur do të ndikojë pozitivisht në sektorin emocional pasi do të vini re se komunikimi juaj ose me partnerin tuaj ose me një person për të cilin jeni të interesuar do të fillojë të bëhet më i lehtë. Nëse ka disa detyra në pritje që keni ndërmarrë së bashku me partnerin tuaj, tani është koha e duhur për t’i dhënë përparësi pasi këto mund të jenë një shkak i mundshëm i polemikave midis jush. Nëse jeni i lirë duket se do të rigjeni komunikimin e mirë me një person për të cilin jeni të interesuar dhe kohët e fundit jeni larguar.

Puna dhe Ekonomia

Këtë javë duket se do të keni disa diskutime rreth çështjeve të punës që do t’ju ndihmojnë të heqni qafe disa çështje të pazgjidhura që ekzistojnë për një kohë të gjatë. Në të njëjtën kohë është e mundur të dëgjoni mendime të ndryshme se si të zgjidhni çështjet në punë, por do të ishte mirë të mos lejoni që ato të ndikojnë tek ju. Nga fundi i javës mund të ketë diskutime me njerëz në mjedisin tuaj më të gjerë profesional, të cilat do të japin një shije të çështjeve që do të zgjidhen në të ardhmen e afërt.

BINJAKET

Binjakë, sundimtari juaj Mërkuri kthehet në vijë të drejtënë shenjën e Peshores më 4/11 dhe tregon se këtë javë klima e komunikimit do të fillojë të hecë përsipër. Sfera juaj romantike dhe jeta juaj personale duket se përfitojnë më shumë nga rrjedha e drejtë e Mërkurit dhe ka mundësi që të ketë zhvillime në një çështje emocionale, e cila ka qëndruar e ndenjur për një kohë të gjatë. Sigurisht, nuk duhet të harroni se Merkuri, kur kthehet në vijë të drejtë, formon një katror me Saturnin tek Bricjapi, diçka që mund të zgjasë distancën e komunikimit për pak…

Dashuria

Këtë javë duket se do të kontaktoni me një person që ju intereson dhe biseda që do të bëni me të do të zgjidhë disa keqkuptime dhe hamendësime që ekzistonin në periudhën e mëparshme. Nëse tashmë jeni në një lidhje tani është një javë e mirë për t’iu afruar përsëri partnerit tuaj dhe për të lënë pas disa çështje që ju kishin larguar. Pavarësisht nëse jeni beqar apo në një lidhje, vendosni përparësi në korrigjimin e keqkuptimeve të së kaluarës në mënyrë që të mund të “ndërtoni” një themel të mirë për historitë e fundit romantike ose njohjet e periudhës së ardhshme.

Puna dhe Ekonomia

Këto ditë duket se ju dhe të tjerët nuk do të përqendroheni në ndryshimet që ekzistojnë midis jush ose në çështje që mund të jenë një arsye e mirë për polemika. Klima në punë po ndryshon për mirë dhe komunikimi që do të ekzistojë, do të luajë një rol të veçantë në këtë. Tani është e mundur që disa diskutime mbi marrëveshjet financiare, të cilat kishin ngrirë në të kaluarën, do të dalin përsëri në sipërfaqje. Mos nxitoni për të marrë vendime pasi duhet të mbani mend se Merkuri ka nevojë për disa ditë në mënyrë që të kthehet në shpejtësinë e tij të zakonshme dhe të ndihmojë komunikimin edhe më shumë.

GAFORRJA

Ju Gaforre të dashura, këtë javë do të keni mundësinë të shihni përsëri disa raste që kanë të bëjnë me personat tuaj të njohur ose çështje të lëna pezull në lidhje me shtëpinë tuaj dhe në fakt duket se do të ketë mundësi për t’i zgjidhur ato. Një rol të rëndësishëm në këtë do të luajë kthimi i Mërkurit në drejtimin e duhur në shenjën e Peshores më 4/11, diçka që do të ndihmojë veçanërisht komunikimin midis jush dhe familjes tuaj. Sigurisht, për shkak të katrorit të formuar nga Mërkuri me Saturnin nga Bricjapi, duket se mund të ketë disa diskutime me kolegët tuaj të cilat do të krijojnë disa “probleme”, por nëse keni durim me siguri do të jeni në gjendje të zgjidhni çështjet që do të shfaqen.

Dashuria

Këtë javë duket se do të jeni mjaft të mbyllur, por kjo do të jetë shumë e dobishme të përqendroheni në marrëdhënien që keni me partnerin dhe komunikimin me të. Fakti që Merkuri do të kthehet në vijë të drejtënga 4/11 është shumë i dobishëm për të patur një klimë të mirë komunikimi midis jush dhe tij. Nëse jeni i lirë, duket se do të ketë disa diskutime që do të bëhen me maturi dhe do të jenë hapi i parë, për tu afruar me një person që do t’ju tregojë interesin e tij.

Puna dhe Ekonomia

Këtë javë duket se mund të ketë disa çështje në lidhje me sektorin profesional sidomos gjatë ditëve të para të javës, por me kalimin e ditëve do të jetë më e lehtë për të zgjidhur çështjet që lidhen me punën. Komunikimi do të luajë një rol shumë të rëndësishëm në këtë dhe pasi Merkuri do të kthehet në rrugën e duhur dhe do të lehtësojë shumë diskutimet dhe kontaktet. Sigurisht që do të ishte mirë të mos nxitoni për të marrë vendime përfundimtare për çështje profesionale, pasi që nga java tjetër mund të keni të dhëna të ndryshme.

LUANI

Për Luanët këtë javë do të ketë mundësi për të zgjidhur disa keqkuptime që ishin krijuar në të kaluarën me njerëz që janë afër jush. Rrugëtimi në vijë të drejtëi Mërkurit në shenjën e Peshores nga 4/11 do të ndihmojë shumë në këtë, kështu që nëse do të kishte gjëra që ju kishin irrituar për njerëz të veçantë, tani është rasti i duhur për të zhvilluar një diskutim dhe për t’i zgjidhur ato. Katrori i Merkurit me Saturnin i vendosur në Bricjap ju thotë të kushtoni vëmendje – përveç bisedave me njerëzit përreth jush – dhe diskutimet që do të zhvillohen në mjedisin tuaj të punës, si dhe ato do të jenë po aq të rëndësishme.

Dashuria

Këto ditë mund të ketë çështje që do të jenë më të lehta për tu rreshtuar, edhe nëse këto çështje kanë të bëjnë me përgjegjësitë e përditshme që keni ndërmarrë me partnerin tuaj. Rrugëtimi në vijë të drejtë i Mërkurit do të ndihmojë shumë në këtë pasi do të zvogëlojë vonesat, shtyrjet por edhe keqkuptimet mes jush. Nëse jeni i lirë është e mundur që një person që keni takuar përmes të njohurve të zakonshëm të rishfaqet dhe për një kohë të ishit larg.

Puna dhe Ekonomia

Fakti që Merkuri kthehet në vijë të drejtëmë 4/11 tregon se komunikimi për punë do të jetë shumë i dobishëm dhe nuk do të jetë më pengesë për çështje specifike, siç ishte në të kaluarën. Tani është koha për të krijuar një marrëdhënie me kolegët tuaj dhe njerëzit në mjedisin tuaj profesional dhe për të zgjidhur çdo keqkuptim që mund të ketë ndodhur. Një klimë e mirë komunikimi do të ndihmojë performancën tuaj në punë dhe të të tjerëve, kështu që ia vlen të investoni në të, për këtë javë.

VIRGJERESHA

Virgjëresha këtë javë me kthimin e Merkurit në drejtimin e duhur më 4/11 në Peshoren do të vini re se humori juaj do të ndryshojë për mirë! Një rol të rëndësishëm në këtë do të luajë fakti që ju do të jeni në gjendje të komunikoni shumë më lehtë me njerëzit që takoni dhe në fakt është e mundur që të ketë disa diskutime që do të japin zgjidhje për çështjet që ju shqetësojnë. Eshtë mirë të shohësh çështjet në sektorin financiar dhe nëse ka ndonjë prej tyre e lënë pezull, për t’i zgjidhur ato.Këto ditë nuk janë të dobishme për shpenzime shtesë, kështu që duhet të dukeni të përmbajtur dhe të shmangni blerjet e panevojshme.

Dashuria

Këtë javë mos harroni se nëse bëni një veprim për të zgjidhur një keqkuptim që mund të ketë lindur midis jush dhe partnerit tuaj, atëherë do të jetë shumë më e lehtë të arrini rezultatin e dëshiruar. Pra, mos prisni që vetëm partneri juaj të bëjë disa gjëra pasi këtu përshtatet thënia që thotë “kur do dicka, bën gjithcka pa marrë parasysh rrethanat”. Nëse jeni i lirë, mund të ketë disa pengesa për t’iu afruar një personi që ju intereson për një kohë, por me kalimin e ditëve duket se ato do të zhduken.

Puna dhe Ekonomia

Këtë javë duket se mund të mos e keni aq shumë mendjen në punë aq satek diskutimet me njerëzit e afërt për çështjet tuaja personale ju mbajnë të zënë. Sidoqoftë, duhet t’i kushtoni vëmendje të veçantë çështjeve që kanë të bëjnë me pjesën financiare të diskutimeve profesionale, në mënyrë që të mos ketë keqkuptim ose gabim në të. Nëse ai ka diskutime të rëndësishme profesionale, ai preferoi t’i linte ato për gjysmën e dytë të javës pasi Merkuri kthehet në vijë të drejtëmë 4/11 dhe patjetër do të ndihmojë situatën në pjesën e komunikimit.

PESHORJA

Peshorja këtë javë ka të ngjarë të ketë disa çështje që do të bazohen në keqkuptime që kanë lindur në të kaluarën. Këto çështje mund të jenë në lidhje me marrëdhëniet personale dhe profesionale, dhe diskutimet me bashkëpunëtorët dhe të dashurit tuaj janë më se të mundshme. Merkuri do të kthehet në vijë të drejtë në shenjën tuaj të zodiakut në 4/11 dhe ky është asi në mëngë. Aty ku duhet të përqendroheni dhe ndoshta të përpiqeni më shumë për të zgjidhur çështjet që do të paraqiten, janë në çështjet që lidhen me çështjet familjare dhe çështjet e shtëpisë.

Dashuria

Këtë javë duket se do të afroheni më shumë me partnerin tuaj dhe kjo do t’ju ndihmojë të zgjidhni një dhe çështje të mira që kishin lindur në periudhën e mëparshme dhe që ju kishin larguar. Sa më të gjata ditët e javës, aq më e mirë është klima e komunikimit mes jush, kështu që përfitoni nga fundjava dhe ia dedikoni atij. Nëse jeni i lirë tani nga mesi i javës e tutje, fillon një periudhë e cila do t’ju ndihmojë të shihni shumë qartë të dhënat që ekzistojnë në fushën romantike dhe bazuar në këto për të bërë zgjedhjet tuaja.

Puna dhe Ekonomia

Këto ditë mund të ketë disa çështje pune që do të marrin një shkallë shtesë të vështirësisë për shkak të informacionit që do t’i shoqërojë ato. Mbani një shportë të vogël në diskutimet rreth thashethemeve për vendin e punës dhe shmangni marrjen e një pozicioni për çështje që nuk kanë të bëjnë me temën tuaj. Edhe nëse java fillon disi “mbrapsht” me disa keqkuptime ose hamendësime, mos harroni se me kalimin e ditëve do të jetë më e lehtë për të zgjidhur çdo çështje që lind.

AKREPI

Akrepi këtë javë do të ketë kohë të favorshme për të plotësuar pjesët që mungojnë në enigmën e çështjeve që janë shfaqur kohët e fundit. Rrugëtimi në vijë të drejtë i Merkurit në shenjën e Peshores nga 4/11 do të ndihmojë gjithashtu në këtë, pasi ka shumë të ngjarë që do t’ju sjellë informacion që do t’ju ndihmojë të nxjerrni konkluzione për persona të veçantë dhe situata specifike. Nga fundi i javës mund të keni një bisedë me një person të afërt tuaj që mund të mos shkojë saktësisht siç keni në mendje, ndaj duhet t’i qaseni asaj në mënyrë komunikuese, duke ndërmarrë hapa të vegjël dhe të kujdesshëm.

Dashuria

Këtë javë do të jetë e lehtë të kuptoni pozicionin dhe këndvështrimin e partnerit tuaj për çështje specifike, pasi gjendja shpirtërore e komunikimit që do të ekzistojë do t’ju ndihmojë të bëni një bisedë dhe të zgjidhni disa pika gri që ekzistonin midis jush. Nëse jeni i lirë ka shumë mundësi që të keni informacione për një person për të cilin jeni të interesuar dhe në fakt do të arrijë në veshët tuaj nga njerëzit në mjedisin tuaj të përbashkët. Në çdo rast, duhet t’i kontrolloni dhe të mos nxitoni të bëni konkluzione bazuar në atë që do t’ju thonë të tjerët.

Puna dhe Ekonomia

Këto ditë mund të ketë një sfond për disa çështje që lidhen me punën dhe kjo është diçka që duhet të mbani mend para se të vendosni se si t’i rregulloni ato. Kthimi i Merkurit në drejtimin e duhur më 4/11 do t’ju ndihmojë të nxirrni përfundimet tuaja me një mendje më të qartë, por përsëri do të ishte mirë të shmangni vendimet përfundimtare në lidhje me çështjet e punës të paktën për këtë javë.

SHIGJETARI

Shigjetarë të dashur, këtë javë ndërsa Merkuri kthehet në drejtimin e drejtë dhe të duhur tek Peshorja më 4/11 do të jetë më e lehtë për të zgjidhur çështje që lidhen me grupe njerëzish si dhe disa çështje që mund të kenë lindur midis kolegëve. Tani komunikimi midis jush dhe të tjerëve nuk do të ketë çështjet që ekzistonin në të kaluarën dhe kjo është diçka që do të ndihmojë shumë për të zgjidhur çështjet e lindura. Sigurisht, për faktin se Mërkuri, kur kthehet në vijë të drejtë, formon një katror me Saturnin tek Bricjapi, duhet t’i kushtoni vëmendje të madhe diskutimeve që do të bëni, veçanërisht nëse ato kanë të bëjnë edhe me çështje financiare.

Dashuria

Këtë javë duket se do të ketë rrethana që do t’ju sjellin shumë afër partnerit tuaj dhe nuk përjashtohet që miqtë tuaj të luajnë një rol në këtë. Ajo mbi të cilën duhet të bazoheni janë detyrimet e përbashkëta financiare pasi këto mund të jenë një pikë grindjeje. Nëse jeni të lirë, miqtë tuaj do të luajnë një rol aktiv për të njohurit që do të bëni këto ditë dhe nuk përjashtohet që të takoni një person që do të tërheqë interesin tuaj.

Puna dhe Ekonomia

Puna dhe gjithçka që lidhet me të duket se kanë mundësi këtë javë – veçanërisht në gjysmën e dytë – pasi kthimi i Mërkurit në vijë të drejtë tregon një komunikim dhe humor më të mirë nga ju dhe të tjerët. Deri tani ju është dhënë mundësia të zgjidhni disa çështje në të cilat ka pasur pengesa.Ajo që ju duhet t’i kushtoni vëmendje këtyre ditëve është pjesa financiare e disa detyrimeve dhe punëve profesionale, pasi duket se atje mund t’ju duhet të shtoni ujë në hapni rrugë dhe të bëni tolerime.

BRICJAPI

Për ju Bricjapë, nga kjo javë fillon një periudhë që do të ketë mundësi për të zgjidhur çështje që ju kanë dhembur kokën gjatë gjithë kësaj kohe. Një rol të rëndësishëm në këtë do të luajë rrjedha e duhur e Mërkurit në shenjën e Peshores nga 4/11 e cila do t’ju ndihmojë të afroheni përsëri me fytyrat tuaja të njohura dhe të zgjidhni disa keqkuptime që mund të kenë ekzistuar mes jush. Ajo që duhet të shmangni në mënyrë që të fitoni është gjendja kritike që do të shfaqet dhe mund të krijojë probleme ndërsa shkojnë drejt zgjidhjes. Katrori i Merkurit me Saturnin, i cili është në shenjën tuaj të zodiakut, ju tregon se duhet të menaxhoni me kujdes njerëzit dhe situatat dhe të shmangni reagimet impulsive.

Dashuria

Këto ditë ka shumë të ngjarë që ju do të ndjeni se ka një gjendje shpirtërore më të mirë midis jush dhe partnerit tuaj – posaçërisht në gjysmën e dytë të javës – kështu që shfrytëzoni rastin dhe kushtojini kohë aktiviteteve të përbashkëta. Nëse jeni i lirë të kontaktoni dikë që ka tërhequr interesin tuaj është një skenar shumë i mundshëm për këtë javë dhe është e mundur që edhe një interes i ri mund të lindë nga një person që tashmë është mjaft afër jush! Mos nxitoni për të marrë vendime pasi impulsiviteti nuk do të jetë aspak i dobishëm për të marrë ato të duhurat.

Puna dhe Ekonomia

Interesi juaj mund të mos përqendrohet në punë këtë javë, por do të ketë mundësi për të gjetur zgjidhje për disa çështje që kanë qenë veçanërisht shqetësuese për ju ditët e fundit. Kthimi i Merkurit në vijë të drejtëdo të ndihmojë shumë jo vetëm diskutimet profesionale por edhe klimën e punës në përgjithësi. Tani është koha për të bërë një plan për periudhën tjetër dhe për të vendosur përparësitë e duhura në të.

UJORI

Ju Ujorë këtë javë Mërkuri do të kthehet në rrugëtimin e duhur në shenjën e Peshores më 4/11 dhe kjo do t’ju ndihmojë të ktheheni së bashku me njerëzit që ishin larguar nga periudha e mëparshme. Marrëdhëniet me të afërmit, miqtë, të njohurit dhe njerëzit në mjedisin tuaj më të gjerë po përmirësohen shumë këto ditë, për sa kohë që kjo është diçka që dëshironi edhe ju. Katrori që Merkuri do të formojë me Saturnin nga Bricjapi tregon se mund të ketë një sfond në disa raste që ju shqetësojnë, prandaj do të ishte mirë të shmangni për një kohë vendimet përfundimtare për çështje që janë të rëndësishme për ju.

Dashuria

Këto ditë duket se do të investoni kohë në jetën tuaj personale dhe sjellja e partnerit tuaj – ose nëse jeni i lirë nga dikush që ju intereson – do të luajë një rol të veçantë në të. Pas 4/11 barrierat e komunikimit që ekzistonin në periudhën e mëparshme do të fillojnë të zhduken, diçka që do të ndihmojë jo vetëm zhvillimin e njohjeve ekzistuese, por edhe disa njohjeve të reja. Njerëzit në mjedisin tuaj më të gjerë do të luajnë një rol kryesor në njohjet që do të bëni në të ardhmen e afërt.

Puna dhe Ekonomia

Puna do t’ju pushtojë shumë këtë javë dhe atmosfera e mirë që do të ekzistojë në të do t’ju ndihmojë të zgjidhni edhe detyrimet më të kërkuara profesionale. Tani është koha për të parë nga afër disa prej çështjeve që ishin të vështira për t’u deshifruar në të kaluarën. Një person që është në ambientin tuaj profesional duket se ju mbështet shumë, diçka që do të bëhet e dukshme nga fjalët e tij por edhe nga veprimet e tij.

PESHQIT

Përsa ju përket ju Peshqve, këtë javë ka shumë të ngjarë që po mendoni për disa çështje që ju kanë preokupuar në të kaluarën dhe ditët e para të javës do të kenë një aromë të fortë kujtimesh. Nga e Mërkura e tutje, me drejtimin e duhur dhe të saktë të Mërkurit në shenjën e Peshores duket se ju ndryshoni drejtim dhe përqendroheni më shumë në të dhënat që ekzistojnë në të tashmen. Kjo do të jetë shumë e dobishme për zgjidhjen e çështjeve jo vetëm personale, por edhe financiare. Merkuri formon një katror me Saturnin tek Bricjapi, duke treguar se nuk është ende koha as për të bërë lëvizje të rrezikshme në sektorin financiar ose për t’u tërhequr në shpenzime!

Dashuria

Këto ditë duket se do të ketë lëvizje në një çështje emocionale që ju shqetëson kohët e fundit dhe kjo do të bëhet e dukshme në gjysmën e dytë të javës. Nëse tashmë jeni në një lidhje tani është një mundësi e mirë për të lënë pas atë që ju kishte larguar nga partneri juaj në të kaluarën. Nëse jeni i lirë dhe në të kaluarën ka pasur një kthim të një personi nga e kaluara, tani duket se kohët do të jenë më të dobishme për ju në mënyrë që të merrni vendimet tuaja.

Puna dhe Ekonomia

Puna mund të mos jetë një nga përparësitë tuaja këtë javë, por padyshim që do të jetë pjesa financiare e saj. Merkuri do të kthehet në vijë të drejtë në 4/11 dhe do t’ju ndihmojë të negocioni disa çështje financiare që kishin mbetur pezull në periudhën e mëparshme. Nëse keni pasur një ide profesionale dhe zbatimi i saj dukej i vështirë për të pamundur, tani ka shumë të ngjarë që do të ketë këto rrethana që do t’ju ndihmojnë ta zbatoni atë.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aktualitet

Do jete shenja me me fat e muajit NENTOR/ Kjo eshte shenja qe do ti hapen portat e fatit kete muaj

Published

on

Horoskopi për muajin nëntor nuk do të jetë, siç ndodh gjithmonë, menjëherë pozitiv për të gjitha shenjat e zodiakut, por ka një për të cilin yjet do të përpiqen të rimbushin llogarinë bankare dhe të krijojnë një mjedis pune shumë më të kënaqshëm.

Parashikimet e horoskopit mund t’i bëjnë shumicën e njerëzve të buzëqeshin, por edhe ata që nuk besojnë se yjet mund të kenë ndonjë ndikim në jetën tonë të ardhshme ose të tanishme, përfundojnë duke lexuar atë që mund të ndodhë.

Horoskopi nuk është një parashikim 100% i saktë i asaj që do të ndodhë nga tani në një javë ose një muaj, por një pikënisje, për t’u përpjekur të katalizojmë në mënyrën më të mirë të mundshme ato energji që udhëtojnë në kozmos. Dhe për muajin nëntor është një shenjë e zodiakut që po përgatitet për gjëra të mëdha dhe kryefjala e saj është “udhëtimi”.

Muaji Nëntor pritet të jetë absolutisht me fat për ata që kanë lindur nën shenjën e Dashit. Kjo shenjë zjarri që ne astrologjikisht e vendosim në fillim pasi të lindurit në pranverë janë Dashi, është një personazh shumë i fortë. Muaji Nëntor premton që fillimisht të jetë i mbushur me udhëtime, të cilat nga ana tjetër do të sjellin suksese të mundshme në fushën e punës.

Udhëtimet mund të jenë udhëtime pune që do të lejojnë që shenja e Dashit të demonstrojë të gjithë vlerën e saj. Vlera që padyshim mund të kthehet në kënaqësi ekonomike. Ambicia e shenjës së Dashit do të guduliset me oferta pune shumë fitimprurëse të cilat mund të provojnë të jenë sfida.

Nëse jeni një person i shenjës së Dashit dhe po përgatiteni të ndryshoni punë ose dëshironi të përmirësoni pozicionin tuaj, bëhuni gati sepse në Nëntor horoskopi juaj ka të bëjë me paratë, udhëtimet dhe kënaqësinë e madhe. Mbajini sytë hapur dhe valixhen gati.

Continue Reading

Aktualitet

Lum kush i ka afer/ Keto jane 6 grate me te bukura dhe sensuale te horoskopit

Published

on

Ndalemi te femrat, pra nëse e gjeni veten te këto shenja horoskopi, konsideroheni më të bukur, sipas ekspertëve që merren me këtë fushë.

1. Luani: Femra më e bukur e horoskopit është luani. Ajo ka tipare të mira dhe është tërheqëse. Femra luan ka një sensualitet që të mahnitë. Ekspertët sqarojnë se këto femra kanë aftësi që t’i bëjnë meshkujt për vete me bukurinë e tyre. Tiparet i kanë të rregullta. Shenja e luanit është edhe aktorja simpatike, Charlize Theron.

2. Ujori: Shenja e ujit, është ajo që dominon me bukurinë fizike nga shenjat e tjera të horoskopit. Ajo njihet për mënyrën e veçantë të veshjes dhe stilit plot sharm. Femra ujor i ka sytë shprehës dhe i bën meshkujt të tërhiqen ndaj saj. Liria që i karakterizon, i shkon shumë me tiparet e bukura që shfaq te njerëzit që e rrethojnë. Shenja e ujorit është edhe kantautorja, Alicia Keys.

3. Peshorja: Femrat peshore janë shumë tërheqëse. Ato karakterizohen nga duart dhe fytyra e bukur. Thuhet se këto femra kanë një bukuri natyrale dhe i pëlqen thjeshtësia. Këto femra pa tualet duken edhe më bukur. Përmendim këtu edhe aktoren e famshme bukuroshe, Catherine Zeta-Jones.

4. Dashi

Kjo shenjë shpesh konsiderohet më e bukura, dhe ato zakonisht zbukurohen me elegancë të lindur.

Ato kanë një fytyrë simetrike, buzë perfekte, sy të bukur, rini dhe vrima të ëmbla në faqe që i bëjnë ato të ndryshme, ekzotike dhe, në fund të fundit, më tërheqëse se të tjerat.

5.Akrepi

Ato njihen nga tiparet e tyre të theksuara të fytyrës dhe sytë e mëdhenj në një hije të pazakontë, hipnotizuese. Përveç një pamje depërtuese, ajo mburret edhe me buzë sensuale, si dhe flokë të bukura.

Ato janë zakonisht të holla dhe të stolisura me një ngjyrë të ndritshme, lëkurë të butë dhe të pastër.

6. Bricjapi

Pjesëtarët e kësaj shenje njihen për figurën e tyre seksi. Edhe pse pamja e tyre është kryesisht mesatare dhe neutrale, ato bien në sy me sy të mëdhenj, më shpesh në një nuancë blu ose gri, por edhe me një buzëqeshje të bukur të sinqertë.

Zakonisht u pëlqen të vishen, kështu që rrobat e bukura janë ato që i dallojnë nga personazhet e tjerë.

Continue Reading

Aktualitet

Me fustan te bardhe nuserie Xheni duket shume bukur

Published

on

Xhemi Shehu eshte nje nga femrat me te bukura te ekranit shqiptar. Moderatorja e njohur edhe pse eshte martuar me njeriun e saj te zemres nuk ka bere nje dasme te mirefillte.

Por disa vite me pare ne nje sfilate mode, Xhemi eshte veshur si nuse. Moderatorja ruan po te njejten elegance dhe freski si dikur.

Ajo duket e mrekulleshme dhe e kuruar deri ne detaje. Bukuria e Xhemit eshte natyrale pasi ajo nuk ka kryer asnjehere nderhyrje kirurgjikale.

Xhemi eshte nje prej vajzave me terheqese te ekraneve shqiptare. Ne cdo dalje televizive apo foto te publikuar, ajo shfaqet gjithmone ne forme perfekte.

Kujtojme se Xhemi po ben kohe qe eshte shkeputur nga ekrani por perseri mbetet nje nga personazhet me te dashur dhe nje nga femrat me simpatike shqiptare. Pak kohe me pare ajo ka thene se tani do i dedikohet familjes se saj, bashkeshortit dhe dy djemve.

Continue Reading

Trending