Connect with us

Aktualitet

HOROSKOPI javor 12-18 Tetor nga astrologu Jorgo Pulla / Kjo eshte shenja me FAT e javes

Published

on

DASHI

Dashë të dashur, këtë javë ka të ngjarë të vini re se gjithçka po lëviz me një ritëm më të ngadaltë ose të paktën më ngadalë sesa mund të përballoni! Merkuri do të fillojë rrugëtimin e tij të kundërt në 15/10 në Akrep dhe ju fton të jeni të durueshëm në mënyrë që të jeni në gjendje të përballoni detyrimet tuaja pa u mërzitur. Shfaqja e çështjeve financiare nga e kaluara është një skenar i mundshëm për këtë javë. Hëna e re që do të zhvillohet në shenjën e Peshores më 16/10 ju tregon që t’i kushtoni vëmendje marrëdhënieve tuaja ndërpersonale, pasi këndinegativ që formohet me Marsin e kundërt shenja juaj dhe Plutoni në Bricjap, mund të krijojë një klimë të tensionuar dhe imponuese.

Dashuria: Këtë javë duhet të jeni shumë të kujdesshëm kur zgjidhni çdo çështje që lind midis jush dhe partnerit tuaj, pasi pak Mërkuri që do të jetë i kundërt dhe pak Hëna e re që do të jetë subversive, mund të krijojnë disa çështje në marrëdhënien tuaj. Nëse jeni të lirë do të jetë mirë të mos bëni konkluzione dhe të mos merrni ndonjë vendim për një çështje romantike këto ditë, pasi klima do të jetë e tensionuar dhe nuk do t’ju ndihmojë. Puna dhe Ekonomia: Këtë javë mund të mendoni se ju dhe bashkëpunëtorët tuaj flisni një gjuhë tjetër dhe kjo është diçka që mund t’ju irritojë. Disa fjalë do të jenë të mira pasi diskutimet e shumta që synojnë zgjidhjen e çështjeve specifike duket se kanë efektin e kundërt. Hëna e re që do të zhvillohet më 16/10 mund të krijojë një klimë në punë gjatë së cilës më i fuqishmi do të përpiqet të mbizotërojë. Mos hyni në këtë proces pasi lojërat e fuqisë dhe demonstrimit nuk funksionojnë gjithmonë mirë.

DEMI

Ju Dema këtë javë do të duhet të armatoseni me durim në mënyrë që të jeni në gjendje të caktoni takime, kontakte dhe diskutime që janë në orarin tuaj. Merkuri fillon rrugëtimin e tij të kundërt nga 15/10, gjë që tregon se komunikimi do të fitojë një shkallë vështirësie. Për shkak të faktit që Mërkuri është në shenjën e Akrepit para jush, ka shumë të ngjarë që të vini re se të tjerët ju quajnë “disi të hutuar” dhe kjo ka të ngjarë të krijojë shumë tension. Këto ditë janë të përshtatshme për zgjidhjen e çështjeve të së kaluarës por jo për hapjen e të reja. Hëna e re që do të ndodhë në shenjën e Peshores më 16/10 mund të sjellë disa përmbysje në jetën tuaj të përditshme.

Dashuria: Këtë javë mund të keni shumë punë për të bërë dhe të mos gjeni kohën që dëshironi të kaloni me partnerin tuaj. Sidoqoftë, përpiquni të mos transferoni tensionin e jetës së përditshme në marrëdhënien tuaj, pasi as Hëna e re dhe as rrjedha në prapavijë e Merkurit nuk do të ndihmojnë për të zgjidhur ndonjë çështje. Nëse jeni i lirë, është e mundur të takoni një person që do t’ju bëjë përshtypje, por këto ditë do të ishte mirë të mos bëni ndonjë lëvizje për një çështje emocionale dhe të mbani një qëndrim pritjeje.

Puna dhe Ekonomia: Këtë javë ka shumë të ngjarë që të ketë disa tensione midis jush dhe njerëzve në mjedisin tuaj të punës, për shkak të keqkuptimeve.Kjo është arsyeja pse duhet të jeni shumë të kujdesshëm në çdo diskutim që ka të bëjë me çështje pune, projekte, afate dhe detyrime.Shmangni ngritjen e vëllimit të zërit tuaj edhe nëse e dini që keni të drejtë, pasi java është përmbysëse dhe mund të krijojë shumë çështje.

BINJAKËT

Binjakë, këtë javë sundimtari juaj Mërkuri do të fillojë rrugëtimin e tij të kundërt në shenjën e Akrepit më 15/10 dhe kjo prapavijë mund të rikthejë detyrimet tuaja rutinore të përditshme që keni menduar se janë mbyllur. Komunikimi nuk do të jetë i dobishëm në zgjidhjen e çështjeve të punës, si dhe detyrimet e përditshme dhe kjo është diçka që duhet të mbani mend në mënyrë që të shmangni diskutimet dhe fjalët që mund të keqinterpretohen. Hëna e re në Peshore më 16/10 krijon tension ndoshta në një marrëdhënie personale. Do të ishte mirë të shmangim marrjen e vendimeve përfundimtare për çështje emocionale pasi gabimet janë të mundshme.

Dashuria: Kontakti me partnerin tuaj mund të jetë pak i vështirë gjatë gjysmës së dytë të javës, ose për shkak të angazhimeve ose për shkak të një keqkuptimi.Duhet t’i kushtoni vëmendje të madhe asaj që i thoni njëri-tjetrit, pasi duket se keqkuptimet janë një skenar i mundshëm i ditës.Nëse jeni i lirë duket se mund të krijohet një atmosferë negative midis jush dhe dikujt që ju intereson, për shkak të një keqkuptimi. Sigurisht që do të ishte mirë të preferonit javën e ardhshme për ta zgjidhur atë, pasi tani duket se do të ketë vështirësi.

Puna dhe Ekonomia: Këto ditë është e mundur të keni disa punë dhe detyrime që kanë të bëjnë jo vetëm me jetën e përditshme por edhe me disa projekte profesionale, të cilat duhet të ishin rregulluar në të kaluarën. Kështu që është e mundur që e gjithë kjo të krijojë stres dhe të josheni duke thënë disa biseda që nuk i keni fjalët.Mundohuni të shmangni skenarin e mësipërm pasi mund të krijojë probleme atje ku nuk ekzistojnë.Përqendrohuni në çështjet praktike të detyrimeve profesionale, në mënyrë që të mos ndodhin gabime atje.

GAFORRJA Ju Gaforre, këto ditë mund të mendoni se të tjerët nuk ju kuptojnë dhe kjo mjafton për t’ju shkaktuar shqetësime emocionale. Merkri në rrugëtimin e tij të kundërt në shenjën e Akrepit në 15/10 dhe duket se komunikimi do të kalojë nëpër “dyzet valë” këto ditë. Kushtojini vëmendje të veçantë fushës romantike në mënyrë që të mos krijoni disa keqkuptime në të. Hëna e re që do të zhvillohet në shenjën e Peshores më 16/10 krijon një atmosferë shpërthyese që mund të sjellë keqkuptime mes jush dhe të dashurit tuaj. Jepni përparësi çështjeve të shtëpisë pasi ato janë të afta të shkaktojnë tensione.

Dashuria: Rrugëtimi i kundërt i Mërkurit në shenjën e Akrepit tregon se komunikimi me partnerin nuk do të jetë një detyrë e lehtë këtë javë, pasi ka mundësi që ose diçka që thoni ose diçka që ai do të thotë të keqkuptohet. Për këtë arsye duhet t’i kushtoni vëmendje të madhe komunikimit por edhe fjalëve që ju “veshin” mendimet, idetë dhe madje ankesat tuaja! Nëse jeni beqar kjo javë nuk është e përshtatshme për afrime romantike, pasi do të ketë një klimë keqkuptimesh të cilat nuk do të ndihmojnë për t’i dhënë dritën jeshile çështjeve romantike, por kjo nuk do të parandalojë që një ish-partner të shfaqet!

Puna dhe Ekonomia: Këtë javë, detyrimet profesionale mund të jenë një terren pjellor për polemika dhe Mërkuri i kundërt mund të zmadhojë çdo çështje dhe çdo polemikë.Hëna e re që do të zhvillohet në shenjën e Peshores më 16/10 tërheq vëmendjen tuaj dhe ju thotë të lëvizni shumë diskret në çdo çështje profesionale.Mund të ketë njerëz në punë që nuk janë miq të ngushtë me ju, por tani nuk është koha të përqendroheni në të.Vetëm bazoni lëvizjet tuaja për të arritur atje ku dëshironi.

LUANI Luanë të dashur, këtë javë duhet t’i kushtoni vëmendje çështjeve që kanë të bëjnë me shtëpinë tuaj, familjen tuaj dhe madje edhe me disa punë shtëpiake, pasi duket se mund të ketë shtyrje ose keqkuptime.Merkuri do të fillojë rrugëtimin e tij të kundërt në 15/10 dhe kjo tregon se fillon një periudhë gjatë së cilës ju do të përqendroheni në çështjet e kaluara për t’i realizuar ato. Kjo periudhë nuk është e favorshme për vendimet në shtëpi siç janë zhvendosjet, ndryshimet e dekoreve ose ndonjë gjë tjetër që i referohet asaj që ne e quajmë një “fillim të ri”. Më 16/10 Hëna e re që do të zhvillohet në shenjën e Peshores mund të krijojë një terren të përshtatshëm për disa mosmarrëveshje me njerëz të afërt që të dalin në sipërfaqe.

Dashuria: Kontaktimi me partnerin tuaj mund të jetë pak problem për këtë javë pasi mund të ketë mosmarrëveshje edhe për një çështje të thjeshtë shtëpiake. Mundohuni të shmangni tensionin për çështje që nuk ju shqetësojnë ju të dy, por asgjë tjetër. Nëse jeni të lirë njohjet e reja kanë një shkallë vështirësie këtë javë, pasi klima nuk do të jetë komunikuese dhe si rezultat mund të krijohen keqkuptime. Nëse ka dikë që ju intereson, duhet të zgjidhni me kujdes mënyrën që të mos lini vend për keqkuptime.

Puna dhe Ekonomia: Puna këtë javë nuk do t’ju shqetësojë aq shumë në kuptimin që nuk do të ketë të dhëna të reja në të dhe mendja juaj do të jetë për çështje të tjera, por disa çështje profesionale kanë nevojë për përkushtim dhe përqendrim në mënyrë që të mos bëni gabime në to. Ju gjithashtu duhet t’i kushtoni vëmendje komunikimit që do të keni me bashkëpunëtorët tuaj dhe njerëzit që janë në mjedisin tuaj profesional, pasi duket se ato do të thuhen dhe të tjerët do të kuptohen.

VIRGJËRESHA Virgjëresha këtë javë dhe konkretisht më 15/10 sundimtari juaj Mërkuri i cili është në shenjën e Akrepit do të fillojë rrugëtimin e tij të kundërt, diçka që do të sjellë ndryshime dhe rishikime të planeve. Konkretisht, duhet të përqendroheni në projekte që keni pasur me njerëz të afërt, pasi duket se këto do të kenë nevojë për vëmendje. Ju gjithashtu do të duhet të keni kujdes këto ditë me gjithçka që lidhet me takimet, komunikimin dhe udhëtimet në mënyrë që të mos ketë surpriza të pakëndshme. Hëna e re që do të zhvillohet në shenjën e Peshores më 16/10 tregon se duhet të përqendroheni në çështjet e sektorit financiar dhe të shmangni shpenzimet e panevojshme.

Dashuria: Këtë javë ka të ngjarë të ketë një klimë të përgjithshme keqkuptimi që do të ndikojë gjithashtu në komunikimin me partnerin tuaj. Kjo mund të çojë në konflikte mes jush, diçka që duhet të shmangni në mënyrë që të mos shtoni karburant në zjarr. Tani është një kohë e mirë për të zgjidhur çështjet që vijnë nga e kaluara, por duhet një humor i mirë për ta bërë këtë. Nëse jeni të lirë është e mundur të bëni një njohje të re përmes njerëzve që janë afër jush, por do të ishte mirë të mbani një shportë të vogël këto ditë dhe të mos nxirrni përfundime.

Puna dhe Ekonomia: Këto ditë duket se do të ketë diskutime rreth çështjeve profesionale por do të jetë e vështirë të nxjerrësh një përfundim prej tyre. Mbani një shportë të vogël në diskutimet për një bashkëpunim të ri ose një marrëveshje të re pasi që duket se është e vështirë të realizohet. Ajo që duhet të mbani mend është se java mund të fshehë vështirësitë e komunikimit, por nëse jeni me humor të mirë do të jeni në gjendje t’i zgjidhni, pa i lënë të ndikojnë ndjeshëm në performancën tuaj në punë dhe marrëdhëniet tuaja profesionale.

Peshorja Ju Peshore këtë javë do ta kapni veten duke menduar për disa çështje të së kaluarës dhe këto mendime mund t’ju çojnë drejt vendimeve dhe lëvizjeve që i shqetësojnë ato. Merkuri fillon rrugëtimin e tij të kundërt në 15/10 në shenjën e Akrepit dhe është “përgjegjës” për rikthimet që ju bëni për botimet e kaluara. Mundohuni të mos rihapni tema të mbyllura, veçanërisht nëse ato lidhen me fushën romantike. Kjo është një javë intensive pasi përveç rrugëtimit të kundërt të Merkurit, Hëna e re në shenjën tuaj të zodiakut do të zhvillohet më 16/10, e cila do të jetë shpërthyese! Për këtë arsye, shmangni çdo lëvizje që mund të prishë atë që keni si të dhënë në jetën tuaj në këtë kohë.

Dashuria: Këto ditë është e mundur të krijoni konfrontime me partnerin tuaj për shkak të disa çështjeve që vijnë nga e kaluara. Nëse zgjidhni çështje të tilla, atëherë shanset për keqkuptime dhe polemika do të zvogëlohen ndjeshëm. Nëse jeni të lirë kjo javë nuk është ideale për qasje romantike por kjo do të jetë e përkohshme. Nga java tjetër, situatat do të jenë më të dobishme për t’iu afruar dikujt për të cilin jeni të interesuar dhe për të zhvilluar një njohje që keni bërë tashmë.

Puna dhe Ekonomia: Puna dhe detyrimet që pasojnë atë do të luajnë një rol të rëndësishëm në psikologjinë tuaj këtë javë dhe nuk përjashtohet që ato të ndikojnë edhe në sjelljen tuaj ndaj të tjerëve. E vërteta është se mund të ketë vështirësi për shkak të keqkuptimeve ose mund të ketë zbulime rreth çështjeve të së kaluarës! Ajo që mund të bëni është të shmangni veprimet impulsive, fjalët impulsive dhe gjithçka tjetër që do t’ju çojë të merrni vendime të shpejta, pasi kjo është ndaluese këto ditë.

Akrepi Akrepa, këtë javë, Mërkuri në shenjën tuaj do të fillojë rrugëtimin e tij të kundërt në 15/10, gjë që tregon se çështjet e së kaluarës do të vijnë përsëri në pah. Çështjet personale dhe profesionale që nuk ishin mbyllur plotësisht ose nuk ishin bërë në mënyrën e duhur duket se e bëjnë sërish pamjen e tyre. Ajo që duhet të mbani në mend është se komunikimi do të jetë i vështirë këtë javë, kështu që duhet të mbani vëmëndjen si në ato që dëgjoni ashtu edhe në ato që thoni. Hëna e re shpërthyese që do të ndodhë në shenjën e Peshores më 16/10 duket se sjell disa zbulime, të cilat mund të ekspozojnë njerëz dhe situata.

Dashuria: Komunikimi do të ketë një shkallë vështirësie këtë javë pavarësisht nëse jeni beqar apo tashmë jeni në një lidhje dhe komunikimi është një faktor i rëndësishëm në zhvillimin e çështjeve emocionale. Pra, nëse jeni tashmë në një marrëdhënie përpiquni të mbani një klimë të mirë komunikimi midis jush dhe partnerit tuaj dhe për ta bërë këtë nuk do të duhet të gërmoni në çështje të së kaluarës! Nëse jeni përsëri i lirë, është e mundur që një person nga e kaluara të bëjë një paraqitje dhe t’ju shkaktojë shqetësim emocional!

Puna dhe Ekonomia: Këtë javë klima në punë mund të jetë e çuditshme pasi duket se do të shihni disa sjellje nga njerëzit me të cilët punoni, të cilat do t’ju bëjnë të mendoni. Për shkak të faktit se komunikimi do të ketë një shkallë të vështirësisë, ju u përpoqët të ndërtonit ura në të për të shmangur keqkuptimet dhe hamendësimet. Nëse mendoni se diçka nuk është në rregull, mos hezitoni ta diskutoni atë me tone të qeta dhe është e sigurt që do të jeni në gjendje ta zgjidhni atë.

Shigjetari Shigjetarë të dashur, këtë javë duket se do të ketë disa çështje që vijnë nga e kaluara dhe do të kërkojnë zgjidhjen e tyre apo edhe mbylljen e tyre në të tashmen. Rrugëtimi i kundërt i Mërkurit në shenjën e Akrepit do të fillojë në 15/10 dhe tregon se tani është koha e duhur për të mbyllur çdo çështje që ekziston në jetën tuaj, në mënyrë që të keni një pamje më të qartë të së tashmes. Hëna e re që do të zhvillohet në 16/10 do të krijojë një shpërthim emocionesh dhe nuk përjashtohet të nxjerrë në sipërfaqe të vërteta, të cilat, megjithatë, do të tregohen në një mënyrë të papritur! Kushtojini vëmendje çështjeve që kanë të bëjnë me ndërmarrjet, grupet ose shoqatat e njerëzve në të cilët ju jeni anëtar.

Dashuria: Këtë javë duket se do të duhen përpjekje për të ruajtur një klimë të mirë komunikimi midis jush dhe partnerit tuaj. Për ta bërë këtë ju duhet të keni zgjidhur çështjet e së kaluarës dhe të mos i lini ato të notojnë dhe të ndikojnë në marrëdhënien që keni tani. Nëse jeni të lirë ka të ngjarë të jetë një person që do t’ju rrëfejë ndjenjat e tij dhe do t’ju befasojë. Mos nxitoni të merrni vendime për ndonjë gjë që lidhet me pjesën romantike këto ditë, pasi nuk do të jetë e lehtë të nxirrni përfundimet e duhura.

Puna dhe Ekonomia: Këtë javë mund të ketë çështje pune, por ato do të vijnë me informacione që nuk korrespondojnë me realitetin. Për këtë arsye do t’ju duhet të kontrolloni me kujdes detajet e çështjeve profesionale, në mënyrë që të mos çoni në keqkuptime. Gjatë gjysmës së dytë të javës, atmosfera në punë mund të mos jetë aq e këndshme, por do të fitoni nëse përpiqeni të qëndroni larg konflikteve.

Bricjapi Ju Bricjapë këtë javë duket se do të përqendroheni më shumë në çështjet që lidhen me miqësitë ose fytyrat tuaja miqësore, si rrjedha e kundërt e Mërkurit në shenjën e Akrepit nga 15/10 situatat e ndërrimeve. Ka shumë të ngjarë që një mosmarrëveshje që keni pasur në të kaluarën me një mik të kthehet tek ju duke kuptuar se disa marrëdhënie nuk janë më si dikur. Mundohuni të zgjidhni çështjet që vijnë nga e kaluara tani për të dhënë një shans të dytë në miqësi që dëshironi të qëndroni në jetën tuaj. Hëna e re që do të zhvillohet në shenjën e Peshores më 16/10 sjell intensitet të emocioneve dhe mund t’ju çojë të merrni vendime “në nxehtësi”, diçka që nuk do t’ju çojë në rezultatet që dëshironi.

Dashuria: Kontakti me partnerin tuaj do të ketë një shkallë vështirësie këtë javë dhe ka mundësi që mund të ketë çështje që nuk ju shqetësojnë direkt, por disi do të pushtojnë marrëdhënien tuaj. Mundohuni të shmangni skenarin e mësipërm nëse nuk doni të krijohen tensione mes jush.Nëse jeni akoma i lirë të komunikoni me një person që ju ka tërhequr interesin mund të mos zhvillohet në mënyrën që keni në mendje, pasi Mërkuri i kundërt luan lojëra komunikimi dhe përfundimisht mund të çojë në keqkuptime.

Puna dhe Ekonomia: Këtë javë mund të ketë një klimë në punë që nuk do t’ju ndihmojë të bëni disa gjëra që keni në mendje. Hëna e re do të zhvillohet në shenjën e Peshores më 16/10 intensifikon tensionin, i cili mund të krijohet edhe duke zgjidhur një çështje të përditshme profesionale. Në kombinim me Merkurin e kundërt gjithashtu mund të intensifikojë keqkuptimet, për këtë duhet të jeni shumë të kujdesshëm me mënyrën e të shprehurit pasi ose do të qetësohet ose do të ngrejë polemika.

Ujori Ujori im, këtë javë do ta gjeni veten duke menduar veçanërisht për disa çështje profesionale të së kaluarës dhe ka shumë të ngjarë që të filloni të humbni një propozim profesional që ju është bërë atëherë. Merkuri fillon rrugëtimin e tij të kundërt në shenjën e Akrepit (15/10) dhe me të fillon një periudhë vlerësimi dhe rishikimi të paktën për sektorin profesional. Do të ishte mirë të shmangni gjithçka që karakterizohet si “e re” siç janë fillimi i biznesit të ri dhe marrëveshjet e reja të biznesit. Hëna e re që do të zhvillohet më 16/10 në shenjën e Peshores mund të krijojë polemikë pasi shoqërohet me këndet negative me Marsin e kundërt në Dash dhe Plutonin në Bricjap, gjë që tregon se do të ketë një përpjekje nga disa njerëz për t’ju bindur për korrektësinë e pikëpamjet e tyre.

Dashuria: Këtë javë ka shumë të ngjarë që disa çështje të lindin midis jush dhe partnerit tuaj që nuk janë të reja dhe i kanë rrënjët në të kaluarën.Nëse doni të shmangni diçka si kjo, përpiquni të parandaloni situata dhe të zgjidhni çështje të mëparshme të cilat e dini se janë ende në pritje. Nëse jeni beqar ka të ngjarë të ndryshoni mendim për një njohje të kohëve të fundit dhe sjellja e personit që ju intereson do të luajë një rol në këtë. Sidoqoftë, do të ishte mirë të mos merren vendime përfundimtare këtë javë dhe të mos nxirren përfundime, pasi do të ketë një klimë tensioni dhe keqkuptimi.

Puna dhe Ekonomia: Fusha profesionale ka nevojë për vëmendje të veçantë këtë javë pasi mund të ketë çështje midis jush dhe njerëzve në mjedisin tuaj profesional që do të krijojnë tension. Komunikimi do të luajë një rol të madh në to dhe ju duhet ta dini që me një fjalë mund të zgjidhni një keqkuptim ose ta bëni atë edhe më të madh. Këto ditë do të jetë mirë të shmangni lëvizjet që mund të përcaktojnë të ardhmen e një pune, pasi vendimet përfundimtare janë “ndaluese”.

PESHQIT Peshqë të dashur, këtë javë duket se do të shfaqet një çështje romantike e së kaluarës pasi është e mundur të keni kontakte me një person të lidhur me të! Merkuri fillon rrugëtimin e tij të kundërt në shenjën e Akrepit në 15/10 dhe gërmon në situatat e kaluara dhe njohjet e kaluara. Sidoqoftë, ju duhet të merrni një vendim bazuar në të dhënat që ekzistojnë tani dhe jo në ndjenjat e së kaluarës, pasi këto mund t’ju çojnë të merrni një vendim të gabuar. Hëna e re që do të zhvillohet në shenjën e Peshores më 16/10 e kthen vëmendjen tuaj në çështjet financiare dhe ju fton të shikoni të kaluarën, në mënyrë që të vlerësoni lëvizjet që kishit bërë atëherë.

Dashuria: Këtë javë duket se do të pushtoheni përsëri me një histori romantike të së kaluarës dhe nuk përjashtohet që të ketë komunikim me një ish-partner. Merkuri i kundwrt krijon tokë pjellore për romancat e kaluara romantike që të lulëzojnë përsëri, por përveç zemrës, duhet të mendoni logjikisht nëse keni nevojë të rihapni një derë në të kaluarën. Nëse jeni tashmë në një lidhje përpiquni të shmangni rifillimin e çdo çështjeje që kishte krijuar distanca midis jush dhe partnerit tuaj, pasi kjo do të zvogëlojë gjasat e konfrontimit mes jush.

Puna dhe Ekonomia: Këtë javë çështjet tuaja profesionale do t’ju pushtojnë shumë për shkak të komunikimit të vështirë që duket se ekziston në punë. Rrugëtimi i kundërt i Merkurit në kombinim me Hënën e re në Peshore nuk nxit komunikim të mirë dhe as qetësi në marrëdhëniet ndërpersonale. Për këtë arsye, preferoni të përqendroheni në detyrimet tuaja profesionale dhe jo në diskutimet që mund të ekzistojnë në punë, pasi nga këto diskutime mund të ketë disa keqkuptime.

11 Comments

11 Comments

 1. Pingback: Dallas Energy Rates

 2. Pingback: rarible

 3. Pingback: https://www.hollywood-scandals.com/Free-Chaturbate-Cam-Girl.php

 4. Pingback: cheap dumps pin shop

 5. Pingback: Engineering

 6. Pingback: DevOps Service Providers

 7. Pingback: blue meanie dance

 8. Pingback: Order cheap magic mushroom where to buy

 9. Pingback: sbobet

 10. Pingback: แอพเงินด่วน

 11. Pingback: Hidden Wiki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aktualitet

Horoskopi i datës 31 Tetor nga astrologia Christine Haas

Published

on

Dashi

Dita e sotme nuk ka për të qenë perfekte dhe shpesh do ndiheni pa dëshirë për të ecur përpara. Nëse keni një lidhje nuk do përjetoni ndonjë emocion të madh. Partneri do ju lërë pas dore sepse do ketë çështje të tjera shumë më të rëndësishme me të cilat do merret. Ndonjëherë edhe mund të qani. Nëse jeni beqarë realiteti do ju duket edhe më i trishtë nga sa e keni menduar. Në punë nuk do arrini dot të negocioni për një çështje të rëndësishme dhe do ju vijë shumë inat. Shpenzimet sado të mundoheni t’i mbani nën kontroll në një moment gjithçka do ju dalë nga duart.

Demi

Sot Mërkuri do ju bëjë shumë impulsivë dhe do bëni atë që do ju vijë në mendje në moment. Tendenca për të komanduar do bëhet e padurueshme për të tjerët. Nëse jeni në një lidhje nuk do ketë moment pa debate. Nuk do merreni vesh aspak me atë që keni në krah dhe do e kritikoni edhe kur nuk do keni arsye. Lidhja juaj nuk do jetë ne ditën me fat. Ju beqarët në të kundërt do favorizoheni. Mund të afroheni më shumë me disa persona seriozë. Në punë do keni ide fantastike dhe do merrni rolin e komandantit. Shpenzimet do i kryeni pa maturi dhe ne mbrëmje mund të vijnë pasojat e para.

Binjaket

Merrini gjërat si t’iu vijnë sot dhe dëgjoni më shumë zemrën sesa arsyen. Nëse jeni në një lidhje ka shumë gjasa që ëndrrat tuaja të bëhen realitet. Tensioni do shuhet përfundimisht dhe partneri do bëjë çdo gjë që ka në dorë për t’ua plotësuar qejfet. Ju beqarët do keni një ditë më të bukur nëse i shprehni ndjenjat më tepër. Mbrëmja ka për të qenë edhe më intensive. Në punë çdo gjë do ju ecë mirë. Nuk do lodheni dhe nuk do stresoheni aspak. Për financat duhet të jeni edhe më të kujdesshëm sepse situata mund t’iu dalë jashtë kontrollit atëherë kur më pak do e prisni.

Gaforrja

Priten të vijnë çaste shume të bukura sot. Shfrytëzojeni çdo moment sa më shume dhe mos e kufizoni veten për asgjë. Nëse jeni në një lidhje për të mbajtur marrëdhënien të qëndrueshme do ju duhen shumë pak gjëra. Shtoni dozat e fantazisë dhe diskutoni hapur për gjithçka. Nëse jeni vetëm mos prisni të filloni menjëherë lidhje, por hidhni hapat një e nga një. Në punë do ecni para me ritme shumë të shpejta dhe do i habisni të gjithë. Paratë do kenë më shumë përmirësime nga sa e kishit parashikuar.

Luani

Dita e sotme nuk do jetë ndonjë kushedi se çfarë. Herë pas here do ndiheni të vetmuar. Për ju të dashuruarit do ketë plot momente të tensionuara. Në shumë momente do e ngrini zërin dhe do thoni fjalë të pamenduara. Ju beqarët do keni një ditë fantastike dhe të mbushur me emocione të njëpasnjëshme. Mirë është ta shfrytëzoni çdo moment në maksimum. Në punë fatmirësisht do ju mbështesin shumë kolegët sepse vete do përtoni dhe nuk do merrni iniciativa. Financat nuk do jenë të këqija, por ju do e keni të vështirë të bëni ekonomi.

Virgjeresha

Bëni shumë kujdes me impulsivitetin gjatë kësaj dite dhe keni për të dalë të fituar. Për ju të dashuruarit e sotmja do jetë shumë e tensionuar. Do ndikoheni shumë nga fjalët e të tjerëve dhe do debatoni edhe për gjëra të pavërteta. Ju beqarët do jeni shumë të ndjeshëm dhe ka mundësi të bini në dashuri me të parin që do ju dalë para. Në punë do jeni spontanë, por në disa momente do turbulloheni e nuk do dini nga të ikni. Kërkoni ndihmë sa më parë. Me financat tregohuni sa më të kujdesshëm e të matur sepse pak më vonë do keni nevojë jetike për me shumë para.

Peshorja

Mundohuni të jeni sa më të kujdesshëm gjatë kësaj dite dhe mos i besoni personave që dikur ju kanë shara pas krahëve. Ju të dashuruarit do keni herë pas here konflikte e debate me partnerin tuaj, por për fatin e mirë dita do mbyllet pozitivisht. Ju beqarët do jeni të parezistueshëm dhe do merrni propozime të njëpasnjëshme. Nëse do doni vetë do e ndryshoni shpejt statusin. Në punë mos u nevrikosni nëse nuk ja dilni me tentimin e parë. Të gjithë kanë vështirësi në fillim, por lum ata që bëjnë durim dhe këmbëngulin. Në planin financiar do i rregulloni të gjitha problemet që keni pasur dhe do jeni shumë më të qetë kur të kryeni shpenzime.

Akrepi

Gjatë kësaj dite do kaloni shumë kohë duke medituar dhe në fund do merrni vendimet e duhura. Ju të dashuruarit do jeni më të duruar, të logjikshëm dhe tolerantë. Të gjitha këto karakteristika do bëjnë që marrëdhënia me partnerin të ecë mirë dhe të mos keni debate. Ju beqarët do ndiheni si nëpër ëndrra pas gjërave që do ju ndodhin. Në punë Jupiteri do forcojë komunikimin dhe lirinë e të shprehurit. Shumë gjëra do qartësohen dhe orientimi mund të ndryshojë. Edhe në planin financiar keni për të pasur më tepër fat nga më parë. Shfrytëzojeni rastin për të bërë çdo shpenzim që keni ëndërruar.

Shigjetari

Dita e sotme do jetë e përshtatshme për reflektim dhe për të sqaruar disa probleme. Për ju të dashuruarit kjo e sotmja ka për të qenë e bukur dhe e mbushur me emocione të forta. Do merreni vesh më së miri me njëri-tjetrin dhe për çdo gjë do bashkëpunoni para se të hidhni hapa. Ju beqarët duhet t’i bëni sytë katër sepse sot mund të jetë dita e njohjeve të rëndësishme. Në punë do jeni shumë krenarë dhe nuk do doni ta ulni hundën për asnjë moment sado vështirësi të hasni. Financat do mbeten të qëndrueshme dhe aspak problematike.

Bricjapi

Sot bëni aq sa mundeni dhe ndihmojini të afërmit tuaj. Përvoja dhe vështirësitë që keni kaluar në jetë ju kanë mësuar shumë. Nëse jeni në një lidhje do ndiheni më të lirë se më parë dhe do ndiheni të çliruar për të shprehur ndjenjat ashtu si do i keni në zemër. Nuk do ketë më izolime për ju. Ju beqarët do keni gjithashtu ndryshime. Do e shihni me një sy tjetër një mik dhe mund të filloni të ndieni për të. Venusi do e privilegjojë jetën tuaj profesionale. Do jeni në humor shumë të mirë dhe dinamizmi do ju shoqërojë gjithë kohës. Asgjë nuk ka për të qenë e pamundur për ju. Shpenzime mund të bëni pak më tepër dhe gjendja do mbetet e mirë.

Ujori

Mëngjesi mund të jetë paksa i vështirë sot për ju, por për fat të mirë Venusi do riktheje gëzimin dhe harenë gjatë pasdites. Nëse jeni në një lidhje bëni gjëra interesante, gatuani së bashku, argëtohuni dhe mos qëndroni asnjë moment në heshtje. Vetëm kështu jeta juaj nuk do jetë e mërzitshme. Nëse jeni ende beqarë mendoheni gjatë para se të hidhni hapa. Nuk është e thënë që ta pranoni me patjetër sot një ftesë që do iu bëhet. Në punë vendosni disa limite dhe mos pranoni çdo gjë që do ju kërkojnë shefat. Për financat ka për të qenë një ditë shume e mirë.

Peshqit

Sot do e vlerësoni shumë pavarësinë që keni dhe do bëni më të mirën për të ruajtur këtë mënyrë të jetuari. Vetëm se jo të gjithë do ju përshtaten dhe disa as nuk do i kuptojnë zgjedhjet që do bëni. Nëse jeni në një lidhje duhet të jeni shumë më të kujdesshëm me çdo veprim sepse ndonjëherë gjërat pa ndonjë rëndësi të madhe mund të ndryshojnë gjithë të ardhmen. Ju beqarët do e keni çdo gjë shumë më të thjeshtë dhe do arrini të realizoni takimet e ëndrrave. Një etapë e re ka për të filluar për ju. Në punë do jeni më të përgjegjshëm dhe di e dini mirë si të veproni edhe në situatat më të vështira. Shpenzimeve duhet t’iu vini fre sa pa qenë shumë vonë.

Continue Reading

Aktualitet

Qëllimet në jetë për secilën shenjë të horoskopit na i zbulon sot astrologia Meri Shehu

Published

on

Çdo shenjë e horoskopit ka një qëllim në jetë, e ndërsa qëllimi kryesor për çdo njeri mund të ndryshojë, janë pothuajse njësoj për ata të shenjës së njëjtë.

DASHI

Dashi janë ata të cilët kërkojnë gjithmonë të jenë më të mirë se të tjerët. Kjo shëenjë është entuziaste dhe konkurruese dhe do gjithmonë të krijojë gjërat më të mira, si p.sh të thyejë një rekord botëror. E vetmja gjë që një dash nuk do të dojë të bëjë në këtë jetë, është të flejë gjumë.

Qëllimi I një dashi në jetë është të bëjë progress, qoftë në teknologji, shkrim, shkencë etj. Sido që të jetë gjithmonë do të gjesh një dash që përpiqet të arrijë një qëllim.

DEMI

Si nje shenjë e tokës, demi dëshiron stabilitet. Ky është motivi dhe qëllimi I një demi në jetë, të krijojë një bazë të besueshme me këdo që takon në jetë.

Sipas horoskopi.vip Demi do të jetë ai të cilit mund ti kesh besim, që do të jetë gjithmonë aty kur tit ë kesh nevojë. Kjo shenjë do tu japi të tjerëve atë që ata kanë nevojë kur gjenden keq, dhe do të sigurohen që ata të ndihen që kanë dikë që I ndihmon.

BINJAKËT

Binjakët janë fluturat e botës. Qëllimi I tyre është të bashkojë njerëzit. Ata I ndihmojnë të tjerët të takojnë dikë special, ose një mik të ri në një qytet të ri. Janë të aftë apo jo?

GAFORRJA

Gaforrët kanë ardhur në jetë për ti treguar dashurinë të gjithëve. Si një shenjë e ujit, ata janë shumë në kontakt me ndjenjat e tyre, por edhe të të tjerëve, dhe kjo veti u është dhënë si avantazh.

Nuk është një avantazh I keq, mbajeni mend. Gaforret dashurojnë të përdorin inteligjencën emotive për ata që I rrethojnë. Janë ata që do të jenë aty kur të kesh nevojë, një shpatull ku mund të qash dhe nuk do të lënë të biesh në një moment të keq.

LUANI

Kush udhëheq botën? Luan e udheheqin botën, duan të jenë të njohur dhe të adhuruar, kështu që mos u çudisni nëse qëllimi I tyre është që të shkëlqejnë.

Një gjë është e sigurtë, që luanët do të mbahen mend gjatë dhe kur most ë jenë më në këtë botë.

VIRGJËRESHA

Virgjëreshat janë analizuese dhe të besueshmë dhe sigurohen që bota të vazhdojë të rrotullohet. Kjo shenjë e tokës preferon të sigurohet që çdo gjë ecën ashtu siç duhet dhe janë aty për ta rregulluar nëse diçka nuk ecën ashtu siç duhet.

Duan që gjërat të ecin vaj dhe të ruajnë paqen. Janë gjithë kohës duke punuar për ti bërë gjërat më të mira që të funksionojnë mirë sepse për këtë janë këtu. Mos pusho se punuari virgjëreshë, bota ka nevojë për ty.

PESHORJA

Shenjat e ajrit si peshorja adhurojnë komunikimin e mirë  dhe duan të desgjojnë të dyja anët e historisë. Kjo e bën qëllimin e tyre në jetë akoma me të rëndësishëm.
Peshoret janë këtu për të siguruar që në botë ka ekuilibre dhe në një farë mënyre janë gjykuesti jo zyrtarë të botës që dëgjojnë problemet dhe gjejnë një mënyrë për ti zgjidhur.

Një peshore mund të qëndrojë neutral, për të luftuar për kauza që ta bëjnë botën një vend më të mirë.

AKREPI

Akrepat janë këtu për ti treguar pasionin botës. Janë të apasionuar dhe e shfaqin atë. Nuk mund ta kapësh një akrep në diçka ku ai nuk do ti jepet 100%.

Akrepat bëjnë gjithçka ose asgjë dhe të gjithë rrotull mund ta dallojnë kur ata janë të përfshirë në diçka. Ata janë këtu ti tregojnë botës sesi bëhen gjërat kur ti I hedh një dozë të fortë pasioni.

SHIGJETARI

Një shenjë e lirë dhe kurioze si shigjetari është në tokë për ta zbuluar atë.

Janë duke udhëtuar gjithë kohës dhe dukë kërkuar mënyra të reja për ti bërë gjërat dhe nuk mund të evitojnë kërkimin e kulturave apo teknikave të reja. Ky është motivi përse një shigjetar ka qëllimin të kërkojë të renë kudo.

BRICJAPI

Janë në këtë tokë tu tregojnë të tjerëve se miqtë mund të jenë dhe të familjes. Investojnë shumë në familjet e tyrë të vërteta. Të gjithë e dinë që gjaku ujë s’bëhet.

Bricjapët duan të tregojë se miqtë gjithashtu janë të rëndësishëm sa edhe familja. Ata I japin një kuptim të veçantë miqësisë dhe duan që bota ta shikojë që miqtë e vërtetë janë si një familje.

UJORI

Ujorët janë këtu për të treguar anën humane të gjithsecilit. Investimi I tyre personal është dashuria për njerëzit në përgjithësi. Përqafojnë faktin që jemi humanë dhe bëjmë gabime, dhe janë të arët që ecin përpara dhe angazhohen në kauza të mira. Ujorët duan që që të gjithë në tokë të duhen dhe të kujdesen për të tjerët sesa të urrehen dhe të shfaqin dhunë dhe urrejtje.

PESHQIT

Më shumë mundësi shenja e peshqve është në harmoni me ndjenjat e saj dhe si shenjë e ujit, arti është një mënyrë e të shprehurit shumë e vlerësuar. Qëllimi I tyre është që të nënvijëzojnë rëndësinë e kreativitetit.

E dinë që vetshprehja është e mirë për shpirtin dhe arti është një nga menyrat më të njohura për tu shprehur. Peshqit promovojnë muziken. Artin, poezinë dhe çdo lloj kreativiteti që njerëzit përdorin për të shprehur emozionet dhe mendimet.

Continue Reading

Aktualitet

3 gabimet më të mëdha që bën secila nga shenjat e horoskopit në çift sipas astrologes Susan Miller

Published

on

Shenjat astrologjike ndonjëherë të shtyjnë për mirë, por mund të ndodhë edhe e kundërta. Ja çfarë gabimesh bëni më shpesh me partnerin nxitur prej yjeve.

Dashi: Inatosja, padurimi dhe dëshira për të qenë lider. Duke qene energjikë, entuziastë dhe ambiciozë, dashët mund të bëhen edhe agresivë dhe tejet kërkues pa e kuptuar. Në momente intime ata duhet ta lenë ndonjëherë partnerin të bëjë atë që dëshiron dhe kanë për t’u ndier edhe më mirë.

Demi: Kokëfortësia, përtacëria dhe vetëkënaqësia . Në përgjithësi demat i marrin gjërat shumë shtruar dhe kjo mund të merret si përtacëri nga personi tjetër. Një tjetër gabim që ata bëjnë në një lidhje është kokëfortësia. Kur thonë diçka mendojnë se janë të pagabueshëm dhe nuk ndryshojnë mendim. Ata vetëkënaqen dhe ku duket sikur e bëjnë mirë gjithçka pa ua thënë këtë personi në krah.

Binjakët: Joshja e tepërt, kopjimi dhe luajtja e lojërave. Binjakët mund të jenë herë pas here edhe dy persona të ndryshëm nga njëri-tjetri. Shpesh atyre ju mungon koherenca dhe kjo nuk ju pëlqen personave që kanë pranë. Nja nga gabimet më të mëdha është flirtimi me të tjerë.

Gaforrja: Serioziteti i tepërt, shmangia e konflikteve dhe dëshira për të kaluar gjithë kohën me partnerin. Një nga gabimet më të mëdha të gaforreve është se nuk pranojnë që dikush të bëjë shaka me ta. Gjithsesi ata i shmangin gjithmonë edhe konfliktet dhe kjo nuk ju pëlqen personave që kanë në krah. Ndonjëherë duhet edhe të debatosh për të mbrojtur idetë. Të shtyrë nga yjet gaforret duan të jenë gjithë kohës pranë me të dashurinë zemrës çka mund të krijojë edhe atmosfera mbytëse. Kushdo ka nevojë edhe për liri.

Luani: Kërkimi i vëmendjes, mungesa e përulësisë dhe trillimi. Luanët duan të trajtohen përherë sikur janë më të mirët. Në shumë raste ata mund të jenë të tillë, por përulësia do i bëjë të pëlqehen edhe më tepër. Ndonjëherë ata mund të tregohen edhe arrogantë në çift dhe mund të trillojnë për të marrë komplimente dhe vlerësime sa më shumë.

Virgjëresha: Analizimi i tepërt, parashikueshmëria dhe vetëpërmbajtja. Ata janë shumë tokësore dhe duan ta kenë gjithçka në rregull kudo. Ata fiksohen edhe pas detajeve të vogla, duan të parashikojnë çdo gjë dhe kjo mund ta mërzitë personin që kanë në krah. Ndonjëherë gjërat duhen lënë të rrjedhin vetë në një lidhje dhe ata nuk duhet ta kontrollojnë as të folurin.

Peshorja: Argumentimi i tepërt, kapricot dhe ekuilibrimi i tejskajshëm. Peshoret janë të logjikshëm dhe i peshojnë mirë gjërat, por në një lidhje ndonjëherë ekuilibri i tepërt nuk është i mirë. Në raste debatesh ata mundohen te argumentojnë gjithçka me pikë e me presje çka është një tjetër gabim.

Akrepi: Të qenit shumë të fshehtë, të tërhequr dhe të veçuar. Në përgjithësi këta persona rrethohen me mire që askush të mos i afrojë. Vetëm në rastet kur dikush ju pëlqen shumë mund të shfaqen hapur dhe të afrohen. Gjithsesi në një lidhje janë të fshehtë dhe nuk ndajnë çdo gjë pasi kanë frikë nga zhgënjimet. Këto janë gabime që nuk e lënë marrëdhënien të ecë si duhet.

Shigjetari: Pavarësia, gënjeshtrat dhe nxitimi. Këta persona duan të jenë përherë të lirë , spontanë dhe të përjetojnë aventura. Këto janë gabime që ne një lidhje mund t’iu kushtojnë. Një tjetër problem përbëjnë edhe gënjeshtrat që përdorin për të dalë nga disa situata.

Bricjapi: Të menduarit se dinë çdo gjë, janë kufizues dhe shumë kërkues. Bricjapët mund të jenë të fiksuar pas disa zakoneve që mund ta bëjë një lidhje të vështirë për të ecur përpara. Atyre ju duket sikur dinë çdo gjë dhe nuk i marrin parasysh ato që thotë partneri.

Ujori: Mungesa e empatisë, pasja e mendimeve të ngurta dhe lëshimi i vetvetes. Ujorët nuk janë shumë të lehtë për t’u duruar. Ata i mendojnë gjërat me detaje, mund të krijojnë ide të ngurta që askush nuk ua ndryshon dot dhe në raste sfidash e lëshojnë veten menjëherë. Këto janë gabime që jo çdokush i pranon në një marrëdhënie. Në shumë raste ujorët nuk i vlerësojnë sa duhet as ndjenjat e partnerit.

Peshqit: Ndjeshmëria e tepërt, fshehja e ndjenjave dhe dëshira për vlerësim. Peshqit njihen si shpirtra të ndjeshëm dhe bëjnë pjesë tek ata partnerë që duan që ndjenjat t’iu pranohen e dëshirat t’iu plotësohen. Në fakt ata mundohen t’i fshehin ato që ndjejnë dhe për partnerin çdo gjë bëhet më e vështirë. Mendojnë se janë më të mirët dhe e kërkojnë me ngulm vlerësimin.

Continue Reading

Trending