Connect with us

Sot

HOROSKOPI javor 24-30 Gusht sipas astrologut JORGO PULLA/ Duhet te prisni deri ne daten 27 Gusht

Published

on

DASHI JAVOR

24 deri ne 30 gusht 2020

LEXO EDHE:
Pas kthimit në Gjermani, Ledina Çelo flet për pushimet në Dhërmi

Të përgjithshmet

Dashë të dashur, në fillim të javës, Marsi në shenjën tuaj të zodiakut luan një rol kryesor, pasi formon një katror me Saturnin në Bricjap, duke vendosur pengesa në disa nga çështjet tuaja profesionale. Do të ishte mirë të shmangen përplasjet me njerëzit e prestigjit të lartë, pasi këto lëvizje nuk janë të përshtatshme këto ditë. Një seri aspektesh të favorshme të formuara nga Mërkuri, i cili është në Virgjëreshë me Uranin dhe Jupiterin, tregon se aftësitë tuaja të komunikimit do të mbizotërojnë dhe do të jenë në gjendje t’ju bëjnë yë dilni me faqe të bardhë në çështje të rëndësishme.

Parashikimet në dashuri

Këtë javë duhet të keni kujdes që të mos tranferoni në marrëdhënien tuaj me partnerin disa çështje që ju kanë bërë irrituar dhe janëtë lidhura me punën. Nëse jeni i lirë në gjysmën e dytë të javës, Afërdita që është në Gaforre do të formojë një trekëndësh me Neptunin që është tek Peshqit dhe nuk përjashtohet mundësia që të bëni një njohje romantike. Ka mundësi të takoni një person i cili edhe nëse nuk e di do të të bëjë të ndihesh shumë familjar dhe do të jetë sikur të keni njohur njëri-tjetrin për një kohë të gjatë! Sidoqoftë, nuk duhet ta harroni pamjen tuaj realiste, e cila do t’ju ndihmojë të kuptoni më mirë gjërat.

Parashikimet profesionale

Këtë javë puna do të luajë një rol kryesor në gjendjen shpirtërore, pasi emocionet tuaja do të varen nga kjo. Katrori i Marsit në shenjën tuaj të zodiakut me Saturnin në Bricjap, ju thotë të shmangni konfliktet me njerëzit në mjedisin tuaj profesional edhe nëse e dini se keni të drejtë.Ju gjithashtu duhet të shmangni veprimet dhe fjalët impulsive të cilat mund të shkaktojnë shumë probleme këtë javë. Nëse mbështeteni në aftësitë tuaja të komunikimit, është e sigurt që do të jeni në gjendje të zgjidhni më shumë çështje që lidhen me punën.

DEMI JAVOR

24 deri ne 30 gusht 2020

Të përgjithshmet

Për ju Demë, këtë javë duhet të keni kujdes me tensionin që fshihet këto ditë, pasi duket se do të ndikojë tek ju dhe ka mundësi të ndikojë në marrëdhëniet tuaja ndërnjerëzore. Këndi negative midis Marsit në Dash dhe Saturnit në Bricjap do të krijojë një qëndrim kufizues, i cili me siguri nuk do t’ju lejojë të bëni disa gjëra që keni pasur në mendje. Detyrimet e jetës së përditshme ka mundësi të jenë kufizuese për “dëshirën” tuaj dhe ju duhet t’i jepni përparësi. Ndërsa ditët e javës kalojnë, do të jetë më e lehtë për të zgjidhur çështjet me të cilat duhet të merreni. Trekëndëshat e Mërkurit të vendosurnë Virgjëreshë me Uranin në Dem dhe gjithashtu me Jupiterin në Bricjap do të ndihmojnë në këtë, gjë që do të përmirësojë gjendjen tuaj të mirë dhe fatin tuaj.

Parashikimet në dashuri

Kjo javë është shumë e mirë për çështjet tuaja sentimentale dhe ka mundësi të bëni njohje të reja përmes njerëzve përreth jush.Këndi pozitiv i Mërkurit me Uranin dhe Jupiterin ju thotë të drejtoheni te një person që ju intereson pasi komunikimi do të jetë në anën tuaj! Këndet pozitive nuk ndalen këtu pasi në 27/8 Afërdita që është në Gaforre do të formojë një trekëndësh me Jupiterin tek Peshqit, gjë që do të ndikojë pozitivisht në një marrëdhënie të re ose ekzistuese. Sa më shumë gjëra të bëni me dikë që ju intereson, aq më lehtë do të jetë afrimi këto ditë me të.

Parashikimet profesionale

Cështjet në lidhje me punën nuk duket se ju shqetësojnë aq shumë këtë javë, dhe ka shumë mundësi që t’i vendosni ato në një rrjedhëautomatike.Sidoqoftë, diskutimet rreth çështjeve profesionale janë të favorizuara dhe nuk përjashtohet mundësia që një person që është afër jush të ju sjellë lajme të lidhura me punën. Nëse jeni të interesuar për një punë jashtë vendit ose nëse planifikoni një udhëtim pune, përpiquni ta rregulloni këtë javë dhe sigurisht që do të keni sukses.

BINJAKËT JAVOR

24 deri ne 30 gusht 2020

Të përgjithshmet

Binjakët këtë javë do t’ju japin përparësi çështjeve që lidhen me qëllimet dhe aspiratat, kështu që shpesh do ta gjeni veten duke menduar shumë për atë që dëshironi të arrini në të ardhmen e afërt. Katrori i formuar nga Marsi në Dash dhe Saturni në Bricjap mund të krijojë disa pengesa, por mos lejoni që mendimet pesimiste të krijojnë shqetësime të mëtejshme.Mundohuni të mos bini në grackën e gjetjes së një problemi për çdo zgjidhje, pasi kjo ka mundësitë ndodhëkëtë javë.

Parashikimet në dashuri

Nëse jeni tashmë në një lidhje mund t’ju duhet të ndryshoni disa plane që keni pasur me partnerin tuaj, pasi ka mundësi që do të shfaqen disa pengesa, por mos harroni se “nuk ka të mirë pa njëtë keqe para”. Trekëndëshi i formuar nga Afërdita që është në Gaforre dhe Jupiteri i cili është tek Peshqit më 27/8 mund të krijojë një romancë romantike me një person që është në mjedisin tuaj profesional.Mundohuni të mos përfshini jetën profesionale dhe personale sikur nuk i ndani ato, sepse ka shumë të ngjarë të krijojnë probleme në njërën apo tjetrën.

Parashikimet profesionale

Puna mund të ketë më shumë kërkesa këtë javë pasi duket se do të shfaqen disa detyrime dhe detyra të jashtëzakonshme, të cilat do të ftoheni për të zgjidhur. Këndet e favorshme të formuara nga Merkuri në Virgjëreshë me Uranin në Dem dhe Jupiterin në Bricjap, tregojnë se do të jetë e lehtë të rregulloni gjithçka që nevojitet. Aftësitë tuaja të komunikimit, rrethanat dhe ndihma që do të keni nga njerëzit në mjedisin tuaj profesional do të luajnë një rol të rëndësishëm në këtë!

GAFORRJA JAVOR

24 deri ne 30 gusht 2020

Të përgjithshmet

Gaforre të dashura, disponimi i mirë është thelbësor këtë javë në mënyrë që të jeni në gjendje të merreni me çështje që do të bëjnë shfaqjen e tyre këto ditë. Katrori i Marsit të vendosur në Dash dhe Saturni i vendosur në Bricjap, hap perden e kësaj jave dhe krijon konflikte dhe çarje në mjedisin tuaj profesional. Shmangni polemikat intensive pasi nëse përfshiheni në ato do të jetë e vështirë t’i zgjidhni ato në një mënyrë “pa dhimbje”. Gjatë gjysmës së dytë të javës do të jetë më e lehtë për ju të komunikoni dhe zgjidhni çdo keqkuptim. Trekëndëshat që Mërkuri do të formojë tek Virgjëresha me Uranin në Dem dhe Jupiterin në Bricjap, tregojnë se do të jetë më e lehtë të keni një pikë të përbashkët kontakti me njerëzit që keni debatuar në ditët e mëparshme.

Parashikimet në dashuri

Gaforre të dashura, disponimi i mirë është thelbësor këtë javë në mënyrë që të jeni në gjendje të merreni me çështje që do të bëjnë shfaqjen e tyre këto ditë. Katrori i Marsit të vendosur në Dash dhe Saturni i vendosur në Bricjap, hap perden e kësaj jave dhe krijon konflikte dhe çarje në mjedisin tuaj profesional. Shmangni polemikat intensive pasi nëse përfshiheni në ato do të jetë e vështirë t’i zgjidhni ato në një mënyrë “pa dhimbje”. Gjatë gjysmës së dytë të javës do të jetë më e lehtë për ju të komunikoni dhe zgjidhni çdo keqkuptim. Trekëndëshat që Mërkuri do të formojë tek Virgjëresha me Uranin në Dem dhe Jupiterin në Bricjap, tregojnë se do të jetë më e lehtë të keni një pikë të përbashkët kontakti me njerëzit që keni debatuar në ditët e mëparshme.

Parashikimet profesionale

Këtë javë puna do tëluajë një rol mbizotërues në emocionet tuaja pasi ka shumë mundësi që qëndrimi juaj të varet në një masë të madhe nga ajo. Këndi negativ i Marsit me Saturnin në fillim të javës tregon se mund të ketë disa kompromise me njerëzit në mjedisin tuaj profesional. Mundohuni të mos i lini të zgjerohen pasi atëherë do të jetë e vështirë t’i kontrolloni ata dhe ju! Gjatë gjysmës së dytë të javës do të jetë më e lehtë të shlyeni disa detyrime profesionale, pasi do të ekzistojë një atmosferë komunikimi midis jush dhe të tjerëve.

LUANI JAVOR

24 deri ne 30 gusht 2020

Të përgjithshmet

Luani këtë javë duket se ka disa plane që ka mundësi të përfshijnë një udhëtim ose komunikim me njerëzit në mjedisin tuaj më të gjerë! C’do gjë që vjen “nga larg” do t’ju tërheqë vëmendjen këto ditë, por katrori i Marsit në Dash dhe Saturnit në Bricjap mund të krijojë disa vonesa në planet tuaja. Trekëndëshi i Mërkurit është në shenjën e Virgjëreshës me Uranin në Dem por edhe me Jupiterin në Bricjap më 25 dhe 29/8 përkatësisht, duke zbutur vështirësitë e komunikimit dhe ju jep fleksibilitet veçanërisht në çështjet profesionale. Mundohuni të mos i lini pezull çështjet që lidhen me punën, pasi sa më shumë t’i lini ato, aq më stresuese do të bëhen.

Parashikimet në dashuri

Këtë javë duhet të keni kujdes që të mos lejoni që dëshirat e të tjerëve të ndikojnë tek ju dhe partneri juaj. Ka shumë mundësiqë të ketë njerëz në mjedisin tuaj të cilët do të përpiqen të kalojnë idetë dhe mendimet e tyre tek ju dhe kjo është diçka që mund të krijojë polemika midis jush. Mbajeni marrëdhënien tuaj larg nga “sytë e këqinj” dhe “veshët e hapura”! Nëse jeni i lirë, ka shumë mundësi që ju të krijoni një njohje gjatë disa detyrimeve të punës ose në mjedisin tuaj profesional! Komunikimi i mirë do të luajë një rol të veçantë në zhvillimin e saj.

Parashikimet profesionale

Këtë javë Mërkuri që është në shenjën e Virgjëreshës do të formojë një kënd pozitiv me Uranin, i cili është në shenjën e Demit më 25/8. Kykënd është shumë i dobishëm për të zgjidhur disa çështje profesionale dhe për të dalë “fitues” në diskutimet e biznesit. Gjatë ditëve të para të javës duhet të keni kujdes me detyrimet tuaja profesionale, pasi mund të shfaqen disa punë që duhet të ishin bërë më herët. Kjo është diçka që mund t’ju shkaktojë stres, por mbani mend shprehjen “më mirë vonë se kurrë”.

VIRGJËRESHA JAVOR

24 deri ne 30 gusht 2020

Të përgjithshmet

Virgjëreshë, ju këtë javë duket se do të kërkoni paqen tuaj larg njerëzve, por edhe detyrimeve që ju irritojnë. Katrori i Marsit në shenjën e Dashit me Saturnin në Bricjap, ju thotë të jeni veçanërisht të kujdesshëm me çështjet e jetës tuaj sentimentale, pasi mund të ketë disa pengesa.Mërkuri i cili është në shenjën tuaj të zodiakut është në një pozicion shumë të favorshëmpasi formon kënde pozitive me Uranin dhe Jupiterin këtë javë. Mos harroni se edhe nëse ka disa pengesa në rastet që ju shqetësojnë, aftësitë tuaja të komunikimit do t’ju ndihmojnë t’i zgjidhni ato në avantazhin tuaj.

Parashikimet në dashuri

Ditët e para të javës mund të fshehin disa ndryshime në planet që keni pasur me partnerin tuaj për shkak të detyrimeve të tjera, diçka që ka shumë mundësi të ju irritojë. Sidoqoftë, pas të Mërkurës 26/8, do të jetë e lehtë për ju të komunikoni në mënyrë efektive me partnerin tuaj dhe të rregulloni me humor të mirë çdo ndryshim në planet tuaja. Nëse jeni i lirë, trekëndëshi i Afërditës në Gaforre dhe Neptunin tek Peshqit krijon kushte shumë të mira që të afroheni me një person që e njihni mirë!

Parashikimet profesionale

Cështjet e lidhura me punën nuk duket të jenë në përparësitë tuaja këtë javë pasi mendja juaj ndodhet tek çështjet e jetës tuaj personale! Mërkuri nga shenja juaj e zodiakut këtë javë gjithashtu formon një seri aspektesh pozitive me Uranin në Dem dhe Jupiterin në Bricjap, duke ju bërë thirrje që të “përdorni” komunikimin dhe aftësitë tuaja diplomatike në mënyrë që të arrini disa marrëveshje të mira. Këto ditë mund të lindë një diskutim në lidhje me një çështje profesionale dhe ka shumë të ngjarë që t’ju bëhet një propozim i ri profesional, të cilin natyrisht duhet të shikoni me kujdes dhe të mos nxitoni për të pranuar ose refuzuar!

PESHORJA JAVOR

24 deri ne 30 gusht 2020

Të përgjithshmet

Ju Peshore këtë javë duket se ju duhet pushim pasi lodhja nga detyrimet e ditëve të mëparshme do të fillojë të shfaqet. Katrori i Marsit në Dash dhe Saturnit në Bricjap në ditët e para të javës, sjell disa detyrime familjare të cilat vështirë të shtyhen, duke zgjatur pushimin tuaj për disa ditë. Gjysma e dytë e javës do të jetë më e lehtë për të gjetur kohë për t’u çlodhur dhe “investuar” në aktivitete dhe njerëz që ju interesojnë. Këndet e favorshme të Mërkurit me Uranin dhe Jupiterin gjithashtu sjellin mundësi për të zgjidhur detyrimet familjare, sado kërkuese të jenë ato.

Parashikimet në dashuri

Këtë javë ju mund të keni ndër mend disa aktivitete me partnerin tuaj, por duhet të siguroheni fillimisht nga njëra anë se i keni shlyer detyrimet tuaja dhe nga ana tjetër se jeni në humor për to! Këndi negativ midis Marsit dhe Saturnit mund të sjellë tensione mes jush, për faktin se do të keni nevoja të ndryshme. Nëse nuk doni që kjo të ndodhë, provoni t’i shpjegoni partnerit tuaj nevojën tuaj për diçka ndryshe nga ajo që ai dëshiron.Nëse jeni i lire, ka shumë mundësi që një person nga e kaluara të rishfaqet. Trekëndëshi i Afërditës, e cili është në Gaforre me Neptunin tek Peshqit, krijon pritshmëri të mëdha nga të dy palët dhe kjo është diçka që duhet t’i kushtoni vëmendje!

Parashikimet profesionale

Puna duket se do t’ju shqetësojë këtë javë pasi ka shumë mundësi që të shoqëroheni me njerëz në kontekstin e aktiviteteve tuaja profesionale, të cilët do t’ju irritojnë. Ditët e para të javës ka mundësi të kenidisa takime të tilla pasi katrori i Marsit me Saturnin bashkpunon në këtë. Gjatë gjysmës së dytë të javës gjërat do të jenë shumë më të mira dhe veçanërisht më komunikuese për ju, të cilët dëshironi të zgjidhni disa detyrime profesionale dhe deri më tani ka pasur pengesa.

AKREPI JAVOR

24 deri ne 30 gusht 2020

Të përgjithshmet

Përsa ju përket ju Akrepave, këtë javë duket se po kërkoni mënyra për të zgjidhur disa raste që keni lënë pezull dhe kanë lidhje me njerëzit afër jush. Do të ishte mirë të preferoni gjysmën e dytë të javës për angazhime të tilla si këndet e favorshme të Mërkurit që ndodhen tek Virgjëresha me Uranin në Dem dhe Jupiterit në Bricjap do të ndihmojnë shumë në komunikim. Mundohuni të qëndroni larg njerëzve që i njihni paraprakisht që mund t’ju shkaktojnëshqetësimjo vetëm nëçështjet personale, por edhe ato profesionale.

Parashikimet në dashuri

Këtë javë duhet të keni kujdes nëse keni disa detyrime shoqërore me partnerin tuaj pasi mund të keni keqkuptime midis jush për çështje që kanë të bëjnë me njerëzit e tjerë. Mundohuni të mos sillni çështje të palëve të treta në marrëdhëniet tuaja pasi kjo sigurisht që do të krijojë mosmarrëveshje midis jush. Nëse jeni të lirë, trekëndëshi i Afërditës, që është në shenjën e Gaforres, dhe Neptunit, i cili është tek Peshqit, flet për një njohje të re që do të shpërthejë nga e zakonshmja, pasi duket se do të ketë një “ngjyrim” shumë romantik!

Parashikimet profesionale

Në ditët e para të javës mund të ketë disa pengesa në lidhje me detyrimet tuaja profesionale dhe ka shumë mundësi që këto pengesa të vijnë nga njerëz që janë të lidhur në një farë mënyre me punën tuaj.Katrori i Marsit me Saturnin tregon se ditët e para të javës nuk janë të favorshme për zgjidhjen e çështjeve profesionale.Pas së Mërkurës 26/8, Mërkuri që është tek Virgjëresha dhe këndet pozitive që do të formojë me Uranin dhe Jupiterin do të favorizojnë shumë zgjidhjen e çështjeve, të cilat mund të kenë lindur gjatë ditëve të mëparshme. Mos harroni se edhe nëse hasni njerëz që do të krijojnë pengesa në planet tuaja, do të gjeni kaq shumë të tjerë që do t’ju ndihmojnë t’i tejkaloni ato!

SHIGJETARI JAVOR

24 deri ne 30 gusht 2020

Të përgjithshmet

Shigjetarët të dashur, ju këtë javë duket se do të përqendroheni në çështje financiare pasi nuk përjashtohet mundësia që ose të lindin disa detyrime të jashtëzakonshme ose disa angazhime në lidhje me detyrimet e kaluara. Katrori i Marsit të vendosur në Dash me Saturnin në Bricjap ju thotë që të kurseni shumë me shpenzimet tuaja dhe të mos josheni nga blerjet që nuk ju duhen. Këndet ndihmëse të Mërkurit në shenjën e Virgjëreshës me Uranin në Dem dhe Jupiterin në Bricjap tregojnë se ndërsa kalojnë ditët e javës, do të jetë më e lehtë për të zgjidhur disa çështje që lidhen jo vetëm me sektorin financiar, por edhe me atë të punës.

Parashikimet në dashuri

Këtë javë do të duhet të rregulloni planet që keni me partnerin tuaj sipas fondit tuaj, përndryshe ka shumë mundësi që të shpenzoni para që kanë për qëllim të mbulojnë detyrime specifike. Kjo kërkon shumë vëmendje, pasi do të keni tendencë të shpenzoni më shumë para nga sa pritej. Nëse jeni i lire, pas së Mërkurës 26/8, ka shumë mundësi që një person të afrohet tek ju dhe biseda me të do t’ju tregojë se sa keni të përbashkëta. Nuk përjashtohet që të shfaqet në mjedisin tuaj të punës, një person që do t’ju tërheqë vëmendjen.

Parashikimet profesionale

Këtë javë ju mund të keni disa përgjegjësi pune në program, por nuk duket se do të jeni në gjendje të merreni me to. Pas të Mërkurës 26/8, këndet pozitive që Mërkuri do të formojë me Uranin në Dem dhe Jupiterin në Bricjap, do t’ju ndihmojnë të negocioni profesionalisht dhe detyrime më të mira dhe të mos i lini ato pezull. Kushtojini vëmendje të veçantë çështjeve që lidhen me fondin tuaj, pasi ditët e para të javës ka mundësi të krijojnë pengesa në to.

BRICJAPI JAVOR

24 deri ne 30 gusht 2020

Të përgjithshmet

Bricjapi im këtë javë duket se po përqendrohet në zgjidhjen e çështjeve familjare që ju shqetësojnë për mjaft kohë. Sheshi që Marsi do të formojë në Dashi me Saturnin në shenjën tuaj zodiake në 24/8, ju thotë të shmangni gjendjen shpirtërore kritike që mund të krijojë një atmosferë “të ngrirë” në shtëpi. Pas të Mërkurës 26/8 do të jetë më e lehtë për të zgjidhur disa çështje për sa kohë që ju keni dëshirën për ta bërë këtë. Kjo do të ndihmohet nga aspektet e favorshme të Mërkurit që ndodhen në Virgjëresha me Uranin në Demi dhe Jupiterin të vendosur në shenjën tuaj të zodiakut, si dhe të përmirësojnë si vullnetin tuaj të mirë ashtu edhe gjendjen tuaj të komunikimit.

Parashikimet në dashuri

Këtë javë ka mundësi që disa çështje që lidhen me shtëpinë tuaj të lindin midis jush dhe partnerit tuaj.Mundohuni të ndani me drejtësi punët dhe detyrimet që rrjedhin prej saj, në mënyrë që ato të mos bëhen shkak për tensionin midis jush. Nëse jeni të lirë, këndet pozitive që formon Mërkuri me Uranin dhe Jupiterin, tregojnë se ka shumë mundësi që të takoni një person që do të krijojë ndjenja të këndshme për ju! Në fakt, kjo njohje duket të jetë e papritur, duke “ngjyrosur” ditët tuaja në mënyrë të këndshme.

Parashikimet profesionale

Detyrimet tuaja profesionale nuk do të jenë një nga përparësitë tuaja këtë javë dhe kjo është diçka për t’u kujdesur pasi i lini ato në autopilot. Ditët e para të javës kanë nevojë për vëmendje pasi që ka shumë mundësi të vini re se personat që takoni nuk janë me humor të mirë! Ndërsa ditët e javës kalojnë, gjendja shpirtërore – dhe e juaja dhe të tjerët – do të ndryshojnë për mirë. Preferoni të shtyni për gjysmën e dytë të javës detyrime dhe punë të rëndësishme, në të cilat përfshihen persona të tjerë.

UJORI JAVOR

24 deri ne 30 gusht 2020

Të përgjithshmet

Ujori këtë javë duket se do të ketë takime me njerëz përreth tij, të cilat do të krijojnë biseda që mund ta irritojnë. Mundohuni të shmangni skenarin e mësipërm pasi katrori i Marsit të vendosur në Dash me Saturnin në Bricjap mund të provokojë mosmarrëveshje dhe debate për c’do gjë më të vogël. Më 25/8 Mërkuri i vendosur në Virgjëreshë formon një trekëndësh me Uranin në Dem dhe disa ditë më vonë (29/8) formon një trekëndësh tjetër me Jupiterin në Bricjap, duke sugjeruar mundësi për të zgjidhur çështje të së kaluarës, veçanërisht nëse lidhen me sektorin financiar.

Parashikimet në dashuri

Java mund të fillojë me debate midis jush dhe partnerit tuaj, të cilat mund të mos ju shqetësojnë aspak, çështje të tjera të të tjerëve. Mundohuni të qëndroni larg çështjeve që nuk e shqetësojnë atë, pasi ato ka shumë mundësi të krijojnë probleme midis jush dhe partnerit tuaj. Nëse jeni i lirë, ka mundësi të keni kontakte me një person që ju ka interesuar në të kaluarën dhe kohët e fundit jeni larguar.

Parashikimet profesionale

Kjo javë – posaçërisht në ditët e para – mund të ketë disa probleme me çështjet e punës, pasi katrori i Marsit në Dash dhe Saturni në Bricjap mund të krijojë pengesa për veprimin tuaj.Këto pengesa ka mundësi të vijnë nga njerëz që takoni profesionalisht. Mos lejoni që zhgënjimi juaj të mbizotërojë, pasi duhet të mbani mend se me kalimin e ditëve do të jetë më e lehtë për të zgjidhur çështjet që u shkaktuan nga të tjerët.

PESHQIT JAVOR

24 deri ne 30 gusht 2020

Të përgjithshmet

Ju Peshq të dashur këtë javë duket se do të shqetësoheni veçanërisht për çështje që lidhen me sektorin financiar por edhe disa çështje që lidhen me aktivitetet dhe detyrimet kolektive. Katrori i Marsit në Dash dhe Saturnin në Bricjap më 8/24, madje mund të krijojë debate midis jush dhe miqve tuaj.Mundohuni të mos lejoni që këto debate të përhapen dhe të ndikojnë në atmosferën e përgjithshme në kompani.Këndet e favorshme të Mërkurit në Virgjëreshë me Uranin në Dem dhe Jupiterin në Bricjap do të jenë shumë të dobishëm për të zgjidhur çdo çështje që lind, veçanërisht nëse bëhet fjalë për çështje kolektive.

Parashikimet në dashuri

Kjo javë mund të ketë disa dallime midis jush dhe partnerit tuaj dhe këto mund të bazohen në faktin se ju dhe partneri juaj dëshironi të bëni gjëra të tjera.Mundohuni të mos lejoni që këto dallime të përshkallëzohen dhe të krijojnë probleme komunikimi midis jush. Nëse jeni i lirë, ka mundësi të takoni një person që do t’ju interesojë, pasi këndi i favorshëm midis Afërditës në Gaforre dhe Neptunin në shenjën tuaj të zodiakut, krijon një romancë veçanërisht romantike.

Parashikimet profesionale

Komunikimi i mirë do të jetë veçanërisht i dobishëm në zgjidhjen e çështjeve që lidhen me punën dhe kjo është diçka për t’u mbajtur në mend. Mos lejoni që bezdisja që një person i caktuar mund t’ju shkaktojë, të ndikojë në sjelljen tuaj ndaj të tjerëve dhe të përpiqeni të shihni me humor pozitiv çdo pengesë që mund të ekzistojë në çështjet profesionale. Java mund të fillojë me shumë kërkesa, por me kalimin e ditëve do të jetë më e lehtë t’i vendosni në një rregull dhe t’i menaxhoni në mënyrën e duhur.

6 Comments

6 Comments

  1. Pingback: seller dumps good

  2. Pingback: phygital model

  3. Pingback: prodentim supplements

  4. Pingback: find more

  5. Pingback: sbobet

  6. Pingback: buy dmt extract

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aktualitet

Horoskopi i datës 31 Tetor nga astrologia Christine Haas

Published

on

Dashi

Dita e sotme nuk ka për të qenë perfekte dhe shpesh do ndiheni pa dëshirë për të ecur përpara. Nëse keni një lidhje nuk do përjetoni ndonjë emocion të madh. Partneri do ju lërë pas dore sepse do ketë çështje të tjera shumë më të rëndësishme me të cilat do merret. Ndonjëherë edhe mund të qani. Nëse jeni beqarë realiteti do ju duket edhe më i trishtë nga sa e keni menduar. Në punë nuk do arrini dot të negocioni për një çështje të rëndësishme dhe do ju vijë shumë inat. Shpenzimet sado të mundoheni t’i mbani nën kontroll në një moment gjithçka do ju dalë nga duart.

Demi

Sot Mërkuri do ju bëjë shumë impulsivë dhe do bëni atë që do ju vijë në mendje në moment. Tendenca për të komanduar do bëhet e padurueshme për të tjerët. Nëse jeni në një lidhje nuk do ketë moment pa debate. Nuk do merreni vesh aspak me atë që keni në krah dhe do e kritikoni edhe kur nuk do keni arsye. Lidhja juaj nuk do jetë ne ditën me fat. Ju beqarët në të kundërt do favorizoheni. Mund të afroheni më shumë me disa persona seriozë. Në punë do keni ide fantastike dhe do merrni rolin e komandantit. Shpenzimet do i kryeni pa maturi dhe ne mbrëmje mund të vijnë pasojat e para.

Binjaket

Merrini gjërat si t’iu vijnë sot dhe dëgjoni më shumë zemrën sesa arsyen. Nëse jeni në një lidhje ka shumë gjasa që ëndrrat tuaja të bëhen realitet. Tensioni do shuhet përfundimisht dhe partneri do bëjë çdo gjë që ka në dorë për t’ua plotësuar qejfet. Ju beqarët do keni një ditë më të bukur nëse i shprehni ndjenjat më tepër. Mbrëmja ka për të qenë edhe më intensive. Në punë çdo gjë do ju ecë mirë. Nuk do lodheni dhe nuk do stresoheni aspak. Për financat duhet të jeni edhe më të kujdesshëm sepse situata mund t’iu dalë jashtë kontrollit atëherë kur më pak do e prisni.

Gaforrja

Priten të vijnë çaste shume të bukura sot. Shfrytëzojeni çdo moment sa më shume dhe mos e kufizoni veten për asgjë. Nëse jeni në një lidhje për të mbajtur marrëdhënien të qëndrueshme do ju duhen shumë pak gjëra. Shtoni dozat e fantazisë dhe diskutoni hapur për gjithçka. Nëse jeni vetëm mos prisni të filloni menjëherë lidhje, por hidhni hapat një e nga një. Në punë do ecni para me ritme shumë të shpejta dhe do i habisni të gjithë. Paratë do kenë më shumë përmirësime nga sa e kishit parashikuar.

Luani

Dita e sotme nuk do jetë ndonjë kushedi se çfarë. Herë pas here do ndiheni të vetmuar. Për ju të dashuruarit do ketë plot momente të tensionuara. Në shumë momente do e ngrini zërin dhe do thoni fjalë të pamenduara. Ju beqarët do keni një ditë fantastike dhe të mbushur me emocione të njëpasnjëshme. Mirë është ta shfrytëzoni çdo moment në maksimum. Në punë fatmirësisht do ju mbështesin shumë kolegët sepse vete do përtoni dhe nuk do merrni iniciativa. Financat nuk do jenë të këqija, por ju do e keni të vështirë të bëni ekonomi.

Virgjeresha

Bëni shumë kujdes me impulsivitetin gjatë kësaj dite dhe keni për të dalë të fituar. Për ju të dashuruarit e sotmja do jetë shumë e tensionuar. Do ndikoheni shumë nga fjalët e të tjerëve dhe do debatoni edhe për gjëra të pavërteta. Ju beqarët do jeni shumë të ndjeshëm dhe ka mundësi të bini në dashuri me të parin që do ju dalë para. Në punë do jeni spontanë, por në disa momente do turbulloheni e nuk do dini nga të ikni. Kërkoni ndihmë sa më parë. Me financat tregohuni sa më të kujdesshëm e të matur sepse pak më vonë do keni nevojë jetike për me shumë para.

Peshorja

Mundohuni të jeni sa më të kujdesshëm gjatë kësaj dite dhe mos i besoni personave që dikur ju kanë shara pas krahëve. Ju të dashuruarit do keni herë pas here konflikte e debate me partnerin tuaj, por për fatin e mirë dita do mbyllet pozitivisht. Ju beqarët do jeni të parezistueshëm dhe do merrni propozime të njëpasnjëshme. Nëse do doni vetë do e ndryshoni shpejt statusin. Në punë mos u nevrikosni nëse nuk ja dilni me tentimin e parë. Të gjithë kanë vështirësi në fillim, por lum ata që bëjnë durim dhe këmbëngulin. Në planin financiar do i rregulloni të gjitha problemet që keni pasur dhe do jeni shumë më të qetë kur të kryeni shpenzime.

Akrepi

Gjatë kësaj dite do kaloni shumë kohë duke medituar dhe në fund do merrni vendimet e duhura. Ju të dashuruarit do jeni më të duruar, të logjikshëm dhe tolerantë. Të gjitha këto karakteristika do bëjnë që marrëdhënia me partnerin të ecë mirë dhe të mos keni debate. Ju beqarët do ndiheni si nëpër ëndrra pas gjërave që do ju ndodhin. Në punë Jupiteri do forcojë komunikimin dhe lirinë e të shprehurit. Shumë gjëra do qartësohen dhe orientimi mund të ndryshojë. Edhe në planin financiar keni për të pasur më tepër fat nga më parë. Shfrytëzojeni rastin për të bërë çdo shpenzim që keni ëndërruar.

Shigjetari

Dita e sotme do jetë e përshtatshme për reflektim dhe për të sqaruar disa probleme. Për ju të dashuruarit kjo e sotmja ka për të qenë e bukur dhe e mbushur me emocione të forta. Do merreni vesh më së miri me njëri-tjetrin dhe për çdo gjë do bashkëpunoni para se të hidhni hapa. Ju beqarët duhet t’i bëni sytë katër sepse sot mund të jetë dita e njohjeve të rëndësishme. Në punë do jeni shumë krenarë dhe nuk do doni ta ulni hundën për asnjë moment sado vështirësi të hasni. Financat do mbeten të qëndrueshme dhe aspak problematike.

Bricjapi

Sot bëni aq sa mundeni dhe ndihmojini të afërmit tuaj. Përvoja dhe vështirësitë që keni kaluar në jetë ju kanë mësuar shumë. Nëse jeni në një lidhje do ndiheni më të lirë se më parë dhe do ndiheni të çliruar për të shprehur ndjenjat ashtu si do i keni në zemër. Nuk do ketë më izolime për ju. Ju beqarët do keni gjithashtu ndryshime. Do e shihni me një sy tjetër një mik dhe mund të filloni të ndieni për të. Venusi do e privilegjojë jetën tuaj profesionale. Do jeni në humor shumë të mirë dhe dinamizmi do ju shoqërojë gjithë kohës. Asgjë nuk ka për të qenë e pamundur për ju. Shpenzime mund të bëni pak më tepër dhe gjendja do mbetet e mirë.

Ujori

Mëngjesi mund të jetë paksa i vështirë sot për ju, por për fat të mirë Venusi do riktheje gëzimin dhe harenë gjatë pasdites. Nëse jeni në një lidhje bëni gjëra interesante, gatuani së bashku, argëtohuni dhe mos qëndroni asnjë moment në heshtje. Vetëm kështu jeta juaj nuk do jetë e mërzitshme. Nëse jeni ende beqarë mendoheni gjatë para se të hidhni hapa. Nuk është e thënë që ta pranoni me patjetër sot një ftesë që do iu bëhet. Në punë vendosni disa limite dhe mos pranoni çdo gjë që do ju kërkojnë shefat. Për financat ka për të qenë një ditë shume e mirë.

Peshqit

Sot do e vlerësoni shumë pavarësinë që keni dhe do bëni më të mirën për të ruajtur këtë mënyrë të jetuari. Vetëm se jo të gjithë do ju përshtaten dhe disa as nuk do i kuptojnë zgjedhjet që do bëni. Nëse jeni në një lidhje duhet të jeni shumë më të kujdesshëm me çdo veprim sepse ndonjëherë gjërat pa ndonjë rëndësi të madhe mund të ndryshojnë gjithë të ardhmen. Ju beqarët do e keni çdo gjë shumë më të thjeshtë dhe do arrini të realizoni takimet e ëndrrave. Një etapë e re ka për të filluar për ju. Në punë do jeni më të përgjegjshëm dhe di e dini mirë si të veproni edhe në situatat më të vështira. Shpenzimeve duhet t’iu vini fre sa pa qenë shumë vonë.

Continue Reading

Aktualitet

Qëllimet në jetë për secilën shenjë të horoskopit na i zbulon sot astrologia Meri Shehu

Published

on

Çdo shenjë e horoskopit ka një qëllim në jetë, e ndërsa qëllimi kryesor për çdo njeri mund të ndryshojë, janë pothuajse njësoj për ata të shenjës së njëjtë.

DASHI

Dashi janë ata të cilët kërkojnë gjithmonë të jenë më të mirë se të tjerët. Kjo shëenjë është entuziaste dhe konkurruese dhe do gjithmonë të krijojë gjërat më të mira, si p.sh të thyejë një rekord botëror. E vetmja gjë që një dash nuk do të dojë të bëjë në këtë jetë, është të flejë gjumë.

Qëllimi I një dashi në jetë është të bëjë progress, qoftë në teknologji, shkrim, shkencë etj. Sido që të jetë gjithmonë do të gjesh një dash që përpiqet të arrijë një qëllim.

DEMI

Si nje shenjë e tokës, demi dëshiron stabilitet. Ky është motivi dhe qëllimi I një demi në jetë, të krijojë një bazë të besueshme me këdo që takon në jetë.

Sipas horoskopi.vip Demi do të jetë ai të cilit mund ti kesh besim, që do të jetë gjithmonë aty kur tit ë kesh nevojë. Kjo shenjë do tu japi të tjerëve atë që ata kanë nevojë kur gjenden keq, dhe do të sigurohen që ata të ndihen që kanë dikë që I ndihmon.

BINJAKËT

Binjakët janë fluturat e botës. Qëllimi I tyre është të bashkojë njerëzit. Ata I ndihmojnë të tjerët të takojnë dikë special, ose një mik të ri në një qytet të ri. Janë të aftë apo jo?

GAFORRJA

Gaforrët kanë ardhur në jetë për ti treguar dashurinë të gjithëve. Si një shenjë e ujit, ata janë shumë në kontakt me ndjenjat e tyre, por edhe të të tjerëve, dhe kjo veti u është dhënë si avantazh.

Nuk është një avantazh I keq, mbajeni mend. Gaforret dashurojnë të përdorin inteligjencën emotive për ata që I rrethojnë. Janë ata që do të jenë aty kur të kesh nevojë, një shpatull ku mund të qash dhe nuk do të lënë të biesh në një moment të keq.

LUANI

Kush udhëheq botën? Luan e udheheqin botën, duan të jenë të njohur dhe të adhuruar, kështu që mos u çudisni nëse qëllimi I tyre është që të shkëlqejnë.

Një gjë është e sigurtë, që luanët do të mbahen mend gjatë dhe kur most ë jenë më në këtë botë.

VIRGJËRESHA

Virgjëreshat janë analizuese dhe të besueshmë dhe sigurohen që bota të vazhdojë të rrotullohet. Kjo shenjë e tokës preferon të sigurohet që çdo gjë ecën ashtu siç duhet dhe janë aty për ta rregulluar nëse diçka nuk ecën ashtu siç duhet.

Duan që gjërat të ecin vaj dhe të ruajnë paqen. Janë gjithë kohës duke punuar për ti bërë gjërat më të mira që të funksionojnë mirë sepse për këtë janë këtu. Mos pusho se punuari virgjëreshë, bota ka nevojë për ty.

PESHORJA

Shenjat e ajrit si peshorja adhurojnë komunikimin e mirë  dhe duan të desgjojnë të dyja anët e historisë. Kjo e bën qëllimin e tyre në jetë akoma me të rëndësishëm.
Peshoret janë këtu për të siguruar që në botë ka ekuilibre dhe në një farë mënyre janë gjykuesti jo zyrtarë të botës që dëgjojnë problemet dhe gjejnë një mënyrë për ti zgjidhur.

Një peshore mund të qëndrojë neutral, për të luftuar për kauza që ta bëjnë botën një vend më të mirë.

AKREPI

Akrepat janë këtu për ti treguar pasionin botës. Janë të apasionuar dhe e shfaqin atë. Nuk mund ta kapësh një akrep në diçka ku ai nuk do ti jepet 100%.

Akrepat bëjnë gjithçka ose asgjë dhe të gjithë rrotull mund ta dallojnë kur ata janë të përfshirë në diçka. Ata janë këtu ti tregojnë botës sesi bëhen gjërat kur ti I hedh një dozë të fortë pasioni.

SHIGJETARI

Një shenjë e lirë dhe kurioze si shigjetari është në tokë për ta zbuluar atë.

Janë duke udhëtuar gjithë kohës dhe dukë kërkuar mënyra të reja për ti bërë gjërat dhe nuk mund të evitojnë kërkimin e kulturave apo teknikave të reja. Ky është motivi përse një shigjetar ka qëllimin të kërkojë të renë kudo.

BRICJAPI

Janë në këtë tokë tu tregojnë të tjerëve se miqtë mund të jenë dhe të familjes. Investojnë shumë në familjet e tyrë të vërteta. Të gjithë e dinë që gjaku ujë s’bëhet.

Bricjapët duan të tregojë se miqtë gjithashtu janë të rëndësishëm sa edhe familja. Ata I japin një kuptim të veçantë miqësisë dhe duan që bota ta shikojë që miqtë e vërtetë janë si një familje.

UJORI

Ujorët janë këtu për të treguar anën humane të gjithsecilit. Investimi I tyre personal është dashuria për njerëzit në përgjithësi. Përqafojnë faktin që jemi humanë dhe bëjmë gabime, dhe janë të arët që ecin përpara dhe angazhohen në kauza të mira. Ujorët duan që që të gjithë në tokë të duhen dhe të kujdesen për të tjerët sesa të urrehen dhe të shfaqin dhunë dhe urrejtje.

PESHQIT

Më shumë mundësi shenja e peshqve është në harmoni me ndjenjat e saj dhe si shenjë e ujit, arti është një mënyrë e të shprehurit shumë e vlerësuar. Qëllimi I tyre është që të nënvijëzojnë rëndësinë e kreativitetit.

E dinë që vetshprehja është e mirë për shpirtin dhe arti është një nga menyrat më të njohura për tu shprehur. Peshqit promovojnë muziken. Artin, poezinë dhe çdo lloj kreativiteti që njerëzit përdorin për të shprehur emozionet dhe mendimet.

Continue Reading

Aktualitet

3 gabimet më të mëdha që bën secila nga shenjat e horoskopit në çift sipas astrologes Susan Miller

Published

on

Shenjat astrologjike ndonjëherë të shtyjnë për mirë, por mund të ndodhë edhe e kundërta. Ja çfarë gabimesh bëni më shpesh me partnerin nxitur prej yjeve.

Dashi: Inatosja, padurimi dhe dëshira për të qenë lider. Duke qene energjikë, entuziastë dhe ambiciozë, dashët mund të bëhen edhe agresivë dhe tejet kërkues pa e kuptuar. Në momente intime ata duhet ta lenë ndonjëherë partnerin të bëjë atë që dëshiron dhe kanë për t’u ndier edhe më mirë.

Demi: Kokëfortësia, përtacëria dhe vetëkënaqësia . Në përgjithësi demat i marrin gjërat shumë shtruar dhe kjo mund të merret si përtacëri nga personi tjetër. Një tjetër gabim që ata bëjnë në një lidhje është kokëfortësia. Kur thonë diçka mendojnë se janë të pagabueshëm dhe nuk ndryshojnë mendim. Ata vetëkënaqen dhe ku duket sikur e bëjnë mirë gjithçka pa ua thënë këtë personi në krah.

Binjakët: Joshja e tepërt, kopjimi dhe luajtja e lojërave. Binjakët mund të jenë herë pas here edhe dy persona të ndryshëm nga njëri-tjetri. Shpesh atyre ju mungon koherenca dhe kjo nuk ju pëlqen personave që kanë pranë. Nja nga gabimet më të mëdha është flirtimi me të tjerë.

Gaforrja: Serioziteti i tepërt, shmangia e konflikteve dhe dëshira për të kaluar gjithë kohën me partnerin. Një nga gabimet më të mëdha të gaforreve është se nuk pranojnë që dikush të bëjë shaka me ta. Gjithsesi ata i shmangin gjithmonë edhe konfliktet dhe kjo nuk ju pëlqen personave që kanë në krah. Ndonjëherë duhet edhe të debatosh për të mbrojtur idetë. Të shtyrë nga yjet gaforret duan të jenë gjithë kohës pranë me të dashurinë zemrës çka mund të krijojë edhe atmosfera mbytëse. Kushdo ka nevojë edhe për liri.

Luani: Kërkimi i vëmendjes, mungesa e përulësisë dhe trillimi. Luanët duan të trajtohen përherë sikur janë më të mirët. Në shumë raste ata mund të jenë të tillë, por përulësia do i bëjë të pëlqehen edhe më tepër. Ndonjëherë ata mund të tregohen edhe arrogantë në çift dhe mund të trillojnë për të marrë komplimente dhe vlerësime sa më shumë.

Virgjëresha: Analizimi i tepërt, parashikueshmëria dhe vetëpërmbajtja. Ata janë shumë tokësore dhe duan ta kenë gjithçka në rregull kudo. Ata fiksohen edhe pas detajeve të vogla, duan të parashikojnë çdo gjë dhe kjo mund ta mërzitë personin që kanë në krah. Ndonjëherë gjërat duhen lënë të rrjedhin vetë në një lidhje dhe ata nuk duhet ta kontrollojnë as të folurin.

Peshorja: Argumentimi i tepërt, kapricot dhe ekuilibrimi i tejskajshëm. Peshoret janë të logjikshëm dhe i peshojnë mirë gjërat, por në një lidhje ndonjëherë ekuilibri i tepërt nuk është i mirë. Në raste debatesh ata mundohen te argumentojnë gjithçka me pikë e me presje çka është një tjetër gabim.

Akrepi: Të qenit shumë të fshehtë, të tërhequr dhe të veçuar. Në përgjithësi këta persona rrethohen me mire që askush të mos i afrojë. Vetëm në rastet kur dikush ju pëlqen shumë mund të shfaqen hapur dhe të afrohen. Gjithsesi në një lidhje janë të fshehtë dhe nuk ndajnë çdo gjë pasi kanë frikë nga zhgënjimet. Këto janë gabime që nuk e lënë marrëdhënien të ecë si duhet.

Shigjetari: Pavarësia, gënjeshtrat dhe nxitimi. Këta persona duan të jenë përherë të lirë , spontanë dhe të përjetojnë aventura. Këto janë gabime që ne një lidhje mund t’iu kushtojnë. Një tjetër problem përbëjnë edhe gënjeshtrat që përdorin për të dalë nga disa situata.

Bricjapi: Të menduarit se dinë çdo gjë, janë kufizues dhe shumë kërkues. Bricjapët mund të jenë të fiksuar pas disa zakoneve që mund ta bëjë një lidhje të vështirë për të ecur përpara. Atyre ju duket sikur dinë çdo gjë dhe nuk i marrin parasysh ato që thotë partneri.

Ujori: Mungesa e empatisë, pasja e mendimeve të ngurta dhe lëshimi i vetvetes. Ujorët nuk janë shumë të lehtë për t’u duruar. Ata i mendojnë gjërat me detaje, mund të krijojnë ide të ngurta që askush nuk ua ndryshon dot dhe në raste sfidash e lëshojnë veten menjëherë. Këto janë gabime që jo çdokush i pranon në një marrëdhënie. Në shumë raste ujorët nuk i vlerësojnë sa duhet as ndjenjat e partnerit.

Peshqit: Ndjeshmëria e tepërt, fshehja e ndjenjave dhe dëshira për vlerësim. Peshqit njihen si shpirtra të ndjeshëm dhe bëjnë pjesë tek ata partnerë që duan që ndjenjat t’iu pranohen e dëshirat t’iu plotësohen. Në fakt ata mundohen t’i fshehin ato që ndjejnë dhe për partnerin çdo gjë bëhet më e vështirë. Mendojnë se janë më të mirët dhe e kërkojnë me ngulm vlerësimin.

Continue Reading

Trending