Connect with us

Aktualitet

Hena e re vjen me ndryshime drastike/ Astrologu Jorgo Pulla paralajmeron kete shenje horoskopi

Published

on

Hëna e Re në Gaforre më 20 korrik 2020 Hëna e Re në Gaforre sjell ngjarje fatale dhe karmike! Eshtë Hëna e dytë e Re e vitit që ndodh në Gaforre, pasi më 21 qershor dhe me hyrjen e Diellit në sshenjë, kemi pasur Hënën e Re të parë, e cila u shoqërua nga Eklipsi Diellor. Fenomeni i Hënës së Re të dyfishtë është i rrallë dhe kjo periudhë ka një karakter vendimtar, pasi jo vetëm që vërehet pas eklipseve, por edhe Saturni merr pjesë në mënyrë shumw aktive.

Epoka kërkon sqarime përfundimtare të cilat, padyshim, nuk do të jenë aspak të lehta për t’u transferuar në një fazë tjetër, shumë më thelbësore dhe më të gjera. Ngjarjet që do të ndodhin gjatë kësaj periudhe mund të karakterizohen si fatale dhe karmike. Eshtë fundi i gënjeshtrave dhe justifikimeve që i kemi thënë vetes dhe të tjerëve. C’farëdo që të ndodhë gjatë kësaj kohe është e kërkuar dhe nëse na pëlqen apo jo, ne jemi të detyruar në një mënyrë ose në një mënyrë tjetër të dalim nga “zona jonë e rehatisë”.

Në periudhën e eklipsave ne u përballëm me ngjarje që na zbuluan natyrën e vërtetë të situatave me të cilat përballemi në jetën tonë dhe na treguan nëse mund t’u besojmë atyre, në mënyrë që të mund të vazhdojmë apo jo në të njëjtin drejtim. Megjithëse i përpunuam këto fakte, ne në fakt nuk morëm ndonjw qëndrim kundër tyre. Tani historia do të përsëritet, ndoshta në një mënyrë më të ashpër ose më absolute, dhe nuk ka më vend për zvarritje apo zgjatje. Ne kemi nevojë për të vazhduar më tej, dhe për ta bërë këtë, çdo pastrim është i nevojshëm. Energjia e Gaforres është e lidhur me rrënjët tona, konstantet tona, shtëpinë dhe familjen, në kuptimin e saj të ngushtë ose më të gjerë. Cilësia e gjithçkaje që teorikisht na bën të ndihemi të sigurt emocionalisht tani po testohet.

A gëzojmë siguri reale dhe efektive? A jemi të rrethuar nga dashuria, komunikimi dhe mirëkuptimi i vërtetë, i tillë që të mund të kapërcejë çdo vështirësi? A i tolerojmë situatat jashtë zakonit apo edhe më keq, nga frika? A janë marrëdhëniet tona të strukturuara dhe të mbrojtura siç duhet, në mënyrë që ata të përballojnë goditjet dhe të mbijetojnë në kushte të vështira?

Gjithmonë ekziston mundësia e kompromentimit dhe pranimit të situatave, thjesht sepse nuk kemi vetëvlerësim të mjaftueshëm ose sepse jemi të kënaqur me zakonin e kohës. Saturni (i kundwrt) formon një kwnd tw saktw kontrasti me Dritat (Dielli dhe Hëna). Bota dhe realiteti ynë tani po vijnë nën xhamin zmadhues të periudhës dhe ajo që ne mund të gjejmë mund të jetë e ashpër dhe tronditëse. Ju e kuptoni se ajo që po përjetoni është vetmia emocionale dhe pyesni veten nëse përparësitë që keni vendosur lidhen me të vërtetë me nevojat tuaja personale apo ju shërbejnë vetëm përgjegjësive që keni si individ dhe që gjatë kësaj kohe bëhen shumë kwrkuese, dhe për këtë arsye edhe më tw ashpra.

Kështu fillon “lu fta” midis detyrimeve dhe nevojave tuaja. E vështirë dhe e pabarabartë. Filloni t’i shihni gjërat nga një këndvështrim tjetër, mbyteni dhe ndjeheni sikur duhet të largoheni. Ju mund ta shihni qartë ashpërsinë e realitetit tuaj, dhe kjo është arsyeja që do t’ju motivojë të merrni vendimin ose të vazhdoni në të njëjtin model ose të bëni ndryshime drastike. Sidoqoftë, ajo që po ndodh tani nuk është e re, pasi e keni lënë të evoluojë me vite. Pavarësisht se sa ngjesheshit, ju vazhdoni të punoni me të njëjtin ritëm duke u përpjekur ta mbështesni atë. Ka shumë mundwsi që çështjet që ju kanë pushtuar për një kohë të gjatë të dalin në sipwrfaqje tani.

Siç dihet, Saturni i kundwrt synon situata që mund t’i përkasin të kaluarës së largët, megjithatë, ata kërkojnë edhe tani likuidimin e tyre. Sado qw për momentin gjithçka duket se po lëviz nën një kotësi dhe mund të duket si një fund i vdekur, do të gjeni mënyrën për t’ja dalw! Mos harroni se empatia dhe falja janë cilësi që do të luajnë një rol vendimtar, si në shpirtin tuaj, ashtu edhe në marrëdhëniet tuaja.

Sundimtari i kësaj Hëne të Re është hëna e fuqishme në Gaforre, por është në një “fat të apeluar”, pra në gradat e fundit të shenjës. Ajo do të shkojë përpara, drejt Luanit, duke humbur forcën dhe kjo e bën atë jo shumë të gatshëm ta bëjë atë. Kështu ndodh dhe me jetën! Ndryshimet që ndodhin tani nuk na gjejnë shumë të gatshëm t’i ndjekim ato, pasi ndiejmë se ato na dobësojnë. Por ne do të detyrohemi në një mënyrë ose në një tjetër të guxojmë të ndryshojmë, pasi vetëm atëherë do të evoluojmë. Dielli është gjithashtu në apelim, vetëm qw ai kthehet në shtëpinë e tij, në Luan dhe përgatitet të fitojë forcë. Aq sa varet nga vartësia jonë emocionale, vullneti, dashuria për jetën dhe krijimin, do të jenë një tundim i rëndësishëm për të vazhduar më tej.

Dhe kjo duhet të jetë pika jonë fillestare. Ajo që është e sigurt është se do të hapet një cikël i ri që sjell zhvillime të shumta dhe jashtëzakonisht të rëndësishme, të cilat, sado të vështira, në shumicën e rasteve, janë shpenguese. Sfidat e Hënës së Re merren nga Dashi, Peshorja, Gaforrja dhe Bricjapi tw ditëve të fundit, por edhe ata që kanë horoskop ose planetë personalë në tabelën e tyre astrologjike në shenjat e zodiakut dhe këto dhjetë ditë.

DASHI

Me Hënën e Re në shtëpinë tuaj të katërt, shtëpia dhe familja juaj janë investimi juaj sentimental. Ju lini pas tw vjetrën së bashku me kujtimet e së kaluarës dhe filloni të riun, atë që sjell paqen në shpirtin tuaj. Shtëpia juaj gjallërohet me muzikë dhe ngjyra të qeta. Ju mund të frymëzoheni për të rinovuar shtëpinë tuaj, ta rimodeloni atë ose thjesht të zbukuroni shtëpinë tuaj. Duke e bërë shtëpinë një strehë të sigurt, ju ndjeheni të sigurt.

Lëreni peshën sentimentale pas jush dhe ecni përpara. Mund të dëshironi të largoheni nga familja juaj (ndoshta përkohësisht) për të bërë një ndryshim! Këmbanat po bien në shtëpinë tuaj këtë herë dhe jo me gëzim por me grindje, zbulesime dhe zhgënjime. Ju mendoni se gjithçka kalon nëpër duart tuaja dhe mbani të gjithë ngarkesën ekskluzivisht mbi shpinwn tuaj. Mund të mos jeni gabim dhe përkundrazi keni absolutisht të drejtë vetëm të peshoni situatat sepse vendimi që do të merrni tani do të jetë mënyra e vetme për pjesën tjetër të vitit.

Ju nuk jeni në favor të fillimeve të reja, gjithçka mund të bëni është të qetësoni shpirtërat dhe të jeni të durueshëm.

DEMI

Me Hënën e Re në shtëpinë tuaj të tretë, ju interesoheni për njohuri, duke lexuar një libër të mirë ose duke filluar një marrëveshje profesionale ose duke udhëtuar. Filloni një blog ose një faqe interneti për të ndarë njohuritë tuaja. Tani keni një mënyrë të zjarrtë dhe retorike për të komunikuar, treguar histori të lumtura ose duke bërë prezantime dhe duke u ndjerë të gjallë.

Promovoni idetë tuaja dhe pasioni juaj mendor do tw tërheqw të gjithë rreth jush, duke zgjuar mundësi të reja tek të tjerët. Shkëmbeni informacione praktike dhe ndoshta shoqëroheni me njerëzit e lagjes tuaj, nw shkollë ose motrat dhe vwllezwrit. Jeni mirë këtë kohë nw rehatinw tuaj, kështu që sigurohuni të ruani klimën tashmë të qetë. Kjo nuk është koha për të marrë rreziqe ose për të filluar çështje që lidhen me burokracinë, dokumentet, apo rastet e të tjerëve.

Disa nga bashkëpunëtorët tuaj të ngushtë do t’ju vendosin pengesa dhe nuk do ju lënë të shkoni përpara ose të shfaqni talentin tuaj. Vonesat priten në udhëtimet dhe transaksionet tuaja ditore. Gjithashtu kini kujdes që të mos bini viktimë e manipulimeve sentimentale.

BINJAKET

Me Hënën e Re në shtëpinë tuaj të dytë, ju jeni i pari që bëni një hap përpara dhe do gjejw mënyra për ta bërë jetën e tij më të rehatshme dhe më të lehtë. Kjo hënë ringjall shpirtin tuaj sipërmarrës. A keni zhvilluar një ide apo dëshironi që një produkt të ketë një pozicion të mirë në treg? Tani është koha për të kaluar në strategji, për të bërë marrëveshje të reja fitimprurëse financiare dhe për të hartuar një plan veprimi. Ju ndani disponimin dhe stabilitetin tuaj të mirë me botën dhe ndjeheni të fuqizuar përmes pasurisë.

Tani jeni në gjendje të gjeni mënyra radikale për të përmirësuar situatën tuaj financiare. Tjera ju kanw thwnw, të tjera prisni dhe të tjera do tw merrni kryesisht në aspektin financiar. Vonesa priten gjithashtu këtu për ju me tensione të mundshme për të ardhurat tuaja dhe ato që janë për shkak të punës suaj personale. Mos e hapni dhe përhapni shumë fjalën për të drejtat tuaja dhe shpalosni pikëpamjet tuaja personale dhe vlerat morale sepse ato do të refuzohen dhe mund tw dilni me siguri të dëmtuar. Veproni diplomatikisht pa tensione.

GAFORRJA Me Hënën e Re në shtëpinë tuaj të parë, ju bëni një përshtypje të parë mbresëlënëse. Ju kontaktoni me punëdhënës të mundshëm, miq, tifozë dhe njohës erotik dhe jeni në lëvizje. Prania juaj hap dyert e reja dhe tani është koha e duhur për të dhënë një impuls të ri dhe për të projektuar vetë-imazhin tuaj. Kujdesuni për veten tuaj dhe tërhiqni të tjerët me aftësitë tuaja, forcën dhe vendosmërinë.

Ju jeni një pionier, me aktivitet intensiv dhe ju pëlqen ajo që bëni. Bëni gjërat tuaja, edhe nëse kjo ju bën të qëndroni në këmbë; mishëroni fuqinë e pionierit. Në shenjën tuaj të zodiakut, Hëna e Re e Korrikut zhvillohet me aspekte thelbësore, do të thoshim, ku vëmendja juaj duhet të përqendrohet në temat e çështjeve tuaja personale dhe imazhit qw pwrcillni pwr jashtë. Do të ballafaqoheni me gabime të së kaluarës por edhe përgjegjësi për të cilat do të rëndoheni nëse dëshironi apo jo.

Eshtë një kohë stresuese në të cilën do të jetë i nevojshwm durimi, këmbëngulja dhe diplomacia, dhe kurrë nuk do të donim impulsivizëm dhe vendime momentale. Fillimet e reja gjithashtu nuk favorizohen dhe patjetër do t’ju duhet një zgjatje për qëllimet që keni caktuar. LUANI Me Hënën e Re në shtëpinë tuaj të dymbëdhjetë, ju keni mundësinë të kontaktoni me veten tuaj të brendshme, duke tërhequr ide dhe zgjidhje me vlerë nga imagjinata juaj e gjallë. Eshtë koha për të vendosur qëllime të reja për të mbështetur veten, emocionalisht dhe financiarisht.m

Jeta juaj shpirtërore është çelësi për ta bërë jetën tuaj më të këndshme tani. Ju mund të frymëzoheni të shtoni ose krijoni një tërheqje personale në hapësirën tuaj, për meditim, reflektim ose thjesht për të biseduar me veten tuaj. Dëgjimi i intuitës tuaj do t’ju udhëheqë siç duhet. Efektet e Hënës së Re do të jenë kryesisht psikologjike për ju, Luanët me kthimet e së kaluarës që vijnë dhe do t’ju shqetësojnë përsëri. E kaluara ishte shkruar dhe ne po ndërtojmë të tashmen, nuk ka rëndësi se çfarë ndodhi dje por çfarë po bëjmë tani e tutje. Shumë prej jush do të përjetojnë situata obsesive të cilat do të duhet të menaxhoni siç duhet dhe të mbylleni në kutinw e kujtimeve sepse vetëm ata mund të kthehen tek ju. Vendosni synime të reja që do të keni mundësi të arrini gjatë periudhws sw ditëlindjes tuaj.

VIRGJERESHA

Me Hënën e Re në shtëpinë tuaj të njëmbëdhjetë, keni shumë miq dhe aleatë nga ana juaj dhe ju jeni udhëheqësi në një ekip. Do të jeni më të shoqërueshëm dhe do të bëni miq të rinj në sferën tuaj sociale me të cilët keni interesa të përbashkëta. Gjithashtu mund të ndiqni një ideal apo pasionin tuaj për një vizion. Kontakti me miqtë me të njëjtat mendime, ushqen nevojën tuaj për një fillim të ri.

Tani është koha për plane të reja veprimi, të cilat janë disi origjinale dhe eksentrike. Ju mund të kundërshtoni kufizimet dhe dëshironi pavarësinë tuaj, duke shmangur njerëzit që ju shtyjnë dhe të imponojnë rregulla. Gjatë kësaj kohe do të bini në polemika të cilat shumë lehtë mund të bëhen të mëdha. Përdorni saktësisht aftwsinw dhe talentin tuaj të komunikimit dhe të mos gjykoni gjithçka që ndodh rreth jush. Terse dhe vonesa të vogla priten në qëllimet dhe aspiratat që keni për këtë periudhë. Po ashtu, ata që janë në punë jo individualisht por nw grup-kolektivë, ata që janë në grupe të rrjeteve sociale, por edhe në grupe në përgjithësi (sport, besime të zakonshme, etj.), do tw mbani një profil të ulët dhe mos u tregoni të rreptë me bashkëqytetarët tuaj, sepse do të jeni lehtësisht në kufinj.

PESHORJA

Me Hënën e Re në shtëpinë tuaj të dhjetë, është koha për të marrë drejtimin në punën tuaj. Konkurrenca nuk ju dekurajon pasi jeni të rrethuar nga njerëz që synojnë t’ju ndihmojnë të promovoni një imazh të mirë dhe statusin shoqëror. Takoni njerëz, arritjet e të cilave ju admironi. Eshtë një kohë e shkëlqyeshme të mendoni realisht dhe të vendosni synime të reja në punën tuaj, dhe me forcën, guximin dhe optimizmin tuaj për të kapërcyer pengesat në rrugën tuaj.

Tani po fitoni çfarëdo qëllimi që keni vendosur në mendjen tuaj. Ju jeni një prani stabilizuese për të tjerët dhe të gatshëm për të ngjitur shkallët e suksesit. Gjwrat e punës këtë herë është pesha më e madhe që ngrini. Ju keni një humor shpëtimi nga detyrimet e përditshme që ju bëjnë që dita ditës të jeni më të prekshëm mendërisht dhe fizikisht. Gjatë kësaj kohe, kushtojini vëmendje se si lëvizni gojarisht dhe praktikisht në karrierën tuaj, sepse ekziston mundësia e përfundimit nëse një keqkuptim bëhet i madh. Zhgwnjimet ekzistojnw për momentin por janë të përkohshme.

AKREPI

Me Hënën e Re në shtëpinë tuaj të nëntë, ju keni një frymë të guximshme dhe të fortë aventureske. Një fillim i ri mund të nënkuptojë një fushë të re studimi në lidhje me studimin, udhëtimin ose një filozofi të re të frymëzuar. Hapësira të reja hapen që ndihmojnë të ardhmen tuaj. Ju keni vendosmërinë për të ecur në shtigje të reja shpirtërore dhe mund të bëni një udhëtim të rëndësishëm, ku do të fitoni përvoja të reja. Të përpiqesh të ndihesh i plotë e bën jetën tënde tërheqëse. Ulni barrën e rëndë të problemeve tuaja dhe duke kombinuar intelektin me përvojën, do të ndiheni të lirë shpirtërisht.

Planet ambicioze por edhe synimet e ngushta ka shumë të ngjarë të shkoni në një shëtitje me kthesat dhe të dhëna të reja të papritura që ju largojnë nga orari. Kujdesuni mirë dhe peshoni situatat në lidhje me pushimet tuaja të planifikuara dhe udhëtimet që keni planifikuar. Ju gjithashtu keni nevojë për të menduar të vazhdueshëm dhe kontroll të dyfishtë sepse ekziston një shans i mirë që të harroni gjërat që mund të shqetësojnë lehtësisht planet tuaja. Vini re se Hëna e Re nuk është negative me shenjën tuaj të zodiakut, por sundimtari juaj tradicional dhe modern që merr pjesë në aspekte joarmonike.

SHIGJETARI

Me Hënën e Re në shtëpinë tuaj të tetë, ju bëni rishikimin e brendshëm, hiqni atë që nuk ju përket juve, pasi tani ndiheni gati për të filluar përsëri. Mund të ndjeheni sikur po ecni në zjarr, por së shpejti do të dalë një vetvete e re, pasi tërheq energji pozitive nga thesari i fshehur i shpirtit tuaj. Ju mund të konsideroni të bëheni të pavarur financiarisht ose të bashkoni burimet tuaja financiare me dikë tjetër. Eshtë koha për të pastruar shpirtin tuaj dhe marrëdhëniet jo të shëndetshme, të lini pas disa njerëz dhe gjëra për të bërë vend për diçka të re. Tani ju jeni duke kontrolluar jetën tuaj.

Financat sjellin edhe një herë pengesa dhe ju shihni që fasulet nuk dalin. E vërteta është se edhe një herë do të mbështeteni vetëm në shpinat tuaja. Nëse jeni duke pritur para nga palët e treta, pavarësisht nëse i keni borxh apo jo, e dini se është mjaft e dyshimtë nëse do të keni mundësi t’i merrni ato. Për këtë arsye, bëni një plan të dytë (plan b) që të jetë në gjendje të shkëputet shpejt.

BRICJAPI Me Hënën e Re në shtëpinë tuaj të shtatë, ju zhvendosni qendrën tuaj të gravitetit tek ata që doni ose në bashkëpunimet tuaja. Të tjerët do të pranojnë idetë tuaja dhe ju do të përpiqeni për një qëllim të përbashkët. Bëni një përmbledhje të mënyrës se si e prezantoni veten të tjerët ose biznesin tuaj. Tani do të ketë një ndryshim të rëndësishëm në të gjitha marrëdhëniet tuaja, romantike, miqësore ose profesionale, me fillime ose ndarje të reja.

Eshtë koha për të përfunduar një marrëdhënie që nuk ka asgjë për t’ju ofruar dhe për të filluar një jetë të re. Ju mund të bashkoni burimet tuaja financiare duke bërë partneritete të reja biznesi. Hëna e Re e muajit ndikon në çështjet e marrëdhënieve dhe bashkëpunimeve për ju Bricjapët, këto do të jenë çështjet kryesore dhe detyrimet e tyre për t’ju kujtuar se ato janë çështje të rëndësishme të përgjegjësisë dhe zgjidhjes. Presioni është i madh posaçërisht për ju të shkallëve të fundit që do të duhet të armatoseni me durim, këmbëngulje dhe mbrojtje të psikosintezës suaj nga të gjithë faktorët e jashtëm. Njerëzit e angazhuar dhe të martuar duhet të jenë pak të kujdesshëm në mënyrë që konfrontimet të mos mbarojnë.

UJORI Me Hënën e Re në shtëpinë tuaj të gjashtë, rutina juaj ndryshon dhe jeni zgjuar, në mënyrë që ta bëni jetën tuaj më të mirë. Ju gjeni mënyra të reja për të thjeshtuar punën tuaj dhe për të krijuar njohje të reja që ju ndihmojnë në punën tuaj. Ju merrni përsipër përgjegjësitë dhe detyrimet tuaja dhe ritmin e ndryshimit të ditës tuaj. Tani mund të eleminoni atë që ju pengon të jeni produktiv në punën tuaj dhe të riformatoni situatën brenda tij.

Ndoshta do të mësoni diçka të re që do ta bëjë rutinën tuaj të përditshme më të efektshme. Gjeni mënyra për të trajtuar një problem shëndetësor që ju shqetëson. Tani do tw bërtisni nga brenda duke pritur se si dhe si të largoheni dhe të kaloni nëpër periudhat e gjata të stresit që keni pasur gjithashtu. Ulni reaktivitetin tuaj, bëhuni më llafazan dhe mos jini aq të palëvizshëm dhe pohues në çdo aspekt prej jush është këshilla për Hënën e Re që nuk ju prek aq direkt, por ka nevojë për vëmendje të duhur sepse Sunduesi juaj tradicional është i përfshirë drejtpërdrejt. Do të ndjeni kryesisht lodhje fizike ju tw dhjetditwshit tw 3-të.

PESHQIT

Me Hënën e Re në shtëpinë tuaj të pestë, ju keni besim në veten tuaj dhe me instinktin tuaj ju jeni fitues me gjithçka që adresoni. Mund të gjeni një mundësi investimi fitimprurëse ose një lidhje dashurie të zjarrtë. Tani keni guximin të krijoni. Ju mund të gjeni një dashuri të re, të eksploroni dhe shfaqni talentin tuaj unik dhe duke bërë veprime spontane, nga zemra juaj, ju tërheq të tjerët rreth jush. Kaloni momente të lumtura me fëmijët tuaj ose do të keni disa suksese që do të dalin në pah. Ju do të shkëlqeni nga kënaqësia e thjeshtë për të shijuar gjërat e vogla në jetë.

Peshqit do të kenë një përqindje më të madhe bllokimi në fushat e krijimit dhe frymëzimit dhe nuk do të jeni në gjendje të përqendroheni sidomos ata që merren me hapësirën artistike. Për pjesën tjetër, vëmendja juaj duhet të përqendrohet në dashuri, në mënyrë që të kontrolloni nëse është e vërtetë sepse keni një zakon të utopisë dhe t’i vëzhgoni ata që janë përreth jush me flluska rozë. Ne nuk përmendim marrëdhëniet ekzistuese por të njohjet e reja në mënyrë që të mos kemi zhgënjime.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aktualitet

Do te keni nje dite te mbushur me kerkesa/ Ky eshte horoskopi i dates 22 Tetor 2020

Published

on

Dashi

Horoskopi i datës 22 tetor 2020

Dite e mbushur me shumë vështirësi ka për të qenë kjo e sotmja sidomos për planin familjar. Nëse jeni në një lidhje do përballeni me një ambient të turbullt e të mbushur me debate të njëpasnjëshme. Po nuk u treguat të kujdesshëm dhe herë pas here diplomatë situata do vijë gjithmonë duke u përkeqësuar më shumë. Ju beqarët do takoni një person që do ju dojë me të vërtetë shumë që në fillim, por do jeni në dyshim dhe të pabindur për të hedhur hapa., Në punë do keni konflikte edhe me kolegët e rinj çka do ju bëjë të merrni kritika dhe ulje në pozicionin që keni. Sektori i financave do vazhdoje të jetë i trazuar.

Demi

Horoskopi i datës 22 tetor 2020

Rutina do mbizotërojë gjatë gjithë kohës sot në jetën tuaj. Nëse jeni në një lidhje mund të mërziteni shumë në disa momente. Flisni me partnerin dhe mundohuni të bëni ndonjë ndryshim sepse sa më shumë të qëndroni në heshtje aq më keq për ju. Nëse jeni ende beqarë do jeni më të favorizuar dhe mund të keni ndryshime drastike të statusit. Në punë mundohuni të mos harxhoni gjithë energjitë për diçka që nuk ka për të dhënë ndonjë rezultat kushedi. Sipas Dritare.net, për financat nuk do keni për çfarë të qaheni pasi gjendja ka për të qenë e shkëlqyer në çdo moment. Nuk do jetë nevoja as të kufizoheni shumë me shpenzimet.

Binjakët

Horoskopi i datës 22 tetor 2020

Shpeshherë do ju mungojë delikatesa sot dhe mund t’i mërzitni ata që keni pranë, por do reflektoni shpejt. Për ju të dashuruarit do jetë ditë e bukur dhe me diell. Do bashkëpunoni për gjithçka me atë që keni në krah dhe sensualiteti do rizgjohet. Nëse jeni beqarë duhet të bëni kujdes me disa zgjedhje. Jo të gjithë personat që do takoni mund t’iu përshtaten apo mund t’iu bëjnë të lumtur ashtu si doni ju. Në punë do bëni mirë të ndiqni instinktin sepse ai nuk do ju çojë në rrugë të gabuar. Sido që t’iu vijnë gjërat jini krenarë për veten dhe mos u ndalni. Financat në përgjithësi do jenë të ekuilibruara dhe aspak problematike.

Gaforrja

Horoskopi i datës 22 tetor 2020

Do keni më shumë besim tek vetja sot dhe përgjegjshmëria nuk do ju mungojë asnjë moment. Jeta sentimentale për ju të dashuruarit do jete përgjithësisht e ngrohtë dhe e mbushur me emocione. Do tregoheni më tolerantë me atë që keni në krah dhe nuk do i mbani inate njëri- tjetrit. Ju beqarët do jeni sharmante dhe joshës. Të shumtë do jenë personat që do iu ngacmojnë, por asnjëri nuk do jetë i përshtatshëm plotësisht. Në punë do gëzoheni kur t’iu propozohet të punoni me një koleg dhe nuk do mërziteni edhe sikur të debatoni me të. Në fund të fundit gjërat e mëdha arrihen duke shkëmbyer ide e mendime. Financat më në fund do ekuilibrohen dhe nuk do keni probleme.

Luani

Horoskopi i datës 22 tetor 2020

Çdo gjë që keni kërkuar deri më sot do mund t’iu plotësohet gjatë kësaj dite. Jeta juaj sentimentale do shkojë më së miri. Do i lini pas të gjitha debatet dhe konfliktet që keni pasur me partnerin dhe do jeni më optimistë për të ardhmen. Ju beqarët do jeni të mbyllur në vetvete dhe nuk do doni të dilni e të argëtohen me miq. Dijeni se ne këtë mënyrë nuk keni për ta gjetur kurrë atë që kërkoni. Në punë do jeni tej mase të ngarkuar, por ama përqendrimin do e keni maksimal. Asgjë e keqe nuk ka për t’iu ndodhur. Për sa iu përket financave ato do jenë më të qëndrueshme se me parë.

Virgjëresha

Horoskopi i datës 22 tetor 2020

Jo çdo gjë do jetë e bukur gjatë kësaj dite, por ju do dini si të kaloni pa shumë mund çdo pengesë e të papritur. Nëse jeni në një lidhje ka mundësi që mëngjesi të ketë disa debate të vogla, por që do ju ndihmojnë të qartësoheni më tepër. Partneri do e kuptojë më mirë situatën dhe nuk do ju bëjë më vetëm ju përgjegjës të problemeve. Ju beqarët do keni frikë të pranojnë ftesat dhe do humbasin mundësi të shkëlqyera. Në punë, nëse keni në dorë një projekt që ju pëlqen vërtet, mos u ndalni së bëri atë që mendoni. Nëse jeni në kërkim të një punë të re do ju shfaqen mundësi interesante. Buxheti do fillojë të kenë tronditje për shkak të shpenzimeve të festave.

Peshorja

Horoskopi i datës 22 tetor 2020

Çfarëdo që të ndodhë sot ju do e ruani qetësinë dhe nuk do shmangni çdo situatë të sikletshme. Nëse jeni në një lidhje ju e dini mirë sa shumë ai ju dashuron dhe ndonjë fjalë të gabuar të tij në momente inati nuk do e merrni për keq. Marrëdhënia mes jush do jetë e ngrohtë. Ju beqarët do bëni mirë të mos nxitoheni e të hedhin hapa sepse mund të lëndohen pamasë. Sipas Dritare.net, në punë gjërat nuk do ju ecin si i kishit parashikuar, por ju sërish nuk do e lëshoni veten. Të gjithë kalojnë vështirësi dhe ata që kalojnë sprova bëhen më të fortë. Në planin financiar nuk duhet të ndërmerrni shumë rreziqe sepse situata mund të përkeqësohet.

Akrepi

Horoskopi i datës 22 tetor 2020

Marsi dhe Hëna do e bëjnë jetën tuaj më të mirë sot. Do flisni me takt dhe nuk do keni aspak probleme. Nëse keni një lidhje do kaloni një ditë të zakonshme dhe goxha më të qëndrueshme. Për fat të mire nuk do ketë mosmarrëveshje, por në përgjithësi do mbizotërojë qetësia. Nëse jeni beqarë dhe doni lidhje serioze duhet të prisni edhe pak kohë. Nëse nga ana tjetër preferojnë aventurat kalimtare do jeni me shumë fat për të realizuar ëndrrat. Në punë bëni kujdes nga disa kolegë dashakeqë që do mundohen t’ua prishin planet. Shmangni edhe disa propozime të dyshimta që mund t’iu bëhen. Me shpenzimet tregohuni objektivë dhe mendoni paksa edhe për të ardhmen.

Shigjetari

Horoskopi i datës 22 tetor 2020

Për shkak të ndikimit disi negativ të Diellit dhe Neptunit sot do e keni të vështirë ta mbani gojën dhe mund të thoni gjëra të gabuara. Për ju që keni një lidhje nuk do jetë ditë plotësisht e qëndrueshme kjo e sotmja. Meqë të dy i dini mirë dëshirat e njëri-tjetrit duhet të mundoheni më tepër për t’ia plotësuar qejfet partnerit reciprok. Ju beqarët do i kushtoni më tepër rëndësi shoqërisë dhe nuk do mendoni si e si të krijoni një lidhje. Në punë, për sfidë ndaj kolegëve ose për inat, do bëni më shumë përpjekje dhe mund të lëndoni veten vetëm për të arritur sa më lart. Vendosmëria do jetë tipari kryesor. Në planin financiar duhet ta dyfishoni maturinë. Vetëm në këtë mënyrë nuk do keni probleme.

Bricjapi

Horoskopi i datës 22 tetor 2020

Gjatë kësaj dite nuk do shmangni asnjë përgjegjësi dhe do ndiheni më të gatshëm t’iu përgjigjeni pyetjeve të personave me të cilët ndani interesa të përbashkëta. Ju të dashuruarit do jeni në formë të shkëlqyer dhe të gatshëm të bëni çmenduri me partnerin tuaj. Emocionet do shumëfishohen dhe do ndiheni më mirë se asnjëherë. Ju beqarët do ndikoheni mjaft nga Urani dhe do e gjeni një person që do iu përshtatet më tepër. Në punë do kaloni edhe momente të mërzitshme, por në tërësi gjërat do ju ecin mirë. Në planin financiar do kryeni investime të rëndësishme të cilat do e përmirësojnë ndjeshëm buxhetin tuaj.

Ujori

Horoskopi i datës 22 tetor 2020

Do jeni shumë më të organizuar gjatë kësaj dite dhe komunikimi i mirë do ju ndihmojë të gjeni qetësinë. Nëse keni një lidhje do jeni më të qartë për atë që doni dhe do bëni disa ndryshime. Kujdes mos e lëndoni partnerin pa dashje. Nëse e mendoni të arsyeshme merrni edhe disa vendime të rëndësishme të cilat do ua ndryshojnë të ardhmen. Ju beqarët do keni shije te çuditshme, por do e gjeni personin që keni ëndërruar. Në punë dita e sotme do jetë një fillim i ri me plot objektiva dhe angazhime. Në planin financiar do keni goxha vështirësi, kështu që bëni kujdes me shpenzimet.

Peshqit

Horoskopi i datës 22 tetor 2020

Me ndihmën e Mërkurit dhe Jupiterit sot do jeni shumë më të logjikshëm dhe më impresionues. Do dini si t’i kaloni edhe situatat më delikate. Atmosfera në çift do fillojë të ngrohet dhe komunikimi ndërmjet jush dhe partnerit do jetë më i mirë. Harrojeni të shkuarën dhe mendoni vetëm për të ardhmen. Për ju beqaret nuk do ndodhë asgjë e veçantë. Bëni akoma më tepër durim nëse doni të gjeni personin e përshtatshëm. Në punë mirë është t’i bëni llogaritë mirë sepse ndonjëherë dy herë dy nuk bëjnë katër. Mos kini as besim absolut tek kolegët. Për të përmirësuar financat nuk duhet absolutisht t’iu besoni lojërave të fatit.

Continue Reading

Aktualitet

Do ju hapen portat e fatit te mire/ Astrologu Jorgo Pulla paralajmeron keto 3 shenja horoskopi

Published

on

DEMI DITOR

Të përgjithshmet

Dita e sotme duket të jetë më e këndshme për ju në krahasim me të kaluarat, vecanërisht nëse keni lindur në dhjetditëshin e parë ku përjetoni ndryshime për shkak të Uranit dhe Merkurit të kundërt. Njëkohësisht, mezi prisni të ndiheni përsëri të lirë, por e sigurta është se do t’ju jepen arsyje të buzëqeshni, akoma dhe në vështirësi.

Dashuria

Një ditë mjaft ndihmuese për të shprehur gjithcka që mendoni tek personi që ju intereson.Pavarsisht kësaj, jeni akoma në një periudhë të rënduar për lidhjet tuaja ndërpersonale dhe ftoheni të tregoheni të përmbajtur dhe të duruar.

Karriera dhe financat

Në vija të përgjithshme klima është e këndshme, por pa munguar dhe presionet nga më të lartit tuaj. Paralelisht, familjarët do t’ju ndihmojnë ekonomikisht.

GAFORRJA DITOR

Të përgjithshmet

Hëna përballëjush ju bën të mendoni në përgjithësi rolin që luajnë të tjerët në jetën tuaj. Por paralelisht luhen lojra pushteti në lidhjet tuaja me të tjerët se kush përfundimisht e ka fjalën e fundit. Madje, kontrasti i Merkurit të kundërt me Uranin ka mundësi të sjellë disa kundërshtime dhe fjalë zemërimi…

Dashuria

Një ditë favorizuese për cështjet tuaja personale. Por paralelisht, do duhet dhe ju të dispononi kohë për të dëgjuar ato që duan të tjerët të ndajnë me ju. Fundja, në c’do rast, mos hëzitoni të kapni mundësitë që do t’ju prezantohen sot.

Karriera dhe financat

Financat vazhdojnë të favorizohen, duke respektuar rrethanat analoge, mjafton të mos bëhet kjo shkak për shpenzime të tepruara.Gjithashtu, kini kujdes debatet e papritura me kolegë.

LUANI DITOR

Të përgjithshmet

Eshtë një ditë e mirë për të sistemuar cështjet e lëna pezull dhe detyrimet e përditshmërisë, kështu që mund të tregoni talentet tuaja, nëpërmjet përpjekjeve që bëni, duke vënë në një rregull sirtaret e shtëpisë por edhe të mëndjes.

Dashuria

Përpiqeni të ruani balancat, ndërkohë akoma dhe nëpërmjet vështirësive, gjeni arsyje për të buzëqeshur, dicka që e përcillni dhe tek personat që ju rrethojnë. Por në përgjithësi, kërkesat e partnerit tuaj, janë të shumta, fundja, shokët do jenë ata që do t’ju mbështesin!

Karriera dhe financat

Ditë pozitive për karrierën tuaj, por edhe për rrugëtimin e detyrimeve në punën, për shkak të rrethanave analoge.Brenda periudhën së ardhshme madje, do të keni një zhvillim shumë pozitiv profesional.Paralelisht, ndonjë person i fuqishëm ka mundësi t’ju ndihmojë ekonomikisht.

Continue Reading

Aktualitet

Tea do e puthte për inat të Shqipes, habit reagimi i Andit: Nuk do ndodhte kurrë

Published

on

Disa puntata më parë të “Përputhen”, teksa debatonin, Tea tha me zë të ulët, se do të dëshironte të puthte Andin për inat të Shqipes. Kjo deklaratë është dëgjuar nga publiku i gjerë dhe puntatën e sotme u diskutua në studio.

Tea e pranoi se e ka thënë këtë dhe u shpreh se do e bënte për inat të Shqipes dhe jo se ndiente ndonjë gjë për Andin.

Andi nuk e priti aspak mirë këtë deklaratë dhe u shpreh se do ta refuzonte puthjen e Teas.

Tea: Thash ashtu për të provuar Shqipen se ishte origjinal takimi. Kështu ishte, nuk është se po vdisja të puthja Andin, se po të doja do e puthja në takim. Publiku më tha pse nuk e puthe.

Andi: Nuk e besoj që Tea do e bënte, edhe unë nuk e di sa do ta lejoja ta bënte një gjë të tillë. Nëse do të ndodhte ndonjë gjë do të ndodhte në takim.

Arjan Konomi i drejtohet Teas: Ti si do ndiheshe (nëse Andi do të puthte)?

Tea: Unë jo mirë.

Bora Zemani i drejtohet Shqipes: Ti do ta bëje një takim me Andin pas kësaj?

Shqipja: Ata mund të putheshin dhe me ndjenjë, edhe në qoftë se njeriu edhe ndryshon.

Andi: Si mund ta pranoja unë që ajo thotë do e puth për inat të Shqipes, me mua jo nuk ndodh. Nuk është kjo tema e kësaj. E kam tek pjesa e kësaj që do sqarohej për pjesën e puthjes. Nëse do të afroheshe me ndjenjë, unë pak a shumë e njoh, nuk e di si do ta bëja. Por siç e the për inat, kurrë në botë edhe sikur Kim Kardashian të vinte.

Continue Reading

Trending