Connect with us

Aktualitet

Kane mbetur edhe dy jave nga muaji Korrik/ Astrologu Jorgo Pulla jep horoskopin e detajuar per cdo shenje

Published

on

Dashi

Të dashur Dashë, Korriku është një muaj që ndahet në gjysmën e pare, e cila do të jetë më kërkuese për ju dhe gjysmën e dytë, e cila do të tregojë shenja të dukshme të përmirësimit.

Eklipsi hënor që do të zhvillohet në boshtin Gaforre-Bricjap në 5/7, mund të gërricë çështje të së kaluarës, veçanërisht në sektorin familjar dhe profesional.

Sekreti për ta menaxhuar saktë atë, nuk është të veproni impulsivisht. Më 12/7, Mërkuri kthehet në rrugën të drejtë në shenjën e Gaforres dhe është një ngjarje pozitive për të “shkëputur” çështje që lidhen me shtëpinë, detyrimet e saj por edhe personat e familjes suaj. Hëna e re në shenjën e Gaforres në 20/7, për dallim nga saktësia e Saturnit tek Bricjapi, tregon se mund t’ju duhet të merrni më shumë përgjegjësi që lidhen me jetën tuaj personale.

Parashikimet në dashuri

Eklipsi që do të realizohet në 5/6 ka shumë mundësi të krijojë një dashuri të re me një person që tashmë e njihni. Por është gjithashtu po aq e mundshme të sjellë zbulime në lidhje me jetën tuaj personale. Kini kujdes me kë e ndani lajmin, dhe nëse tashmë jeni në një lidhje, përpiquni të përqendroheni në të dhe vetëm atë. Nga 19/6, kur Mërkuri të fillojë rrugëtimin e tij të kundërt në shenjën e Gaforres dhe ju të qëndroni me partnerin tuaj, nuk përjashtohet mundësia që të rishikoni disa gjëra që lidhen me shtëpinë tuaj.

Afërdita, e cila ka qenë në një rrugëtim të kundërt për ca kohë, kthehet në rrugën e drejtë në 25/6 në shenjën e Binjakëve, duke treguar se në fund të muajit do të filloni t’i shihni gjërat më me qetësi dhe objektivitet. Kjo do t’ju ndihmojë të bëni zgjedhjet e duhura dhe të merrni vendimet e duhura pavarësisht nëse jeni beqarë apo tashmë në një lidhje.

Parashikimet profesionale

Eklipsi hënor që do të zhvillohet në 5/7 tërheq vëmendjen tuaj në fushën profesionale dhe figurën që jepni në punën tuaj. Deri në mesin e muajit, ka mundësi të ketë sfida që do t’ju ndalojnë dhe ndoshta ju irritojnë. Ju duhet të përpiqeni të mos lejoni që impulset tuaja t’ju çojnë drejt lëvizjeve që nuk do të jenë në avantazhin tuaj. Gjatë gjysmës së dytë të muajit, do të jetë më e lehtë të komunikoni me njerëz që janë në mjedisin tuaj profesional dhe nuk përjashtohet mundësia që të keni mundësi të zgjidhni disa mosmarrëveshje që u krijuan në periudhën e mëparshme.

Demi

Të përgjithshmet

Dem i dashur, Korriku është një muaj që do t’ju vendosë në procesin e vlerësimit të personave me të cilët jeni ulur dhe duke i ndarë miqtë nga të njohurit. Eklipsi hënor që do të zhvillohet në 5/7 në boshtin Gaforre-Bricjap, tregon se ka ardhur koha për të ndryshuar mënyrën se si i shihni çështjet specifike në mënyrë që të arrini t’i zgjidhni ato. Më 12/7, Merkuri kthehet në rrugë të drejtë në shenjën e Gaforres dhe pengesat në komunikim që ekzistuan në periudhën e kaluar, si dhe keqkuptimet me njerëzit nga rrethi juaj i ngushtë, do të jenë një gjë e së kaluarës. Më 20/7, Hëna e re që do të zhvillohet në shenjën e Gaforres tregon një fillim të ri në marrëdhëniet me të afërmit – dhe jo vetëm – njerëz, për sa kohë që ju e njihni pjesën tuaj të përgjegjësisë në disa keqkuptime që mund të kenë ekzistuar. Hyrja e Diellit në shenjën e Luanit në 22/7 ju nxit të përqendroheni në detyrimet që lidhen me shtëpinë tuaj, pasi tani do të jetë një kohë shumë e mirë për ndryshime, riparime dhe gjithçka tjetër që dëshironi të bëni dhe lidhet me hapësirën ku jetoni.

Parashikimet në dashuri

Gjashtëkëndësh i zgjatur midis Marsit që ndodhet tek Dashi dhe Afërditës në shenjën e Binjakëve, tregon se siguria emocionale do të luajë një rol kryesor për ju, dhe kjo është arsyeja pse do të lëvizni në rrugë të sigurta në jetën tuaj personale. Nëse tashmë jeni në një lidhje, kontakti i vërtetë me partnerin tuaj do t’ju ndihmojë jo vetëm të afroheni me të, por edhe të vendosni themele edhe më të forta në marrëdhënien tuaj. Pas 12/7, kur Mërkuri do të kthehet në rrugë të drejtë në shenjën e Gaforres, do të jetë më e lehtë për ju të afroheni me dikë që ju intereson. Hëna e re që do të zhvillohet në Gaforre në 20/7, nuk përjashtohet të sjellë njohje të reja përmes njerëzve që janë në rrethin tuaj të ngushtë. Sigurisht, ajo që duhet të mbani mend gjatë gjithë muajit, është se mund të ketë paraskena për disa çështje romantike, kështu që duhet të zgjidhni me kujdes se kujt do t’i besoni çështjet tuaja personale.

Parashikimet profesionale

Korriku ka mundësi të hapë horizonte të reja biznesi dhe ka gjasa që t’ju ofrohet një punë, e cila do të vijë nga/ose do të jetë e lidhur me një qytet tjetër, ndoshta një vend tjetër. Preferoni të merrni vendime pas 12/7 kur Merkuri do të kthehet në rrugën e duhur në shenjën e Gaforres. Do të ishte mirë të shmangni vendimet impulsive, të cilat kanë të bëjnë me të ardhmen tuaj profesionale dhe të preferoni të ndiqni rrugë të qëndrueshme për sa i përket punës. Gjashtëkëndëshi i zgjatur midis Afërditës dhe Marsit që do të ekzistojë gjatë gjithë muajit tregon se ka mundësi- pas negociatave të përshtatshme financiare – ta gjeni veten me një rritje!

Binjakët

Të përgjithshmet:

Korriku është një muaj në të cilin mund të përqendroheni në çështje që lidhen me arkën tuaj, të ardhurat tuaja dhe burimet tuaja në përgjithësi. Eklipsi hënor që do të zhvillohet në boshtin Gaforre-Bricjap në 5/7 tregon që do të shfaqen pasiguri, por ato janë ato që do t’ju bëjnë të jeni aktiv në mënyrë që ose të filloni kursimin ose të gjeni një mënyrë për të rritur të ardhurat tuaja. Deri në 12/7, kur Mërkuri do të jetë në vijë të kundërt në shenjën e Gaforres, ka mundësi që disa para të vijnë tek ju, të cilat duhet të kishit marrë më parë. Pas 12/7, me rrugën e drejtë të Mërkurit, do të jetë më e lehtë për ju që të rregulloni më mirë gjithçka që lidhet me detyrimet financiare dhe marrëveshjet. Hëna e re që do të zhvillohet në shenjën e Gaforres në 20/7, ju thotë se kjo nuk është një kohë e mirë për shpenzime, kështu që përpiquni të jeni shumë të kujdesshëm me blerjet tuaja. Më 22 korrik, hyrja e Diellit në shenjën e Luanit tregon se fillon një periudhë shumë komunikuese, e cila do të ketë takime, eskursione dhe diskutime me të dashurit tuaj.

Parashikimet në dashuri:

Afërdita është ende në shenjën tuaj të zodiakut dhe gjashtëkëndëshi i zgjatur që do të formohet me Marsin në shenjën e Dashit, tregon se ky është një muaj shumë i mirë për të afruar njerëz të rinj interesantë dhe për të bërë njohje të reja. Nëse jeni i lire, në gjysmën e dytë të muajit kur Mërkuri rikthehet në rrugë të drejtë në shenjën e Gaforres, do të jeni në gjendje të kapërceni pengesat e komunikimit që kanë ekzistuar në periudhën e mëparshme dhe t’i afroheni një personi që ju intereson. Nëse tashmë jeni në një lidhje, përpiquni të mos lejoni pasiguritë që do të krijojnë rrethanat planetare këtë muaj, të krijojnë sjellje të ashpër ndaj partnerit tuaj. Pas 22/7 kur Dielli do të kalojë në shenjën e Luanit, fillon një periudhë shumë e mirë për të bërë pushime, qoftë “vetëm” ose me miqtë!

Parashikimet profesionale:

Korriku është një muaj që do të krijojë pasiguri që do të lidhen në mënyrë të pandashme me fushën financiare dhe kjo do t’ju aktivizojë në mënyrë që të rritni burimet tuaja. Diskutimet e biznesit dhe marrëveshjet nga ana financiare mund të kenë disa pengesa deri në 12/7, kur Mërkuri do të jetë në vijë të kundërt në shenjën e Gaforres. Gjysma e dytë e muajit do të jetë më e rehatshme në një nivel komunikimi dhe do të duhet të mbështeteni në aftësitë tuaja të komunikuese për të fituar diçka që dëshironi në punë, pavarësisht nëse lidhet me çështje financiare apo jo. Hyrja e Diellit në shenjën e Luanit në 22/7 tregon se marrëdhëniet publike do të jenë pjesë e pandashme e zhvillimit të çështjeve tuaja profesionale në të ardhmen e afërt.

Gaforrja

Të përgjithshmet

Për ju Gaforre, Korriku është një muaj që do të ketë eklipsin e fundit që do të zhvillohet në boshtin tuaj (Gaforre-Bricjap) i cili do të zhvillohet në 5/7. Ky eklips ka gjasa të sjellë kërkesa nga e kaluara që kanë të bëjnë ose me marrëdhënie personale ose bashkëpunime dhe ju ftoheni që t’i zgjidhni ato menjëherë, pasi sa më gjatë të mbeten pezull, aq më të mëdha janë problemet që mund të krijojnë në lidhjet tuaja ndërnjerëzore. Më 12/7, Merkuri kthehet në vijë të drejtë në shenjën tuaj të zodiakut dhe komunikimi do të jetë aleati juaj dhe jo “armiku” juaj siç ishte në periudhën e mëparshme që kishte disa keqkuptime. Hëna e re që do të zhvillohet në shenjën tuaj të zodiakut në 20/7 tregon që të dashurit tuaj mund të kenë kërkesa nga ju, gjë që do t’ju presionojë. Mos merrni vendime impulsive dhe përpiquni të vini veten në vendin e tjetrit në mënyrë që t’i shihni gjërat në anë gjithëpërfshirëse. Hyrja e Diellit në shenjën e Luanit më 22/7 tregon se fillon një periudhë që mund të sjellë rezultate shumë të mira në fushën ekonomike, për sa kohë që jeni aktiv.

Parashikimet në dashuri

Gjysma e parë e muajit do të jetë më kërkuese për ju, nëse jeni në një lidhje apo jo, pasi rrugëtimi i kundërt i Mërkurit në shenjën tuaj, tregon se si komunikimi nuk do të jetë në favorin tuaj. Ju duhet të jeni shumë të kujdesshëm pasi keni tendencë të doni të thoni diçka dhe përfundimisht të thoni diçka tjetër dhe kjo mund të shkaktojë probleme kur komunikoni me dikë që ju intereson. Gjysma e dytë e muajit kur Mërkuri do të jetë në rrugë të drejtë në shenjën tuaj dhe do të ketë kaluar dhe eklipsi që do të zhvillohet në 5/7, do të jetë më e dobishme për të ndërmarrë një hap të ri në jetën tuaj personale. Nëse tashmë jeni në një lidhje, Hëna e re që do të zhvillohet në shenjën tuaj në 20/7, nuk përjashton mundësinë që t’ju çojë në mendime për zyrtarizimin e saj.

Parashikimet profesionale

Këtë muaj ka mundësi që të ketë disa çështje që do t’ju vështirësojnë në një nivel profesional dhe nuk përjashtohet mundësia që ato të lidhen me ngjarje të së kaluarës. Ju duhet të jeni shumë të kujdesshëm në mënyrën se si vendosni të shprehni ankesat, mosmarrëveshjet ose ndonjë gjë tjetër që doni të thoni në lidhje me punën. Deri në 12/7, rrugëtimi i kundërt i Mërkurit në shenjën tuaj tregon se do hasni një shkallë vështirësi për tu kuptuar nga të tjerët. Gjysma e dytë e muajit ,do të jetë më e këndshme për ju por edhe për çështjet tuaja profesionale, pasi rruga e drejtë e Mërkurit në shenjën tuaj do të “zhbllokojë” një çështje profesionale.

Luani

Të përgjithshmet

Për ju Luan, këtë muaj ka gjasa që të shfaqen çështje që lidhen me detyrimet e jetës së përditshme, të cilat do të fillojnë të bëhen më presionuese. Eklipsi hënor që do të zhvillohet në boshtin Gaforre-Bricjap në 5/7, ka mundësi të sjellë edhe më shumë çështje për t’u zgjidhur, veçanërisht nëse ato kanë mbetur pezull nga e kaluara. Nga 12/7 e tutje, do të jetë më e lehtë për të zgjidhur punët dhe detyrimet që ju presin, pasi Merkuri kthehet në rrugë të drejtë në shenjën e Gaforres. Hëna e re, e cila do të zhvillohet në 20/7 dhe ajo në shenjën e Gaforres, mund të sjellë në sipërfaqje disa plane që kanë lëvizur prapa skenave në të kaluarën. Më 22/7, me hyrjen e diellit në shenjën tuaj të zodiakut, fillon një periudhë shumë e mirë për ju, qëllimet dhe ambiciet tuaja! Dhjetë ditët e fundit të muajit ju përgatisin për një Gusht premtues dhe më relaksues!

Parashikimet në dashuri

Merkuri i kundërt që do të mbizotërojë deri në 12/7 ka gjasa të krijojë barriera komunikimi, të cilat do të ndikojnë në klimën e lidhjes me partnerin tuaj. Ju duhet të jeni të kujdesshëm pasi ka mundësi të ketë çështje që lidhen me palët e treta (siç janë njerëzit përreth jush) që mund të ndikojnë tek ju dhe të krijojnë mosmarrëveshje midis jush. Pas 12/7, kur Mërkuri do të kthehet në rrugë të drejtë, fillon një kohë më e mire për t’u afruar me partnerin tuaj. Nëse jeni i lirë, gjashtëkëndëshi i zgjatur midis Marsit tek Dashi dhe Afërditës tek Binjakët, tregon se ka mundësi të keni “fansa” që janë në rrethin tuaj shoqëror! Një aventurë romantike me një person që mund të takoni gjatë një udhëtimi është një nga skenarët e këtij muaji.

Parashikimet profesionale

C’do gjë që lidhet me punën ka mundësi t’ju shqetësojë, pasi nga mesi i muajit do të vini re se edhe detyrimet e thjeshta të punës kanë një shkallë të vështirësisë që nuk e parashikonit. Nëse mund të kurseni kohë dhe të transferoni diskutime të rëndësishme profesionale pas 12/7 kur Merkuri do të jetë në rrugë të drejtë, do të jetë shumë më mirë për zhvillimin e tyre. Hyrja e Diellit në shenjën tuaj të zodiakut në 22/7, tregon se po fillon një periudhë gjatë së cilës do të jetë më e lehtë për ju të negocioni çështjet e biznesit dhe të dilni fitimtar prej tyre. E tëra që duhet të shmangni është qëndrimi egoist – i cili do të ndodhë herë pas here – dhe që mund të ndikojë negativisht në zhvillimin e diskutimeve profesionale.

Virgjëresha

Të përgjithshmet

Virgjëreshë e dashur, korriku fillon me eklipsin hënor që do të zhvillohet në 5/7 në boshtin Gaforre-Bricjap. Ky eklips mund të sjellë një njohje karmike në jetën tuaj personale. Gjithashtu ka mundësi, që të sjellin disa debate midis miqve, të cilat ka gjasa të fshehin shkakun e tyre në ngjarjet e kaluara. Pas 12/7 kur Mërkuri do të kthehet në rrugë të drejtë në shenjën e Gaforres, do të jetë më e lehtë për ju që të zgjidhni keqkuptime të vogla midis miqve. Për më tepër, ka mundësi që t’ju jepet mundësia të shihni përsëri me të dhëna të reja rolin që keni në një grup ose një shoqatë. Hëna e re që do të zhvillohet në shenjën e Gaforres në 20/7, ju thotë se duhet të shihni çështjet serioze që lidhen me një njohje të kohëve të fundit dhe jetën tuaj personale në përgjithësi. Më 22 korrik, hyrja e Diellit në shenjën e Luanit tregon se një periudhë shumë e mirë fillon të “ndriçojë” shqetësimet, pasiguritë dhe gjithçka që ju mban “të lidhur”, në mënyrë që t’i lini ato pas.

Parashikimet në dashuri

Komunikimi me partnerin mund të mos zhvillohet butë pasi Mërkuri do të jetë i kundërt në datën 12/7, me rezultat që disa plane të shtyhen ose të modifikohen. Pas 12/7, fillon një periudhë shumë e mirë për komunikimin midis jush, por edhe për tu marrë përsëri me planet tuaja. Nëse jeni i lirë, eklipsi hënor që do të zhvillohet në boshtin Gaforre-Bricjap në 5/7 tregon se mund të takoni një person që do t’ju interesojë vecanërisht periudhën e ardhshme dhe njohja juaj do të jetë karmike. Kjo nuk do të thotë që gjithçka do të rrjedhë lehtë, por padyshim që do të jetë një periudhë intensive me emocione të forta nga e cila do të fitoni shumë.

Parashikimet profesionale

Këtë muaj ka gjasa të vini re se njerëzit që lidhen me ju në një nivel profesional, do të fillojnë të sillen më mirë ndaj jush. Sigurisht, rrugëtimi i kundërt i Mërkurit në shenjën e Gaforres deri në 12/7 nuk do të ndihmojë shumë në komunikim, por do të ndihmojë në zgjidhjen e çështjeve profesionale që vijnë nga e kaluara. Pas 12/7, një periudhë shumë e mirë fillon për të zgjidhur cështjet profesionale të lëna pezull dhe gjithçka që lidhet me punën dhe ka pasur pengesa deri më tani. Në fund të muajit duhet të keni kujdes për veprime të fshehta që mund të synojnë t’ju ekspozojnë. Nëse doni t’i shmangni ato, shmangni “hapjen” tek njerëzit për të cilët nuk jeni të sigurt se janë “të besueshëm”.

Peshorja

Të përgjithshmet

Peshore të dashura, Korriku është një muaj rishikimesh përsa i përket boshtit punë-familje. Eklipsi hënor që do të zhvillohet në boshtin Gaforre-Bricjap në 5/7, tregon se tani ka mundësi që të shfaqen rezultatet e zgjedhjeve që keni bërë më parë dhe që kanë të bëjnë me pjesën profesionale. Gjithashtu, një çështje që ka të bëjë me shtëpinë tuaj ose një person, mund të jetë në sipërfaqje deri dhe në dhjetë ditët e para të muajit. Më 12 korrik, kur Mërkuri kthehet në rrugë të drejtë në shenjën e Gaforres, do të jetë më e lehtë për ju të zgjidhni çështje, veçanërisht ato që lidhen me punën. Hëna e re që do të zhvillohet në shenjën e Gaforres në 20/7, sjell në vëmendje edhe një herë çështjet profesionale, të cilat do të detyrojnë të marrësh përgjegjësi më të mëdha, por përmes tyre do të vijë njohja. Më 22/7 me hyrjen e Diellit në shenjën e Luanit, gjendja shpirtërore do të fillojë të rritet në mënyrë të rrezikshme dhe njerëzit që do të takoni gjithashtu do të luajnë një rol në këtë!

Parashikimet në dashuri

Gjashtëkëndëshi midis Marsit që ndodhet tek Dashi dhe Afërditës tek Binjakët, tregon se ky muaj do të ketë mundësi për njohje të reja, dashuri të reja, flirtime dhe momente të këndshme. Nëse tashmë jeni në një lidhje, në dhjetë ditët e para të muajit duhet të jeni më të kujdesshëm, pasi mund të “paguajë” për acarimin që ju kanë shkaktuar fushat e tjera, siç është ajo profesionale. Pas 15/7, do të jetë më e lehtë të komunikoni me partnerin tuaj dhe ai t’ju kuptojë. Nëse jeni të lire, gjatë gjithë muajit do të keni mundësi për histori romantike të cilat – pas datës 22/7 kur Dielli do të kalojë në shenjën e Luanit – do të fillojnë të rriten me përparim gjeometrik. Njerëzit në rrethin tuaj shoqëror do të luajnë një rol kryesor në njohjet e reja.

Parashikimet profesionale

Fusha profesionale do t’ju shqetësojë vecanërisht gjatë gjithë muajit pasi eklipsi që do të zhvillohet në 5/7 dhe Hëna e re që do të zhvillohet në 20/7 sjell ndryshime të lidhura me punën. Ka shumë mundësi që ju të keni një ndryshim në pozicionin tuaj i cili do të shoqërohet me më shumë përgjegjësi dhe kjo është pikërisht ajo që do t’ju japë mundësinë të provoni vlerat tuaja. Pas 12/7, kur Mërkuri do të kthehet në rrugë të drejtë, do të jetë më e lehtë për ju të negocioni rreth një çështje profesionale, pasi aftësitë komunikuese do të jenë “asi nën mëngën tuaj”. Detyrimet profesionale dhe puna në përgjithësi do të luajnë një rol të madh në gjendjen shpirtërore në një mënyrë apo tjetër. Mos harroni se këtë muaj, përveç detyrimeve shtesë, do të keni mundësi të provuar edhe vlerat tuaja.

Akrepi

Të përgjithshmet

Akrep të dashur, Korriku është një muaj që do të ofrojë mundësi për të marrë frymë, të ndryshojë shfaqje dhe të kaloni momente të bukura. Eklipsi hënor që do të zhvillohet në 5/7 në boshtin Gaforre-Bricjap do t’ju japë mundësinë për të zgjidhur një keqkuptim që ka ekzistuar me një person të dashur. Gjithashtu ka mundësi që të shfaqen disa “lëkundje” me njerëzit e rrethit tuaj më të gjerë, pasi do të kërkoni të mbani kontakte vetëm me disa persona specifik. Në 12/7, Mërkuri do të kthehet në rrugë të drejtë në shenjën e Gaforres dhe tashmë ka gjasa që disa çështje që lidhen me edukimin ose një udhëtim që keni menduar të bëni, të “lëvizin” dhe në periudhën e mëparshme ka pasur pengesa në to. Hëna e re që do të zhvillohet në shenjën e Gaforres në 20/7, mund të krijojë një tokë pjellore për ju që të pranoni kritika dhe kjo kritikë do të bëhet arsyeja që ju të realizoni gjëra rreth vetes. Më 22 korrik, Dielli kalon në shenjën e Luanit dhe tregon se fusha profesional do të fitojë interesin tuaj – edhe gjatë verës – pasi ka gjasa të ketë mundësi për të.

Parashikimet në dashuri

Gjashtëkëndëshi midis Marsit tek Dashi dhe Afërdita tek Binjakët premton se nuk do të humbisni mundësitë në jetën tuaj personale. Ka mundësi të keni një aventurë romantike me një person nga e kaluara, por nëse po kërkoni diçka më shumë se kaq, duhet të jeni i sigurt që po lëvizni në të njëjtin drejtim, pasi keqkuptimet mund të ndodhin deri në mesin e muajit. Nga 12/7 kur Merkuri do të kthehet në vijë të drejtë, do të fillojë një periudhë më e mirë për njohjet që keni bërë dhe ka pasur pengesa në to. Nëse tashmë jeni në një lidhje, do të ishte mirë të shmangni konfuzione të së kaluarës, pasi do ta keni këtë prirje deri në mesin e muajit. Këto mund të jenë shkaku i tensioneve midis jush. Gjysma e dytë e muajit parashikohet të jetë shumë më e mirë për sa i përket komunikimit.

Parashikimet profesionale

Në fillim të muajit, ka mundësi që të ketë çështje në fushën profesionale që mund t’ju irritojnë. Mundohuni të mos lejoni që zhgënjimi juaj t’ju çojë në diskutime dhe takime profesionale, pasi ka gjasa të japë një pamje plotësisht të gabuar për ju. Nga 12/7, kur Mërkuri do të kthehet në vijë të drejtë, fillon një periudhë e mirë për ju që të negocioni për diçka që lidhet me punën. Më 22 korrik, kur Dielli hyn në shenjën e Luanit, ka mundësi të krijoni rrethana që do të drejtojnë interesin tuaj ekskluzivisht në fushën profesionale. Ndër skenarët e mundshëm është të keni disa mundësi që lidhen me punën.

Shigjetari

Të përgjithshmet

Shigjetar të dashur, Korriku është një muaj që hyn me eklipsin hënor që do të zhvillohet në boshtin Gaforre-Bricjap në 5/7. Ky eklips do të lehtësojë pasiguritë, kështu që ka gjasa që çdo gjë që lidhet me sektorin financiar të dalë në sipërfaqje. Ftoheni të jeni më të kursyer me shpenzimet pasi ky muaj kërkon lëvizje të kujdesshme në drejtim të financave. Më 12/7, Mërkuri kthehet në vijë të drejtë në shenjën e Gaforres dhe duket se po fillon një periudhë e mirë për ju, me qëllim që të shlyeni disa borxhe financiare dhe të negocioni në çështjet e lëna pezull në të kaluarën në këtë fushë. Hëna e re që do të zhvillohet në shenjën e Gaforres në 20/7 mund t’ju vendosë në procesin e zbatimit të një ideje biznesi ose të bëni një investim. Do të ishte mirë të studioni me kujdes çdo veprim tuajin përpara se ta zbatoni atë, pasi veprimet impulsive nuk favorizohen. Më 22 korrik, hyrja e Diellit në shenjën e Luanit tregon se një periudhë e qetë fillon me mundësi për njohje të reja dhe udhëtime!

Parashikimet në dashuri

Korriku është një muaj që mund të zgjojë pasiguri dhe ka gjasa që t’ju bëjë mjaft posesiv me partnerin tuaj ose-nëse jeni i lire – me dikë me të cilin dëshironi të jetë partneri juaj. Këto tendenca poseduese mund t’ju japin një figurë plotësisht të gabuar, kështu që ju duhet t’i qetësoni sa më shumë që të keni mundësi. Më 12/7, kur Mërkuri do të kthehet në rrugë të drejtë në shenjën e Gaforres, është më e lehtë të shihni atë që dëshironi nga një person i së kaluarës, i cili ju është afruar përsëri në periudhën e kaluar. Nga data 22/7, me hyrjen e Diellit në shenjën e Luanit, fillon një periudhë në të cilën ose jeni të lirë ose jeni tashmë në një lidhje, do të jetë mirë të argëtoheni. Një udhëtim me partnerin tuaj ose nëse jeni të lirë, një udhëtim me miqtë tuaj, do të jetë jashtëzakonisht freskues dhe ju premton shumë.

Parashikimet profesionale

Korriku është një muaj që do të nxjerrë në pah çështjet e së kaluarës, veçanërisht deri në 12/7, kur Mërkuri do të jetë në një vijë të kundërt në Gaforre. Ju duhet të jeni të kujdesshëm në mënyrën sesi i menaxhoni ato dhe të shmangni rrezikun, veçanërisht në sektorin financiar. Pas 12/7, do të jetë më e lehtë për ju të negocioni pjesën financiare të një pune dhe të fitoni diçka më shumë në të. Në çdo rast, duhet të jeni të kujdesshëm pasi pasiguritë tuaja ka mundësi t’ju çojnë në lëvizje që nuk do të ndihmojnë aspak fushën profesionale ose financiare.

Bricjapi

Të përgjithshmet

Bricjap të dashur, korriku do të bëjë një pamje dinamike pasi në 5/7 eklipsi hënor do të bëhet në boshtin tuaj. Kjo eklips do t’ju vërë në procesin e të vetë-kritikës tuaj dhe të shihni se çfarë ka ndodhur ose çfarë nuk shkoi mirë në marrëdhëniet personale dhe profesionale në të kaluarën. Mbani “mësimet” që keni mësuar prej tyre dhe mos përsërisni gabimet e së kaluarës. Më 12/7, Mërkuri kthehet në rrugë të drejtë në shenjën e Gaforres, duke treguar që fillon një periudhë shumë e mirë të negociojë kushtet e një partneriteti ose të afrohet me një të dashur. Hëna e re që do të zhvillohet në shenjën e Gaforres në 20/7 tregon se dhjetë ditët e fundit të muajit do të jenë stresuese, pasi kërkesat tuaja do të rriten. Mundohuni të mos e vini veten në vrap të vazhdueshëm, pasi mund t’ju “këpusë” lodhja. Më 22 korrik, hyrja e Diellit në shenjën e Luanit tregon se fillon një periudhë në të cilën jeta e përditshme dhe detyrimet e saj do të kenë përparësi.

Parashikimet në dashuri

Gjashtëkëndëshi midis Afërditës në shenjën e Binjakëve dhe Marsit në shenjën e Dashit, tregon se këtë muaj do t’ju jepen mundësi për të përmirësuar një marrëdhënie romantike. Nëse jetoni me partnerin tuaj nën të njëjtën çati, atëherë investoni kohë në të, bëni ndryshime në shtëpi dhe përpiquni të kaloni sa më shumë kohë që të keni mundësi me të. Pas 12/7, kur Mërkuri do të kthehet në rrugë të drejtë në shenjën e Gaforres, do të jetë më e lehtë për ju të gjeni një pikë kontakti me partnerin tuaj dhe të lini disa keqkuptime që mund të kenë ekzistuar në të kaluarën. Nëse jeni të lirë deri në mesin e muajit, mund të ketë disa pengesa në komunikimin me një person që ju intereson. Gjysma e dytë e muajit parashikohet të jetë shumë më e mirë dhe veçanërisht më komunikuese.

Parashikimet profesionale

Puna juaj do të jetë shumë e ngarkuar këtë muaj pasi edhe nëse nuk ka ndryshime në të dhënat e saj, patjetër që do të ketë mendime që do t’ju shqetësojnë. Eklipsi hënor që zhvillohet në 5/7 por edhe Hëna e re që do të zhvillohet në 20/7, ju thonë që t’i kushtoni vëmendje disa bashkëpunimeve që kanë dhënë shenja “të çuditshme”. Deri në 12/7 është koha shumë e mirë për të zgjidhur mosmarrëveshjet e kaluara dhe çështjet që lidhen me punën. Pas 12/7, një kohë po aq e mirë fillon për të bërë plane dhe ndoshta të zbatoni disa nga planet e punës tuaj.

Ujori

Të përgjithshmet

Ujorë të dashur, Korriku është një muaj që fillon me eklipsin hënor në boshtin Gaforre-Bricjap në 5/7 dhe tregon se nuk do të fillojë me shumë energji. Që nga fillimi i muajit, ka mundësi të ndiheni mjaft të lodhur dhe kjo do të shihet në çdo fushë. Mundohuni të gjeni kohë për pushimin tuaj pasi do të jetë shumë e rëndësishme për energjinë dhe humorin tuaj. Më 12/7, Merkuri kthehet në rrugë të drejtë në shenjën e Gaforres, duke treguar se periudha tjetër është shumë e mirë për të zgjidhur disa çështje pune, në të cilat ka pasur keqkuptime ose pengesa në të kaluarën. Hëna e re që do të zhvillohet në shenjën e Gaforres në 20/7 tregon se në fund të muajit jeta juaj e përditshme duket se ndryshon dhe disa detyrime të tjera mund të lindin ose në punë ose në familje. Kjo nuk do të zgjasë shumë pasi më 22/7 hyrja e Diellit në shenjën e Luanit sjell një ajër rinovimi dhe në qëndrimin tuaj, por edhe për njerëzit përreth jush.

Parashikimet në dashuri

Gjashtëkëndëshi midis Marsit në shenjën e Dashit dhe Afërditës në shenjën e Binjakëve sjell njohje të reja dhe ka mundësi të sjellë një dashuri të re. Pas 12/7, gjërat do të jenë shumë më të mira për sa i përket komunikimit dhe do të jetë më e lehtë të arrini tek një person që ju intereson. Nëse jeni i lirë, nuk përjashtohet mundësia që të lindë një romancë në ambjentin tuaj të punës. Nëse jeni tashmë në një lidhje, duhet të përpiqeni të mos “humbni” kontaktin me partnerin tuaj, pasi muaji do të ketë disa detyrime që do të kërkojnë kohën tuaj të lirë. Më 22/7, hyrja e Diellit në shenjën e Luanit tregon se si fillon një periudhë që do të jetë më e lehtë për t’i kushtuar kohën dhe vëmendjen që dëshironi në jetën tuaj personale.

Parashikimet profesionale

Këtë muaj ka mundësi që të lindin më shumë detyrime në punë sesa ato që keni pasur ndër mend, me rezultat të stresoheni. Deri në 12/7, përpiquni të bëni gjithçka që lidhet me detyrimet e kaluara dhe mos i lini ato për më vonë, pasi do të rëndojnë në orarin tuaj tashmë të ngarkuar. Pas 12/7 kur Mërkuri do të kthehet në rrugë të drejtë në shenjën e Gaforres, do të jetë më e lehtë për ju të rregulloni detaje praktike të detyrimeve profesionale dhe t’i menaxhoni më lehtë. Më 7/20, Hëna e re që do të zhvillohet në shenjën e Gaforres tregon që jeta juaj e përditshme po ndryshon, si rezultat i një ndryshimi në lidhje me pjesën e punës.

Peshqit

Të përgjithshmet

Peshq të dashur, Korriku është një muaj i këndshëm që mund të fillojë me një eklips hënor në 5/7 në boshtin Gaforre-Bricjap por gjatë tij do të ketë mundësi si në çështjet personale ashtu edhe ato profesionale. Gjatë dy javëve të para të muajit, ju mund të jeni të preokupuar për çështje që lidhen me miqtë tuaj, pasi ka mundësi të kuptoni se disa miq ishin thjesht njohës të thjeshtë, dhe anasjelltas! Më 12/7, Merkuri kthehet në rrugë të drejtë në shenjën e Gaforres dhe komunikimi do të ndalojë të paraqesë problemet e periudhës së mëparshme. Hëna e re që do të zhvillohet në shenjën e Gaforres në 20/7 tregon një fillim të ri në jetën tuaj personale, e cila do të shoqërohet me detyrime! Më 22/7, hyrja e diellit në shenjën e Luanit sjell në sipërfaqje detyrat dhe detyrimet e jetës së përditshme, të cilat do të duhet të rregulloni me kohë, përndryshe do të fillojnë të bëhen me presionuese.

Parashikimet në dashuri

Ky muaj do të ketë mundësi në fushën romantike pasi ka gjasa të filloni një lidhje të re ose të përmirësoni marrëdhënien që keni tashmë. Merkuri do të lëvizë në vijë të kundërt deri në 11/7, duke treguar sesi kthimi i një personi nga e kaluara është një skenar shumë i mundshëm. Mos nxitoni të pranoni ose refuzoni një propozim të tillë, pasi duhet të peshoni me kujdes të mirat dhe të këqijat jo vetëm me zemër, por edhe me logjikë. Nëse tashmë jeni në një lidhje, pas 12/7, do të jetë më e lehtë të keni një kontakt domethënës me partnerin tuaj, veçanërisht nëse filloni t’i kushtoni kohë atij, duke bërë gjëra së bashku që ju pëlqejnë. Hëna e re në shenjën e Gaforres në 20/7 tregon se diçka e re fillon në jetën tuaj personale, e cila mund të shoqërohet me përgjegjësi të reja!

Parashikimet profesionale

Korriku do të fillojë me një humor të qetë dhe ka mundësi që të mos ketë surpriza për sa i përket sektorit profesional, por edhe detyrimeve profesionale që do t’ju kërkojnë të ndërmerrni. Sigurisht, duhet të keni kujdes deri në 12/7, pasi rrugëtimi i kundërt i Mërkurit tregon se mund të lindin keqkuptime të një natyre komunikuese, gjë që do të rezultojë si vonesa në disa detyrime profesionale. Shfrytëzoni mundësitë që do t’ju paraqiten për t’u çlodhur dhe rimbushni bateritë tuaja. Më 22/7 hyrja e Diellit në shenjën e Luanit shënon një periudhë gjatë së cilës detyrimet profesionale dhe të punës do të fillojnë të rriten…

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aktualitet

Do jete shenja me me fat e muajit NENTOR/ Kjo eshte shenja qe do ti hapen portat e fatit kete muaj

Published

on

Horoskopi për muajin nëntor nuk do të jetë, siç ndodh gjithmonë, menjëherë pozitiv për të gjitha shenjat e zodiakut, por ka një për të cilin yjet do të përpiqen të rimbushin llogarinë bankare dhe të krijojnë një mjedis pune shumë më të kënaqshëm.

Parashikimet e horoskopit mund t’i bëjnë shumicën e njerëzve të buzëqeshin, por edhe ata që nuk besojnë se yjet mund të kenë ndonjë ndikim në jetën tonë të ardhshme ose të tanishme, përfundojnë duke lexuar atë që mund të ndodhë.

Horoskopi nuk është një parashikim 100% i saktë i asaj që do të ndodhë nga tani në një javë ose një muaj, por një pikënisje, për t’u përpjekur të katalizojmë në mënyrën më të mirë të mundshme ato energji që udhëtojnë në kozmos. Dhe për muajin nëntor është një shenjë e zodiakut që po përgatitet për gjëra të mëdha dhe kryefjala e saj është “udhëtimi”.

Muaji Nëntor pritet të jetë absolutisht me fat për ata që kanë lindur nën shenjën e Dashit. Kjo shenjë zjarri që ne astrologjikisht e vendosim në fillim pasi të lindurit në pranverë janë Dashi, është një personazh shumë i fortë. Muaji Nëntor premton që fillimisht të jetë i mbushur me udhëtime, të cilat nga ana tjetër do të sjellin suksese të mundshme në fushën e punës.

Udhëtimet mund të jenë udhëtime pune që do të lejojnë që shenja e Dashit të demonstrojë të gjithë vlerën e saj. Vlera që padyshim mund të kthehet në kënaqësi ekonomike. Ambicia e shenjës së Dashit do të guduliset me oferta pune shumë fitimprurëse të cilat mund të provojnë të jenë sfida.

Nëse jeni një person i shenjës së Dashit dhe po përgatiteni të ndryshoni punë ose dëshironi të përmirësoni pozicionin tuaj, bëhuni gati sepse në Nëntor horoskopi juaj ka të bëjë me paratë, udhëtimet dhe kënaqësinë e madhe. Mbajini sytë hapur dhe valixhen gati.

Continue Reading

Aktualitet

Lum kush i ka afer/ Keto jane 6 grate me te bukura dhe sensuale te horoskopit

Published

on

Ndalemi te femrat, pra nëse e gjeni veten te këto shenja horoskopi, konsideroheni më të bukur, sipas ekspertëve që merren me këtë fushë.

1. Luani: Femra më e bukur e horoskopit është luani. Ajo ka tipare të mira dhe është tërheqëse. Femra luan ka një sensualitet që të mahnitë. Ekspertët sqarojnë se këto femra kanë aftësi që t’i bëjnë meshkujt për vete me bukurinë e tyre. Tiparet i kanë të rregullta. Shenja e luanit është edhe aktorja simpatike, Charlize Theron.

2. Ujori: Shenja e ujit, është ajo që dominon me bukurinë fizike nga shenjat e tjera të horoskopit. Ajo njihet për mënyrën e veçantë të veshjes dhe stilit plot sharm. Femra ujor i ka sytë shprehës dhe i bën meshkujt të tërhiqen ndaj saj. Liria që i karakterizon, i shkon shumë me tiparet e bukura që shfaq te njerëzit që e rrethojnë. Shenja e ujorit është edhe kantautorja, Alicia Keys.

3. Peshorja: Femrat peshore janë shumë tërheqëse. Ato karakterizohen nga duart dhe fytyra e bukur. Thuhet se këto femra kanë një bukuri natyrale dhe i pëlqen thjeshtësia. Këto femra pa tualet duken edhe më bukur. Përmendim këtu edhe aktoren e famshme bukuroshe, Catherine Zeta-Jones.

4. Dashi

Kjo shenjë shpesh konsiderohet më e bukura, dhe ato zakonisht zbukurohen me elegancë të lindur.

Ato kanë një fytyrë simetrike, buzë perfekte, sy të bukur, rini dhe vrima të ëmbla në faqe që i bëjnë ato të ndryshme, ekzotike dhe, në fund të fundit, më tërheqëse se të tjerat.

5.Akrepi

Ato njihen nga tiparet e tyre të theksuara të fytyrës dhe sytë e mëdhenj në një hije të pazakontë, hipnotizuese. Përveç një pamje depërtuese, ajo mburret edhe me buzë sensuale, si dhe flokë të bukura.

Ato janë zakonisht të holla dhe të stolisura me një ngjyrë të ndritshme, lëkurë të butë dhe të pastër.

6. Bricjapi

Pjesëtarët e kësaj shenje njihen për figurën e tyre seksi. Edhe pse pamja e tyre është kryesisht mesatare dhe neutrale, ato bien në sy me sy të mëdhenj, më shpesh në një nuancë blu ose gri, por edhe me një buzëqeshje të bukur të sinqertë.

Zakonisht u pëlqen të vishen, kështu që rrobat e bukura janë ato që i dallojnë nga personazhet e tjerë.

Continue Reading

Aktualitet

Me fustan te bardhe nuserie Xheni duket shume bukur

Published

on

Xhemi Shehu eshte nje nga femrat me te bukura te ekranit shqiptar. Moderatorja e njohur edhe pse eshte martuar me njeriun e saj te zemres nuk ka bere nje dasme te mirefillte.

Por disa vite me pare ne nje sfilate mode, Xhemi eshte veshur si nuse. Moderatorja ruan po te njejten elegance dhe freski si dikur.

Ajo duket e mrekulleshme dhe e kuruar deri ne detaje. Bukuria e Xhemit eshte natyrale pasi ajo nuk ka kryer asnjehere nderhyrje kirurgjikale.

Xhemi eshte nje prej vajzave me terheqese te ekraneve shqiptare. Ne cdo dalje televizive apo foto te publikuar, ajo shfaqet gjithmone ne forme perfekte.

Kujtojme se Xhemi po ben kohe qe eshte shkeputur nga ekrani por perseri mbetet nje nga personazhet me te dashur dhe nje nga femrat me simpatike shqiptare. Pak kohe me pare ajo ka thene se tani do i dedikohet familjes se saj, bashkeshortit dhe dy djemve.

Continue Reading

Trending