Connect with us

Sot

Do te gjeni mundesi te reja jashte vendit/ Ky eshte horoskopi i detajuar i muajit QERSHOR 2020

Published

on

Dashi

Në qershor do t’ju duhet të investoni më shumë energji dhe durim për të kapërcyer keqkuptimet familjare ose problemet. Do të jetë e vështirë për shumë prej jush që tashmë e kanë provuar një situatë të tillë. Do të varet nga ju përmirësimi dhe harmonizimi i marrëdhënieve tuaja këtë muaj. Ky muaj do të jetë një ndihmë për ndryshimet në shtëpi, për të blerë mobilje të reja, pajisje ose veshje të reja.

Në përgjithësi, blerja ose freskimi i shtëpisë tuaj do të sjellë shumë emocione pozitive tek ju. Mbledhja në shtëpinë tuaj me të afërmit ose miqtë do të çojë në mosmarrëveshje në lidhje me tema të ndryshme për secilin prej jush në lidhje me ngjarjet në vendin ku jetoni. Gjatë këtij muaji, shmangni çdo formë manipulimi ose hile mbi njerëzit e ngushtë familjarë. Qershori do të jetë një muaj i mbarë për sa u përket të ardhurave tuaja financiare nga të cilat do të keni stabilitetin financiar.

Gjatë këtij muaji, shumë prej jush do të kenë mundësinë për të lidhur një kontratë më të mirë ose do t’ju ofrohet një punë me pagë më të mirë. Qershori sjell ftesa, sugjerime, dokumente ose informacione interesante që do ta bëjnë sezonin e verës emocionues dhe të veçantë.

Demi

Një çështje që ka lidhje me pronat që janë në emrin tuaj ose nga dikush tjetër në familjen juaj do të zgjidhet. Këtë muaj, do të bisedoni me njerëz për ngjarje që ndodhin larg jush, në një qytet tjetër ose në një vend tjetër. Ato mund të shqetësojnë të afërmit tuaj ose njerëzit e rëndësishëm në jetën tuaj. Gjatë këtij muaji, do të bëni një bisedë me dikë me të cilin keni pasur një lidhje në të kaluarën. Ju mund të zhgënjeheni nga kjo bisedë. Momentet e papritura këtë muaj do të lidhen me zhvillimin e punëve tuaja financiare, të cilat do të kërkojnë më shumë kohë, durim, ose do të varen nga veprimet e njerëzve të tjerë.

Mund të keni shpenzime dhe pagesa që nuk ishin përfshirë në buxhetin tuaj më parë. Në qershor, shmangni spekulimet e ndryshme dhe disa veprime të rrezikshme që lidhen me paratë. Gjatë këtij muaji, miqtë tuaj do të tërheqin vëmendjen tuaj me një situatë, dhe qëllimi i tyre mund të jetë manipulimi i mendimit tuaj. Ata do të duan t’ju inkurajojnë të përfshiheni në veprime që nuk i pranoni. Ekziston mundësia e një lajmi ose ngjarje që lidhet me shtatzëninë ose lindjen e një fëmije.

Përkundër disa përvojave të vështira në qershor, shumë njerëz do të jenë të kënaqur të dëgjojnë për rritjen e të ardhurave të tyre ose marrjen e parave në të ardhmen.

Binjakët

Këtë muaj do të bëni një takim serioz me njerëzit në familje. Situatat që përfshijnë keqkuptime midis anëtarëve të familjes ose miqve do të lindin lehtësisht. Gjatë këtij muaji, shumë prej jush do të angazhohen në marrëdhënie financiare me dikë që jeton në një qytet ose shtet tjetër. Ju mund të prisni para, një dokument financiar, ose mund t’u dërgoni vetë paratë. Në qershor, do të keni telashe me një burrë apo grua të re, e cila do të hezitojë të marrë këshilla ose ndihmë. Sidoqoftë, është e mundur që të përfshiheni në një lloj angazhimi në një situatë të tillë e duke ndihmuar fshehurazi.

Çështjet shëndetësore që do të lindin do të kenë të bëjnë me një problem tuajin kronik. Me shumë mundësi, ky problem do të shfaqet përsëri për shkak të trajtimit jo të plotë dhe stilit të gabuar të jetesës. Rrethana të ndryshme do t`i shtyjnë angazhimet tuaja për një periudhë të pacaktuar kohe.

Qershori do të jetë një pikë kthese për ata që kanë lindur nën shenjën e Binjakëve. Do të kuptoni që disa ngjarje po zhvillohen shumë shpejt, sepse ju nuk keni kontroll mbi to. Ky muaj do të jetë një kohë për reflektim dhe marrje vendimesh. 

Gaforrja

Shumë prej jush do të përfundojnë angazhimet profesionale të caktuara në qershor. Ndoshta arsyeja për këtë do të jetë përfundimi i një kontrate pune, përfundimi i një projekti specifik dhe mosdëshira për të qëndruar në vendin tuaj të tanishëm të punë. Çfarëdo vendimi që ju të merrni për të ndryshuar këtë muaj do të hapë mundësi të reja për ju në të ardhmen.

Në qershor patjetër do të duhet të merrni vendime të rëndësishme dhe të ndërmerrni hapat e parë drejt një ndryshimi. Mund të keni një dëshirë të papritur për veprime të tilla ose ngjarje të papritura që do ju bëjnë të ndërmerrni veprime të tilla. Në qershor, do të keni tensione në familjen tuaj në lidhje me një djalë ose një burrë. Problemet që do të përjetoni do të shkaktojnë sëmundje shëndetësore: dhimbje koke, pagjumësi, aritmi, depresion dhe më shumë. Mos harroni se ndonjë nga çështjet që do të lindin në jetën tuaj këtë muaj do të zgjidhet me diplomaci, takt dhe durim. Në qershor, do të ketë njerëz që do të jenë në gjendje t’ju pëlqejnë.

Takimet e reja në qershor do të kenë një zhvillim interesant në muajt e tjerë të vitit. Surprizat e këtij muaji do të lidhen me miqtë tuaj ose përmes të ardhurave të papritura financiare. Do të ketë një interes të shtuar për biznesin tuaj këtë muaj. Marrëdhënie të vështira ose kontestuese me fëmijët ose me një vëlla (motër) më të vogël do të lindin këtë muaj. 

Luani

Në qershor shpenzimet tuaja më të larta do të lidhen me fëmijët ose një anëtar të ri në familjen tuaj. Gjatë këtij muaji, mund të flisni për një investim të madh në lidhje me arsimin, shtëpinë ose një projekt tjetër të rëndësishëm që ka të bëjë me një fëmijë. Në qershor, do të konsideroni të rifilloni angazhimin tuaj të ndërprerë profesional ose të kërkoni punë shtesë, diçka që mund të bëni nga shtëpia.

Një nga arsyet kryesore për veprime të tilla do të jetë dëshira juaj për të siguruar buxhetin tuaj me të ardhura shtesë më të qëndrueshme ose me të ardhura nga më shumë se një burim. Disa prej jush do të kenë angazhime financiare në lidhje me trashëgiminë. Shumë prej jush që kanë një lidhje romantike me një person që jeton larg, do të pësojnë zhgënjim ose do të diskutojnë çështje që janë të pakëndshme dhe të vështira për t’u diskutuar. Në përgjithësi, tani do të keni një moment më delikat që përfshin ndikimin e të afërmve, miqve ose rrethanave të tjera.

Gratë e shenjës së Luanit mund të pësojnë zhgënjim nga një premtim ose veprim. Qershori do të jetë një muaj i mbarë për ata që janë të përfshirë në një proces gjyqësor ose një çështje ligjore. Burrat e shenjës së Luanit do të kenë mundësinë për të filluar një ndryshim të favorshëm në aspektin personal ose profesional. Do të keni çdo shans për sukses, por veprimet tuaja aktive gjithashtu do të luajnë një rol të rëndësishëm.

Virgjëresha

Në qershor do të përqendroheni në mundësinë për të realizuar një udhëtim të rëndësishëm për ju. Gjatë këtij muaji do të keni kontakte të rëndësishme me njerëz nga qytete, fshatra ose vende të tjera. Gjatë këtij muaji, kini kujdes, pasi ekziston mundësia e vjedhjes ose aksidentit në shtëpinë tuaj ose në një pronë të familjes tuaj. Ky do të jetë një muaj i pafavorshëm ose i vështirë për të zgjidhur një problem strehimi. Mund të prisni një lajm të mirë që lidhet me ngjizjen ose lindjen e një fëmije në rrethin tënd të të afërmve, miqve ose fqinjëve.

Do të përjetoni sukses ose një ngjarje të gëzueshme në jetën e një fëmije ose një personi të ri të lidhur me edukimin, karrierën ose jetën personale. Shumë prej jush do të marrin lajme në lidhje me një fejesë ose martesë. Do të ketë ngjarje këtë muaj që do t’i bëjnë të rëndësishme disa nga përvojat tuaja të kaluara. Mund të jenë të lidhura me gënjeshtra, veprime negative kundër jush që ju kanë shkaktuar lot, dhimbje ose zhgënjim.

Në qershor, do të merrni një lajm të mirë, një ftesë ose një ofertë që do të lidhet me një person nga vendi juaj. Është e mundur të takoni një person romantik përmes një personi me të cilin keni interesa të ngjashme, që jetoni në të njëjtin qytet ose keni kontakte të përbashkëta profesionale. Hyrja e një të huaji në jetën tuaj do të sjellë ndryshime në jetën tuaj personale, profesionale ose publike. Në qershor do të keni një kohë të favorshme për udhëtime në lidhje me një pronë të re shtëpie në fshat.

Peshorja

Në qershor do të befasoheni nga ngjarje të këndshme ose takime me njerëz që mund të jenë të afërmit ose miqtë tuaj. Gjatë këtij muaji, shumë nga ju do të marrin një ofertë ose do të angazhohen në një biznes të ri. Një rast gëzimi në shtëpinë tuaj këtë muaj do të jetë për një fëmijë ose një person tjetër të familjes tuaj. Është e mundur që dikush të vizitojë shtëpinë tuaj ose të organizojë një festë të veçantë. Gjatë këtij muaji ekziston rreziku për të pësuar humbje ose aksidente në pronë.

Sidoqoftë, kjo ngjarje mund të ketë një lidhje edhe me shtëpinë e miqve ose fqinjëve tuaj, dhe në njëfarë mënyre të reflektojë edhe tek ju. Gjatë këtij muaji do të keni shqetësime ose angazhime në lidhje me një pronë. Rezultatet do t’ju bëjnë krenar për atë që keni arritur. Ju do të keni vizita të papritura nga disa njerëz që do ju kërkojnë ndihmë. Ata mund të shqetësohen për një ngjarje në jetën e tyre dhe do të kenë nevojë për ndihmën tuaj, megjithëse ata mund të ndihen në siklet që t’u thonë.

Mos mbani shumë shpresa për të bërë një udhëtim të planifikuar këtë muaj, pasi do të keni disa ndryshime. Qershori do të jetë një muaj i rëndësishëm për ata që dinë të qëndrojnë në gjendje të mirë fizike dhe emocionale. Padyshim që nuk duhet do të humbisni asnjë mundësi për të ndërmarrë një hap të rëndësishëm përpara.

Akrepi

Në qershor do të investoni kohë dhe energji në zgjidhjen e problemeve që lidhen me njerëzit që nuk e aprovojnë stilin e jetës tuaj, nuk i pëlqen puna juaj ose nuk e aprovoni partnerin tuaj. Gjatë këtij muaji do të keni mundësinë të përfitoni pozitivisht nga një situatë me dikë që do ju provokojë me dashje në mënyrë që t’ju dëmtojë ose diskreditojë ju. Mos nxitoni të shijoni lajmin e mirë ose suksesin tuaj. Në një moment të tillë, pothuajse të gjithë kanë tendencë të bëjnë gabime, të besojnë njerëz të papërshtatshëm dhe të marrin vendime të nxituara. Kështu, kushdo që është armiqësor me ju, do të ketë mundësinë t’ju dëmtojë. Gjatë këtij muaji, prisni takime dhe kontakte me njerëz me të cilët keni një lidhje financiare, pasi ju mund të merrni një ofertë interesante për punë, të angazhoheni me diçka për të cilën prisni të paguheni më mirë dhe më shumë. Gjatë këtij muaji do të krijoni një njohje të re, e cila do të sjellë një ndikim pozitiv në jetën tuaj. Shumë prej jush do të kenë një problem shëndetësor që do të lidhet me një sëmundje kronike ose të trashëguar. Gjatë këtyre ditëve do të keni më shumë shqetësime të një natyre tjetër, e cila nuk është e mirë për ju. Mos u jepni atyre një mundësi për t’u zhvilluar, sepse në këtë mënyrë ata do të kenë ndikim tek ju për një kohë të gjatë.

Shigjetari

Në qershor do të shqetësoheni ose zemëroheni për problemet shtëpiake ose problemet e pronës. Cilido që të jetë problemi ka shumë të ngjarë të shkaktojë konflikte dhe tension me të afërmit tuaj. Jeta juaj e dashurisë do të jetë interesante, veçanërisht nëse tashmë keni një lidhje. Ky do të jetë një muaj i mbarë për të krijuar një marrëdhënie të re romantike, por përqendrohuni në një person që jeton afër jush, jo me dikë që jeton larg. Një zhvillim interesant këtë muaj do të përfshijë një marrëdhënie me një partner romantik të lindur nën shenjën e Bricjapit, Demit ose Virgjëreshës.

Muaji qershor do të jetë një pikë kthese në jetën e shumë të lindurve nën këtë shenjë. Para jush është një ndryshim që do të ndodhë në jetën tuaj. Ky muaj do të jetë një kohë e pafavorshme për një veprim gjyqësor ose juridik, veçanërisht nëse ato lidhen me çështje dhe marrëdhënie parash. Në qershor, kontaktet ose marrëdhëniet tuaja me një grua që do të ketë një qëllim për të arritur do të kërkojnë vëmendjen tuaj. Ju do të jeni një trampolinë për arritjen dhe realizimin e saj.

Mundësia që kjo grua të veprojë me ndershmëri dhe hapur është minimale. Situata në të cilën do t’ju vendosë mund të jetë mjaft e pakëndshme dhe madje shumë e sikletshme. Në përgjithësi do të keni ide shumë të mira për të ardhmen tuaj, por thjesht dëgjoni mendjen tuaj dhe mos i ndiqni verbërisht emocionet tuaja. Marrja e parave papritur mund t’ju habisë, por ato do të vijnë si një transfertë bankare nga dikush që i kishte marrë nga ju.

Bricjapi

Do të kaloni një periudhë marrëdhëniesh komplekse me të afërmit tuaj, miqtë, kolegët ose të njohurit. Ky muaj premton më shumë punë me njerëz të tjerë ose angazhime në nje ekip profesional. Në një pikë të rëndësishme në jetën tuaj këtë muaj: do të merrni ndihmë ose këshilla të papritura nga një grua. Në qershor do të merrni pjesë në raste të ndryshme, por kryesisht ato që do të lidhen me ditëlindje dhe përvjetorë. Ky muaj sjell lajme ose një ngjarje që lidhet me një fejesë ose martesë.

Do të keni një bisedë të pakëndshme me një person që nuk e kupton kompleksitetin e jetës dhe situatën në të cilën ju e gjeni veten. Nëse do të jeni në gjendje t’i ndihmoni ata dhe t’ju jepni një dritë udhëzuese për jetën, do të ndihen shumë më mirë. Ju mund të prisni një ndryshim ose shfaqje të ngjarjeve dinamike në punën tuaj, të cilat nuk do t’ju habisin.

Lajmet ose një telefonatë mund t’ju shqetësojnë ose konfuzojnë. Kjo mund të jetë e lidhur me një premtim të prishur ose heqjen dorë nga një kontratë ose marrëveshje. Gjatë këtij muaji do të keni një njohje të rëndësishme, takim ose bisedë të re me një person që do të jetë i rëndësishëm për të ardhmen tuaj.

Ujori

Në qershor do të befasoheni nga disa ngjarje të rëndësishme në familje ose në rrethin tuaj të të afërmve. Njëra prej tyre do të jetë e lidhur me një grua dhe një përvojë të rëndësishme në jetën e saj. Në punën tuaj do të kaloni periudha të vështira. Këto ngjarje do t’ju detyrojnë ta shikoni të ardhmen tuaj në një mënyrë tjetër, të përmirësoni ose ndryshoni diçka në punën tuaj.

Ngjarje të tilla mund t’ju provokojnë për të krijuar qëllime ose përparësi të reja. Gjatë këtij muaji do të ndryshoni planin ose idenë tuaj të udhëtimit ose do të përjetoni disa ndryshime të tjera të lidhura me udhëtimin. Këtë muaj do të jeni të lumtur me lajmet që lidhen me një fëmijë nga rrethi juaj i të afërmve. Problemet financiare që do të lindin në fillim ose në fund të muajit do t’ju bëjnë të rishikoni buxhetin tuaj për këtë muaj.

Në qershor do të keni një rast për t’u mbledhur në shtëpinë tuaj ose do të surprizoni të dashurit tuaj me diçka të papritur. Do të përjetoni ditë të trazuara, do të mendoni dhe shqetësoheni për gjëra të ndryshme ose për njerëz që janë pjesë e jetës tuaj.

Peshqit

Në qershor shumica prej jush do të bëjë një udhëtim, disa në distanca të shkurtra dhe të tjerë do të shkojnë jashtë vendit. Kjo gjë do sjellë sukses ose arritjen e një qëllimi, pavarësisht nëse lidhet me punën, arsimin, takimin e biznesit. Ky do të jetë një muaj i mbarë për t’u zhvendosur. Në qershor, ju do të shijoni një bisedë ose takim me një burrë që është ndoshta miku juaj ose i afërmi juaj. Këtë muaj do keni një ngjarje të pakëndshme që lidhet me një person që jeton afër jush pasi ju do të keni një marrëdhënie të ndërlikuar të.

Në fillim të qershorit, do të angazhoheni në gjëra të ndryshme që lidhen me pronën. Duhet të paguani taksat, sigurimet, qiratë, të nënshkruani dokumente të ndryshme të pasurisë dhe më shumë. Qershori do të jetë një muaj i favorshëm për blerjen dhe shitjen e një prone. Gjatë këtij muaji, do të keni një problem shëndetësor në lidhje me të afërmin tuaj, i cili nuk duhet të shkaktojë dramë, por të përqëndrohet në trajtimin e tij. Do të përjetoni një mbledhje të rëndësishme që lidhet me një fëmijë, e cila mund të ketë lidhje me një lindje, pagëzimim ose ditëlindjen.

Në përgjithësi, në qershor do të keni një sërë rastesh për takime me miqtë dhe të afërmit. Gjatë këtij muaji, mos jini të nxituar ose agresivë në lidhjen tuaj të dashurisë. Ju nuk keni nevojë të rëndoni marrëdhëniet tuaja. Qershori do të sjellë sukses përmes kontakteve të reja personale, profesionale ose romantike.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aktualitet

Horoskopi i datës 31 Tetor nga astrologia Christine Haas

Published

on

Dashi

Dita e sotme nuk ka për të qenë perfekte dhe shpesh do ndiheni pa dëshirë për të ecur përpara. Nëse keni një lidhje nuk do përjetoni ndonjë emocion të madh. Partneri do ju lërë pas dore sepse do ketë çështje të tjera shumë më të rëndësishme me të cilat do merret. Ndonjëherë edhe mund të qani. Nëse jeni beqarë realiteti do ju duket edhe më i trishtë nga sa e keni menduar. Në punë nuk do arrini dot të negocioni për një çështje të rëndësishme dhe do ju vijë shumë inat. Shpenzimet sado të mundoheni t’i mbani nën kontroll në një moment gjithçka do ju dalë nga duart.

Demi

Sot Mërkuri do ju bëjë shumë impulsivë dhe do bëni atë që do ju vijë në mendje në moment. Tendenca për të komanduar do bëhet e padurueshme për të tjerët. Nëse jeni në një lidhje nuk do ketë moment pa debate. Nuk do merreni vesh aspak me atë që keni në krah dhe do e kritikoni edhe kur nuk do keni arsye. Lidhja juaj nuk do jetë ne ditën me fat. Ju beqarët në të kundërt do favorizoheni. Mund të afroheni më shumë me disa persona seriozë. Në punë do keni ide fantastike dhe do merrni rolin e komandantit. Shpenzimet do i kryeni pa maturi dhe ne mbrëmje mund të vijnë pasojat e para.

Binjaket

Merrini gjërat si t’iu vijnë sot dhe dëgjoni më shumë zemrën sesa arsyen. Nëse jeni në një lidhje ka shumë gjasa që ëndrrat tuaja të bëhen realitet. Tensioni do shuhet përfundimisht dhe partneri do bëjë çdo gjë që ka në dorë për t’ua plotësuar qejfet. Ju beqarët do keni një ditë më të bukur nëse i shprehni ndjenjat më tepër. Mbrëmja ka për të qenë edhe më intensive. Në punë çdo gjë do ju ecë mirë. Nuk do lodheni dhe nuk do stresoheni aspak. Për financat duhet të jeni edhe më të kujdesshëm sepse situata mund t’iu dalë jashtë kontrollit atëherë kur më pak do e prisni.

Gaforrja

Priten të vijnë çaste shume të bukura sot. Shfrytëzojeni çdo moment sa më shume dhe mos e kufizoni veten për asgjë. Nëse jeni në një lidhje për të mbajtur marrëdhënien të qëndrueshme do ju duhen shumë pak gjëra. Shtoni dozat e fantazisë dhe diskutoni hapur për gjithçka. Nëse jeni vetëm mos prisni të filloni menjëherë lidhje, por hidhni hapat një e nga një. Në punë do ecni para me ritme shumë të shpejta dhe do i habisni të gjithë. Paratë do kenë më shumë përmirësime nga sa e kishit parashikuar.

Luani

Dita e sotme nuk do jetë ndonjë kushedi se çfarë. Herë pas here do ndiheni të vetmuar. Për ju të dashuruarit do ketë plot momente të tensionuara. Në shumë momente do e ngrini zërin dhe do thoni fjalë të pamenduara. Ju beqarët do keni një ditë fantastike dhe të mbushur me emocione të njëpasnjëshme. Mirë është ta shfrytëzoni çdo moment në maksimum. Në punë fatmirësisht do ju mbështesin shumë kolegët sepse vete do përtoni dhe nuk do merrni iniciativa. Financat nuk do jenë të këqija, por ju do e keni të vështirë të bëni ekonomi.

Virgjeresha

Bëni shumë kujdes me impulsivitetin gjatë kësaj dite dhe keni për të dalë të fituar. Për ju të dashuruarit e sotmja do jetë shumë e tensionuar. Do ndikoheni shumë nga fjalët e të tjerëve dhe do debatoni edhe për gjëra të pavërteta. Ju beqarët do jeni shumë të ndjeshëm dhe ka mundësi të bini në dashuri me të parin që do ju dalë para. Në punë do jeni spontanë, por në disa momente do turbulloheni e nuk do dini nga të ikni. Kërkoni ndihmë sa më parë. Me financat tregohuni sa më të kujdesshëm e të matur sepse pak më vonë do keni nevojë jetike për me shumë para.

Peshorja

Mundohuni të jeni sa më të kujdesshëm gjatë kësaj dite dhe mos i besoni personave që dikur ju kanë shara pas krahëve. Ju të dashuruarit do keni herë pas here konflikte e debate me partnerin tuaj, por për fatin e mirë dita do mbyllet pozitivisht. Ju beqarët do jeni të parezistueshëm dhe do merrni propozime të njëpasnjëshme. Nëse do doni vetë do e ndryshoni shpejt statusin. Në punë mos u nevrikosni nëse nuk ja dilni me tentimin e parë. Të gjithë kanë vështirësi në fillim, por lum ata që bëjnë durim dhe këmbëngulin. Në planin financiar do i rregulloni të gjitha problemet që keni pasur dhe do jeni shumë më të qetë kur të kryeni shpenzime.

Akrepi

Gjatë kësaj dite do kaloni shumë kohë duke medituar dhe në fund do merrni vendimet e duhura. Ju të dashuruarit do jeni më të duruar, të logjikshëm dhe tolerantë. Të gjitha këto karakteristika do bëjnë që marrëdhënia me partnerin të ecë mirë dhe të mos keni debate. Ju beqarët do ndiheni si nëpër ëndrra pas gjërave që do ju ndodhin. Në punë Jupiteri do forcojë komunikimin dhe lirinë e të shprehurit. Shumë gjëra do qartësohen dhe orientimi mund të ndryshojë. Edhe në planin financiar keni për të pasur më tepër fat nga më parë. Shfrytëzojeni rastin për të bërë çdo shpenzim që keni ëndërruar.

Shigjetari

Dita e sotme do jetë e përshtatshme për reflektim dhe për të sqaruar disa probleme. Për ju të dashuruarit kjo e sotmja ka për të qenë e bukur dhe e mbushur me emocione të forta. Do merreni vesh më së miri me njëri-tjetrin dhe për çdo gjë do bashkëpunoni para se të hidhni hapa. Ju beqarët duhet t’i bëni sytë katër sepse sot mund të jetë dita e njohjeve të rëndësishme. Në punë do jeni shumë krenarë dhe nuk do doni ta ulni hundën për asnjë moment sado vështirësi të hasni. Financat do mbeten të qëndrueshme dhe aspak problematike.

Bricjapi

Sot bëni aq sa mundeni dhe ndihmojini të afërmit tuaj. Përvoja dhe vështirësitë që keni kaluar në jetë ju kanë mësuar shumë. Nëse jeni në një lidhje do ndiheni më të lirë se më parë dhe do ndiheni të çliruar për të shprehur ndjenjat ashtu si do i keni në zemër. Nuk do ketë më izolime për ju. Ju beqarët do keni gjithashtu ndryshime. Do e shihni me një sy tjetër një mik dhe mund të filloni të ndieni për të. Venusi do e privilegjojë jetën tuaj profesionale. Do jeni në humor shumë të mirë dhe dinamizmi do ju shoqërojë gjithë kohës. Asgjë nuk ka për të qenë e pamundur për ju. Shpenzime mund të bëni pak më tepër dhe gjendja do mbetet e mirë.

Ujori

Mëngjesi mund të jetë paksa i vështirë sot për ju, por për fat të mirë Venusi do riktheje gëzimin dhe harenë gjatë pasdites. Nëse jeni në një lidhje bëni gjëra interesante, gatuani së bashku, argëtohuni dhe mos qëndroni asnjë moment në heshtje. Vetëm kështu jeta juaj nuk do jetë e mërzitshme. Nëse jeni ende beqarë mendoheni gjatë para se të hidhni hapa. Nuk është e thënë që ta pranoni me patjetër sot një ftesë që do iu bëhet. Në punë vendosni disa limite dhe mos pranoni çdo gjë që do ju kërkojnë shefat. Për financat ka për të qenë një ditë shume e mirë.

Peshqit

Sot do e vlerësoni shumë pavarësinë që keni dhe do bëni më të mirën për të ruajtur këtë mënyrë të jetuari. Vetëm se jo të gjithë do ju përshtaten dhe disa as nuk do i kuptojnë zgjedhjet që do bëni. Nëse jeni në një lidhje duhet të jeni shumë më të kujdesshëm me çdo veprim sepse ndonjëherë gjërat pa ndonjë rëndësi të madhe mund të ndryshojnë gjithë të ardhmen. Ju beqarët do e keni çdo gjë shumë më të thjeshtë dhe do arrini të realizoni takimet e ëndrrave. Një etapë e re ka për të filluar për ju. Në punë do jeni më të përgjegjshëm dhe di e dini mirë si të veproni edhe në situatat më të vështira. Shpenzimeve duhet t’iu vini fre sa pa qenë shumë vonë.

Continue Reading

Aktualitet

Qëllimet në jetë për secilën shenjë të horoskopit na i zbulon sot astrologia Meri Shehu

Published

on

Çdo shenjë e horoskopit ka një qëllim në jetë, e ndërsa qëllimi kryesor për çdo njeri mund të ndryshojë, janë pothuajse njësoj për ata të shenjës së njëjtë.

DASHI

Dashi janë ata të cilët kërkojnë gjithmonë të jenë më të mirë se të tjerët. Kjo shëenjë është entuziaste dhe konkurruese dhe do gjithmonë të krijojë gjërat më të mira, si p.sh të thyejë një rekord botëror. E vetmja gjë që një dash nuk do të dojë të bëjë në këtë jetë, është të flejë gjumë.

Qëllimi I një dashi në jetë është të bëjë progress, qoftë në teknologji, shkrim, shkencë etj. Sido që të jetë gjithmonë do të gjesh një dash që përpiqet të arrijë një qëllim.

DEMI

Si nje shenjë e tokës, demi dëshiron stabilitet. Ky është motivi dhe qëllimi I një demi në jetë, të krijojë një bazë të besueshme me këdo që takon në jetë.

Sipas horoskopi.vip Demi do të jetë ai të cilit mund ti kesh besim, që do të jetë gjithmonë aty kur tit ë kesh nevojë. Kjo shenjë do tu japi të tjerëve atë që ata kanë nevojë kur gjenden keq, dhe do të sigurohen që ata të ndihen që kanë dikë që I ndihmon.

BINJAKËT

Binjakët janë fluturat e botës. Qëllimi I tyre është të bashkojë njerëzit. Ata I ndihmojnë të tjerët të takojnë dikë special, ose një mik të ri në një qytet të ri. Janë të aftë apo jo?

GAFORRJA

Gaforrët kanë ardhur në jetë për ti treguar dashurinë të gjithëve. Si një shenjë e ujit, ata janë shumë në kontakt me ndjenjat e tyre, por edhe të të tjerëve, dhe kjo veti u është dhënë si avantazh.

Nuk është një avantazh I keq, mbajeni mend. Gaforret dashurojnë të përdorin inteligjencën emotive për ata që I rrethojnë. Janë ata që do të jenë aty kur të kesh nevojë, një shpatull ku mund të qash dhe nuk do të lënë të biesh në një moment të keq.

LUANI

Kush udhëheq botën? Luan e udheheqin botën, duan të jenë të njohur dhe të adhuruar, kështu që mos u çudisni nëse qëllimi I tyre është që të shkëlqejnë.

Një gjë është e sigurtë, që luanët do të mbahen mend gjatë dhe kur most ë jenë më në këtë botë.

VIRGJËRESHA

Virgjëreshat janë analizuese dhe të besueshmë dhe sigurohen që bota të vazhdojë të rrotullohet. Kjo shenjë e tokës preferon të sigurohet që çdo gjë ecën ashtu siç duhet dhe janë aty për ta rregulluar nëse diçka nuk ecën ashtu siç duhet.

Duan që gjërat të ecin vaj dhe të ruajnë paqen. Janë gjithë kohës duke punuar për ti bërë gjërat më të mira që të funksionojnë mirë sepse për këtë janë këtu. Mos pusho se punuari virgjëreshë, bota ka nevojë për ty.

PESHORJA

Shenjat e ajrit si peshorja adhurojnë komunikimin e mirë  dhe duan të desgjojnë të dyja anët e historisë. Kjo e bën qëllimin e tyre në jetë akoma me të rëndësishëm.
Peshoret janë këtu për të siguruar që në botë ka ekuilibre dhe në një farë mënyre janë gjykuesti jo zyrtarë të botës që dëgjojnë problemet dhe gjejnë një mënyrë për ti zgjidhur.

Një peshore mund të qëndrojë neutral, për të luftuar për kauza që ta bëjnë botën një vend më të mirë.

AKREPI

Akrepat janë këtu për ti treguar pasionin botës. Janë të apasionuar dhe e shfaqin atë. Nuk mund ta kapësh një akrep në diçka ku ai nuk do ti jepet 100%.

Akrepat bëjnë gjithçka ose asgjë dhe të gjithë rrotull mund ta dallojnë kur ata janë të përfshirë në diçka. Ata janë këtu ti tregojnë botës sesi bëhen gjërat kur ti I hedh një dozë të fortë pasioni.

SHIGJETARI

Një shenjë e lirë dhe kurioze si shigjetari është në tokë për ta zbuluar atë.

Janë duke udhëtuar gjithë kohës dhe dukë kërkuar mënyra të reja për ti bërë gjërat dhe nuk mund të evitojnë kërkimin e kulturave apo teknikave të reja. Ky është motivi përse një shigjetar ka qëllimin të kërkojë të renë kudo.

BRICJAPI

Janë në këtë tokë tu tregojnë të tjerëve se miqtë mund të jenë dhe të familjes. Investojnë shumë në familjet e tyrë të vërteta. Të gjithë e dinë që gjaku ujë s’bëhet.

Bricjapët duan të tregojë se miqtë gjithashtu janë të rëndësishëm sa edhe familja. Ata I japin një kuptim të veçantë miqësisë dhe duan që bota ta shikojë që miqtë e vërtetë janë si një familje.

UJORI

Ujorët janë këtu për të treguar anën humane të gjithsecilit. Investimi I tyre personal është dashuria për njerëzit në përgjithësi. Përqafojnë faktin që jemi humanë dhe bëjmë gabime, dhe janë të arët që ecin përpara dhe angazhohen në kauza të mira. Ujorët duan që që të gjithë në tokë të duhen dhe të kujdesen për të tjerët sesa të urrehen dhe të shfaqin dhunë dhe urrejtje.

PESHQIT

Më shumë mundësi shenja e peshqve është në harmoni me ndjenjat e saj dhe si shenjë e ujit, arti është një mënyrë e të shprehurit shumë e vlerësuar. Qëllimi I tyre është që të nënvijëzojnë rëndësinë e kreativitetit.

E dinë që vetshprehja është e mirë për shpirtin dhe arti është një nga menyrat më të njohura për tu shprehur. Peshqit promovojnë muziken. Artin, poezinë dhe çdo lloj kreativiteti që njerëzit përdorin për të shprehur emozionet dhe mendimet.

Continue Reading

Aktualitet

3 gabimet më të mëdha që bën secila nga shenjat e horoskopit në çift sipas astrologes Susan Miller

Published

on

Shenjat astrologjike ndonjëherë të shtyjnë për mirë, por mund të ndodhë edhe e kundërta. Ja çfarë gabimesh bëni më shpesh me partnerin nxitur prej yjeve.

Dashi: Inatosja, padurimi dhe dëshira për të qenë lider. Duke qene energjikë, entuziastë dhe ambiciozë, dashët mund të bëhen edhe agresivë dhe tejet kërkues pa e kuptuar. Në momente intime ata duhet ta lenë ndonjëherë partnerin të bëjë atë që dëshiron dhe kanë për t’u ndier edhe më mirë.

Demi: Kokëfortësia, përtacëria dhe vetëkënaqësia . Në përgjithësi demat i marrin gjërat shumë shtruar dhe kjo mund të merret si përtacëri nga personi tjetër. Një tjetër gabim që ata bëjnë në një lidhje është kokëfortësia. Kur thonë diçka mendojnë se janë të pagabueshëm dhe nuk ndryshojnë mendim. Ata vetëkënaqen dhe ku duket sikur e bëjnë mirë gjithçka pa ua thënë këtë personi në krah.

Binjakët: Joshja e tepërt, kopjimi dhe luajtja e lojërave. Binjakët mund të jenë herë pas here edhe dy persona të ndryshëm nga njëri-tjetri. Shpesh atyre ju mungon koherenca dhe kjo nuk ju pëlqen personave që kanë pranë. Nja nga gabimet më të mëdha është flirtimi me të tjerë.

Gaforrja: Serioziteti i tepërt, shmangia e konflikteve dhe dëshira për të kaluar gjithë kohën me partnerin. Një nga gabimet më të mëdha të gaforreve është se nuk pranojnë që dikush të bëjë shaka me ta. Gjithsesi ata i shmangin gjithmonë edhe konfliktet dhe kjo nuk ju pëlqen personave që kanë në krah. Ndonjëherë duhet edhe të debatosh për të mbrojtur idetë. Të shtyrë nga yjet gaforret duan të jenë gjithë kohës pranë me të dashurinë zemrës çka mund të krijojë edhe atmosfera mbytëse. Kushdo ka nevojë edhe për liri.

Luani: Kërkimi i vëmendjes, mungesa e përulësisë dhe trillimi. Luanët duan të trajtohen përherë sikur janë më të mirët. Në shumë raste ata mund të jenë të tillë, por përulësia do i bëjë të pëlqehen edhe më tepër. Ndonjëherë ata mund të tregohen edhe arrogantë në çift dhe mund të trillojnë për të marrë komplimente dhe vlerësime sa më shumë.

Virgjëresha: Analizimi i tepërt, parashikueshmëria dhe vetëpërmbajtja. Ata janë shumë tokësore dhe duan ta kenë gjithçka në rregull kudo. Ata fiksohen edhe pas detajeve të vogla, duan të parashikojnë çdo gjë dhe kjo mund ta mërzitë personin që kanë në krah. Ndonjëherë gjërat duhen lënë të rrjedhin vetë në një lidhje dhe ata nuk duhet ta kontrollojnë as të folurin.

Peshorja: Argumentimi i tepërt, kapricot dhe ekuilibrimi i tejskajshëm. Peshoret janë të logjikshëm dhe i peshojnë mirë gjërat, por në një lidhje ndonjëherë ekuilibri i tepërt nuk është i mirë. Në raste debatesh ata mundohen te argumentojnë gjithçka me pikë e me presje çka është një tjetër gabim.

Akrepi: Të qenit shumë të fshehtë, të tërhequr dhe të veçuar. Në përgjithësi këta persona rrethohen me mire që askush të mos i afrojë. Vetëm në rastet kur dikush ju pëlqen shumë mund të shfaqen hapur dhe të afrohen. Gjithsesi në një lidhje janë të fshehtë dhe nuk ndajnë çdo gjë pasi kanë frikë nga zhgënjimet. Këto janë gabime që nuk e lënë marrëdhënien të ecë si duhet.

Shigjetari: Pavarësia, gënjeshtrat dhe nxitimi. Këta persona duan të jenë përherë të lirë , spontanë dhe të përjetojnë aventura. Këto janë gabime që ne një lidhje mund t’iu kushtojnë. Një tjetër problem përbëjnë edhe gënjeshtrat që përdorin për të dalë nga disa situata.

Bricjapi: Të menduarit se dinë çdo gjë, janë kufizues dhe shumë kërkues. Bricjapët mund të jenë të fiksuar pas disa zakoneve që mund ta bëjë një lidhje të vështirë për të ecur përpara. Atyre ju duket sikur dinë çdo gjë dhe nuk i marrin parasysh ato që thotë partneri.

Ujori: Mungesa e empatisë, pasja e mendimeve të ngurta dhe lëshimi i vetvetes. Ujorët nuk janë shumë të lehtë për t’u duruar. Ata i mendojnë gjërat me detaje, mund të krijojnë ide të ngurta që askush nuk ua ndryshon dot dhe në raste sfidash e lëshojnë veten menjëherë. Këto janë gabime që jo çdokush i pranon në një marrëdhënie. Në shumë raste ujorët nuk i vlerësojnë sa duhet as ndjenjat e partnerit.

Peshqit: Ndjeshmëria e tepërt, fshehja e ndjenjave dhe dëshira për vlerësim. Peshqit njihen si shpirtra të ndjeshëm dhe bëjnë pjesë tek ata partnerë që duan që ndjenjat t’iu pranohen e dëshirat t’iu plotësohen. Në fakt ata mundohen t’i fshehin ato që ndjejnë dhe për partnerin çdo gjë bëhet më e vështirë. Mendojnë se janë më të mirët dhe e kërkojnë me ngulm vlerësimin.

Continue Reading

Trending