Connect with us

Aktualitet

Kane mbetur edhe dy jave nga muaji Korrik/ Astrologu Jorgo Pulla jep horoskopin e detajuar per cdo shenje

Published

on

Dashi

Të dashur Dashë, Korriku është një muaj që ndahet në gjysmën e pare, e cila do të jetë më kërkuese për ju dhe gjysmën e dytë, e cila do të tregojë shenja të dukshme të përmirësimit.

Eklipsi hënor që do të zhvillohet në boshtin Gaforre-Bricjap në 5/7, mund të gërricë çështje të së kaluarës, veçanërisht në sektorin familjar dhe profesional.

Sekreti për ta menaxhuar saktë atë, nuk është të veproni impulsivisht. Më 12/7, Mërkuri kthehet në rrugën të drejtë në shenjën e Gaforres dhe është një ngjarje pozitive për të “shkëputur” çështje që lidhen me shtëpinë, detyrimet e saj por edhe personat e familjes suaj. Hëna e re në shenjën e Gaforres në 20/7, për dallim nga saktësia e Saturnit tek Bricjapi, tregon se mund t’ju duhet të merrni më shumë përgjegjësi që lidhen me jetën tuaj personale.

Parashikimet në dashuri

Eklipsi që do të realizohet në 5/6 ka shumë mundësi të krijojë një dashuri të re me një person që tashmë e njihni. Por është gjithashtu po aq e mundshme të sjellë zbulime në lidhje me jetën tuaj personale. Kini kujdes me kë e ndani lajmin, dhe nëse tashmë jeni në një lidhje, përpiquni të përqendroheni në të dhe vetëm atë. Nga 19/6, kur Mërkuri të fillojë rrugëtimin e tij të kundërt në shenjën e Gaforres dhe ju të qëndroni me partnerin tuaj, nuk përjashtohet mundësia që të rishikoni disa gjëra që lidhen me shtëpinë tuaj.

Afërdita, e cila ka qenë në një rrugëtim të kundërt për ca kohë, kthehet në rrugën e drejtë në 25/6 në shenjën e Binjakëve, duke treguar se në fund të muajit do të filloni t’i shihni gjërat më me qetësi dhe objektivitet. Kjo do t’ju ndihmojë të bëni zgjedhjet e duhura dhe të merrni vendimet e duhura pavarësisht nëse jeni beqarë apo tashmë në një lidhje.

Parashikimet profesionale

Eklipsi hënor që do të zhvillohet në 5/7 tërheq vëmendjen tuaj në fushën profesionale dhe figurën që jepni në punën tuaj. Deri në mesin e muajit, ka mundësi të ketë sfida që do t’ju ndalojnë dhe ndoshta ju irritojnë. Ju duhet të përpiqeni të mos lejoni që impulset tuaja t’ju çojnë drejt lëvizjeve që nuk do të jenë në avantazhin tuaj. Gjatë gjysmës së dytë të muajit, do të jetë më e lehtë të komunikoni me njerëz që janë në mjedisin tuaj profesional dhe nuk përjashtohet mundësia që të keni mundësi të zgjidhni disa mosmarrëveshje që u krijuan në periudhën e mëparshme.

Demi

Të përgjithshmet

Dem i dashur, Korriku është një muaj që do t’ju vendosë në procesin e vlerësimit të personave me të cilët jeni ulur dhe duke i ndarë miqtë nga të njohurit. Eklipsi hënor që do të zhvillohet në 5/7 në boshtin Gaforre-Bricjap, tregon se ka ardhur koha për të ndryshuar mënyrën se si i shihni çështjet specifike në mënyrë që të arrini t’i zgjidhni ato. Më 12/7, Merkuri kthehet në rrugë të drejtë në shenjën e Gaforres dhe pengesat në komunikim që ekzistuan në periudhën e kaluar, si dhe keqkuptimet me njerëzit nga rrethi juaj i ngushtë, do të jenë një gjë e së kaluarës. Më 20/7, Hëna e re që do të zhvillohet në shenjën e Gaforres tregon një fillim të ri në marrëdhëniet me të afërmit – dhe jo vetëm – njerëz, për sa kohë që ju e njihni pjesën tuaj të përgjegjësisë në disa keqkuptime që mund të kenë ekzistuar. Hyrja e Diellit në shenjën e Luanit në 22/7 ju nxit të përqendroheni në detyrimet që lidhen me shtëpinë tuaj, pasi tani do të jetë një kohë shumë e mirë për ndryshime, riparime dhe gjithçka tjetër që dëshironi të bëni dhe lidhet me hapësirën ku jetoni.

Parashikimet në dashuri

Gjashtëkëndësh i zgjatur midis Marsit që ndodhet tek Dashi dhe Afërditës në shenjën e Binjakëve, tregon se siguria emocionale do të luajë një rol kryesor për ju, dhe kjo është arsyeja pse do të lëvizni në rrugë të sigurta në jetën tuaj personale. Nëse tashmë jeni në një lidhje, kontakti i vërtetë me partnerin tuaj do t’ju ndihmojë jo vetëm të afroheni me të, por edhe të vendosni themele edhe më të forta në marrëdhënien tuaj. Pas 12/7, kur Mërkuri do të kthehet në rrugë të drejtë në shenjën e Gaforres, do të jetë më e lehtë për ju të afroheni me dikë që ju intereson. Hëna e re që do të zhvillohet në Gaforre në 20/7, nuk përjashtohet të sjellë njohje të reja përmes njerëzve që janë në rrethin tuaj të ngushtë. Sigurisht, ajo që duhet të mbani mend gjatë gjithë muajit, është se mund të ketë paraskena për disa çështje romantike, kështu që duhet të zgjidhni me kujdes se kujt do t’i besoni çështjet tuaja personale.

Parashikimet profesionale

Korriku ka mundësi të hapë horizonte të reja biznesi dhe ka gjasa që t’ju ofrohet një punë, e cila do të vijë nga/ose do të jetë e lidhur me një qytet tjetër, ndoshta një vend tjetër. Preferoni të merrni vendime pas 12/7 kur Merkuri do të kthehet në rrugën e duhur në shenjën e Gaforres. Do të ishte mirë të shmangni vendimet impulsive, të cilat kanë të bëjnë me të ardhmen tuaj profesionale dhe të preferoni të ndiqni rrugë të qëndrueshme për sa i përket punës. Gjashtëkëndëshi i zgjatur midis Afërditës dhe Marsit që do të ekzistojë gjatë gjithë muajit tregon se ka mundësi- pas negociatave të përshtatshme financiare – ta gjeni veten me një rritje!

Binjakët

Të përgjithshmet:

Korriku është një muaj në të cilin mund të përqendroheni në çështje që lidhen me arkën tuaj, të ardhurat tuaja dhe burimet tuaja në përgjithësi. Eklipsi hënor që do të zhvillohet në boshtin Gaforre-Bricjap në 5/7 tregon që do të shfaqen pasiguri, por ato janë ato që do t’ju bëjnë të jeni aktiv në mënyrë që ose të filloni kursimin ose të gjeni një mënyrë për të rritur të ardhurat tuaja. Deri në 12/7, kur Mërkuri do të jetë në vijë të kundërt në shenjën e Gaforres, ka mundësi që disa para të vijnë tek ju, të cilat duhet të kishit marrë më parë. Pas 12/7, me rrugën e drejtë të Mërkurit, do të jetë më e lehtë për ju që të rregulloni më mirë gjithçka që lidhet me detyrimet financiare dhe marrëveshjet. Hëna e re që do të zhvillohet në shenjën e Gaforres në 20/7, ju thotë se kjo nuk është një kohë e mirë për shpenzime, kështu që përpiquni të jeni shumë të kujdesshëm me blerjet tuaja. Më 22 korrik, hyrja e Diellit në shenjën e Luanit tregon se fillon një periudhë shumë komunikuese, e cila do të ketë takime, eskursione dhe diskutime me të dashurit tuaj.

Parashikimet në dashuri:

Afërdita është ende në shenjën tuaj të zodiakut dhe gjashtëkëndëshi i zgjatur që do të formohet me Marsin në shenjën e Dashit, tregon se ky është një muaj shumë i mirë për të afruar njerëz të rinj interesantë dhe për të bërë njohje të reja. Nëse jeni i lire, në gjysmën e dytë të muajit kur Mërkuri rikthehet në rrugë të drejtë në shenjën e Gaforres, do të jeni në gjendje të kapërceni pengesat e komunikimit që kanë ekzistuar në periudhën e mëparshme dhe t’i afroheni një personi që ju intereson. Nëse tashmë jeni në një lidhje, përpiquni të mos lejoni pasiguritë që do të krijojnë rrethanat planetare këtë muaj, të krijojnë sjellje të ashpër ndaj partnerit tuaj. Pas 22/7 kur Dielli do të kalojë në shenjën e Luanit, fillon një periudhë shumë e mirë për të bërë pushime, qoftë “vetëm” ose me miqtë!

Parashikimet profesionale:

Korriku është një muaj që do të krijojë pasiguri që do të lidhen në mënyrë të pandashme me fushën financiare dhe kjo do t’ju aktivizojë në mënyrë që të rritni burimet tuaja. Diskutimet e biznesit dhe marrëveshjet nga ana financiare mund të kenë disa pengesa deri në 12/7, kur Mërkuri do të jetë në vijë të kundërt në shenjën e Gaforres. Gjysma e dytë e muajit do të jetë më e rehatshme në një nivel komunikimi dhe do të duhet të mbështeteni në aftësitë tuaja të komunikuese për të fituar diçka që dëshironi në punë, pavarësisht nëse lidhet me çështje financiare apo jo. Hyrja e Diellit në shenjën e Luanit në 22/7 tregon se marrëdhëniet publike do të jenë pjesë e pandashme e zhvillimit të çështjeve tuaja profesionale në të ardhmen e afërt.

Gaforrja

Të përgjithshmet

Për ju Gaforre, Korriku është një muaj që do të ketë eklipsin e fundit që do të zhvillohet në boshtin tuaj (Gaforre-Bricjap) i cili do të zhvillohet në 5/7. Ky eklips ka gjasa të sjellë kërkesa nga e kaluara që kanë të bëjnë ose me marrëdhënie personale ose bashkëpunime dhe ju ftoheni që t’i zgjidhni ato menjëherë, pasi sa më gjatë të mbeten pezull, aq më të mëdha janë problemet që mund të krijojnë në lidhjet tuaja ndërnjerëzore. Më 12/7, Merkuri kthehet në vijë të drejtë në shenjën tuaj të zodiakut dhe komunikimi do të jetë aleati juaj dhe jo “armiku” juaj siç ishte në periudhën e mëparshme që kishte disa keqkuptime. Hëna e re që do të zhvillohet në shenjën tuaj të zodiakut në 20/7 tregon që të dashurit tuaj mund të kenë kërkesa nga ju, gjë që do t’ju presionojë. Mos merrni vendime impulsive dhe përpiquni të vini veten në vendin e tjetrit në mënyrë që t’i shihni gjërat në anë gjithëpërfshirëse. Hyrja e Diellit në shenjën e Luanit më 22/7 tregon se fillon një periudhë që mund të sjellë rezultate shumë të mira në fushën ekonomike, për sa kohë që jeni aktiv.

Parashikimet në dashuri

Gjysma e parë e muajit do të jetë më kërkuese për ju, nëse jeni në një lidhje apo jo, pasi rrugëtimi i kundërt i Mërkurit në shenjën tuaj, tregon se si komunikimi nuk do të jetë në favorin tuaj. Ju duhet të jeni shumë të kujdesshëm pasi keni tendencë të doni të thoni diçka dhe përfundimisht të thoni diçka tjetër dhe kjo mund të shkaktojë probleme kur komunikoni me dikë që ju intereson. Gjysma e dytë e muajit kur Mërkuri do të jetë në rrugë të drejtë në shenjën tuaj dhe do të ketë kaluar dhe eklipsi që do të zhvillohet në 5/7, do të jetë më e dobishme për të ndërmarrë një hap të ri në jetën tuaj personale. Nëse tashmë jeni në një lidhje, Hëna e re që do të zhvillohet në shenjën tuaj në 20/7, nuk përjashton mundësinë që t’ju çojë në mendime për zyrtarizimin e saj.

Parashikimet profesionale

Këtë muaj ka mundësi që të ketë disa çështje që do t’ju vështirësojnë në një nivel profesional dhe nuk përjashtohet mundësia që ato të lidhen me ngjarje të së kaluarës. Ju duhet të jeni shumë të kujdesshëm në mënyrën se si vendosni të shprehni ankesat, mosmarrëveshjet ose ndonjë gjë tjetër që doni të thoni në lidhje me punën. Deri në 12/7, rrugëtimi i kundërt i Mërkurit në shenjën tuaj tregon se do hasni një shkallë vështirësi për tu kuptuar nga të tjerët. Gjysma e dytë e muajit ,do të jetë më e këndshme për ju por edhe për çështjet tuaja profesionale, pasi rruga e drejtë e Mërkurit në shenjën tuaj do të “zhbllokojë” një çështje profesionale.

Luani

Të përgjithshmet

Për ju Luan, këtë muaj ka gjasa që të shfaqen çështje që lidhen me detyrimet e jetës së përditshme, të cilat do të fillojnë të bëhen më presionuese. Eklipsi hënor që do të zhvillohet në boshtin Gaforre-Bricjap në 5/7, ka mundësi të sjellë edhe më shumë çështje për t’u zgjidhur, veçanërisht nëse ato kanë mbetur pezull nga e kaluara. Nga 12/7 e tutje, do të jetë më e lehtë për të zgjidhur punët dhe detyrimet që ju presin, pasi Merkuri kthehet në rrugë të drejtë në shenjën e Gaforres. Hëna e re, e cila do të zhvillohet në 20/7 dhe ajo në shenjën e Gaforres, mund të sjellë në sipërfaqje disa plane që kanë lëvizur prapa skenave në të kaluarën. Më 22/7, me hyrjen e diellit në shenjën tuaj të zodiakut, fillon një periudhë shumë e mirë për ju, qëllimet dhe ambiciet tuaja! Dhjetë ditët e fundit të muajit ju përgatisin për një Gusht premtues dhe më relaksues!

Parashikimet në dashuri

Merkuri i kundërt që do të mbizotërojë deri në 12/7 ka gjasa të krijojë barriera komunikimi, të cilat do të ndikojnë në klimën e lidhjes me partnerin tuaj. Ju duhet të jeni të kujdesshëm pasi ka mundësi të ketë çështje që lidhen me palët e treta (siç janë njerëzit përreth jush) që mund të ndikojnë tek ju dhe të krijojnë mosmarrëveshje midis jush. Pas 12/7, kur Mërkuri do të kthehet në rrugë të drejtë, fillon një kohë më e mire për t’u afruar me partnerin tuaj. Nëse jeni i lirë, gjashtëkëndëshi i zgjatur midis Marsit tek Dashi dhe Afërditës tek Binjakët, tregon se ka mundësi të keni “fansa” që janë në rrethin tuaj shoqëror! Një aventurë romantike me një person që mund të takoni gjatë një udhëtimi është një nga skenarët e këtij muaji.

Parashikimet profesionale

C’do gjë që lidhet me punën ka mundësi t’ju shqetësojë, pasi nga mesi i muajit do të vini re se edhe detyrimet e thjeshta të punës kanë një shkallë të vështirësisë që nuk e parashikonit. Nëse mund të kurseni kohë dhe të transferoni diskutime të rëndësishme profesionale pas 12/7 kur Merkuri do të jetë në rrugë të drejtë, do të jetë shumë më mirë për zhvillimin e tyre. Hyrja e Diellit në shenjën tuaj të zodiakut në 22/7, tregon se po fillon një periudhë gjatë së cilës do të jetë më e lehtë për ju të negocioni çështjet e biznesit dhe të dilni fitimtar prej tyre. E tëra që duhet të shmangni është qëndrimi egoist – i cili do të ndodhë herë pas here – dhe që mund të ndikojë negativisht në zhvillimin e diskutimeve profesionale.

Virgjëresha

Të përgjithshmet

Virgjëreshë e dashur, korriku fillon me eklipsin hënor që do të zhvillohet në 5/7 në boshtin Gaforre-Bricjap. Ky eklips mund të sjellë një njohje karmike në jetën tuaj personale. Gjithashtu ka mundësi, që të sjellin disa debate midis miqve, të cilat ka gjasa të fshehin shkakun e tyre në ngjarjet e kaluara. Pas 12/7 kur Mërkuri do të kthehet në rrugë të drejtë në shenjën e Gaforres, do të jetë më e lehtë për ju që të zgjidhni keqkuptime të vogla midis miqve. Për më tepër, ka mundësi që t’ju jepet mundësia të shihni përsëri me të dhëna të reja rolin që keni në një grup ose një shoqatë. Hëna e re që do të zhvillohet në shenjën e Gaforres në 20/7, ju thotë se duhet të shihni çështjet serioze që lidhen me një njohje të kohëve të fundit dhe jetën tuaj personale në përgjithësi. Më 22 korrik, hyrja e Diellit në shenjën e Luanit tregon se një periudhë shumë e mirë fillon të “ndriçojë” shqetësimet, pasiguritë dhe gjithçka që ju mban “të lidhur”, në mënyrë që t’i lini ato pas.

Parashikimet në dashuri

Komunikimi me partnerin mund të mos zhvillohet butë pasi Mërkuri do të jetë i kundërt në datën 12/7, me rezultat që disa plane të shtyhen ose të modifikohen. Pas 12/7, fillon një periudhë shumë e mirë për komunikimin midis jush, por edhe për tu marrë përsëri me planet tuaja. Nëse jeni i lirë, eklipsi hënor që do të zhvillohet në boshtin Gaforre-Bricjap në 5/7 tregon se mund të takoni një person që do t’ju interesojë vecanërisht periudhën e ardhshme dhe njohja juaj do të jetë karmike. Kjo nuk do të thotë që gjithçka do të rrjedhë lehtë, por padyshim që do të jetë një periudhë intensive me emocione të forta nga e cila do të fitoni shumë.

Parashikimet profesionale

Këtë muaj ka gjasa të vini re se njerëzit që lidhen me ju në një nivel profesional, do të fillojnë të sillen më mirë ndaj jush. Sigurisht, rrugëtimi i kundërt i Mërkurit në shenjën e Gaforres deri në 12/7 nuk do të ndihmojë shumë në komunikim, por do të ndihmojë në zgjidhjen e çështjeve profesionale që vijnë nga e kaluara. Pas 12/7, një periudhë shumë e mirë fillon për të zgjidhur cështjet profesionale të lëna pezull dhe gjithçka që lidhet me punën dhe ka pasur pengesa deri më tani. Në fund të muajit duhet të keni kujdes për veprime të fshehta që mund të synojnë t’ju ekspozojnë. Nëse doni t’i shmangni ato, shmangni “hapjen” tek njerëzit për të cilët nuk jeni të sigurt se janë “të besueshëm”.

Peshorja

Të përgjithshmet

Peshore të dashura, Korriku është një muaj rishikimesh përsa i përket boshtit punë-familje. Eklipsi hënor që do të zhvillohet në boshtin Gaforre-Bricjap në 5/7, tregon se tani ka mundësi që të shfaqen rezultatet e zgjedhjeve që keni bërë më parë dhe që kanë të bëjnë me pjesën profesionale. Gjithashtu, një çështje që ka të bëjë me shtëpinë tuaj ose një person, mund të jetë në sipërfaqje deri dhe në dhjetë ditët e para të muajit. Më 12 korrik, kur Mërkuri kthehet në rrugë të drejtë në shenjën e Gaforres, do të jetë më e lehtë për ju të zgjidhni çështje, veçanërisht ato që lidhen me punën. Hëna e re që do të zhvillohet në shenjën e Gaforres në 20/7, sjell në vëmendje edhe një herë çështjet profesionale, të cilat do të detyrojnë të marrësh përgjegjësi më të mëdha, por përmes tyre do të vijë njohja. Më 22/7 me hyrjen e Diellit në shenjën e Luanit, gjendja shpirtërore do të fillojë të rritet në mënyrë të rrezikshme dhe njerëzit që do të takoni gjithashtu do të luajnë një rol në këtë!

Parashikimet në dashuri

Gjashtëkëndëshi midis Marsit që ndodhet tek Dashi dhe Afërditës tek Binjakët, tregon se ky muaj do të ketë mundësi për njohje të reja, dashuri të reja, flirtime dhe momente të këndshme. Nëse tashmë jeni në një lidhje, në dhjetë ditët e para të muajit duhet të jeni më të kujdesshëm, pasi mund të “paguajë” për acarimin që ju kanë shkaktuar fushat e tjera, siç është ajo profesionale. Pas 15/7, do të jetë më e lehtë të komunikoni me partnerin tuaj dhe ai t’ju kuptojë. Nëse jeni të lire, gjatë gjithë muajit do të keni mundësi për histori romantike të cilat – pas datës 22/7 kur Dielli do të kalojë në shenjën e Luanit – do të fillojnë të rriten me përparim gjeometrik. Njerëzit në rrethin tuaj shoqëror do të luajnë një rol kryesor në njohjet e reja.

Parashikimet profesionale

Fusha profesionale do t’ju shqetësojë vecanërisht gjatë gjithë muajit pasi eklipsi që do të zhvillohet në 5/7 dhe Hëna e re që do të zhvillohet në 20/7 sjell ndryshime të lidhura me punën. Ka shumë mundësi që ju të keni një ndryshim në pozicionin tuaj i cili do të shoqërohet me më shumë përgjegjësi dhe kjo është pikërisht ajo që do t’ju japë mundësinë të provoni vlerat tuaja. Pas 12/7, kur Mërkuri do të kthehet në rrugë të drejtë, do të jetë më e lehtë për ju të negocioni rreth një çështje profesionale, pasi aftësitë komunikuese do të jenë “asi nën mëngën tuaj”. Detyrimet profesionale dhe puna në përgjithësi do të luajnë një rol të madh në gjendjen shpirtërore në një mënyrë apo tjetër. Mos harroni se këtë muaj, përveç detyrimeve shtesë, do të keni mundësi të provuar edhe vlerat tuaja.

Akrepi

Të përgjithshmet

Akrep të dashur, Korriku është një muaj që do të ofrojë mundësi për të marrë frymë, të ndryshojë shfaqje dhe të kaloni momente të bukura. Eklipsi hënor që do të zhvillohet në 5/7 në boshtin Gaforre-Bricjap do t’ju japë mundësinë për të zgjidhur një keqkuptim që ka ekzistuar me një person të dashur. Gjithashtu ka mundësi që të shfaqen disa “lëkundje” me njerëzit e rrethit tuaj më të gjerë, pasi do të kërkoni të mbani kontakte vetëm me disa persona specifik. Në 12/7, Mërkuri do të kthehet në rrugë të drejtë në shenjën e Gaforres dhe tashmë ka gjasa që disa çështje që lidhen me edukimin ose një udhëtim që keni menduar të bëni, të “lëvizin” dhe në periudhën e mëparshme ka pasur pengesa në to. Hëna e re që do të zhvillohet në shenjën e Gaforres në 20/7, mund të krijojë një tokë pjellore për ju që të pranoni kritika dhe kjo kritikë do të bëhet arsyeja që ju të realizoni gjëra rreth vetes. Më 22 korrik, Dielli kalon në shenjën e Luanit dhe tregon se fusha profesional do të fitojë interesin tuaj – edhe gjatë verës – pasi ka gjasa të ketë mundësi për të.

Parashikimet në dashuri

Gjashtëkëndëshi midis Marsit tek Dashi dhe Afërdita tek Binjakët premton se nuk do të humbisni mundësitë në jetën tuaj personale. Ka mundësi të keni një aventurë romantike me një person nga e kaluara, por nëse po kërkoni diçka më shumë se kaq, duhet të jeni i sigurt që po lëvizni në të njëjtin drejtim, pasi keqkuptimet mund të ndodhin deri në mesin e muajit. Nga 12/7 kur Merkuri do të kthehet në vijë të drejtë, do të fillojë një periudhë më e mirë për njohjet që keni bërë dhe ka pasur pengesa në to. Nëse tashmë jeni në një lidhje, do të ishte mirë të shmangni konfuzione të së kaluarës, pasi do ta keni këtë prirje deri në mesin e muajit. Këto mund të jenë shkaku i tensioneve midis jush. Gjysma e dytë e muajit parashikohet të jetë shumë më e mirë për sa i përket komunikimit.

Parashikimet profesionale

Në fillim të muajit, ka mundësi që të ketë çështje në fushën profesionale që mund t’ju irritojnë. Mundohuni të mos lejoni që zhgënjimi juaj t’ju çojë në diskutime dhe takime profesionale, pasi ka gjasa të japë një pamje plotësisht të gabuar për ju. Nga 12/7, kur Mërkuri do të kthehet në vijë të drejtë, fillon një periudhë e mirë për ju që të negocioni për diçka që lidhet me punën. Më 22 korrik, kur Dielli hyn në shenjën e Luanit, ka mundësi të krijoni rrethana që do të drejtojnë interesin tuaj ekskluzivisht në fushën profesionale. Ndër skenarët e mundshëm është të keni disa mundësi që lidhen me punën.

Shigjetari

Të përgjithshmet

Shigjetar të dashur, Korriku është një muaj që hyn me eklipsin hënor që do të zhvillohet në boshtin Gaforre-Bricjap në 5/7. Ky eklips do të lehtësojë pasiguritë, kështu që ka gjasa që çdo gjë që lidhet me sektorin financiar të dalë në sipërfaqje. Ftoheni të jeni më të kursyer me shpenzimet pasi ky muaj kërkon lëvizje të kujdesshme në drejtim të financave. Më 12/7, Mërkuri kthehet në vijë të drejtë në shenjën e Gaforres dhe duket se po fillon një periudhë e mirë për ju, me qëllim që të shlyeni disa borxhe financiare dhe të negocioni në çështjet e lëna pezull në të kaluarën në këtë fushë. Hëna e re që do të zhvillohet në shenjën e Gaforres në 20/7 mund t’ju vendosë në procesin e zbatimit të një ideje biznesi ose të bëni një investim. Do të ishte mirë të studioni me kujdes çdo veprim tuajin përpara se ta zbatoni atë, pasi veprimet impulsive nuk favorizohen. Më 22 korrik, hyrja e Diellit në shenjën e Luanit tregon se një periudhë e qetë fillon me mundësi për njohje të reja dhe udhëtime!

Parashikimet në dashuri

Korriku është një muaj që mund të zgjojë pasiguri dhe ka gjasa që t’ju bëjë mjaft posesiv me partnerin tuaj ose-nëse jeni i lire – me dikë me të cilin dëshironi të jetë partneri juaj. Këto tendenca poseduese mund t’ju japin një figurë plotësisht të gabuar, kështu që ju duhet t’i qetësoni sa më shumë që të keni mundësi. Më 12/7, kur Mërkuri do të kthehet në rrugë të drejtë në shenjën e Gaforres, është më e lehtë të shihni atë që dëshironi nga një person i së kaluarës, i cili ju është afruar përsëri në periudhën e kaluar. Nga data 22/7, me hyrjen e Diellit në shenjën e Luanit, fillon një periudhë në të cilën ose jeni të lirë ose jeni tashmë në një lidhje, do të jetë mirë të argëtoheni. Një udhëtim me partnerin tuaj ose nëse jeni të lirë, një udhëtim me miqtë tuaj, do të jetë jashtëzakonisht freskues dhe ju premton shumë.

Parashikimet profesionale

Korriku është një muaj që do të nxjerrë në pah çështjet e së kaluarës, veçanërisht deri në 12/7, kur Mërkuri do të jetë në një vijë të kundërt në Gaforre. Ju duhet të jeni të kujdesshëm në mënyrën sesi i menaxhoni ato dhe të shmangni rrezikun, veçanërisht në sektorin financiar. Pas 12/7, do të jetë më e lehtë për ju të negocioni pjesën financiare të një pune dhe të fitoni diçka më shumë në të. Në çdo rast, duhet të jeni të kujdesshëm pasi pasiguritë tuaja ka mundësi t’ju çojnë në lëvizje që nuk do të ndihmojnë aspak fushën profesionale ose financiare.

Bricjapi

Të përgjithshmet

Bricjap të dashur, korriku do të bëjë një pamje dinamike pasi në 5/7 eklipsi hënor do të bëhet në boshtin tuaj. Kjo eklips do t’ju vërë në procesin e të vetë-kritikës tuaj dhe të shihni se çfarë ka ndodhur ose çfarë nuk shkoi mirë në marrëdhëniet personale dhe profesionale në të kaluarën. Mbani “mësimet” që keni mësuar prej tyre dhe mos përsërisni gabimet e së kaluarës. Më 12/7, Mërkuri kthehet në rrugë të drejtë në shenjën e Gaforres, duke treguar që fillon një periudhë shumë e mirë të negociojë kushtet e një partneriteti ose të afrohet me një të dashur. Hëna e re që do të zhvillohet në shenjën e Gaforres në 20/7 tregon se dhjetë ditët e fundit të muajit do të jenë stresuese, pasi kërkesat tuaja do të rriten. Mundohuni të mos e vini veten në vrap të vazhdueshëm, pasi mund t’ju “këpusë” lodhja. Më 22 korrik, hyrja e Diellit në shenjën e Luanit tregon se fillon një periudhë në të cilën jeta e përditshme dhe detyrimet e saj do të kenë përparësi.

Parashikimet në dashuri

Gjashtëkëndëshi midis Afërditës në shenjën e Binjakëve dhe Marsit në shenjën e Dashit, tregon se këtë muaj do t’ju jepen mundësi për të përmirësuar një marrëdhënie romantike. Nëse jetoni me partnerin tuaj nën të njëjtën çati, atëherë investoni kohë në të, bëni ndryshime në shtëpi dhe përpiquni të kaloni sa më shumë kohë që të keni mundësi me të. Pas 12/7, kur Mërkuri do të kthehet në rrugë të drejtë në shenjën e Gaforres, do të jetë më e lehtë për ju të gjeni një pikë kontakti me partnerin tuaj dhe të lini disa keqkuptime që mund të kenë ekzistuar në të kaluarën. Nëse jeni të lirë deri në mesin e muajit, mund të ketë disa pengesa në komunikimin me një person që ju intereson. Gjysma e dytë e muajit parashikohet të jetë shumë më e mirë dhe veçanërisht më komunikuese.

Parashikimet profesionale

Puna juaj do të jetë shumë e ngarkuar këtë muaj pasi edhe nëse nuk ka ndryshime në të dhënat e saj, patjetër që do të ketë mendime që do t’ju shqetësojnë. Eklipsi hënor që zhvillohet në 5/7 por edhe Hëna e re që do të zhvillohet në 20/7, ju thonë që t’i kushtoni vëmendje disa bashkëpunimeve që kanë dhënë shenja “të çuditshme”. Deri në 12/7 është koha shumë e mirë për të zgjidhur mosmarrëveshjet e kaluara dhe çështjet që lidhen me punën. Pas 12/7, një kohë po aq e mirë fillon për të bërë plane dhe ndoshta të zbatoni disa nga planet e punës tuaj.

Ujori

Të përgjithshmet

Ujorë të dashur, Korriku është një muaj që fillon me eklipsin hënor në boshtin Gaforre-Bricjap në 5/7 dhe tregon se nuk do të fillojë me shumë energji. Që nga fillimi i muajit, ka mundësi të ndiheni mjaft të lodhur dhe kjo do të shihet në çdo fushë. Mundohuni të gjeni kohë për pushimin tuaj pasi do të jetë shumë e rëndësishme për energjinë dhe humorin tuaj. Më 12/7, Merkuri kthehet në rrugë të drejtë në shenjën e Gaforres, duke treguar se periudha tjetër është shumë e mirë për të zgjidhur disa çështje pune, në të cilat ka pasur keqkuptime ose pengesa në të kaluarën. Hëna e re që do të zhvillohet në shenjën e Gaforres në 20/7 tregon se në fund të muajit jeta juaj e përditshme duket se ndryshon dhe disa detyrime të tjera mund të lindin ose në punë ose në familje. Kjo nuk do të zgjasë shumë pasi më 22/7 hyrja e Diellit në shenjën e Luanit sjell një ajër rinovimi dhe në qëndrimin tuaj, por edhe për njerëzit përreth jush.

Parashikimet në dashuri

Gjashtëkëndëshi midis Marsit në shenjën e Dashit dhe Afërditës në shenjën e Binjakëve sjell njohje të reja dhe ka mundësi të sjellë një dashuri të re. Pas 12/7, gjërat do të jenë shumë më të mira për sa i përket komunikimit dhe do të jetë më e lehtë të arrini tek një person që ju intereson. Nëse jeni i lirë, nuk përjashtohet mundësia që të lindë një romancë në ambjentin tuaj të punës. Nëse jeni tashmë në një lidhje, duhet të përpiqeni të mos “humbni” kontaktin me partnerin tuaj, pasi muaji do të ketë disa detyrime që do të kërkojnë kohën tuaj të lirë. Më 22/7, hyrja e Diellit në shenjën e Luanit tregon se si fillon një periudhë që do të jetë më e lehtë për t’i kushtuar kohën dhe vëmendjen që dëshironi në jetën tuaj personale.

Parashikimet profesionale

Këtë muaj ka mundësi që të lindin më shumë detyrime në punë sesa ato që keni pasur ndër mend, me rezultat të stresoheni. Deri në 12/7, përpiquni të bëni gjithçka që lidhet me detyrimet e kaluara dhe mos i lini ato për më vonë, pasi do të rëndojnë në orarin tuaj tashmë të ngarkuar. Pas 12/7 kur Mërkuri do të kthehet në rrugë të drejtë në shenjën e Gaforres, do të jetë më e lehtë për ju të rregulloni detaje praktike të detyrimeve profesionale dhe t’i menaxhoni më lehtë. Më 7/20, Hëna e re që do të zhvillohet në shenjën e Gaforres tregon që jeta juaj e përditshme po ndryshon, si rezultat i një ndryshimi në lidhje me pjesën e punës.

Peshqit

Të përgjithshmet

Peshq të dashur, Korriku është një muaj i këndshëm që mund të fillojë me një eklips hënor në 5/7 në boshtin Gaforre-Bricjap por gjatë tij do të ketë mundësi si në çështjet personale ashtu edhe ato profesionale. Gjatë dy javëve të para të muajit, ju mund të jeni të preokupuar për çështje që lidhen me miqtë tuaj, pasi ka mundësi të kuptoni se disa miq ishin thjesht njohës të thjeshtë, dhe anasjelltas! Më 12/7, Merkuri kthehet në rrugë të drejtë në shenjën e Gaforres dhe komunikimi do të ndalojë të paraqesë problemet e periudhës së mëparshme. Hëna e re që do të zhvillohet në shenjën e Gaforres në 20/7 tregon një fillim të ri në jetën tuaj personale, e cila do të shoqërohet me detyrime! Më 22/7, hyrja e diellit në shenjën e Luanit sjell në sipërfaqje detyrat dhe detyrimet e jetës së përditshme, të cilat do të duhet të rregulloni me kohë, përndryshe do të fillojnë të bëhen me presionuese.

Parashikimet në dashuri

Ky muaj do të ketë mundësi në fushën romantike pasi ka gjasa të filloni një lidhje të re ose të përmirësoni marrëdhënien që keni tashmë. Merkuri do të lëvizë në vijë të kundërt deri në 11/7, duke treguar sesi kthimi i një personi nga e kaluara është një skenar shumë i mundshëm. Mos nxitoni të pranoni ose refuzoni një propozim të tillë, pasi duhet të peshoni me kujdes të mirat dhe të këqijat jo vetëm me zemër, por edhe me logjikë. Nëse tashmë jeni në një lidhje, pas 12/7, do të jetë më e lehtë të keni një kontakt domethënës me partnerin tuaj, veçanërisht nëse filloni t’i kushtoni kohë atij, duke bërë gjëra së bashku që ju pëlqejnë. Hëna e re në shenjën e Gaforres në 20/7 tregon se diçka e re fillon në jetën tuaj personale, e cila mund të shoqërohet me përgjegjësi të reja!

Parashikimet profesionale

Korriku do të fillojë me një humor të qetë dhe ka mundësi që të mos ketë surpriza për sa i përket sektorit profesional, por edhe detyrimeve profesionale që do t’ju kërkojnë të ndërmerrni. Sigurisht, duhet të keni kujdes deri në 12/7, pasi rrugëtimi i kundërt i Mërkurit tregon se mund të lindin keqkuptime të një natyre komunikuese, gjë që do të rezultojë si vonesa në disa detyrime profesionale. Shfrytëzoni mundësitë që do t’ju paraqiten për t’u çlodhur dhe rimbushni bateritë tuaja. Më 22/7 hyrja e Diellit në shenjën e Luanit shënon një periudhë gjatë së cilës detyrimet profesionale dhe të punës do të fillojnë të rriten…

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aktualitet

Do te keni nje ngjarje ne cift/ Ky eshte horoskopi i dashurise per javen 21-27 Shtator i detajuar

Published

on

Dashi

Çiftet do të kenë nevojë për një bashkëpunim më të madh, i cili mund të merret vetëm duke i besuar partnerit, duke u përpjekur t’i përmbahen disa ideve, në vend që ta kritikojnë gjithmonë atë. Beqarët nuk do duan ta teprojnë me argëtimin, por kjo nuk do të dëmtonte. Sidomos nëse jeni i ri, duhet të fitoni përvojë për të kuptuar natyrën e vërtetë të njerëzve dhe për të zgjedhur atë të duhurin. Gjithmonë do të ketë kohë për t’u kthyer.

Demi

Çiftet do ta jetojnë këtë situatë në ekuilibër, e cila mund të zgjidhet vetëm me një analizë të kujdesshme personale. Partnerit gjithashtu duhet t’i kërkohet të reflektojë, në vend që të hidhet me kokë në diçka, të cilën mbase ai nuk e di në mënyrë adekuate. Beqarët do të përjetojnë ndjenja të reja ndaj një personi, apo edhe më shumë. Ne duhet të thellohemi në vend që të shkëputemi plotësisht prej tyre, sepse në këtë mënyrë do t’i mohonim vetes lumturinë.

Binjakët

Çiftet do të marrin vendime dhe, të cilat mund të jenë thelbësore për të ardhmen, por do të jetë e nevojshme të vazhdoni me ndershmëri të madhe, pa fshehur asgjë nga ata para jush. Beqarët do përballen me disa zhgënjime dashurie me shumë vendosmëri, pasi jo gjithmonë mund të shkojnë normalisht. Këto mësime të jetës janë thelbësore për të arritur një vetëdije më të madhe.

Gaforrja

Çiftet do të përballen me përulësi me disa fragmente të marrëdhënies së tyre, ndoshta duke ndjerë se çfarë ndryshimesh janë të nevojshme për të zbatuar, ato që nuk mund t’i shmangni për të ecur përpara. Tashmë do të jetë diçka. Nga ana tjetër, beqarët do të përballen me shumë guxim me disa pasazhe të një të njohuri, të cilat nuk do të çojnë saktësisht aty ku ata presin, por gjithsesi do të jenë në gjendje të zgjerojnë horizontet.

Luani

Çiftet do të përpiqen t’i japin një kuptim më të plotë marrëdhënies, duke u përpjekur të flasin për të ardhmen ose për projekte që deri dje dukeshin të pamundura. Kjo do të na japë të dyve një shtysë. Beqarët do duan të marrin më shumë kohë për të eksploruar mundësinë e të mësuarit më shumë, por ndërkohë ata do të vazhdojnë të argëtohen dhe do të bëjnë çmos për të mos menduar për të kaluarën.

Virgjëresha

Çiftet nuk do të dëshirojnë ta vendosin veten në të njëjtin nivel me njerëzit e tjerë, duke besuar se kanë atë diçka shtesë që do t’i mbajë pa probleme. Sidoqoftë, mund të ketë çështje që nuk janë shqyrtuar me kujdes nga të dy. Ne nuk duhet të mëkatojmë për krenarinë edhe në marrëdhënie. Beqarët do dalin shumë më tepër dhe kjo do i çojë ata të takojnë shumë njerëz. Mund të krijohen disa miqësi, por ndjenjat dhe ndjesitë e reja duhet gjithashtu të vlerësohen me qetësinë e duhur.

Peshorja

Çiftet mund të kenë disa vështirësi në shkëmbimin e mendimeve kontradiktore, pasi do të kenë frikë nga përballja dhe kundërshtimet e partnerit. Në fakt, kështu rritet një histori dashurie. Beqarët nuk do përpiqen as të afrohen me dikë, pasi do të kenë një efekt magnet dhe do tërheqin shumë njerëz. Në disa raste do të ketë shumë kënaqësi, por gjithmonë mbani në mendje ndjenjat, të cilat nuk duhet të tallen.

Akrepi

Çiftet do të përpiqen të jenë pak më konstante në vullnetin e tyre, por jo gjithmonë do të kenë sukses. Ata tashmë kanë bërë premtime që nuk i mbajtën dhe së shpejti i thyen. Beqarët do preferojnë të kenë lidhje të shkurtra, por intensive në vend që të merren me diçka më serioze. E kaluara ka ndikuar shumë në këtë lloj zgjedhjeje.

Shigjetari

Çifti mund të marrin edhe disa gabime, por kjo nuk do t’i thyejë premtimet e dhëna. Gjithmonë ekziston një mënyrë për tu rikuperuar kur ka ndjenjë dhe mbi të gjitha, ka më shumë gatishmëri për të falur nga partneri. Beqarët do të dëshirojnë të përjetojnë vende të reja, ndoshta duke marrë pjesë në ngjarje që zakonisht nuk do të merrnin pjesë. Ekziston një vullnet për t’u përfshirë, ndoshta për të gjetur një shok shpirti.

Bricjapi

Çiftet do të kenë një farë pasigurie, veçanërisht nëse partneri duhet të marrë vendime dhe nuk do t’ju këshillojë, pyesni veten pse nuk po e bëjnë këtë. Ju tashmë e dini përgjigjen. Beqarët do të përfitojnë nga momenti i një gëzimi të madh, për të takuar njerëz të rinj në liri. Askush nuk e ndalon të bëni më shumë se një takim, kështu që nuk ka kuptim të keni probleme që nuk ekzistojnë.

Ujori

Çiftet më në fund do të gjejnë ekuilibrin dhe qetësinë e tyre të zakonshme. Do të ketë mundësi shumë pozitive për të dy, të cilat do të sigurojnë që të dy të jeni në një gjendje të mirëqenies së brendshme. Beqarët nuk do të dëshironin të humbnin shumë në situata të paqarta, të paqarta, të papërcaktuara. Ekziston një tendencë që gjithnjë t’u jepet emër një gjëje. Nuk është gabim, por duhet të lëshojmë më shumë.

Peshqit

Çiftet më në fund do të gjejnë një mënyrë për të komunikuar pa u grindur. Ndoshta zgjidhja e disa problemeve të vogla ditore e ka lehtësuar këtë proces të ndërgjegjësimit. Beqarët do i marrin më seriozisht propozimet e një personi, i cili kohët e fundit po bën gjithçka që të bie në sy. Ndoshta do të jetë e vlefshme t’i jepni një shans dhe të shpëtoni nga kureshtja

Continue Reading

Aktualitet

Duhet te prisni deri te premten per nje lajm te mire/ Horoskopi javor 21-27 Shtator per cdo shenje

Published

on

DASHI (21 Mars – 19 Prill)

Do keni shume mosmarrëveshje këtë jave juve qe jeni ne një lidhje dhe here pas here do mendoni t’i jepni fund gjithçkaje. Mire është qe te mateni disa here para se te vendosni sepse mund te pendoheni me pas. Beqaret sado e do mundohen nuk do mund ta gjejnë dot shpirtin e tyre binjak. Për fat te mire miqtë dhe familjaret nuk do i lënë asnjë çast te mërziten. Duhet te bëni edhe disa kohe durim. Situata financiare do jete disi konfuze, prandaj do bëni mire te mos kryeni shpenzime te pamenduara. Ne pune edhe pse do jeni te shqetësuar dhe te ngarkuar nuk do shpërqendroheni, përkundrazi do i arrini shpejt objektivat. Ne familje do dini si te silleni dhe çdo gjë do ece për mrekulli.

DEMI (20 Prill – 20 Maj)

Me bekimin e yjeve, jeta juaj ne çift do jete harmonike dhe e veçante këtë jave. Do qëndroni me tepër kohe pranë partnerit tuaj dhe do i shprehni ndjenjat akoma me më shume intensitet. Beqaret do kenë një jave plot me ngjyra dhe takime mbresëlënëse. Shfrytëzojini sa te mundni dhe me pas vendosni nëse do përfitoni apo jo. Financat do jene shume here me te mira se me pare kështu qe mund te bëni edhe ndonjë investim te vogël. Fizikisht do ndiheni përgjithësisht mire. Do keni rezistence te shkëlqyer dhe nuk do keni shqetësime nga barku. Jeta profesionale shpesh do lere për te dëshiruar. Nuk do i arrini dot objektivat sado qe te mundoheni. Ne familje do keni disa mosmarrëveshje.

BINJAKET (21 Maj – 21 Qershor)

Këtë jave duhet te lini çdo gjë tjetër pas dore dhe t’i përkushtoheni me tepër partnerit tuaj. Nëse nuk e bëni këtë gjë mund ta humbni atë pak nga pak. Beqaret do jene gjithë kohës si te përhumbur dhe nuk do arrijnë dot te përfitojnë nga mundësitë qe do iu jepen. Perspektivat materiale do jene te shkëlqyera. Gjendja do përmirësohet me tepër nga sa ju keni menduar. Mund te kryeni ndonjë investim ose mund te hiqni edhe disa para mënjanë. Gjendja shëndetësore do jete delikate ditët e para, por duke filluar qe nga e mërkura gjithçka do përmirësohet. Do ndiheni te qete. Ne pune do ju jepen mundësi te shkëlqyera për ta treguar veten se kush jeni. Jeta familjare e qete.

GAFORRJA (22 Qershor – 22 Korrik)

Ka kohe qe iu mungon qëndrueshmëria ne çift? Këtë jave duhet te bëni te pamundurën për ta përmirësuar situatën, pasi po e late pas dore gjithçka do marre tatëpjetën. Beqaret do ngatërrohen me disa persona jo shume te përshtatshëm dhe mund te zhgënjehen shpejt. Nuk duhet ecur asnjëherë me sy mbyllur. Ne planin financiar duhet te jeni te matur dhe te mos kryeni shpenzime te ekzagjeruar. Shëndeti do ketë shqetësime te vogla për shkak te ndryshimit te temperaturave. Kujdesuni me tepër për veten. Ne pune do ju duhet te kërkoni ndihmën e kolegeve për te arritur atje ku dëshironi. Çdo gjë do ju ece si keni dashur. Jeta familjare do jete e këndshme.

LUANI (23 Korrik – 22 Gusht)

Jeta juaj ne çift do jete shume e ndërlikuar këtë jave. Nuk do arrini dot te merreni vesh për asgjë me personin qe keni ne krah dhe debatet do jene te njëpasnjëshme. Kujdes me çdo vendim qe do merrni. Beqaret nga ana tjetër do takojnë disa persona te veçante me te cilët mezi do presin te fillojnë nga një lidhje. Gjithçka do jete ndryshe duke filluar nga dita e mërkurë. Financat nuk do jene te këqija, por për shkak te shpenzimeve te nevojshme qe do ju duhet te bëni gjendja mund te ketë tronditje te vogla. Për shëndetin as nuk duhet te shqetësoheni aspak. Do jeni ne forme me te mire se kurrë me pare. Urani do jete planeti qe do iu nxite te ecni ne rrugën e duhur ne pune. Familja me disa probleme te vogla.

VIRGJERESHA (23 Gusht – 22 Shtator)

Jupiteri do e mbroje jetën tuaj ne çift gjate gjithë kësaj jave. Gëzimi, lumturia dhe harmonia do mbizotërojë ne çdo moment. Do ndiheni shpesh si neper ëndrra. Beqaret do jene entuziaste dhe pasionante me shume se kurrë me pare. Do jeni te arsyeshëm dhe nuk do nxitoheni për te hedhur hapa te nxituara. Perspektivat financiare nuk do jene te mira prandaj do bëni mire te mateni me çdo shpenzim qe te kryeni. Shëndeti ne përgjithësi do jete i mire. Nuk do ndieni me asnjë lloj shqetësimi. Ne pune do jeni me te hapur ndaj sfidave te reja dhe kjo do ju ndihmoje te bëheni edhe me te njohur. Priten arritje te mëdha. Jeta ne çift do vazhdoje te mbetet e mire dhe pa probleme.

PESHORJA (23 Shtator – 22 Tetor)

Dielli do beje edhe me te bukur jetën tuaj ne çift gjate kësaj jave. Do jeni gati te ndërmerrni edhe aventura me partnerin vetëm qe kënaqësitë te jene te forta. Beqaret nga ana tjetër do kenë dite te mbushura me gëzim dhe me emocione. Mire do jete te përfitojnë sa te mundin nga çdo ftese sepse vetëm kështu do e ndryshojnë statusin. Ne planin financiar fati do ju buzëqeshë, kështu qe pa bere sakrifica do keni mundësi te kryeni sa shpenzime te doni. Gjendja shëndetësore për fat te keq nuk do jete e mire. Pjesa me e madhe do kenë shqetësime nga koka dhe nga barku. Flisni sa me pare me ndonjë mjek. Ne pune do filloni projekte te reja me një rëndësi te madhe. Jeta familjare nuk do jete problematike.

AKREPI (23 Tetor – 21 Nëntor)

Do jeni shume te shqetësuar për një çështje familjare gjate kësaj jave dhe nuk do dashuroheni ashtu si do e ndjeni me partnerin. Mire do jete te flisni hapur me partnerin dhe t’ia tregoni situatën. Beqaret do pëlqejnë shume persona njëherësh dhe nuk do arrijnë dot te vendosin për personin me te përshtatshëm. Financat do jene tërësisht ne dorën tuaj. Po u treguat te matur me shpenzimet nuk do keni probleme, ne te kundërt nuk do dini nga t’ia mbani. Shëndeti nuk do jete gjithë kohës i qëndrueshëm. Mund te keni edhe probleme te vogla, por jo alarmuese. Ne pune do ju duhet me tepër durim dhe këmbëngulje për te arritur atje ku keni dëshiruar. Jeta familjare nuk do ketë probleme.

SHIGJETARI (22 Nëntor – 21 Dhjetor)

Do i jepni prioritet absolut jetës suaj ne çift gjate kësaj jave dhe mbi partnerin nuk do vini askënd. Çdo çast do jete me i veçante se me pare. Beqaret do fillojnë aventura te këndshme me disa persona dhe do kënaqen me to. Financat do përmirësohen dite pas dite dhe ju do ndiheni gjithmonë te qete kur te kryeni çdo lloj shpenzimi. Për shëndet me te mire duhet te kufizoni sa te mundni konsumimin e kafes dhe te cigares dhe duhet te merreni me tepër me sport. Ne pune do vini kandidature për një pozicion te ri. Jepni çdo gjë nga vetja për ta marre atë vend pune sepse ka për t’iu ndryshuar e ardhmja. Jeta familjare nuk do ketë asgjë për t’u veçuar.

BRICJAPI (22 Dhjetor – 19 Janar)

Merkuri do e mbroje gjate gjithë javës jetën tuaj ne çift. Ju do qëndroni me afër partnerit dhe do e keni me te lehte te flisni me te edhe për gjera delikate. Beqaret do fiksohen keq pas dikujt dhe do bëjnë gjera ekstravagante për ta bere te bjere ne krahët e tyre. Dita më me fat do jete e enjtja. Ne planin financiar do jete Marsi ai qe do ju nxite te kryeni shpenzime te pamenduara. Gjendja do vije duke u përkeqësuar gjithnjë e me shume. Shëndeti për fat te mire nuk do paraqesë kurrfarë problemi apo shqetësimi. Do ndiheni ne forme te shkëlqyer. Ne pune do bëni mire te mos neglizhoni asnjë detaj te vogël sepse do keni vështirësi te mëdha. Ne familje do keni disa incidente.

UJORI (20 Janar – 18 Shkurt )

Do jeni shume melankolike gjate kësaj jave juve qe jeni ne një lidhje dhe mund ta neglizhoni partnerin. Ai mund te mërzitet kështu qe shprehjani ato qe ndjeni. Beqaret do kërkojnë lidhje serioze me disa persona qe sapo do njohin. Gjithsesi për çdo hap duhet te bëjnë kujdes ne mënyrë qe nesër te mos pendohen. Ne planin financiar do dini si te silleni e si te veproni ne çdo moment prandaj gjendja do mbetet e qëndrueshme. Merkuri do jete planeti qe do ndikoje pozitivisht tek shëndeti dhe do iu japë energjinë qe do ju duhet. Ne pune do jete jave inkurajuese. Do lodheni paksa, por arritjet do ju gëzojnë pa mase. Me familjaret do keni debate dhe mosmarrëveshje.

PESHQIT (19 Shkurt – 20 Mars)

Do keni një komunikim te mire këtë jave juve qe jeni ne një lidhje dhe gjerat do ju ecin me mire se kurrë ndonjëherë me pare. Shfrytëzojeni sa te mundeni çdo moment. Beqaret do kenë një jave te zakonshme dhe pa ndonjë takim mbresëlënës. Duhet ende te presin edhe disa kohe për te ndryshuar statusin. Buxheti nuk do jete te gjendjen me te mire te mundshme kështu qe mire do jete te mateni para se te shpenzoni. Me shëndetin do keni disa shqetësime te vogla ditët e para te cilat me kalimin e ditëve do përmirësohen. Ne pune do ju duhet te ndërmerrni iniciativa nëse doni te arrini atje ku keni dëshiruar. Po ja late gjerat kohës do mbeteni mbrapa. Ne familje duhet te jeni me te përgjegjshëm.

Continue Reading

Aktualitet

HOROSKOPI javor 21-27 Shtator sipas astrologut JORGO PULLA/ Kjo eshte shenja me FAT e javes

Published

on

DASHI JAVOR

21/09/2020 TO 27/09/2020

Dash i dashur, këtë javë, me hyrjen e Diellit në shenjën e Peshores më 22/9, vëmendja juaj do të përqendrohet në marrëdhëniet dhe bashkëpunimet, të cilat do të vijnë në pah, ndoshta me të dhëna të reja. Kah fundi i javës duhet të keni kujdes pasi kontrasti i Merkurit tek Peshorja me Marsin e kundërt në shenjën tuaj të zodiakut, tregon se mund të mos përmbaheni dhe të thoni fjalë që ju dhembin. Kushtojini vëmendje të madhe komunikimit me njerëzit në mjedisin tuaj profesional dhe menaxhimin e çështjeve që lidhen me punën.

Dashuria

Këtë javë nëse tashmë jeni në një lidhje ia vlen të përqendroheni në të dhe të tregoni interesin tuaj për partnerin tuaj, pasi kjo mund të nxejë atmosferën mes jush. Nga fundi i javës duhet të jeni shumë të kujdesshëm pasi ekziston rreziku i keqkuptimeve dhe konflikteve verbale. Nëse jeni të lirë dhe dëshironi të komunikoni me një person për të cilin jeni të interesuar, do të jetë mirë ta bëni këtë deri të mërkurën 23/9 pasi kundërshtimi i Mërkurit me Marsin e kundërt nuk do të ndihmojë në rezultatin pozitiv të një diskutimi.

Puna dhe Ekonomia

Sektori profesional do të jetë një përparësi dhe do të tërheqë interesin tuaj këtë javë, pasi duket se do të vini në kontakt me njerëz që do t’ju irritojnë. Edhe pse do të jetë shumë e lehtë të thuash fjalë që lëndojnë, përpiqu ta shmangësh edhe nëse e di që ke të drejtë, pasi në këtë mënyrë do të fitosh në planin afatgjatë. Disa pengesa që mund të jenë të pranishme në punë drejt fundit të javës mund të zgjidhen më mirë nga fillimi i javës tjetër.

DEMI JAVOR

21/09/2020 TO 27/09/2020

Për Demët në 22/9 Dielli hyn në shenjën e Peshores dhe tregon se kjo javë do të ketë disa punë dhe detyrime pune për ju. Ajo që do t’ju ndihmojë është të përdorni kohën tuaj të lirë si duhet ose për të parë të dashurit tuaj ose për të bërë aktivitete që ju lehtësojnë ose thjesht të relaksoheni. Vija e kundërte Merkurit të vendosur në Peshore me Marsin e kundërt të vendosur në Dash në 24/9 mund të sjellë punë që i kishit harruar në plan të parë dhe kjo do të krijojë stres. Nga fundi i javës përpiquni të shmangni njerëzit që mund t’ju irritojnë me vetëm një fjalë.

Dashuria

Hyrja e Diellit në shenjën e Peshores tregon se kjo javë do të ketë disa detyrime kështu që nuk është e lehtë të përkushtoni kohën që dëshironi në jetën tuaj personale. Nëse jeni të lirë është e mundur të afroheni me një person që është në mjedisin tuaj të punës, por kundërshtimi i Merkurit me Marsin tregon se si do të ketë disa pengesa derisa të gjendet pjesa e artë e komunikimit midis jush. Nëse jeni tashmë në një lidhje gjatë fundjavës me hyrjen e Mërkurit në shenjën e Akrepit (27/9) do të jetë më e lehtë të afroheni me partnerin tuaj dhe komunikimi do të luajë një rol të madh në këtë.

Puna dhe Ekonomia

Këtë javë ka të ngjarë të ketë gjëra që duhet të bëhen menjëherë dhe kjo është diçka që mund t’ju stresojë. Duke u përpjekur të mbaroni sa më shpejt me përgjegjësitë tuaja të punës, ka të ngjarë të bëheni të papritur me të tjerët. Kontrasti Mërkur / Mars dhe katrori Mars-Saturn tregojnë se ajo që do t’ju pushtojë më shumë këto ditë është kontakti me njerëzit që janë në mjedisin tuaj profesional, pavarësisht nga detyrimet tuaja profesionale.

BINJAKËT JAVOR

21/09/2020 TO 27/09/2020

Binjakë, java astrologjike fillon me hyrjen e Diellit në shenjën e Peshores në 22/9, e cila është një lajm i shkëlqyeshëm për ju pasi nxjerr në pah njohje të reja, dashuri të reja dhe flirte! Tani fillon një periudhë që edhe nëse ka disa vështirësi do të ketë ditë shumë të mira me mundësi për ju. Më 24/9 Mërkuri, i cili është në shenjën e Peshores, formon një kontrast me Marsin, i cili lëviz mbrapsht në shenjën e Dashit dhe ju këshillon të jeni veçanërisht të kujdesshëm, sepse mund të ketë konfrontime verbale midis miqve ose partnerëve. Preferoni të lini “një bisedë të bjerë”, në vend se të kapeni në një bisedë të gabuar dhe të hapni një cikël tensioni me të dashurit tuaj.

Dashuria

Këtë javë me hyrjen e Diellit në shenjën e Peshores do të ndjeni se diçka po ndryshon për mirë së pari në disponimin tuaj dhe më pas në jetën tuaj personale! Nëse jeni të lirë, është e mundur të ndjeni nevojën për të takuar njerëz të rinj, të dashuroheni dhe dëshira juaj duket se do të realizohet. Nëse tashmë jeni në një lidhje në gjysmën e dytë të javës duhet të kurseni pasi kundërshtimi i sundimtarit tuaj Mërkuri me Marsin e kundërt tregon se do të thuhen shumë fjalë, të cilat mund të çojnë në konfrontime midis jush dhe partnerit tuaj.

Puna dhe Ekonomia

Këtë javë mund të ketë disa pengesa në detyrimet e biznesit apo edhe në disa takime biznesi dhe ju jeni thirrur të armatoseni me durim dhe të mos lejoni që ato të ndikojnë në disponimin tuaj. Më 9/24 kundërshtimi i Mërkurit me Marsin e kundërt tregon se si është e mundur të takoni njerëz që duket se kanë synuar t’ju irritojnë. Mbani distancën tuaj nga këta njerëz veçanërisht nëse ato kanë të bëjnë me punën tuaj. Nëse kjo nuk është e mundur, përpiquni të shmangni diskutimet me interes të përgjithshëm dhe përqendrohuni vetëm në çështjet e punës.

GAFORRJA JAVOR

21/09/2020 TO 27/09/2020

Ju Gaforre të dashura këtë javë me hyrjen e Diellit në shenjën e Peshores më 22/9 do ta kapni veten duke kërkuar më shumë kohë në shtëpi me njerëzit tuaj. Kjo do t’ju ndihmojë të afroheni me ata që doni dhe të forconi marrëdhënien tuaj. Në gjysmën e dytë të javës duhet të jeni më të kujdesshëm pasi kundërshtimi i Mërkurit në Peshore me Marsin e kundërt në shenjën e Dashit (9/24) mund të krijojë një terren pjellor për polemikat e komunikimit qoftë në shtëpi apo në punë. Kjo mund të prishë atmosferën për një kohë, por duhet të mbani mend se është e përkohshme, për sa kohë që nuk rrëmbeheni dhe thoni fjalë që nuk i keni fjalët.

Dashuria

Hyrja e Diellit në shenjën e Peshores në 22/9 do t’ju ndihmojë të përqendroheni në marrëdhënien me partnerin tuaj pasi duket se fillon një periudhë gjatë së cilës do të bëni shumë gjëra së bashku. Nëse jetoni nën të njëjtën çati është një javë shumë e mirë për të shijuar shtëpinë tuaj duke kaluar kohë së bashku, duke parë filma ose duke përgatitur një darkë për dy. Nëse jeni të lirë, është e mundur që të ketë disa vështirësi komunikimi kur komunikoni me një person për të cilin jeni të interesuar, por në fund të javës me hyrjen e Mërkurit në shenjën e Akrepit (27/9) këto vështirësi do të bëhen gjithnjë e më të parëndësishme.

Puna dhe Ekonomia

Aspektet jo-harmonike të formuara nga Marsi i kundërt me Merkurin dhe Saturnin duket se ndikojnë në gjendjen tuaj shpirtërore dhe mënyrën e trajtimit të çështjeve të punës. Kështu që për këtë javë ka shumë të ngjarë që të mos keni shumë oreks për t’u marrë me detyrimet tuaja profesionale, megjithëse këto do të jenë të shumta dhe kërkuese. Mundohuni të disiplinoheni në planin tuaj javor pasi gjithçka që lini pezull do të paraqitet javën e ardhshme dhe në fakt me më shumë intensitet.

LUANI JAVOR

21/09/2020 TO 27/09/2020

Java fillon me hyrjen e Diellit në shenjën e Peshores më 22/9, duke treguar se do të jetë një javë tejet ekstroverte dhe komunikuese dhe do të ketë kontakte ose drejtpërdrejt ose përmes rrjeteve sociale me të dashurit tuaj. Gjatë gjysmës së dytë të javës, kjo gjendje shpirtërore duket se ndikohet pak nga kontrasti i Merkurit i vendosur në Peshore me Marsin e kundërt të vendosur në Dash. Ky aspekt ka të ngjarë të krijojë konfrontime midis jush dhe njerëzve që janë në mjedisin tuaj të ngushtë dhe më të gjerë. Nëse doni të shmangni këto polemika përpiquni të shmangni gërmimin në çështje që kanë kaluar dhe janë zgjidhur.

Dashuria

Hyrja e Diellit në shenjën e Peshores hap një hapësirë ??të re për ju e cila duket se ka njohje që do t’ju tërheqin interesin. Nëse jeni të lirë tani është një mundësi e mirë për t’u përqëndruar në jetën tuaj shoqërore pasi përmes saj do të vijnë mundësitë për të takuar njerëz të rinj. Nëse tashmë jeni në një lidhje këto ditë është e mundur që të lindin disa mosmarrëveshje të cilat mund të marrin një masë të madhe për shkak të kundërshtimit të Merkurit / vijës së kundërt të Marsit. Nëse dëshironi të shmangni skenarin e mësipërm, përpiquni të mos lejoni që mendimet e palëve të treta të ndikojnë në mënyrën se si i shihni çështjet në marrëdhënien tuaj.

Puna dhe Ekonomia

Këtë javë duket se do të shoqëroheni me disa njerëz për arsye biznesi dhe disa nga shoqërimet do të jenë të këndshme, disa të tjerë nuk do të jenë kështu. Eshtë shumë e mundur të ndieni se jeni larg viteve të dritës nga njerëz të veçantë, por do të ishte mirë të përqendroheni në marrëdhënien tuaj profesionale duke lënë ide dhe mendime të ndryshme. Më 27/9 hyrja e Mërkurit në shenjën e Akrepit përuron një periudhë të re gjatë së cilës do të jeni më introvert, diçka që mund t’i vështirësojë marrëdhëniet e biznesit.

VIRGJËRESHA JAVOR

21/09/2020 TO 27/09/2020

Për Virgjëreshat këtë javë Dielli kalon në shenjën e Peshores në 22/9 dhe sjell në plan të parë çdo gjë që lidhet me të ardhurat, shpenzimet, llogaritë dhe rregullimet financiare. Tani do t’ju jepet mundësia të zgjidhni çështjet që lidhen me fondin tuaj dhe është e mundur të keni idenë për të filluar një plan kursimesh. Ajo për të cilën duhet të keni kujdes gjatë javës janë projekte që nuk janë të realizueshme dhe kanë të bëjnë me sektorin financiar pasi ose janë shumë ambiciozë ose jo në kohën e duhur. Fytyra disharmonike e Mërkurit e vendosur në Peshore me Marsin e kundërt në Dash ju tregon që të shmangni lëvizjet që përfshijnë rrezik për portofolin tuaj.

Dashuria

Çdo gjë që lidhet me çështje të zemrës nuk do të jetë përparësia juaj këtë javë pasi mendja juaj është në sektorin financiar. Sidoqoftë, nëse jeni tashmë në një lidhje duhet të rregulloni me kujdes gjithçka në lidhje me fondin tuaj, veçanërisht nëse keni një fond të përbashkët me partnerin tuaj. Nëse jeni i lirë me hyrjen e Mërkurit në shenjën e Akrepit më 27.09, do të jetë më e lehtë të dëgjoni qëllimet e një personi që do t’ju afrohet. Përfitoni nga ekstroversioni që do të shfaqet në fund të javës, për të hapur një bisedë me dikë që ju intereson.

Puna dhe Ekonomia

Këtë javë duket se do të përqendroheni në anën financiare të një propozimi profesional ose bashkëpunimi që keni tashmë, por kjo mund të jetë një shpatë me dy presa për vendimet tuaja. Nga njëra anë, duhet t’i kushtoni vëmendje përfitimeve financiare, por nëse i shihni vetëm këto, ka të ngjarë të tërhiqeni nga lëvizje profesionale që përndryshe nuk do t’i bënit. Mbani ekuilibrin midis natyrës së një propozimi profesional dhe pjesës financiare që e shoqëron atë, në mënyrë që të mund të merrni vendimet e duhura.

PESHORJA JAVOR

21/09/2020 TO 27/09/2020

Peshore të dashura, më 22/9, Dielli hyn në shenjën tuaj të zodiakut dhe shënon fillimin e muajit tuaj të ditëlindjes! Në periudhën tjetër duket se do të jeni në qendër të interesit të të tjerëve dhe do të keni disa mundësi për të zgjidhur çështjet personale dhe profesionale më lehtë. Gjatë gjysmës së dytë të javës duhet të jeni mjaft të kujdesshëm me komunikimin, pasi Mërkuri në shenjën tuaj takohet me një aspekt disharmonik të kontrastit me Marsin e kundërt të vendosur në Dash. Ky aspekt tregon se mund të ketë polemika në marrëdhëniet personale, si dhe në bashkëpunime dhe fjalët do të kenë një pjesë të madhe të përgjegjësisë në to. Sa më shumë që i kushtoni vëmendje asaj që thoni, aq më pak ka të ngjarë të keqkuptoni.

Dashuria

Këtë javë duket se mund të ketë disa polemika me partnerin tuaj, por përpiquni t’i zgjidhni ato me një humor të mirë dhe jo me intensitet pasi vetë bisedat tuaja do të provokojnë reagime ose do të qetësojnë shpirtrat. Nëse jeni të lirë duhet të jeni veçanërisht të kujdesshëm në rast se komunikoni me një person që ju intereson, pasi që komunikimi nuk do t’ju ndihmojë shumë këto ditë. Do të ishte mirë të linit qasje romantike për javën e ardhshme kur do të ketë një klimë më të mirë komunikimi.

Puna dhe Ekonomia

Çështjet që lidhen me detyrimet profesionale, si dhe disa punë që mund të vijnë nga njerëz me të cilët jeni të lidhur në një nivel profesional, do t’ju mbajnë të zënë gjatë javës. Duhet të jeni shumë të kujdesshëm kur merreni me çështje pune pasi këto ka shumë të ngjarë të shkaktojnë polemikë. Ju mund të mendoni se ka disa njerëz që ju pengojnë dhe nuk ju lejojnë të përfundoni punën tuaj, por do të ishte mirë të prisni javën tjetër për të parë nëse kjo ishte diçka aksidentale apo diçka metodike.

AKREPI JAVOR

21/09/2020 TO 27/09/2020

Për Akrepët, me hyrjen e Diellit në shenjën e Peshores më 22/9, duket se fillon një periudhë gjatë së cilës do të jetë më e lehtë dhe më efikase për ju të planifikoni lëvizjet tuaja të rradhës larg turmave dhe dritave. Dielli këtu tregon se do të ketë introverzion që do të jetë shumë e dobishme të përqendroheni në ato që ju interesojnë dhe të qëndroni të patrazuar. Më 9/24, kundërshtimi i Mërkurit i vendosur në Peshore me Marsin e kundërt të vendosur në Dash mund të sjellë lajme për rregullimet financiare që ju kishit bërë në periudhën e mëparshme. Eshtë gjithashtu e mundur që të ketë lëvizje në një çështje që lidhet me një ide biznesi ose një çështje ekonomike të së kaluarës.

Dashuria

Këtë javë ka të ngjarë të krijojë konjuktura që do t’ju bëjnë të mendoni për një person me të cilin keni qenë në të kaluarën. Këto mendime mund të jenë arsyeja që ju të kërkoni përsëri kontakt me të. Do të ishte mirë të shmangni veprimet impulsive këto ditë pasi aspekti disharmonik i Mërkurit me Marsin e kundërt nuk do t’ju ndihmojë të arrini qëllimin tuaj. Nëse jeni tashmë në një marrëdhënie, shmangni gërmimin në çështje që lidhen me të kaluarën.

Puna dhe Ekonomia

Këto ditë ka të ngjarë të jeni në diskutime për një bashkëpunim të ri profesional ose ka po aq të ngjarë që diçka të ndryshojë në punë. Në çdo rast, duhet të jeni shumë të kujdesshëm me komunikimin, pasi duket se nuk do të jetë një detyrë e lehtë këtë javë. Të Dielën 27/9 Mërkuri kalon në shenjën tuaj të zodiakut dhe do t’ju ndihmojë të menaxhoni në një nivel komunikimi, secilën nga çështjet tuaja profesionale dhe kjo do të jetë një fillim i mirë për zgjidhjen e tij.

SHIGJETARI JAVOR

21/09/2020 TO 27/09/2020

Për Shigjetarët e dashur java fillon astrologjikisht në 22/9 me hyrjen e Diellit në shenjën e Peshores e cila forcon ekstreversionin tuaj dhe disponimin për të komunikuar me të dashurit tuaj. Eshtë e mundur që të ketë disa pengesa gjatë takimeve me miq dhe të njohur, por nëse ka një humor të mirë, duket se ato do të tejkalohen! Gjatë gjysmës së dytë të javës duhet t’i kushtoni vëmendje të veçantë si asaj që thoni ashtu edhe asaj që dëgjoni si fytyra disharmonike e Mërkurit e vendosur në Peshore me Marsin e kundërt të vendosur në Dash, tregon se si mund të ketë takime me njerëz. gjë që do t’ju ??irritojë!

Dashuria

Këto ditë duket se do të keni komunikim me disa njerëz për të cilët jeni të interesuar dhe zhvillimi i një marrëdhënie do të varet nga diskutimet. Kundërshtimi i Mërkurit me Marsin e kundërt nuk do të ndihmojë në komunikimin e qetë pasi ka të ngjarë të sjellë në plan të parë mosmarrëveshjet dhe polemikat. Nëse jeni tashmë në një lidhje përpiquni të mbani një profil të ulët në rast se doni të bëni një bisedë me partnerin tuaj dhe mos lejoni që zhgënjimi i një çasti t’ju çojë në fjalë që nuk i keni fjalët.

Puna dhe Ekonomia

Këtë javë ka të ngjarë të ketë disa raste profesionale që do të zgjojnë interesin tuaj, mund t’ju duhet t’i merrni ato vetë. Më e vështira e ditëve nuk është puna, por komunikimi i nevojshëm për të zgjidhur disa çështje biznesi. Mund të ketë mosmarrëveshje midis jush dhe bashkëpunëtorëve tuaj ose konfrontime të cilat mund të marrin një kthesë të pakontrollueshme. Nëse arrini ta mbani komunikimin në një nivel të mirë, është e sigurt që do të jeni në gjendje të rregulloni çdo punë që ju është caktuar.

BRICJAPI JAVOR

21/09/2020 TO 27/09/2020

Bricjapi im Dielli kalon në shenjën e Peshores në 22/9 dhe nga kjo javë duket se sektori profesional do të monopolizojë interesin tuaj. Arsyeja për këtë do të jenë të dhënat e reja që do të ekzistojnë ose disa ndryshime në një çështje profesionale, e vetmja gjë e sigurt është se puna nuk do të jetë monotone! Gjatë gjysmës së dytë të javës duhet t’i kushtoni vëmendje të veçantë pjesës së komunikimit të disa rregullimeve profesionale, pasi kundërshtimi i Merkurit i vendosur në Peshore me Marsin në vijë të kundërt të vendosur në Dash nuk promovon “klimën paqësore”. Nëse mund të bëni takime të kërkuara biznesi për javën e ardhshme dhe nëse nuk mund t’i kushtoni vëmendje të madhe komunikimit.

Dashuria

Këtë javë mendja juaj do të jetë në punë kështu që të mos merreni aq shumë me çështje të jetës suaj personale. Nëse jeni tashmë në një lidhje në gjysmën e dytë të javës duhet t’i kushtoni vëmendje të madhe bisedave që do të bëni me partnerin tuaj, pasi aspekti disharmonik i Marsit / Marsit në vijë të kundrët tregon se gjaku mund të ndizet nga një bisedë e gabuar. Nëse jeni beqar ka shumë të ngjarë që të takoni dikë që do të flirtojë me ju dhe kjo do të jetë një pushim i këndshëm i ditës.

Puna dhe Ekonomia

Puna dhe vetëm puna do t’ju pushtojnë këtë javë dhe është e mundur të keni ide të mjaftueshme profesionale, të cilat do të ndihmojnë zhvillimin tuaj. Hyrja e Diellit në shenjën e Peshores tregon se si fillon një periudhë gjatë së cilës ju do të shpërbleheni për përpjekjen dhe aftësitë tuaja profesionale, pasi njohja e përpjekjeve tuaja është më se e mundur. Gjatë gjysmës së dytë të javës duhet të jeni të kujdesshëm pasi mund të ketë disa diskutime biznesi që do të krijojnë mosmarrëveshje të cilat nga ana tjetër do të krijojnë zhgënjim, por kjo do të jetë e përkohshme.

UJORI JAVOR

21/09/2020 TO 27/09/2020

Përsa i përket Ujorëve, më 22/9 Dielli kalon në shenjën miqësore për ju të Peshores dhe tregon se periudha tjetër do të jetë e këndshme për ju! Diskutimet dhe takimet me njerëz në mjedisin tuaj më të gjerë do të luajnë një rol të madh në këtë. Gjatë gjysmës së dytë të javës, kundërshtimi i Mërkurit në shenjën e Peshores me Marsin në vijë të kundërt në Dash mund të krijojë keqkuptime dhe tensione në komunikim, por ky fenomen nuk do të zgjasë më shumë se disa ditë. Më 27/9 hyrja e Mërkurit në shenjën e Akrepit tregon se ia vlen ta ktheni vëmendjen tek sektori profesional, pasi duket se ka sugjerime.

Dashuria

Këtë javë përpiquni të gjeni kohë për partnerin tuaj dhe nëse kjo nuk është e lehtë përpiquni të shfrytëzoni në maksimum edhe kohën minimale që do të keni me të në mënyrë që të bëni gjëra për ju. Një shëtitje në një vend të preferuar dhe kontakti me të dashurit tuaj mund t’ju bëjë të lumtur të zënë edhe nëse koha së bashku është e kufizuar. Nëse jeni të lirë këto ditë ka të ngjarë që të dëgjoni mjaft informacione për një person për të cilin jeni të interesuar, përpiquni t’i ndani, pasi disa prej tyre nuk do të korrespondojnë me realitetin.

Puna dhe Ekonomia

Puna dhe detyrimet e saj po mbajnë mirë këtë javë, por ju keni lindur për ato të vështirat dhe nuk do të trembeni as nga disa detyrime të jashtëzakonshme që mund të lindin! Gjëja e vështirë këtë javë është komunikimi pasi nga e Mërkura 23/9 e tutje duket se aspekti disharmonik i Merkurit / Marsit në vijë të kundërt do të bëjë “mrekullinë” e tij dhe do të krijojë një konfuzion komunikimi. Për këtë arsye duhet të jeni shumë të kujdesshëm me atë që vendosni të thoni por edhe mënyrën se si do ta thoni, veçanërisht nëse ato kanë të bëjnë me çështje pune.

PESHQIT JAVOR

21/09/2020 TO 27/09/2020

Peshqë të dashur, këtë javë me hyrjen e Diellit në shenjën e Peshores në 22/9 duket se do të përqendroheni më shumë në çështje që lidhen me të kaluarën, pasi çështjet që ekzistojnë në të do të dalin në pah. Mundohuni të zgjidhni sa më shumë që të jetë e mundur çështjet në pritje të së kaluarës deri të Mërkurën 23/9 pasi një ditë më vonë Mërkuri në Peshore takon Marsin në një mënyrë jo-harmonike e cila është në vijë të kundërt në shenjën e Dashit. Ky aspekt do t’ju kujtojë disa çështje që mund t’i keni harruar, përpiquni të mos harroni çështjet që lidhen me sektorin financiar, pasi sa më shumë që jeni në pritje aq më e vështirë do të jetë zgjidhja e tyre më vonë.

Dashuria

Këto ditë mund të ketë disa çështje që ju keni zgjidhur teorikisht, por nëse ato kanë të bëjnë me çështje të zemrës mund të kuptoni se në fund të fundit nuk keni “ngatërruar” me to. Nëse jeni i lirë, është e mundur të filloni të mendoni për një person nga e kaluara, por duhet të mbani mend se komunikimi këtë javë nuk do të jetë aleati juaj për t’iu afruar atij. Nëse jeni tashmë në një marrëdhënie përpiquni të mos merrni me partnerin tuaj në shpenzime pasi këto ditë tregojnë shpenzime të rritura, të cilat mund të krijojnë konflikte mes jush.

Puna dhe Ekonomia

Puna dhe gjithçka që lidhet me të nuk do të jenë në qendër të interesit tuaj këtë javë përveç pjesës financiare të një marrëveshje biznesi. Kontakti me një person me të cilin punoni në gjysmën e dytë të javës mund të çojë në diskutime që nga ana tjetër krijojnë mosmarrëveshje. Nëse dëshironi të zvogëloni sferën e mosmarrëveshjeve, përpiquni të përqendroheni vetëm në çështje që kanë të bëjnë me punën tuaj të përbashkët dhe jo në çështje personale, si dhe pikëpamjet personale, pasi këto mund të ngrenë polemika këto ditë!

Continue Reading

Trending